|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
Cytat:
|
|
#1832 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
Cytat:
|
|
|
|
|
#1833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja uwielbiam storczyki, mam ich w domu narazie 4, ale kolekcja na pewno się powiększy, bardzo mi się podobają te kwiaty i też myślę o nich we włosach, ale chyba za trwałe do fryzur one nie są, gdzieś widziałam zdjęcie PM w środku wesela jak już jej oklapł ten storczyk i za ładnie to nie wyglądało, moze za mało lakieru? nie wiem, najlepiej wypytać najpierw fryzjera które kwiatki najczęściej doczepiają do fryzur i jak długo powinny wytrzymać, albo w kwiaciarni
|
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie na te swiadkową http://www.fotograf-wesele.pl/zdjeci...un_z34519.html
|
|
|
|
#1835 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1837 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
najlepiej powiedzieć, ze Twoje wizażowe uzależnienie to nasza wina
A foto ze świadkową mnie powaliło ![]() A właśnie jak tam Wasze swiadkowe i świadkowie? Pomagają Wam w czymś? Możecie na nich polegać? Kim są? Macie już wogóle wybranych i "oświeconych" w tym wyborze? Ja osobiście Świadka nie znam, jest dobrym kolegą mojego Tż, wie o swej roli i jest jak najbardziej za (pierwszy problem świadka po zapytaniu o świadkowanie: "jezzzuuuu co robimy na kawalerskie" ), mam nadzieję, że uda nam się do ślubu poznać, niestety wszyscy jesteśmy zapracowani i ciężko nam się zgrać kiedy przyjeżdża ![]() Świadkowa też została już poproszona, w sumie zaraz po podjęciu decyzji, która była oczywista Bardzo się cieszę, że się zgodziła hahaha: Jest kochana i wierzę, ze świetnie sprawdzi się w swojej roli, którą jest przejęta, bo to jej pierwszy raz
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-21 o 11:01 |
|
|
|
#1839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sama mam 8 i mama ma 3 niedługo dostanę od tżta kolejnego W kwiaciarni to te kwiatki zawsze czymś spryskują żeby dłużej trzymały. We wrześniu już chyba upałów nie będzie na dworze to tak szybko nie oklapnie. A jak oklapnie na sali to zdejmę i po kłopocie Byle do pierwszego tańca wytrzymał Zwłaszcza, że ja już go będe miała od 7 rana założonego![]()
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
#1841 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1842 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale wieczor panienski to na pewno zrobi niezapomniany, tego jestem pewna ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- cześć
|
|
|
|
|
#1843 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Cytat:
Świadkiem jest kolega Mojego K., i w dodatku mój kochanek Co do świadkowej, to jest nią moja kumpela z ogólniaka. Załatwiła nam już dobrą kucharkę i chodzi ze mną na przymierzanie sukni
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
nie no ja też się dostosowuję oczywiście, bo obie pracujemy, ale ogolnei wiem, ze mogę na nią liczyć
Znamy się od 1 klasy podstawówki, więc już łooo matko 17 lat 1 września stuknie ![]() Cześć Kasiu
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-21 o 11:37 |
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
A moja świadkowa.. przyszła do mojego KLO w 2 klasie (jeszcze 4 letnie LO były) mamy tak samo na imię, ten sam znak zodiaku, obie jesteśmy jedynaczkami.. i obie przeżywałyśmy burzliwe związki.. Ostatnio się między nami popsuło przez pewnego jej byłego, ale wracamy na dobre tory
![]() Moja stara powiernica tak samo pokręcona jak ja A nasza znajomość w tym roku ma 11 lat Ona mnie zna jak nikt inny i pomagać mi będzie tego jestem pewna... ale ja np nei zamierzam robić czegoś takiego: świadkowa organizuje panieński niespodziankę.. po co.. ja za specjalnie nie lubię niespodzianek Boshe.. musze ją zmolestować o fotki znad morza... sięwczasuje szczęściara
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam 2 przyjaciółki jedną znam od podstawówki, razem do gimnazjum i liceum chodziłyśmy, a teraz razem będziemy mieszkać
a druga dołączyła do nas w liceum
|
#1847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na razie nic mi nie pomaga bo nie ma co ale jestem pewna, ze pomoże dużo (mimo iż ma małe dziecko)Bardzo mile mnie zaskoczyła jak powiedziałam jej, że będzie trzeba przesunąc mój panieński na inny dzień-wieczór miał być w piątek a ona w sobote na weselu bedzie. A siostra do mnie że mam się nie martwić ona da rade i wieczór będzie tak jak miał być Ja tez siostrze pomagałam-wiozłam i odbierałam do/od fryzjera i kosmetyczki, pomagałam ubierać, rozdawałam dzieciom cukeirki na bramach, stroiłam dom, czytałam wstęp do błogosławieństwa i później roznosiłam kawalerom kokardki i spisywałam kto chce fotki i płyty, ściągałam welon na oczepinach (i później go złapałam ). można powiedzieć, że więcej zrobiłam niż świadkowa.
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-08-21 o 11:56 |
|
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka a świadkwoa? Miało być o świadkach
Obca to ty już termin panieńskiego masz? Woooow to ześ teraz pojechała Fajnie masz z siostrą, dla mnie moja świadkowa to praktycznie siostra
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-21 o 11:56 |
|
|
|
#1849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tydzień przed weselem![]() : Czyli 17 wrzesnia![]() ![]() tż tez cos planuje na piątek albo sobote, ale coś ostatnio przebąkują, że bez nas to (dziewczyn) zabawa będzie bez sensu aaaa no i zapomniałam dopisać, że tez siostrze panieński robiłam-wprawdzie tylko grila, bo siostra w 6 miesiącu ciąży była, ale udało mi się zebrać wszystkie jej koleżanki
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
najważniejsza jest dobra zabawa, anwet przy grillu
ja też bymc hciała tydzień przed mieć panieński
|
#1851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nieważne gdzie, ważne z kim A na wieczór planuję jakąś posiadówkę w domku a potem wyjazd na disco Chyba, że wymyślą jeszcze coś innego![]()
|
|
#1852 |
|
Zadomowienie
|
Aga, Ja też byłam na weselu gdzie PM miała córcię (jakieś 10 m-cy) i nie było żadnego problemu. Dziadkowie się nią dużo zajmowali na weselu, a potem poszła spać do babci PM. Twoja córcia jest starsza i tym bardziej nie powinno być problemu. Połóżcie ją spać w ciągu dnia przed weselem, żeby dłużej na nim wytrzymała, a jak już się zmęczy na weselu, to jak macie pokój dla nowożeńców, to możecie ją tam położyć.
|
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
ja też bym chciała najpierw w domu, a potem potańczyć
i dokładnie: ważne z kim
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1856 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda, że nie uda nam sie spotkać i zrobić jednej wielkiej imprezy na wieczór panieński
![]() ![]()
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i swoją drogą zawsze możemy cos zorganizować i będzie zjazd panien młodych 2010 Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-08-21 o 12:27 |
|
|
|
|
#1858 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja mam problem, bo my nie prosilismy jeszcze nikogo na świadków, z tej przyczyny że przyjaciel TŻ który miał być u nas świadkiem ( tzn wiedziałam że on będzie ) zginął w wypadku rok temu ( już o tym pisąłam ) a TŻ znajomi są już po ślubie i dzieci mają i TŻ mówi że tak głupio ich prosić. A z mojej strony są 3 koleżanki, więc nie wiem na którą miałabym się zdecydować, cały czas myślałam nad jedną, ale ostatnio większy kontakt miałam z inną ( taką co znamy się od dziecka) i myśleliśmy żeby wziąć jakąś parę na świadków, żeby się głupio nie czuli, ale ta koleżanka, o której myślę jest bez partnera, druga w prawdzie ma narzeczonego, ale nie wiem czy by się sprawdził bo lubi popić i nie zna umiaru, więc nie wiem czy problemów by tylko nie narobił. A ta koleżanka znowu z którą znam się od dziecka, w tym roku miała ślub, więc się zastanawiamy czy jej z mężem nie wziąć na świadków. Dla TŻ to głupia sytuacja bo na prawdę nie ma kogo wziąć, myśleliśmy o moim koledze, ale na razie nie mamy jakoś z nim kontaktu i nie wiem czy by się nie zdziwił, bo jakimś przyjacielem nie jest, ale fajnym kolegą. Myślę że sprawa świadków się rozwiąże jeszcze w tym roku, ale moje dziewczyny wiedzą o naszych prolemach i nie będą się gniewały jak wybiorę tylko jedną z nich, tzn tak mówią ![]() Z resztą nie bardzo wyobrażam sobie chodzenie z koleżanką, którą zamierzam poprosić na świadka po salonach z sukniami, bo ona ma inny gust i mi mówi że np przy moich kształtach to powinnam to to i to,przy moich szerszych ramionach to tamto, a co innego zupełnie wygląda na mnie i na modelkach mojej budowy, więc nie wiem czy jest sens. Mamy nie będzie w Polsce, mogłabym jeszcze z TŻ pochodzić, ale on się nie zna i mówi tylko: ma być biała i tyle. eh pożyjemy zobaczymy, to jeszcze nie powinno mi spędzać snu z powiek |
|
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
znaczy ze mnei nie odwiedzisz
![]() ide się rzuce z balkonu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

tylko czasem w pracy podczytuje ale jestem na bieząco

a druga dołączyła do nas w liceum