|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Uhum, tylko muszę się skontaktnąć z tym facetem
![]() Troszkę źle że on nie z Wawy, a Radom nie jest daleko..
|
|
#1622 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
Niezła suknia z dekoldem=buforami.
|
|
|
|
|
#1623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My juz po basenie...padam...w koncu po namyśle wylądowaliśmy w aquaparku we wrocławiu, powiem szczerze,ze jak dla mnie przereklamowany. Bylam tam pierwszy i ostatni raz. |
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh ta żądza newsaMoja relacja - nie musze się odchudzać, bo jestem za***ista ![]() To mój number one, prawdopodobnie ją kupię http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=32.lorna mierzyłam też te http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=relieve ta wygladała porównywalnie ładnie do pierwszej, ale ma dlugaśny tren http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=138.heraldo w tej tez bardzo ładnie wyglądałam, więc kto wie ![]() http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=152.galante do niej jestem za niska, mam ksztalt jak ta modelka tylko przy moim 163 cm byłoby za malo falbanek i wygladałoby to kijowo, poza tym ta suknia przytłaczała. http://www.madonna.pl/pl/treschic.php?s=sn2891 w tej wygladalam super, bo mam węższą talię niz ta modelka ale suknie jest z jakiegoś ortalionu więc kicha, ale w niej to juz miałam taka talię, że miazga http://www.madonna.pl/pl/maggiesottero.php?s=9.brandy ta tam gdzie dopasowana wygladala spoko, ale dół był za szeroki http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=46.411 ta była wąska przy kolanach i wygladałam jakbym miała biodra giganty Mierzyłam tez jakąś w kształcie A, ale wygladałam tragicznie. Wniosek z tego taki, ze nie trzeba byc chudzielcem, żeby dobrze wygladac w dopasowanej sukni I krój A wcale nie jest odpowiedni do każdej sylwetki, bo na pewno nie jest dla niskich osób, ja nie jestem jakos specjalnei niska a krój A mnie poszerzał a co dopiero kogos niższego. Wcale nie jest za wczesnie na przymierzanie, warto iśc i pomierzyć, cieszę się, że poszłam teraz, bo mam jasnośc w czym mi dobrze(a własnie myślałam, ze w takich krojach będzie mi ładnie )Do tego kucyk, koronkowy welon i wyglądałam jak panna mloda ![]() Ide spać, bo dziś dzień pelen wrażeń ![]() Aha i bylismy w red rubin, ale to opowiem innym razem, bo padam na pysk Dobranoc
|
|
#1626 | ||
|
Wtajemniczenie
|
wtf
![]() no nie teraz to bez kitu nie ma co eksperymentować z gorsetami![]() Cytat:
ja się baaaaaardzo zdziwiłam ale spoko, zawsze chciałam mieć dobrze dobrany biustonosz i pójść do bra fitterki, a tak kupię sobie na all i zobaczę jak na mnie leży rozmiar podany przez te obliczenia, powiem że przeżyłam lekki szok![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
super relacja super że masz już coś upatrzone i wiesz co dobrze na Tobie leży, zadroszczę
|
||
|
|
|
#1627 |
|
BAN stały
|
Samoa bardzo mi sie podobala sukienka, o ktorej mowilas, ze jest za szeroka ![]() http://www.madonna.pl/pl/maggiesottero.php?s=9.brandy ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Przegladam sobie suknie na google i mam juz z 20 zapisanych na dysku. Mowilam, ze bedzie ciezko |
|
|
|
#1628 |
|
Zadomowienie
|
A ile kosztuje ten osprzęt? Bo ogólnie cena baaardzo fajna.
Co do biustonoszy, to w Victoria's Secret czułam się jak w innym wymiarze handlu. W przebieralniach przyciski - jak się przycisnęło to przychodziła pomoc i donosiła/wymieniała modele i rozmiary. Oprócz tego chodziła tam cały czas specjalistka, która sama sie pytała czy biustonosze dobrze leżą albo wchodziła do przebieralni i (jak ktoś się nie wstydził) sprawdzała czy stanik jest dobrze dobrany, a jak nie to mówiła jaki trzeba mieć do swojego biustu i udzielała rad co do eksploatowania bielizny itd. Szkoda, że u nas nie ma tak. |
|
|
|
#1629 |
|
BAN stały
|
P.S. Mam kilka w ktorych sie zakochalam
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- BlackAngel to zalezy dla kogo ile jest warte 1200zl i jaki masz budżet, ja nie doradze w tej sprawie bo suknie kupuje w Anglii, a tu ceny sa inne. |
|
|
|
#1630 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie wczoraj, Samoa, pisałam, że nie mogę się doczekać Twojej relacji z mierzenia, bo się spodziewałam tekstu w stylu "jestem za***sta" i nie wiedziałam tylko czy też popadniesz w zachwyt jak koleżanki, które mierzenie mają już za sobą czy pojedziesz cały ten biznes, że nie ma czym się jarać.
|
|
|
|
#1631 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o właśnie coś takiego by mi odpowiadało, pełna obsługa, problem tylko w tym że naprawdę fajne biustonosze które mi się zaczęły podobać, po odkryciu swojego rzeczywistego rozmiaru biustonosza, kosztują od 100zł w zwyż. Ok można sobie pozwolić na jeden taki za 150zł, ale trochę moim zdaniem przesadnie kosztuje bielizna, przecież to koszt uszycia sukienki letniej, albo innych fajnych rzeczy ![]() Spadam spać |
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa, świetne suknie! a mi też się podobała najbardziej ta twoja number one.
Mi jeszcze z Maggie sottero podoba się ta: http://www.maggiesottero.com/dress.a...18&style=A3157 Idę już spać, bo jestem po imprezie. Jutro basen i wieczorem znów impreza. Te wakacje są wyjątkowo patologiczne
|
#1633 |
|
Adwokat diabła
|
Jazz osprzęt w zależności jaki sama wybiorę
![]() Trzymajcie kciuki abym dziś w końcu pojechała do domku!
|
|
#1634 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
Jestem teraz na etapie mierzenia i kupowania staników w nowym rozmiarze |
||||
|
|
|
#1635 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=caprica6;13810623]Cześć
![]() Boska jest ta suknia ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Trzy ostatnie co wkleiłas są piękne tam powyżej to cytat ale mi nie wyszło cos ![]() a to poniżej piszę ja![]() ja akurat byłam i mierzyłam fason A i wyglądałam cudnie , a bałam się bo szczupła nie jestem, ale za to mam 174cm wzrostu. więc to do A ok, nawet bez ramionek dobrze wygląda![]() także w sumie mi już wszytko jedno oby krój A i nie za szeroki dół, tylko nie wiem czy biel czy ecru- bo mierzyłam białą i ładnie było. co do biustonoszy to fajna stronka z rozmiarem, ja ostanio kupiłam jakąś wielką michę- po oglądaniu "jak dobrze wyglądać nago" i faktycznie jak fiszbin szeroko obejmuje to całkiem dobrze sie nosi.
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2009-08-20 o 08:24 |
|
|
|
#1636 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak dla mnie to najfajniejsza ta 3 ( http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=138.heraldo ) Fajnie że Ci się podobało. W której Madonnie byłaś? I te z Sottero. Ehh... po Twojej relacji mam ochotę na mierzenie, ale nie ma nikogo w Krk z kim mogłabym iść - Świadkowa za granicą, koleżanka też. Bu. |
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeść
jestem zła znajomi mi nie odpisują czy ta babka od mieszkania do nich oddzwoniła i nie wiem co robić, a nie będę jeździć codziennie do wro bo to też kasa
|
#1638 | |||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
Cytat:
szok, ale ja też wczoraj zaczęłam oglądać fragmenty programu jak wyglądać dobrze nago i bra fitterka dobierała staniki i mówiła jak je prawidłowo nosić i stwierdziłam że ja też mam biust pod pachą![]() i na plecach . Wczoraj już oglądałam biustonosze w moim prawidłowym rozmiarze na all i nie jest tak źle z wyborem A tak swoją drogą to zajrzyjcie dziewczyny na tą stronę co Aniołek podała bo 95% kobiet nosi źle dobrane staniki, bo od dziecka nam tłumaczą że rozmiar kończy się na D, a panie w skelpie robią dziwne miny jak się mówi np, 80G co znaczy tylko o ich niekompetencji i niewiedzy![]() ale się wczoraj naczytałam o tym, no szok, zamiast się uczyć ja siedziałam i szukałam jak prawidłowo zakładać biustonosz ![]() [QUOTE=gospella;13810721] Cytat:
![]() Cytat:
Kasia nie martw się, pewnie się odezwą niedługo Lecę włosy suszyć i jadę po borówki i do lekarza, a wieczorem mam dentystę
|
|||
|
|
|
#1639 |
|
BAN stały
|
Czesc
![]() O tych stanikach rozmawiacie, ja nie czytalam tego watku o tym, ale tez sądzę że mam zły rozmiar stanika, tzn za mały. Muszę się za to wiziąć, bo zawsze miałam problem w dobraniu rozmiaru i brałam na oko. Wczoraj 2 godziny suknie przeglądałam i najbardziej podobają mi sie księżniczkowate . Mam mnóstwo na dysku, załączam moje najulubieńsze. Podoba wam się któraś?
|
|
|
|
#1640 |
|
BAN stały
|
I jeszcze kilka
|
|
|
|
#1641 |
|
Wtajemniczenie
|
AgaMili ładne te suknie ale ja to chyba wole jednak troche skromniejsze, najładniejsza dla mnie jest:
Kasia odezwą się na pewno, nie smutaj się! Certina4 Mi pani w sklepie niedawno próbowała wcisnąć 65B bo przecież ona widzi ze ja mam mały biust a De to taka duża miska na duuuży biust!! |
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Kasia może właśnie robią sobie dobrze, albo pod prysznicem siedzą.. tudzież inne śniadanie jedzą?? weź na wstrzymanie kilka oddechów i odpisz mi na gg :P
|
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=certina4;13811070]cześć
a ja myślałam że mam 85C, a się okazało że 80G ( polskie ) 34F brytyjskie szok, ale ja też wczoraj zaczęłam oglądać fragmenty programu jak wyglądać dobrze nago i bra fitterka dobierała staniki i mówiła jak je prawidłowo nosić i stwierdziłam że ja też mam biust pod pachą![]() i na plecach . Wczoraj już oglądałam biustonosze w moim prawidłowym rozmiarze na all i nie jest tak źle z wyborem A tak swoją drogą to zajrzyjcie dziewczyny na tą stronę co Aniołek podała bo 95% kobiet nosi źle dobrane staniki, bo od dziecka nam tłumaczą że rozmiar kończy się na D, a panie w skelpie robią dziwne miny jak się mówi np, 80G co znaczy tylko o ich niekompetencji i niewiedzy![]() [QUOTE=gospella;13810721] Ja przez dłuższy czas nosiłam 75 DD, bo jak prosiłam w sklepie o większe miseczki to nie mieli i patrzyli jak na ufoludka Przy każdym schylaniu sie, albo położeniu na boku miałam efekt "ciekawskiego cycucha" (kubusewa świetny tekst W końcu zdecydowałam się na odwiedzenie droższych sklepów i efekt jest taki, że mam 70 G i jest super, chociaż poluję jeszcze na 65 pod biustem, ale u nas to impossible, więc będę musiała poszukać w Poznaniu. Miłego dnia Kociaki |
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Martoolka87;1381140 5][QUOTE=certina4;13811070]cześć
a ja myślałam że mam 85C, a się okazało że 80G ( polskie ) 34F brytyjskie szok, ale ja też wczoraj zaczęłam oglądać fragmenty programu jak wyglądać dobrze nago i bra fitterka dobierała staniki i mówiła jak je prawidłowo nosić i stwierdziłam że ja też mam biust pod pachą![]() i na plecach . Wczoraj już oglądałam biustonosze w moim prawidłowym rozmiarze na all i nie jest tak źle z wyborem A tak swoją drogą to zajrzyjcie dziewczyny na tą stronę co Aniołek podała bo 95% kobiet nosi źle dobrane staniki, bo od dziecka nam tłumaczą że rozmiar kończy się na D, a panie w skelpie robią dziwne miny jak się mówi np, 80G co znaczy tylko o ich niekompetencji i niewiedzy![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Certina4 a gdzie Ty będziesz miała wesele jeśli wolno spytać??
|
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1648 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Ale dzisiaj gorąco Po południu wybieram się znowu nad jeziorko Ale dzisiaj miałam straszny sen o slubie. Byłam w okropnej sukni i miałam takie wielgachne bolerko(w sensie, że długie coś a'la marynarka-fuuuj), w którym dziura była ![]() i byłam strasznie zła i cały zcas ryczałam. I, że fotograf robił okropne zdjęcia i mało ich było, bo robił te zdjęcia cyfrówką i mu bateria padła. I powiedziałam tżtowi, że ja z nim do kościoła nie jade i żadnego slubu nie będzie, bo nie tak miało być. Co za beznadziejny sen hehehe Kasiuńka a może Ty do nich zadzwoń i porozmawiaj. Po co masz sie denerwować. Chyba, ze już dzwoniłaś i nie odbieraja.
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno sny się śnią na odwrót
|
|
|
|
|
#1650 |
|
Wtajemniczenie
|
I to jest prawda.
i tym sie pocieszam A mi się sprawdza jak dzieci mają się urodzić Jak sni sie chłopiec to bedzie dziewczynka. I odwrotnie. Już 2 razy mi się sprawdziło . Ale to chyba tylko na dzieci działa
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ehh ta żądza newsa
I krój A wcale nie jest odpowiedni do każdej sylwetki, bo na pewno nie jest dla niskich osób, ja nie jestem jakos specjalnei niska a krój A mnie poszerzał a co dopiero kogos niższego. Wcale nie jest za wczesnie na przymierzanie, warto iśc i pomierzyć, cieszę się, że poszłam teraz, bo mam jasnośc w czym mi dobrze(a własnie myślałam, ze w takich krojach będzie mi ładnie
no nie teraz to bez kitu nie ma co eksperymentować z gorsetami

Jestem teraz na etapie mierzenia i kupowania staników w nowym rozmiarze
znajomi mi nie odpisują czy ta babka od mieszkania do nich oddzwoniła i nie wiem co robić, a nie będę jeździć codziennie do wro bo to też kasa