|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
czesc
Samoa mi najbardziej chyba podoba sie ta ktora twoim zdaniem ma kiszkowaty materiał http://www.madonna.pl/pl/treschic.php?s=sn2891 AgaMili z pierwszego wrzutu podoba mi sie 4 a z drugiego 4 i 5,
|
#1652 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
![]() Cytat:
ja będę miała wesele w Maciejowej Chacie w Miłocinie, 15km od Lublina w stronę Nałęczowa ![]() ![]() Ej wkurzyłam się napisałam do foto którego chcieliśmy mieć ile sobie bierze za full wypas ( przygotowania, błogosławieństwo, ślub, wesele i plener ) i wiecie ile mi podał. 3000zł Ale ok, tak się cenią, tylko pytałam dziewczyny, która miała u niego full w tym roku, i ona podpisując umowę na początku 2008 r płaciła za jego usługi- uwaga- 1100zł . Okazało się jeszcze że to jakiś znajomy rodziny, więc się podpisałam imieniem i nazwiskiem i liczyłam na to że dostanę jaką super cenę. Spodziewałam się 1000zł za wszystko, a on mi napisał 3000zł ja jestem przerażona, chyba zrezygnuję z fotografa i poproszę znajomych żeby nam zdjęcia zrobili, a plener też najwyżej jakoś inaczej załatwie bo nie zapłacę 3000zł za same zdjęcia ślubne, no może ok, ślub jest raz w życiu, ale i tak będzie dużo wydatków, ja chciałam ładne zdjęcia plenerowe a o resztę mi nie chodziło, ale nie napisał ile sam plener, pomimo tego że o to też zadałam pytanie.
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-08-20 o 11:55 |
||
|
|
|
#1653 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Widze ze odkrylyscie brafitting i rozne rozmiary a nie tylko niesmiertelne D
Ja odkrylam rok temu, ze moje 80 D "bo przeciez wiekszego nie ma" w firmie T (wszechobecnej w Polsce) to w rzeczywistosci 70 FF a czasem nawet G. Rozmiar brytyjski bo polski to jakies H czy I. Zalezy od kroju stanika. Ale uwaga!! Ostrzegam! Uswiadomienie stanikowe jest po pierwsze zarazliwe! Po drugie niezle moze nas kosztowac! No i spedzamy czas nie tylko na wizazu ale tez na innych stanikowych forach i wzdychamy co do piekniejszych modeli biustonoszy No i ostatnie ostrzezenie - te wszystkie panie sprzedajace biustonosze i przewracajace oczami na moj rozmiar Edytowane przez sjoanna Czas edycji: 2009-08-20 o 11:59 |
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
chyba komuś nakopi-mieszkanie nam sprzed nosa zawinęli
niedorobieni ludzie i jeszcze ja musiałam do nich dzwonić! mówię Wam jestem teraz taka zła i zdołowana, że nie wiem
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i spytac czemu ta cena tak urosla.. w kazdym razie wg mnei nei warto rezygnowac.. Poza tym facet takich maili jak Twoje dostaje pewno duzo i nie skojarzyl ze nazwisko mozesz miec znajome.. bo pewno na nie nawet nie spojrzal.. Trzeba bylo napisac polecila mi pana tam ciocia teresa czy tam cos podobnego.. ż◘eby chlopa pokminil troche A jesli nadal bedzie obstawal przy swojeje cenie to po porstu poszukaj innego |
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
taaaak uświadomienie stanikowe to boska rzecz
moje 90E zamieniono na 85/80 G
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 70D
|
#1659 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie SEXI DZIKIE KOCIAKI hihii
AgaMili Mi sie podobają dwie sukieneczki co zamieściłaś ![]() Pierwsza: https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=2455078&d=1250752268 i druga : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1250752154
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2009-08-20 o 11:55 |
|
|
|
#1660 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to tak jak mój 80G / 34F
|
||||
|
|
|
#1661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętaj nic się nie dzieje bez przyczyny i na pewno coś lepszego znajdziecie
|
|
#1662 |
|
Adwokat diabła
|
hellow!
Kasik nie wkurzaj się, bo tak to z ludźmi niestety bywa.
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Cytat:
Mój szatański plan zadziałał Ja póki co nie mam kasy na drogie dopasowane staniki, ale z tych dostępnych wybieram takie, które fiszbinami okalają całą pierś, są ciasne na dole i mają odpowiednią miseczkę. No i oczywiście szukam moje piersi po całym ciele ![]() AgaMili, z pierwszego rzutu wybieram 4, a z drugiego 5
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna przez Was to ja sie nabawię kompleksów gigantycznych rozmiarów
![]() NIe dość że jestem małą to mam małe piersi.. Wy tu strzelacie jakimś podwójnym D, czy F, albo G a ja ze swoim B/C mogę się co najwyżej schować za aniołkiem
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-08-20 o 12:16 |
|
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Adwokat diabła
|
padłam
Kubusewa, a ja przy Twoich mam malutkie implanty
|
|
#1667 | |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie, mały biust wcale nie musi na mały wyglądać, pooglądaj kilka odcinków jak dobrze wyglądać nago: http://bialelaki.pl/effuniak/ ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
yyy to mi si chilanes chyba wyszły największe biusty, a ja wcale takiego dużego nie mam nie wiem jak to się stało, to chyba dlatego że niewiele mam w miseczce za to wszystko poza nią |
|
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Kubusewa jak dobrze poszukasz to moze cos znajdziesz
Niejedna zaczynala od "duzego C" czy innego "rozmiaru" Zwracam uwage na cudzyslow " " Amerykanie nadal maja D, DD, DDDD, DDDDDDDDDDDDDDD ... A wlosi jedna liczba okreslaja wszystko np 1, 2, 3 itp. Ile ja sie tu naogladalam staniczkow w swietnych kolorach i strojow kompielowych to glowa mala ale jestem niewlosko wymiarowa wiec nici z bieliznianych zakupow we wloszech
|
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Cetrinko my za swojego fotografa z zestawem "full wypas" płacimy 1500,w ięc uważam, ze da sie taniej, tylko ludziom się we łbie poprzewracało ;/
Sprawdziłam, choćby własnie na swoim przykładzie, bo gość u mnie w mieście robi boskie foty, ma fajne pomysły, ale strasznie czasem te zdjęcia obrabia i retuszuje, 3 lata temu brał 800 zł, a teraz bierze 3000-3500 i w sumie nic nie daje ;/, a 20szt fotek, które od niego się dostaje (i płyta dvd) wywołuje u mojej koleżanki w zakładzie Co do biustu to fakt, ze mam spory, ale nie wygląda na taki wielki, ze aż G hahaha ale to fakt, że jak ubrałam sie w stanik lepiej dobrany, to było mi wygodniej, lepiej, inaczej i ładniej wyglądam. Jeszcze nie ejst to perfekcyjnie to o co chodzi, ale już lepiej niż w koszmarnych 90E, luźno pod, mało w misce, wszystko z boku ![]() Jutro równy rok,w końcu ruszy suwak PS: boziu u kubusewy zaraz 9 miesiecy zostanie, to z czego ja sie cieszę
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-20 o 12:55 |
|
|
|
#1670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aż muszę mojego TZ uświadomić
|
|
|
|
|
#1671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to już przesada. Dlatego jeszcze będziemy próbowali się jakoś rozmówić z tym foto, a przecież on nie jest niezastąpiony, znajdziemy kogoś kto nam do 1 500zł zrobi super fotki
|
|
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
dziś o 20:30 proszę trzymać
chociaż ja jestem pesymistycznie nastawiona
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
to jak tak to ja nie trzymam.. po co .. skoro sama nei wierzysz ze cos sie uda to po co ja mam zawracac gitare moim kciukom??
|
|
|
|
#1674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A nasz fotograf bierze 900 zł ![]() I jest z nami od ubierania i odjeżdża po oczepinach. Dostajemy fotoksiążkę lub album (100 zdjęć)-opcja do wyboru plus wszystkie zdjęcia na płycie. Kamerzysta tez 900 zł- to jest jedna firma i dlatego tak tanio. Facet filmuje a jego żona robi fotki.
|
|
#1675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prawidłowo, tyle powinni brać za takie usługi nie więcej |
|
|
|
|
#1676 |
|
Wtajemniczenie
|
My płacimy za fotografa 1600zł za wszystko - foty od przygotowań do konca oczepin + sesja w plenerze w dzień ślubu, w tym beda albumy dla nas i rodziców, wydaje mi sie ze to taka przecietna cena, a koleś robi super foty
![]() Kubusewa a to moje podwójne D to są małe cycki
|
|
|
|
#1677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Według mnie cena masakryczna. mnie kamerzysta + fotograf w sumie wynosi 3200zł i tak samo full wypas i jezeli sesja slubna ma byz w innym dniu to nic nie doplacam, no i wiadomo dostaje album, zdjecia itp. A propo sesji slubnej to gdzie zamierzacie ja miec? Widziałam rewealcyjne sesje, zreszta popatrzcie...aż dech zapiera http://www.youtube.com/watch?v=7pAAU4iRoVE http://www.youtube.com/watch?v=1Ih4w...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=eZDc6X7S_No |
|
|
|
|
#1678 |
|
BAN stały
|
Cześć.
Kaśka trzyma kciuki ![]() AgaMili mi się podobają te drapane tzn z mrszczonym dołem suknie. ![]() Obca,nasz otograf też bierze od nas 900 zł,będzie 100 zdjęć,reportaż,plener noi dostaniemy cd ze zdjęciami. To też firma rodzinna,czyli facet,jego żona i syn.
|
|
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
niech już będzie 20:30
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

. Mam mnóstwo na dysku, załączam moje najulubieńsze. Podoba wam się któraś?
3000zł
Ale ok, tak się cenią, tylko pytałam dziewczyny, która miała u niego full w tym roku, i ona podpisując umowę na początku 2008 r płaciła za jego usługi- uwaga- 1100zł
niedorobieni ludzie i jeszcze ja musiałam do nich dzwonić! mówię Wam jestem teraz taka zła i zdołowana, że nie wiem

moje 90E zamieniono na 85/80 G

chociaż ja jestem pesymistycznie nastawiona