Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-17, 23:46   #1381
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

a ja oglądam jak dobrze wyglądać nago lubię to
a AniołekKB kozak niby, że poszła spać a podczytuje ja się kulam spać bo znów będę siedziała do 3:00 i nie wstanę
DOBRANOC i plosiem trzymać jutro kciuki za kilka rzeczy rano może do Was zajrzę jeszcze
oooo! u mnie zaraz będzie padać

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-17 o 23:49
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 23:47   #1382
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Tż mi oznajmił że burza idzie

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 23:49   #1383
Jazzmanka
Zadomowienie

U mnie też się chyba zbliża. Ale to dobrze że teraz - jutro musi być słoneczko
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 23:53   #1384
BlackAngel
Adwokat diabła

Dobranoc Kasiku buziak

ja jeszcze z Wami posiedzę

Stary 2009-08-17, 23:56   #1385
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cześć!Nadrobilam Was
Ja dziś szalałam cały dzień w wesołym miasteczku w Chorzowie

Co do Mody na sukces to naprawdę istnieje 1 odcinek http://www.youtube.com/watch?v=Iqz3H7kUwnE

Co do rękawiczek to chyba nie będę miała, bo sobie myślę, ze po co mi one wlaściwie będą? tylko muszę sobie przedramiona wydepilować tylko nie wiem czym

Black, a koleżanka po prostu bezczelna!

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-08-17 o 23:59
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 00:02   #1386
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Co do rękawiczek to chyba nie będę miała, bo sobie myślę, ze po co mi one wlaściwie będą? tylko muszę sobie przedramiona wydepilować tylko nie wiem czym
O, Ja tez o tym myslalam.
Stary 2009-08-18, 00:02   #1387
BlackAngel
Adwokat diabła

luska, wiem i dlatemuż pokaże jej raki

Stary 2009-08-18, 00:09   #1388
Jazzmanka
Zadomowienie

Naprawiła mi się klawiatura przed chwilą nie miałam polskich znaków i y z z mi się zamieniły.

Dobra idę spać, bo widzę, że tylko puste posty tutaj produkuję. Dobranoc "Buźka"

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-08-18 o 00:16
Stary 2009-08-18, 00:11   #1389
centipede
Zadomowienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Ojjj ja to bym już chciała dopracowywać szczegóły, wybierać bukiet, kupowac napoje, wódkę, zaproszenia, winietki, buty, bielizna...taki zastój teraz
Też się nie mogę doczekać tej chwili ale wtedy będzie tutaj sajgon jak będziemy wybierać każda bukiecik, bieliznę, buciki... będzie super

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Dziewczynki po wpisaniu w google frazy: niebieskie bukiety ślubne oto jaka pierwsza strona mi wyskoczyła http://www.pomorskiewesele.pun.pl/viewtopic.php?id=177
Dziękować

Cytat:
Napisane przez muchomorka26 Pokaż wiadomość
Aaaa i zrobiłam sobie maratonik po salonach ślubnych w Krakowie. tak żeby pooglądać i znalazłam super pracownie!!! Wszystkie suknie z katalogu kosztują 900zł a gdybym chciała szyć według własnego projektu to nie więcej niż 1100zł ( zależy od "wymyślności" i materiału ). Kobieta, która się tym zajmuje jest zaje..., wzieła kartke i ołówek a ja mówiłam co i jak...narysowała cudeńka!!! podpisała moim nazwiskiem i schowała do teczki
Za 2 tygodnie jadę przymierzyć sukienki z katalogu a jak mi się nie spodobają to będziemy szyły
Suknie z katalogu są na stronie www.sukniemaja.pl
Do sukni dostanę gratis bolerko i welon

A zwykła krawcowa za samo szycie zaśpiewała 900zł i to bez materiału, który musiałabym kupić na własną rękę, a ja się na tym nie znam
Tak więc jestem mile zaskoczona!!!

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Właśnie głownie z tej stronki mam zdjęcia

Certi jesteś w komfortowej sytuacji bo w porze Twojego ślubu jest większy wybór niebieskich kwiatów. Mnie pozostają jedynie hortensje albo farbowane margaretki, ewentualnie niebieskie róże, ale to już gigantyczny koszt
Super cena tych sukni to już za dwa tygodnie będziesz coś wiedzieć Co do kwiatów... to na jakie kwiaty mogę mieć nadzieję w lipcu? bo ja troszkę nieobeznana w tym temacie jestem
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
a tak wogole to za 8 miesiecy i jakas godz bede zonka
Ale super:jupi :
Stary 2009-08-18, 00:11   #1390
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
cześć!!!
dziś byłam pierwszy dzień na praktykach na pół koloni i padam z nóg! jestem nie wyspana i dzieciaki mnie wykończyły
Cześć biedaku wymęczony ile będą trwały te praktyki?

Cytat:
Napisane przez madzinek87 Pokaż wiadomość
Hejka!
Pierwszy raz u Was choć przyznam się bez bicia że podglądam Lubelskie Panny

Więc widzę, że szybko lecicie z materiałem bo już 9 cz.
A ja się moge pochwalić, że sala , zespół, fotograf i kamerzysta zarezerwowani
Choć ja z Lublina to wesele w Hrubieszowie... i tak przy okazji się zapytam czy jest ktoś z okolic Hrubieszowa i może polecić jakąś dobrą kwiaciarnię?? Albo inne miejsca z koniecznymi "dodatkami"
Witaj serdecznie chyba nie dasz rady nadrobić tych 9 części i standardowo...napisz coś o Was

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Koniec świata! W Bon Prix jest suknia ślubna
a to Ci dopiero to jak PM-ki, zamawiamy????

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Spadłam z krzesła..
Napisała do mnie znajoma z byłej szkoły:
"Hej, skoro mieszkasz w Wa-wie mam do Ciebie prośbę. Chciałabym z chłopakiem zacząć tam studia i pracę. Więc pomyślałam, że może masz jakieś wtyki w pracy i z mieszkaniem. Bo jak sama wiesz potrzeba na to czasu. A gdzie mieszkasz? (..) sory że się teraz odzywam jak czegoś chce.. buzka, moj nowy nr gg...... odezwij sie.."

co za caritas? przenocuj i znajdz pracę? hello?
takich ludzi to ja nie pojmuję..
Super, nie ma to jak znajomi "kiedy jest jakaś sprawa"

Dziękuję Wam za odpowiedzi w sprawie zaklepania godzin w Kościele, czuję się już psychicznie uspokojona

Samoa witaj z powrotem!

Luskap ja też nie chcę rękawiczek

Już wyszukuję w moim katalogu zdjęcia niebieskich bukietów, momencik

Jazz mi też dzisiaj tak samo klawiatura zrobiła, jakiś strajk czy co myślisz o tym żeby wydepilować ręce? a nie boisz się, że będą później włoski bardziej widoczne?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6 a.jpg (33,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 088801mx0.jpg (73,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BF1072E_Bridal_Sapphire.jpg (50,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Blue.jpg (16,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blue hand-tied bouquet, paula class_s.jpg (12,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Blue+Callas.jpg (16,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blue-bridal-bouquet-pictures-3.jpg (28,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg blueweddingfullbqtsmall.jpg (57,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg boebw delp.jpg (58,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bopbw yutya 9.02.jpg (31,5 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-08-18 o 00:20
centipede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 00:21   #1391
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
Jazz mi też dzisiaj tak samo klawiatura zrobiła, jakiś strajk czy co myślisz o tym żeby wydepilować ręce? a nie boisz się, że będą później włoski bardziej widoczne?
Już to kiedyś raz zrobiłam golarką no i nie mam bardziej widocznych, ale sobie za bardzo przejechałam tą golarą i mi wyrosły w miejscu gdzie wcześniej nie miałam (tak przeszły na bardziej wewnętrzną stronę). Próbowałam też już depilatorem, ale niestety strasznie szczypało i swędziało. I nie chodzi mi o ból podczas depilacji, ale potem mnie swędziało i chyba nawet jakiś bąbel się pojawił. Nie wiem dlaczego tak było, bo wszędzie się depiluję i tak nie mam. Będę musiała przeprowadzić jeszcze jedną próbę, jak się zbiorę w sobie, bo może to nie od depilowania było

Dobranoc - tym razem naprawdę wyłączam kompa
Stary 2009-08-18, 00:26   #1392
centipede
Zadomowienie

Bukiety ciąg dalszy
Przepraszam za post pod postem ale inaczej nie da rady
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bouq2.jpg (18,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bouq3.jpg (17,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brpb 0602.jpg (18,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg delphiniumgerberabouquet1.jpg (36,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsc00035.jpg (15,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fashmbm0203_01.jpg (26,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg frenchclass_mb0204_03.jpg (27,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jencole9lx7.jpg (99,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg LeCureaux.jpg (17,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Liz9.jpg (65,8 KB, 3 załadowań)
Stary 2009-08-18, 00:32   #1393
centipede
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Już to kiedyś raz zrobiłam golarką no i nie mam bardziej widocznych, ale sobie za bardzo przejechałam tą golarą i mi wyrosły w miejscu gdzie wcześniej nie miałam (tak przeszły na bardziej wewnętrzną stronę). Próbowałam też już depilatorem, ale niestety strasznie szczypało i swędziało. I nie chodzi mi o ból podczas depilacji, ale potem mnie swędziało i chyba nawet jakiś bąbel się pojawił. Nie wiem dlaczego tak było, bo wszędzie się depiluję i tak nie mam. Będę musiała przeprowadzić jeszcze jedną próbę, jak się zbiorę w sobie, bo może to nie od depilowania było

Dobranoc - tym razem naprawdę wyłączam kompa
Ja też mam depilator, pamiętam jak pierwszy raz depilowałam nogi, było wesoło ale ręce nie wiem czy bym się odważyła, chyba boli Ten bąbel to ciekawe czy po depilacji

Nie idź
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg melissa.jpg (42,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg miami_bouquets_wedding_i.jpg (11,0 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg piękny niebiesko biały bukiet.jpg (21,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pu.i.wp.pl.jpg (21,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg top.jpg (23,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w_hotel_wedding_20070906_03.jpg (60,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedds0904040028a.jpg (36,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg winterbq1.jpg (37,5 KB, 1 załadowań)
Stary 2009-08-18, 00:42   #1394
BlackAngel
Adwokat diabła

dobranoc

Stary 2009-08-18, 00:58   #1395
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

wiecie co, piękne te niebieskie bukiety! Choć sama nigdy nie myślałam o tym kolorze

Ja też nie wiem czym wydepilować te ręce Nigdy tego nie robiłam, ale na ślub i wesele nie pójdę w takich! Tylko zastanawiam się nad sposobem, warto by wcześniej przetestować i zobaczyć efekt. Bo jeśli ogolę golarką załóżmy w pt wieczorem to w poprawiny może odrosną?i będą kłuły podczas tańca?A jak plastrem czy depilatorem, co pewnie by bolało, to ciekawe czy nie wyskoczą jakieś krostki.
Temat pewnie śmieszny dla blondynek, ale ja jako rasowa brunetka mam z tym problem.
To też już idę spać. Dobranoc!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 07:04   #1396
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

a w ogóle to WY będziecie miały rękawiczki w dniu slubu takie jak ta laska z bon prixa
Ja z pewnością nie CHociaż ostatnio mnie kuzynka namawiała że śliczne takie rękawiczki i w ogóle Ale zdecydowanie nie w moim guście

Cytat:
Spadłam z krzesła..
"Hej, skoro mieszkasz w Wa-wie mam do Ciebie prośbę. Chciałabym z chłopakiem zacząć tam studia i pracę. Więc pomyślałam, że może masz jakieś wtyki w pracy i z mieszkaniem. Bo jak sama wiesz potrzeba na to czasu. A gdzie mieszkasz? (..) sory że się teraz odzywam jak czegoś chce.. buzka, moj nowy nr gg...... odezwij sie.."

haha Jaka laska.. Mi by się od razu ciśnienie znacząco podniosło Jak można takie pomysły mieć w ogóle

Cytat:
Co do Mody na sukces to naprawdę istnieje 1 odcinek http://www.youtube.com/watch?v=Iqz3H7kUwnE
!
ŁŁŁŁooot da faaak???? Obejrzę sobie popołudniu bo nie mam czasu teraz... Ale brecht

Cytat:
Ja też nie wiem czym wydepilować te ręce Nigdy tego nie robiłam, ale na ślub i wesele nie pójdę w takich! Tylko zastanawiam się nad sposobem, warto by wcześniej przetestować i zobaczyć efekt. Bo jeśli ogolę golarką załóżmy w pt wieczorem to w poprawiny może odrosną?i będą kłuły podczas tańca?A jak plastrem czy depilatorem, co pewnie by bolało, to ciekawe czy nie wyskoczą jakieś krostki.
Temat pewnie śmieszny dla blondynek, ale ja jako rasowa brunetka mam z tym problem.
Ja nie będę na pewno depilować rąk na ślub... Bo pierwsze to mam takie średnie włoski, ani duże ani małe a po drugie to jak raz wydepiluję to już co jakiś czas trzeba będzie... A tego bym nie zdzierżyła
Buźki Wam i miłego dnia
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 08:42   #1397
natj
Rozeznanie

Cytat:
wiecie co, piękne te niebieskie bukiety! Choć sama nigdy nie myślałam o tym kolorze

W gabinecie kosmet. Ci to zrobią. Nie wiem dokładnie ile, ale nie drogo - na pewno poniżej 50zl

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość

Ja nie będę na pewno depilować rąk na ślub... Bo pierwsze to mam takie średnie włoski, ani duże ani małe a po drugie to jak raz wydepiluję to już co jakiś czas trzeba będzie... A tego bym nie zdzierżyła
Buźki Wam i miłego dnia
A wiesz czemu trzeba będzie? Bo Ci się efekt spodoba. SERIO.

Ja swoje jadę woskiem. Nie mam ciemnych ale chodzi o super gładkość przedramion. A ciemniejsze nie wyrastają - wosk to nie golenie

Aaaa, dzień dobry i cześć razem, zmykam na lotnisko)

Edytowane przez natj
Czas edycji: 2009-08-18 o 08:43
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 09:19   #1398
kaska87
Zakorzenienie

błenos dijas
Jazz strzeż się nadciągam na Twoją wichurę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 09:32   #1399
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze latem depiluję kremem do depilacji (tanita albo vanity) bo to jest bezbolesne a później smaruję kremem opóźniającym odrastanie włosów z oriflame (naprawdę działa).
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 09:38   #1400
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja zawsze latem depiluję kremem do depilacji (tanita albo vanity) bo to jest bezbolesne a później smaruję kremem opóźniającym odrastanie włosów z oriflame (naprawdę działa).
a ciekaiw mnie czy ten roll on pod pache spowalniający i oslabiajacy wloski dziala.. sprawdzał ktoś już ??
Stary 2009-08-18, 09:49   #1401
certina4
Wtajemniczenie

cześć, chyba wykrakałayście ten deszcz, u mnie lało od 7, chociaż na wieczór już się duży wiatr zerwał i myślałam że lunie. A dzisiaj szaro i buro i do 20stopni. Ale chyba to wolę niż wczorajsze 34stopnie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja też zaraz idę spać bo jutro jedziemy o 10:00 do wro muszę się wyspać, ale chyba się uduszę ja chcę deszcz tak jest duszno
Kasia jeśli nie masz deszczu do zapraszam do LBN< tutaj co chwile pada

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ha ha ha suknia z Bon Prixa w sam raz na te opady sprzed miesiąca, bo taka ledwo po kostki, to się nie zmoczy

A nie zagryzasz czekolady ogórkami?

A wiesz, że nigdy się nie zastanawiałam jak będzie wyglądał świat bez Bold & Beautiful? Ciekawe czy gdzieś jeszcze to emitują czy tylko u nas Muszę sobie kiedyś zapolować na jeden odcinek - ciekawe czy będę kumać o co chodzi

Ja za gips dziękuję bardzo

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Nie, nie, nie ja nie chcę nosić parasolki
to w stanach leci na bierząco, tylko część obsady pewnie zmieniłą bo niektórzy ludzie umarli- serio np. niedawno slysząłam że kilka lat temu odeszła ta aktorka co grała SAlly Spectre nie wiem jak inni, bo grać prawie całe życie w jednym serialu. Na pewno jeden odcinek i będziesz wiedziała o co chodzi, moja babcia nie przegapi żadnego, stąd jestem na biarzęco zorientowana w sytuacji Brook , Stephanie itp

Cytat:
Spadłam z krzesła..

