Scent Bar X - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-18, 12:56   #181
Pin up girl
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Plan jest, ale i tak jeszcze nie wiem, w której jestem grupie.
No i jestem w szoku, bo okazało się, że to, co do tej pory uważałam za plan zajęć (i co nawet mi się podobało ) to same zajęcia z niemieckiego. A trzeba na to jeszcze 'nałożyć' drugi plan - zajęcia z angielskiego. Razem nie wygląda to już tak dobrze
Prawda stara jak świat - filologie i lingwistyki mają najgorsze plany
Wiem z autopsji, bo sama przez rok studiowałam f. rosyjską z lingwistyką stosowaną i tak np. w poniedziałki zajęcia od 15 do 21:45...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 12:59   #182
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Wiem z autopsji, bo sama przez rok studiowałam f. rosyjską z lingwistyką stosowaną i tak np. w poniedziałki zajęcia od 15 do 21:45...
Tradżedi. Już się boję.
Niby 34 godziny tygodniowo to nie tak najgorzej - w liceum miewałam po 44. No i mam nadzieję, że zdążę się zapisać na jakiś sensowny wf i oguna
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 13:04   #183
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Tradżedi. Już się boję.
Niby 34 godziny tygodniowo to nie tak najgorzej - w liceum miewałam po 44. No i mam nadzieję, że zdążę się zapisać na jakiś sensowny wf i oguna
Ja z kolei mam nadzieję, że mi wf przepiszą, bo ma stosunkach miałam jeden rok, a na etnologii są niby 2 lata i trochę się tego obawiam... oby babka od wf nie robiła problemów...
Stary 2009-08-18, 13:35   #184
Hisoka
Zakorzenienie

GG do Hisoka

Dziewczyny, potrzebuję rady. Czy opłaca się kupić Aqua Allegorię z 1999r? Myślicie ,że zapach się nie zmieni?
Nigdy nie miałam,żadnej AA [poza odlewką Winter Delice], więc nie wiem jak to się z wiekiem zachowuje
Stary 2009-08-18, 17:15   #185
porzeczki
Zadomowienie

Cytat:
Tradżedi. Już się boję.
Jak chcesz jakiś sensowny ogun/wf to najlepiej logować się kwadrans przed otwarciem tury zapisów. Potem nie przejmować się, że przez następny kwadrans serwer pada, tylko usiłować się zapisać do skutku. Bo wolne terminy znikają z prędkością światła

a tak w ogóle to wkurza mnie ten portal. niby odwiedza go równocześnie po kilkanaście tysięcy osób, więc powinno być to sprawnie zorganizowane. a właściwie codziennie są przerwy. dzisiaj chyba ze 3 godziny. Przerwy techniczne są niezbędne, ale na litość boską dlaczego w środku dnia

porzeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 17:18   #186
skarbiatko
Zakorzenienie

hej
nareszcie udało mi się tu dostać,jeju tu tak ciągle jest problem ze stroną

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 17:18   #187
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Mimo wszystko lepiej w ciągu dnia, niż późnym poopołudniem czy wieczorem chyba

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 17:20   #188
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hisoka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuję rady. Czy opłaca się kupić Aqua Allegorię z 1999r? Myślicie ,że zapach się nie zmieni?
Nigdy nie miałam,żadnej AA [poza odlewką Winter Delice], więc nie wiem jak to się z wiekiem zachowuje
Hisoko wszystko zależy jak przechowywana ,ja mam z 2001 i mam wrażenie,że z początku trochę silniej zajeżdża "alkoholowo" ale nadal ładnie pachnie.

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 17:22   #189
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez porzeczki Pokaż wiadomość
Jak chcesz jakiś sensowny ogun/wf to najlepiej logować się kwadrans przed otwarciem tury zapisów. Potem nie przejmować się, że przez następny kwadrans serwer pada, tylko usiłować się zapisać do skutku. Bo wolne terminy znikają z prędkością światła
No właśnie wiem
Boję się, że zostanie mi jakaś koszykówka i będę zmuszona wykorzystać moje zwolnienie. Na aqua fitness ponoć ciężko się załapać. Może uda się chociaż na pilates.
A co do ogunów, to chciałabym jakiś kurs internetowy.
Stary 2009-08-18, 17:31   #190
Hisoka
Zakorzenienie

GG do Hisoka

ale przyjemnie było patrzeć jak rosła liczba 'buszujących wizażanek', gdy strona 'odżyła' co parę minut z 1000 przybywał
Stary 2009-08-18, 17:37   #191
porzeczki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Mimo wszystko lepiej w ciągu dnia, niż późnym poopołudniem czy wieczorem chyba
zwykle takie zmiany IT robi w środku nocy, kiedy jest najmniej użytkowników. Tak jest np. na dużych portalach, w bankowości elektronicznej.
Poza tym to nie jest normalne, żeby w co drugim logowaniu wyskakiwało database error .Mam wrażenie, że ten portal ciągle nie może się uporać technicznie ze swoją popularnością.
Mam też nadzieję, że nie skończy się to tak jak w Naszej-Klasie, kiedy to użytkownicy postanowili pomóc serwisowi w nadmiernym przeciążeniu i przestali go odwiedzać. Niektórzy byli tak pomocni, że nawet polikwidowali konta

porzeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 17:40   #192
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Te awarie wzmogły się w ostatnich dwóch miesiącach chyba. Pamiętam, że dłuuuugo był spokój. Od niedawna jakaś wzmozona częstotoliwość jest tych database error

Frank Zappa

Stary 2009-08-18, 17:55   #193
Pin up girl
Zakorzenienie

Ale się czuję zbita z tropu, spać mi się chce i nic poza tym, ale w dzień nie zasnę i koło się zamyka...
Upatrzyłam na Allegro książkę, na którą poluję, a której w księgarniach nie ma, bo za stara, w sumie trzy tomy, ale wiara już podbija cenę
Stary 2009-08-18, 18:01   #194
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Tez jestem cała rozkojarzopna, mam problemy z koncentracją. Wszystko mnie wkur...., najchętniej bym wstała i wyszła z tej badziewnej pracy i już nie wróciła. A to dopiewro początek przygód w tym tygdoniu

Szlag mnie trafi

Frank Zappa

Stary 2009-08-18, 18:05   #195
MoniaK
Zakorzenienie

Witam wszystkich

Dzięki wczorajszej vesenkowej sałatce owocowej dzisiaj i ja ją wcinam, bo śniła mi się po nocach
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 18:25   #196
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
ja do tej pory pamiętam jak na drugim roku jakiś dowcipniś tak ułożył plan,że w poniedziałki moja grupa miała zajęcia 8-21:45 i nawet pół okienka w trakcie

Cytat:
Napisane przez Hisoka Pokaż wiadomość
ja mam tylko Grossellinę, to stosunkowo młody zapach. Mam ją jakieś 3 lata i na razie żadnych zmian.

Cytat:
ja dość dawno studiowałam, ale niech mnie ktoś oświeci co to ten ogun
Cytat:
a tak w ogóle to wkurza mnie ten portal. niby odwiedza go równocześnie po kilkanaście tysięcy osób, więc powinno być to sprawnie zorganizowane. a właściwie codziennie są przerwy. dzisiaj chyba ze 3 godziny. Przerwy techniczne są niezbędne, ale na litość boską dlaczego w środku dnia
mnie trafia, jak czasem posta muszę pisać po trzy razy żeby raczył się wysłać nie trafiając akurat w jakąś przerwę.
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Tez jestem cała rozkojarzopna, mam problemy z koncentracją. Wszystko mnie wkur...., najchętniej bym wstała i wyszła z tej badziewnej pracy i już nie wróciła. A to dopiewro początek przygód w tym tygdoniu

Szlag mnie trafi
mnie też. Na dodatek całkiem niespodziewanie zaczęłam przeciekać. @ to zło.

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Witam wszystkich

Dzięki wczorajszej vesenkowej sałatce owocowej dzisiaj i ja ją wcinam, bo śniła mi się po nocach
też właśnie zajadam. Smakuje?
A w lodówce siedzi sobie ciasto na pizzę. Jutro będzie wyżerka

Wie ktoś czym się różni zielona cukinia od żółtej poza kolorem? Kupiłam żółtą i zastanawiam się czy zużytkować klasycznie, czy może wymaga jakiegoś specjalnego traktowania?
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 18:29   #197
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
ja dość dawno studiowałam, ale niech mnie ktoś oświeci co to ten ogun
Przedmiot ogólnouniwersytecki
Parę tygodni nad tym myślałam i w końcu na to wpadłam
Stary 2009-08-18, 18:58   #198
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
też właśnie zajadam. Smakuje?
no ba, jest pyszna marzyłam o niej od wczoraj kiedy to przypomniałaś mi jak ja uwielbiam takie sałatki Całe szczęście że dostałam dzisiaj dużo gruszek i śliwek, więc będę się nimi objadać przez następny tydzień
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 18:58   #199
Madzikon85
Zakorzenienie

a ja przegapiłam nowy Bar i już myślałam że nikt nic nie pisze - ale to by nie było możliwe
Madzikon85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 20:35   #200
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzikon85 Pokaż wiadomość
a ja przegapiłam nowy Bar i już myślałam że nikt nic nie pisze - ale to by nie było możliwe

Matko,jak mnie wkurza ta reklama Mc Donalda na Wizazu Nie dawno wróciłam od dentysty.
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 20:37   #201
Murszafka
To ja :)

Cytat:

Wie ktoś czym się różni zielona cukinia od żółtej poza kolorem? Kupiłam żółtą i zastanawiam się czy zużytkować klasycznie, czy może wymaga jakiegoś specjalnego traktowania?
To zielone, to kabaczek Ale tak szczerze, to ja ich w smaku nie rozrozniam...
Za to ja dostalam od kumpeli jakas mega dziwna diete... Jak poszlismy z TZ-em robic na nia zakupy (namowilam go rowniez na nia, daje mu jakes 2 dni ), szczeka mi az opadla, jak rany, w zyciu nie dam rady tyle zjesc!!

A w ogole, to przed chwila wrocilam z aqua-aerobiku i jestem pod wrazeniem -pierwszy raz bylam i zawsze myslalam, ze to taki lajcik, a to sie okazuje, ze calkiem ciezka praca tam jest...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 20:56   #202
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość

Matko,jak mnie wkurza ta reklama Mc Donalda na Wizazu Nie dawno wróciłam od dentysty.
To ją zablokuj

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
To zielone, to kabaczek Ale tak szczerze, to ja ich w smaku nie rozrozniam...
Jedno i drugie było podpisane cukinia, a ja do tej pory żyłam w przeświadczeniu,że cukinia to to zielone
Cytat:
Za to ja dostalam od kumpeli jakas mega dziwna diete... Jak poszlismy z TZ-em robic na nia zakupy (namowilam go rowniez na nia, daje mu jakes 2 dni ), szczeka mi az opadla, jak rany, w zyciu nie dam rady tyle zjesc!!
Co to za dieta? Jest sporo niskokalorycznych, gdzie je się właściwie więcej niż normalnie, tylko produkty inne

Cytat:
A w ogole, to przed chwila wrocilam z aqua-aerobiku i jestem pod wrazeniem -pierwszy raz bylam i zawsze myslalam, ze to taki lajcik, a to sie okazuje, ze calkiem ciezka praca tam jest...
A jakie fajne efekty będą I wszystko bez bólu stawów i pleców

W radio trąbią o tym,że Bachleda-Curuś jest w ciąży z Colinem Farrellem. Ładna farelka z tego będzie
Stary 2009-08-18, 21:07   #203
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Jedno i drugie było podpisane cukinia, a ja do tej pory żyłam w przeświadczeniu,że cukinia to to zielone
A ja wcale tez taka madra nie jestem Wiem, ze to 2 rozne rzeczy, ale ktora jest ktora, nigdy nie pamietam Sprawdzilam szybko na wikipedii :P
Cytat:
Co to za dieta? Jest sporo niskokalorycznych, gdzie je się właściwie więcej niż normalnie, tylko produkty inne
Recenzje jej mozna poczytac tutaj, a sama -uprzedzam, ze oszolomiasta, stronke o niej tutaj

Cytat:
A jakie fajne efekty będą I wszystko bez bólu stawów i pleców
Oj mam nadzieje, mam nadzieje...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 21:42   #204
lavenderfay
Rozeznanie

Cytat:
Vesenko pozwól, że podpytam... czy po posiedzeniu w lodówce przez noc upieczone ciasto w pizzy wychodzi podobne do takiego jak w pizzerii (mam na myśli, czy jest takie "chlebowe")
lavenderfay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 22:01   #205
vesenka
Zakorzenienie

Ta pizza, którą robię jest na cieniutkim spodzie. Robię według tego przepisu: http://lemondedeves.blogspot.com/search/label/pizza
Ciasto przez to,że powoli rośnie w lodówce jest bardzo aromatyczne i chrupiące. Dla mnie lepsze niż w większości pizzerii. Jeśli wolisz taką na grubszym spodzie, to lodówka też nie zaszkodzi. Wtedy ciasto aż tak nie rośnie i ma inną strukturę, faktycznie jest bardziej chlebowe

Nie wiem czemu nie mogę cytować
Stary 2009-08-18, 22:12   #206
LouLou25
Zakorzenienie

wiem ze potrzebuje okularow ale chyba dobrze widze ?? Czy dzisiaj na wizazu jest ponad 70 tys osob? W telewizji o nas mowili czy co?

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 22:18   #207
lavenderfay
Rozeznanie

Vesenko kusicielko, właśnie o to mi chodziło, w najbliższym czasie zabieram się do pracy

Też nie mogę cytować
lavenderfay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 22:31   #208
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Maaatkooo, od godziny próbuję się zalogować

Frank Zappa

Stary 2009-08-18, 22:49   #209
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Ja z zalogowaniem nie mam problemu (automatycznie loguje przy otwieraniu Wizażu), tylko albo z "database error", albo ze zbyt długim odświeżaniem strony

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 22:57   #210
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja się przez 9 lat takiej awersji zdołałam nabawić, że każdy inny, ale nie ten...

Ja tak mam z matematyka

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Ciesz się,że wogóle jest
A wiesz, ze o tym nie pomyslalem

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
mam to samo i też przez 9 długich lat się tego nabawiłam
Ludzie, no co Wy?

Cytat:
... Burza byla taka, ze na rowne nogi mnie zerwalo w nocy, grzmot za grzmotem, koty sie natychmiast gdzies ewakuowaly az
U nas tez niezle dawalo, poza tym miejscowosc otoczona czterema jeziorami, do tego gory na wyciagniecie reki Jedyne, co mnie zastanawia to to, ze nie widac blyskawic (jak do tej pory nie widzialem, a to chyba szosta moja burza tutaj byla), tylko nagle rozswietla sie niebo na znacznej szerokosci, jakby wszystko dzialo sie gdzies za horyzontem, albo daleko, za chmurami

Cytat:

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
A mnie sie dzisiaj snilo, ze Sabbath napisala do mnie smsa po niemiecku Wczoraj, ze jestem w kosciele i ksiadz udziela mi chrztu (dorosly bylem). Codziennie snia mi sie takie rzeczy, ze glowa mala Ale to chyba skutki brania fluoksetyny, bo nawet na ulotce wspomniano cos o ''dziwacznych snach'', czy jakos tak

W kwestii jezykowej jeszcze - przed chwila za moimi plecami ktos nadawal po hiszpansku, a zaraz potem, z korytarza, jakas Wloszka wypowiadala slowa w tempie karabinu maszynowego - fajnie sie sluchalo, chociaz niczego nie rozumialem

Mnie co jakis czas nachodzi chec na hebrajski, albo jidysz

---

A tak w ogole, to czy ja w ''Barze X'' na rurce taczyc mialem? Cos mi sie gdzies obilo o oczy
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości