|
|
#4501 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki- i o to chodzi
Enji Toogether93- miło <3 -------------------------------------------------------------- Dziadek brał udział w zawodach w locie balonem... iiii nieźle wypadł ![]() Po co pić i jechać skoro można przypalić i odlecieć...
|
|
#4502 |
|
xoxo
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
- I co jesteś szczęśliwa? - zapytał z troską.
- Tak. - odpowiedziała i rozpakała się ze smutku. Wypełniam pustkę,by nie żałować niczego. Chciała zapomnieć o tej ogromnej i szalonej miłości jaką go darzyła. Napalić się na marzenia i własnym płomieniem je zgasić. Tragedią jest dać człowiekowi wszystko co najlepsze, a zapomnieć o miłości... Czasem warto schować dumę do kieszeni i pierwszemu zrobić krok. Tylko niemowlaki nie kłamią... bo nie potrafią jeszcze mówić. Przyjaciółka mówi mi, że w tym całym moim konstruktywnym świecie brakuje płci męskiej. Nie zauważa jednak pewnej zależności. Kiedy ja wpuszczę do swojego świata mężczyznę, to on przestanie być konstruktywny. Zburzy moją harmonie, spokój, a przede wszystkim samotność. najgorsze, co może nas spotkać, to myśl, że mogliśmy zrobić coś, a nie zrobiliśmy nic. ...I na motylich skrzydłach uciec rzeczywistości, Negując zło i dobro, zasady moralności...
|
#4503 |
|
Przyczajenie
|
smoli-oo . strasznie mi milo ;** .
Kto Ciebie ukochać będzie umiał...? wieczory długie i złe, krótkie dnie... więc całuj mnie częściej... uwieść mnie zdołał... tulił jak cenny skarb... Posiadając wiarę i nadzieję, reszta to tylko kwestia czasu. Ta moc jest potrzebna, aby nie ulec pokusie rezygnacji... Nie mów że los cię kopnął. Kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno. A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć. i bez niego... i z nim... tak samo smakuje herbata i łzy. Śmierć zabija bo sama nie może umrzeć... Silniejsza osobowość -większa amplituda przeżyć. Być silnym -to boli. Nie szukaj sprawiedliwości... Można być wolnym, nosząc kajdany. Zauważyć kobiecość w butach na obcasach to żadna sztuka...
|
|
#4504 |
|
Raczkowanie
|
♥BananowaBrazilijka, Keeendy, KaMa2704, hotiie, nydee,
Toogether93, caroline060, Wreeednia, Plotkaraaa, aisuru, biletdonikad, m4dziar4, Xadei, Majkaaa♥ ____ Jesteś mi potrzebny, tak jak rybie ręcznik Bo Ty dajesz mi siłę i energię do życia daleko w km, ale zawsze blisko mego serca choć jestem tak blisko to czuje się poza twoim zasięgiem. ...Nie jest łatwo oddychać i nie czuć, że świat jest więzieniem kiedy już nie jestem z Tobą... To zabija... Nie Warto Niszczyć Siebie Dla Kogoś... <3 Odchodziłam z lekkim uśmiechem, lecz w oczach miałam łzy, bo wiedzialam, że w moim sercu na zawsze będziesz Ty... Teraz wiem, że nie jesteś wart moich ciepłych słów, pocałunków... Umieram z tęsknoty mimo, że stoisz obok I na łące kwiatów, wydeptać ścieżkę szczęścia... ' . Ona Ma Swój Własny świat, Inny Niż Nasz. I Dlatego Ciągle Się śmieje ...bo nawet w kałuży widać niebo... Potrzebuję sznur tak mocny, by zatrzymał serce, które bije dla Ciebie... Pomalowałeś mi świat kolorowymi kredkami, lecz teraz wylałeś czarną farbę. Nie jestem zazdrosna, bo wiem, że nie znajdziesz lepszej ode mnie... Byłam zagubiona jak skarpetka, dopóki nie znalazłam Ciebie... teraz jesteśmy parą. <3 Ty Nie Jesteś Moją Połówką! Ty Jesteś Moją CAŁOŚCIĄ! Stare zdjęcie, stara sprawa, stara miłość nie zabawa :/ Edytowane przez CheeriOs Czas edycji: 2009-08-19 o 19:44 |
|
|
|
#4505 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() _______ `W pogoni za snem życia ... ![]() `Wszystko będzie takie nowe i takie piękne.. ![]() `Kochaj mi mów.. `Bo każdy szuka kogoś, by pójść tą samą drogą.. <33 .
Edytowane przez Effacement Czas edycji: 2009-08-19 o 19:51 |
|
|
|
|
#4506 |
|
Zadomowienie
|
Zgasło wszystko, blady świt odebrał przyszłość, zabrał wszystko z naszych marzeń nic nie wyszło. Bez pamięci na tym świecie żyć mi przyszło....
Mając uśmiech na twarzy będę obmyślać co zrobić żeby Cię dobić. Zrobię tak,że poczujesz się jak w niebie a po chwili zaczną lecieć Ci łzy bo bez wahania wbije Ci pazury w ciało. Uwielbiam jak mnie rozpieszczasz.Jak dbasz o mnie. Jak się starasz. Tylko dlatego,żebym nie spuściła z Ciebie wzroku..Bo boisz się,że już nigdy nie potraktuję Cie poważnie. Zakochani na śmierć. Niewidzialni. Nietykalni.... Oddani sobie. Sięgają razem gwiazd. Nieśmiertelni...
|
#4507 |
|
xoxo
|
Zostań ze mną / Stay with me
Nie pozwól mi odejść / don't me go Bo ja nie potrafię oddychać bez Ciebie / Cause I can't breathe without you więc zostań ze mną / So stay with me I trzymaj mnie mocno / hold me close Ponieważ budowałam swój świat wokół Ciebie / Because I've build my world around you I nie chcę wiedzieć co będzie bez Ciebie / And I don't, want to know what it's like without you Więc zostań ze mną / So stay me Po prostu zostań ze mną / stay with me Więc stoję, czekam w ciemności Z Twoim zdjęciem w dłoni Wierzyłam, że nadejdzie dzień Gdy mój dotyk wystarczy By zabrać cały ból "Kiedy jesteś zakochana, nie zawracasz sobie głowy takimi sprawami jak to, czy serce faceta bije, czy nie..."
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-08-19 o 20:06 |
|
|
|
#4508 |
|
Raczkowanie
|
A więc skarby moje KOCHANE chciałam napisać, że wróciłam,
przeczytałam i podziwiam wasz talent ![]() Następnie dziękuję za pochwały. ![]() Później, przepraszam za brak pomocy w prośbach. ![]() A teraz dziękuję pani która o mnie pamiętała, tak tak to Ty kochanie Ty co napisałaś słodkiego komenta na profilku ;** I na koniec najważniejsze: KONCZE z dodawaniem opisów na stronce. Teraz będę je dodawać na profilku w blogu. Jeśli któraś lubi moje dzieła to zapraszam ![]() Otwarcie bloga już jutro ![]() na koniec mały opis: A na filiżance zostawiam przyklejony uśmiech "rich berry" i potem jak się patrzę na kelnera to nie mam już czym się uśmiechać a on nie ma jak się we mnie zakochać! ![]() ______________end._______ ______
|
#4509 |
|
Raczkowanie
|
tak, ale nie na długo
achhh, no i miło, że ktoś o mnie pamiętał![]() spójrzmy na to z perspektywy swojego serca. jestem złamanym sercem błądzącym w tunelu, w którym Ty odgrywasz rolę światełka. przesiadujesz któryś miesiąc z jednym kubkiem w ręku, ulubionym, odczuwasz suchotę rzęs, tęsknisz. świat nagle zrobił się prawie doskonały i nie ważne, że rozpadam się od środka na części i przypisuję je poszczególnym osobom, w większości nie wartych nawet okrucha mojej osoby. chyba nareszcie powinnam strzepać z ramienia resztki pustych słów, które straciły już swą ważność, otrzeć oczy z kurzu fałszywości i zająć się życiem tym, tutaj z ludźmi którzy nie lekceważą stroskanych dłoni. a wiatr w kominie śpi, bo ciemno a ja, co ja?, co będzie ze mną nie pojmę pustych spotkań z butelkami niekończącego się wina. to jak przypływ na morzu, który zawsze zostawia bilety na obiecujący wieczór w postaci glonów, alg które robią tak dobrze dla cery. tak mi miło, że aż nie mam ochoty się tym dzielić.
|
|
#4510 |
|
Raczkowanie
|
Plotkaraaa- zachwycasz mnie<3
_____ Tym razem opisy z piosenek Petera. Kocham go <3 Ps. niektóre musiałam przerobić;D 1. Bo tak działa on podnosi mi puls . 2. Chłopaku moich marzen, ej! Chodź tu do mnie mały <3 3. Chce mieć tą pewność, że do serca nikt nie wejdzie, oprócz mnie. Tego takiego jedynego;D 4. Nikt nie jest idealny? Ja sie z tym nie zgadzam, bo to jest wielkie kłamsto! Ty jesteś idealny ;** <3 5. Za każdym razem, gdy zbliża się noc przenikasz mnie i słyszę twój głos. 6. Uwielbiam marzyć z Tobą, gdy gwiazdy wychodzą < 3 7. Nieważne jaka pora i nieważne ile godzin, ty zawsze umiesz dodać tej siły łobuzowi;D ![]() 8. Żyłam dzięki Tobie.. 9. To nie jest takie proste by zapomniec w kilka godzin.
Proszę Cię o mądrość, żebym mogła zrozumieć mężczyznę o miłość - bym mogła mu przebaczyć , o cierpliwość - bym mogła znieść jego humory. Nie proszę Cię o siłę, bo bym go zaje****a. Edytowane przez ZahipnotyzowalesMnie Czas edycji: 2009-08-19 o 21:12 |
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwile , wszystkie jesteście cudowne ![]() <3dziekuję za wszystkie pochwały itp. **zaraz wszystko nadrobie ale obawiam się że do poniedziałku nic nie dodam nowego -- opisowo: "Chodzi o to, żeby walczyć o swojego arbuza!" ..mając miękkie serce trzeba mieć twardą dupę! to co mam nie wystarcza ci. „Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał,to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego.” (...)Na mieście mnóstwo pedałów chociaż żaden nie jest gejem Zajarali się Beckham'em i latają z irokezem(...) „Nie będzie płaczu, nie będzie łez. Co było to było, ważne co jest.” „Moją wartością bazową, której szukam w ludziach, jest poczucie humoru, bo ono jest dzieckiem inteligencji. Jestem człowiekiem bardzo głęboko wierzącym w intelekt, w wiedzę, w umysł człowieka.” Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. „Postaw świnie przy korycie, A rozpłynie się w zachwycie. ” „Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać.” demolujesz mi mózg tak wiem ze taka jak ja nigdy nie będzie zasługiwać na twoja miłość. nie potępiam Cię wcale. "ludzie potrafią być niekiedy bardzo nietolerancyjni w stosunku do łez, których sami są przyczyną." "gdybyś kiedy we śnie poczuła, że oczy moje już nie patrzą na ciebie z miłością, wiedz, żem żyć przestał." Mnóstwo ludzi istnieje, ale takich, co naprawdę żyją, mogę wskazać palcem. |
|
|
|
#4512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dawno nie słyszałam pochwał, ale wiesz zresztą że też cie uwielbiam?czy nie?jak nie to właśnie zostałaś doinformowana __________________ i moje biedne samotne serce nie może znieść tego bolesnego uczucia że jesteśmy osobno. -dlaczego on? -dlaczego?! może dlatego, że oślepił moje serce swym uśmiechem... Odszedł. Później już były tylko tego konsekwencje. Pozbierał moje wady i rzucił mi nimi wszystkimi w twarz. uzewnętrzniłam wszystkie moje uczucia.na marne. Czy powstrzymam deszcz padający w dół, który wdziera się do mojego życia? Obiecałam sobie, że nie będę płakać Kolejna obietnica, której nie mogłam dotrzymać. Jesteś jak powitalna strzała prosto przez moje serce. i jakoś tak się składa, że wszystko co mam, pachnie jak ty. modle się aby coś mnie pozbierało I umieściło w twoich ciepłych ramionach Próbowaliśmy trzymać się przyśpieszonego pulsu. Nie wyszło.
