Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-18, 19:53   #1441
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

hej

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Spadłam z krzesła..
Napisała do mnie znajoma z byłej szkoły:
"Hej, skoro mieszkasz w Wa-wie mam do Ciebie prośbę. Chciałabym z chłopakiem zacząć tam studia i pracę. Więc pomyślałam, że może masz jakieś wtyki w pracy i z mieszkaniem. Bo jak sama wiesz potrzeba na to czasu. A gdzie mieszkasz? (..) sory że się teraz odzywam jak czegoś chce.. buzka, moj nowy nr gg...... odezwij sie.."

co za caritas? przenocuj i znajdz pracę? hello?
takich ludzi to ja nie pojmuję..
słabo mi a laska co sobie myślała

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Hello! No nareszcie mi wizaż działa. Od rana próbuję się z Wami połączyć i nie dało się. Kochane, już niedługo i tylko wieczory będę mogła poświęcić na rozmowy z Wami Jeszcze w sierpniu zaczynam staż, dzisiaj dzwoniła do mnie kobieta z UP że rozpatrzyli wniosek pozytywnie, byłam tam u niej, wypełniłam papiery, jutro idę na badania (nie lubię oddawać krwi, bo mój organizm reaguje tak a nie inaczej... czyt.: robi mi się słabo), nastepnie znowu do UP i zobaczymy.... A co u Was??? Muszę nadrobić co pisałyście
to fajnie że dostałas staż

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
cześć

aleeeeee miałam w nocy burze... a dokładnie dwie
pół nocy nie spałam więc dziś w pracy było ciężko ale dałam radę
ja jechałam po 2 w nocy po brata na dworzec bo wracał z nad morza i tak grzmiało i lało że achh

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
w piątek moj suwaczek ruszy na tą okazję zakupiłam popcorn do własnej roboty i będziemy z tżtem sobie randkować przy misce popcornu hehehe dziewczyny ale jak się rano obudzę i sobie pomyslę ze za rok o tej porze będę się szykować żeby pójść z tztem do ołtarza to chyba ze stresu na kibelek będę pędzić ile sił w nogach
ja to chyba pół nocy spać nie będę

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
a my przed obiadkiem z rodzicami.... zaręczynowo-informacyjnym i już się porobiło niemiło, nie między nami.. więc nastrój mam słaby, jeszcze muszę dziś jechać służbowo 100km, oj oj
u nas nie było zaręczyn przy rodzicach z obydwu stron, tylko TŻ przyjechał z kwiatami i flaszką do moich rodziców tydzień po naszych zareczynach i spytał si czy nie mają nic przeciwko temu jesli się pobierzemy i taką przemowę trzepnął że dzień w którym zgodziłam się zostać jego zoną była najszcześliwszym dniem w jego zyciu i takie tam , że się poryczałam

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Jutro ide do Madonny mierzyć suknie!!!!!!! haha

a do ślubu 10 miesięcy i 1 dzień

ale fajnie ja miałam jechać mierzyć suknie we wrzesniu ale nie wioem czy pojadę miałam schudnąc przez wakacje a tu jeszcze przytyłam

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Mój kuzyn był w piątek i zaprosił mnie i Tż na 18-stkę w lokalu. Normalnie parodia. A impreza na blisko 60 osób. Normalnie drugie wesele ludzie robia z 18-stki.

A drugi kuzyn ma ślub w październiku i dzwonił do moich sióstr i do rodziny Zygierskiej że zaproszenia są wysłane. jednak do nas nie dzwonił moja mama jest chrzestną to może przyjedzie... Ale głupio, nowa moda, bo u nas w rodzinie to wszyscy jeździli. Ale nawet jesli do na przyjedzie ,a moje siostry mieszkaja w tej samej miejscowości co my a Zygry są oddalone o 20 km.. To mi tam by było szkoda na znaczki kasy, wolałabym już osobiście przyjechać i zaprosić....
moja siostra miała 18-stkę na 50 osób ale zapraszała najbliższą rodzinę i znajomych
a co do wysyłania zaproszeń to wg mnie wcale to nie jest w żadnym stopniu niegrzecznepaliwo tez kosztuje

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-08-18 o 20:00
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 20:00   #1442
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

cześć ej normalnie mam uraz psychniczny to mieszkanie wyglądało jak sprzed wojny i na dodatek mieszkała tam już jakaś kolesiówa ok 30 lat żulara jakaś i pierwszy raz widzimy ją na oczy a ona z tekstem, że ona musi wynajmować, bo jej mąż do dzi...i poszedł ej! tak laliśmy, że masakra całą drog do domu myślałam, że umrę

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 20:25   #1443
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć ej normalnie mam uraz psychniczny to mieszkanie wyglądało jak sprzed wojny i na dodatek mieszkała tam już jakaś kolesiówa ok 30 lat żulara jakaś i pierwszy raz widzimy ją na oczy a ona z tekstem, że ona musi wynajmować, bo jej mąż do dzi...i poszedł ej! tak laliśmy, że masakra całą drog do domu myślałam, że umrę
no co, Kasia znalazła tania oferte to KAsia ma towarzystwo w cenie
Stary 2009-08-18, 20:29   #1444
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Tak przymierzyć ok, ale jeśli jesteś zdecydowana na kupno w ich salonie.
A jeśli powiesz, że jesteś zdecydowana, przymierzysz i powiesz, że jeszcze się musisz zastanowić, bo kilka Ci się podoba, to co Ci zrobią? Zaryglują drzwi i każą wybrać tu i teraz?

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a w ogóle dzwoni teraz TŻ i mówi że jest jeszcze na budowie ( w pracy od 7 rano) i że pełno policji i saperów u nich po wykopali 7 pocisków- jakiś moździerzy czy jak to się tam nazywa i że jeden jeszcze naładowany wow ja też tam chce być lubię jak coś się dzieje out of order ale ja siedzę i się uczę i czekam na telefon od TŻ jak wróci z pracy i będę miała pełny obraz tego co się dzisiaj działo na budowie
Ja myślałam, że napiszesz, że się bałaś o TŻ, a Ty czekasz na relacje z wielkiego wydarzenia
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 20:29   #1445
natj
Rozeznanie

Cytat:
łer dujugoł? ooeo ooooeoooeooe
http://www.youtube.com/watch?v=Yt-KMPvgKPo

ja kupię jak będę pamiętać. A jak zaczne pracę to zacznę zbierac na depilacje laserową.

Jutro ide do Madonny mierzyć suknie!!!!!!! haha

a do ślubu 10 miesięcy i 1 dzień
Ad 1. O daj spokój, z tobołami jej pomóc bo poleciała do mamy. Wczoraj i dziś taki upał w Krk. a ja drugi dzień z wielkim plecakiem do pleców przyklejonym śmigam.

Ad 2. Jedź do Tarnowa Serio. Jak połączysz z wizytą u stomatologa (mogę Ci polecić ) na jakieś piaskowanie czy co to oszczędzisz z 200 - 300zł. A bilet student 8 zł.
Jak się orientowałam o depilację laser na bikini - Kraków ok. 500 zł za zabieg, po 4 dopiero 50% taniej. A u mnie, jeden zabieg 300 zł a po 3 razie 50% . A tam gdzie byłam robią fajnie, bez poparzeń

Ad 3. A będą FOTY?

Cytat:
Macie jakieś deadline na przeprowadzkę ?
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 20:37   #1446
Jazzmanka
Zadomowienie

Samoa, nie mogę się doczekać relacji
Stary 2009-08-18, 20:42   #1447
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A jeśli powiesz, że jesteś zdecydowana, przymierzysz i powiesz, że jeszcze się musisz zastanowić, bo kilka Ci się podoba, to co Ci zrobią? Zaryglują drzwi i każą wybrać tu i teraz?
tak zrobią, żywcem tak zrobią, powaga

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Ad 1. O daj spokój, z tobołami jej pomóc bo poleciała do mamy. Wczoraj i dziś taki upał w Krk. a ja drugi dzień z wielkim plecakiem do pleców przyklejonym śmigam.

Ad 2. Jedź do Tarnowa Serio. Jak połączysz z wizytą u stomatologa (mogę Ci polecić ) na jakieś piaskowanie czy co to oszczędzisz z 200 - 300zł. A bilet student 8 zł.
Jak się orientowałam o depilację laser na bikini - Kraków ok. 500 zł za zabieg, po 4 dopiero 50% taniej. A u mnie, jeden zabieg 300 zł a po 3 razie 50% . A tam gdzie byłam robią fajnie, bez poparzeń

Ad 3. A będą FOTY?

Macie jakieś deadline na przeprowadzkę ?
o to daj namiar na depilację Stomatologów mam trzech, w indexmedica, bjb dent i lux medzieAle zapodaj ofertę, bo jak ma byc dużo taniej to mogę robić przebiegi do TarnowaA robią full opcję depilację?W sensie, ze wszystko co im każę zroibią?
Wlasnie nie wiem czy będą, bo w Madonnie pewnie nie mozna, ale sie sprobuje

ide się umyć co bym jutro czysta była

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Samoa, nie mogę się doczekać relacji
czyli co - mam sie nawalić zanim napisze maila?Poprosze tż, żeby napoił mnie wódką
Stary 2009-08-18, 20:45   #1448
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Nie no wiesz drzwi mi nie zamkną ale w takim salonie to nie chciałabym sie chociaż wkur.....

Dziewczyny wiecie może jak sie wyłancza poczte głosową w erze?? Tato ma nowy numer i nie moge mu wyłączyc tego badziewia:/ Próbowałam juz na ##002# Juz mnie sie udało

Dobra ja już mykam spać. Jutro jak mi się uda to zawitam Dobranoc

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-08-18 o 20:59
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 21:05   #1449
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej

słabo mi a laska co sobie myślała

to fajnie że dostałas staż

ja jechałam po 2 w nocy po brata na dworzec bo wracał z nad morza i tak grzmiało i lało że achh

ja to chyba pół nocy spać nie będę

u nas nie było zaręczyn przy rodzicach z obydwu stron, tylko TŻ przyjechał z kwiatami i flaszką do moich rodziców tydzień po naszych zareczynach i spytał si czy nie mają nic przeciwko temu jesli się pobierzemy i taką przemowę trzepnął że dzień w którym zgodziłam się zostać jego zoną była najszcześliwszym dniem w jego zyciu i takie tam , że się poryczałam

ale fajnie ja miałam jechać mierzyć suknie we wrzesniu ale nie wioem czy pojadę miałam schudnąc przez wakacje a tu jeszcze przytyłam

moja siostra miała 18-stkę na 50 osób ale zapraszała najbliższą rodzinę i znajomych
a co do wysyłania zaproszeń to wg mnie wcale to nie jest w żadnym stopniu niegrzecznepaliwo tez kosztuje
ja też będę wysyłała część zaproszeń, bo na drugi koniec POlski jechać nie będę ( tam mam część rodziny ) a że niegrzecznie to mam to w

Cytat:

Cytat:

Ja myślałam, że napiszesz, że się bałaś o TŻ, a Ty czekasz na relacje z wielkiego wydarzenia

Jazz bo On to mi tak śmiesznie opowiadał że nie że się bał czy coś, tylko że komedia, saperzy przyjechali w klapkach i ubrani jak cywile, koleś podrzucał sobie tymi nabojami i sprawdzał czy nabite, a ludzie stali i wielkie widowisko oglądali, dopiero jak saper stwierdził że jeden jest chyba jeszcze nabity to stwierdził że pójdzie się przebrać w kamizelkę. Ostatecznie ( teraz TŻ znowu dzwonił ) okazało się że wykopali 14 pocisków, ale wszystkie były puste, no i mówię do TŻ że mam nadzieję że się tam nie zbliżał i że jutro tez nie będzie, bo mówię że ma do ślubu być cały i zdrówOczywiście że się bałam, ale cała ta historia bardziej wyglądała jak komedia w jego opowieści a nie jakiś horror, poza tym mój TŻ tylko nadzoruje budowy bo jest kierownikiem więc to nie on wykopał te pociski, a w momencie wykopania nawet nie był na tej budowie tylko na innej, bo niestety ma kilka budów do nadzoru i później tam pojechał i dzwonił na policję, także owszem trochę strachu było ale nie tyle ile mieli pewnie inni.. A w ogóle to jego kolega, którego firma dzisiaj wykopała u TŻ na budowie te pociski to robi też coś w Puławach i dzisiaj wykopali tam 15 ciał ( tzn. szczątków ludzkich )- jakąś mogiłę. Więc nie miał za przyjemnego dnia ten kolega, a TŻ wrócił taki ztyrany że szok, kazałam Mu się szybko kłaść do łóżeczka

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2009-08-18 o 21:22
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 21:49   #1450
Monisia_1331
Rozeznanie

Witam Piękne PM-ki

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 21:52   #1451
BlackAngel
Adwokat diabła

Kasik, to dlatego że giry nie dałaś

dzizas, zombie ze mnie
ważne ze wizaz działa..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 21:57   #1452
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Koniecznie musisz sobie jakoś humor poprawić Mnie czasami pomaga jakiś baaardzo słodki przysmak A najlepiej TŻcik...
Cytat:
cześć zjedz loda z McDonalda mi zawsze pomaga na depresje
Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
coś się stało, że masz taki humor? Może jesteś przed @ ? Przesyłam buziaki na poprawę humoru
Zapraszam na czekoladę do mnie. Dostałam kolejne 8 tabliczek za oddanie krwi. Potem się okazało, że w lodówce było jeszcze 6 tabliczek z poprzedniego oddawania Normalnie mogę sklep otworzyć
nie właśnie mi się @ kończy
wczoraj się dowiedziałam kilu nieprzyjemnych rzeczy i chyba dlatego, ale twarda du** jestem dam sobie radę
ale dziękuję dziewczynki ... tylko z tymi słodyczami to muszę jednak ostrożnie bo Wy tu wszystkie na podbój sukien ruszacie a ja się muszę odchudzić najpierw... a te słodycze mi nie pomogą w tym chyba
ale lody z MC uwielbiam jeszcze z lionem i polewą czekoladową

Cytat:
Czy to aby jest tabliczka?

nie wydaje mnie się

Cytat:
Kasia nie wiedziałam, że Ty masz takie koleżanki

Cytat:
czyli co - mam sie nawalić zanim napisze maila?Poprosze tż, żeby napoił mnie wódką
jestem nieśmiało ZA

właśnie wróciłam z rowerku i już mam troszkę lepszy humorus
idę się umyć bo hm.... jeszcze poczujecie i będzie przypał

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 22:02   #1453
certina4
Wtajemniczenie

McFlury z lionem my favourite ale już bez polewy bo i tak są wystarczająco słodkie dla mnie jestem lodożercą jakby mi ktoś podstawił pod nos duże lody algidy albo grycana to bym pożarła

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-18, 22:11   #1454
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
McFlury z lionem my favourite ale już bez polewy bo i tak są wystarczająco słodkie dla mnie jestem lodożercą jakby mi ktoś podstawił pod nos duże lody algidy albo grycana to bym pożarła
witam w klubie ja tez
500ml lub 250ml lodów tylko moje

Stary 2009-08-18, 22:33   #1455
Jazzmanka
Zadomowienie

Lodziki mmmm...

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Black, pięć razy próbowałam Cię zacytować i nic! A chciałam napisać, że też uwielbiam lody i jak by był dobry smak, to też potrafiłabym wciągnąć większą ilość, ale jak jem lody z TŻ, to on zwykle nie je ich dużo i mi tak głupio nakładać sobie więcej więc jeszcze nie miałam sposobności sprawdzić swoich możliwości, bo jak nie ma TŻ, to rzadko jem lody a jak jem to takie małe.

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Głupi wizaż. Przed chwilą mi pokazał na subskrypcjach, że Certina coś dopisała, wchodzę na wątek i ostatni post, to mój

Mam dość tego forum. Wkurza mnie dzisiaj. Do jutra. Idę sobie poprzepisywać trochę pracy mgr, bo ostatnio napisałam coś tam ręcznie.
Stary 2009-08-18, 22:37   #1456
certina4
Wtajemniczenie

rzeczywiście nie mogę i ja zacytować

Jazz mi pokazywało cały czas że mój post był ostatni, a po mnie były jeszcze 4 inne, no ale wizaz tak pokazywał, a potem że Black ostatni kiedy Ty już dużo później napisałaś.

Coś im się dzisiaj p*****y, najpierw pół dnia nie dział, a teraz cytować nie można...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-18, 22:39   #1457
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Lodziki mmmm...

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Black, pięć razy próbowałam Cię zacytować i nic! A chciałam napisać, że też uwielbiam lody i jak by był dobry smak, to też potrafiłabym wciągnąć większą ilość, ale jak jem lody z TŻ, to on zwykle nie je ich dużo i mi tak głupio nakładać sobie więcej więc jeszcze nie miałam sposobności sprawdzić swoich możliwości, bo jak nie ma TŻ, to rzadko jem lody a jak jem to takie małe.
Jazz zachęcam do sprawdzenia swoich możliwości

Grrr coś mi net zamula..

Stary 2009-08-18, 22:45   #1458
asiulek1705
Wtajemniczenie

Samoa od czerwca jestem mgr - magazynier Skończyłam administrację transgraniczną - bezpieczeństwo wewnętrzne.
Cieszę się, że udało mi się załatwić staż tam gdzie sobie "wymyśliłam", w dodatku bez żadnego problemu, bo tyle się nasłuchałam jak to ciężko załatwić że miałam spore wątpliwości.
Aniołku ja się nie boję oddawać krwi i nawet chciałabym oddawać jej dla potrzebujących, ale nie mogę, bo jak tylko igła zostaje mi wsadzona to stopniowo robi mi się słabo, taki mam dziwny organizm, a jak mi igłę wyciągają to zaczyna szumieć mi w uszach i przestaję widzieć jestem okropna
Stary 2009-08-18, 22:52   #1459
kaska87
Zakorzenienie

jestem, czytam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 22:53   #1460
Jazzmanka
Zadomowienie

Asiulek, ten staż to ten bez mundurka jak kiedyś pisałaś, tak? Czy może się coś zmieniło i dadzą Ci uniform?

Dobra, zajrzałam tu jeszcze na chwilę, żeby Wam coś pokazać:
http://kobieta.interia.pl/moda/trend...s,1354116,1675
Wg Interii plus size zaczyna się od rozmiaru 38
Stary 2009-08-18, 22:56   #1461
muchomorka26
Raczkowanie

GG do muchomorka26

Samoa, taka z Ciebie koleżanka? Idziesz suknie mierzyć i nie zaproponujesz towarzyszenia??? Oj, nieładnie
No nic, będę musiała się zadowolić relacją online

Jazz, no już się cieszyłam, że się załapie do branży a tu warunek 176cm wzrostu...A tak serio to chyba są nienormalni!!! Jak można uważać, że 38 i w górę to size plus??? Jak dla mnie niepojęte.

Edytowane przez muchomorka26
Czas edycji: 2009-08-18 o 23:02
muchomorka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 22:59   #1462
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Extra .znaczy to ni mniej ni więcej tylko połowa mojej garderoby to plus size.. Zadam przewrotne pytanie tym, które swego czasu mnie widziały na fotach: Czy ja wyglądam na plus size??
Dla mnie plus size zaczyna sie od 42+
Stary 2009-08-18, 23:01   #1463
asiulek1705
Wtajemniczenie

Jazz nie działa mi cytowanie tak to ten właśnie staż Jeszcze nie znam szczegółów, ale wątpię żeby mi dali mundur, szkoda
Stary 2009-08-18, 23:12   #1464
certina4
Wtajemniczenie

i znowu mi nie chce cytować...

Przeczytałam materiał i myślę że nadaję się na size plus ale Ty Ewa nie masz szans sorry ale te kobiety ze zdjęć to mają 42-44-46 a nie 38 od którego to rozmiaru się niby zaczyna size plus. Szczerze nie słyszałam o wybiegach i prezentacjach takich modelek, ale miło wiedzieć że i w tym zawodzie kobiety o okrągłych kształtach mogą się świetnie sprawdzić, tylko trzeba wyjechać z kraju. A tekst o pięknej linii nóg mnie rozwalił

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

idę jeszcze trochę poczytam i się kładę.

Sweet dreams 4all

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-18, 23:12   #1465
muchomorka26
Raczkowanie

GG do muchomorka26

Nie działa mi cytowanie

Kubusewa pokaż zdjęcie jeszcze raz dla bardziej obiektywnej oceny

Asiulku, wieśniak ze mnie, wybacz. Gratuluje stażu!!! Szczególnie, że to ten polowany Ja zacznę namierzać po obronie, czyli pod koniec września...może też się uda.

Edytowane przez muchomorka26
Czas edycji: 2009-08-18 o 23:16
muchomorka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 23:22   #1466
Jazzmanka
Zadomowienie

Piękna linia nóg, to chyba stąd, że grubsze dziewczynki mają czasami X, a oni chcą z prostymi nóżkami. Ja mam proste, ale za niska jestem o jakieś 6 cm.

A tak a'propos plus size mam już nowy plan ćwiczeń. Trochę dzięki Wam :buziak: a trochę dzięki koleżance z pracy. Teraz na aerobic będę chodzić tylko 2 razy w tygodniu, żeby sobie jednak sylwetkę jakoś tam kształtować no i koleżanka mi mówi, że chociaż raz na tydzień zalecane są takie ćwiczenia, a nie że tylko cardio. No więc będę chodzić 2x w tyg. na płaski brzych, a rano przed pracą będę śmigać na cardio na pusty żołądek i potem będę jeść coś białkowego po przyjściu do pracy. Chociaż możliwe, że w sierpniu będę jeszcze chodzić po pracy, a rano to od września, bo teraz mogę mieć problem ze wstawaniem.

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-08-18 o 23:26
Stary 2009-08-18, 23:22   #1467
asiulek1705
Wtajemniczenie

Muchomorka no coś Ty
A wracając do stażu, to na bank i Tobie się uda. Nie ma co słuchać jakichś plotek, że ciężko jest go załatwić.
Stary 2009-08-18, 23:26   #1468
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

jutro to zrobie
Stary 2009-08-18, 23:35   #1469
asiulek1705
Wtajemniczenie

Pa dziewczynki Kolorowych snów.
Stary 2009-08-18, 23:35   #1470
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

hej wszystkim!
Witam nowe PM

Ja też się w nocy obudziłam, bo wiatr strzelał mi oknem. A dziś nie mogłam się zalogować na wizaż.
Też chciałabym już mierzyć sukienki tak jak wy! Ciekawe kiedy to zrobię, rodzice nie spieszą się, żeby gdzieś jechać ze mną, a z TŻtem nie pojadę przecież.

Co do tej depilacji, to ja też nigdy nie depiluję przedramion, na codzień włoski mi nie przeszkadzają, ale do perfekcyjnego wyglądu, sukni, fryzury to raczej nie będą mi pasowały te włoski, a są dość widoczne. Nad pachami też dumam.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości