![]() |
#271 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III
Jak będę miała przypływ gotówki, to będę musiała moją mamę ostanikować, bo nie mogę patrzeć na jej podjeżdżający na kark obwód
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://stanikomania.blox.pl/2009/08/...iustonosz.html i może zadaj swoje pytanie w komentarzach. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Winter is coming
|
No i zamówiłam to opium, kolor jade, jest taki piękny! W zestawie ze stringami. Miałam ulokować gotówkę w Cleo George, ale tu za komplet wychodzi prawie tyle,co za sam stanik Cleo, no i bardziej mi się podoba. Jak dojdzie to zdam relację
![]() W ogóle to muszę pochwalić pocztę, wczoraj koło południa robiłam zwrot, dzisiaj stanik już był w dopasowanej ![]() Ja też się za babkami i ich stanikami oglądam i jest bardzo źle:/ Chociaż czasem mam taki absurdalny lęk jak założę za małego gossarda, że mnie jakaś lobbystka zobaczy;D Zresztą już gdzieś tu pisałam, że w moim 30-tysięcznym mieście ostanikowane są 3 osoby. Moja mama nosi polskie 70E, choć pewnie powinna jakieś 30F, no ale wygląda ok i nie będę jej truć. I tak przerzuciła się pod wpływem moim i siostry z 75C ![]() Na blogu lobby - http://lobby.blox.pl/html można zobaczyć, ile zrobiłyśmy przez całkiem krótki okres czasu, a nowe forumki mogą się przekonać, że jest nas naprawdę dużo i mamy siłę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Velika,czekam z niecierpliwością na zdjęcia w Opium
![]() Moja mama na szczęście jest uświadomiona,pierwszą wizytę i dobierania nowego rozmiaru odbyłyśmy razem.Teraz dzielnie uświadamia koleżanki z pracy i dwie już kupiły nowe,odpowiednie staniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
ja też bardzo chętnie zobacze
![]()
#277 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj przyszło Thrill me
![]() Kombinowałam z rozmiarami bo to jakieś "inne". Mam nadzieję że trafiłam ... tylko przez tą koronkę sama nie wiem, bo ona dość odstaje i fałszuje nieco rozmiar.
#278 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomoże któraś?
POd biustem 76 w biuście 90, dodam że mama karmiąca 2 dzieciątko i biust nie tak jędrny jak za dobrych czasów ![]() ![]() Z góry dziękuje ![]() Dodam że z kalkulatora 70 D wychodzi
#279 |
Zakorzenienie
|
Velika
ja tez sie czaje na opium ![]() xal sliczny dekolt, jaki to rozmiar? Carolajna24 ja tez po 2 karmieniach, polecam z pour moi? fifi ![]()
#280 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście bardzo fajnie trzyma i podnosi
![]() To jest 60FF, normalnie noszę 60GG tej firmy ... W ogóle jak na CK to węższe fiszbiny, bardziej wycięty pod pachami no i nie ma golfa ![]() Mam jeszcze Tease Me 60GG (takie rozmiary były tylko dostępne) ale juz o wiele bardziej zabudowany a miseczkowo podobny. Nie wiem czy zabudowa zalezy od literek czy modelu.
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Nie chodzi mi o odstającą koronkę, tylko czy to że ona odstaje nie maskuje tego, że stanik jest za mały, bo chyba jest taki w sam raz, chyba mi już nic nie urośnie
![]() Poczekam tydzień, bo zwrot na dopasowanej jest do miesiąca, aż mi okres minie to się wyjaśni wszystko. Co do staniczków thrill me/tease mi to thrill me jest mniej zabudowany, ma większą miseczkę i bardziej naciągliwy obwód. Wydaje mi się, że ma też węższe fiszbiny i bardziej sztywne (mniej podatne na wyginanie przy naciągnięciu) ale to może wynikać też z różnicy literek w miseczkach.
#283 |
Raczkowanie
|
Simeri ja nie podchodzę jakoś tak bezczelnie, nieeee, ale jak kogoś znam troszkę bliżej to nie omieszkam coś napomknąć. Właśnie ostanikowałam niby-teściówkę (wpadła z wizytą
![]() ![]() burn-it-up - dla mamy chętnie coś wykombinujemy, a jakiego typu staniczki lubi? jakie jej się podobają? Może napisz mi maila, to się odpowiednio przygotuję ![]() ![]() Itakasia, Ty się nie czaj, tylko wiesz.... ![]() ![]() Wszyscy czekają na Opium, hehe. Ja też, mam nadzieję, że okaże się naprawdę sensowny również w inych rozmiarach niż 65DD ![]() I witamy kolejną podwójną mamę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Agunia
mea culpa, chyba jestem zmeczona ![]() ![]()
#285 |
Zakorzenienie
|
A ja witam w podwójnym szoku
![]() ![]() Wymierzyłąm sie dokładnie teraz i jest tak: 73 pod biustem 93 w biuście w zwisie ![]() i to będzie jaki rozmiar? Kurcze w szoku jestem, do tej pory 75 c nosiłam!
#286 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() też myślałam o Melissie ze względu na 'klasyczną' stylistykę ![]() nie czytałam wcześniej notki ![]() ![]() i teraz nie wiem czy brać większą miseczkę, bo wyczytałam że taki biust jest bardziej kompresowalny i pani w tej notce nosi mniejszą miseczkę niż jej wychodzi z pomiaru, nie chcę babci kupić za dużego stanika, bo się zniechęci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja do mojej mamy jeszcze nie podchodziłam, ona ma pewnie wymiary podobne jak ja i nosi 75A ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Wtajemniczenie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13793034]ja też .. tyle że wciąż nie wiem jak się do tego zabrać
![]() ![]() Z moją też muszę delikatnie ![]() Na szczęście moja mama jest nowoczesną osobą i z chęcią przyjmuje różne nowinki, więc myślę, że i z nowym rozmiarem się szybko oswoi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Wtajemniczenie
|
Tak sobie, myślę i myślę i wydaje mi się, że to mógłby być dobry pomysł. Te staniki są raczej dość wygodne i sporo modeli jest poniżej 100zł.
![]() [1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13793034]maskaradkę dla babci ?? nie sądze żeby się nadawała - raz że piersi mniej jędrne i half-cupy raczej na takich "lejących" nie leżą, dwa że możesz uzyskać komiczny efekt - ale to tylko moje zdanie .... lepiej coś leżącego bardziej "naturalnie ![]() [/QUOTE] Ja miałabym podobne obawy. W przypadku mniejszego rozmiaru może, ale w tej okolicy rozmiarowej to już nie jestem przekonana do maskaradek. |
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13793034] maskaradkę dla babci ?? nie sądze żeby się nadawała - raz że piersi mniej jędrne i half-cupy raczej na takich "lejących" nie leżą, dwa że możesz uzyskać komiczny efekt - ale to tylko moje zdanie .... lepiej coś leżącego bardziej "naturalnie ![]() [/QUOTE] Z babcią trudna sprawa, najważniejsza jest wygoda, a w każdym staniku będzie babcia wyglądać lepiej niż w bazarkowym. Chyba najlepszy byłby panache porcelain z wszytymi ramiączkami - on jest zabudowany, robi ładny kształt i jest wygodny. Poszukam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Konto usunięte
|
Buuu a do mnie przyszły szorty do thrill me ... i wogóle mi nie pasują
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w jaki rozmiar celować w Showgirl z 69/93 ( zwisie 94)? taki sam rozmiar w Tease Me co w Thrill Me?
Na balkonetce nie mogę się połapać. Jedyne czego jestem pewna to obwodu 60-tki,ale miska? W końcu mam bazę i mogę kupować to co mi się podoba,a nie to co jest potrzebne ![]() ![]() Edit: imp18,a mogłabyś powiedzieć jaki rozmiar szortów wzięłaś na jakie wymiary? Ciekawe czy rozmiarówka stringów odpowiada rozmiarówce szortów. Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2009-08-19 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Raczkowanie
|
Simeri- właśnie też po czasie zauważyłam, że p. Stanisława nosi stanik mniejszy niż wynika z tabeli. Niestety nie znam się zbyt na dobieraniu stanika na mniej jędrny biust... A swoją drogą masz chyba jakieś umiejętności wróżbiarskie
![]()
![]() |
#295 |
Przyczajenie
|
Blagam pomozcie znowu.
Kupilam na e-bayu freye 28E i niestety ale jest za duzy, Wstawie kilka fotek zebyscie mogly ocenic i moze mi doradzicie cos. Nie smiejcie sie ale mam kawalki paieru toaletowego w miejscu sutkow bo biustonosz jest przezroczysty i nie chcialam sie az tak rozneglizowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co do szortów ... generalnie chyba niewiele Ci da rozmiar ![]() Myśle, że rozmiarówka jest standardowa - teraz chce kupic stringi w tym samym rozmiarze - 12 (M) (mam ok 102 w biodrach) , ale poczekam aż będą znowu na dopasowanej albo jakaś promocja będzie czy coś ... ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Już tyle sutków widziałyśmy, że to żadna perwersja xD
A liczysz na migrację? Jeśli tak, to zostaw, bo nie jest dużo za duży, a leży ładnie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale wg mnie o miskę za duży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
monikakuriata
jest sliczny, dla mnie tez byl troche duzy, choc jak teraz o nim mysle to moglam moze zostawic ![]() ![]()
#300 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy widziałyście, ale na dopasowanej można zamawiać już obwody 60 w modelu Annalise Masquerade
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.