|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5941 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: powiekszenie piersi!wazne pytania!
[QUOTE=horo;13820424]
Cytat:
|
|
|
|
|
#5942 |
|
Zakorzenienie
|
Codziennie coś wynajduję w tych swoich cycuchach
... takie wrazenie "lejka"
|
#5943 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam przy operacji piersi..jak dla mnie obrzydlistwo.
|
|
|
|
#5944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Ja nie byłam przy zadnej op ale nie wyobrazam sobie by jakakolwiek mogła byc "przyjemnym doświadczeniem natury estetycznej"...Ale kazdy lubi cos innego |
|
|
|
|
#5945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Slonko, ja naprawdę mam wiszącą skórę ... a jak dzisiaj przy opalaniu położylam się na brzuchu, to po godzinie cala byla pomarszczona... jak bokser na pysku
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-08-20 o 18:49 |
|
|
|
|
#5946 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się podnioslam, to zamiast cycuchów mialam dwa psie pomarszczone pyski... koszmar
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5948 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5949 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba wolę dokładnie wypełnić... podejrzewam, że nie skończy się na tych 525 g
|
#5950 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczynki,
Mi zostało jeszcze tylko 5 dni czekania na naprawę natury Trochę sie boję, ale strasznie się cieszę, że to już tak blisko... Nie mogę się doczekać. Trzymajcie kciuki proszę...
|
|
|
|
#5951 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
daj sobie wsadzic od razu 900 ![]() Płyniesz słonko, płyniesz...az strach ze sie w pore nie zatrzymasz ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
Nie bój tylko módl sie zeby czas przyspieszył
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#5952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- [QUOTE=Masza711;13821493]HORO po co sie rozdrabniac daj sobie wsadzic od razu 900 ![]() Płyniesz słonko, płyniesz...az strach ze sie w pore nie zatrzymasz ![]() straszyłabym kochana takim rozmiarem... wiem z maila, ze dla mnie są również przygotowane implanty 560 g A mój dr to jednak esteta i... nie da nikomu zrobić krzywdy ![]() ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-08-20 o 19:22 |
|
|
|
|
#5953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#5954 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i czekamy na relacje tylko nie zapomnij zrobić fotek przed ![]() no i oczywiście po
|
|
#5955 |
|
Zakorzenienie
|
Nuda jest czasem gorsza od faszyzmu
Wczoraj robiłam fotki "nagim dziewczynkom", a dzisiaj czas na ulubioną bluzeczkę Pozegnanie
|
|
#5956 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję
![]() Nie odważyłabym się wstawić tu zdjęć "przed", ale "po" wstawię napewno ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Horo, ja nie wiem, co Ty kobieto chcesz tu porawiać??? Padła bym ze szczęścia, gdybym tak wyglądała
|
|
|
|
#5957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjęcia "przed" wstawiamy wszystkie, ale jak juz jesteśmy "po" A te fotki w ubranku to tylko taki "myk"... bluzeczka ściska piersi, zeby nie bylo widać za bardzo autostrady pomiędzy nimi (na golaska jest ogromna - zdjęcia chyba strona wczesniej) i to celowe "zacienienie" co by było ładniej I nam tutaj nie padaj.... za 5 dni operacja, a Ty chcesz się "wywinąć" ??? ![]() ![]()
|
|
#5958 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5959 |
|
Raczkowanie
|
ja nie wiem horo co ty chcesz poprawiac
prezentujesz sie tylko ukochanemu a jesli jemu nic nie brakuje w wygladzie twoich dziewczynek, a kolei w staniczku prezentuja sie zachwycająco to szkoda zdrowia na ponowne operacje ![]() masza ja nie mam miesiaczki juz 2 lata i jeszcze 3 miec nie bede z moja wkaldka hormonalna wiec kwestia miesiaczki odpada. mam nadzieje, ze w listopadzie uda nam sie umowić z dr na stworzenie cudnych dziewczynek i u mnie a co do wielkosci piersi po wykarmieniu maluchow to ja w trakcie laktacji mialam ballllony. serio serio. na codzien jestem płaska jak deska a w czasie karmienia koszmarrrr. nawet nie chcialabym takich piersi miec na codzien mam nawet zdjecia z 3 mca pierwszej ciazy kiedy to juz miałam nabrzmiale piesi od hormonów, moze zaraz je wygrzebie. a to dopiero przedsmak tego co było w trakcie karmienia |
|
|
|
#5960 |
|
Przyczajenie
|
Powiedzcie mi, jak to jest z myciem po operacji? Ja w domu mam tylko prysznic, czy ten stanik można (i kiedy) zdjąć do mycia? Jak myć włosy?
|
|
|
|
#5961 | |
|
Zakorzenienie
|
eeeee tam
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
A problemem jest to, zę nago to najczęściej pokazuję si.ę ... sobie
|
|
#5962 |
|
Raczkowanie
|
na 15 minut wrzuce fotki
sprzed 6 lat w czasie ciazy Edytowane przez piasiu15 Czas edycji: 2009-08-20 o 21:54 |
|
|
|
#5963 |
|
Raczkowanie
|
i teraz nie wiem czy ta ucieczka lewej piersi na bok wynika z krzywego stania, (bo stałam na lozku i rzeczywiscie sie pochylilam) czy cos tak dziwnie zawsze juz bedzie sie układalo
![]() a to pozostalo po mojej trojeczce to koniecznie trzeba poprawic horo u ciebie było znacznie lepiej przed, wiec ja martwie sie podwojnie o ten nadmiar skory. Edytowane przez piasiu15 Czas edycji: 2009-08-20 o 21:55 |
|
|
|
#5964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bralam prysznic na drugi dzień po op. Stanik mozesz ściągać od razu, ale tylko na max godzine dziennie... toaleta, wypranie go. Wlosy takze dasz radę umyć... po 2-4 dniach ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
A jakie implanty będziesz miała? Firma i rozmiar ?
|
|
#5965 |
|
Raczkowanie
|
to zalezy od propozycji dr. konsultacja w szczecinie w aestetice nie przyniosła tak szczegołowych ustaleń
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- zmykam na dzisiaj milego wieczoru życze wszystkim |
|
|
|
#5966 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Masza711;13819656]
Cytat:
(czyli po 2 tyg. od konsultacji ). Do zabiegu w maju nie doszło - ze względu na wykrycie w usg guzka w piersi, więc musiałam zrobić BAC, poczekać na wynik i odwiedzić onkologaFaktycznie pani dr kroi tylko w pewnych dniach cyklu - od 5 do 10 dnia cyklu - jest to związne z lepszym gojeniem ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Odnośnie drenów - dr Skwiercz ich nie zakłada, bo rozrywa (czy jak kto woli - na tępo odpreparowuje tkankę mięśniową i dodatkowo każe zażywać rutinoskorbin dla uszczelnienia naczyń krwionośnychHoro - a co ty robiłaś przy sekcji zwłok Co ty 'zimny lekarz' jesteś![]() |
|
|
|
|
#5967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1.09 tuż tuż... oby nic się po drodze nie wydarzylo
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5968 |
|
Przyczajenie
|
Jak zawoziłam wyniki badań do kliniki to poprosiłam doktora o jeszcze jedną konsultację. Na tej konsultacji ustaliłam, że domówimy jeszcze jeden rodzaj wkładek(miałam zamówione CPG 321 280 a domówiłam jeszcze CPG 323 300) i tuż przed operacją (jak będą już na mnie rysować) zdecyduję, które wybiorę. Wolałabym te większe z wysokim profilem, ale mam wątpliwości co do wyniku końcowego. Podobają mi sie sterczące piersi, ale nie szpiczaste. Chciałabym, żeby wypełniły całą klatkę. Powiedzcie mi czy przy zastosowaniu implantów mogą wyjść takie szpiczaste trójkątne piersi? (bo tego obawiam się najbardziej). Poza tym mam piersi "patrzące" trochę na zewnątrz, a projekcja tych większych to 5,6cm. Czy to nie będzie głupio wyglądało?
|
|
|
|
#5969 |
|
Rozeznanie
|
Jak narazie z tego co tu widze i czytam, zdecydowanie najładniejszy biust po operacji ma jak dla mnie molinezja75. Wyglądają naturalnie, bardzo zgrabnie w stosunku do tak sztucznego efektu u niektórych z wizażanek, które też poddały się operacji powiększenia piersi i efekt w tej chwili to dla mnie piłki wsadzone pod skórę, nieapetyczny odlew gipsowy, na tle wystających kości klatki piersiowej.
Jak to dobrze, że ja nie muszę robić takiej operacji, ani nawet chcieć dla własnego lepszego samopoczucia. Zgadzam się z tymi, które mają kompleksy i są pewne, że tylko operacja to zlikwiduje, ale z drugiej strony nie rozumiem tych z Was, które już wyglądają tak okropnie sztucznie a mimo wszystko decydują się na kolejną operację. |
|
|
|
#5970 | |
|
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Cytat:
Widze, ze ktos tu ZAZDROSCI ....patrza c na Twoje zdjecie widac, ze nie masz czym sie pochwalic.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

tylko, ze u mnie tam mało "nakapało" i zaraz na drugi dzień rano mi wyjęli... nawet nie czułam żadnego bólu 

... takie wrazenie "lejka" 

Trochę sie boję, ale strasznie się cieszę, że to już tak blisko...