Panny Młode = Żonki 2009 część XIII - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-20, 12:54   #3031
monia.ch
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII

Rybulko, a powiedz co robiłaś w ten dzień?? bo powiem szczerze, że chyba wolę iść do pracy. Nie wiem co miałabym robić w domu.
W ogóle na ostatni tydzień planuję totalny Luuuuuuz
W poniedziałek 24.08 nasz świadek ma urodziny, w środę Tż, a w czwartek mój brat (nasz drugi świadek).... Chciałabym więc wszystko załatwić do końca tego tygodnia, żeby potem tylko imprezować

Aha no i Tż-owi jako prezent urodzinowy zaplanowałam wycieczkę do Gołębiowskiego na baseniki. Już nie mogę się doczekać !!!!

Edytowane przez monia.ch
Czas edycji: 2009-08-20 o 12:59
monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 12:58   #3032
Rybulka
Zakorzenienie

monia, jak wstałam, to zaraz jechałam na paznokcie, wróciłam do domu po 13.00. Posprzątałam trochę dom, potem jechaliśmy z TŻem do kwiaciarni, na spowiedź i do lokalu z alkoholem i wizytówkami. Wróciłam do domu i była 20.00. Sąsiedzi stroili klatkę schodową, a że mnie kazali się zmyć, to sobie poszłam pointernecić i ani sie obejrzałam, a była 23.00 i czas spac
Szybko mi piątek przedślubny zleciał
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 12:59   #3033
kliwia
Zakorzenienie

monia ja w piatek bede jechac na sale rozstawiac winietki, dopilnowac dkeoracji, no i zawiesc napoje alkohole itp potem bede prasowala welon itp
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 13:05   #3034
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
monia, jak wstałam, to zaraz jechałam na paznokcie, wróciłam do domu po 13.00. Posprzątałam trochę dom, potem jechaliśmy z TŻem do kwiaciarni, na spowiedź i do lokalu z alkoholem i wizytówkami. Wróciłam do domu i była 20.00. Sąsiedzi stroili klatkę schodową, a że mnie kazali się zmyć, to sobie poszłam pointernecić i ani sie obejrzałam, a była 23.00 i czas spac
Szybko mi piątek przedślubny zleciał
Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
monia ja w piatek bede jechac na sale rozstawiac winietki, dopilnowac dkeoracji, no i zawiesc napoje alkohole itp potem bede prasowala welon itp
A u mnie okazało się, że nie mogę nic zrobić na sali ani w pokojach bo w piątek mają w lokalu poprawiny, więc wszystkie instrukcje dam babce i ona zrobi to za mnie. jedynie co to musimy zawieźć alkohol, ale to też wieczorem dopiero.
A Poza tym paznokcie mam w czwartek na 16:10, do spowiedzi idziemy w piątek na 18:00. Dom planuję sprzątać teraz w sobotę, zresztą moja mam już powoli go i tak sprząta, więc mi niewiele zostanie.
Dekoracji na sali ani w Kościele nie mam. Welonu nie mam
No mówię Wam, że lepiej chyba będzie mi w pracy, bo myśleć nie będę

Stary 2009-08-20, 13:11   #3035
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
MArtaaaaaa Ty mi nie mow nawet o takich sytuacjach bo ja ze siostra mojego Tż-ta i jej mezem to gorsze sceny mamy od 3 lat, i tez zawsze oni sa swieci my najgorsi
bynajmniej mnie rozumiesz;D
ehsss mozna z nimi szalu dostac..

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
A powiem Wam dziewczyny, bo teraz mi się przypomniało. Jak rozwoziliśmy kołacze weselne to byliśmy u sąsiadów Tż i wiecie, co jeden facet wyszedł do nas w majtkach!!!! JAk mi się chciało śmiać, jak on nam skłąda życzenia i recytuje wierszyk i stoi w tych majtach - myślałam, że padnę!!!! <hahahaha>
znam to hahaha straszny widok ale niestety mam czasem taki bo rodzice tz sie nami niekrepuja smieszne no ale..

Cytat:
martucha mysllami przywoalas te laski od dekoracji kosciola
Dostalam maila, z bardzo ladna dekoracja, choc i tak klecznik i krzesla bym zostawila bez dekoracji
Dekoracja bardzo ladna, ale koszt 1000zł !! drogasno za tak niewiele kwiatow!z tymze zywych
hmm i co bedziesz sie skladala? hmm ile to bylo par 3-4? jak sie podzieli to niebedzie tak zle... a masz gdzies fotki tej deko?

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Niezły
O matko, przeboje rzeczywiście macie niezłe z bratem i jego dziewczyną... Ośmieszają się normalnie przed Wami i Waszymi znajomymi...
grunt ze przed rodzicami wychodza na idealnych

ja mialam wolne bo caly miesiac przedszkole niepracuje.. i troche zalowalam.. tak to bym posiedziala w pracy z dzieciakami i niemyslala.. a tak to siedzilam w domu i milion scenariuszy w glowie a co a jak i milion telefonow od rodzicow ...
Stary 2009-08-20, 13:11   #3036
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

dziewczyny ide ryczec

własnie dostałam smsem informacje od szwagra ze jednak nei bedzie nam spiewał (pracuje jako tenor w mazowszu) na slubie i wogole go nei bedzie na slubie bo nie dostał zgody na nie pojechanie w trase koncertowa na białoruś
super jest

brata tza nie bedzie babci mojej nie bedzie bo znow zaczyna sie stan chorobowy i pewnie w niedługim czasie trfi znow do szpitala,
najblizszej kuzynki nei bedzie ... ciekawe kogo z bliskich jeszcze nei bedzie
daleką rodzina sie nei przejmuje ale po dzisiejszym smsie juz sie poryczałam

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 13:21   #3037
kliwia
Zakorzenienie

anika trzymaj się, glowa do gory

martucha wyslalam ci mailem na onet. duuupa dostalam zwrot :| eee masz inego maila?
edit, wyslalam na wp.pl

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-08-20 o 13:25
Stary 2009-08-20, 13:31   #3038
ania20m
Wtajemniczenie

Kochane szukam teraz kombinacji składania serwetek macie może jakieś pomysły???

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 13:33   #3039
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziewczyny ide ryczec

własnie dostałam smsem informacje od szwagra ze jednak nei bedzie nam spiewał (pracuje jako tenor w mazowszu) na slubie i wogole go nei bedzie na slubie bo nie dostał zgody na nie pojechanie w trase koncertowa na białoruś
super jest

brata tza nie bedzie babci mojej nie bedzie bo znow zaczyna sie stan chorobowy i pewnie w niedługim czasie trfi znow do szpitala,
szczerze współczuję i doskonale znam takie sytuacje...

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość

http://www.abcgospodyni.pl/skladanie_serwetek.html

Stary 2009-08-20, 13:56   #3040
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
o ja ciamajda
dzięki za info... powiem Ci naprawde była w szoku jak szybko to sie robi

zależy co checie robic w Karpaczu, moj TZ zabral mnie tam kiedyś do super miejsca "pałac Margot" tylko że ten pałac jest jakiś 1km od centrum Karpacza. Ale wybrał go ponieważ jest drugi hotel, tego samego właścicela i my śpiąc w tym pałacu, mogliśmy korzystać ze SPA, basen, jacuzzi, sauny itp. Ten drugi to Perła Karkonoszy. Naprawde to polecam jeśli chcecie sobie poleniuchować. A ta Perła jest w samym centrum.
Pałac Margot: http://www.palacmargot.pl/index.php
Perła Karkonoszy http://www.perlakarkonoszy.pl/
Nawet już zadzwoniłam po tą drugą nazwę i pani mi powiedziała że ta opcja spania w pałacu a korzystanie z udogodnień Perły obowiązuje do końca września. Tylko pamiętam że jak wracaliśmy z centrum ze SPA i kolacji to szliśmy szybko do naszego pałacyku, bo z górki, a spowrotem to troche dłużej bo pod górke .
Polecam sie na przyszlosc
Cytat:
Kliwia, O raaany, ja nie myślę o ślubie w ogóle, taki luzik czuje, że aż to jest niebezpieczne
Ale dobrze że przypomniałaś o księdzu. Musimy dziś podskoczyć do niego. Wyobraź sobie, że kamerzystka wczoraj podpowiedziała nam żeby upewnić się czy możemy umieścić na filmie ze ślubu jego kazanie. Ponoć kuria i niektórzy księża sobie tego nie życzą wręcz!!!! <szok>. Mamy nadzieję, że nasz nie będzie miał nic przeciwko.
Mnie najbardziej drażni "przyjezdna" rodzina Tż, wyobraź sobie, że oni nie potrafią się zdecydować, czy przyjadą czy nie, a ja do jutro muszę wiedzieć ile konkretnie osób będzie żeby podać na salę no i chciałabym w końcu rozplanować sobie stoły.... ludzie są niepoważni!!!!!!

A powiem Wam dziewczyny, bo teraz mi się przypomniało. Jak rozwoziliśmy kołacze weselne to byliśmy u sąsiadów Tż i wiecie, co jeden facet wyszedł do nas w majtkach!!!! JAk mi się chciało śmiać, jak on nam skłąda życzenia i recytuje wierszyk i stoi w tych majtach - myślałam, że padnę!!!! <hahahaha>
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 14:03   #3041
Rybulka
Zakorzenienie

anika, współczuję, ale głowa do góry Nie masz na to wpływu
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 14:06   #3042
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziewczyny ide ryczec

super jest

Nie smutaj sie Anika Najwazniejsze,ze bedziecie Wy, swiadkowie ksiadz i rodzice. Chociaz Ci powiem,ze wiem jak boli gdy bliska Ci osoba odmawia przyjscia na slub.
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
http://perfekto.blog.onet.pl/Skladan...DA2007-12-10,n

Eh surfowalam po necie i znalazlam strone o perfekcyjnym prowadzeniu domu, i sie strasznie wciagnelam. Duzo pozytecznych rad. Nieeeeeeee no zle sie ze mna dzieje, jeszcze przed slubem a juz sie ucze jak idealnie składac koszulki w rowna kostke itp

EDIT:
W koncu zapisalam sie na makijaz slubny na godz 12.30 a probny mam teraz we wtorek na 16. Mam nadzieje, ze wyjdzie lepiej, niz probna fryzura

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-08-20 o 14:10
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 14:07   #3043
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

najgorsze ze nawet gdybysmy chciali to babcia przy tej chorobienie dostanie przepustki ze szpitala pod zadnym pozorem a trafi tam tak czuje juz po niej widze ze sie cos dzieje

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 14:17   #3044
martucha84
Zakorzenienie

anika... wspolczuje... ale bedzie dobrze zobaczysz...

kliwia zaspalam zajelam sie ogladaniem ofert mieszkaniowych i zagapilam sie juz ogladam

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

kliwia oto moje spostrzezenia

deko za 1000 jest przepiekna.. nie za duzo kwiatow ale jest idealnie swiece kleczniki krzesla tym jednym kwiatem moim zdaniem bomba, oltarz przepiekny.. nie jestem zwolenniczka zwiazywania jedej czesci lawek bo potem goscie idacy do komuni albo na ofiare przeciskaja sie jedna strona wiec zobabilabym tylko te kokary z kwiatem bez tych fal.. no aleto jedyny mius.. z drugiej strony pieknie to wyglada..

deko za 1500 ladna.. ale hmm nie ma tego czegos.. ta 1 mnie zachwycila.. a ta taka normalna... roze i takl jak zwykle...

ogolnie to piekniejsza jest ta za 1000 i taniej wychodzi.. i tak drogo bo kwiatow jest niewiele ale wlansie w tej za 1000 jest minimalistycznie ale pieknie... naprawde... ja nia jestem zachwycona..
Stary 2009-08-20, 14:28   #3045
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Mężatki, ile czekacie na swoje filmy ślubne?
Stary 2009-08-20, 14:44   #3046
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie mężatka, ale kamerzysta nam powiedział ze 2m-ce, tak samo fotograf. Zaznaczam, że mamy wynajętych ludzi bardzo obleganych, dlatego tak długo będziemy czekać

Stary 2009-08-20, 14:51   #3047
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
na film do2 tygodni na zdjecia2-3 tygodnie
pan kamera nam powiedzial ze tylko tyle bo ma slub co tydzien i niechce sobie robic zaleglosci a pan fotograf potrzebuje troche weicej czsu bo bo tak poprostu
Stary 2009-08-20, 15:17   #3048
moniqac
Zadomowienie

Czuje sie olana.
Wiem, że wiekszośc z Was ma to za sobą, ale mogłybyście chociaż przypomnieć sobie jak bardzo pierwsza przymiarka była dla Was stresująca i troche mnie wesprzeć.

Smutno mi i tyle.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 15:19   #3049
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Czuje sie olana.
Wiem, że wiekszośc z Was ma to za sobą, ale mogłybyście chociaż przypomnieć sobie jak bardzo pierwsza przymiarka była dla Was stresująca i troche mnie wesprzeć.

Smutno mi i tyle.

będziemy się podniecać jak dasz foty z przymiarki

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 15:23   #3050
kliwia
Zakorzenienie

kaska dobrze powiedziane
moniaq nooo kobieto :przytul : Nie smutaj tylko lec jak na skrzydlach na przymiarke, na pewno suknia bedzie elzec super a jak nie to sie poprawi
Stary 2009-08-20, 15:25   #3051
moniqac
Zadomowienie

No... dziękuje za jakąś reakcje
Lece na przymiarke.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 15:40   #3052
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
na ogrodzie byly zyczenia ale cd nastapi jutro wybaczcie zmeczona jestem a dlaczego dzis dopiero wrocilam od soboty do domku dowiecie siewklejam kilka fotek ale sa to zdjecia tylko od znajomych Załącznik 2454458,Załącznik 2454459,Załącznik 2454460,Załącznik 2454461,Załącznik 2454462,Załącznik 2454463,Załącznik 2454464,Załącznik 2454465,Załącznik 2454466,Załącznik 2454467

ślicznie wyglądałaś

Cytat:
Riana slicznie wygladalas.

Dziewczyny z 12 wrzesnia-zostalo nam 23 dni! Musze w koncu isc dzisiaj do spowiedzi pierwszej, bo juz bardziejz Tz-em nie moglismy zwlekac Bylam wczoraj na ostatniej przymiarce i-dziewczyny ktore sa juz po pewnie nie beda zdziwione- oczekiwalam troche lepszego efektu...Wieczorkiem albo po poludniu wkleje zdjecia.

I musze sie w koncu zapisac do tej kosmetyczki, nie wiem na co czekam. Chyba na oklaski
nawet nie mów już tylko tyle dni ja tez muszę jeszcze zapisać się na próbny makijaż , ślub mam na 13 sądzicie że fryzjer na 8.00 to za późno??

Cytat:
Czuje sie olana.

Smutno mi i tyle.

ja się stresuję dzisiejsza przymiarką bo sukienka będzie prawie gotowa

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 16:40   #3053
motley
Zadomowienie

Riana fajna relacja i śliczne fotki, gratulacje

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
piękna historia my mamy swoją związana z zamkiem ale nie chcieliśmy np makiety zamku na sali ale super są takie historie miłosne, normalnie takie romantyczne
hehe no zamek to byłaby chyba przesada ale my jesteśmy na punkcie ogólnie rzecz biorąc "podwody" kompletnie świrnięci

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
ups jaka ja zakręcona...karpacz, praga co za różnica ale to wszystko przez naszego kota, budzi się codziennie o 5 razem z tż i potem do 7 wariuje mi pod drzwiami od sypialni, więc spania nie ma. A że ja nie mogę zasnąć tak jak tż to zostaje mi 5 godzin snu
ja też bym wariowała jakby mi ktoś drzwi przed nosem zamykał Z nami śpią 3 koty i wszyscy wysypiamy się fantastycznie

Cytat:

Kliwia, moja Ty "ślubna koleżanko" jak się czujesz?? Jakieś nerwy??
hej a ja? a ja?

Cytat:
Eh surfowalam po necie i znalazlam strone o perfekcyjnym prowadzeniu domu, i sie strasznie wciagnelam. Duzo pozytecznych rad. Nieeeeeeee no zle sie ze mna dzieje, jeszcze przed slubem a juz sie ucze jak idealnie składac koszulki w rowna kostke itp
o matko, żeby tylko mój TŻ tego nie znalazł... on tak bardzo chciałby mieć dobrą gospodynię w domu

Cytat:
Czuje sie olana.

Smutno mi i tyle.

e tam, ja miałam pierwszą przymiarkę całkiem niedawno, nie stresowałam się. Będzie dobrze, pochwal się fotkami

U nas dekoracją kościoła - a w zasadzie tylko bukietami na ołtarz (bo nic więcej nie można) zajmuje się druga para, która ma w tym dniu ślub.
Zamówili jakieś białe kwiaty za 600 zł, więc my im oddajemy 300 i po kłopocie.

Poza tym u nas luzik. Zawiozłam dzisiaj papier żeby mi wycięli pudełeczka na podziękowania bo ja nie mam siły ich wycinać, zrobiłam wczoraj biżuterię na nasz ślub dla mamy, dzisiaj z TŻ wybieliliśmy sobie ząbki (suuuper), we wtorek przedłużam rzęsy i odbieram suknię, w środę robię paznokcie, w czwartek drugą próbną fryzurę a potem już tylko w sobotę od 12.30 zaczynam się szykować do ślubu, jak na razie spoko

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 17:53   #3054
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
martucha mysllami przywoalas te laski od dekoracji kosciola
Dostalam maila, z bardzo ladna dekoracja, choc i tak klecznik i krzesla bym zostawila bez dekoracji
Dekoracja bardzo ladna, ale koszt 1000zł !! drogasno za tak niewiele kwiatow!z tymze zywych
a jakas inna para ma slub w tym samym dniu?
dogadaliscie sie z nimi?
bo u nas byly problemy i musielismy zrezygnowac z dekoracji Kosciola jaka my chcielismy ...

Cytat:
u nas to samo bylo w piatek rozkladalam winetki , i prezenciki dla gosci no i pilnowalam dziewczyn ktore dekorowaly sale a TZet z jego bratem przewozili alkohol

Cytat:
nam powiedzial 2-2,5 miesiaca ... ale warto czekac bo wiem ze zrobi kawal dobrej roboty

Cytat:
Lece na przymiarke.
powodzenia i czekam na fotki

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 18:05   #3055
bzyczka1
Zakorzenienie

motley próbowaliśmy i tak, ale to nic nie daje. Już parę razy mówiłam tż żeby zostawił drzwi otwarte, a ta franciszka skakała wtedy po mnie, z okna mi na brzuch, podgryzala ręce, nogi i wszystko co wystaje z pod kołdry. Mało tego zawsze znajdzie sobie jakąś zabawkę hałasującą Po dwógodzinnych harcach, czyli koło godziny 7, kładzie się i spi. A mi już wtedy nie sen w głowie tylko kociobicie

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 18:26   #3056
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Czuje sie olana.

Smutno mi i tyle.

A dlaczego stresujesz się przymiarką? Ja sobie nie przypominam, żebym się czymś denerwowała. Przecież od tego są przymiarki, żeby wszystko ładnie dopasować i żebyś wyglądała jak najlepiej. Więc głowa do góry i bez paniki!
Stary 2009-08-20, 18:30   #3057
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ślicznie wyglądałaś

nawet nie mów już tylko tyle dni ja tez muszę jeszcze zapisać się na próbny makijaż , ślub mam na 13 sądzicie że fryzjer na 8.00 to za późno??

ja się stresuję dzisiejsza przymiarką bo sukienka będzie prawie gotowa
Wiesz co to zalezy jaka masz fryzure i ile fryzjerce zajmie uczesanie jej. Ja np mam slub na 16, czyuli TZ bedzie u mnie ok 15 moze troszke pozniej. Fryzjera mam na 9 (czesac mnie bedzie ok 2,5 godziny), makijazystke na 12.30 bo nie miala wczesniej wolnego. Czyli o 13 jestem wolna i mam jakies 1,5 godz zeby sie stresowac

Wklejam obiecane fotki z przymiarki. Pragne zaznaczyc ze elementy z koronki nie byly jeszcze przyszyte ajedynie przypiete szpilakmi, jesli bym cos zmieniac chciala, ale zakaceptowala to tak jak jest. Teraz juz mam jakis mniejszy entuzjazm do tej sukienki. No nie wiem, cos mi w niej nie tak..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ślubna2.jpg (154,9 KB, 116 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slubna3.jpg (154,8 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slubna4.jpg (159,7 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slubna5.jpg (158,0 KB, 59 załadowań)

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-08-20 o 18:32
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 18:44   #3058
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Wklejam obiecane fotki z przymiarki. Pragne zaznaczyc ze elementy z koronki nie byly jeszcze przyszyte ajedynie przypiete szpilakmi, jesli bym cos zmieniac chciala, ale zakaceptowala to tak jak jest. Teraz juz mam jakis mniejszy entuzjazm do tej sukienki. No nie wiem, cos mi w niej nie tak..
slicznie wygladasz

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-08-20, 18:47   #3059
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
My tez mielismy taka mozliwosc,ale zrezygnowalismy bo ja balam sie ze zaplącze się w tren

Justyna 333 my na zdjecia czekalismy 1,5 miesiace

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-08-20 o 18:52
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 19:04   #3060
zaaaabcia
Zakorzenienie

My tez podchodzilimy do rodzicow zeby przekazac znak pokoju

Olivia 2.07.2014
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości