|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode = Żonki 2009 część XIII
Rybulko, a powiedz co robiłaś w ten dzień?? bo powiem szczerze, że chyba wolę iść do pracy. Nie wiem co miałabym robić w domu.
W ogóle na ostatni tydzień planuję totalny Luuuuuuz ![]() W poniedziałek 24.08 nasz świadek ma urodziny, w środę Tż, a w czwartek mój brat (nasz drugi świadek).... Chciałabym więc wszystko załatwić do końca tego tygodnia, żeby potem tylko imprezować ![]() ![]() ![]() Aha no i Tż-owi jako prezent urodzinowy zaplanowałam wycieczkę do Gołębiowskiego na baseniki. Już nie mogę się doczekać !!!!
Edytowane przez monia.ch Czas edycji: 2009-08-20 o 12:59 |
|
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
monia, jak wstałam, to zaraz jechałam na paznokcie, wróciłam do domu po 13.00. Posprzątałam trochę dom, potem jechaliśmy z TŻem do kwiaciarni, na spowiedź i do lokalu z alkoholem i wizytówkami. Wróciłam do domu i była 20.00. Sąsiedzi stroili klatkę schodową, a że mnie kazali się zmyć, to sobie poszłam pointernecić i ani sie obejrzałam, a była 23.00 i czas spac
![]() Szybko mi piątek przedślubny zleciał
|
|
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
monia ja w piatek bede jechac na sale rozstawiac winietki, dopilnowac dkeoracji, no i zawiesc napoje alkohole itp
potem bede prasowala welon itp
|
|
|
|
|
#3034 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A Poza tym paznokcie mam w czwartek na 16:10, do spowiedzi idziemy w piątek na 18:00. Dom planuję sprzątać teraz w sobotę, zresztą moja mam już powoli go i tak sprząta, więc mi niewiele zostanie. Dekoracji na sali ani w Kościele nie mam. Welonu nie mam ![]() No mówię Wam, że lepiej chyba będzie mi w pracy, bo myśleć nie będę
|
|
|
|
#3035 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehsss mozna z nimi szalu dostac.. Cytat:
hahaha straszny widok ale niestety mam czasem taki bo rodzice tz sie nami niekrepuja smieszne no ale..Cytat:
Cytat:
ja mialam wolne bo caly miesiac przedszkole niepracuje.. i troche zalowalam.. tak to bym posiedziala w pracy z dzieciakami i niemyslala.. a tak to siedzilam w domu i milion scenariuszy w glowie a co a jak i milion telefonow od rodzicow ...
|
|
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ide ryczec
własnie dostałam smsem informacje od szwagra ze jednak nei bedzie nam spiewał (pracuje jako tenor w mazowszu) na slubie i wogole go nei bedzie na slubie bo nie dostał zgody na nie pojechanie w trase koncertowa na białoruś super jest brata tza nie bedzie babci mojej nie bedzie bo znow zaczyna sie stan chorobowy i pewnie w niedługim czasie trfi znow do szpitala, najblizszej kuzynki nei bedzie ... ciekawe kogo z bliskich jeszcze nei bedzie daleką rodzina sie nei przejmuje ale po dzisiejszym smsie juz sie poryczałam
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
anika trzymaj się, glowa do gory
![]() martucha wyslalam ci mailem na onet. duuupa dostalam zwrot :| eee masz inego maila?edit, wyslalam na wp.pl
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-08-20 o 13:25 |
|
|
|
|
#3038 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane szukam teraz kombinacji składania serwetek
macie może jakieś pomysły???
|
|
|
|
|
#3039 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
http://www.abcgospodyni.pl/skladanie_serwetek.html
|
|
|
|
#3040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
anika, współczuję, ale głowa do góry
Nie masz na to wpływu
|
|
|
|
|
#3042 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Eh surfowalam po necie i znalazlam strone o perfekcyjnym prowadzeniu domu, i sie strasznie wciagnelam. Duzo pozytecznych rad. Nieeeeeeee no zle sie ze mna dzieje, jeszcze przed slubem a juz sie ucze jak idealnie składac koszulki w rowna kostke itp EDIT: W koncu zapisalam sie na makijaz slubny na godz 12.30 a probny mam teraz we wtorek na 16. Mam nadzieje, ze wyjdzie lepiej, niz probna fryzura Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-08-20 o 14:10 |
||
|
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
najgorsze ze nawet gdybysmy chciali to babcia przy tej chorobienie dostanie przepustki ze szpitala pod zadnym pozorem a trafi tam tak czuje juz po niej widze ze sie cos dzieje
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
anika... wspolczuje... ale bedzie dobrze zobaczysz...
kliwia zaspalam zajelam sie ogladaniem ofert mieszkaniowych i zagapilam sie juz ogladam ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- kliwia oto moje spostrzezenia ![]() deko za 1000 jest przepiekna.. nie za duzo kwiatow ale jest idealnie swiece kleczniki krzesla tym jednym kwiatem moim zdaniem bomba, oltarz przepiekny.. nie jestem zwolenniczka zwiazywania jedej czesci lawek bo potem goscie idacy do komuni albo na ofiare przeciskaja sie jedna strona wiec zobabilabym tylko te kokary z kwiatem bez tych fal.. no aleto jedyny mius.. z drugiej strony pieknie to wyglada..deko za 1500 ladna.. ale hmm nie ma tego czegos.. ta 1 mnie zachwycila.. a ta taka normalna... roze i takl jak zwykle... ogolnie to piekniejsza jest ta za 1000 i taniej wychodzi.. i tak drogo bo kwiatow jest niewiele ale wlansie w tej za 1000 jest minimalistycznie ale pieknie... naprawde... ja nia jestem zachwycona..
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Mężatki, ile czekacie na swoje filmy ślubne?
|
|
#3046 |
|
Raczkowanie
|
Ja jeszcze nie mężatka, ale kamerzysta nam powiedział ze 2m-ce, tak samo fotograf. Zaznaczam, że mamy wynajętych ludzi bardzo obleganych, dlatego tak długo będziemy czekać
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
na film do2 tygodni na zdjecia2-3 tygodnie
pan kamera nam powiedzial ze tylko tyle bo ma slub co tydzien i niechce sobie robic zaleglosci a pan fotograf potrzebuje troche weicej czsu bo bo tak poprostu
|
|
|
#3048 |
|
Zadomowienie
|
Czuje sie olana.
Wiem, że wiekszośc z Was ma to za sobą, ale mogłybyście chociaż przypomnieć sobie jak bardzo pierwsza przymiarka była dla Was stresująca i troche mnie wesprzeć. Smutno mi i tyle.
|
|
|
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
kaska dobrze powiedziane
![]() moniaq nooo kobieto :przytul : Nie smutaj tylko lec jak na skrzydlach na przymiarke, na pewno suknia bedzie elzec super a jak nie to sie poprawi ![]()
|
|
|
|
|
#3052 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznie wyglądałaś Cytat:
ja tez muszę jeszcze zapisać się na próbny makijaż , ślub mam na 13 sądzicie że fryzjer na 8.00 to za późno??Cytat:
|
|
|
#3053 | ||||
|
Zadomowienie
|
Riana fajna relacja i śliczne fotki, gratulacje
![]() Cytat:
ale my jesteśmy na punkcie ogólnie rzecz biorąc "podwody" kompletnie świrnięciCytat:
Z nami śpią 3 koty i wszyscy wysypiamy się fantastycznie![]() hej a ja? a ja? ![]() Cytat:
Cytat:
U nas dekoracją kościoła - a w zasadzie tylko bukietami na ołtarz (bo nic więcej nie można) zajmuje się druga para, która ma w tym dniu ślub. Zamówili jakieś białe kwiaty za 600 zł, więc my im oddajemy 300 i po kłopocie. Poza tym u nas luzik. Zawiozłam dzisiaj papier żeby mi wycięli pudełeczka na podziękowania bo ja nie mam siły ich wycinać, zrobiłam wczoraj biżuterię na nasz ślub dla mamy, dzisiaj z TŻ wybieliliśmy sobie ząbki (suuuper), we wtorek przedłużam rzęsy i odbieram suknię, w środę robię paznokcie, w czwartek drugą próbną fryzurę a potem już tylko w sobotę od 12.30 zaczynam się szykować do ślubu, jak na razie spoko
|
|
|
|
#3054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dogadaliscie sie z nimi? bo u nas byly problemy i musielismy zrezygnowac z dekoracji Kosciola jaka my chcielismy ... ![]() Cytat:
nam powiedzial 2-2,5 miesiaca ... ale warto czekac bo wiem ze zrobi kawal dobrej roboty ![]() powodzenia i czekam na fotki
|
|
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
motley próbowaliśmy i tak, ale to nic nie daje. Już parę razy mówiłam tż żeby zostawił drzwi otwarte, a ta franciszka skakała wtedy po mnie, z okna mi na brzuch, podgryzala ręce, nogi i wszystko co wystaje z pod kołdry. Mało tego zawsze znajdzie sobie jakąś zabawkę hałasującą
Po dwógodzinnych harcach, czyli koło godziny 7, kładzie się i spi. A mi już wtedy nie sen w głowie tylko kociobicie
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3057 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wklejam obiecane fotki z przymiarki. Pragne zaznaczyc ze elementy z koronki nie byly jeszcze przyszyte ajedynie przypiete szpilakmi, jesli bym cos zmieniac chciala, ale zakaceptowala to tak jak jest. Teraz juz mam jakis mniejszy entuzjazm do tej sukienki. No nie wiem, cos mi w niej nie tak.. Edytowane przez liliputek Czas edycji: 2009-08-20 o 18:32 |
|
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
My tez mielismy taka mozliwosc,ale zrezygnowalismy bo ja balam sie ze zaplącze się w tren
![]() Justyna 333 my na zdjecia czekalismy 1,5 miesiace Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-08-20 o 18:52 |
|
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
My tez podchodzilimy do rodzicow zeby przekazac znak pokoju
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.

Musze w koncu isc dzisiaj do spowiedzi pierwszej, bo juz bardziejz Tz-em nie moglismy zwlekac
ale super są takie historie miłosne, normalnie takie romantyczne
Z nami śpią 3 koty i wszyscy wysypiamy się fantastycznie