American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....) - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-18, 11:22   #1261
messinka
Zakorzenienie

Dot.: American & Polish Girl ( hair, make-up, fashion ....)

Dokładnie, znielubiona przeze mnie koleżanka, przyznała się, że kiedyś specjalnie zakładała bluzke przed pępek, spódniczkę króciutką, że dupke było widać i przechodziła koło Wojskowych, żeby mogli na nią pogwizdać etc. Dodam, wzrost : 158 cm ,waga: 75-80 kg.
Każda dziewczyna powinna znać swoją wartość i nie cieszyć się z takiego pokazywania zainteresowania przez płeć przeciwną

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 11:28   #1262
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Dokładnie, znielubiona przeze mnie koleżanka, przyznała się, że kiedyś specjalnie zakładała bluzke przed pępek, spódniczkę króciutką, że dupke było widać i przechodziła koło Wojskowych, żeby mogli na nią pogwizdać etc. Dodam, wzrost : 158 cm ,waga: 75-80 kg.
Każda dziewczyna powinna znać swoją wartość i nie cieszyć się z takiego pokazywania zainteresowania przez płeć przeciwną
Moze nic innego jej nie pozostalo? ;D

Ja osobiscie tez nie lubie jak ide po ulicy i trabia albo gwizdza na mnie :/ Teraz jeszcze robia mi droge tam ktoredy ide do pracy, to juz wogole pelno robotnikow. uhhh... masakra...

A co do zakupow, to ja jestem taka, ze nawet jak ide do spozywczego, to musze miec towarzystwo
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 11:35   #1263
agusiek123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Moze nic innego jej nie pozostalo? ;D

Ja osobiscie tez nie lubie jak ide po ulicy i trabia albo gwizdza na mnie :/ Teraz jeszcze robia mi droge tam ktoredy ide do pracy, to juz wogole pelno robotnikow. uhhh... masakra...

A co do zakupow, to ja jestem taka, ze nawet jak ide do spozywczego, to musze miec towarzystwo
Koło mojej kolezanki kiedys budowali dom i za każdym razem jak szła do szkoły do musiała tamtędy przejsc i obojętnie czy była ubrana w szpilki czy adidasy i wyciągnięty sweter lub płaszcz zimowy do kolan to było gwizdanie w końcu poszła do właściciela domu i powiedziała , że jak to się nie skończy to potraktuje tą sprawę inaczej i od tamtej pory miała spokój
Stary 2009-08-18, 11:48   #1264
bagera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
hej Bagera ;*

Moim zdaniem nie musisz, nie jest wcale powiedziane że w ten styl to tylko włosy albo bardzo jasne albo bardzo ciemne Tylko na pewno musza być zadbane Później poszukam dla Ciebie jakiś zdjęć ciemnych blondynek wśród tych jakie mam na kompie
Dzięki wielkie
No to teraz pozostaje mi wczytanie się w wątki AG i dążenie do doskonałości
bagera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 12:06   #1265
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiek123 Pokaż wiadomość
Koło mojej kolezanki kiedys budowali dom i za każdym razem jak szła do szkoły do musiała tamtędy przejsc i obojętnie czy była ubrana w szpilki czy adidasy i wyciągnięty sweter lub płaszcz zimowy do kolan to było gwizdanie w końcu poszła do właściciela domu i powiedziała , że jak to się nie skończy to potraktuje tą sprawę inaczej i od tamtej pory miała spokój
Ciezko byloby okielznac tylu facetow :P Robia ta droge na calej dlugosci jak ide, wiec nie wydaje mi sie, zeby to, ze pojde do jakiegos kierownika cos dalo. Za duzo ich tam jest Ale pomysl nie powiem, dobry
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 12:13   #1266
neheszta
Zakorzenienie

Łoo boże dziewczyny przecież nic nie napisałam, że to lubię (trąbienie, gwizdanie itd)

Jest to żałosne, tandetne i naprawdę nie zwracam na to uwagi. Ale uszu nie zamknę więc to słyszę. A takie coś to jest "męskie" pokazanie "jesteś fajna", tylko w żałosny sposób.
Nie robię tak jak tamta laska, żeby specjalnie się innym podobać.
Dla mnie się najbardziej liczy, że Tztowi się podobam i tyle Reszta niech ucieka

A fotkę mam w albumie prywatnym, a buzię zakryłam, bo chciałam pokazać kitkę a nie siebie

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2009-08-18 o 12:30
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 12:37   #1267
agusiek123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Łoo boże dziewczyny przecież nic nie napisałam, że to lubię (trąbienie, gwizdanie itd)

Jest to żałosne, tandetne i naprawdę nie zwracam na to uwagi. Ale uszu nie zamknę więc to słyszę. A takie coś to jest "męskie" pokazanie "jesteś fajna", tylko w żałosny sposób.
Nie robię tak jak tamta laska, żeby specjalnie się innym podobać.
Dla mnie się najbardziej liczy, że Tztowi się podobam i tyle Reszta niech ucieka

A fotkę mam w albumie prywatnym, a buzię zakryłam, bo chciałam pokazać kitkę a nie siebie
ale tu nie chodziło akurat o Ciebie, że to lubisz tylko akurat zeszłyśmy na ten temat gwizdania i od razu się przypomniały takie dziewczyny
Stary 2009-08-18, 12:38   #1268
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
ale tu nie chodziło akurat o Ciebie, że to lubisz tylko akurat zeszłyśmy na ten temat gwizdania i od razu się przypomniały takie dziewczyny
Aha, no to źle to odebrałam
Stary 2009-08-18, 17:06   #1269
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Według mnie Neheszta jest troszkę mało skromna i mi przez to odechciewa się czytać wątku.
Ja też nie lubię takiego gwizdania, trąbienie etc - mam ochotę wtedy podejść i kopnąć tego kogoś, żeby oglądał się za wolnymi dziewczynami, a nie za mną np.
Bez przesady, Neheszta nigdzie nie napisała, że lubi coś takiego czy że jej to imponuje. Jest tylko świadoma swojej atrakcyjności a w tym nie ma nic złego

Mnie takie prostackie zaczepki śmieszą, nigdy sobie nic z tego nie robiłam. Wczoraj jakiś koles w autobusie jak wchodziłam krzyknal na caly regulator "ale masz ciało" śmiać mi się potem z tego chciało przez całą droge
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 17:09   #1270
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Bez przesady, Neheszta nigdzie nie napisała, że lubi coś takiego czy że jej to imponuje. Jest tylko świadoma swojej atrakcyjności a w tym nie ma nic złego

Mnie takie prostackie zaczepki śmieszą, nigdy sobie nic z tego nie robiłam. Wczoraj jakiś koles w autobusie jak wchodziłam krzyknal na caly regulator "ale masz ciało" śmiać mi się potem z tego chciało przez całą droge
Ja bym chyba wybuchła śmiechem
Stary 2009-08-18, 17:15   #1271
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Oj nie On nienawidzi jak inni faceci się za mną obracają, trąbią itd.
Chyba ma już tego za dużo

Nie no serio. Często jest tak, że nawet jak idziemy za rękę to faceci zatrąbią albo gapią się jakbym była jakąś rzeźbą co Michał Anioł robił.
Już go to denerwuje.
Ale z drugiej strony jest dumny, że ma taką laskę co się inni oglądają a ona nie zwraca na nich uwagi i jest tylko jego

Jak kumple mu powiedzieli "tej widzieliśmy Cię z Twoją laską, kurcze zaje****sta jest" to się wkurzył, zwracał im uwagę ale w głębi serduszka "wiem i jest tylko moja"

A zachwycony byłby jakbyśmy razem biegali I jego kumple by nas widzieli
hehehe
Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
Skromność

Coś rzeczywiście tu cicho strasznie, wakacje się skończą i znowu nie będzie można zadążyć w czytaniu
Byłam dzisiaj z Tżtem w centrum mialam sobie cos kupic i co? i nic nie kupilam, tak marudził,że masakra- odechciewa się robić zakupów
Jednak jak jade na zakupy-wolę robić to sama , cisza spokoj nikt nie marudzi
właśnie nie lubię tego marudzenia, wtedy mi się zakupów odechciewa
Cytat:
Napisane przez bagera Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mam do was takie pytanko. Strasznie spodobał mi się styl AG i właśnie zaczęłam przeglądac wątki od AG I. Powiedzcie mi czy mogę osiągnąc taki wygląd nie farbując włosków na blond, czarny albo ciemny brąz? Mam ciemny blond i narazie nie chciałabym farbować włosków, postawnowiłam zamówić na allegro włoski i przedłużyć
pozdrawiam
oczywiście że możesz
Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka90 Pokaż wiadomość
No dokładnie cisza spokój , nawet kolezanki mnie zawsze wkurzaja bo tez mnie pospieszają dlatego wole chodzic po centrum sama , skazana na siebie I moj Tż jest skazany na to ,że musze się mu podoac w tym co ja kupię
Neheszta- nie chcialam Cię urazić ale chodzi mi o to ,że np ja też mam świadomośćw tej sprawie i wiem ,że podobam się niektórym facetom oczywiście to rzecz gustu. kazdemu mężczyznie podoba się inna kobieta, jedni lubią AG drudzy tapeciary i tandeciary() a inni szare myszki. Rzecz gustu. dlatego nie mozemy powiedziec ,że podobamy się facetom ogółem.Dla mnie osobiście trąbienie i gwizdanie czy jakies docinki na ulicy są poniżające nawet gdy mówią komplementy, dlatego nigdy się za takimi nie odwracam i jestem na to obojętna.Co innego gdy facet w fajny sposób potrafi poderwać dziewczynę, a nie na samochód czy cwaniactwo
piękna puenta
Cytat:
jak ja nie cierpię takiego gwizadania i trąbienia większosc którzy to robią to pracownicy na budowie albo wieniaki w starym mercu którzy myślą, że będę się za nimi oglądac bo mają takie auto żal ..

Moim zdaniem jeśli dziewczyna jest ładna to nie musi się z tym obnosic tylko po prostu to wie w środku i nie potrzebuje się dowartosciowywac poprzez to, że wyjdzie na ulice i będą za nią gwizdac Mam takie koleżanki, które są że tak powiem niezbyt ładne i teraz w wieku 20 lat właśnie szukają dowartosciowania się poprzez to, że inni trąbią na nie na ulicy bo ubierze mini, że tyłek widac
ja też nie cierpię, ani się nie oglądam ani nie odpowiadam i jeszcze jak perfidnie się gapią tu już wybucham i śmiać mi się chce.

Też mam takie koleżanki że jak sie ubiorą tak ujmę to obciśle to ego im się podwyższa i myślą że są lepsze od innych heh.
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 17:21   #1272
neheszta
Zakorzenienie

Moje zestawy, jak myślicie są AG? Ja bym się chętnie tak ubrała

http://www.polyvore.com/bez_tytu%C5%82u/set?id=11388778

http://www.polyvore.com/bez_tytu%C5%82u/set?id=11388479

http://www.polyvore.com/bez_tytu%C5%82u/set?id=11388124

http://www.polyvore.com/bez_tytu%C5%82u/set?id=11385228
Stary 2009-08-18, 17:27   #1273
zmija19
Zadomowienie

te są fajne, szczególnie ostatni gdy ma się piekne długie nogi
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 18:03   #1274
Dualstar
Wtajemniczenie

Najbardziej podobają mi się 1 i 2
Stary 2009-08-18, 18:11   #1275
Papucia
Zadomowienie

Czesc dziewczyny Od rana mi wizaz nie działałBawicie sie moze w te wymianki? Fajny sposob na wymiane szafy:P Ja mam taki problem,ze co raz zmienia mi sie styl ubierania,raz wymyslam jakies dziwne kombinacje,potem ubieram sie całkowicie normanie:P A ostatnio mam ochote na cos sexyA Wy jaki macie styl?

Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=670564
Papucia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 18:18   #1276
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papucia Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny Od rana mi wizaz nie działałBawicie sie moze w te wymianki? Fajny sposob na wymiane szafy:P Ja mam taki problem,ze co raz zmienia mi sie styl ubierania,raz wymyslam jakies dziwne kombinacje,potem ubieram sie całkowicie normanie:P A ostatnio mam ochote na cos sexyA Wy jaki macie styl?
miszmasz wszystko po trochupodoba mi się kobiecy romantyczny styl ale z pazurem nie za grzecznie i nie za słodko ale ...

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
jak ja nie cierpię takiego gwizadania i trąbienia większosc którzy to robią to pracownicy na budowie albo wieniaki w starym mercu którzy myślą, że będę się za nimi oglądac bo mają takie auto żal ..

Moim zdaniem jeśli dziewczyna jest ładna to nie musi się z tym obnosic tylko po prostu to wie w środku i nie potrzebuje się dowartosciowywac poprzez to, że wyjdzie na ulice i będą za nią gwizdac Mam takie koleżanki, które są że tak powiem niezbyt ładne i teraz w wieku 20 lat właśnie szukają dowartosciowania się poprzez to, że inni trąbią na nie na ulicy bo ubierze mini, że tyłek widac
dobrze ze chodzę z ładnymi koleżankami i takie rzeczy mnie omijają

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2009-08-18 o 18:22
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 18:33   #1277
Xx Purple cocaine xX
Wtajemniczenie

Mnie tak samo wkurza trąbienie itp ;/ Hmmm to jest poziom pierwszoklasisty w podstawówce ;/

Zapuszczam włoski i paznokcie .!

,,Nie pozwól aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry...''

Xx Purple cocaine xX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 18:39   #1278
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
przyjęłam zaproszonko
ja nie bawię się w tem wymianki, chociaż nie powiem niektóre rzeczy podobają mi się u niektórych wizażanek ale ja wolę sprzedawać swoje właśnie mam do sprzedania gorset ze stanów i inne .

Ja mam różny styl, nie mam jednego lubię kombinować - raz mam wyszukany, raz prosty a niekiedy słodki i seksowny ........

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

dziwczynki jeżeli będziecie miały jakieś zestawy jesienno zimowe w stylu AG niekoniecznie stworzone przez siebie tylko na jakich zdjęciach gwiazd to wklejajcie
Stary 2009-08-18, 19:52   #1279
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
A Wy jaki macie styl?
Ja lubię ubrania przylegające do ciała, nie jakieś mega obcisłe, ale podkreślające a nie zwisające na wszystkie strony;szczególnie trudno znaleźć dobrze dopasowane spodnie.
Nie lubię niechlujnych ciuchów, np dziurawych jeansów( znowu wróciła na nie moda) Ja jestem na nie
Poza tym lubię wyglądać świeżo.
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 19:55   #1280
zmija19
Zadomowienie

a ja lubię ciuchy podkreślajace kształty, czyli mocno dopasowane spodnie, znowu jesli chodzi o bluzki lubie kimonka + pasek na talie by ją podkreślić
Stary 2009-08-18, 20:07   #1281
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
a ja lubię ciuchy podkreślajace kształty, czyli mocno dopasowane spodnie,
Dopasowane spodnie czyli dokładnie tak ja ja.
Ja niestety mam problem ze znalezieniem takowych chociaż mogę przejść nawet całe centrum handlowe - bez rezultatu.
Rurki podkreślają figurę, ale same w sobie i tak mi się nie podobają.
Stary 2009-08-18, 20:23   #1282
zmija19
Zadomowienie

no własnie tak sobie ostatnio chciałam kupić obcisłe spodnie że kupiłam sobie je za małe zamiast rozmiaru 26-25 -myślałam że sie trochę rozbiją w pasie jak wiekszośc spodni a tu niespodzianka- nie chcą - w rezultacjie wychodzą mi troche boczki co mi się strasznie nie podoba ale chociaż na pupie i udach idealnie leżą ale ostatnio dumam mocno czyby sobie nie zakupić legginsów o fakturze jeansu
Stary 2009-08-18, 20:28   #1283
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
no własnie tak sobie ostatnio chciałam kupić obcisłe spodnie że kupiłam sobie je za małe zamiast rozmiaru 26-25 -myślałam że sie trochę rozbiją w pasie jak wiekszośc spodni a tu niespodzianka- nie chcą - w rezultacjie wychodzą mi troche boczki co mi się strasznie nie podoba ale chociaż na pupie i udach idealnie leżą ale ostatnio dumam mocno czyby sobie nie zakupić legginsów o fakturze jeansu

Ooo i tak dobrze, że znalazłaś te idealne
Ze mną jest trudniej, najbardziej lubię klasyczne, proste dopasowane spodnie co z tego, że może i rurki się dopasowują skoro ich fason kom pletnie mi się nie podoba
Ogólnie jestem wybredna co do ubrań, więc praktycznie nie mam w czym chodzić
Stary 2009-08-18, 21:29   #1284
zmija19
Zadomowienie

takie idealne nie są skoro boczki troszke mi wystaja- ale pracuje nad tym by przestały te akurat sa o prostej nogawce. Ja też kiedyś nie byłam przekonana do rurek- sądziłam że są nie dla mnie ( mam dość bioderka i tyleczek)ale raz kupiłam jedną parę potem drugą i uważam że to są jedne z najlepszych spodni jakie mogą być i wcale grubo się w nich nie wygląda
Stary 2009-08-18, 21:31   #1285
Dualstar
Wtajemniczenie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (13,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 097c74ab69c80938.jpg (3,9 KB, 392 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 063006_200x400_beyonce.jpg (19,4 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 136300.jpg (56,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 174524.jpg (136,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Amerie.JPG (9,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg amerie_16aug07_170.jpg (5,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bell_milian_8_big.jpg (100,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg beyonce.jpg (12,8 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Beyonce-1008-2.jpg (10,7 KB, 11 załadowań)
Stary 2009-08-18, 21:38   #1286
Dualstar
Wtajemniczenie

wklejam jeszcze raz bo z tymi załącznikami coś chyba nie tak.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (13,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 097c74ab69c80938.jpg (3,9 KB, 402 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 063006_200x400_beyonce.jpg (19,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 136300.jpg (56,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 174524.jpg (136,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Amerie.JPG (9,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg amerie_16aug07_170.jpg (5,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bell_milian_8_big.jpg (100,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg beyonce.jpg (12,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Beyonce-1008-2.jpg (10,7 KB, 5 załadowań)
Stary 2009-08-18, 21:41   #1287
Dualstar
Wtajemniczenie

i nie widzę tych zdjęć pewnie coś z załącznikami dziś się dzieję , spróbuję jutro
Stary 2009-08-18, 22:23   #1288
zmija19
Zadomowienie

zdjęcia sa z tym wizażem coś dziś nie tak- rano wogóle załączyć mi sienie chciał
Stary 2009-08-18, 22:57   #1289
Xx Purple cocaine xX
Wtajemniczenie

Cytat:
zdjęcia sa z tym wizażem coś dziś nie tak- rano wogóle załączyć mi sienie chciał

Mi też

Zapuszczam włoski i paznokcie .!

,,Nie pozwól aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry...''

Xx Purple cocaine xX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 08:20   #1290
bagera
Rozeznanie

Hej dziewczynynki poratujcie mnie. Jak uzyskujecie efekt push up w stylu AG? Ja mam takie cieniutkie włoski, w dodatku przetłuszczające które mi od razu oklapują? MOże macie jakieś naturalne metody na zdrowe piękne silne i gęste włosy??
pozdrawiam

p.s a propo gwizdania to jest dla mnie zachowanie na bardzo niskim poziomie i bez pomysłu, chociaż raz mi się zdarzyło coś orginalnego, szłam na uczelnie koło świeżo stawianego domu i gościu z budowy jak mnie zobaczył zaczął śpiewać " I love You Babe" nie powiem zaskoczyło mnie to , ale pozytywnie
bagera jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości