![]() |
#2401 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Cytat:
Zdradzisz jaki bujaczek kupilas?? Bo mi juz lekko sie mieszaja te bujaczki wlasnie...zaden nie wydaje mi sie wystarczajaco twardy dla dzidziusia... ![]() Od 30 tyg zdaje sie.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Mamusie chwale sie zakupami wczorajszymi
![]() śpiworek i ten kombinezonik biały to mojej mamy łowy z ciucholandu, sa wydaje mi się nowe, a więc ładne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Rozeznanie
|
Domi fajne te Twoje zakupy, zwłaszcza ten kombinezonik mi sie podoba!
A oto moje pierwsze zakupy(też wczorajsze) ![]()
#2404 |
Rozeznanie
|
i jeszcze mała wyprawdka, wezmę ją do szpitla
Nasz ślub - 12.08.2006r Lenka - 08.12.2009r magia liczb??? Edytowane przez kolanosia Czas edycji: 2009-08-18 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
Kolanosia te bode ostatnie prześliczne, kupowałas na jakiejs stronie internetowej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Rozeznanie
|
![]()
#2407 |
Zakorzenienie
|
Domi ciuszki swietne
![]() ![]() Kolanosia body i koszulki sliczne ![]() ![]() Mam pytanko - nie kupujecie body z dlugimi rekawami? Bo ja najpierw nakupilam z krotkimi, bo nie pomyslalam, ze to zima i potem dokupilam pare z dlugimi... ![]()
#2408 |
Rozeznanie
|
Tak na allegro, jest mnóstwo tego! Ta aukcja akurat jest zakończona ale musisz poszukać body w 7 pakach, jest tego dużo do wyboru i koloru, a do tego niedrogo ba za 7 szt bodajże 36 zł
#2409 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() mój malutki walczy wytrwale i mam nadzieje że teraz będzie juz lepiej. jak pierwszy raz miałam go na rekach to zakochałam się tak bardzo że teraz nie chce zostawiac go nawet na minuty samego ale musiałam sie troche ogranąc. w szpitalu nie było jak się wyspac i wogole ale najwazniejsze że oboje z tz bylismy przy nim. mogliśmy się cieszyć z każdej sekndy jego zycia z każdego jego oddechu. to było cudowne chociaz było nam przykro ze tak cierpi wiem że on zyje właśnie dla nas dziękuje wszytkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Te z krótkim co kupiłam to maja rozmiar 3-6 miesięcy więc tak bardziej z myślą o cieplejszej porze wiosennej.
![]() |
#2411 |
BAN stały
|
ciuszki przesliczne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | ||
Zakorzenienie
|
śliczne
![]() U mnie te różowe ciuszki to taki komplecik po wyjsciu ze szpitala ![]() Cytat:
dzieki ![]() Ja własnie nie mam ani jednego body z długi rekawkami, bede musiala dokupic, własnie cos takiego jak ma Kolanosia ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2413 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki słodkie ubranka
![]() A tu coś do poczytania na poprawę humoru : http://www.babyboom.pl/forum/ciaza-p...30/index5.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje, ze te kilka z dlugimi, ktore kupilam wystarcza... ![]() Dziewczyny, ja zaraz zwariuje...siedzie juz kolejny dzien i szukam maty edukacyjnej...mam wybrane 2-3 modele i nie wiem ktory wybrac...... ![]()
![]() |
#2415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Wy kochana zyjecie dla niego ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2416 |
Raczkowanie
|
bravourko super, że się odezwałaś i poprawiłaś nam nastrój, bo naprawdę wszystkie jesteśmy całym sercem z Wami... Modlę się za Was ...
więc jak się troszkę optymistyczniej zrobiło to ja też chciałabym się pochwalić - byłam na badaniach w niedziele: i na 100% będe mieć Syna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny macie jakieś pomysły na prezent na pierwszą rocznicę ślubu? Kurcze i zaczynam się o siebie martwić bo dużo nie jem - mały waży 570g a ja do przodu już 7 kg :-( ![]() ![]() a co do wózków wielkofunkcyjnych co polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Raczkowanie
|
Moja mama poszła dzisiaj na rynek i miała się zorientować czy są i po ile wypełnienia do dziecięcej pościeli, bo chciałam sobie porównać ceny z cenami na allegro . No i co dzwoni do mnie i mówi, że kupiła pościel i jeszcze kocyk bo takie były słodkie, że nie mogła się oprzeć ...
normalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Flowerpowers to po ile te wypełnienia? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zadomowienie
|
Bravurko super wiadomość
![]() ![]() ![]() Patryczek jest silny ja wiem że będzie dobrze ![]() Domi i kolanosia śliczne ubranka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Raczkowanie
|
Właśnie nie wiem bo mi mama nie chciała powiedzieć. Znając życie to przepłaciła...ale co ja poradzę na to,że taka uparta.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wagi to w ktorym tygodniu jestes?? A co do prezentu na 1. rocznice zalezy tez dla kogo...czy dla bliskich osob czy nie tak bardzo? Cytat:
Dlatego ja mojej juz nie prosze, zeby o cos pytala bo zaraz wracala z tym "czyms" juz kupionym..... ![]() Dobra pokazuje....fotki na dole... ![]() http://www.allegro.pl/item706201533_...w_gratisy.html http://www.allegro.pl/item706201506_...r_gratisy.html Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2422 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nila kolanosia śliczna ta wyprawka Domi ten ostatni kombinezon jest taki słodziutki! a ja wreszcie mogę odetchnąć bo WRESZCIE naprawili mi łazienkę! no i mogę się wykąpać jak człowiek ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Bravurko kiedy czytam co piszesz to łezka mi się w oku kręci - jaką siłę i upór ma Patryczek żeby żyć! to jest niesamowite |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
Jej, jaka ja zakrecona....zrozumialam, ze to dla jakiejs pary mialo byc...
![]() Tu masz link do kalkulatora wagi w ciazy, mozesz sobie zerknac : http://viggo.pl/ciaza-i-polog/art/ka...-wagi-w-ciazy/ A z waga w ciazy to jest tak roznie...kazda kobieta ma inaczej i najwiecej zalezy od harmonow...no albo wiadomo, ze jak sie przyszla mama objada bardzo to tez jej zasluga, ale znam takie, ktore normalnie jadly i tez przybieraly, ale pozniej po ciazy ladnie wszystko zrzucily wiec nie martw sie - bedziemy sie tutaj razem na forum odchudzaly po urodzeniu maluchow ![]() ![]() Tarasia na mnie przyjaciele i tz mowia wlasnie Mila...takie zdrobnienie od Kamili... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-08-18 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
Witajcie mamusie
![]() Ale mam zaleglosci ![]() Gratuluje Moni syncia. Ja tez uwazam jak Kolanosia ze chlopięce ubranka sa rownie słodkie, a czasem mniej kiczowate niz rozowe falbanki, ktorych też nie cierpie ![]() Bravurko - wszystko będzie dobrze, masz silnego synka ![]() fajne juz macie zakupy, widze ze sterzylizatory, laktatory nam wkarczają na forum, bardzo ladne macie ciszki i wozek Guci jest super. My sie po urlopie tez zabiaramy za lozeczko i caly osprzet, a na razie wybieramy sie zrobic rekonesans po wózkach. Ela, czytalam o Twoich wynikach glukozy - czy w zwiazkuz tym odkladacie wyjazd? Ale masz tak male przekroczenie normy, ze na pewno nastepne wyniki sie unormują.... Zaharia śliczne zdjęcia. Co to ja jeszcze chcialam....? Acha, Agusia byliscie w koncu na tych targach Mother&baby? Bo my tak i bylismy bardzo zadowoleni. przynioslam mase probek, rekalmowek, m.in smoczek i butelka aventu, dowiedzialm sie o latatorach, ale mysle caly czas ręczny czy elektryczny...; obejrzelismy pare wozkow - mojemu meżowi spodobal sie x-Lander na razie, ale to jedyny jaki na zywo dokladnie ogladalismy ![]() ![]() milego dnia wszystkim, jak cudownie byc na urlopie ![]() ![]()
#2426 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wczoraj nadepłam na pszczołe i mnie strasznie piecze czasem boli macie jakieś lekarstwo które by mi pomogło...
a wogóle to straszna oferma ze mnie w tej ciąży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki fajne ciuszki wstawiłyście
![]() Domi fajny ten ostatni kombinezonik i śpiworek Co do bodziaków, to ja kupuję z długimi rękawami, ale mam tez kilka bez rękawków, bo tak mi przyszło na myśl, że można by je zakładać Małemu pod pajace, wiecie, coś na kształt podkoszulka ![]() W ogóle, to strasznie zielona jestem, jeśli chodzi o te sprawy ubraniowo-pielęgnacyjne ![]() Boje się, że nie będę wiedziała jak syna ubierać, jak myć itd. Karenina ja też bym miała problem, którą matę wybrać. Obie fajne ![]()
#2428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bravurko Ciesze sie ze z Patryczkiem juz lepiej.. Silny z niego mezczyzna da sobie rade na pewno z wrednym chorobskiem ![]() A ja wczoraj bylam w szpitalu na ktg bomnie cos bardzo brzuszek boli ostatnio ta na dole.. tak jakos ciagnie i boli jak na okres.. zrobili mi ktg i jest wszystko dobrze tetno malego swietne i skurczy nie ma na razie.. potem gin mnie zbadal od wewnatrz i tez powiedzial ze jest wszystko ok.. szyjka ok pozamykane wszytsko wiec ja nie wiem skad ten bol ![]() a pielegniarki w szpitalu w ktorym bylam wspaniale ![]() ![]() Gin tez sympatyczna ale sie gdzies spieszyla to mnie zbadala powiedziala ze mam zwolnic troche na codzien bo za duzo latam i taka ogolnie sympatyczna byla ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2429 |
Raczkowanie
|
Cześc wam mamusie
Byłam dziś w urzędzie pracy chciałam się zarejestrowac wypełniłam tą karte rejestracyjna wszystko pięknie ładnie.Czekałam w kolejce do pokoju 2 godziny prawie.taka tu u nas przyjmuja.Gdy już weszłam to zaczeła się mnie pytać o różne rzeczy,ale gdy zapytała mnie ta facia o to iż "po co pani przyszła?i czy jestem gotowa do pracy ??? Aż mi szczęka opadła widac chyba że jestem w ciąży a ta małpa powiedziala ze niepotrzebnie przyszłam jesli odmawiam pracy to oni niemoga mnie zarejestrowac tylko dlatego ze chce sie ubezpieczyc.Az sie popłakałam i wyszłam to powiedzialam jej że widze ze nawet w ciazy niemozna byc żeby sie zarejestrowac chore maskra jestem zła i załamana.teraz dosyc że wydatki bo Wiktor to jeszcze wyjdzie na to że będziemy musieli wziasc slub szybko przed urodzeniem Wiktora musze o tym pomyslec bo co zrobie ![]()
#2430 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=konspiracja;1378544 6]Witajcie mamusie
![]() Ja tez uwazam jak Kolanosia ze chlopięce ubranka sa rownie słodkie, a czasem mniej kiczowate niz rozowe falbanki, ktorych też nie cierpie ![]() To dobrze że jest jeszcze ktoś kto stawia opór różowym falbankom ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Bromusia Ty to masz łeb ja widzisz w ogóle nie pomyślałam o tym żeby pod pajaca coś jeszcze włożyć. ale to co mówisz ma sens jak najbardziej......chyba muszę jeszcze sporo poczytać a co najważniejsze sporo bodziaków kupić ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
Rzeczywiściej akas chora sytuacja??? A panie w urzędach jak zwykle pokazały że można na nie liczyć zawsze i wszędzie ![]() A co do ślubiku, to pomyśl, że może tak będzie lepiej, wszystko na raz a potem będziecie mieli już z głowy i będziecie mogli spokojnie zająć się Wiktorkiem.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.