|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
Cytat:
. Wiem, ze na pewno bylam w podstawowce :P i w wakacje jezdzilam nad morze z mamy pracy. I na tym sie konczy moja pamiec ale mam wielka skleroze ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() ale jak jedzonko pojawilo sie to wcinal ze sie uszy trzesly Cytat:
mam nadzieje, ze to tylko przeziebienie wiec...wracaj do zdrowka i pij duuuuzo soku z pomaranczy bo ma witaminke C
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-08-20 o 14:25 |
|||
|
|
|
#1712 |
|
Rozeznanie
|
he, a ja za chwilkę, za jakieś 20 minut mykam z pracy i do kina
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh a pochwaliłam się Wam, ze byłam dzisiaj na zakupach?
![]() zakupiłam podręcznik do języka rosyjskiego xD, buty i koszulkę ehh szkoła się zbliża :/ a ja jako porządna uczennica muszę jeszcze kupić matematykę i filozofię i mogę zakuwać xD w ogóle dzisiaj jestem jakaś taka nie do życia :/ nawet teżet mi powiedział, że jestem jakaś taka zblazowana, nic nie mówię, ciąglę się mylę i zapominam o czymś
|
|
|
|
#1714 |
|
Zadomowienie
|
Anessa- duzo zdrowia zycze
Szien- podziwiam-przez Londyn samochodem? Nigdy w zyciu ![]() Kropka, Sweety- powodzenia na egzaminach |
|
|
|
#1715 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny za troske. Moja reka juz wyglada lepiej, choc i tak jeszcze wyglada jakbym miala jakiegos parcha.
Szien nie bylam u lekarza, bo nie bylo az tak zle. wsadzilam reke pod wode,zeby schlodzic. zrobil sie babelek, ale juz pekl. Mama mi dala masc na oparzenia i jak smaruje to nie boli. A u lekarza pewnie i tak by nic nie zrobili tylko dali paracetamol, jak ta daja na wszystko. Anessa nie wiem czy tak jest wszedzie, ale u nas jesli ktos ma swinska grype wysylaja go do domu na 2 tyg i placa 100%. ale nie powiedzieli tego oficjalnie,bo znajac zycie, ludzie zaczna sobie wymyslac, ze maja. Kontroluja podejrzane przypadki, wysylaja do lekarza i lekarz dzwoni do pracy z wynikami. To ja tez napisze cos o szkole jak juz tak sobie wspominacie. za podstawowka nie tesknie, ale za szkoloa srednia bardzo. i mimo, ze moja klasa nie za bardzo byla zgrana, jakos ja i moje kolezanki nie molysmy sie dogadac z reszta dziewczyn- moze dlatego, ze mialysmy swietny kontakt z chlopakami z naszej i z rownoleglej klasy. mieszkalismy w internacie i jakos sie tak zaprzyjaznilismy. robilismy mnostwo rzeczy razem. nasza szkola byla bardzo mala ok 120 uczniow. nie przechwalajac sie nasz trojka miala najepsze wyniki w szkole i moglysmy sobie pozwolic, ze tak powiem na wiecej niz inni. prowadzilysmy wlasny sklepik szkolny i w sumie bardzo duzo sie krecilo wokol nas, nie wszystkim sie to oczywiscie podobalo, ale to byl najlepszy okres w moim zyciu.
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Amoura dziekuje
ja dzis mialam pokrowce szyc na sofe i fotel ale tz wymyslil ze jak jego mama przyleci to bedzie miala zajecie a nie tylko bedzie siedziec na tylku bezczynie
|
#1717 |
|
Rozeznanie
|
hej Mieszadełka,
ale tu pustki, jeszcze nikt się dzisiaj nie wpisał!pogoda taka piekna, więc większość jest pewnie outside, choć nie wiem, jak to jest za granicą. ja zaraz po pracy jadę z moim tatą do mamy w góry...cieszę się na ten weekend, bo wzięłam sobie nową książke i będę czytać na leżaku łapiąc trochę słonca (choć podobno ma zacząć padać w weekend )
|
|
|
|
#1718 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() jestem nowa na tym forum. Podobnie jak wy moje drogie wpadłam w sidła miłości . W moim przypadku wybranek pochodzi z Rumunii. Póki co jest to wakacyjna miłość-ale mam nadzieję, że to co nas połączyło przerodzi się w coś trwalszego....Jestem w o tyle dobrej sytuacji że mój wybranek już pod koniec września przyjezdza do mnie do Polski (kończy mu się kontrakt w pracy).Oby wszystko się udało... Pozdrawiam |
|
|
|
#1719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popieram Eskadię (której przy okazji dziękuję za zaproszenie do kontaktów, wcześniej jakoś zapomniałam podziękować ) opowiadaj co, jak, gdzie, kiedy i dlaczego dzisiaj zauważyłam, ze wyrastają mi dolne ósemki na szczęście nic mnie nie boli ale to chyba rodzinne, bo jak mojej mamie wyrastały to tez jej nic nie bolało hah, zaczynam mądrzeć
|
|
|
|
|
#1721 |
|
Przyczajenie
|
HEj,Powiem szczerze, że ta znajomość odmieniła całkowicie moje dotychczasowe życie. Do tej pory trwałam w 6 letnim związku, w którym nie byłam do końca szczęśliwa...i to właśnie ten wyjazd i ten mężczyzna mi to uświadomił-za co jestem mu niezmiernie wdzięczna niezaleznie od tego jak potoczą się nasze dalsze losy. Wyjazd na Kretę w te wakacje był bardzo spontaniczny. Pojechałam tam z moimi kolezankami, bez mojego chłopaka (jemu szkoda było kasy na zagraniczne wyjazdy) . Cały okres naszego związku dusiłam w sobie pasje podróżowania, żeby nie wyjeżdżać sama i nie robić mu przykrości. W tym roku coś we mnie pękło. Pomimo sprzeciwu i chlopaka i rodziny (jak to moge zostawiac faceta samego w domu) wyjechałam. Po prostu musialam to zrobic-czulam niesamowitą wew potrzebę. Juz w 1 dzien przyjazdu poznalam tego męzczyzne. Pomógl mi i kolezankom wniesc walizki do pokoju hotelowego...i tak sie zaczelo big love Pracował tam jako animator z francuskiej firmy ( przez długio czas mieszkal we Francji i zna ten jezyk biegle). Niezle sie nagimnastykowalismy-jako, że animator nie ma prawa wchodzic w jakiekolwiek blizsze kontakty z goscmi- kryjac sie, chodzac wieczorami, opuszczajac teren hotelu. Bylismy nierozłączni. Caly czas pozostajemy w kontakcie i już na mur beton przyjezdza do mnie pod koniec wrzesnia do Polski (jak to mówi-może nawet juz na zawsze![]() Co mnie w nim ujeło to przede wszystkim:troskliwość, uczuciowość i to, że jest taki jak ja jestesmy podobni nawet co do nawyków-ja nie pije alkoholu-on tez nie.Ja nie pale-on tez nie. Nawet smiesza nas te same rzeczy Moze to dlatego, że jestesmy tego samego zodiaku (jeśli wierzyć horoskopom:P)P.s: z chłopakiem od razu po przyjezdzie od razu zerwałam Edytowane przez izabelka85 Czas edycji: 2009-08-21 o 15:02 |
|
|
|
#1722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze mowiac niezbyt wierze w wakacyjne milosci ale przyklad naszej Malai udowadnia ze ze happy ending jest mozliwy. Czego oczywiscie zycze i tobie Eskadia-to zapowiada ci sie mily weekend Mama tz chce zebysmy do nich przyjechali ale chyba znowu sobie odpuscimy
|
|
|
|
|
#1723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Znowu nie zdalam prawka, tym razem manewry oblalam, zasluzenie, bo ja totalnie nie pojmuje tych cofanych, czasem mi sie uda czasem nie, narazie nie wiem jeszce co zrobie, bo ide do pracy, nie wiem czy bede miala czas, zreszta nie chce mi sie, strasznie mnie nuddzi juz jazda. AAAAAAAAAA No nic, nie bede sie tym przejmowac, ide z kuplela na drinka i powoli wychodze z dolka powakacyjnego Trzymam kciuki za Kropke i Tajke.
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
izabelka85 witaj!
Po kilkunastodniowym pobycie na krecie on chce sie decydowac na staly pobyt w Polsce?? wow! Zgadzam sie raczej z Amourą, wakacyjne miłosci....maja to do siebie, ze sa piekne, spontaniczne i szalone..ale na krótko. W tamtym roku byłam w takiej samej sytuacji jak Ty, sielanka trwała do stycznia. A ja sie do dzis lecze...z tego. eee.. ale masz miłe powitanie..... Jednak zycze szczescia, zostan z nami, dziel sie wrazeniami i ....oby jak najdłuzej w związku (szczesliwym) i zycze Ci, abys powieliła przykład Malai. ![]() sweety- przykro mi... ale....trzymamy kciuki za nastepny raz!!!
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2009-08-21 o 16:19 |
|
|
|
#1725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1726 |
|
Przyczajenie
|
zgadzam się z wami dziewczynki...wielkie uniesienie na początku a potem wielka klapa...taki zazwyczaj jest scenariusz wakacyjnych miłości.
To nie 1 wakacyjna miłość jaką przeżywałam..Zawsze jednak potrafiłam się zdystansować i spojrzeć na to trzeźwym okiem (wiedziałam, że był to tylko piękny, romantyczny epizod). Tym razem odbiło mi totalnie....czuję jakbym tego faceta znała wieki, choć znaliśmy się tak krótko. Czuję, że jeśli nie dam temu związkowi szansy, będę tego żałować Jeśli zajdzie potrzeba mogę przenieść się do jego kraju..To nie problem..juz nawet zakupilam podręcznik i podszkalam jego język:P Szczęscie, że się szybko uczę języków ![]() Już snujemy plany na ferie zimowe i sylwestra -u niego (mieszka w górach).sama za siebie 3mam kciuki:P ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- ale masz miłe powitanie..... Jednak zycze szczescia, zostan z nami, dziel sie wrazeniami i ....oby jak najdłuzej w związku (szczesliwym) i zycze Ci, abys powieliła przykład Malai. ![]() [/QUOTE] Dziękuję-mam nadzieję, że wszystko będzie ok...
Edytowane przez izabelka85 Czas edycji: 2009-08-21 o 16:54 |
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
izabelko, i ja trzymam kciuki mimo moich pesymistycznych wypowiedzi..
![]() tak btw, ma ktos kontakt z Malają, wiecie co sie z nią (nimi ) dzieje? a za tydzien o tej porze bede sie juz pakowac do Paryza.... Dziewczyny, juz sie doczekac nie moge winka, nalesników, bagietek....i łażenia i powtarzania "oui, oui" ![]() jednak przed wyjazdem czeka mnie tu spooorroo pracy jeszcze. ehh. i wiecie co...troche rozdarta jestem: nie chce wracac do domu (troche nieciekawa sytuacja), a jednoczesnie nie chce tu zostac ( a mam taka mozliwosc!). tak źle, tak niedobrze...
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
miłość - wakacyjna, czy nie wg mnie ma takie same szanse
bo i tak jak jest się z kimś z zagranicy to nie ważne gdzie go spotkamy, i tak przychodzą rozstania,a jak ktoś się nie nadaje do związku to nie ważne czy go poznaliśmy w hotelu na wakacjach, czy może to chłopak z sąsiedniego bloku sweety które to podejście? następnym razem ci się uda
|
|
|
|
#1729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A moze jakas inna praca we Francji? Albo zostac miesiac czy dwa dluzej i to wszystko przemyslec? Joss- ja sie niestety nie zgodze z Toba- wakacyjne milosci maja to do siebie ze sa szalone, romantyczne i zazwyczaj koncza sie po powrocie do kraju. Ach, pamietam te spacery po plazy w blasku ksiezyca, te spojrzenia, dotyk...Po powrocie byly telefony, listy, maile ale to juz nie to... 2-3 tygodnie to troche za malo zeby kogos dobrze poznac tym bardziej ze na wakacjach zachowujemy sie inaczej niz w ciagu roku. Zawsze oczywiscie jest warto dac szanse temu zauroczeniu ale ze swiadomoscia jak to sie moze skonczyc zeby uniknac rozczarowan. |
|
|
|
|
#1730 |
|
Przyczajenie
|
zgadzam się- wiadomo, że taka znajomość jest o wiele bardziej ryzykowna. Mam nadzieję, że przyjęłam zdrowe nastawienie i myślenie...Po prostu-co ma być to będzie..Jeśli jest mi pisany to z nim będę-jeśli nie to widocznie jego osoba miała mi coś uświadomić-że do tej pory nie byłam szczęśliwa i tkwiłam w związku nie dla mnie....a gdzies tam pewnie czeka na mnie szczęście. Tak czy siak dziękuję mu za to, co dzięki niemu zrozumiałam
Dni z nim spędzone to był najlepszy czas mojego życia....który mam nadzieję, niebawem się powtórzy:P
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tz wlasnie mi powiedzial ze jedziemy dzisiaj do jego rodzicow wolalabym wiedziec to troche wczesniej a nie tak znienacka...
|
|
|
|
|
#1732 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Zadomowienie
|
Izabelko witam i zycze powodzenia.
A tak wogole to co tu tak cicho?
|
#1734 |
|
Przyczajenie
|
Witaj Izabelko!
mmmm Rumuni.. nic dziwnego, ze wpadlas w sidla milosci.. a czy jest on typowym Rumunem, tzn ciemna cera, ciemne wlosy i oczy..? ahhh ![]() :roll eyes:![]() zdecydowanie mój typ, jesli tak, to zazdroszcze ![]() i zycze powodzenia, choc wakacyjne milosci koncza sie rownie szybko jak sie zaczely, ale na przykladzie Malai widac ze nie zawsze wszystko jest takie oczywiste ![]() tez nie bardzo wierzylam, ze cos z tego bedzie, a tu prosze, 3 lata jezdzenia do siebie i ona juz z nim na stale na boskiej Majorcehej kobitki, cos czytalam posty i gadalyscie o ciuchach i stylu ubierania, hm? jesli tak i interesuje was ten temat to polecam stronke szafa.pl mozecie znalezc mnostwo inspiracji i dowiedziec sie z czym laczyc ciuchy itd itp mozna tez kupowac a nawet wymieniac sie rzeczami ehh ja wam powiem, ze dzis rano pozegnalam A. - wrocil do swojego kraju. i jak nigdy, rozryczalam sie i siedzialam jak taki osiol na lawce na peronie, z ktorego odjechal. strasznie za nim tesknie! niestety i juz sama nie wiem czy chce z nim zerwac, czy nie.. tym razem, od niepamieeetnych czasow poczulam motylki w brzuchu (zły, oj zły znak) jak wam mija wieczorek? |
|
|
|
#1735 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
...ale nie to mnie w nim ujęło najbardziej...cały czas cierpliwie czekam na rozwój sytuacji. Siedzę właśnie w bluzce od niego wyperfumowanej jego hugo bossem, którą mi dał i rozmyślam....a potem spaciulku (pewnie znowu mi sie przyśni-jak zwykle ![]() a Twoj wybranek jest z jakiego kraju??(jestem nowa i nie zdążyłam przepatrzeć wszystkich postów). |
|
|
|
|
#1736 |
|
Przyczajenie
|
izabelka85 - ma pakistanskie pochodzenie ale wiekszosc zycia spedzil we wloszech, gdzie obecnie mieszka.. ehh ciezko mi jest z tym, oczywiscie, ze wolalabym gdyby byl polakiem itp, ale bedac z nim czuje sie straaaasznie szczesliwa
|
|
|
|
#1737 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam znajomą, która jest z pakistanczykiem. Są razem juz 2 lata, mieszkają w Stanach i są szczęśliwi pomimo tylu różnic (choćby związanych z religią). Także trzymam za Ciebie i za mnie kciuki. