Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-19, 10:53   #1501
AgaMili
BAN stały

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
boziu laski normalnie sikam na widok zdjęcia pewnej kiecy! Mam nadzieję, ze uda mis ię przymeirzyć ją i kupić, bo sa w sąsiednim mieście w salonie podobno, ale muszę tam dziś zadzwonić i się dowiedzieć Strasznie mi się podoba!!!
http://www.morilee.com/DressDetail.aspx?C=15&D=3037&P=1
A mi sie podoba ta sukienka. Troche nie w moim stylu i sama bym takiej nie wybrala ale rozumiem ze Tobie sie podoba

Dzieki za opinie. W sumie macie racje ze ta druga skraca tlow, ale pierwsza mi sie bardzo podoba. Chcialabym cos wyjatkowego, bo wszystkie moje kolezanki ktore mialy slub koscielny to wybieraly podobne, wrecz banalne suknie, nie mowie ze byly brzydkie ale byly takie nijakie. Ja nie che nic ekstrawaganckiego, kolorowego ani krzykliwego, wole trydycyjna, kolor odcienie bialego, perlowego, ecru ale zeby byla inna niz wszystkie. Rzucilo sie wam moze cos takiego w oczy??
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 10:54   #1502
centipede
Zadomowienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cześć Kochane jak tam humorki o poranku ()?

Katarzyno kazałaś trzymać kciuki, ja tu trzymam a Ty nic nie mówisz czy się udało czy nie

Cytat:
Napisane przez muchomorka26 Pokaż wiadomość
A tak na marginesie to mi przyszło dzisiaj coś super głupiego do głowy. Mój TŻ strasznie nie lubi publicznych wystąpień, a tym bardziej jak się na forum o nim mówi Więc mam zamiar na weselu powiedzieć kilka słów, takich wiecie, o moim mężu itp, no spadnie z krzesła bo ja czasem mam taką sentymentalną nawijkę. I do tego chciałam zadedykować mu piosenkę, ale nie wiem jaką, najlepiej jakaś spokojną, żeby mi z parkietu nie zwiał
A może powiesz mu to jak będziecie sam na sam? Skoro nie lubi publicznych wystąpień to żeby się chłop nie zawstydził za bardzo

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Mozna dolaczyc? Slub koscielny - w czerwcu lub lipcu 2010r. Narazie nie mam nawet listy gosci, a widze ze Wy juz od dawna planujecie wszystko starannie.
Ja obecnie mieszkam w Anglii, ale slub bedzie w Polsce, wesele na okolo 90 osob. Narazie jestesmy na etapie szukania sali, ale nic nas nie zachwycilo. Bedziemy w pazdzierniku w Polsce zalatwic sprawe na 100%, zaplacic zaliczke i postaramy sie zalatwic inne sprawy zwiazane ze slubem. Troche jestem przerazona ogromem spraw do zalatwienia. A moj najwiekszy problem to suknia slubna, chcialabym miec cudowna, wymarzona, ale żadna mi sie nie podoba. No to tyle na poczatek
Witaj Aga miło, że jesteś z nami! Każda z nas chyba była przerażona na początku ale zobaczysz, że będzie coraz lepiej a jak już załatwicie najważniejsze rzeczy to będzie już całkiem fajnie mierzyłaś już jakieś suknie?
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
AgaMiili,jasne że możesz dołączyc.Witaj wśród PMek2010.Możemy sobie ręce podac,bo ja rownież obecnie przebywam w Anglii,a ślub/wesele jest w Polsce.
A zastanawia mnie kiedy suknie szukac/zamawiac,bo opcje sa dwie jedziemy w marcu do Pl,wracamy do UK,a potem przyjedziemy do Pl przed ślubem.Opcja jeszcze jedna kupić/zamówić/wypożyczyć suknie w anglii.
Mad ja też nie wiedziałam, że Ty w UK mieszkasz nic się nie pochwaliłaś, albo ja mam sklerozę jak Wam się tam mieszka? planujecie wrócić do Polski?

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość

A my załatwiliśmy wczoraj msze na 17.30
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
szukam w subskrypcjach i szukam i nigdzie nie ma tematu i dopiero przyszło mi do głowy, że nie było mnie w necie tyle czasu, że jest nowy na pewno
jednak seksi kociaki?
Cześć Wilczyco super, że wpadłaś do nas i jak miło Cię widzieć w takim humorku tęskniłyśmy za Tobą!
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
(...)Mi się podobały takie suknie które nie są całe białe, ecru czy kremowe tylko z dodatkami niebieskimi, typu wstążka, coś tam innego, a takich sukien mało jest u nas, jeśli w ogóle są, chyba że sobie uszyję, ale koleżanka mi pokazywała piękne suknie jakoś w czerwcu takie co i mi się podobały, ale mówiła że do nas ich nie sprowadzaja także na Twoim miejscu popatrzyłabym w Anglii za sukniami
Fajne są takie kolorowe dodatki i faktycznie, masz rację, mało takich sukien widziałam
Cytat:
boziu laski normalnie sikam na widok zdjęcia pewnej kiecy! Mam nadzieję, ze uda mis ię przymeirzyć ją i kupić, bo sa w sąsiednim mieście w salonie podobno, ale muszę tam dziś zadzwonić i się dowiedzieć Strasznie mi się podoba!!!
Śliczna suknia! Taka dostojna, elegancka daj znać jak będziesz coś wiedzieć! Może wkrótce uda Ci się ją przymierzyć
Cytat:
Mi się podoba bardziej ta pierwsza tylko bez tego czegoś przy talii ta druga średnio
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Hello Ja jednak dzisiaj byłam na badaniu kriw. Masakra. Co za nieprzyjemne miejsce a pielęgniarki masakra. Nie bolało(ze mna gorzej niż z dziecliem) ale pani była bardzo nieprzyjemna. Wrrr. Jutro wyniki, ciekawe ci mi tam wykaże

Śliczna sukienkaCoraz bardziej zaczynają mi się podobac z trenem. Bo zawsze wydawało mi sie, że tren nie będzie pasował do Pm o większych kształtach a tu prosze niespodzianka.
Też by mi taka pasowała Jak masz okazje to przymierz bo naprawde jest śliczna
Trzymam kciuki, żeby wykazało wszystko w normie! Mi się wydaje, że tren jak najbardziej pasuje do każdej PM, bez względu na wagę ja mam bez trenu
Stary 2009-08-19, 11:07   #1503
chilanes
Zakorzenienie

Dziękuję za opinie dziewczyny No zobaczymy, Pani mi powiedziała, ze na razie robią wyprzedaż i mają tylko 2 suknie na stanie, do tego objęte wyprzedażą, idę w sobotę, to się dowiem, dowiem się też jak z cenami, jakbym chciała zamówić, bo z tym powiedziała, że nie ma problemu.

Kubusewo nie mam o sobie zbyt negatywnej opinii, skąd możesz wiedzieć jaka jest moja figura skoro jej nie widziałaś? Wiem jak wyglądam, dlategow iem, że np te fasony, które Ty uznałaś za odpowiednie dla większej osoby kompletnie by się dla mnie nie nadawały.
Ale nie mówię ostatecznie nie, poprzymierzam, posprawdzam, pooglądam i wybiorę to, co wg mnie bedzie dla mnie najlepsze

Bo wiecie jak to opowiadają: przyszła Panna Mloda do salonu z sukniami, od progu zastrzegała, ze nie ercy, nie spódnica i gorset... wyszła panna po godzinie z salonu z zakupioną suknią w kolorze ercu-spódnica i gorset
Stary 2009-08-19, 11:13   #1504
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Dziękuję za opinie dziewczyny No zobaczymy, Pani mi powiedziała, ze na razie robią wyprzedaż i mają tylko 2 suknie na stanie, do tego objęte wyprzedażą, idę w sobotę, to się dowiem, dowiem się też jak z cenami, jakbym chciała zamówić, bo z tym powiedziała, że nie ma problemu.

Kubusewo nie mam o sobie zbyt negatywnej opinii, skąd możesz wiedzieć jaka jest moja figura skoro jej nie widziałaś? Wiem jak wyglądam, dlategow iem, że np te fasony, które Ty uznałaś za odpowiednie dla większej osoby kompletnie by się dla mnie nie nadawały.
Ale nie mówię ostatecznie nie, poprzymierzam, posprawdzam, pooglądam i wybiorę to, co wg mnie bedzie dla mnie najlepsze

Bo wiecie jak to opowiadają: przyszła Panna Mloda do salonu z sukniami, od progu zastrzegała, ze nie ercy, nie spódnica i gorset... wyszła panna po godzinie z salonu z zakupioną suknią w kolorze ercu-spódnica i gorset
Nie wiem jaką Ty masz figurę ale wiem jak sobie radzić z taką figurą Bo mam w domu taką co sobie radzi. To raz a dwa. Wybrałaś suknie dokładnie na odwrót niż ja .. (nie wiem czy to zauważyłaś)
Nie będę się mądrzyć i wmawiać CI chill na prawdę się mylisz.. Bo jak zauważyłaś to Ty będziesz w tej sukni występowała Ja powiedziałam Ci tylko to co wynika z mojego doświadczenia, Co do skośnych drapowań masz rację lekko chowają brzuszek, Nie mniej jednak myślę, że powinnaś poszukać czegoś z pionowymi pasami, tak aby mieć już 200% pewności że będziesz dobrze wyglądała.
a tak poza wszystkim najważniejsze jest przymierzyć suknię, bo tylko wtedy się wiew jakiej będzie najlepiej.

w ramach ręki wyciągniętej na zgodę polecam stronkę http://www.plussizebride.com.au/Plus...ollection.html czy http://www.plussizebridal.com/Search...sp?category=BG suknie wielu projektantów zebrane w jednym miejscu

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-08-19 o 11:23
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 11:31   #1505
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
podoba mi się ta sukienka, jest elegancka, a na dodatek wczoraj przeglądając swoje katalogi sukien, fryzur i kwiatów zauważyłam że większość z sukienek ma właśnie takie pasy boczne, bardzo mi się one podobają i nie uważam żeby pogrubiały, to samo mówi moja krawcowa która nosi rozmiar 48-50 albo nawet więcej Także Chilanes nie martw się, źle na pewno nie będziesz w niej wyglądała, a tak jak mówisz każdy ma inną figurę i nawet jeśli ta suknia na modelce nie wygląda najlepiej,choć tak źle jak mówi Kubusewa to wg mnie nie. to Ty możesz w niej wyglądać bosko, grunt to mierzyć suknie i nie nastawiać się że tylko ta i żadna inna bo może być nieciekawie wtedy. Ja mam upatrzone suknie i też nie wiem jeszcze jak w nich będę wyglądała, ale postaram się wybrać taką która i będzie cudnie leżała i mi się podobała ..
P.S widzę że mamy podobny gust, mi się też podobały wszystkie sukienki które Ty wkleiłaś, a nie te które wg. Kubusewy leżałyby na Tobie najlepiej, no ale mówię każdy ma prawo do swojego zdania, grunt to żeby nie dać sobie wejść na głowę, bo to Ty będziesz w tej sukni występować i na pewno znajdzie się osoba/ osoby którym się suknia nie spodoba, ale to dotyczy wszystkiego więc nie ma co się denerwować.

AgaMili te sukienki w ogóle mi się nie podobają, jeśli miałabym wybierać to ewentualnie druga, ale to tylko moje zdanie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 11:36   #1506
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
A mi sie podoba ta sukienka. Troche nie w moim stylu i sama bym takiej nie wybrala ale rozumiem ze Tobie sie podoba

Dzieki za opinie. W sumie macie racje ze ta druga skraca tlow, ale pierwsza mi sie bardzo podoba. Chcialabym cos wyjatkowego, bo wszystkie moje kolezanki ktore mialy slub koscielny to wybieraly podobne, wrecz banalne suknie, nie mowie ze byly brzydkie ale byly takie nijakie. Ja nie che nic ekstrawaganckiego, kolorowego ani krzykliwego, wole trydycyjna, kolor odcienie bialego, perlowego, ecru ale zeby byla inna niz wszystkie. Rzucilo sie wam moze cos takiego w oczy??
Mi sie bardzo podoba Jak na razie moim nr 1 jest http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1182 potem http://www.demetrios.pl/product_info...roducts_id=198 i
http://www.demetrios.pl/product_info...roducts_id=188
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Nie moja bajka

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2009-08-19 o 11:39
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 11:38   #1507
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ładniutka

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-08-19 o 11:39
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 11:44   #1508
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi sie bardzo podoba Jak na razie moim nr 1 jest http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1182 potem http://www.demetrios.pl/product_info...roducts_id=198 i
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Nie moja bajka

ta pierwsza od Maggie Sottero jest prześliczna, pokaże Wam co mi się najbardziej podoba, tzn nie mam jakiegoś no one, ale z każzdej z tych sukien coś mnie urzeka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11fb18f07b.jpg (25,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 800.jpg (69,2 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1136-main.jpg (18,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1148W-main.jpg (15,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1369.jpg (22,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5874.jpg (15,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5881.jpg (14,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5884.jpg (16,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7252.jpg (11,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8385_b1_080913090212.jpg (23,1 KB, 9 załadowań)

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-19, 11:49   #1509
certina4
Wtajemniczenie

dokładka:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8417_b1_080913050703.jpg (20,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9700.jpg (48,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg davis_1.jpg (14,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg june_m1_b.jpg (45,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg med_annais04.jpg (25,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg med_annais212.jpg (27,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg med_misskelly05.jpg (53,9 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg plusc 0007.jpg (26,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg plusc 0013.jpg (31,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Plus Size 0034.jpg (31,6 KB, 7 załadowań)

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-19, 11:52   #1510
kaska87
Zakorzenienie

cześć
witam nową PM co do sukni to mi ani 1 ani 2 się nie podoba

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 11:53   #1511
madzinek87
Raczkowanie

Cytat:
Mi sie bardzo podoba Jak na razie moim nr 1 jest http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1182
śliczna ta sukienka

a ja przedstawię Wam moje typy... 1. w której się zakochałam całkoształt fajny tylko za bardzo strojna.. kilka warstw bym wywaliła a szczególnie te plisy.. ale dekolt taki muszę mieć tylko na ramiączkach bo gorsetom nie ufam
a 2 i 3 to podoba mi się takie podpięcie z boku... ale jeszcze nie mam swojego ostatecznego typu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 048_908_d.jpg (24,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gown_b34ea0a9f6820554309cad421e1f6e4e.jpg (14,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Classa kolekcja 2007 model_2.jpg (23,7 KB, 14 załadowań)

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 11:53   #1512
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
ta pierwsza od Maggie Sottero jest prześliczna, pokaże Wam co mi się najbardziej podoba, tzn nie mam jakiegoś no one, ale z każzdej z tych sukien coś mnie urzeka
Miło że nie tylko mi sie podoba
Z tych co wkleiłas śliczna jest ta środkowa na górze
Stary 2009-08-19, 11:55   #1513
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzinek87 Pokaż wiadomość
śliczna ta sukienka

a ja przedstawię Wam moje typy... 1. w której się zakochałam całkoształt fajny tylko za bardzo strojna.. kilka warstw bym wywaliła a szczególnie te plisy.. ale dekolt taki muszę mieć tylko na ramiączkach bo gorsetom nie ufam
a 2 i 3 to podoba mi się takie podpięcie z boku... ale jeszcze nie mam swojego ostatecznego typu

mi też się te podpięcia na boku podobają

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-19, 11:57   #1514
Dżasta87
Raczkowanie

Cytat:

Nie moja bajka
Ta pierwsza przesliczna
Stary 2009-08-19, 12:00   #1515
madzinek87
Raczkowanie

certina4 z pierwszego wrzutu podobają mi się nr 1 i 2 bo są w moim guście
a z drugiego 6 i 8. Ale wszystkie co pokazałaś to tak jak pisałaś... mają coś w sobie
caprica6 Twoja pierwsza suknia... miodzio

Edytowane przez madzinek87
Czas edycji: 2009-08-19 o 12:03
Stary 2009-08-19, 12:03   #1516
certina4
Wtajemniczenie

ta mi się jeszcze podoba:

http://www.maggiesottero.com/dress.a...le=A3296CSLUHC i ta http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=R1014LU

i ta: http://www.maggiesottero.com/dress.a...&style=S5163SA

kolejna http://www.maggiesottero.com/dress.a...=33&style=A546

http://www.maggiesottero.com/dress.a...=36&style=A407

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-19, 12:04   #1517
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki,
witam kolejna PM w naszym gronie,

Cytat:
bardzo ładna suknia tylko mi osobiscie nie podobaja sie treny ale tak to bardzo ładna

certina4 z pierwszego rzutu podoba mi sie 1 i 3 sukienka a z drugiego 1 chciałabym przymierzyc, jest taka delikatna
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 12:06   #1518
certina4
Wtajemniczenie

chyba trudno będzie mi się zdecydować na suknie tak wiele mi się podoba

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-19, 12:17   #1519
madzinek87
Raczkowanie

Cytat:
masz jeszcze czas... na pewno się na jakąś zdecydujesz.. musisz
Najwięcej dziewczyn chyba jednak decyduje się dopiero po mierzeniu kilku.. bo to co nam się wydaje ładne nie zawsze dobrze na nas leży

Stary 2009-08-19, 12:19   #1520
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
heh to ja mam odwrotnie. Nic mi się praktycznie nie podoba(co by mogło byc na mnie). I to dopiero będzie sztuka coś znaleźć.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 12:20   #1521
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cześć dziewczynki
Cytat:
Mozna dolaczyc? Slub koscielny - w czerwcu lub lipcu 2010r. Narazie nie mam nawet listy gosci, a widze ze Wy juz od dawna planujecie wszystko starannie.
Ja obecnie mieszkam w Anglii, ale slub bedzie w Polsce, wesele na okolo 90 osob. Narazie jestesmy na etapie szukania sali, ale nic nas nie zachwycilo. Bedziemy w pazdzierniku w Polsce zalatwic sprawe na 100%, zaplacic zaliczke i postaramy sie zalatwic inne sprawy zwiazane ze slubem. Troche jestem przerazona ogromem spraw do zalatwienia. A moj najwiekszy problem to suknia slubna, chcialabym miec cudowna, wymarzona, ale żadna mi sie nie podoba. No to tyle na poczatek
Witamy serdecznie
Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
szukam w subskrypcjach i szukam i nigdzie nie ma tematu i dopiero przyszło mi do głowy, że nie było mnie w necie tyle czasu, że jest nowy na pewno
jednak seksi kociaki?
cześć Wilczyca! Jak miło, że nas odwiedzasz
Cytat:
Aga witamw ogóle na wątku
dla mnie ta pierwsza, chociaz ja zdobienia wolę w kolorze sukni lub przezroczyste
Zgadzam się z tą wypowiedzią
Cytat:
A dlaczego nie ufasz? Tak ściskają tułów, że ledwo oddychać można i nic się nie wymknie, jeśli o to chodzi
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 12:25   #1522
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja posciagałam kiecki na koputer, wydrukowałam z 5 ale okazuje sie ze tych fajnych jest zdecydowanie wiecej tez nie bedzie łatwo, chociaz jak pojde do salonow to moze sie okazac ze wcale tak duzego wyboru nie ma
Stary 2009-08-19, 12:28   #1523
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Witamy serdecznie

cześć Wilczyca! Jak miło, że nas odwiedzasz

Zgadzam się z tą wypowiedzią

A dlaczego nie ufasz? Tak ściskają tułów, że ledwo oddychać można i nic się nie wymknie, jeśli o to chodzi
Aniołku to się nazywa efekt ciekawskiego cycucha. Wyskakuje w najmniej odpowiednim momencie. Niektóre się boją że tak ich cycuch zrobi
Stary 2009-08-19, 12:29   #1524
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Aniołku to się nazywa efekt ciekawskiego cycucha. Wyskakuje w najmniej odpowiednim momencie. Niektóre się boją że tak ich cycuch zrobi
Stary 2009-08-19, 12:29   #1525
madzinek87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
jakoś nie jestem do nich przekonana... a jednak ciężar sukeinki swoje robi ale kto wie... może ostatecznie to i gorset wyjdzie

Stary 2009-08-19, 12:35   #1526
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
jakoś nie jestem do nich przekonana... a jednak ciężar sukeinki swoje robi ale kto wie... może ostatecznie to i gorset wyjdzie
Mi pani w salonie powiedziała, że jak gorset jest dobrze zawiązany to nic nie ma prawa się wydostać Cały ciężar sukienki spoczywa na wiązaniu pod biustem. Sama przymierzałam jednoczęściowe sukienki z gorsetem i bez ramiączek i nic się nie działo Musiałabyś sama przymierzyć i się przekonać

Kubusewa, niezły tekst

PS. Ja chcę moje fotki z salonu Moja świadkowa powinna dostać że tak długo trzyma mnie w niepewności i nie wysyła zdjęć

Edytowane przez aniolekKB
Czas edycji: 2009-08-19 o 12:37
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 12:35   #1527
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
śli gorset jest dobrze dopasowany i miseczki nie są za małe to nic się złego nei stanie
Stary 2009-08-19, 12:35   #1528
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
masz jeszcze czas... na pewno się na jakąś zdecydujesz.. musisz
Najwięcej dziewczyn chyba jednak decyduje się dopiero po mierzeniu kilku.. bo to co nam się wydaje ładne nie zawsze dobrze na nas leży
święta racja, wszystko wyjdzie po mierzeniu, jeśli w ogóle będzie choć połowa tych sukienek z mojej kolekcji do zmierzenia

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
heh to ja mam odwrotnie. Nic mi się praktycznie nie podoba(co by mogło byc na mnie). I to dopiero będzie sztuka coś znaleźć.
spokojnie na pewno uda Ci się znaleźć, mi też żadna suknia w 100% się nie podoba, ale np, gorset z jednej, dół z innej, tren z innej, więc jeśli nie znajde idealnej która połączy wszystkie elementy które mi sie podobają, to uszyję

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2009-08-19, 12:37   #1529
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
dobre

ja tez mimo wszystko nie jestem przekonana do sukni bez ramiaczek, mimo ze cyc mam malenki to jednak pewniej sie bede czuła jak beda ramiaczka
Stary 2009-08-19, 12:38   #1530
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

ciekawski cycuch no rozwaliłaś mnie na łopatki

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
dobre

ja tez mimo wszystko nie jestem przekonana do sukni bez ramiaczek, mimo ze cyc mam malenki to jednak pewniej sie bede czuła jak beda ramiaczka

ja tez pomimo tego że boję się gorsetu to o nim marzę, więc jeśli przy przymiarkach będzie super leżało to się zdecyduję na gorset bez ramiączek

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości