|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: EL, RoC, Chanel, Dior, Avon, CK, Inglot i inne :)
Cytat:
w twoim wątku podoba mi sie jeszcze konturówka do ust Lancome czy wymiana za mleczko wchodziła by w grę ?
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
hej
kredka nie jest mi aż tak bardzo potrzebna zostańmy przy twoich cueniach HR za róż MAC flirt&tease + tonik Roc
|
|
#65 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Byłĸabym chetna na tester diorskin, a moglbys zrobic fotke jak wyglada na skórze?
Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2009-08-11 o 11:29 |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za :
- Paleta linerów w kamieniu Cake Liner Kryolan, tylko przetestowana, kolory czarny, szary, brązowy, zielony i fioletowy - bardzo dobre opinie ?
|
|
#67 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
|
|
|
#68 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Hej Kamisiu, dopadłam dzisiaj ten kolor w douglasie, niestety zbyt pomaranczowy dla mnie
![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#70 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
kamilu, wtrynie sie do Twojego watku ooo i napisze, ze paczusia do Ciebie juz w drodze
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
cały czas czaje się na
- Brilliant Shimmer EL n'02 Rose Quartz, piekny kolor brudnego różu, daje efekt tafli, z wymianki Chloestic w dobrym stanie, kod BC6, ubytek 50%
|
|
|
|
|
#73 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#75 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciężka sprawa
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Brilliant Shimmer EL. Zerknij do mnie Niewiele już zostało ale może...
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
moze paletka Isa Dora
|
|
#79 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
znajdziesz coś u mnie za Lancome Hypnose szary fiolet - zapraszam
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
BAN stały
|
hej cos u mnie tym razem?
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- krem ze złotym pyłem Anew albo - woda YR wanilla + peeling w proszku Oriflame co była byś skłonna oddać ? ![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- może Georgia a co tobie Cherriku drogi sie spodobało u mnie ?
|
|
|
#82 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Aaaale gdybym mogła liczyć na: Cień pojedyńczy Calvin Klein CK, nie dotsępny w polsce, kolor 133 Golden Violet, piękny wrzosowośliwkowy, średniociemny z lekkim złotym połyskiem to oddałabym nowy peeling i jeszcze kremik ze złotym pyłem. I co ty na to?
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2009-08-19 o 06:49 Powód: dodatkowa propozycja |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeżeli za sam tusz to woda YR + nowy peeling, dlatego że nowa woda kosztuje 35pln czyli twoja z małym ubytkiem powiedzmy jest warta 32pln + 25pln peeling, w sumie to mniej więcej połowa wartości Hypnosealbo chętnie oddam cień CK + tusz, za wode YR+peeling+krem ze złotym pyłem, ale musiałbym ci coś dołozyć, tylko nie wiem co Ci może być potrzebne. edit: juz wiem mam krem do stóp z mocznikiem Neutrogena ten w słoiczku, dwa razy użyty + plus jakieś próbki
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-08-19 o 09:12 |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
, więc dla mnie jak najbardziej Twoja propozycja jest ok, choć potargować się musiałam przecież spróbować .A druga część też ok, bo przyznam, ze nie wiedziałm czy moja propozycja nie jest zbyt śmiała - od niedawna używam w ogóle cieni i niespecjalnie znane mi są ich wartości, a CK to jednak dobra marka.Podsumowując: ja: peeling (nowy) Oriflame + woda waniliowa YR + kremik Avon ze złotem Ty: cień CK + tusz Lancome + kremik Neutrogena z mocznikiem i jak takiś łaskawy wybierz sam jakąś próbeczkę (tylko błagam - nie pielegnację dla nastolatek, co jakoś często mi się zdarza )Jeśli zgadzasz się na takąwymiankę, zapraszam na PW. Tylko uprzedzam, że wysyłkę zrobię w sobotę dopiero, bo zarobiona jestem (okres urlopowy - czyli inni urlopują a ja zasuwam, wrrr). Pozdrawiam,
|
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cień CK jest z tych droższych ale nie bardzo drogich tzn. nie jest dostepny w polsce, ostatnio widziałem te cienie w Chorwacji i kosztował 114kun czyli mniej więcej 65plnzamiast próbek dorzuce ci nieco ponad poł łyzeczki pigmentu MAC w kolorze Circa Plum - bedzie sie ładnie komponował z cieniem CK przyda się do cieniowych eksperymentów czyli z mojej strony Mascara Hypnose + cień CK + neutrogena do stóp + odsypka za nowy peeling w proszku + woda YR + Anew ze złotym pyłem ![]() ja wyśle w piatek ![]() to ja jestem za tylko coś musze ci dołozyć bo Georgia ma większą wartość
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-08-19 o 23:27 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Kamilu ;]
Wypatrzylam sobie cos jeszcze u Ciebie: - Paleta linerów w kamieniu Cake Liner Kryolan, tylko przetestowana, kolory czarny, szary, brązowy, zielony i fioletowy - bardzo dobre opinie - tester różu DiorBlush Glowing Color n' 829 Rose Dragee / A touch of blush, nowy, nie testowany w plastikowym ochraniaczu Wypatrzysz cos u mnie ?
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#89 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

a co tobie Cherriku drogi sie spodobało u mnie ?
, więc dla mnie jak najbardziej Twoja propozycja jest ok, choć potargować się musiałam przecież spróbować