![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha dzięki .Fajny to serial?Dużo o nim gadacie.
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
ale ten z chirurgów, czy chcesz jakiś film z sexownym duchem
![]() jak chcesz chirurgów to naciskasz seriale grey's anatomy 5 sezon i odcinek taki 6 czy jakiś bo chyba to wtedy się zaczeli ale nie jestem pewna ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- zależy kto jakie lubi seriale. Chirurdzy są i o miłości i o medycynie i o różnych sytuacjach życiowych... ja lubię w końcu oglądam już 5 sezon a niedługo rusza 6 ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- jak ktoś nie oglądał to na tvfilmy jest historia króla popu w dokumentach, ale nie podobał mi się ten film więc nie polecam :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
girl nasz doradco (przynajmniej mój) filmowy a Captain Eo warto obejrzeć bo mam na kompie ?
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry.
Zaraz mnie szlag jasny trafi. Rano dowiedziałam się, że wczoraj zmarł mój znajomy (jeśli mogę Go w ogóle tak nazwać ![]() O so chozi? - się pytam. Nieważne. Mówiłam już "dzień dobry"? ![]() Zabieram się za nadrabianie wątkowych zaległości... |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- właśnie mi Dumbledora zabili w Harrym (wiedziałam, że umrze bo czytałam książkę) ale i tak się poryczałam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
tylko żeby nie było ta strona ma jeden haczyk, za nic się nie płaci ale za to po 72 minutach filmu, robią Wam przymusową przerwę :P tak wiem wkurzające :P ale jak ktoś ma zmienne IP może połączyć się jeszcze raz z netem :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam zasadę, że nie oglądam bliskich po śmierci a Ty wklejając tę fotę tutaj nie dałaś mi wyboru... ![]() Nie wiem, może warto założyć w Klubie wątek o teoriach spiskowych? Rozumiem, że Ktoś ma potrzebę je snuć, ale mnie takie traktowanie Mike'a bardzo zasmuca i odrzuca od tego wątku. A tak bardzo chciałabym, żeby było tu miło, jak dawniej, bez takich tabloidowych historii... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a propos wcześniej wspomnianego wegetarianizmu wypowiedź makijażystki Michaela "kenny rozdrabniał mu kurczaka i próbował go karmić nim, jedną z moich obaw było skoro sam nie może jeść kurczaka, to jak może być w stanie przygotować się do trasy" czyli zupełna opozycja do tego co mówił tancerz, czyli, że Michael był w super formie i wpędzał nawet go w kompleksy... Edytowane przez girlonthebridge Czas edycji: 2009-08-19 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy jest limit-1 film na dzień? powiedz mi co mówili w wiadomościach o 16,bo ogladałam teraz o 18:45 i nic o majku nie bylo ![]() BTW-utworzyłam w clubie temat o tajemnicy śmierci M.J. tam wklejajcie info i fotki o tajemniczej śmierci Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-08-19 o 18:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w wiadomościach pokazali nagranie Murraya, przetłumaczyli (słowa to normalnie jakby ściągnął od Majka z przemowy w 2005 ale luz :P) i powiedzieli, że to nagranie jest nagrywane pod przysięgłych, żeby zobaczyli w nim ludzką twarz i go uniewinnili (dodatkowo są plotki, że ktoś m śmiercią groził) no i pokazali Michaela z próby jak skakał i brykał, urywek z memoriału no i powiedzieli, że możliwe, że Conrad M. zostanie postawiony w stan oskarżenia (no bo jeszcze nie został). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
dodaję fotki, aby na noc zapomnieć o wszystkich głupich doniesieniach
![]() 2- jednak te papryczki trochę za ostre... 3- Puudziaaan, ja cię nie pokonam? 4- bejbe, nie wiesz co to tik-taki? 5- Wizażanki, takie jesteście ![]() potem jeszcze jakieś dodam ![]() psze bardzo http://wiadomosci.onet.pl/2028293,12,item.html Murray będzie oskarżony o morderstwo. Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2009-08-19 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podpis ojciec dzieci Jacksona przyczynił się do jego śmierci mnie... :/ nie będę mówić brzydkich słów :/ Edytowane przez girlonthebridge Czas edycji: 2009-08-19 o 18:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
mysz dodawaj,dodawaj dalej...jest oko czym nacieszyć :PA propo wcześniej rozmowy o przyjażni muszę się pochwalić.Jakieś 15 minut temu usłyszałam pukanie do drzwi otwieram a tam mój przyjaciel daje mi pudełko lodów i odchodzi.Bezcenne
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
jestem w szoku :O
http://wiadomosci.onet.pl/1998425,12,item.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak myślę. wiesz,choć nie musiał miec przeszczepu,ale problemy zdrowotne musiały jakies być. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
i dla Historjon, żeby zalagodzić spór o Casa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
to ja wkleje takie o coś...
rzecznik prasowy Michaela Jacksona wydał oświadczenie, w którym zdementował plotki o śmiertelnej chorobie artysty. Doniesienia, które pojawiły się w połowie grudnia wywołały spore zamieszanie w mediach i mocno zaniepokoiły fanów Króla Popu. Na szczęście okazało się, że to nic innego, jak kolejny wymysł na temat Jacksona. Ian Halperin, który w wywiadzie z brytyjskim magazynem Sunday Express opowiedział o problemach zdrowotnych Michaela pracuje obecnie nad jego nieautoryzowaną biografią. To może byc bardzo ciekawa biografia, jeśli ma się opierac na takich faktach jak rzekoma choroba piosenkarza. Tohme Tohme, rzecznik Jacksona powiedział, że artysta czuje się dobrze, a informacje o jego chorobie zostały zmyślone. przypominam, że pan Ian Harpin udzielił wywiadu, w którym mówił prasie, że zna kochanków Michaela, właśnie o tym ma być mniej więcej ta biografia... i to on niby przewidział, że Michael umrze za pół roku. Edytowane przez girlonthebridge Czas edycji: 2009-08-19 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
Nie potrzebny był ten spór.Sory.Dzięki za fotkę.
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
no to ja też...
PRZEPRASZAM WSZYSTKIE,KTORYM SIĘ NARAZIŁAM,LUB POCZUŁY SIE URAZONE MOIMI WYPOWIEDZIAMI. WSZAK MAJK NAKAZAŁ WYBACZAĆ ... http://www.100lat.pl/kartki/56,Przep...epraszam_.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
Dzięki TmargoT uratowałas mnie przed zrzuceniem komputera z balkonu.
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
![]() osobiście ostatnio bardzo podoba mi się foto nr 2 ![]() Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2009-08-19 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
mychmycha 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Chciałam tekst z piosenki ale za duzo mi się podoba,Wogóle nie wiem co ja mam z tymi trzema kropkami wszedzie je daje
Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. Edytowane przez historjon Czas edycji: 2009-08-19 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.