a ja bym udawała że numer zmieniłam, bo nie lubię odmawiać pomocy, ale po takiej akcji jak teh twojej znajomej to na pewno
Cytat:
Powiem jej nara, na dodatek ma faceta największego dzełopa ze wsi
Kasik, daj swą girę bo jedna to nie wystarczy za kopa, nie no zal.pl
jo,
buzka to moze mi dac tam gdzie słoneczko nie dochodzi..
uwielbiam Twą głupawkę

Asiek
, ja takim osobom mówię asta la vista bejbe i wsio. Mi tam nikt tu życia na początku nie ułatwiał.. Niech się dziewczę uczy samodzielności, a co!

prawidłowe podejście

eh jak mi się dzisiaj nic nie chce, wczoraj wieczorem miałam jeszcze do Was zajrzeć, ale padłam, ta pogoda mnie wykończyła, a cały dzień prawie poza domem byłam.

Miłego dnia, lecę się uczyć, bo potem jadę odebrać kosmetyki zamówione przez all z LBN

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

a i odnośnie depilacji, to ja też chcę sobie ręce zrobić, ale tak się boję bólu, no oczywiście u kosmetyczki niech mi plastrami to szybko załatwi. A ja kiedyś jak miałam ciemniejsze włoski to stosowałam taki rozjaśniacz do włosów do ciała Sally Hansen, naprawdę fajny, tylko trzeba było dłużej trzymać to na rękach niż zaleca ulotka. Kiedyś też sobie maszynką przejechalam, ale potem tak masakrycznie odrastały. A co do depilacji to nigdy się na to nie zdecydowałam, bo się boję bólu, a te tanita czy te inne kremy to dla mnie tak śmierdzą że nie mogę wytrzymać ich zapachu więc nie wiem czym sobie do ślubu wykoszę te włosy na rękach

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 10:51   #1402
BlackAngel
Adwokat diabła

hello,

wiecie co spałam 3h, bo mnie burza w nocy obudziła :[

Kasik
, naciągnęłaś do mnie z burzą zamiast do Jazz )

Stary 2009-08-18, 10:54   #1403
chilanes
Zakorzenienie

a ja mimo, ze brunetka, to włoski na rękach mam gładkie za to boję się co zrobić pod pachami, bo golarką to tak średnio, wosku domowego używać nie umiem, ten sposób cukrowy jakoś mi nie wychodzi tak jakbym chciała, a depilator odpada

Miłego dnia wogóle
Stary 2009-08-18, 11:02   #1404
madzinek87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muchomorka26 Pokaż wiadomość
Witamy, witamy w naszych nieskromnych progach...a, że tradycja tradycją, musisz napisać kilka słów o Was
Hejka! dziękuję za przywitanie
....a te kilka słów to tak od początku znajomości mam skrobnąć?

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
kolejna PM z Lublina, to druga dzisiaj witaj Madziu.
Ja też czasami zaglądam do Lubelskich PM, ale tam raczej się nie udzielam, tylko zbieram informacje
Hej Hej
Ja Lubelskie też więcej podglądam niż się udzielam, chociaż z wielu rzeczy korzystam. Ale nie powiem.... wielka skarbnica wiedzy tam tkwi

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 11:13   #1405
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

Hej Hej
Ja Lubelskie też więcej podglądam niż się udzielam, chociaż z wielu rzeczy korzystam. Ale nie powiem.... wielka skarbnica wiedzy tam tkwi

napisz jak się poznaliście, ile jesteście ze sobą, jakie macie plany na przyszłość, Wasza ulubiona piosenka, a teraz coś dla mnie : gdzie robicie wesele, na ile osób, w jakim kościele itp itd czyli krótkie wypracowanie bo my ciekawskie jesteśmy. No i nie opuszczaj nas jak wiele nowych Pm, przywitają się tylko i zostaną wpisane do kalendarza a potem ślad po nich znika

A co do Lubelskich PM to chwała im za wiedzę o przygotowaniach do ślubu, gdzie co kupić, jaki papier do winietek, gdzie zamówić kwiaty, ciastka, owoce, suknie no po prostu ułatwiają życie szkoda tylko że dziewczyny te które już są żonkami coraz rzadziej się udzielają, niby teraz pora na nas PM 2010, ale jakoś nie wczułam się w te klimaty,l jeszcze chyba za wcześnie

hi Black

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Madzia fajna data ślubu

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 11:20   #1406
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Pytania pomocnicze: ile macie lat Jak długo się znacie, Jak długo jesteście zaręczeni.. Jak wygladały zaręczyny.. No i co macie już załatwione
Stary 2009-08-18, 12:03   #1407
madzinek87
Raczkowanie

no to zacznę od ostatniego postu....
ja mam 22 a mój Tż 23. Znamy się od ostatniej klasy liceum i obecnie jesteśmy ze sobą 3,5 roku (wiem... wiem... troszke krótko jak dla niektórych )

poznalismy się... jak głupio o tym pisać przez portal internetowy a potem okazało się że z tej samej szkoły chodzimy . Ja tam go nie chciałam ale on sie uparł i latał za mną.... i teraz nie żałuję . Na 100dniówce byliśmy razem, ale jeszcze jako znajomi.... i teraz żałuję, że nie jako para ale prześzlości nie zmienię

a ze slubem to tak dziwnie... bo cały czas rozmawialiśmy że ślub dopiero po magisterce... ale w połowie czerwca tak jakoś sobie pomyśleliśmy że może by chociaż za salą się rozejrzeć i dowiedzieć jak z terminami....
z salą nie było łatwo bo podliczeniu osób to na min 200 trzeba było szukać a w okolicach Lublina to jeszcze nie wiele takich lokali... żeby jeszcze łądne były
znaleźliśmy kilka ale problem wynikł następujący - Ja z Lublina Tż z okolic Hrubieszowa (150 km) i problem odległości to kluczowy problem mojej mamy. Uparła się, że błogosławieństwo i ślub w Lbn. A my znaleźliśmy fajny lokalik w Hrubieszowiei ja tam chciałąm. Nie dość że taniej a przy tylu gościach to robi różnicę, to moja rodzina ta co ma dojechac bliżej ma do Hrubieszowa niż do Lbn..... no i masz babo placek - jak przekonać mamę.

Zaręczyny (oficjalne) były 20 lipca i wtedy już był rozejm (teraz szczególnie info dla certiny) błogosławieńswto w Lublinie (troszkę sobie pojeźdźimy ), ślub w Kryłowie (miejscowośc mojego Tż), wesele w Hrubieszowie, fotograf i kamerzysta z Lublina (nasi znalomi)

Takie " nasze zaręczyny" z pytaniem i odpowiedzią "TAK" były w Sylwestra... spędzaliśmy go razem takie romantico i wtedy mój Tż przychodzi z pudełeczkiem i mnie pyta... a ja.... nie wiem co powiedzieć :P ale w końcu wykrztusiłam to z siebie i było baaardzo miło

z takich innych info to mam już upatrzoną suknię ślubną... mam nadzieję że mi się nie odmieni a problemu z szyciem nie mam bo ciotka Tż szyje suknie ślubne i napewno mi nie odmówi
mam nadzieję, że narazie zaspokoiłam Waszą ciekawość

Edytowane przez madzinek87
Czas edycji: 2009-08-18 o 12:07
madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 13:12   #1408
metkaa
Zakorzenienie

witam,
u mnie w nocy tez była burza,
co do rekawiczek to ja bym chciała pełne takie krociutkie ale w sumie to tylko do zdjec,

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
tez mam ten krem ale jak dla mnie to wogole nie działa,

madzinek87 3,5 roku to wcale nie mało ja jestem 2,5 tylko u mnie to moze inaczej wyglada bo jestem troche starsza
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 13:34   #1409
BlackAngel
Adwokat diabła

ale cisza
Kasika nie ma więc spokój na wątku

Stary 2009-08-18, 13:47   #1410
Dżasta87
Raczkowanie

Witajcie
Czekam na obiadek, dzisiaj zrobilam sobie lasagne, wiec mam troche czasu na pisanie, poza tym Lidia spi, wiec mam spokoj.
Ostatnio to wieczorem padam, Lidka, jakby to powiedzie delikatnie, zrobila sie strasznie nieznosna i rece mi opadaja.....

Ja nie jestem za rekawiczkami, no ale przynajmniej rekawiczki zaslonia nieogolone rece- lol .

Madzinek witaj i szybko pokazuje swoją kiece, no wiesz, nas ciekawosc zawsze zżera
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości