![]() |
#2491 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Cytat:
Domi masz może fotkę - jak to wygląda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Raczkowanie
|
Witam Mamusie, też miałam wczoraj problemy z wejsciem na wizaż,a taka ciekawa byłam co u Bravurki.
Najważniejsze, że z Patryczkiem coraz lepiej,ja wierze,że Ten na górze czuwa nad nim i da mu dużo siły i zdrówka. Domi, Kolanosia, Karenina ładne ciuszki wkleiłyście. Kareninko, przykro mi z powodu teojego pieska, a najgorsze jest dla mnie to,że własciciele tych agresywnych psów pozostają bezkarni. Moniu gratuluję synka. U mnie też z terminem porodu,każdy mówi co innego-lekarz w Polsce podał termin 13.12 lekarz tu 12.12 a położna z kolei 8.12.no nic zobaczymy, w każdym bądź razie szykuję sie jakoś w grudniu.Też od zawsze chciałam rodzić w wodzie, niestety u mnie w szpitalu nie ma takiej możliwości a nie będę już zmianiała szpitala(koleżanka rodziła w tym samym i jest zadowolona.) Powoli urządzamy sie w nowym mieszkanku, wczoraj zakupilismy pólki i zaraz biorę się za układanie rzeczy.a potem jakiś obiad trzeba zrobić. aa i mam ten przwijak z wanieką, o którym wspominałam jak dokopie się do aparatu to wkleję fotkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Zakorzenienie
|
Pewnie
![]() A Ty nie chcesz wiekszego prezentu dla Tz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
Witam mamusie nie bylo mnie raptem 2 dni a tu tyle do nadrobienia, wczoraj caly dzien nie mialam neta jakis problem byl w telekomunikacji bo telefon stacjonarny tez nie dzialal
![]() ![]() U mnie dzis niunia strasznie kopie caly czas sie wierci ![]() Wczoraj my zaczely 27 tydzien ![]() ![]() ![]()
#2495 |
Zakorzenienie
|
Domi, fajny bajer z tym kominkiem
![]() ![]() Pietrusiu, gratuluje wam rozpoczecia kolejnego tygodnia Dziewczyny, z tymi terminami porodu to jest tylko takie szacowanie. Zawsze trzeba liczyc jakies +/- 2 tygodnie, a dzidzia i tak przyjdzie kiedy bedzie chciala. Wczoraj nam tez polozna powiedziala, ze tylko ok 5% dzieci rodzi sie w obliczonym terminie porodu ![]()
#2496 |
Raczkowanie
|
Ojejku dziewczyny już nawet nie pamiętam kiedy zajrzałam na forum
![]() Moja Lenka zdrowa i duża ( 25 + 4 = 800 g), ja tylko 5 kg do przodu ![]() ![]() ![]() Buziaki i uściski! |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja wlasnie w zeszlym tygoniu kupilam spiochy z podobnym napisem tylko "If you think I'm cute, you should see my mum !" drugie z napisem: "My Heart Belongs to Daddy". no pprostu przeslodkie sa ![]() jesli chodzi o bujaczki to dolaczam tez zdjecie tego, ktory my kupilismy. niestety kupowalismy tutaj w szkocji wiec nie bardzo oreitnuje sie jak to wyglada w polsce. ale linka zawsze moge podac jakby sobie ktos chcial podpatrzec ![]() zdjecia sa ze stron www poniewaz jestem teraz w pracy i nie mam jak zrobic zdjec rzeczywistych ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
mysiaaaak wózek swietny ale strasznie drogi
![]() ![]() U mnie tez pojawila sie zgaga wlasnie, okropienstwo ![]() gusiec bujak rewelka chyba tez sobie taki sparwie ![]()
![]() ![]() 17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] ![]() Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2009-08-19 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
Raczkowanie
|
bujak wlasnie polecaja mi kolezanki, ktore sa juz mamami. podobno dzieci je uwielbaja - mam nadzieje, ze nasza Tosia nie bedzie wyjatkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- a tak w ogole to dzis zaczelysmy z Tosia 29 tc i jakos wciaz nie moge sie nadziwic, ze juz tylko 11 tygodni do "godziny W" ![]() ![]() Edytowane przez gusiec Czas edycji: 2009-08-19 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Rozeznanie
|
Cześć Mamusie,
ja właśnie jestem w trakcie remontu - robimy pokoik dla małej i musilismy zmienić trochę przedpokój bo by się wózek nie zmieścił.. do tego jakieś drobne poprawki w salonie i łazience no i tyyyyyllle roboty kurzu i bałaganu, że nawet się nie spodziewałam... to dopiero początek a ja już mam tak dość...no ale TZ w prac więc ja wszytkiego doglądam.. z tegoż powodu zakupy dla małej chwilowo wstrzymane i zamienione na zakupy remontowe.. ale też przyjemne.. wymyśliłam, że zrobimy jej różowo-beżowy pokoik w bardzo jasnych pastelowych barwach - już nie mogę się doczekać jak zacznę kupować dodatki do pokoiku ![]() Bardzo mi przykro z powodu kotka i pieska - mój 16-letni kotek niedwano podobnie umierał ze starości.. też mi go było strasznie żal jak już tak tylko leżał i patrzył... ![]() Bravurka - cieszę się, że stan Patryczka się poprawia - oby tak dalej!! ![]() co do prezentu na rocznicę - ja o ile dobrze pamiętam na 1 kupiłam fajną bieliznę i olejek z takiej serii "kamasutra" ![]() a na drugą shishę ![]() ![]() aa.. co o zakupów typu mata i karuzelka - z tego co wiem to te rzeczy podobnie jak ciuszki bardzo często dostje się na prezent więc z tym się nie spieszę ![]() ![]() wracam do sprzątania.. miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Rozeznanie
|
mamrotka to dzięki za wytrwałość
![]() ![]() domi fajny pomysł z tym czymś ozdobnym ![]() ![]() Ostatnio wygrał skrzynkę na narzędzia, to nawpychał tam tych śmierdzących przynęt i chodzi z nią na ryby ![]() Dziewczyny pochwalcie się co w końcu kupiłyście na te rocznice. Jak już zakupicie oczywiscie. A te ubranka są genialne!!!! (gusiec ja sie tak po cichutku zapytam co się kryje pod literką W w tej "godzinie W" bo żem nie zorientowana o co kaman ![]() ![]()
#2502 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
heheh to takie moje wlasne nazewnictwo wiec sie nie dziwie, ze nie wiesz o co chodzi a ja uzylam go nie myslac o innych.ja tak nazywam sobie dzien porodu(ktorego zaczynam bac sie coraz mniej juz) a jesli chodzi etymologie zwrotu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Zadomowienie
|
A ja własnie odstałam mój zakup z allegro i jestem bardzo zadowolona. materiał super i ślicznie wszystko wygląda wiec jak ktoś nie ma "wyprawki" to polecam:
http://www.allegro.pl/item718621327_...pack_nieb.html Patrzyłam czy pani nie ma innych kolorów bo zamówiłabym jeszcze jeden taki komplecik- ale nie ma- tzn jest jeszcze w różu-ale u mnie odpada ![]() Edytowane przez malina81 Czas edycji: 2009-08-19 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Domi ja też spać nie mogłam ![]() ![]() ![]() My dziś byliśmy w USC. I pani się nas pyta jaką proponujemy datę... No to my, że jak najszybciej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i dziś mam wizytę o 18.00 u gina nie mogę się doczekać ![]() O! I mam coś dla Ciebie SexyBody ![]() ![]() http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/category/235 ![]() Od razu pomyśłałam o Tobie jak to zobaczyłam ![]() Ale żem się rozpisała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2505 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O "godzinie W" w powstaniu słyszałam, ale nie skojarzyłam, że to może do porodu się odnosić ![]() W jak wybuch, czyli Dzidek wyleci jak z armaty? ![]() smantha dzięki dzięki dzięki! I serdecznie gratuluję ustalenia daty ślubu!
Czarny kot już jest! Edytowane przez sexy body Czas edycji: 2009-08-19 o 13:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
Zakorzenienie
|
Samantho no to super Wam sie udało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dodam, ze nie odzywamy sie ani do niej ani do brata Tz, bo pokazali swoja twarz prawdziwa, wiec nie wiem jakim prawem ona miala czelnosc dzwonic wczoraj. Acha i za rok w czerwcu tez bierzemy koscileny, wiec po cholere dwie imprezy ![]() Tak, ze w sobote to tylko ze swiadkami idziemy gdzies do resturacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() swoją drogą ja tam lubię różowy ![]() ![]() super! ja takich u nas nie widziałam.. :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2510 |
Wtajemniczenie
|
Domi nie przejmuj się rodzeństwem Tża
![]() ![]() I też jestem zdania, że nie trzeba robić dwóch imprez ![]() Cywilny się przyda przy nadawaniu nazwiska dziecku i nie będą mnie wyzywać od samotnych matek a Tża od takiego co to umiał dziecko zrobić a już nie potrafi wziąć odpowiedzialności za to... Eh no niestety ja mieszkam na wsi, co prawda takiej ucywilizowanej ale na bank będą chodzić takie teksty wśród starych bab ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Zakorzenienie
|
Ale kurna czemu tu zazdrościc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2513 |
Wtajemniczenie
|
Nie denerwuj się i nie stresuj! Ten dzień będzie piękny, zobaczysz! Domi zachowaj spokój ze względu na swoje maleństwo. Ono czuje Twój niepokój, nie pozwól, żeby się denerwowało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2514 |
Zakorzenienie
|
Domi co odpowiedzieliscie jak rodzenstwo zapytalo czemu nie sa zaproszeni?? zaprosiliscie ich czy wytlumaczyliscie ze chcecie tylko rodzicow i swiadkow??
Malinko wczoraj nie udalo sie nam dostac do lekarza.. dzis idziemy ale ja podejrzewam zapalenie ucha ![]() jestem umeczona jak nie wiem co.. wieszalam dzis z tz ogloszenia po miescie wiec sie nalazilam jak glupia ![]()
#2515 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo mi sie podoba pomysł połączenia różu z beżem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() [QUOTE=samanthhha;13800029] My dziś byliśmy w USC. I pani się nas pyta jaką proponujemy datę... No to my, że jak najszybciej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluję, fajnie że tak szybko wam poszło! Już tylko 2 tyg i będziesz Panią żoną jak się patrzy! Cytat:
Ale chodzi mi o to że niektóre mamy zapominają w ogóle o istnieniu innych kolorów dla swoich córeczek i ubierają je od stóp do głów w różowe ciuszki. To dla mnie za dużo. Fajnie gdy połączą je z brązem lub beżem. Z resztą wiadomo najlepszy jest umiar we wszystkim, a każdy ubiera swoje dziecko jak jemu się podoba i tyle ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj Tz sie siostrze nie tłumaczyl. Nie odzywamy sie do nich od maja, kiedy sie z nimi poklocilismy, a rodzicow Tz nie bylo wiec oni sobie skakali do nas.Wiec w ogole zdziwilo nas to, że dzwoni i skacze czemu nie jest zaproszona ![]() jakos z moim bratem sie odzywamy, ale rodzenstwa nie zapraszamy i nikt nie robil z tego problemu. A ona jak jakas królowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Rozeznanie
|
Domi olej rodzeństwo! Skoro postanowiliście juz wcześniej jak to ma wyglądać nie zmieniaj planów ani się nie zadręczaj. To tylko śłub cywilny, wasza sprawa kogo chcecie tam oglądać. Co innego byłoby ze ślubem kościelnym ale to przed wami. Nie denerwuj się nimi, prawdopodobnie rzeczywiście wam zazdroszczą, wyczuwaja wasza empatię i po prostu chcą widzieć i wiedziec wszystko! ale to już ich problem
![]()
#2518 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bujaczek jest ladny, ale z takim oparciem dla niemowlaka sie nie nadaje... ![]() Ogolnie z bujaczkami jest ten problem, ze w wiekszosci maja wlasnie za miekkie siedzenia i tylko niektore maja regulowane oparcia...A dzidzia na poczatku musi miec przeciez pozycje calkiem lezaca i lezec na twardym... ![]() ![]() I gratuluje wyznaczenia daty slubu ![]() Cytat:
No wlasnie tez mi sie wydawalo, ze juz poznalas... ![]() ![]() Cytat:
Oj bidulko ty...nie dosc, ze maly chory to jeszcze tyle sie nabiegac...uwazaj na siebie... ![]() Co do prezentu dla Tz'ta na rocznice to ja na nasza kupilam sobie seksowna koszulke, olejek do masazu i musze powiedziec, ze tz wydawal baaardzo sie zadowolony... (chyba nie udawal..) ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-08-19 o 14:44 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Raczkowanie
|
Domi narawdę nie ma się czym przejmować, są poprostu na świecie tacy ludzie którym brak taktu i tyle.
![]() ![]() Oj a jeśli chodzi o prezent to fajny pomysł, ale nie wypali bo mój się takim czymś nie interesuje. Więc w tej sytuacji będe dalej wysilać moje szare komórki, w przyszłym tygodniu pojade do centrum i może coś znajde odpowiedniego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.