|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Ja się łudzę, że przyczyną moich problemów było jednak odstawienie hormonów. Bo wszystko zaczęło się po około 2 miesiącach od tego. Zanim cokolwiek wyskoczyło mi na twarzy zrobiłam ze 2-3 peelingi i było naprawdę pięknie. Chciałabym do tego wrócić. Teraz nie mam większych kłopotów z cerą, zależałoby mi tylko na zlikwidowaniu niewielkich przebarwień, paru starych blizenek z czasów podstawówki i odświeżeniu skóry. A nic tak dobrze nie działa, jak kwasy. Skóra przestaje się przetłuszczać, pory znikają, nie muszę używać podkładu. No, po prostu bajka. Tylko boję się, żeby znowu nie było tego, co kiedyś. Jesień za pasem i zastanawiam się, co robić.
Przygarnę Meharees Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2009-08-20 o 16:26 |
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Petycję możesz złożyć zarówno w imieniu własnym, jak też w imieniu grupy, organizacji, instytucji lub urzędu, który reprezentujesz. Nieodłącznym elementem petycji składanej przez większą grupę jest lista podpisów zebranych wśród osób, których dany dokument dotyczy, bądź popierających postulaty zawarte w dokumencie. Przy konstruowaniu treści dokumentu podaj: personalia adresata dokumentu (imię, nazwisko, nazwa organizacji/instytucji, do której kierujemy petycję), przyczyny, które spowodowały powstanie dokumentu, szczegóły sprawy, której dotyczy petycja, rozwiązania, które Twoim zdaniem zlikwidują problem, argumenty stanowiące o poprawie niepożądanego stanu rzeczy, wobec zastosowania się do zaproponowanych przez Ciebie rozwiązań, podpisz się, podaj swoje dane (imię, nazwisko, adres, telefon), powiadom znajomych o dokumencie i wskaż stronę na której mogą oddać głos. (sejmisja.pl) - jak sądzę, możesz po prostu dołączyć kartkę z ich podpisami |
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Dowiedziałam się, że mam wolną sobotę
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Hah, już wiem, jakie Ciacho upiekę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Ahoj!
Dziś trochę późno się zjawiam, oglądałam trochę MŚ aus Berlin, wciąga mnie to jak diabli ![]() Skarbiątko Do teraz wzdrygam się jak słyszę hasło zapalenie migdałów... Jakie ciacho, hę?
|
|
|
|
#277 | |||
|
Zakorzenienie
|
NIe muszę Moniu,ale tak mi się kręci w głowie,że nie ma ze mnie pożytku ![]() Cytat:
|
|
#278 | |
|
BAN stały
|
Mrrrr
![]() Cytat:
dopiero was znalazłam, sierotka zapomniałam że może nowy watek już jest ![]() Objadłam się malinkami, czekoladą, nektarynkami i mam ochotę na sałatkę śledziowa...cóż ja poradzę że lubię jeść wszystko na raz ![]() Sabb witaj w sobotę mam wesele u przyjaciela jutro muszę bielizny poszukać, bo mam dość przylegającą sukienkę oj będzie problem.. bo jak coś jest bezszwowego to nie fajna no i musi mieć kolor fuksja lub czarny co by do góry pasowała
|
|
|
|
|
#279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrówka życzę Cytat:
Zuzia, nie chcę nic mówić ale masz zachcianki jak "baba w ciąży"
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może pomogę też trochę ![]() W tej konkretnej sprawie to chyba najlepiwj do Prezydena miasta lub Burmistrza od razu ( tak myślę ) I mniej więcej tak to powinno wyglądać: SZ.P Imię i nazwisko Burmistrz miasta ................... Szanowny Panie Burmistrzu Zwracamy się do Pana z prośbą o ......... { w jednym, maź 2 zdaniach) Uzasadnienie I tu opis całej sytuacji dzieciaków i Wasze propozycje rozwiązania lub rozwiązań ( im dokładniej tym lepiej ) A na koniec warto dodać: Podstawą prawną złożenia petycji jest art. 63 Konstytucji, który mówi: Każdy ma prawo składać petycje, wnioski i skargi w interesie publicznym, własnym lub innej osoby za jej zgodą do organów władzy publicznej oraz do organizacji i instytucji społecznych w związku z wykonywanymi przez nie zadaniami zleconymi z zakresu administracji publicznej. Na koniec powinnaś dodać swoje dane, adres na który będziecie oczekiwać odpowiedzi ( pesel i telefon nie musisz - lepiej mieć odp na piśmie ) Oraz zebrać podpisy osób zainteresowanych, poza tym im więcej podpisów osób popierających pomysł tym większa szansa na realizację. Najlepiej żeby podpisy były od razu dołąączone do petycji ( wystarczy imię i nazwisko ) Pismo możesz wysłać listem poleconym lub dostarczyć osobiście. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2009-08-20 o 19:50 |
|
|
|
|
#281 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#283 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Sex Bar - ta nazwa mi się podoba
![]() To żeby było w temacie, napisze, że odliczam minuty do końca pracy i już się nie mogę doczekać, żeby jechać do domu lizać Bale'a ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#285 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#287 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#288 |
|
BAN stały
|
Mam nadzieję, że już dotarł i będziesz mogła się bawić w chemika
![]() A do mnie dotarła dziś torba z etorebki - potrzebowałam jakiejś dużej, a ta jest meeeeega Poza tym zamówiłam buty, nowy tusz i podkład (oba eksperymentalnie i poniekąd w ciemno ). Zakupy internetowe wciągają - pewnie dopóki się człowiek nie natnie. Ale jakie to wygooodne
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Melk- Wybawicielko moja
![]()
|
|
|
#290 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Kilka bluzek musialam oddac -uzaleznienia trwa nadal ![]() Ale juz chleba nie kupuje na Allegro (choc litewski byl pyszny), odkad poczta dostarczala mi go po tygodniu i mozna bylo nim zabic ![]() Wlasnie wrocilam z maratonu wodnego -najpierw godzine plywalam, a potem przeszlam na inny tor na aqua-aerobik. Umieram... Skarbiatko -trzymaj sie!!
|
|
#291 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie bawię się w małego chemika
![]() Też bardzo lubię zakupy w necie. Ciuchów nie kupuję, bo tu mam zasadę, że muszę zmierzyć, na oko nie kupuję nic. Kosmetyki - tak ( zwłaszcze perfumy). Kolorówka zależy - zwykle wolę przetestować kolory najpierw na żywo. I przede wszystkim - apteki internetowe. Ale tak - sama wygoda i komfort
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-20 o 21:47 |
|
|
|
#294 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i pomyslałam ze źle z tobą
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Wrrr...od kilku godzin nie wpuszczało mnie na wizaż. Zaczyna mnie to irytować
Trzy razy pożarło mi moje wypociny o kwasach. Czwartego razu nie będzie, bo jak znowu pożre, to mogę zrobić kuku kompowi. Uciekam spać, mój zapas cierpliwości na dziś właśnie się wyczerpał. |
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej Wizaż szaleje?
To zaczyna być wnerwiające
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mama powiedziała mi przez telefon, że moja fretka od 4 dni nic je i usycha z tęsknoty
Podobno nawet wody nie ubywa z miseczki... Martwię się o nią. Ale liczę, że jeszcze ma jakiś instynkt samozachowawczy i popija czasem. Bo, że nie je, to nic - była całkiem grubiutka. Na szczęście jutro będę już u niej.
|
#299 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wszyscy poszli spać
![]() idę i ja
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Jako i ja. Strasznie śpiąca jestem - jakbym się prochów jakichś nałykała, nasennych.
Idę się wytaplać i wypróbować ten hardcore;owy tonik
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

oj będzie problem.. bo jak coś jest bezszwowego to nie fajna 

Poza tym zamówiłam buty, nowy tusz i podkład (oba eksperymentalnie i poniekąd w ciemno
). Zakupy internetowe wciągają - pewnie dopóki się człowiek nie natnie. Ale jakie to wygooodne