Wirtualne przyjaciółki cz.III - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-20, 20:08   #691
kat123
Zakorzenienie

Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III

Cytat:
Napisane przez wwweeerka Pokaż wiadomość
Oj biega biega kiedys nawet jeden mnie pogryzl

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cos kiedys bylo o pieskach
Bo jak to na wsi lataja sobie po drodze i sa dosyc agresywne i jak sie idzie w minimum 2 os to Cie nie ugryzie ale jak w 1 to biegnie do Ciebie i trzeba uciekac albo krzyczec tylko mi nie mowcie ze przed psem sie nie ucieka bo raz nie ucieklam i mnie ugryzl
Uuu... a mnie nigdy nie ugryzł, a z agresywnym sppotkałam się tylko raz i to byl mocny tylko w gębie ale to może dlatego, że ja się ich nigdy nie bałam poza tym ja mam w końcu dwa male pieski, a TŻ dwa wielkie owczarki niemieckie
ale tak mi sie przypomina jak kiedys szłam z przyjaciółką i wybiegł w naszą stronę owczarek i zaczął szczekać, to mi kumpela prawie na plecy wskoczyła myślałam, że ją zabiję

Aparatka od 11.10.2014 (góra).
Dół od 11.04.2015.
kat123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 20:10   #692
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie nie
Kobiety mają przecież swoje sposoby

Cytat:
Mi sie caly czas teraz chce spac ok 11 no i usiade na wizazu i mi przechodzi ale spac moge nadal do 11 tylko mnie budza
Jak ja bym chciała by mi się spać chciało chociaż o 24 Bo ja o 1 nie czuję się w ogóle zmęczona jeszcze Ostatnio jak się wkurzyłam, to wyszłam z powrotem z łóżka i zaczęłam czytać książkę z przedmiotu, z którego mam egzamin i poskutkowało
Z nami się tak dobrze rozmawia, że nie mogłoby Ci się chcieć spać

Cytat:
Tez sie ciesze

W ogole zszokowalo mnie ich zachowanie
Dlaczego?

Kat a jak Twój psiak?

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 20:12   #693
kat123
Zakorzenienie

sunia już lepiej -powoli zaczyna pic i jeść tylko durna wskoczyła na łóżko i jej chyba strup na szwie pękł, bo krew jej leci troszkę jak się rusza mocno ale poza tym jest dobrze dziękuję za pamięć

Aparatka od 11.10.2014 (góra).
Dół od 11.04.2015.
kat123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 20:17   #694
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Sama to ja w nocy nawet do sasiada nie pojde bo strach

To ciekawe co Ty tam robilas ze Cie nadal pamietal?
W dobrym towarzystwie to poszlabym na te lody te 8km
Nic nie robiłam Mnie bardzo często ludzie pamiętają Często tam chodziliśmy, bo to była moim zdaniem tam najlepsza knajpka, a ogólnie byliśmy dość długo, bo miesiąc. Ale nie przypuszczałam, że po roku będzie nas pamiętał.

Cytat:
Oj biega biega kiedys nawet jeden mnie pogryzl
Mocno?

Cytat:
Cos kiedys bylo o pieskach
Bo jak to na wsi lataja sobie po drodze i sa dosyc agresywne i jak sie idzie w minimum 2 os to Cie nie ugryzie ale jak w 1 to biegnie do Ciebie i trzeba uciekac albo krzyczec tylko mi nie mowcie ze przed psem sie nie ucieka bo raz nie ucieklam i mnie ugryzl
No podobno się nie ucieka

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Napisane przez kat123 Pokaż wiadomość
Uuu... a mnie nigdy nie ugryzł, a z agresywnym sppotkałam się tylko raz i to byl mocny tylko w gębie ale to może dlatego, że ja się ich nigdy nie bałam poza tym ja mam w końcu dwa male pieski, a TŻ dwa wielkie owczarki niemieckie
ale tak mi sie przypomina jak kiedys szłam z przyjaciółką i wybiegł w naszą stronę owczarek i zaczął szczekać, to mi kumpela prawie na plecy wskoczyła myślałam, że ją zabiję
Psy wyczuwają strach

Ja bym chyba zrobiła tak jak ta Twoja koleżanka

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
sunia już lepiej -powoli zaczyna pic i jeść tylko durna wskoczyła na łóżko i jej chyba strup na szwie pękł, bo krew jej leci troszkę jak się rusza mocno ale poza tym jest dobrze dziękuję za pamięć
To dobrze! Wyjdzie z tego

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-20, 20:24   #695
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ogolnie tez sie nie boje psow tylko w nocy a jeszcze u sasiada to sa takie wieeelkie wilczury i to kilka tam kazdy sie boi chodzic a z drugiej strony tez jest wilczur i nigdy nie zamkna bramy tylko siedzi na drodze i sie przejsc nie da niekiedy jak wracalam do domu sama i byla np 2 w nocy to mama po mnie wyjezdzala bo sie nie dalo przejsc
I ano w prawo ani w lewo sie nie da

Jak sie idzie w przynajmniej 2 osoby to pies nic nie zrobi

wwweeerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 20:25   #696
czarnulkax
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360434
Jak by mój TŻ miał takiego najlepszego kolegę, o którym tutaj autorka pisze, który tak by się zachowywał, chyba bym oszalała Przecież ja bym z nim prowadziła regularne wojny

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-20, 20:25   #697
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:

Oj to szybciutko wyzdrowieje jak fajnie ze juz jej lepiej

Stary 2009-08-20, 20:26   #698
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ogolnie tez sie nie boje psow tylko w nocy a jeszcze u sasiada to sa takie wieeelkie wilczury i to kilka tam kazdy sie boi chodzic a z drugiej strony tez jest wilczur i nigdy nie zamkna bramy tylko siedzi na drodze i sie przejsc nie da niekiedy jak wracalam do domu sama i byla np 2 w nocy to mama po mnie wyjezdzala bo sie nie dalo przejsc
I ano w prawo ani w lewo sie nie da

Jak sie idzie w przynajmniej 2 osoby to pies nic nie zrobi
A nie może mu ktoś zwrócić uwagi na to?

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-20, 20:31   #699
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość
Nic nie robiłam Mnie bardzo często ludzie pamiętają Często tam chodziliśmy, bo to była moim zdaniem tam najlepsza knajpka, a ogólnie byliśmy dość długo, bo miesiąc. Ale nie przypuszczałam, że po roku będzie nas pamiętał.
Takie piekne kobiety sie pamieta
Sprzedawca raczej maja pamiec do twarzy

Cytat:
Mocno?
Dosyc az bylam w szpitalu i to w kilku miejscach nie chcialo mi sie goic i w ogole do dzisiaj mam blizny

Cytat:
No podobno się nie ucieka
Podobno

Cytat:
Psy wyczuwają strach

Ja bym chyba zrobiła tak jak ta Twoja koleżanka

Cytat:
To dobrze! Wyjdzie z tego
Napewno

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
A nie może mu ktoś zwrócić uwagi na to?
Moze np moj tata ale to nie skutkuje przez 2 noce a potem to samo
Niektorzy to wcale o innych nie mysla takie psy moga duza krzywde komus zrobic tyle dzieci teraz chodzi, dopiero jak cos powaznego sie stanie to zrozumieja ehhhh albo i nie

Stary 2009-08-20, 20:38   #700
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Takie piekne kobiety sie pamieta
Sprzedawca raczej maja pamiec do twarzy
W tym roku nad morzem miałyśmy blisko do jednego sklepu, że można było szybko wyskoczyć, po jakąś wodę czy coś słodkiego, więc często się tam pojawiałam. Pracowała tam taka przemiła pani. I jednego razu jak poszłam z koleżanką do tego sklepu, powiedziała coś, co świadczyło, że mnie kojarzy. Moja koleżanka zrobiła minę taką --> i mówi, że jej się nigdy jeszcze nie zdarzyło, by ją ktoś zapamiętał

Cytat:
Dosyc az bylam w szpitalu i to w kilku miejscach nie chcialo mi sie goic i w ogole do dzisiaj mam blizny
Bidulko! A to dawno było? Właściwie jak to było?

Cytat:
Moze np moj tata ale to nie skutkuje przez 2 noce a potem to samo
Niektorzy to wcale o innych nie mysla takie psy moga duza krzywde komus zrobic tyle dzieci teraz chodzi, dopiero jak cos powaznego sie stanie to zrozumieja ehhhh albo i nie
A one groźne są? Czy tylko tak sobie leżą?

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-20, 20:50   #701
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Kobiety mają przecież swoje sposoby
To przejdzie ze mna 1km w dwie strony i go nogi bola to go juz nie mecze

Cytat:
Jak ja bym chciała by mi się spać chciało chociaż o 24 Bo ja o 1 nie czuję się w ogóle zmęczona jeszcze Ostatnio jak się wkurzyłam, to wyszłam z powrotem z łóżka i zaczęłam czytać książkę z przedmiotu, z którego mam egzamin i poskutkowało
Z nami się tak dobrze rozmawia, że nie mogłoby Ci się chcieć spać
Mi sie chce spac tak wczesniej jak jestem z TŻ a takto siedze do pozna, no chyba ze wiem ze rano wstaje to wole wczesniej sie polozyc
I pewnie juz wszytsko umiesz?
No pewnie z Wami zawsze moge siedziec

Cytat:
Dlaczego?
Nie wiem jak malzenstwo ze soba nie moze dosc do porozumienia tylko robi sobie na zlosc "oko za oko zab za zab" zawsze mi sie wydawalo ze w malzenstwoe tak jak i w zwiazku rozmowa to podstawa

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360434
Jak by mój TŻ miał takiego najlepszego kolegę, o którym tutaj autorka pisze, który tak by się zachowywał, chyba bym oszalała Przecież ja bym z nim prowadziła regularne wojny
W koncu chamstwo zwalcza sie chamstwem

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
W tym roku nad morzem miałyśmy blisko do jednego sklepu, że można było szybko wyskoczyć, po jakąś wodę czy coś słodkiego, więc często się tam pojawiałam. Pracowała tam taka przemiła pani. I jednego razu jak poszłam z koleżanką do tego sklepu, powiedziała coś, co świadczyło, że mnie kojarzy. Moja koleżanka zrobiła minę taką --> i mówi, że jej się nigdy jeszcze nie zdarzyło, by ją ktoś zapamiętał
Moze Ty masz to ?cos? w sobie ze wszyscy Cie pamietaja
Ale jak czesto tam bywalals w sklepie to nie dziwie sie tej pani ze Cie zapamietala
Jak to milo isc do sklepu jak jest mila sprzedawczyni

Cytat:
Bidulko! A to dawno było? Właściwie jak to było?
W 3 podstawowce cos takiego poszlam do kolezanki i pies wyskoczyl zza niej i rzucil sie na mnie przewrocil mnie i zaczal gryzc naszczescie go odciagnel bo dosc gleboko mnie pogryzl w kilku miejscach w w 5 a 3 tak gleboko ze kosci bylo widac i sciegna zachaczyl ale wcale bolu nie czulam bardziej mnie przerazalo co ja rodzicom powiem i potem jak mi zszywali to sie patrzylam

Cytat:
A one groźne są? Czy tylko tak sobie leżą?
Jak ktos idzie sam to czesto krzyki slychac, u tego co mnie pogryzly to jest 5 wilczurow i kilka osob pogryzly i nic sobie z tego nie robia chociaz brame zmienili to tak nie wyskakuja dosyc nie dawno mnie gonil to uciekalam do sasiada na schody dobrze ze brame mial otworzona bo by mnie pogryzl i zadzwonilam po taate i przyjechal po mnie

Stary 2009-08-20, 21:13   #702
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
To przejdzie ze mna 1km w dwie strony i go nogi bola to go juz nie mecze
Ale chociaż ten 1 km idzie

Cytat:
Mi sie chce spac tak wczesniej jak jestem z TŻ a takto siedze do pozna, no chyba ze wiem ze rano wstaje to wole wczesniej sie polozyc
I pewnie juz wszytsko umiesz?
No pewnie z Wami zawsze moge siedziec
To znaczy, że na swoją bezsenność muszę sobie chłopaka znaleźć
Ja jak wiem, że muszę wcześniej wstać, to też staram sie wcześniej położyć, ale co z tego, jak nie mogę zasnąć?
Nieeee Jeszcze tak dużo tego jest, że na samą myśl mi się odechciewa

Cytat:
Nie wiem jak malzenstwo ze soba nie moze dosc do porozumienia tylko robi sobie na zlosc "oko za oko zab za zab" zawsze mi sie wydawalo ze w malzenstwoe tak jak i w zwiazku rozmowa to podstawa
Aaa ja myślałam, że Ty mówisz, ze zdziwiło Cię zdziwiło zachowanie rodziców, bo wcześniej napisałaś o sprzątaniu i się zastanawiałam co się stało. O ja głupia

No ja tego też nie rozumiem. I że tak późno ona w ogóle zabrała się do ratowania małżeństwa. A on... Jakby w ogóle już nie miał na to ochoty ...

Cytat:
W koncu chamstwo zwalcza sie chamstwem
Mnie irytują tacy ludzie I jakby mój TŻ się nie oddzywał, gdyby ten go krytykował, to sama bym się odezwała. Choć to z tym chłopakiem też coś nie tak, że nie umiał nic powiedzieć i jeszcze uważał go za jednego ze swoich najlepszych kolegów A jak by rzucał jeszcze jakimiś uwagami pod moim kontem, to w ogóle dosięgnął by go mój gniew

Cytat:
Moze Ty masz to ?cos? w sobie ze wszyscy Cie pamietaja
Ale jak czesto tam bywalals w sklepie to nie dziwie sie tej pani ze Cie zapamietala
Jak to milo isc do sklepu jak jest mila sprzedawczyni
Nie wiem, czy mam to coś
Bardzo Nie lubię takich, gdzie wchodzisz i wyłania się zza lady taka naburmuszona panna.

Cytat:
W 3 podstawowce cos takiego poszlam do kolezanki i pies wyskoczyl zza niej i rzucil sie na mnie przewrocil mnie i zaczal gryzc naszczescie go odciagnel bo dosc gleboko mnie pogryzl w kilku miejscach w w 5 a 3 tak gleboko ze kosci bylo widac i sciegna zachaczyl ale wcale bolu nie czulam bardziej mnie przerazalo co ja rodzicom powiem i potem jak mi zszywali to sie patrzylam
Takie małe dziecko jeszcze byłaś. Dobrze, że go odciągnęli!!
Patrzyłaś ?

Cytat:
Jak ktos idzie sam to czesto krzyki slychac, u tego co mnie pogryzly to jest 5 wilczurow i kilka osob pogryzly i nic sobie z tego nie robia chociaz brame zmienili to tak nie wyskakuja dosyc nie dawno mnie gonil to uciekalam do sasiada na schody dobrze ze brame mial otworzona bo by mnie pogryzl i zadzwonilam po taate i przyjechal po mnie
Łooo matko, to ja się wcale nie dziwię, że Ty się psów boisz. Dziwne, że nic nie zrobią, przecież te psy są niebezpieczne skoro już pare osób pogryzły.

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-20, 21:25   #703
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale chociaż ten 1 km idzie
Zawsze cos

Cytat:
To znaczy, że na swoją bezsenność muszę sobie chłopaka znaleźć
Ja jak wiem, że muszę wcześniej wstać, to też staram sie wcześniej położyć, ale co z tego, jak nie mogę zasnąć?
Nieeee Jeszcze tak dużo tego jest, że na samą myśl mi się odechciewa

Wtedy ja biore tel i gram i tak do 3 jak ostatnio
A kiedy dokladnie masz ten egzamin? zebym wiedziala kiedy kciuki trzymac

Cytat:
Aaa ja myślałam, że Ty mówisz, ze zdziwiło Cię zdziwiło zachowanie rodziców, bo wcześniej napisałaś o sprzątaniu i się zastanawiałam co się stało. O ja głupia

Cytat:
No ja tego też nie rozumiem. I że tak późno ona w ogóle zabrała się do ratowania małżeństwa. A on... Jakby w ogóle już nie miał na to ochoty ...
No wlasnie usiedli by prozmawiali i kazde by wiedzialo na czym stoi, a nie jakies domysly. Nie rozumie jak sie mozna plaszczyc tak przed mezczyzna, no ale w koncu go kocha

Cytat:
Mnie irytują tacy ludzie I jakby mój TŻ się nie oddzywał, gdyby ten go krytykował, to sama bym się odezwała. Choć to z tym chłopakiem też coś nie tak, że nie umiał nic powiedzieć i jeszcze uważał go za jednego ze swoich najlepszych kolegów A jak by rzucał jeszcze jakimiś uwagami pod moim kontem, to w ogóle dosięgnął by go mój gniew
JA to bym TŻ kazala sie zatrzymac i by musial wysiasc
No wlasnie nic sie nie odezwal co on jezyka nie mial
Ja jestem cieta i nie dam sobie w kasze dmuchac wiec.... ubaw to wszyscy by mieli ale z niego

Cytat:
Nie wiem, czy mam to coś
Bardzo Nie lubię takich, gdzie wchodzisz i wyłania się zza lady taka naburmuszona panna.
Masz masz
I jakby Ci alske robila ze cos kupujesz

Cytat:
Takie małe dziecko jeszcze byłaś. Dobrze, że go odciągnęli!!
Patrzyłaś ?
No kiedys bylam w takiem wieku Lubie patrzec na takie rzeczy, ja patrzylam mama tate cucila

Cytat:
Łooo matko, to ja się wcale nie dziwię, że Ty się psów boisz. Dziwne, że nic nie zrobią, przecież te psy są niebezpieczne skoro już pare osób pogryzły.
No sa i jeszcze one takie straszne wielkie, szkoda slow na takich ludzi

TŻ sie juz nie pyta co robie tylko "na wizazu?"

Stary 2009-08-20, 21:29   #704
201701300931
Konto usunięte

Kolacja pochłonięta... Szkoda, że tak mało Jeszcze spakować się trzeba... Wprawdzie tylko na 3 dni, ale już mi się nie chce...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 21:38   #705
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:

Wtedy ja biore tel i gram i tak do 3 jak ostatnio
A kiedy dokladnie masz ten egzamin? zebym wiedziala kiedy kciuki trzymac
Do 3? Przecież Tobie się chce spać o 11 Nie wiem, czy by mnie to uspało
Dokładnie nie wiem, bo go właśnie ustalany z profesorem Ale w pierwszej połowie. Dam znać

Cytat:
No wlasnie usiedli by prozmawiali i kazde by wiedzialo na czym stoi, a nie jakies domysly. Nie rozumie jak sie mozna plaszczyc tak przed mezczyzna, no ale w koncu go kocha
Domysły i niedomówienia, to częsty problem związków. Takie bez sensu, jakby nie można było prosto o co chodzi. Kocha, ale ile tak można

Cytat:
JA to bym TŻ kazala sie zatrzymac i by musial wysiasc
No wlasnie nic sie nie odezwal co on jezyka nie mial
Ja jestem cieta i nie dam sobie w kasze dmuchac wiec.... ubaw to wszyscy by mieli ale z niego
Podejrzewam, że bym też tak powiedziała
Dokładnie o to chodzi, tak bym mu odpowiedziała, że chłopak szybko by się przymknął i w moim towarzystwie nie odzywał

Cytat:
Masz masz
I jakby Ci alske robila ze cos kupujesz
A skad wiesz?
I jak by ktoś jej kazał tak siedzieć. Przecież ekspedientka powinna przyciągać klientów, a nie odpychać.

Cytat:
No kiedys bylam w takiem wieku Lubie patrzec na takie rzeczy, ja patrzylam mama tate cucila

Cytat:
No sa i jeszcze one takie straszne wielkie, szkoda slow na takich ludzi
Okropne!

Cytat:
TŻ sie juz nie pyta co robie tylko "na wizazu?"

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-20, 21:38   #706
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Kolacja pochłonięta... Szkoda, że tak mało Jeszcze spakować się trzeba... Wprawdzie tylko na 3 dni, ale już mi się nie chce...
To glodna jestes?
Kobieta jadac nawet na 3 dni i tak musi miec wszystko

Stary 2009-08-20, 21:39   #707
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Kobieta jadac nawet na 3 dni i tak musi miec wszystko
O tak!

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-20, 21:47   #708
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
O tak!
Ja jestem nietypową kobietą i nie muszę mieć stosu rzeczy
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 21:55   #709
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Do 3? Przecież Tobie się chce spać o 11 Nie wiem, czy by mnie to uspało
Dokładnie nie wiem, bo go właśnie ustalany z profesorem Ale w pierwszej połowie. Dam znać
No tak ale jak sie poloze to nie moge usnac i tak mi zejdzie
Ja mysle

Cytat:
Domysły i niedomówienia, to częsty problem związków. Takie bez sensu, jakby nie można było prosto o co chodzi. Kocha, ale ile tak można
Ale ja tam doczytalam ze powiedzial jej po kilku piwach ze"nie kocha i nie chce z nia byc" a jak przyjechal z urlopu to powiedzial jej zeby sprubowali

Cytat:
Podejrzewam, że bym też tak powiedziała
Dokładnie o to chodzi, tak bym mu odpowiedziała, że chłopak szybko by się przymknął i w moim towarzystwie nie odzywał
jakie my zgodne
Dokladnie i tak mu dowalic ze by mu szczeka opadla

Cytat:
A skad wiesz?
I jak by ktoś jej kazał tak siedzieć. Przecież ekspedientka powinna przyciągać klientów, a nie odpychać.
Takie rzeczy sie wie
Jak jest mila to i z checia sie chodzi do tego sklepu nawet jak jest troszke drozej

Cytat:
Okropne!
No

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja jestem nietypową kobietą i nie muszę mieć stosu rzeczy
Ja tam zawsze musze miec nadmiar wszytskiego

Stary 2009-08-20, 21:57   #710
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
No tak ale jak sie poloze to nie moge usnac i tak mi zejdzie
Ja mysle
A, no to podobnie jak ja, tylko że mi się przeważnie nie chce spać nawet o tej 1 (nie wspominając już o 11 ), ale stwierdzam, że czas się położyć, tylko, że spać się nie da... Ostatnio do psiapsióły pisałam sms o 2 czy śpi? A ona mi odpisuje: "Wariatka. Tak, śpie. "

Cytat:
Ale ja tam doczytalam ze powiedzial jej po kilku piwach ze"nie kocha i nie chce z nia byc" a jak przyjechal z urlopu to powiedzial jej zeby sprubowali
Też to przeczytałam. Dlatego nie wiem, czego on właściwie chciał. Taka trochę dziwna sytuacja...

Cytat:
jakie my zgodne
Dokladnie i tak mu dowalic ze by mu szczeka opadla
Yhy A ja tak potrafię

Cytat:
Takie rzeczy sie wie
Jak jest mila to i z checia sie chodzi do tego sklepu nawet jak jest troszke drozej
No dobra, to muszę Ci uwierzyć na słowo
W ogóle chodzi się tam z chęcią. Dlatego ja lubiłam chodzić tam, bo ta pani zawsze coś powiedziała miłego, nawet przeżyła moje wybieranie czekolady Bo nie mogłam się zdecydować na smak, który bym chciała Ona tylko wyciągała je po kolei

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
Ja tam zawsze musze miec nadmiar wszytskiego
Jaki nadmiar? To wszystko jest przecież NIEZBĘDNE!

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-20, 22:11   #711
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
A, no to podobnie jak ja, tylko że mi się przeważnie nie chce spać nawet o tej 1 (nie wspominając już o 11 ), ale stwierdzam, że czas się położyć, tylko, że spać się nie da... Ostatnio do psiapsióły pisałam sms o 2 czy śpi? A ona mi odpisuje: "Wariatka. Tak, śpie. "
Mi sie odechciewa jak TŻ pojedzie dziwne

Cytat:
Też to przeczytałam. Dlatego nie wiem, czego on właściwie chciał. Taka trochę dziwna sytuacja...
Bardzo, przeciez takie slowa zawsze zostaja w pamieci

Cytat:
Yhy A ja tak potrafię
Oj ja tez a pozniej jaka satysfakcja

Cytat:
No dobra, to muszę Ci uwierzyć na słowo
W ogóle chodzi się tam z chęcią. Dlatego ja lubiłam chodzić tam, bo ta pani zawsze coś powiedziała miłego, nawet przeżyła moje wybieranie czekolady Bo nie mogłam się zdecydować na smak, który bym chciała Ona tylko wyciągała je po kolei

Ja zawsze Ci prawde powiem
A nad jakimi sie zastanawialas?

Cytat:
Jaki nadmiar? To wszystko jest przecież NIEZBĘDNE!
No przeciez jak ja moglam tak napisac

Stary 2009-08-20, 22:39   #712
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Mi sie odechciewa jak TŻ pojedzie dziwne
Ciekawe

Cytat:
Bardzo, przeciez takie slowa zawsze zostaja w pamieci

Cytat:
Oj ja tez a pozniej jaka satysfakcja
Aż mi potem żal mojej "ofiary"

Cytat:
Ja zawsze Ci prawde powiem
A nad jakimi sie zastanawialas?

Hm... nie pamiętam, tyle ich było Wiem, że w rezultacie wybrałam z nadzieniem karmelowym, bo była pyszna

Cytat:
No przeciez jak ja moglam tak napisac
No właśnie nie wiem

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-20, 22:52   #713
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe
Tez sie ostatnio nad tym zastanawiam

Cytat:
Aż mi potem żal mojej "ofiary"
Mi tam nigdy no chyba ze po tym "incydncie" siedzi jak ta szara myszka

Cytat:
Hm... nie pamiętam, tyle ich było Wiem, że w rezultacie wybrałam z nadzieniem karmelowym, bo była pyszna
Ja kocham truskawkowe

Cytat:
No właśnie nie wiem
Bo zamotana jestem

Stary 2009-08-20, 22:56   #714
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Tez sie ostatnio nad tym zastanawiam
Ja wiem, bo Ci tak dobrze w jego ramionach

Cytat:
Mi tam nigdy no chyba ze po tym "incydncie" siedzi jak ta szara myszka
No właśnie

Cytat:
Ja kocham truskawkowe
Też lubię Zresztą ja w ogóle kocham czekoladę I po raz pierwszy jadłam czekoladę o smaku tiramisu

Cytat:
Bo zamotana jestem

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-20, 23:12   #715
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem, bo Ci tak dobrze w jego ramionach
Szczegolnie jak otworze oczy a on taki przytulony

Cytat:
No właśnie

Cytat:
Też lubię Zresztą ja w ogóle kocham czekoladę I po raz pierwszy jadłam czekoladę o smaku tiramisu
I jak smakuje? ale mi narobilas smaku

Stary 2009-08-20, 23:17   #716
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Szczegolnie jak otworze oczy a on taki przytulony
Niedobra! Aż mi się tak zachciało

Cytat:
I jak smakuje? ale mi narobilas smaku
Bardzo dobra

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Jakiś komar mi po pokoju lata

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-20, 23:32   #717
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Niedobra! Aż mi się tak zachciało
a ja moge byc zamiast TŻ ?

Cytat:
Bardzo dobra
Nie watpie

Cytat:
Jakiś komar mi po pokoju lata
i masz towarzystwo
ja okno zamknelam bo zimno mi bylo a TŻ sie smiej ze ja to morderczyni bo jak cos mi wleci to chodze z zeszytem i zabijam nie usiade jak wszytskich nie zabije

Stary 2009-08-20, 23:36   #718
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
a ja moge byc zamiast TŻ ?
Kochana jesteś

Cytat:
i masz towarzystwo
ja okno zamknelam bo zimno mi bylo a TŻ sie smiej ze ja to morderczyni bo jak cos mi wleci to chodze z zeszytem i zabijam nie usiade jak wszytskich nie zabije
A nie chcesz u mnie też polatać z zeszytem ?
Za takie towarzystwo dziękuję! To wolę być sama

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-20, 23:40   #719
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana jesteś
Wiem <skromna>

Cytat:
A nie chcesz u mnie też polatać z zeszytem ?
Za takie towarzystwo dziękuję! To wolę być sama
A moge juz mam do tych rzeczy zeszyt przeznaczony
JA wole byc sama i dlatego okno zamknelam
A Tobie tak goraco?

Stary 2009-08-20, 23:42   #720
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem <skromna>
Choć co męskie ramię to męskie....

Cytat:
A moge juz mam do tych rzeczy zeszyt przeznaczony
JA wole byc sama i dlatego okno zamknelam
A Tobie tak goraco?
Masz zeszyt do tego? Ja to czym popadnie zawsze
Szczerze to mi tu gorąco, ale okno mam zamknięte. On tu musiał wcześniej się wedrzeć

♥♥♥
Narzeczonka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości