|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
Wiem z autopsji, bo sama przez rok studiowałam f. rosyjską z lingwistyką stosowaną i tak np. w poniedziałki zajęcia od 15 do 21:45... |
|
|
|
|
#182 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Niby 34 godziny tygodniowo to nie tak najgorzej - w liceum miewałam po 44. No i mam nadzieję, że zdążę się zapisać na jakiś sensowny wf i oguna
|
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kolei mam nadzieję, że mi wf przepiszą, bo ma stosunkach miałam jeden rok, a na etnologii są niby 2 lata i trochę się tego obawiam... oby babka od wf nie robiła problemów...
|
|
|
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, potrzebuję rady. Czy opłaca się kupić Aqua Allegorię z 1999r? Myślicie ,że zapach się nie zmieni?
Nigdy nie miałam,żadnej AA [poza odlewką Winter Delice], więc nie wiem jak to się z wiekiem zachowuje
|
|
|
|
#185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle to wkurza mnie ten portal. niby odwiedza go równocześnie po kilkanaście tysięcy osób, więc powinno być to sprawnie zorganizowane. a właściwie codziennie są przerwy. dzisiaj chyba ze 3 godziny. Przerwy techniczne są niezbędne, ale na litość boską dlaczego w środku dnia
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo wszystko lepiej w ciągu dnia, niż późnym poopołudniem czy wieczorem chyba
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#189 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Boję się, że zostanie mi jakaś koszykówka i będę zmuszona wykorzystać moje zwolnienie. Na aqua fitness ponoć ciężko się załapać. Może uda się chociaż na pilates. A co do ogunów, to chciałabym jakiś kurs internetowy. |
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
ale przyjemnie było patrzeć jak rosła liczba 'buszujących wizażanek', gdy strona 'odżyła'
co parę minut z 1000 przybywał
|
|
|
|
#191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym to nie jest normalne, żeby w co drugim logowaniu wyskakiwało database error .Mam wrażenie, że ten portal ciągle nie może się uporać technicznie ze swoją popularnością. Mam też nadzieję, że nie skończy się to tak jak w Naszej-Klasie, kiedy to użytkownicy postanowili pomóc serwisowi w nadmiernym przeciążeniu i przestali go odwiedzać. Niektórzy byli tak pomocni, że nawet polikwidowali konta
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Te awarie wzmogły się w ostatnich dwóch miesiącach chyba. Pamiętam, że dłuuuugo był spokój. Od niedawna jakaś wzmozona częstotoliwość jest tych database error
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się czuję zbita z tropu, spać mi się chce i nic poza tym, ale w dzień nie zasnę i koło się zamyka...
Upatrzyłam na Allegro książkę, na którą poluję, a której w księgarniach nie ma, bo za stara, w sumie trzy tomy, ale wiara już podbija cenę
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Tez jestem cała rozkojarzopna, mam problemy z koncentracją. Wszystko mnie wkur...., najchętniej bym wstała i wyszła z tej badziewnej pracy i już nie wróciła. A to dopiewro początek przygód w tym tygdoniu
![]() Szlag mnie trafi ![]()
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
Dzięki wczorajszej vesenkowej sałatce owocowej dzisiaj i ja ją wcinam, bo śniła mi się po nocach
|
#196 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A w lodówce siedzi sobie ciasto na pizzę. Jutro będzie wyżerka ![]() Wie ktoś czym się różni zielona cukinia od żółtej poza kolorem? Kupiłam żółtą i zastanawiam się czy zużytkować klasycznie, czy może wymaga jakiegoś specjalnego traktowania?
|
||||||
|
|
|
#197 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całe szczęście że dostałam dzisiaj dużo gruszek i śliwek, więc będę się nimi objadać przez następny tydzień
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przegapiłam nowy Bar i już myślałam że nikt nic nie pisze - ale to by nie było możliwe |
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#201 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Ale tak szczerze, to ja ich w smaku nie rozrozniam...Za to ja dostalam od kumpeli jakas mega dziwna diete... Jak poszlismy z TZ-em robic na nia zakupy (namowilam go rowniez na nia, daje mu jakes 2 dni ), szczeka mi az opadla, jak rany, w zyciu nie dam rady tyle zjesc!!A w ogole, to przed chwila wrocilam z aqua-aerobiku i jestem pod wrazeniem -pierwszy raz bylam i zawsze myslalam, ze to taki lajcik, a to sie okazuje, ze calkiem ciezka praca tam jest...
|
|
#202 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W radio trąbią o tym,że Bachleda-Curuś jest w ciąży z Colinem Farrellem. Ładna farelka z tego będzie
|
||||
|
|
|
#203 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Wiem, ze to 2 rozne rzeczy, ale ktora jest ktora, nigdy nie pamietam Sprawdzilam szybko na wikipedii :PCytat:
Oj mam nadzieje, mam nadzieje...
|
|
#204 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Ta pizza, którą robię jest na cieniutkim spodzie. Robię według tego przepisu: http://lemondedeves.blogspot.com/search/label/pizza
Ciasto przez to,że powoli rośnie w lodówce jest bardzo aromatyczne i chrupiące. Dla mnie lepsze niż w większości pizzerii. Jeśli wolisz taką na grubszym spodzie, to lodówka też nie zaszkodzi. Wtedy ciasto aż tak nie rośnie i ma inną strukturę, faktycznie jest bardziej chlebowe ![]() Nie wiem czemu nie mogę cytować
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ze potrzebuje okularow ale chyba dobrze widze ??
Czy dzisiaj na wizazu jest ponad 70 tys osob? W telewizji o nas mowili czy co?
|
#207 |
|
Rozeznanie
|
Vesenko
![]() Też nie mogę cytować
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Maaatkooo, od godziny próbuję się zalogować
|
|
|
#209 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja z zalogowaniem nie mam problemu (automatycznie loguje przy otwieraniu Wizażu), tylko albo z "database error", albo ze zbyt długim odświeżaniem strony
|
#210 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja tak mam z matematyka ![]() A wiesz, ze o tym nie pomyslalem ![]() Ludzie, no co Wy? ![]() Cytat:
Jedyne, co mnie zastanawia to to, ze nie widac blyskawic (jak do tej pory nie widzialem, a to chyba szosta moja burza tutaj byla), tylko nagle rozswietla sie niebo na znacznej szerokosci, jakby wszystko dzialo sie gdzies za horyzontem, albo daleko, za chmurami ![]() Cytat:
Wczoraj, ze jestem w kosciele i ksiadz udziela mi chrztu (dorosly bylem). Codziennie snia mi sie takie rzeczy, ze glowa mala Ale to chyba skutki brania fluoksetyny, bo nawet na ulotce wspomniano cos o ''dziwacznych snach'', czy jakos tak W kwestii jezykowej jeszcze - przed chwila za moimi plecami ktos nadawal po hiszpansku, a zaraz potem, z korytarza, jakas Wloszka wypowiadala slowa w tempie karabinu maszynowego - fajnie sie sluchalo, chociaz niczego nie rozumialem ![]() Mnie co jakis czas nachodzi chec na hebrajski, albo jidysz ![]() --- A tak w ogole, to czy ja w ''Barze X'' na rurce taczyc mialem? Cos mi sie gdzies obilo o oczy
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

) to same zajęcia z niemieckiego. A trzeba na to jeszcze 'nałożyć' drugi plan - zajęcia z angielskiego. Razem nie wygląda to już tak dobrze 

Cos mi sie gdzies obilo o oczy