|
|
#4651 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Nie wiem jak Wy ale denerwują mnie dziewczyny, które wchodzą tu tylko po prośby. Nawet nic od siebie nie dodadzą i zaśmiecają tym wątek. I dlatego od dzisiaj mam swoje postanowienie: ŻADNYCH PRÓŚB!!! Zaśmiecają wątek niepotrzebnie. A pomagać będę tylko wybranym dziewczynom (tym NAJ
). Coraz gorzej się tu robi niestety. * W ramionach twych utonąć, w bezkresie Twych oczu znów się znaleźć... * - Jestem tylko zwykłą dziewczyna, taka jak wiele innych... - Nieprawda, jesteś niezwykła, bo moja
|
#4652 |
|
Przyczajenie
|
Jesteście super
![]() https://static.wizaz.pl/forum/images...or/menupop.gif Najczęściej kradnę od: ciiri , Xadei , JednaNaMilion , 96LadyPoziomka96 , papergirl , Plotkaraaa , RealGirl89 , hotiie , Little Ballerina ![]() _________________________ __ Kto chce bym go kochała nie może być ponury i musi potrafić mnie unieść na ręku wysoko do góry. Kto chce bym go kochała musi umieć siedzieć na ławce i przyglądać się bacznie robakom i każdej najmniejszej trawce. I musi też umieć ziewać gdy pogrzeb przechodzi ulicą gdy na procesjach tłumy pobożne idą i krzyczą. Lecz musi teżbyć wzruszony gdy na przykład kukułka kuka lub gdy dzięcioł kuje w srebrzystą powłokę buka. Musi umieć pieska pogłaskać i musi mnie umieć pieścić i śmiać się, i na dnie siebie żyć słodkim snem bez treści. I nie wiedzieć nic, jak ja nic nie wiem i milczeć w rozkosznej ciemności i być daleki od dobra i równie daleki od złości. Prawdziwy przyjaciel to taki, do któego zadzwonię od 3 w nocy, powiem: Jestem w więzieniu w Meksyku. A On odpowie: Nie martw się, zaraz tam będę. ;]] Wierzyłam w to co mówiłeś chociaż czułam dziwny lęk. "Są dwa światy i nas jest dwoje. Do swych miejsc przypięci jak rzepy." Innym rytmem dziś gra muzyka naszych serc. "Kocham Cię - Skąd wiesz? -Noszę Cię w duszy. Gdy Cię nie ma ponad godzinę ciągle myślę o Tobie. I ten uśmiech..." "Nie boję się być sobą i jest mi z tym dobrze a Ty jesteś tchórzem." nie przegap mnie, ok? oswoiłeś mnie. a oswoić tzn stworzyć więzy. "Bądź spokojny - wyjadę z tego miasta. Bądź spokojna - odejdę stąd" Mam nadzieję, że coś Wam się spodoba. ;] Mówiłam już, że jesteście wspaniałe talenciarki? )
|
#4653 |
|
Zadomowienie
|
why u've been actin` like u're just fifteen ?! /dlaczego zachowujesz się jak piętnastolatek ?!/
now who's kiddin` who? /kto teraz nabiera kogo?/ what took u so long ? /co zajęło ci tak dużo czasu?/ u touched my heart right from the start . /od samego początku poruszyłeś moje serce./ we've only just met and I'm undressin` u with my eyes . /ledwo co się poznaliśmy, a ja już rozbieram cię oczami./ if I spell it 'O U T' will u get the message finally ? /jeśli przeliteruję ci 'w y j d ź' , dotrze to w końcu do ciebie ?/ keep thinkin` I'm your girl . /dalej myśl, że jestem Twoją dziewczyną./
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-08-22 o 16:21 |
|
|
|
#4654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hotiie -> przepraszam królewno, ale nic nie wymyśle.. ________________________ Najważniejszy jest czas, w którym robię co chce. Zostań z nią proszę, nie możesz bez żalu teraz odejść i scichł Twój szept Twój wzrok też zgasł, wokół tylko cisza.. przecież wiesz jak mi zależy, dlaczego tego nie potrafisz docenic.
|
|
#4655 |
|
Rozeznanie
|
Oops -
![]() _______________ kupmy słodkie wiśnie. chodźmy gdzieś nad Wisłę. serca głos gorący w jedno nas połączy. chwila między nami jak dwoma płomieniami, żar. na błękitnym niebie otuleni w siebie. w naszym małym świecie nic nas nie dosięgnie. jak w mydlanej bańce mamy swoją bajkę. winogrona słodkie wyjadamy sobie z ust.
|
#4656 |
|
Raczkowanie
|
wiem, że ostatnio jest tu duzo próśb. a ja bywam tutaj osttanio rzadko.
ale chciałabym prosic opisy że on mi sie baaardzo podoba. tylko takie bardzo, bardzo dyskretne. (; wiem, że były podobne. ale otrzebne mi sa takie żeby nikt sie nie dowiedział, że to do niego ![]() RealGirl89 xDJakJaCieLubiexD i live in hollywood loveISshit papergirl ciiri Together93 JednaNaMilion nastychick 96LadyPoziomka96 Little Ballerina nydee xxgroszek07xx hotiie lovers2friends Onax3 Plotkaraa caroline060 NieMyslPoczuj lall uwielbiaj chocapic Kissabble peculiarity nie pamietam wszytskich nicków ale wszytskie jesteście cudowne. zlitujcie się i zabijcie mnie. I nienawidzę słów: "Nic nas nie rozłączy" Zamykasz drzwi i odchodzisz
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2009-08-21 o 12:32 |
|
|
|
#4657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miło mi Perełko a powyższy zabieram.Każdy z nich na pewno już Cię brał. pieścił, głaskał, robił to, co chciał.
i czujesz, jak krew pulsuje Ci w żyłach. za rękę. parę centymetrów nad chodnikami. uwielbiam się śmiać, gdy pleciesz bzdury. ciepłe strumienie powietrza przekazywane z ust do ust. pewnego dnia, patrząc w lustro, żałujesz kim jesteś. i słyszę jak się śmiejesz z mojej miłości. wdycham zapach lakieru, w Twoim ulubionym kolorze. ile razy dziennie mnie kochasz? wyśnij sobie lepszy los. wszystko, co chcesz, wymarz sobie.
|
|
|
#4658 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Aaa, możliwe. Wybaczcie, jeśli coś skradłam. (; Cytat:
Hej Też jestem nowa, ale postaram się pomóc. ![]() Come on baby we ain't gonna live 4ever. / No chodź bejbe, nie będziemy żyć wiecznie. I wanna taste life with you. / Chcę zasmakować życia z tobą. nie zatrzymasz mnie! a ja idę do Ciebie ![]() walczę z chęcią przywiązania go do krzesła i wpatrywania się 24 godziny na dobę. możesz czasem nie lubić, możesz czasem nie mówić, ale kochaj mnie. Lepiej zaryzykować i żałować, że się zaryzykowało, niż żałować, że się tego nie zrobiło. Oj chyba nie pomogłam. ;| Powodzenia. ![]() ________ nie wiedziałam, że anioły latają tak nisko. spojrzała na metkę świata: Made in China. Zatrułeś mnie sobą. I nie ukrywam, że ulegnę jeszcze raz. I popełnię setny raz to samo zło. Iść ciągle być w tej podróży ,którą ludzie prozaicznie życiem zwą. Mój cały świat po prostu sobie weź. Nieobecność powoduje, że serce traci na wadze. Darzę Cię takim samym uczuciem jak tymbark jabłkowo-miętowy. Te nie są z wizarzu na pewno. Jeśli coś się powtórzyło, to przez przypadek. ![]() |
||
|
|
|
#4659 |
|
Rozeznanie
|
RobCoChcesz
a kiedy pozwolisz się pokochać, nigdy nie ucieknę. Bo każdy szuka kogoś by pójść tą samą drogą. Ciemnej strony Twej... chcę nauczyć się. Bo ja zauważam nawet nanosekundy bez niego. niech to trwa. ten błogi stan. Potrzebowałeś dnia, tego jednego dnia i to w co tyle lat wierzyłam rozpływa się.. To ten stan , to ten błogi stan ! marzeniami najedzona. W tobie zakochana. wstałam spojrzałam przez okno i pomyślałam piękny ten mój świat. Pytają czy trzeba kochać. O to nie należy pytać, to trzeba czuć. Jeszcze czuję Twój dotyk a już tęsknię za Twymi dłońmi. akceptuj moje wady, naucz się z nimi żyć nie musisz specjalnie wierszem do mnie mówić Zostawmy to i chodźmy na spacer,bo dzisiaj świat wygląda inaczej. To było do przewidzenia. I to, że wejdziesz i to, że nie zapukasz. [ wizaż. ] _________________ mój drogi, chodźmy na spacer, wyprasowałam Tobie koszulę.
|
#4660 |
|
Wtajemniczenie
|
Każde głębsze uczucie prowadzi do cierpienia . Miłość bez cierpienia nie jest miłością ... Nie słowa ... lecz czyny się liczą ... gdyby ode mnie zależało cały świat by w ****u runął. nigdy nie stawiam na miłość, zawsze na przyjaźń ! niczego nie żałuję, choć trzymam się tego, że każdy 'koniec' mógłby wyglądać nieco inaczej.. On debil wciąż nie kumał, że ma toksyczny dotyk .Teraz pójdź i pokaz jej, że ją kochasz, zanim będzie za późno.
i świadomość " już za późno "
|
#4661 |
|
xoxo
|
Sztuka kompromisu jest jedną z podstaw udanego związku, ale jak wiele można poświęcić dla drugiego człowieka pozostając przy tym sobą...?
...i tutaj trzeba zawsze pamiętać, że miłość czy mała czy wielka, człowieka zawsze nęka. Mając w pamięci dawne rozmowy, pocałunki, sex; mijamy się bez słowa. Kolejny raz. Wiesz, że czasami człowiek ma takie chwile, że przytuliłby się nawet do jeża? kupmy sobie miłość. taką rozpuszczalną w powietrzu, do psikania w aerozolu. taki bezbarwny gaz o woni szczęścia, wywołujący motylki w brzuchu. albo taką miłość w tabletkach, rozpuszczalną w wodzie. z ogromnego kubka będziemy spijać hormony szczęścia dużymi łykami. zaczną w nas buzować endorfiny i odczujemy podwyższony poziom fenyloetyloaminy. Paradoksalne w życiu jest to że aby zostać zapamiętanym nie trzeba wcale robić wiele.. wystarczy odrobina w którą wlejemy całe swe serce. Zwariuje. Tylko czekać.. Nie wiadomo ile.. I czy jest na co.. To jakby umierać powoli. Nie przyzwyczajaj się do niczego. Wiele jeszcze nastąpi, ale wszystko zdąży przeminąć.
|
#4662 |
|
Rozeznanie
|
Znacie to uczucie kiedy czegoś się bardzo pragnie,
ale nie można lub nie wiadomo jak to osiągnąć? Właśnie. Mówi się, że nie można mieć wszystkiego, ale czasami prośby czy marzenia nie są tak wielkie jak mogą się wydawać. A do urzeczywistnienia ich potrzeba siły woli, której momentami po prostu zabraknie. O ironio. bo marzenia naprawdę się spełniają Nasze rozmowy zbyt często przeradzają się w kłótnie. W takich przypadkach to już nawet medycyna jest bezradna. A więc leże i kwiczę podczas kiedy moja psychika mija parter i pozdrawia Lucyfera. Alicja po drugiej stronie lustra - zaryzykujesz?
|
|
#4663 |
|
Raczkowanie
|
RobCoChcesz
może: Naucz sie patrzeć i dostrzegać... a porozmawiamy ![]() look at me. look! and? oh. look. i love you. ![]() Miłość jest wtedy, gdy się kogoś lubi za bardzo... ![]() To spojrzenia innych nadają naszemu życiu sens... ![]() Może gdy kiedyś zobaczysz mnie w swoim śnie wtedy zrozumiesz... ![]() Marzenia trzeba spełniać...samemu? Nie wiem...ale gdyby...to pomożesz? ![]() Wiesz ile dla mnie znaczysz? Nie? Czytaj z moich oczu. ![]() Wplotę Cię w mój życiorys...
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Po co mi oczy, jeśli Cię nie oglądają?
Po co mi ręce, które Cię nie dotykają? Po co mi uszy, skoro nie słyszę Twego śmiechu? Po co mi skóra, która nie czuje Twego oddechu? Po co mi usta, które całować Cię nie mogą? Po co mi nogi, skoro Ty chodzisz inną drogą? Po co mi miłość, jeśli nie ma Ciebie blisko? Po co mi życie, skoro Ty to dla mnie wszystko?
|
|
#4665 |
|
Zadomowienie
|
gdybym wtedy wiedziała, że widzę Cię ostatni raz, przypatrzyłabym Ci się dokładniej. gdybym wtedy wiedziała, że ostatni raz Cię słyszę, wsłuchałabym się w dźwięk Twego głosu. gdybym wtedy wiedziała.. powiedziałabym Ci więcej, powiedziałabym Ci, że Cię kocham i że będzie mi smutno, gdy odejdziesz.. o co mam się modlić.. ? o to, by wrócił? przecież jest już za późno.. w moim życiu nie ma już dla Niego miejsca. O to bym przestała kochać ? Sama nie wiem czy tego chcę. Boję się.. Więc o zapomnieniu też nie ma mowy.. ! Może o to, bym była szczęśliwa? Przecież bez Niego nigdy nie będę. Więc modlę się Panie za ludzi! by nie mieli takich dylematów jak ja.. ! zdradzić Ci mój sekret? Kocham Cię..
zapytałabym, czemu nie jesteś teraz przy mnie ? Edytowane przez z innej bajki Czas edycji: 2009-08-21 o 13:35 |
|
|
|
#4666 |
|
Przyczajenie
|
abuch
do zakochania jedenk krok. musisz go zrobić jak najprędzej! ![]() Nigdy ale to przenigdy nie czekaj bo nigdy nie bedziesz gotowy tak jak jestes gotowy w tej chwili ... nie spróbujesz, nie przekonasz się czy warto. niestety nic innego nie przychodzi mi do głowy ;p
|
#4667 |
|
Rozeznanie
|
Życie to jedno wielkie gówno, a potem się umiera. "Przed świtem: księga druga - Jacob" ' atmosferę i wydarzenia wokół ciebie tworzy to, co jest w tobie ' ' piękne, samotne, wykształcone i nie potrzebują do szczęścia facetów ' ~Magda M. Nie tak to wszystko miało być. Jesteśmy rozdarte. Nie wiemy co zrobić. My nie umiemy grać. Udajemy szczęśliwą. A tak na prawdę jest inaczej. My nie potrafimy siebie okłamywać. Nie mamy takiej mocy. A chciałybyśmy. Im bardziej kobieta podoba się mężczyźnie tym bardziej będzie unikał zaangażowania Jakie to piekne, gdy dziewczyna zapomina, że jest dobrze wychowana ![]() Marzenia są jak bańki mydlane...istnieją póki nie otrą się o rzeczywistość.. Ludzie z przeszłości, spacerują po mej głowie. lubię cię życie nawet jak dajesz po dupie.
|
#4668 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś jedynym sposobem na poprawienie mi humoru i jedynym sposobem na spieprzenie go.
uwielbiam Cię , a tak bardzo chciałabym przestać jeszcze raz , a tylko raz mnie zobaczysz. do mojego dzisiejszego życia , Ty byłbyś tylko miłym dodatkiem. a takich dodatków mogę mieć tysiące i gdybym mogła , gdybyś tylko mnie posłuchał wykrzyczałabym Ci wszystko , ale nie mogę , a nawet jeśli to i tak nie zwracasz uwagi na moje usta , nawet na oczy , nawet nie patrzysz na mnie ukradkiem ..
|
#4669 |
|
Raczkowanie
|
* Odnajdziemy w tym sens.* Otworzyłam oczy. Może trochę za późno...* Nie mów tylko, że chcesz zabić czas.* I bądź co bądź ja będę z Tobą, a ze mną Ty.* może jeszcze tego nie wiesz ale będziesz mój, spokojnie dojdziemy do tego mamy czaS![]() * no to tyle koniec mojej kariery na wizażu żegnam Was Kobietki, aczkolwiek czytać będę
|
#4670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję! ![]() ![]() ___________________ Bo to, czego brak nam obojgu, to świat w którym nie ważne są słowa Bo to, czego brak nam obojgu, to czas który biegnie od nowa. I to najpiękniejsze w tym, że my nie mamy czego żałować.
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
; ************************* **
Bardzo mi miło.
![]() Cytat:
Dziękuję bardzo. Rzeczywiście postanowiłam tu częściej zaglądać i nie zaniedbywać tak tego wątku, bo pomimo próśb off topów, jest to mój ulubiony wizażowy wątek. Od Ciebie też często i gęsto zabieram. ![]() ★ hotiie - Super, że masz szczeniaczka, zazdroszczę. Coś takiego wymyślonego na szybko.
|
|
|
#4672 |
|
Raczkowanie
|
GOD is a DJ
LIFE is a DANCEFLOOR LOVE is the RYTHM YOU are the MUSIC!!! <3 Bo jesteś dla mnie kimś ważniejszym niż myślisz! Bo Ja Bez Ciebie Zginę! Bo Ja Bez Ciebie Nawet Nie Wiem Jak Żyć... <3 Nie umiem żyć bez Ciebie... Czy jest jakiś inny sens mego życia!
|
|
#4673 |
|
Przyczajenie
|
defraudacja iOops.
D Z I Ę K U J E < 3 opisy są piękne ;* ` może gdybyś był motylem w mej dłoni ^^? ` może jestem głupia, ale wiem co to miłość... ` i nie czekam już, na pierwszy promyk słońca ![]() ` i słychać tylko cichy płacz...tak cichy i smutny,że aż strach ` najgorzej jest być nikim dlakogos, kto jest dla ciebie wszystkim! ` bo słysze echo, Twoich słów ` widze Cie chce wykrzyczec KOCHAM CIE... ale nie moge bo boje sie ;( jakieś, takie różne ;| B A R T E K : (((((((((
|
|
|
|
#4674 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętam słowa, które zabolały mnie tak strasznie. To 6 miesięcy mnie uczyło tak wiele. "Nie pasujemy" to słowa zbyt szczere...
Miłość- wszędzie jej pełno, ale każdemu jej brak... ...on spacerował, myśląc skąd wziąć kasę, ona zapłaciłaby, by pójść na spacer... Gdy mnie zabraknie- zakop wspomnienia Kiedy zatęsknisz- naucz się doceniać... Spoglądam wstecz i widze tyle pustych godzin "bo łatwiej jest powiedzieć żegnaj niż wybacz" Nie szkodzi, że rozkochałeś mnie w sobie, a potem bez skruchy porzuciłeś. Jestem przyzwyczajona.
|
|
#4675 |
|
Wtajemniczenie
|
Są modlitwy, których nikt nie wysłucha.
Potrzebuję sznur tak mocny, by zatrzymał to serce, które bije dla Ciebie. Ty mnie ranisz, ja Cię kocham </3 Na dnie serca parę wspomnień zostało, by co dnia bardziej bolało... Zostaw! Nie dotykaj! Odejdź! Chociaż tyle zrób dla mnie. ;( i wiedziała, że miłość jest głównie źródłem cierpienia. jest taka miłość, która nigdy nie umiera, choć zakochani od siebie odejdą. być dla kogoś gwiazdką z nieba :'( chciałabym choć raz usłyszeć: "kocham cię taką jaką jesteś, nie zmieniaj się".
|
#4676 |
|
Przyczajenie
|
`
chodź ze mną, chociaż zupełnie nie wiem dokąd, chodź ze mną by sens nadać życia kroką. ` .."Ty jesteś zminny jak lód, obojętny jak głaz"... ` na ustach uśmiech, a w sercu ból.. bo kocham chłopaka, który NIGDY nie będzie mój ;( ` na twarzy uśmiech, a w sercu ból-ktoś kogo kocham nie może być mój. B A R T E K ;(((
|
|
|
|
#4677 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy kobieta jedzie w srodku nocy spotkac sie z mezczyzna,
brakuje tylko neonowego szyldu na dachu jej samochodu: Z DOSTAWA DO DOMU. Otwieram oczy i zamiast plaży znów miasto. złe zdanie mam o ludziach fatalne o sobie ![]() Jesli złapiesz sie na tym, że jestes skromna, pokorna, uniżona, skoncz z tym nonsensem natychmiast.
Edytowane przez NoFood Czas edycji: 2009-08-21 o 17:30 |
|
|
|
#4678 |
|
Raczkowanie
|
` cudne ! - wszystkie .
Ten, kto potrafi poskromnić swoje serce, potrafi podbić cały świat . Szczęście jest zawsze tam, gdzie widzi je człowiek . - Henryk Sienkiewicz - [...] uśmiech [...] jest dla ludzi szczęśliwych. - I tu się mylisz. Bo właśnie uśmiech daje szczęście . [...] Spróbuj się uśmiechnąć, to zobaczysz . Bo tylko dziecko potrafi wbić patyk w ziemię, nadać mu imię i pokochać. Są rzeczy, których nauczyłam się od życia / These are the things that I've learned from life Przyjaciel zna melodię Twojego serca i zaśpiewa Ci gdy Ty zapomnisz .. . swoim niemym głosem opowiadam Ci własną przyszłość . ^ Miałam wrażenie, że odjedżając zabrałeś połowę mnie ;* (Zmierzch) nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć .. ![]()
|
|
#4679 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiedz jak dalej mam żyć sobie sama.
Twoje odejście spadło na mnie jak grom z jasnego nieba. Nie istnieje bez Ciebie. .. a rzęs zazdrościły Tobie wszystkie moje koleżanki, lecz one należały tylko do mnie i stanowiły wachlarz który otaczał najpiękniejsze oczy oczy na świecie, w których kochałam się zatapiać. Zgubiłam Cie zgubiłam myśli Swe. Sens naszych rozmów skończył sie. Wspólne zachody w wschody słońca, a po między Nimi godziny nocnych rozmów.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#4680 |
|
Przyczajenie
|
każdego dnia uciekam, a Ty szukasz mnie tylko raz na tydzień.
czuję Cię w mojej krwi.. Twój szept odczuwam jako krzyk.. strasznie agresywny. Twoje dłonie z porcelany bardzo mnie ranią. idziemy po swoje, dla nas bloki są za małe! byłem mu potrzebny, żeby mógł się wybielić. teraz nawet lizak ma słony smak. Edytowane przez magdaalenn Czas edycji: 2009-08-21 o 22:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.

). Coraz gorzej się tu robi niestety. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

żegnam Was Kobietki, aczkolwiek czytać będę