|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Wczoraj odebraliśmy złote rybki do dekoracji naszej sali, są śliczne
. W każdym razie mamy ich 630 więc nie da się ich przeoczyć
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fantastyczny pomysł ![]() Martuś, ściągnęłam plik i obejrzałam z Quick Time Playerze Bosko tańczyliście! Normalnie zawodowo Jestem pod wrażeniem Nie mogę się doczekać pliku z głosem |
|
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lec spokojnie, bedzie cudownie! Odwiedzcie koniecznie Kapadocję Wrazenia niezapomniane no i szykuj sie na pyszne jedzonko - gyros a do tego pyszne bułeczki pieczone na zamówienie dania. cos pysznego !no i ja jestem w kropce, nie wiem co zrobic, serce się rwie a ja sie kretynka boje, nie dość ze 10-12 godz w samolocie (a boje sie bardzo latac) a do tego te tsunami i zanikające samoloty/statki w trojkącie bermudzkim ![]() Martuś gdzie ten link?
|
|
|
#2944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rybulka już nie mogę się doczekać jak zobaczę salę pełną rybek
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a TZ jeszcze bardziej![]() kochana jak masz taką okazję to lec tam. tylko potem pokaz zdjęcia
|
|
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
motley, super to będzie wyglądało na pewno
Oryginalnie
|
|
|
|
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
wogóle jakoś tak ciężko mi wczoraj wizaż chodziłMy na weekend byliśmy u mojej babci, dopytaliśmy o ciasta - będziemy brać z innej cukierni niż ta którą oferuje lokal. Rodzinka roztaczała wizję zdrojenia domu i bramy - ja tam byłam elementem zbędnym ;] W końcu jak już każdy "powiedział co wiedział" skwitowałam jednym zdaniem, moje wesele wiec będzie jak ja chce i cisza zapadła. Włos mi się na głowie jeży na myśl co będzie na tydzień przed...jestem już zmęczona tym wszystkim, a najbardziej dochodzeniem się z każdym i przypominaniem, że ślub jest nasz i koniec kropka i nikt mi swoich wizji roztaczał nie będzie.Co do podziękowań dla rodziców to my zamówiliśmy na allegro takie podziękowanie: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=715815070 do tego musimy wybrać naszą fotkę i zamówimy szkic z tej aukcji: http://allegro.pl/item712607101_port..._rodzicom.html i chcemy jeszcze dokupić po drzewku bonsai. Co do teściowych to moja mnie zaskoczyła w niedzielę, najpierw dostałam ochrzan, że nie potrafiłam w ciągu dwóch tygodni wygospodarować 15 min czasu na telefon, a poźniej stwierdziła że żałuje, że nie namówiła moich rodziców na osob ne wynajęcie sali i kucharek, bo byłoby TANIEJ !! zawrzało we mnie, ale powiedziałam tylko tyle, że raz taniej aż tak bardzo by nie było i że myśmy sobie chcieli sami zapłacić za wszystko, ale nieee bo tradycja...lepiej by było, żeby ugryzał się język.Masa rzexczy nam jeszcze została, nawet nie wiem dokładnie co...nie potrafie z nerwów wszystkiego ogarnać i nad wszystkim zapanować pozdrawiam Was dziewczynki
|
|
|
#2948 | |||
|
Zakorzenienie
|
to bylo mambo (cos w stylu samby i salsy) zreszta z muzyka to wyszlo o wiele lepiej bynajmniej tak mi sie wydaje bo te przestoje nasze tak nieraza bo to wszytko w rytm poszlo itd.. zreszta jua niedlugo zobaczycie..
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kiedy sie wogole widzimy? moze bysmy sobie weselno kasetowo zdjeciowy seans zrobili? ![]() zaraz ci wysle ![]() wogole to ja sie ciesze jak durna... bo ja hmm jak mieszkalam u rodzicow to niegotowalam wogole tak mnie ksiezniczowato wychowywali bo wszytko mi zrobili podali itd... moje umiejetnosci kucharskie to byla herbata kawa jajecznica kanapki ewentualnie spagetti albo zapeiekanka z makaronem no a potem to tak jakos przed slubem na szybko i niegotowalismy... a wczoraj zrobilam 1 raz sama!!! obiad mezowi zrobilam kurczaka curry i ziemniaczki pyszne chrupiace opiekane aaaa dzis uwaga! lepie pierogi hahaha jak kuchara! zrobilam juz farsz.. dzielnie stara ksiazka kucharska mojego taty mi pomaga ide zaraz robic ciasto... trzymajcie kciuki to sie mezu zdziwi![]()
|
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2950 |
|
Zadomowienie
|
nie mam takiej drukarki
![]() ciasteczko6@op.pl dziękuje ![]() martucha Kuchareczko Ty jedna jeszcze pierogów nie robiłam.... daj znać jak wyszły ja na początku jak zamieszkaliśmy r azem to też pichciłam tylko że ja 4 lata sama mieszkałam, więc nauczyłam sie co nie co gotować, a i tak czasem dalej dzwonie do mamy ![]() A ja w koncu zamowiłam podziękowania. O takie tylko mam stresa bo mają 21 dni roboczych na realizację od przelewu, a ja za 23 dni robocze mam ślub!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Aniu, nie daj się
Jesteśmy z Tobą ![]() Cytat:
![]() Zapiekankę z makaronem uwielbiamy ![]() My trochę mało czasu na gotowanie mamy- TŻ wraca z pracy o 15.00, a ja o 15.30 bądź o 17.00, zależy na jaka mam zmianę. Od września będę pracowała do 19.00! Robimy więc coś na szybko. Parę rzeczy ugotowałam- potrawę z kurczaka, czy naleśniki, albo tam filecik z kurczaka. Czekam na weekend, to spokojnie ugotuje coś wykwintniejszego ![]() Dziś z racji tego, że zaraz po pracy idziemy do fotografa, jesteśmy zmuszeni iść do restauracji coś zjeść ![]() EDIT: No i tak w ogóle, to też wszystko miałam, że tak powiem, pod nos podane. Teraz sama se muszę wyprać, wyprasować, ugotować
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2009-08-19 o 13:10 |
|
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Myśmy drukowali na takiej starej atramentowej drukarce właśnie na papierze wizytówkowym
Na laserówce nam się wszystko rozmazywało... |
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Myśleliśmy, że na laserówce będzie dobrze, ale stara poczciwa drukareczka przebiła ją na łeb na szyję
Piękne wyszły wizytówki
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
Ooooooooooooo.... to musimy spróbowac. Kupiliśmy wprawdzie nową atramentówke.... oby sie spisała równie dobrze jak te stare poczciwe
|
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My z TŻ już 5 lat mieszkamy razem i trochę mi się nie chce gotować Nie przepadam za tym zajęciem zwłaszcza, że ja nie jem mięsa a TŻ je... no ale rozwiązujemy ten problem jedząc ciepłe posiłki na mieście bo i tak całymi dniami nie ma nas w domu.Co do rybek to ci, którzy spytali się gdy dawaliśmy zaproszenia (oczywiście z rybkami) to wiedzą a reszta nie. Natomiast na weselu będą moje dwie koleżanki z liceum, które dały mi rybkę i zamierzamy im oficjalnie podziękować więc poprosimy DJ żeby powiedział pare słów na ten temat ![]() atramentówki są super do tych rzeczy. Ja na naszej wydrukowałam wszystko co mi było potrzebne, łykała za równo gruby papier jak i fotograficzny bez problemu.
|
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w małżeństwie ugotowałam:
zupę ogórkową! sama! makaron z tuńczykiem ale to mój popisowy numerkasze gryczaną z sosem meksykańskim i mięsem ( no dobra, sos ze słoika ale to dlatego, że jeszcze nie mamy lodówki i musimy kupować rzeczy "na raz")
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja czytam o Waszym gotowaniu to troszkę mi sie chce śmiać
ale nie obraża się tutaj, bo ja to wszystko gotuję i jakoś tak dziwnie mi czytać to co piszecie
|
|
#2961 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Martucha mniam z tego co piszesz to same smakołyki gotujesz mężowi ![]() dziewczyny mam do Was pytanie czy dawałyście gościom na odchodne ciasto? bo ja się zastanawiam czy zamawiać kartonowe pudełka lub plastikowe i jeśli tak to ile
|
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2963 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje;D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mi do konca liceum tatus sniadania robil moze to smieszne ale on niepracuje jest chory i od zawssze byl w domu a ja dla niego do teraz mam 5 lat i jakby mogl to by mi sam gotowal wiec teraz jak juz nie ma go kolo mnie (bo jest za ulica hahaha) to staram sie uczyc sama a zoladek meza to dzielnie znosiCytat:
![]() co do pierogow farsz wyszedl rewelacyjny - tatusiowy przepis.. ciasto tez tylko pierwszy raz sama l;apeilam i niektore takie te zlepione koce sa grube jak sie uggotowali i podljadlam troche to ta czesc srodkowa rewelacja... ciasto tez tylko te zlepione takie troszke gorsze.. naucze sie a co gruntto sie starac i byc ambitnym
|
|
|
|
#2964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ważne, że wiesz, iż ten dzień jest tylko Wasz i dzielnie walczysz, żeby nikt o tym nie zapomniał ![]() Myśmy kilku osobom dali jakies flaszeczki co zostały. Tylko mój przyjaciel z narzeczona dostali kilka pojemników jedzenia, bo wychodzili ostatni i to tak w nagrodę
|
||
|
|
|
|
#2965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Gyrosy Madzia sa najlepsze własnie w TURCJI !! Ehh byłam tam 7 lat temu ale ich smak czuję do dziś. Nie pamietam tylko jaki tam alkohol sie pije, ale co do jedzonka to juz Ci zazdroszczę!!!!!
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
kobietyyyyyyy
za miesiąc o tej porze będę mężątką )))))))))))jezuuuu az mnie scisło w żołądku
|
|
|
#2967 |
|
Zadomowienie
|
Madziu czy mogłabyś mi podać aukcję albo nazwę użytkownika u którego zamawiałaś na allegro sztuczne kwiaty do przystrojenia domu? będę wdzięczna
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2009-08-19 o 15:28 Powód: pomyliłam się :D |
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2009-08-19 o 15:21 |
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Zadomowienie
|
Ja spojrzałam dziś na suwak, a tam 17
![]() nie wierze od soboty będą dwa tygodnie, wole nie myśleć co będzie przed...Rybulko będę drugą po Tobie najbardziej płaczliwą Panną Młodą
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
eh pewnie tak a ja jestem jeszcze taka gupia ze sie tak denerwuje czasem nei potrzebnie a jak sie denerwuje to sie telepie w środku i mam lodowate ręce i ciagle mysle ze widac jak sie telepie a ponoc nie widac jezuuu az się boje juz mnie telepie w środku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

. W każdym razie mamy ich 630 więc nie da się ich przeoczyć

Fantastyczny pomysł 
Jestem pod wrażeniem 
w konsekwencji kupiła nam wycieczke do Turcji
a TZ jeszcze bardziej
wogóle jakoś tak ciężko mi wczoraj wizaż chodził

Jesteśmy z Tobą 

My z TŻ już 5 lat mieszkamy razem i trochę mi się nie chce gotować
ale nie obraża się tutaj, bo ja to wszystko gotuję