|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
Cytat:
Fiolusku - a jaki to ciekawy wieczor cie czeka?? uchylisz rabka tajemnicy
Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-08-20 o 22:31 |
|
|
|
|
#4592 |
|
Zadomowienie
|
Tsyia musze Ci to napisac, Twoje posty mnie rozbrajają
oczywiście pozytywnie zawsze sie uśmiecham jak czytam co u Ciebie,bo tyle energii wypływa z Twoich wiadomości że szok
|
|
#4593 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za rozpoczecie diety a co tam u Ali slychac? pozdrow ja bo wiem ze nie ma teraz czasu zeby do nas zagladac ale czekam na zdjecia z wesela ech lalki wlasnie wrocilaz ze szpitala z TZ, mial biedaczek wypadek w pracy i bylo podejzenie zlamania nogi ale na szczescie na przeswietleniu zlamania nie ma i mi ulzylo dobrej nocki
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
mamrotka - to dobrze ze wszystko ok z tż
próbowałam ogórow z curry mniam mniam pyszne są chyba jeszcze ich zrobiechyba pedze spac bo tu cicho jakos znowu, Tysia - tak zgadzam sie z ines ty nawet jak piszesz cos strasznego albo przeklinasz to czlowiek sie usmieje nic a nic lezy sobie pod spodem i jem ja sobie nie patrzac - rzeczywiscie widok sredni, jeszcze takiej na mleku - fuuuj, a tak jest pyszna sprobuj wlasnych kompozycji
Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-08-20 o 22:03 |
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4596 |
|
Raczkowanie
|
Ja to jem owsiankę średnio dobrą... Ale może jak raz spróbujesz tej mojej, Tysiu, to pokochasz swoja
Więc tak: Gotuję 200 ml wody z jakimś słodzikiem, wrzucam do tego 30 g płatków, ok. 10g siemienia lnianego, ok. 3g błonnika kakaowego i ok. 10g otrębów. Gotuję to ok. 2 minut, wlewam 100 ml mleka 2% i zasypuję zmielonymi przyprawami korzennymi... Znowu gotuję, a potem na talerz i jem. Średnio smaczne, ale zdrowe i bardzo poprawiło mi perystaltykę jelit ![]() Idę wyciągnąć soczewki i zmykam spać ![]() Papa!!!
|
#4597 |
|
wizażowy robalek
|
Czeeść
Dziewczyny, dziękuję za komplementy zaczęłam odnosić dziwne wrażenie, że jestem piękna ![]() fiolusiek - idziesz jak burza, jeśli chodzi o kilogramy! blokerko - ja też jestem fanką wszelakich herbat owocowych i różnych takich smakowych Litrami piję zieloną herbatę Liptona - cytrusową i jaśminową ponadto Liptona piję Forest Fruit albo Black Fruit podobała mi się też Vitaxu malina z jeżyną Było też coś o kawie... ostatnio byłam w McDonalds i wzięłam sobie CoffeShake'a... mniam! I pomyśleć, że kiedyś nienawidziłam kawy, a teraz uwielbiam ![]() Limonciu - też bym poszła chętnie na siłownię, ale niestety mieszkam w takim miejscu, że do najbliższej mam jakieś 20km... no i trzeba mieć na to kasę Póki co jutro wyruszam na ponowne poszukiwania hula-hop 90cm - trzeba się nauczyć, jeść rozsądnie i kręcić No i bardzo ładna spódnica Nie noszę takowych, bo nie lubię - mam tylko czarną spódnicę elegancką, kiedy się trzeba ubrać na galowo do szkoły ![]() Niuniuska - jak zobaczyłam tego haburgera, to mnie szlag trafił... nie można reklamować np. sałatki greckiej? Hmm... ![]() Wiecie co, a ja mam ostatnio fazę na wieśniaki w każdej postaci! Najbardziej lubię te Piątnicy - albo z miodem, z truskawkami, ze szczypiorkiem... albo najczęściej kupuję zwykłego i dodaję do niego duużo pieprzu, pomidorka i cebulkę - mniam! ![]() Do jutra |
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Tysia1907 proponuje ci jutro zjesc sycaca owsianke pod ta diete
i proponuje ci polubic siemie lniane i herbatki zielone i czerwone bez cukrudzis sie umowilam z moim Panem M na gg i wlasnie piszemy ale zaraz zasne bo wstalam wczesnie
Edytowane przez fiolusiek Czas edycji: 2009-08-20 o 22:26 |
|
|
|
#4599 |
|
Raczkowanie
|
Co to są wieśniaki??
|
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4601 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ooo, ale się rozpisały
.Cytat:
Chyba odwiedzę tą siłownię jak będę w Wawie Pokaż się w nowej fryzurce ![]() Cytat:
. Ja niestety nie byłam tam jeszcze, więc nic Ci nie doradzę, ale życze udanego wyjazdu i czekam na relację po powrocie. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Liczyłam wprawdzie na coś więcej niż gg ale wiem, że i takie rozmowy mogą być całkiem.....ekhem....rajc ujące .Cytat:
Co do owsianki, dziewczyny podają tu jakieś skomplikowane przepisy, a moje ulubione wersje to: skrojone jabłuszko (zwykle jakaś jego połowa) posypane cynamonem i podpieczone w mikrofali, do tego 4 łyżki płatków i wieśniak. Czasem jeszcze do tego się uraczę odrobinką miodu i ew. połową skrojonego banana. Możesz też skroić kiwi, dodać płatki, wieśniaka i garść suszonej żurawiny/rodzynek. Nie ma takiej opcji, żeby Ci nie posmakowało!!! Ja już sobie niw wyobrażam dnia bez takiej owsianki!! Cytat:
To całe szczęście, że jest nic się nie stało Serki wiejskie ![]() Nie wiem, czy ma siłę Wam coś jeszcze pisać. No dooooobra............ Po korkach i curry z kury zabraliśmy z TŻetem moją bratanicę najpierw nad jeziorko, a potem nad tzw. zalew. Ależ ona miała radochę! Potem jeszcze wstąpiliśmy na chwilę do bratowej, ale prawie nie udało nam się pogadać, bo TŻet szalała z Marysią (łaskotał ją a ona się śmiała w niebogłosy) .W zw. z powyższym szafę dziś składał tylko mój tata, a że u niego musi być wszystko idealnie.... i generalnie robi wszystko mega ostrożnie (a co za tym idzie nie za szybko....) to jeszcze nie jest do końca zmontowana. Pozostały niby drobiazgi ale z moim tatą...Kto to widział szafę 3 dni ustawiać . A tak przy okazji stwierdził, że w związku z szafą trzeba przemeblować cały pokój... Ratunku!!!!Na deser obejrzałam sobie zachwalaną mi ostatnio 'Revolutionary Road'. Ale jeszcze się do tego filmu ostatecznie nie ustosunkowałam. Nie wiem też, czy wspominałam, że czytam 'Dzienniki' Sylvii Plath. Ależ ona pisze...........WOW. Może kiedyś zacytuję jej jakieś 'mocny' fragment. Zmykam Słodkich snów ślicznotki ![]()
|
|
#4602 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widzisz-jednemu dano figure innego "świra":d hihi:P no i przede wszsykim nie mam chłopa Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co drugi koło mnei mieszka taki haha:P ale jednak wole te z biedronki:P w pudełeczku a jeszcze jedno, znacie jakis medykament po ktorym nie ma sie ochoty na słodkie?! bo ja bylabym wstanie porzrec cała fabryke czekolady gdyby tylko była gdzies w poblizu ręki;D
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2009-08-20 o 23:12 |
|||||
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Tysia musisz sobie zrobic 2 tygodnie bez cukru
|
|
|
|
#4604 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hey Hi Hello
Cytat:
![]() Dzięki Dziękuję Cytat:
Chociaż jeszcze bardziej wkurza mnie to, że ostatnio wizaż działa jakby chciał a nie mógł... I zjada mi moje najdłuższe, najbardziej elokwentne posty Cytat:
Przestań się martwić takimi bzdurami, jedź i baw się dobrze Moje co?! Jakie nogi?! Dziękuję, kochana. Będę śmiało chodzić i pokazywać nogi (jakiekolwiek one nie są ) tylko najpierw moja mama musi znaleźć chwilę czasu i ją zwężyć.Cytat:
Czuję się usprawiedliwiona ![]() Cytat:
Cytat:
Fotek nowej fryzurki nie będzie, bo na prawdę nie ma się czym chwalić ![]() Cytat:
A szkoda- podobno jest genialne na talię osy.Cytat:
![]() Mogę kilka razy wprowadzić ze sobą gościa, więc gdy już wybierzesz się do Warszawy czuj się zaproszona na trening pod okiem przystojnych trenerów, relaks w jacuzzi i kawę na tarasie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Odnośnie owsianki- ja zalewam płatki gorącą wodą i czekam aż napęcznieję, a później dodają wieśniaczka/serek homo naturalny/ jogurt + jakieś owoce. Ulubione wersje to ta ze startym jabłuszkiem i cynamonem, gruszką i suszoną żurawiną oraz ananasem i orzechami. Gdybyś potrzebowała więcej inspiracji owsiankowych na wizażu jest nawet cały długaśny wątek temu poświęcony. Warto go przejrzeć- dziewczyny wymyślają prawdziwe cuda. Dziewczyny, wczoraj było cuuuuuuudnie Oczywiście jestem o 3 piwa i jednego naleśnika ze szpinakiem i sosem serowym cięższa, ale nic to. W końcu dostałam dyspensę od Ines, prawda? ![]() Wyplotkowałyśmy się i wyśmiałyśmy za wszystkie czasy. Dopiero po spotkaniach z dziewczynami widzę, jak bardzo za nimi tęsknię i jak w mojej obecnej pracy brakuje mi takich bratnich duszyczek, z którymi rozumiem się w pół słowa... Swoją drogą siłą rzeczy rozmawialiśmy o znajomych z poprzedniej pracy i jak zwykle okazuje się, że nie znam się na ludziach. Okazuje się, że osoby, które bardzo lubiłam i które zawsze w stosunku do mnie były przesympatyczne za plecami mówią o mnie różne rzeczy, łącznie z tym, że "teraz gdy pracuję w księgowości, jak usiądę na d...e to się dopiero roztyję" Wytłumaczcie mi- dlaczego ludzie są tak dwulicowi i dlaczego muszą się dowartościowywać złośliwymi komentarzami na temat innych? Nie żebym się tym przejmowała. Jeśli sprawia im frajdę takie a nie inne zachowanie- kimże jestem, żeby im tego zabraniać? Po prostu zwyczajnie tego nie rozumiem... Tym filozoficznym akcentem kończę i zmykam na śniadanie A później testować nową siłownię Have a nice day
|
|
#4605 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Virginio jak szafa juz zamontowana w calości ? ![]() fiolusiek jak nocne pogaduchy?? a ja właśnie wróciłam z rynku byłam na małych zakupach ale kupiłam w sumie tylko śliczną bluzeczkę ![]() i dziś na śniadanie zainspirowana waszymi propozycjami owsiankowymi zrobię sobie owsianke z serkiem wiejskim i dodam do tego brzoskwinie mam nadzieję że będzie jadalne i pyszne
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
a ja owsianke jem z wszytskim czasem nawet dosypuje sobie do zupy i wtedy slysze komentarze ze jem jak pies
ale mi jakos tak smakuje. dzis postanowilam znowu zasiac kielki soczewicya wczoraj na gg bylo srednio, mi sie chcialo spac a on byl zmeczony po pracy, ale opowiedzial mi swoja historie o bylej dziewczynie az mi sie go szkoda zrobilo. nie wiem czemu kobiety sa tak glupie i slepe zranic zostawic takie cudowne ciacho do tego inteligente i wogole ale mniejsza o to. przeczytalam juz znowu okolo 50 stron zolzow i stwierdzam ze najtrudniejsze bedzie zeby sie stac sie padlina dla niego, a juz jeden blad zrobilam ii powiedzialam mu o swoich kompleksach ale w sumie znam jego wiec jak cos to sie wybroniea wlasnie wszamalam kisiel z platkami owsianymi i siemieniem wiem niezbyt dietetyczne ale jestem przed okresem a i zastanawiam sie nad obiadkiem ii kusi mnie watrobka drobiowa z kasza gryszczana |
|
|
|
#4607 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry
|
#4608 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A siemię lniane to wcale nie takie znowu gluty Jak się je dużo miesza podczas gotowania, to zagęszcza mi potrawy, a ja wolę jeść gęstszą owsiankę niż taka woda z płatkami Ale jak nie siemię, to może przynajmniej otręby? Limonka, fajna spódnica. Lubię taki krój W zeszłe lato prawie cały czas pomykałam w spódnicach i sukienkach... no ale byłam 10 kg chudsza i jakoś nie miałam takich oporów jak obecnie. Ale pracuję nad tym, żeby w przyszłe lato znowu się swobodnie nosić ![]() No i w temacie diety, to waga ruszyła w dół. Bardzo niewiele, ale mam nadzieję, że to koniec tego paskudnego dwutygodniowego zastoju... Żeby tylko wyjazd nie skruszył mojej silnej woli... A jeszcze mi się przypomniało... Niuniuska, ty to jesteś laska w takim razie zgrabniutka! Chudzinka
Dieta! start 85 . . . . . . . . . . . . . . 70,3 . . . . . . . . . . . . . 58 meta Edytowane przez blokerka Czas edycji: 2009-08-21 o 11:39 |
||
|
|
|
#4609 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej piekne
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() bry, i tylko tyle? ale bedzie lanie ! Cytat:
|
|
#4610 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w swoim życiu natknęłam się na wielu dwulicowych ludzi, ale były to raczej znajomości przelotne... aż padło na moją jedną "przyjaciółkę", która brała ze mnie wzór, była moją chodzącą podobizną (o zgrozo!:P), wręcz mnie uwielbiała, a za moimi plecami.... knuła intrygę za intrygą: "prosto w oczy słodkie słowa, a w plecy metalowe pręty". Minęło parę dobrych lat, aż w końcu moja uśpiona spostrzegawczość mnie olśniła ;p i dałam lasce wiązankę przebojową, powiedziałam co o niej myślę, spokojnie i inteligentnie zgniotłam ją jak małego robaczka . Za dużo mi złego w życiu zrobiła...Oczywiście grała ofiarę, ale nie ugięłam się. Od tamtej pory nasze stosunki są hm... nijakie. Niestety, musimy się widywać, ze względu na dobrych znajomych, ale przyjaźnią tego nie można już nazwać. Teraz uważniej dobieram znajomych... ![]() Cytat:
![]() Eee, nie myśl o tym wszystkim, poddaj się chwili... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mrrrrrrrrraaauuuu Kochanie, od Ciebie to ja mogę dostać całą gromadę klapsów na goły tyłek! Sama przyjemność!![]() A jak tam Tż się czuje? Mam nadzieję, że lepiej bidulek jeden. Pozdrów go od wizażowej koleżanki z sekty ![]() Przeczytałam wczoraj cały wątek madzi... o jej chorobie. Strasznie jej współczuję i muszę przyznać, że jej historia dała mi do myślenia...Ah, mam do Was pytanie. Muszę na mój żołądek wcinać siemię lniane, ale nie mam pojęcia z czym/jak to się je. Ktoś mnie oświeci? Plissss.U mie dzisiaj na obiados rybka zapiekanka z pieczarkami i serem. Mój kolejny eksperyment ![]() No i postanowiłam, że na prośbę mamroci kochanej wstawię później, jak będę miała więcej czasu, troszkę fotek z wyjazdu nad morze
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Niuniuska siemie podobno lepsze jest zmielone
|
|
|
|
#4612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. A to siemię się wpierdziela na sucho jak koń owies, czy gotować trzeba?:P Czy coś innego z nim robić?:P A tak co do wieśniaka. Ja nie mogę na niego patrzeć już od kilku miesięcy (na tego zwykłego). Jak na samym początku diety (o boszesztymoj - rok temu ) mogłam wpierdzielać go bez niczego i było mi mało... tak teraz sam zapach powoduje u mnie odruch wymiotny . Przechodzi mi jedynie ten z truskawkami i dodany do owsianki. Inaczej kaputt i haft ;PKurczę od X czasu jestem w domu na weekend i jakoś zupełnie nie mam pomysłu co z sobą zrobić. Chyba postawię na jakąś książkę, wyszperam coś w necie, bo nie mam już co czytać. Nawet już nie pamiętam kiedy ostatnio SPAwałam. ale jakoś nie mam na to ochoty... mam za to lenia w
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
jak zalejesz cale siemie mlekiem to zrobi sie takie troche glutowate ale mozna wypic, zmielone ma inny smak. i lepsze jest kupowane w opakowaniu niz na wage bo to na wage smierdzi i jakies smieci w nim sa
ale czasem je szamie z jogurtem |
|
|
|
#4614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pisalam juz na inym watku ale Wam tez napisze - ludzka glupota nie zna granic wlasnie jakis samochod ( chyba mercedes terenowy z okolo 2000r) wyladowal w jeziorze nie daleko mojej wiochy po cos te ograniczenia przedkosci sa prawda ale juz ich wyciagneli i zyja rajdowcy a tak w ogole to strasznie duzo ostatnio wypadkow
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Hej lalunie
cisza tu dzisiaj wszystkie balują u mnie dieta leży i kwiczy![]() czekam na baty...![]() u mnie gorac byl straszny, poopalalam sie troszke ale udaru mozna bylo dostac ![]() jutro zastepuje znajoma w stajni w pracy mam 12 godzin wiec dietowo bedzie pewnie lepiej ale do was zajrze dopiero wieczorkiem![]() padam i pedze spac bo musze wstac wczesnie, dobrej nocki |
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Bo jeszcze się dziś nie witałam. Mój dzionek spokojnie - trochę korków, trochę lakierowania deku, 2 piwka ( A co u Was? Limonko nie zawracaj sobie nawet swojej pięknej główki takimi zołzami. Ten typ tak ma i tyle. Jest taka piosenka Heya, a dokładniej jej fragment, leci jakoś tak: Nie ufaj ludziom, którzy głaskają Cię, ściągają czapki (....) i coś w tym rzeczywiście jest. Inesko, ja w dalszym ciągu będę Cię namawiać do porzucenia rozmyślania o tym, jak wyglądasz w bikini na rzecz dobrej zabawy!!! Szafa, jak już pisałam, już stoi, trzeba jeszcze tylko podłączyć halogeny. A Ty kochana pokaż bluzeczkę! Blokerko 'Dzienniki' niestety mam tylko po polsku. Ale i tak niektóre ich fragmenty są po prostu obłędne. Poczekajcie, może znajdę jakiś........ ''W końcu puścił mnie i odsunął się, a ja położyłam dłoń na ciepłych i obolałych od pocałunku ustach. (...) Nikt mnie przedtem tak nie całował. Stałam tak, ogarnięta tęsknym elektrycznym drżeniem'.Albo, ot o lampie: 'Wpatrywałam się w lampę, światło zadrgało i rozpadło się na malutkie kawałeczki. Jakby cała konstelacja rozjarzonych punkcików ułożyła się w drgającyu łuk. Drgał najpierw powoli, potem coraz szybciej.' 'Mam tak zawsze lecieć korytarzem śmiechu i łez, obijając się o ściany?' albo: 'Podczas, gdy gęste powietrze opływało mnie jak melasa, księżyc i światła latarni rzucały groteskowe cienie, które rozszczepiały się jak niebieskie, schizofreniczne widziadła i powtarzały się nieśmiało.' i 'Liczy się tylko przyszłość - bo nigdy się do niej nie dochodzi, tylko na zawsze zostaje w teraźniejszości- jak Biała Królowa, która musiała wciąż biec, żeby zostać w tym samym miejscu.' itd, itd...... No i w temacie diety, to waga ruszyła w dół. Hurra! Kostko, nad czym teraz pracujesz? Co dekupażujesz? Lecę sprawdzić jeszcze inne wątki. Cmok cmok na dobranoc!!
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2009-08-21 o 23:25 |
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
Wpadłam tylko na moment. Virginio pobiłam Cię, bo wypiłam dziś cztery piwa Za to w miłym towarzystwie wizażanek I z sokiem imbirowym Było tak świetnie, że warto było narazić się na te dodatkowe kalorie i kilka gramów więcej Tylko teraz tak mi się w głowie kręci ![]() Na siłowni przeszłam już chrzest bojowy i zapowiada się na prawdę genialnie. Myślę, że będę tam stałym bywalcem. Jutro po pracy (przypominam, że w weekendy wciąż pracuję na rekrutacji) zamierzam się wybrać na fat burning. Mam nadzieję, że nie zgubię się w drodze z prysznica do szafki jak to miało miejsce dzisiaj- na prawdę mają ogromną tą damską szatnię Dziękuję Wam za słowa wsparcia Zmykam i przesyłam buziaki na dobranoc
|
#4618 |
|
Raczkowanie
|
Oj dziewczynki... Spakowana jestem już prawie do końca. Teraz będę kładła się do spanka. Jutro jeszcze dorzucę kilka rzeczy i w drogę.
Pociąg mamy o 10.02. Niby można jechać autem, ale ostatnio tyle wypadków (jak pisze mamrotka, normalnie zatrzęsienie stłuczek i większych wypadków), że jakoś wolę pociągiem. Poza tym mamy bez przesiadek i tylko 5 godzin, więc pewnie samochodem nie byłoby wiele krócej. Kurcze... popakowałam swoje ciuchy, ale ostatnio mam straszne problemy z ubieraniem się i boję się bardzo, że mnie dół złapie w tym Poznaniu i nie będę chciała w ogóle wyjść na miasto, a nie będzie się w co przebrać. Normalnie wiem, że to brzmi debilnie, ale tak mam czasami, że przebieram się 10 razy, żeby w końcu stwierdzić, że i tak jest masakra i albo się z tym pogodzę, albo zostanę w domu aż do śmierci (no albo do schudnięcia...). Damn! Durna jestem Oj, będę tęsknić za Wami okropnie... Tak się jakoś przyzwyczaiłam do Was, że mogę pisać, co mi ślina na język przyniesie i się trochę rozweselić czytając Was albo posmucić się nawet z Wami jest dobrze... Ojej... ale nostalgicznie się zrobiło No normalnie polubiłam Was strasznie i pewnie żadna z Was nie będzie tak za mną tęsknić jak ja za Wami będę Pozdrowienia i do zobaczenia! ![]() Trzymajcie się dietowych postnowień i cieszcie się ostatnimi tygodniami wakacji! Papa, mua *
|
#4619 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wiem wiem kochana;* ja się do Ciebei codziennie uśmeicham;p nawet nie wiesz;D Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kochane uciekam pomalemu spac, bo strasznei mnei dizs oczy bola chyba temu ze konczy mi iśe zywotnosc soczewek...zneisc ich dzis nei moge, tak bola i kuja i wszysko pokolei, takze idem sem;p jutro sie odezwe...dzis jakas taka jestem..bez zycia, ciumek wam ;*
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Tysia1907 oduczysz sie jesc slodyczy tylko z czasem
![]() a ja wlasnie wszamalam 2 parowki, jakos tak mnie naszlo ale okropne byly a ile tluszczu mialy ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.

i przez to ze zdecydowalam sie oddawac troche swojej krwi to mam nadzieje ze pomoze to komus choc w malutkim stopniu by mogl przezyc pare chwil wiecej
wyslalam juz probki dna sliny i czekam na odpowiedz z fundacji i mam nadzieje ze kiedys bede miala okazje oddac komus swoj szpik i zeby ta osoba wyzdrowiala. jestem zdrowa wiec czemu mam myslec o sobie tylko

oczywiście pozytywnie 

chyba jeszcze ich zrobie
nic a nic
start 85 . . . . . . . . . . . . . . 70,3 . . . . . . . . . . . . . 58 meta
Póki co jutro wyruszam na ponowne poszukiwania hula-hop 90cm - trzeba się nauczyć, jeść rozsądnie i kręcić 

ale mniejsza o to. przeczytalam juz znowu okolo 50 stron zolzow i stwierdzam ze najtrudniejsze bedzie zeby sie stac sie padlina dla niego, a juz jeden blad zrobilam ii powiedzialam mu o swoich kompleksach ale w sumie znam jego wiec jak cos to sie wybronie
i haft ;P