|
|
#4513 |
|
Raczkowanie
|
ludzie mówią, że bez miłości nie da się żyć.
osobiście uważam, że tlen jest ważniejszy. popatrz na mnie, tak jakbyś pierwszy raz zobaczył mnie.
|
#4514 |
|
Przyczajenie
|
czesc jestem nowa
jwszcze nie wiem co i jak ale myślę ze te opisy wam sie spodobająTak ważna czuje się gdy mogę objąć Cię, wiesz?. `Waniliowe usta to dziś deser dnia. A waniliowy specjał dnia, to właśnie Ja! ` `Jeśli znikniesz i wrócisz, wiesz że znajdziesz tu mnie. Dotkniesz mnie a ja zamknę oczy i znowu umrę.` Proponuję Ci życie u mojego boku, ze wszystkimi jego atrybutami. kawa nie smakowała. wolałabym słodką. taką pijesz Ty. |
|
|
|
#4515 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podobają mi się Twoje opisy... ;* ooo... ale mi miło.. ;D ;* Cytat:
ładny, ładny.. ; * Cytat:
ej, świetne ! ;D ;* Plotkaraaa, mnie teeeż, wiesz ? ;D ;* ____________ spieprzyłeś mi bajkę. bo północ minęła, a czar prysł. Gdy odszedłeś, odeszło z Tobą słońce, wszystkie kolory.. nawet moje marzenia poszły za Tobą! a ja, zostałam z pudełkiem wspomnień. Dlaczego go ze sobą nie zabrałeś ?
|
|
|
#4516 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
< 333 . okradaaj okradajj ! Cytat:
może COŚ wybierzesz chociaz nie sdaez, bo wenny brak ostatnio -kochałes, juz zapomniałeś ? -nie kupuje nieba na kredyt . więc odrazu gadaj co jest ? -jestem tu. wiesz? dlaczego to robisz? -a ten uśmiech napewno jest dla mnie ? -bardzo często okazuje się, że szczęściem jest nie wiedzieć wszystkiego. -a gdybyś kiedyś przestał mnie kochać, to...nie mów mi tego. -a czy jezeli nas poniosło to czy nie mozemy się wziąć i przynieśc spowrotem? -bawisz sie uczuciami, jak dziecko klockami . budujesz..rozwalasz . Tak bardzo potrzebuję Ciebie Tutaj jak najbliżej Przy mnie obok, nie koło mnie Bo Inaczej nie przeżyję Ty jesteś życiem, szczęściem i wiecznością Słowem i oddechem, nigdy nie odchodź... Dj Decibel Presents Peter "Nie odchodź proszę" . sie wyjaśni . zobaczysz .. i troche ogl .
![]() -chcę być twoją myślą zakazaną . -zabić miłość nienawiścią -to chyba najgorsza zbrodnia . -za mała by dotknąć nieba . -i pamiętając, że musi zapomnieć kochała dalej. -bo ona tak patrzy tylko na niego, wiesz? -zamykasz mi usta i znika mój strach. -porażona piorunem nagłego uczucia. -burczy mi w serduszku.
totalny mętlik. rozsypane puzzle, a ja nawet nie wiem, czy mam ochotę i siłę cokolwiek układać. ![]() ![]() Edytowane przez aisuru Czas edycji: 2009-08-19 o 21:55 |
||
|
|
|
#4517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mamy, mamy ![]() już staram się pomóc ![]() 1. Pezet - noc i dzień . * i nie mogę złapać tchu, i łapię paranoję.. * a serce bije mi trzy razy szybciej niż w normie.. * nie czuję nic i nie wiem co robię.. * wstaje dzień . ja upadam i wstaję . * całujesz mnie - robisz to nawet fajnie ^ ![]() * cały świat jest jak dirty dancing . * problemy nic nie znaczą - zobacz .!
|
|
|
#4518 |
|
Zadomowienie
|
"W chwili, gdy poczujesz w sercu miłość i doświadczysz jej głębi, odkryjesz,
że dla ciebie świat nie jest już taki sam, jaki był do tej pory." Guma do żucia, dwa papierosy i stare smsy od Ciebie-moje skarby. Zaciskam wargi i ręce drżące czekam na zmianę. `Chłopczyku mój jak jest byc na dnie..`! Weź mnie za rękę i zaprowadź na krawędź, i stój tam ze mną.. aż się zmęczę i spadnę. W życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać.
|
#4519 |
|
Raczkowanie
|
justi699 ; lalaine ; uwielbiaj ; Kochana ; Vivi12399 ; Amelly ; Effacement
Dzięki wam ! ; *** Zgarnęłam wszystko. Ciężko jest, ale kilka słów pocieszenia dodają lekkiego uśmiechu. _________________________ _________________________ _____ I zmuszam się do oddychania . niczym liść z drzewa spadam, a wiatr porywa moje marzenia. Zanim odejdziesz, pocałuj raz jeszcze. Wiesz, może mi po prostu na Tobie zależy?! Nie pomyślałeś o tym? Ja tylko… tylko chciałam żebyś mnie pokochał. Lubię Twój przyspieszony oddech koło mego ucha. I znów byliśmy razem przez chwilę. Wracasz? Fajnie Ale tym razem już na stałe, prawda? |
|
|
|
#4520 | |
|
Zadomowienie
|
anyszowska - jesteś wreszcie ! <33
CheeriOs - ♥ ! Cytat:
edit. : pierwszy ustawiam na podpis, jeśli można. ![]() _____ myślisz, że wspomnienie rozbite na tysiące kawałków przestaje być wspomnieniem ? a może ma się wtedy zamiast jednego, tysiąc wspomnień ? jeśli tak, to myślisz, że teraz każde z tego tysiąca wspomnień będzie bolało z osobna ? bądź sobie szczęśliwa. tylko pamiętaj, że życie nie jest cukierkową telenowelą. co mogło być dalej ? dalej mógł być tylko koniec. będziemy krzyczeć - to jedyne, co nam zostało. gdy wszędzie jest pusto i ciemno, człowiek musi krzyczeć, aby drugi człowiek go usłyszał. czas biegnie zawsze w przeciwną stronę niż my. gdybyśmy szli razem z czasem, nie mijały by nas minuty, godziny, dni ani lata. mielibyśmy je wszystkie przy sobie.
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-08-19 o 22:56 |
|
|
|
|
#4521 |
|
Zadomowienie
|
Pistolecik brak pomysłów.a tak wogóle to daaawno temu jak byłam jeszcze małolatą miałam dosłownie identycznie.Zdradził mnie. I coś czuję że twój pewnie też.
______________ topię swoje minione przykrości w kawie i papierosach. z utraconą miłością jest jak z ogniem.choć się już nie pali, to dalej się żarzy.
|
#4522 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jesteś wielka;* ______ `Please don't leave me..
Edytowane przez Effacement Czas edycji: 2009-08-19 o 22:22 |
|
|
|
|
#4523 |
|
Rozeznanie
|
zabieraj zabieraj, kochana. cieszę się, że się przydadzą komuś
lovers2friends, kamisha - pożyczam na 'wieczne nieoddanie' ![]() love is like a war; easy to start, hard to end & impossible to forget. "Panie Boże, jest poniedziałek! Daj mi siłę, abym przetrwała ten makabryczny tydzień i w weekend mogła porządnie odpocząć!" kochasz mnie, czy moją miłość do siebie? dorośli to przeterminowane dzieci. "... tylko mi nie mów, że chcieć to móc..." i zapomnij, że jesteś, kiedy mówisz 'kocham'...
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Ty wiesz , że Cię kochom ![]() `Tak bardzo bardzo kochom ją! <3.`Cytat:
uhhh Ty ![]() kochanica moja ![]() <3. ! efektywne zarządzanie uczuciami.
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2009-08-19 o 22:42 |
|
|
|
|
#4525 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jesteście cudowne
Jestem tu nowa, postaram się dodawać opisy Super bez off: Miłość na nas czeka.. Zawsze i wszędzie. Bo bez Ciebie mój świat jest jak tracąca smak guma malinowa Twoje oczy jak bursztyny wśród szarego piasku To na razie tyle
|
|
|
|
#4526 |
|
Przyczajenie
|
"Myślisz, że boję się bólu? Nie żartuj...
ranisz mnie za każdym razem patrząc na nią... gdy tak czekam byś odwrócił wzrok w moją stronę! No tak, czasami się zdarza, gdy już płaczę.... to wszystko co dla mnie możesz zrobić?" szukam siebie w samej sobie bo nie wiem gdzie jestem zagubiłam się zatraciłam poległam w bitwie o szczęście przytłoczona rzeczywistością Czy to zbrodnia kochać Cię? autobus... dwoje ludzi... biedni, może bezdomni? dwa siedzenia... ciało w ciało, ręka w rękę jadą... bez celu, ale są razem... chyba pierwszy raz widziałam Miłość. |
|
|
|
#4527 |
|
Zadomowienie
|
krawędzią dnia- na przekór własnym pragnieniom.
witaj kur.wa mać. bez celów, przyczyn, ot tak. a strach powieszany z czynem. czas nie daje nam szans. Ty wiesz, co naprawdę myślę.
|
#4528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miło ![]() Cytat:
<3Cytat:
![]() <3 Moja Ty czarna babo ![]() ![]() ______ Plotkaraaa,Wreeednia- zostałyście gołe i wesołe ![]() BananowaBrazylijka- będę wpadać ![]() ____ .. i powtarzam sobie, że tak będzie lepiej. Jakich trzeba użyć słów, by powstrzymać ludzkie łzy? Wszystko to, co kochałam w Tobie, wyjmiesz z moich rąk i dasz jej. Zaszczycasz mnie swoim spojrzeniem tak, że się cała rumienię. mogliśmy być, ale nam nie wyszło. Wszystko ma jakiś ukryty w sobie sens. Co ma być, nie ominie nas. Brak sensu, brak wiary, brak powietrza, brak Ciebie. Uwierz, że nie tylko miłość daje w życiu szczęście. Jesteś, ale jakby Cię nie było... Nie zamykaj serca, jeśli chcesz być kochany... .. i gdy już wiem, że mogłam wszystko zmienić, rozumiem swój błąd...
Oleńka. www.departs.pl "Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta." "kiedyś" to takie małe nigdy. Zrób co masz zrobić. TERAZ! Edytowane przez Toogether93 Czas edycji: 2009-08-19 o 23:08 |
|||
|
|
|
#4529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie umiera ten kto w pamięci żywych pozostaje.
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
zamykam oczy i widzę świat, tysiąc barw, miliony marzeń...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

jesteś, nareszcie! 

jwszcze nie wiem co i jak ale myślę ze te opisy wam sie spodobają