|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
hej
![]() ![]() Cytat:
a laska co sobie myślałaCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale fajnie ja miałam jechać mierzyć suknie we wrzesniu ale nie wioem czy pojadę miałam schudnąc przez wakacje a tu ![]() Cytat:
a co do wysyłania zaproszeń to wg mnie wcale to nie jest w żadnym stopniu niegrzeczne paliwo tez kosztuje
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-08-18 o 20:00 |
|||||||
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
cześć
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1444 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1445 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ad 2. Jedź do Tarnowa Serio. Jak połączysz z wizytą u stomatologa (mogę Ci polecić ) na jakieś piaskowanie czy co to oszczędzisz z 200 - 300zł. A bilet student 8 zł.Jak się orientowałam o depilację laser na bikini - Kraków ok. 500 zł za zabieg, po 4 dopiero 50% taniej. A u mnie, jeden zabieg 300 zł a po 3 razie 50% . A tam gdzie byłam robią fajnie, bez poparzeń ![]() Ad 3. A będą FOTY? Cytat:
?
|
||
|
|
|
#1446 |
|
Zadomowienie
|
Samoa, nie mogę się doczekać relacji
|
|
|
|
#1447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Stomatologów mam trzech, w indexmedica, bjb dent i lux medzie Ale zapodaj ofertę, bo jak ma byc dużo taniej to mogę robić przebiegi do Tarnowa A robią full opcję depilację?W sensie, ze wszystko co im każę zroibią?Wlasnie nie wiem czy będą, bo w Madonnie pewnie nie mozna, ale sie sprobuje ![]() ide się umyć co bym jutro czysta była ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- czyli co - mam sie nawalić zanim napisze maila?
|
|
#1448 |
|
Zadomowienie
|
Nie no wiesz drzwi mi nie zamkną ale w takim salonie to nie chciałabym sie chociaż wkur.....
Dziewczyny wiecie może jak sie wyłancza poczte głosową w erze?? Tato ma nowy numer i nie moge mu wyłączyc tego badziewia:/ Próbowałam juz na ##002# Juz mnie sie udało ![]() Dobra ja już mykam spać. Jutro jak mi się uda to zawitam Dobranoc
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-08-18 o 20:59 |
|
|
|
#1449 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jazz bo On to mi tak śmiesznie opowiadał że nie że się bał czy coś, tylko że komedia, saperzy przyjechali w klapkach . A w ogóle to jego kolega, którego firma dzisiaj wykopała u TŻ na budowie te pociski to robi też coś w Puławach i dzisiaj wykopali tam 15 ciał ( tzn. szczątków ludzkich )- jakąś mogiłę. Więc nie miał za przyjemnego dnia ten kolega, a TŻ wrócił taki ztyrany że szok, kazałam Mu się szybko kłaść do łóżeczkaEdytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-08-18 o 21:22 |
|||
|
|
|
#1450 |
|
Rozeznanie
|
Witam Piękne PM-ki
|
#1451 |
|
Adwokat diabła
|
Kasik, to dlatego że giry nie dałaś
dzizas, zombie ze mnie ![]() ważne ze wizaz działa..
|
|
#1452 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
wczoraj się dowiedziałam kilu nieprzyjemnych rzeczy i chyba dlatego, ale twarda du** jestem dam sobie radę ![]() ale dziękuję dziewczynki ![]() ale lody z MC uwielbiam jeszcze z lionem i polewą czekoladową ![]() nie wydaje mnie się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() właśnie wróciłam z rowerku i już mam troszkę lepszy humorus idę się umyć bo hm.... jeszcze poczujecie i będzie przypał
|
|
#1453 |
|
Wtajemniczenie
|
McFlury z lionem
my favourite ale już bez polewy bo i tak są wystarczająco słodkie dla mnie jestem lodożercą jakby mi ktoś podstawił pod nos duże lody algidy albo grycana to bym pożarła
|
|
|
|
#1454 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() 500ml lub 250ml lodów tylko moje
|
|
|
#1455 |
|
Zadomowienie
|
Lodziki mmmm...
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Black, pięć razy próbowałam Cię zacytować i nic! A chciałam napisać, że też uwielbiam lody i jak by był dobry smak, to też potrafiłabym wciągnąć większą ilość, ale jak jem lody z TŻ, to on zwykle nie je ich dużo i mi tak głupio nakładać sobie więcej ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Głupi wizaż. Przed chwilą mi pokazał na subskrypcjach, że Certina coś dopisała, wchodzę na wątek i ostatni post, to mój Mam dość tego forum. Wkurza mnie dzisiaj. Do jutra. Idę sobie poprzepisywać trochę pracy mgr, bo ostatnio napisałam coś tam ręcznie. |
|
|
|
#1456 |
|
Wtajemniczenie
|
rzeczywiście nie mogę i ja zacytować
Jazz mi pokazywało cały czas że mój post był ostatni, a po mnie były jeszcze 4 inne, no ale wizaz tak pokazywał, a potem że Black ostatni kiedy Ty już dużo później napisałaś. Coś im się dzisiaj p*****y, najpierw pół dnia nie dział, a teraz cytować nie można... |
|
|
|
#1457 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() Grrr coś mi net zamula..
|
|
|
#1458 |
|
Wtajemniczenie
|
Samoa od czerwca jestem mgr - magazynier
Cieszę się, że udało mi się załatwić staż tam gdzie sobie "wymyśliłam", w dodatku bez żadnego problemu, bo tyle się nasłuchałam jak to ciężko załatwić że miałam spore wątpliwości. Aniołku ja się nie boję oddawać krwi i nawet chciałabym oddawać jej dla potrzebujących, ale nie mogę, bo jak tylko igła zostaje mi wsadzona to stopniowo robi mi się słabo, taki mam dziwny organizm, a jak mi igłę wyciągają to zaczyna szumieć mi w uszach i przestaję widzieć jestem okropna
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
jestem, czytam
|
#1460 |
|
Zadomowienie
|
Asiulek, ten staż to ten bez mundurka jak kiedyś pisałaś, tak? Czy może się coś zmieniło i dadzą Ci uniform?
Dobra, zajrzałam tu jeszcze na chwilę, żeby Wam coś pokazać: http://kobieta.interia.pl/moda/trend...s,1354116,1675 Wg Interii plus size zaczyna się od rozmiaru 38 |
|
|
|
#1461 |
|
Raczkowanie
|
Samoa, taka z Ciebie koleżanka? Idziesz suknie mierzyć i nie zaproponujesz towarzyszenia??? Oj, nieładnie
No nic, będę musiała się zadowolić relacją online ![]() Jazz, no już się cieszyłam, że się załapie do branży a tu warunek 176cm wzrostu...A tak serio to chyba są nienormalni!!! Jak można uważać, że 38 i w górę to size plus??? Jak dla mnie niepojęte.
Edytowane przez muchomorka26 Czas edycji: 2009-08-18 o 23:02 |
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
Extra .znaczy to ni mniej ni więcej tylko połowa mojej garderoby to plus size.. Zadam przewrotne pytanie tym, które swego czasu mnie widziały na fotach: Czy ja wyglądam na plus size??
Dla mnie plus size zaczyna sie od 42+ |
|
|
|
#1463 |
|
Wtajemniczenie
|
Jazz nie działa mi cytowanie
tak to ten właśnie staż
|
#1464 |
|
Wtajemniczenie
|
i znowu mi nie chce cytować...
Przeczytałam materiał i myślę że nadaję się na size plus sorry ale te kobiety ze zdjęć to mają 42-44-46 a nie 38 od którego to rozmiaru się niby zaczyna size plus. Szczerze nie słyszałam o wybiegach i prezentacjach takich modelek, ale miło wiedzieć że i w tym zawodzie kobiety o okrągłych kształtach mogą się świetnie sprawdzić, tylko trzeba wyjechać z kraju. A tekst o pięknej linii nóg mnie rozwalił---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- idę jeszcze trochę poczytam i się kładę. Sweet dreams 4all |
|
|
|
#1465 |
|
Raczkowanie
|
Nie działa mi cytowanie
![]() Kubusewa pokaż zdjęcie jeszcze raz dla bardziej obiektywnej oceny ![]() Asiulku, wieśniak ze mnie, wybacz. Gratuluje stażu!!! Szczególnie, że to ten polowany Ja zacznę namierzać po obronie, czyli pod koniec września...może też się uda.
Edytowane przez muchomorka26 Czas edycji: 2009-08-18 o 23:16 |
|
|
|
#1466 |
|
Zadomowienie
|
Piękna linia nóg, to chyba stąd, że grubsze dziewczynki mają czasami X, a oni chcą z prostymi nóżkami. Ja mam proste, ale za niska jestem o jakieś 6 cm.
A tak a'propos plus size mam już nowy plan ćwiczeń. Trochę dzięki Wam :buziak: a trochę dzięki koleżance z pracy. Teraz na aerobic będę chodzić tylko 2 razy w tygodniu, żeby sobie jednak sylwetkę jakoś tam kształtować no i koleżanka mi mówi, że chociaż raz na tydzień zalecane są takie ćwiczenia, a nie że tylko cardio. No więc będę chodzić 2x w tyg. na płaski brzych, a rano przed pracą będę śmigać na cardio na pusty żołądek i potem będę jeść coś białkowego po przyjściu do pracy. Chociaż możliwe, że w sierpniu będę jeszcze chodzić po pracy, a rano to od września, bo teraz mogę mieć problem ze wstawaniem.
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-08-18 o 23:26 |
|
|
|
#1467 |
|
Wtajemniczenie
|
Muchomorka no coś Ty
A wracając do stażu, to na bank i Tobie się uda. Nie ma co słuchać jakichś plotek, że ciężko jest go załatwić.
|
#1469 |
|
Wtajemniczenie
|
Pa dziewczynki
Kolorowych snów.
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
hej wszystkim!
Witam nowe PM ![]() Ja też się w nocy obudziłam, bo wiatr strzelał mi oknem. A dziś nie mogłam się zalogować na wizaż. Też chciałabym już mierzyć sukienki tak jak wy! Ciekawe kiedy to zrobię, rodzice nie spieszą się, żeby gdzieś jechać ze mną, a z TŻtem nie pojadę przecież. Co do tej depilacji, to ja też nigdy nie depiluję przedramion, na codzień włoski mi nie przeszkadzają, ale do perfekcyjnego wyglądu, sukni, fryzury to raczej nie będą mi pasowały te włoski, a są dość widoczne. Nad pachami też dumam.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

Jeszcze w sierpniu zaczynam staż, dzisiaj dzwoniła do mnie kobieta z UP że rozpatrzyli wniosek pozytywnie, byłam tam u niej, wypełniłam papiery, jutro idę na badania (nie lubię oddawać krwi, bo mój organizm reaguje tak a nie inaczej... czyt.: robi mi się słabo), nastepnie znowu do UP i zobaczymy.... A co u Was??? Muszę nadrobić co pisałyście
ale dałam radę
dziewczyny ale jak się rano obudzę i sobie pomyslę ze za rok o tej porze będę się szykować żeby pójść z tztem do ołtarza to chyba ze stresu na kibelek będę pędzić ile sił w nogach

Serio. Jak połączysz z wizytą u stomatologa (mogę Ci polecić
?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)