|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamy z Niemiec
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu cisza....
![]() Jutro ma byc u nas upal, az moja pani od paznokci zadzwonila przelozyc z tego powodu spotkanie ![]() Co to ma byc w takim razie
|
|
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Staram sie nie myslec o tym, bo juz wczesniej od plakania brzuszek mi stwardnial taaak, ze hej i oddechu w ogole nie moglam zlapac...i synek tez sie zestresowal, bo kopal...takze mysle sobie teraz tylko o dobrych chwilach z moim piesiem... Poza tym jak mama do mnie dzwoni zaplakana to musze ja pocieszac a nie jeszcze sama ryczec....Cytat:
Mi wczoraj udalo sie zrobic frencza na pazurkach u stop... Jutro ma u nas byc kolo 35 stopni... ![]() Gosiu uruchomilam juz karuzele i bardzo fajna jest Teraz tylko musze przymocowac ja do lozeczka.... A nad mata caly czas rozmyslam...no i nad lezaczkiem...bo mysle, ze jednak jakis nam sie przyda... Co do blyszczykow...to ja zaszalam ostatnio z Art Deco i kupima sobie cienie, baze pod cienie, kredke, lakier i wlasnie blyszczyk...taki prawie bezbarwny, taki lekki kolorek i sie mieni tylko... jest boski ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-08-19 o 16:17 |
|
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
u was pewnie tez taki gorac... Jakie plany na dzisiaj?
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia
bo pani od paznokci sie dzis opala ![]() Kamilko fajne, ze macie juz karuzele ![]() Daj znac jaki lezaczek kupilas A jaki nr blyszczyka bo ja tez sie im ostatnio przygladam
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Gosiu, powiedz jaka jest roznica miedzy tym laktatorem jaki ty masz a tym Swiftem????????? Kurcze, blyszczyk zostal w samochodzie i pojechal z malzem do pracy wiec nie powiem jak numer na razie... ![]()
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilke, zdazylam juz dzis byc na zakupach, wyczyscic lodowke, posprzatac, wstawic pranko....teraz czekam na zasluzona chwile relaksu
Raspi, blyszczyka nie kupilam, bo w tym sklepie, ktory wczoraj odwiedzilam nie mieli wogole Estee Lauder ![]() Kamila, lezaczek pewnie sie spisze na medal |
|
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze Madzia nalezy sie medal za aktywnosc...ja poki co zjadlam tylko sniadanie, zrobilam pranie i pogadalam z mama przez telefon... No a co do lezaczka to ten ma podobno regulowane oparcie takie, ze maly moze tez lezec...bo chcialam wlasnie taki, zeby mogl lezec...Mam nadzieje, ze nie kupilam innego
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli ma regulowane, to moze da sie polozyc bardziej plasko Naszego sie nie dalo i dla takiego maluszka wydalo mi sie to rozwiazanie niezbyt madre Niby jest przeznaczony od 0 lat czyli od urodzenia, ale w sumie kiedys lezaczki byly tylko plasciutkie i to bylo chyba najzdrowsze rozwiazanie. A ten ma siedzenie jakby pod katem, dziecko opiera plecki, to wazne, ale jest w pozycji pol siedzacej mimo wszystko, bo nawet na zdjeciach widac, ze siedzisko ma kat. Ja chyba jestem przewrazliwona |
|
|
|
|
|
#3911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym tz pogonilby mne z taka iloscia "sprzetu"...on i tak juz panikuje, ze w domu miejsca nie ma..... Mam pytanko - chcialam wyszyc imie André na jego czapeczce do szpitala i nie wiecie moze czy w Karstadt mozna kupic kordonek?? ![]() Dziekuje Znow zapomniala zjesc cos przez caly dzien wiec byla maksymalnie wycienczona plus nerwy wiadomo... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-08-20 o 11:54 |
|
|
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila jasne, 2 lezaczki to bez sensu
Edzio siedezial w swoim jakos tak chyba po 2-3m miesiacu, nie pamietam dokladnie ![]() A co do kordonka, to widzialam je gdzies ostatnio I to byl chyba Karstadt |
|
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia, tak mi sie teraz pomyslalo - macie juz zarezerwowane miejsce dla Edzia w przedszkolu? Bo nam powiedzieli, ze powinnismy zrobic to juz teraz, bo listy czekujacych sa taaaaakie dlugie.... A do zlobka to juz w ogole podobno kosmos...
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia
Kamilko, ten moj to taki poreczny w sumie a tamten ma lepsza regulacje ssania i ogolnie chyba troche cichszy jest. Choc ten moj nie warczy jak jakis traktor Nie mialam tego swing poniewaz ja mam laktatore pozyczony od siostry ale pewnie gdybym kupowala to ten Medela Swing Lezaczek super u nas w miescinie maja ten sklep Family ![]() Dziewczyny mam wesele we wrzesniu co myslicie o tej sukni ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Jesli chodzi o przedszkole to fakt, trzeba o miejsce jak najszybciej aplikowac. Ja sie modle aby u Tz w pracy otworzyli. Zreszta chyba jak Laura bedzie miala ponad rok oddam ja na pare godzin do zlobka
|
|
#3915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki Jeszcze tylko butelki musze wybrac...Avent czy te Tomee cos tam...?Mam nadzieje... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Od razu mowie, ze nie przyzyje jak nie zobacze choc jednej fotki... ![]() Co do zlobka to u mnie na uczelni daja urlop na okolo 4 semestry i powiem wam, ze jak na ten moment nie wyobrazam sobie oddac dzidzi do zlobka w wieku 1,5 - 2 lat Normalnie chcialam od 3. roku zycia przedszkole i nic mnie nie obchodza studia jakies... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-08-20 o 12:39 |
|||
|
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie Kamilko mi tez sie ona bardzo podoba
Ja mam tylko jedna butelke i to z Aventu ale jesli moge cos doradzic czytalam, ze najlepsze butelki ma Dr. Browns ( choc mam cicha nadzieje, ze nie beda ci potrzebne butelki jak juz to jedynie dobry smoczek trzebaPewnie chodzi tez o jakos ssania w tych laktatorach, bo tez jakas tam regulacje ssania ma ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=raspberry69;1381515 3] No wlasnie Kamilko mi tez sie ona bardzo podoba
Ja mam tylko jedna butelke i to z Aventu ale jesli moge cos doradzic czytalam, ze najlepsze butelki ma Dr. Browns ( choc mam cicha nadzieje, ze nie beda ci potrzebne butelki jak juz to jedynie dobry smoczek trzebaPewnie chodzi tez o jakos ssania w tych laktatorach, bo tez jakas tam regulacje ssania ma No to mysle, ze sie skusze na ten Meleda Swing...powinnam go kupic przed czy po porodzie..? O tych butelkach cos juz slyszalam...dobrze wygladaja... [QUOTE=raspberry69;1381515 3]Ja tez nie chce Kamilko ale chyba bede musiala Mamusia i tak juz madra... ![]() Dziewczyny, powiedzcie mi jak sie usuwa kogos na nk z listy znajomych????
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj nie wiem jak sie usuwa ale wiem jak sie blokuje. Wchodzisz na osobe ktora chcesz usunac/zablkowac i w prawym gornym rogu w jej profilu jest taka malusia ikonka zablokuj
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Raspi, wooow, jaka suknia!!! francja elegancja
![]() Kami, do przedszkola jestesmy jak narazie zapisani w taki sposob, ze jak tylko urodzil sie Edi, to przyslali nam zgloszenie do wypelnienia, taka jakby deklaracje od kiedy sie deklarujemy oddac dziecko itp. Ale na jakis powaznych rozmowach nie bylismy, bo zmienimy miejsce zamieszkania niedlugo i wtedy sie zobaczy ![]() Co do Nk, przy nazwiskach sa opcje
|
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczyny
Tematy tu takie macie,ze nie bardzo mam co pisac,wiec siedze sobie cichutko w kaciki i czytam tylko ![]() Raspi,sukienka piekna-tez chce Ci w niej zobaczyc ![]() Madzia,a gdzie sie przeprowadzacie? Kamila,przkro mi z powodu pieska W zalaczniku,jak usunac kogos z listy znaomych
|
|
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Majus
![]() Niedlugo bedziemy na swoim No i raczej nie bedzie to w tej miesjcowosci, ale w ktorejs z sasiednich.
|
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisz pisz co chcesz i ile chcesz ![]() Madzia zazdraszczam i tym wieksza motywacje do nauki zebralam tez w koncu chce miec swoj wlasny dom
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
oj Madzia chcialabym aby tak bylo
ale niestety nie . Nie stac nas
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Dziewczyny
Lece zaraz do tk maxx,bo dostala maila,ze dzis dostawa jeansow.moze cos wyszukam dla siebie ![]() Madzia,budujecie dom,czy kupujcie gotowy? ja wczoraj przeladalam oferty mieszkan na sprzedaz-ceny masakra!!
|
|
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do cen- tu w Hh to dopiero maja cennik ! |
|
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie w kazdym wiekszym miescie i dobrej dzielnicy trzeba gleboko do kieszeni siegnac
![]() Tz-ta brat wybudowal dom po Berlinem za 160 tys € ,my tutaj za taka cena nawet mieszkania nie kupimy... Wczoraj znalazlam fajne mieszkanie 120 qm w dobrej dzielnicy za 220 tys€ -teraz sie zastanawiamy ... ![]() Dom taki jak nam sie podoba,na obrzezach miasta kosztuje 380 tys € ...
Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2009-08-20 o 14:06 |
|
|
|
|
#3929 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
My tez nie chcielismy nic budowac, bo za duzo zdrowia to kosztuje ![]() Jak tak patrze na ceny domow i mieszkan to mielismy naprawde szczescie z naszym domkiem... ![]() Ja wlasnie wrocilam z Karstadtu...na dworze 37 stopni.... W kazdym razie kordonki kupione, igly tez i przy okazji...nadzialam sie jeszcze raz na blyszczyki Art Deco no i teraz to mam numery: 18, 45 i 52...wiem wiem - nienormalna jestem........ Dobra, ide wcinac obiadek...
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pfiii no za to ja moge tutaj szope kupic co najwyzej.....Najgorsze sa ceny gruntu...szalenstwo!!! Jest wiele ofert domkow, cena niby atrakcyjna, ale ogrodek to kilku metrowy doslownie, a taki to se moga Majus, a tu za sama cene gruntu trzeba spokojnie wydac ponad 200 tys My szukamy domu z czyms przyzwoitym, zeby dziecko moglo pobiegac.... Budowa nie wchodzi w gre, bo szkoda zdrowia i czasu, to nie dla nas Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2009-08-21 o 07:10 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

jak cos takiego moglo sie stac????? Nie rozumiem...

Poza tym jak mama do mnie dzwoni zaplakana to musze ja pocieszac a nie jeszcze sama ryczec....

Jakie plany na dzisiaj?
bo pani od paznokci sie dzis opala 

ale wiem jak sie blokuje. Wchodzisz na osobe ktora chcesz usunac/zablkowac i w prawym gornym rogu w jej profilu jest taka malusia ikonka zablokuj