|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część VII! ; )
a ja na 10 musiałabym w stajni :P dopiero po 12 ktos po mnie przyjechał bo mam za długą droge do domciu :P Ale fajnie było bo są takie 2 dziewczyny,obie juz na studiach i sie fajnie gada
i taki jeszcze gościu co tam pracuje, Ogólnie było fajnie one czyściły wszystkie konie,ja czesałam grzywy a wczoraj zaczęłam czytac Idola nastolatek-Meg Cabot (znaczy to tez czytałam kiedys,ale totalnie nie pamiętam tego) a wczoraj wieczorem sei tak wkurzyłam,że szok.Bo chciałam pójsc przed 11 do łazienki żeby o 11 pójść spac bo późno chodze spac,wczesnie wstaje i jest niefajnie :P ale sie nie udało ;P no i czytałam tego idola nastolatek,było przed 12 sporo,i było mi zal szczurów to puściłam je żeby pobiegały po łóżku,bo własnie rozlozyłam i podłączyłam komórke do ładowania,ale odwróciłam ekranem do dołu bo wiem co robią jak lezy normalnie :P i ich chwile nie pilnowałam i nagle słysze chrupanie, j.eb odwracam sie a jedna mi gryzie ładowarke,myślałam,że zabije,ide po brata mói ,ze sie nie da naprawic i poszedl,ja w panike bo musze rano wstac,nie mam budzika innego,ide do pokoju mamy,juz prawie spała.Ona ma te sama ładowarke ale przełozyła karte do drugiego telefonu i nie wzieła. Ja w panike,próbuje sklejac tasmą izolacyjną i lipa. Sie poryczałam jak to ja :P myslałam,ze zabije tego szczura normalnie. Ale jakos tak wygiełam kabel,że działała po wielu próbach (a miałam juz spac :P). Brat mi naprawił dzisiaj,pytam czemu wczoraj powiedział co innego-bo mu sie nie chciało tego naprawiac.
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
cherry, ja czytalam idol nastolatek
nawet druga czesc fajne ksiazki
|
#1473 |
|
Konto usunięte
|
matko, tyle godzin mnie nie było, a tu tylko dwa posty do nadrobienia
|
|
|
|
#1474 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lubię jego kawałki, tylko tak prywatnie mnie denerwuje. milion razy w wywiadach `mam to w dupie`, jakby mu się płyta zacięła ; d. też bym chętnie znów przeczytała BŚ. Cytat:
a oglądałaś już tą stancję. tak przy okazji mi się przypomniało ; p. mój kumpel z ZG teraz znalazł stancje w JG. ; d. btw. lecisz na rap grę 12? ; d. [1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13787654]matko, tyle godzin mnie nie było, a tu tylko dwa posty do nadrobienia nie tylko na tym wątku tak teraz... wakacje ; >
|
|
#1475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak tam twoje? Cytat:
![]() [1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13785008]heh ![]() ja nie chce do szkołyyyyyyyyyyy Ja jeszcze miesiąc :P Cherry, własnie miałam ci pisać o Idolu Nastolatek:P. Jeszcze z takich młodzieżowych MC jest Dziewczyna Ameryki fajna
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
jest druga część?! wow
ja musze dorwać 2 część Topmodelki bo ostatnio odkryłam,ze juz jest wydana. Poszukam idola nastolatek jak mówisz ,zę jest,może bedzie na chomiku.. ja uwielbiam Meg Cabot, Thomasa Brezine,Lemony'ego Snicketa (hmm no co, nie wiem jak to odmienic :P) edit: łeee kancisz coś,nie ma przecież 2 częsci
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-08-18 o 18:38 |
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam takie momenty, ze poprostu nie umiem byc szczesliwa. a oni powinni miec pełno zdjęć razem ; p a nie zaledwie kilka^ ^ witaam ; ***. jednak nie miałam tego znieczulenia u dentysty ; D nic mi dzisiaj nie robiła ; )). na szczescie; p ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- podobno oficjalny zwiastun KwN ;> http://www.youtube.com/watch?v=88XMY...layer_embedded
Edytowane przez AJaLubieCzekolade Czas edycji: 2009-08-18 o 18:49 |
|
|
|
|
#1478 |
|
Konto usunięte
|
Nie przekonuje mnie za specjalnie ten zwiastun
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zgadzam sie.. o to świetnie ![]() Ja do dentysty 26 sierpnia jestem umówiona ale tylko wizyta kontrolna a to czemu??? według mnie jest świetny
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Amels ! Przyszliśmy po Ciebie pod dom i nie wyszłaś ;< Nawet przez okno ..
Ale fajnie u księdza było ;D Kurde, musimy jeszcze do niego wpaść.
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak miałam przed wczoraj; <
Edytowane przez AJaLubieCzekolade Czas edycji: 2009-08-18 o 19:58 |
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
hej;***
ale mnie tu nie było;d całe dnie mnie w domu nie ma...chodzę i robię zdjęcia albo mi robią;d |
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też ! Kocham robić zdjęcia <3 I marzę o lustrzance.
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wróciłam ;D;D;D Jaaa zakochałam się ;D <33 Kochane nadrobie wszystko jak wróce bo mnie znajomi na dwór ciągną paaaa ![]()
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiadaj w kim się zakochałaś;d ja też uwielbiaaam<3333 i zbieram na lustrzankę a teraz mam Pentaxa Optio M20, a Ty? ;>
|
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
ooo w kiiim? ; D < 333.
|
|
#1487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jakoś dziś nic nie robię z tego co się wokół mnie dzieje. ; ) Też marzę o lustrzancee <3. A co do fotek, to może to dziwne, ale oprócz robienia, ja lubię jak mi fotki robią ; d. bo czym ich więcej, tym mam większy wybór ; p.
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziala Wam n-k? |
|
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
oo ja też <33
na razie mam zwykłą cyfrówke..
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#1490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie o coś, zwykłe. -.^ Ja też zbieram. Ale zanim będę mieć te 2000 zł. ![]() Ktoś ma fbl ? Ktoś miał zakładać xD---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
I też mi nk nie działa . ; /
|
|
#1491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hej ![]() o... a w kim???
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
no mi teżwłasnie nie działa nk a musze cos pilnie sprawdzic!
ja baardzo nie lubie gdy robia mi zdjęcia0
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
omg co się robi?? Tyle stron nie dizała: wizaz, nk, demotywatory ;/ nie moglam wejsc na nic xDDD Na szczescie plotkare ogladalam xDD Nie wiem czy wam juz mowilam ale mialam sen z plotkara xD Tylko taki niezrozumialy jakis i nie weim ocb xDD
|
|
|
|
#1494 |
|
Konto usunięte
|
wow, ile tu ludu
aż 7 osób xDco do zdjęć, to lubię robić, ale nie lubię jak mi robią. no bo co będę ludzi straszyć ze zdjęć, wystarczy że na żywo mnie widzą a moja cyfrówka się niedawno całkiem rozsypała muszę zacząć zbierać na coś nowego ![]() jak już pisałam, wg mnie zwiastun do bani... a tych wilków jak z kreskówki to nie przeżyję ![]() dziewczyny, mam takie pytanie, zupełnie z kosmosu - znacie jakiś dobry, kryjący i matujący na długo puder (który przy okazji nie kosztuje miliony ) ???? albo podkład czy coś jeszcze innego (nie wiem, bo ja tego nie rozróżniam, zupełnie się nie znam ) Pomocy?? ![]()
|
|
|
|
#1495 |
|
Zadomowienie
|
nyyy.
to ja miałam zakładać. ; >
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Heej
Dzisiaj nie mogłam się cały dzień na wizaż dobić.! :/ Nie nadrobię was dzisiaj już chyba ![]() Ale jutro się postaram
|
#1497 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiadomo, że idę Też będziesz ? ![]() Cytat:
Ja taka kochliwa, że prawie codziennie się zakochuję A w kim Ty?? ;> Cytat:
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13790595] dziewczyny, mam takie pytanie, zupełnie z kosmosu - znacie jakiś dobry, kryjący i matujący na długo puder (który przy okazji nie kosztuje miliony ) ???? albo podkład czy coś jeszcze innego (nie wiem, bo ja tego nie rozróżniam, zupełnie się nie znam ) Pomocy?? ![]() [/QUOTE]Ja używam testerów sypkiego pudru mineralnego 'ARTDECO'. Koleżanka pracuję w 'Galerii Centrum' i mi załatwia ;p Bardzo dobry. Nie zatyka porów, twarz masz po nim, jak po kremach, super! Tylko... Kosztuje ok. 80, 90 zł. ... ;/
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
|||
|
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt mi sie niieee podoba ;<
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13790595] co do zdjęć, to lubię robić, ale nie lubię jak mi robią. no bo co będę ludzi straszyć ze zdjęć, wystarczy że na żywo mnie widzą a moja cyfrówka się niedawno całkiem rozsypała muszę zacząć zbierać na coś nowego ![]() [/QUOTE] bardzo lubię kiedy robią mi zdjęcia, ale moim aparatem, bo mogę je potem usunąć;p ja dzisiaj na środku ulicy stałam, a siostra robiła mi zdjęcia;d się ludzie gapili i też zbieram na aparat nowy;d a z tym pudrem to nie wiem, ja mam Vipera za 13,90 i jest ok
|
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13790595]
dziewczyny, mam takie pytanie, zupełnie z kosmosu - znacie jakiś dobry, kryjący i matujący na długo puder (który przy okazji nie kosztuje miliony ) ???? albo podkład czy coś jeszcze innego (nie wiem, bo ja tego nie rozróżniam, zupełnie się nie znam ) Pomocy?? ![]() [/QUOTE]Ja z AA używam ostatnio. ;D matujący. Tani, dobry jak dla mnie. Tylko zapach ma taki sobie, ale to tam mi nie przeszkadza. ;D Tak myslałam . I założyłaś? Bedziesz zakładać? ![]() Mi też nikt się nie podoba ;<< ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- http://img.szafa.pl/uploads/clothes/...1241471752.jpg taki o mam xd
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.

i taki jeszcze gościu co tam pracuje, Ogólnie było fajnie 
nawet druga czesc