Michaelowa Nibylandia V - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-21, 09:44   #121
biedronka91
Zakorzenienie

Dot.: Michealowa Nibylandia V

Mysz, moje laczki wirują...
Ooo mamy już V część, jak miło. Szkoda tylko, że zatrzymałam się na jakiejś 150 stronie w poprzednim. Teraz wyjeżdżam i zapewne jak przyjadę to pojawi się kolejna część, litości. Zabieram ze sobą Majkiego, ale mówi, że sercem będzie z Wami.
Stary 2009-08-21, 09:45   #122
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bloomeq Pokaż wiadomość
dobra już widze nikogo nie ma może i ja pojde spac...
właśnie słucham 3x Billie Jean is waiting i rycze.
nie moge pojąć tego, że Go już nie ma...
piosenka jest prześliczna i taka od serca...

So put on your dancing shoes it's time to say goodbye
You now that final curtain call's for you
And when you get to heaven You'll be dancing with the angels
So don't be you sad now Don't be feeling blue
Couse Bille Jean is waiting there for you
o Boziu

i wiecie co mnie boli? że człowiek ten czyli Michael Jackson był naporawdę dobry, wiele w życiu wycierpiał. choroby, ciężkie dzieciństwo, zero prywatności to mimo wszystko chciał pomagać innym. chciał aby inni byli szczęśliwi, kochał dzieci i innych ludzi. i co go za to spotkało? za przeproszeniem g**no. przepraszam. ciągłe ploty, oszczerstwa na jego temat. właśnie taka jest sprawiedliwość... bądź dobry a świat i tak cie udu*i. jakby na to nie patrzeć oskarżenie o molestowanie i te inne stosy kłamst doprowadziły Majka do śmierci. no taka jest prawda... chyba, że ktoś się nie zgadza...

wiecie co? w życiu (teraz) nie mogłabym nazwać się jego fanką... mimo, że bym chciała to nie jestem godna. dlaczego? całe życie byłam wychowywana właśnie na tych kłamstwach, sama od siebie nie miałam jak go poznać (byłam mała naprawde) ale przenigdy nie powiedziałam na Niego złego słowa. właśnie dlatego, że go nie znałam nie mogłam. mimo, że byłam malutka wiedziałam, że tak się nie robi.
żałuję, że nie poznałam go 'bliżej' tak jak teraz tyle, że wcześniej. nawet nie macie pojęcia jak bardzo żałuję...
właśnie dlatego nie mam prawa nazwać się Jego fanką. nie jestem godna tego.
brat mi powiedział 'oo wielka fanka po śmierci'. on sam nie lubi Majkela, moja mama też nie więc ja im się tłumaczyć nie będę. niech se mysla co chca, mam to gdzies. chce miec tylko czyste sumienie i chce komuś o tym powiedzieć... a Wam mogę prawda?

teraz przyznam pokochałam Go
naprawdę Go pokochałam...
nie mam na myśli platonicznej miłości, zakochaniu się idolu . nie nie
przyznam, że kiedy pierwszy raz oglądnęłam na YT '10 najseksowniejszych rzeczy, które robi Majkel' i uznałam Go za naprawde HOT nie wiedziałam czy mogę. :P serio... potem poczytałam i poznałam Was i zobaczyłam, że mogę bo nie jestem jedyna
a seksowny to on był kiedyś w życiu nie sądziłam, że tak pomyślę :O naprawde.. jak byłam dziewczynką jakoś nie wydawał mi się piękny i seksowny ( ale to chyba rozumiecie co mam na mysli )

Stałam się Majkelomaniaczką i tak mogę się nazwać ale na miano fanki nie zasługuje jest mi przykro z tego powodu ale nie mogę...
Choć fakt jest, że oszalałam na Jego punkcie dnia bez Niego nie przeżyję

Kocham Go za Jego uśmiech, który dla mnie jest najpiękniejszy na świecie, za Jego śliczne, ogromne oczy, które niestety ciągle był smutne.
Kocham Jego 'dziubek' oraz kiedy oblizuje i przygryza wargi.
Kocham Jego hipnotyzujący głos i przecudwone piosenki.
Kocham Jego miłość, dobroć dla świata i to że przebaczał.
Kocham Go bo miał wielkie serce i potrafił dzielić się nim z ludźmi, chciał dać szczęście innym.
Kocham Go bo On kochał nas - ludzi i dzieci.
Kocham Jego śmiech, który natychmiast poprawia mi humor.
Kocham w Nim te niewinnośc i mimo, że otaczał Go świat, fani, pieniądze i sława to był taki skromy i samotny. Tak, ciągle był samotny. Chciało by się Nim zaopiekować i uchronić od złego.
Kocham Jego taniec, przeboski Moonwalk jakiego już nigdy nie będzie.
Kocham Go za 'A' między kolejnymi zwrotkami, za ruszanie bioderkami i łapanie się za krocze.
Kocham Jego seksapil i to, że kiedy się zawstydził nieśmiało zasłaniał rękoma.
Kocham Jego skarpetki i Neverland.
Kocham na niego patrzeć. Kocham Go całego. Poprostu kocham Michaela Jacksona!

nie miał to być wiersz, spokojnie.
wybaczcie, że tak dużo napisałam ale musiałam.
tyle na ten temat

nadal nie rozumiem jak można wierzyć w to, że był winny.
popatrzcie w Jego oczy. miłość i smutek.
jak można mówić o Nim takie głupoty, oczerniać Go a tym samym niszczyć życie? nie rozumiem.. nigdy tego nie zrozumiem.

dobranoc dziewczęta
PIĘKNIE TO NAPISAŁAŚ.

ja natomiast moge powiedziec,że jestem 100%-wą fanką,ponieważ zawsze w niego wierzyłam,nigdy choć przez chwilkę nie zawahałam się nad jego winą,nigdy nie myślałam o nim inaczej niż o mądrym i dobrym człowieku i nigdy nie dam powiedziec na niego złego słowa.
będe bronić jego HONORU do końca moich dni.
choć niektóre z was mogą pomyśleć,że jestem nienormalna ,ale taka jestem i w życiu codziennym i moje milości chronię całą sobą.

edit-chciałam powiedzieć,że cieszę się widząc stare twarze.dziękuję za piękne i śmieszne poezje,za cudne zdjęcia i linki do filmików M.J..to one przyciągają mnie tu na wątek.
dziewczyny nie uciekajcie z tego wątku,bo byłoby wielką szkodą dla reszty fanów i mnie osobiście

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2009-08-21 o 09:48
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 09:50   #123
biedronka91
Zakorzenienie

O kurna, dopiero teraz zauważyłam, że są dwa wątki.
Ostatnio z czwórką też było śmiesznie.

bloomeq pięknie napisane, czuję dokładnie to co Ty. Mam nadzieję, że Majkel to zrozumie i przynajmniej spróbuje wybaczyć moją wcześniejszą niewiedzę.
Stary 2009-08-21, 09:50   #124
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1709 Pokaż wiadomość
Ech, Margo, szczęśliwy dzień dziś mam, pochwalę się.
Pod koniec lat 80-tych udało mi się jakimś cudem kupić kasetę VHS "The making of Thriller". Pożyczyłam ją koleżance i, niestety, taśma przypadkiem trafiła do kubła podczas jej przeprowadzki, po prostu pomylono worki z ciuchami do zabrania z tymi, które szły do wywalenia. Ależ ja płakałam...
A dzisiaj udało mi się na Allegro trafić tę kasetę- za 20 zł, w dodatku od Allegrowicza z Wrocka. Niezły traf, bo- z tego, co wiem, to ten film nie wyszedł na DVD a i kaset na rynku jest jak na lekarstwo.
jacie,ale masz szczęście.
moje pamiątki zniszczył były,który odszedł do kochanki. był zły,że mam jakies wąty
Stary 2009-08-21, 09:52   #125
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
PIĘKNIE TO NAPISAŁAŚ.

ja natomiast moge powiedziec,że jestem 100%-wą fanką,ponieważ zawsze w niego wierzyłam,nigdy choć przez chwilkę nie zawahałam się nad jego winą,nigdy nie myślałam o nim inaczej niż o mądrym i dobrym człowieku i nigdy nie dam powiedziec na niego złego słowa.
choć niektóre z was mogą pomyśleć,że jestem nienormalna ,ale taka jestem i w życiu codziennym i moje milości chronię całą sobą.

edit-chciałam powiedzieć,że cieszę się widząc stare twarze.dziękuję za piękne i śmieszne poezje,za cudne zdjęcia i linki do filmików M.J..to one przyciągają mnie tu na wątek.
dziewczyny nie uciekajcie z tego wątku,bo byłoby wielką szkodą dla reszty fanów i mnie osobiście
Zgadzam się

'Build my world of dreams around you
I’m so glad that I found you...'

Blue_Butterfly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 09:59   #126
mychamycha
Zakorzenienie

hej

Cytat:
wiecie co? w życiu (teraz) nie mogłabym nazwać się jego fanką... mimo, że bym chciała to nie jestem godna. dlaczego? całe życie byłam wychowywana właśnie na tych kłamstwach, sama od siebie nie miałam jak go poznać (byłam mała naprawde) ale przenigdy nie powiedziałam na Niego złego słowa. właśnie dlatego, że go nie znałam nie mogłam. mimo, że byłam malutka wiedziałam, że tak się nie robi.
żałuję, że nie poznałam go 'bliżej' tak jak teraz tyle, że wcześniej. nawet nie macie pojęcia jak bardzo żałuję...
właśnie dlatego nie mam prawa nazwać się Jego fanką. nie jestem godna tego.

Stałam się Majkelomaniaczką i tak mogę się nazwać ale na miano fanki nie zasługuje jest mi przykro z tego powodu ale nie mogę...
Choć fakt jest, że oszalałam na Jego punkcie dnia bez Niego nie przeżyję
Bloomeq piękne rzeczy napisałaś, a pod tym, co wybrałam - podpisuję się rękami i nogami.
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 10:06   #127
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

Cytat:
Get the point? Good, let's dance:
http://www.youtube.com/watch?v=qIq2U...eature=related

Jak On się ruszał... chyba nigdy nie przestanie mnie tym rozwalac na łopatki.

Cytat:
Ech, Margo, szczęśliwy dzień dziś mam, pochwalę się.
Pod koniec lat 80-tych udało mi się jakimś cudem kupić kasetę VHS "The making of Thriller". Pożyczyłam ją koleżance i, niestety, taśma przypadkiem trafiła do kubła podczas jej przeprowadzki, po prostu pomylono worki z ciuchami do zabrania z tymi, które szły do wywalenia. Ależ ja płakałam...
A dzisiaj udało mi się na Allegro trafić tę kasetę- za 20 zł, w dodatku od Allegrowicza z Wrocka. Niezły traf, bo- z tego, co wiem, to ten film nie wyszedł na DVD a i kaset na rynku jest jak na lekarstwo.
Gratuluje zdobyczy i cieszę się razem z Toba

Cytat:
Ajajaj, czy widzita to, co ja? Niuniuś ma siwą bródkę. Siwulek kochany.
Załącznik 2457453
Ah ten nasz Niuniuś

Cytat:
Myślę, że fajnie by było, gdyby każda z nas napisała Mu z tej okazji coś od siebie.
Świetny pomysł
Cytat:
PIĘKNIE TO NAPISAŁAŚ.

Nienormalna No prosze Cię Co najwyżej trochę zwariowana

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:

Kocham Go za Jego uśmiech, który dla mnie jest najpiękniejszy na świecie, za Jego śliczne, ogromne oczy, które niestety ciągle był smutne.
Kocham Jego 'dziubek' oraz kiedy oblizuje i przygryza wargi.
Kocham Jego hipnotyzujący głos i przecudwone piosenki.
Kocham Jego miłość, dobroć dla świata i to że przebaczał.
Kocham Go bo miał wielkie serce i potrafił dzielić się nim z ludźmi, chciał dać szczęście innym.
Kocham Go bo On kochał nas - ludzi i dzieci.
Kocham Jego śmiech, który natychmiast poprawia mi humor.
Kocham w Nim te niewinnośc i mimo, że otaczał Go świat, fani, pieniądze i sława to był taki skromy i samotny. Tak, ciągle był samotny. Chciało by się Nim zaopiekować i uchronić od złego.
Kocham Jego taniec, przeboski Moonwalk jakiego już nigdy nie będzie.
Kocham Go za 'A' między kolejnymi zwrotkami, za ruszanie bioderkami i łapanie się za krocze.
Kocham Jego seksapil i to, że kiedy się zawstydził nieśmiało zasłaniał rękoma.
Kocham Jego skarpetki i Neverland.
Kocham na niego patrzeć. Kocham Go całego. Poprostu kocham Michaela Jacksona!
Jeszcze zapomniałam zacytowac
Piknie napisane
Ja bym jeszcze dodała: paluszki, dziubek, poślada, drugiego poślada, czarnego olka...i wiele innych rzeczy
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 10:11   #128
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

no nadrobilam, ale przy okazji w papierach robilam

bloomeq pieknie to napisalas

zdjecia jak zwykle boskie

zaszlam wczoraj do empiku, ale tylko jedna ksiazke widzialam Zycie i smierc krola popu i nie wiem czy warto, bo nie chce czytajac stwierdzic, ze to jest tak napisane, ze tylko wyrzucic mozna.

najlepsze gadanie mam w nocy z mezem jak zasypiamy, wczoraj to juz normalnie byla prawie 4 i gadam mu rozne rzeczy i przypomnialo mi sie co tak prostego sprawilo mi wczoraj radosc. Na zakupach bylismy i jakos tak przy kasie wylozylismy, ze zajmowalo duzo miejsca, a przyszedl juz pan za nami, to zaczelam to ladnie przesuwac i zrobilo sie dla niego miejsce, a on, usmiech i dziekuje, no takie zwykle dziekuje i usmiech ile potrafia ciepla nalac do serca

tez mnie wkurza ta reklama

Anka gratuluje zdobyczy

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi

Edytowane przez groszek75
Czas edycji: 2009-08-21 o 10:13
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 10:17   #129
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blue_Butterfly_ Pokaż wiadomość
Zgadzam się
je teeeż
mysz672 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 10:29   #130
bloomeq
Zakorzenienie

GG do bloomeq

Cytat:
Bloomeq wytłumaczona, bo napisała piękne rzeczy bardzo późno w nocy. Ale reszta wesołego towarzystwa? No halo, bo trzeba będzie jakieś dyżury ustalić.
taa.. o której ja bym nie poszła spać (wczoraj była 5 rano) to kot mnie i tak obudzi żeby go z pokoju wypuścić... dziś to była 9 także miałam po spaniu

Cytat:
Myślę, że fajnie by było, gdyby każda z nas napisała Mu z tej okazji coś od siebie.
teraz jak ja już napisałam? :P to uznamy to za przedwczesny prezent urodzinowy ok?

Cytat:
Cudowne małe Bąble tylko, jak oddałaś tygodniowe kotki ? przecież nie można tak szybko odbierać ich od matki
te malutkie znaleźli w mojej kanapie podczes mojej nieobecności. mówili, że były już nieżywe... a jaka jest prawda nie wiem. wiem, że teraz ich już nie ma... a do sąsiadki oddałam te większe, które wtedy miały z 2 miesiące. a nawet nie wiem

Cytat:
PIĘKNIE TO NAPISAŁAŚ.

dziękuję pisałam prosto z serca, z łzami w oczach więc czy jest pięknie czy nie - jest szczerze
dobrze, że jesteś osobą, która kocha Go na dobre i złe. potrzebował takich...
Cytat:
Napisane przez biedronka91 Pokaż wiadomość
O kurna, dopiero teraz zauważyłam, że są dwa wątki.
Ostatnio z czwórką też było śmiesznie.

bloomeq pięknie napisane, czuję dokładnie to co Ty. Mam nadzieję, że Majkel to zrozumie i przynajmniej spróbuje wybaczyć moją wcześniejszą niewiedzę.
nooo ja też mam nadzieje, ze wybaczy. ale nawet jeśli tak to będe czuła żal do siebie.
Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
hej

Bloomeq piękne rzeczy napisałaś, a pod tym, co wybrałam - podpisuję się rękami i nogami.
jeeiii dziękuję nie jestem jedyna

Cytat:
Napisane przez kamuha Pokaż wiadomość

Jeszcze zapomniałam zacytowac
Piknie napisane
Ja bym jeszcze dodała: paluszki, dziubek, poślada, drugiego poślada, czarnego olka...i wiele innych rzeczy
no to też to też. ale wiesz... :P
a Ty jak zwykle o jednym ;]

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
no nadrobilam, ale przy okazji w papierach robilam

bloomeq pieknie to napisalas

zdjecia jak zwykle boskie

zaszlam wczoraj do empiku, ale tylko jedna ksiazke widzialam Zycie i smierc krola popu i nie wiem czy warto, bo nie chce czytajac stwierdzic, ze to jest tak napisane, ze tylko wyrzucic mozna.

Anka gratuluje zdobyczy
a dziekuje, dziekuje.
no zdjęcia
dot. książek - nie ma jakiś biografii, autobiografii Majka w bibliotekach do wypożyczenia? ]

pozatym dzień dobry wszystkim
obudzłam się na ustach z 'Billie Jean is waiting'
także od rana czuje ścisk w sercu i że jedna piosenka i bloom będzie płakać...

ps. umie ktoś hiszpański? ;>

Edytowane przez bloomeq
Czas edycji: 2009-08-21 o 10:34
bloomeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 10:37   #131
kamuha
Zakorzenienie

GG do kamuha

co tu tak cicho??
Bawcie się razem ze mna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 058.jpg (148,6 KB, 1 załadowań)
kamuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 11:08   #132
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

troche bylam w Klubie
i praca wre

pogoda sie zmieni, bo juz slonka nie ma, ale ciepelko dalej, mam nadzieje, ze znow nawalnicy jakiejs nie bedzie.

moze do kina sie wybiore na zaloge G , bo kuzynka chce, a mi sie nie chce, chyba od Pokahontas nie bylam z chrzesniakiem

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2009-08-21, 11:11   #133
RoZoWeOkULaRy
Zakorzenienie

Już V część i na dodatek 5 stron już napisałyście ?
Wy to szybko produkujecie te posty
RoZoWeOkULaRy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 11:12   #134
historjon
Zakorzenienie

GG do historjon

Cytat:
Napisane przez mysz672 Pokaż wiadomość
dodam kilka fotek na świetne rozpoczęcie dnia

1- noo, dziewczyny, onieśmielacie mnie...
2-będziemy mieć takiego?
5- bo ja taki...
6- nieśmiały jestem...
7- z jakiego to występu jest?
8 i 10- noo, jestem nieśmiały
Mysz dzięki pocieszyłaś mnie tymi zdjęciami.Jakiego ja mam pecha moja osoba toważysząca na wesele jutrzejsze złamała noge

...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko...

Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times.

historjon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 11:16   #135
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

dzień dobry

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 11:19   #136
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez historjon Pokaż wiadomość
Mysz dzięki pocieszyłaś mnie tymi zdjęciami.Jakiego ja mam pecha moja osoba toważysząca na wesele jutrzejsze złamała noge
ech co za pech, a nie wiedzialam, ze idziesz na wesele.
ja to sie ciesze, ze nie ma u mnie takich imprez, bo nie lubie wprost, juz sie denerwuje na 80-te urodziny babci impreza.
sama specjalnie w swoje 21- e urodziny brala slub, bo kiedys to tylko sobota mogla byc, a ze tak wypadlo, to grudzien, adwent, to nie mialam wesela, tylko ciche przyjecie, bez tancow i uff bez wodki

dobra dziwaczka jestem, ale tak mam

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
dzień dobry
a Dzien Dobry mlodej zonce

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2009-08-21, 11:19   #137
historjon
Zakorzenienie

GG do historjon

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
ech co za pech, a nie wiedzialam, ze idziesz na wesele.
ja to sie ciesze, ze nie ma u mnie takich imprez, bo nie lubie wprost, juz sie denerwuje na 80-te urodziny babci impreza.
sama specjalnie w swoje 21- e urodziny brala slub, bo kiedys to tylko sobota mogla byc, a ze tak wypadlo, to grudzien, adwent, to nie mialam wesela, tylko ciche przyjecie, bez tancow i uff bez wodki

dobra dziwaczka jestem, ale tak mam

Kuzynka się hajta.Ale zebym chciała tam iść to nie powiem.

...50 lat to zdecydowanie zbyt krótko...

Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times.

historjon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 11:20   #138
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
PIĘKNIE TO NAPISAŁAŚ.

fajnie Margo, to jestesmy juz 2 nienormalne

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2009-08-21, 11:20   #139
mysz672
Zakorzenienie

no nie, że mój kot ma coś z Majka? zaraz bd foty... już są
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1247752152.jpg (17,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kot.jpg (22,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1247445477.jpg (47,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00602.jpg (40,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 180px-90s-stranger08.jpg (16,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kot2.jpg (35,9 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez mysz672
Czas edycji: 2009-08-21 o 11:25

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 11:29   #140
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Kuzynka się hajta.Ale zebym chciała tam iść to nie powiem.
a chyba jednak cos wspominalas, no, ale ja juz sie pogubilam, bo tyle tych wesel
no moje kuzynki tez 2 jeszcze panny, to moze wszystko przede mna

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
no nie, że mój kot ma coś z Majka? zaraz bd foty...
prosimy

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

tak sobie zajrzalam do Klubu, zeby przypomniec cos o dziewczynach i znalazlam, ze Justyna miala za 2 dni zaktualizowac panne

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2009-08-21, 11:33   #141
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2009-08-21, 11:39   #142
mysz672
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2009-08-21, 11:40   #143
marrrta111
Raczkowanie

subskrybuje
Stary 2009-08-21, 11:51   #144
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
o ludu padam

normalnie jak wczoraj ten dziadek z rozowym kubkiem, raz Majk potem on

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2009-08-21, 11:53   #145
Ash882
Zadomowienie

GG do Ash882

Cytat:
Dzień dobry,jak to zwykle bywa,ominęło mnie oficjalne otwarcie następnej części...

myszko nie dziw się swojemu kocurkowi (on czy ona?)Pewnie razem z Tobą słucha i ogląda Majka 24/dobe no to cos z Niego przejmuje Nic tylko się cieszyc,pozatym kotek prześliczny

bloomeq Twoje kociątka słodziutkieee

"So someone put your hand out
I`m begging for your love..."
Ash882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 11:57   #146
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f
Konto usunięte

Tak sobie myślę, że włosy Majka żyją własnym życiem - kiedyś afro, potem loki-spręzynki, potem z czasów procesów takie gładkie i proste miał jakieś, a jak pokazali jego ostatnia próbę, to tam znowuż kiteczka z loczkami rozwianymi :P
71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 12:04   #147
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

O matko, jaka tu cisza dzisiaj. Nie podoba mi się to

To ja w ogóle, to idę już właściwie

I takie małe info od 13 na 16 dziewczyn, które chcą koszulki, dostałam kasę mimo wszystko czekam

No i teraz spadam.
Paa
Będę wieczorem

Stary 2009-08-21, 12:04   #148
TmargoT
Zakorzenienie

fotki genialne
Cytat:
mój jamnik ma coś z leniwca.
jesli znajdę takie fotki majka to porównam.chociaz chwilami wątpię w fakt,że majki lubił leniuchować ja..mi do góry
Stary 2009-08-21, 12:05   #149
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:

Mysza.. leżę i kwiczę

Dzień dobry dziewczyny

Moonwalker

Kasieńka_666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 12:10   #150
bloomeq
Zakorzenienie

GG do bloomeq

Cytat:
pewno samo Go tego uczyłaś
Cytat:
Napisane przez Ash882 Pokaż wiadomość
Dzień dobry,jak to zwykle bywa,ominęło mnie oficjalne otwarcie następnej części...

myszko nie dziw się swojemu kocurkowi (on czy ona?)Pewnie razem z Tobą słucha i ogląda Majka 24/dobe no to cos z Niego przejmuje Nic tylko się cieszyc,pozatym kotek prześliczny

bloomeq Twoje kociątka słodziutkieee
jeee moje i dlatego <skromny> słodkość mają po mnie i po Majku. nie ma co ukrywac
Cytat:
fotki genialne
mój jamnik ma coś z leniwca.
jesli znajdę takie fotki majka to porównam.chociaz chwilami wątpię w fakt,że majki lubił leniuchować ja..mi do góry
kto wie, kto wie
chciałabym go wtedy widziec
bloomeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości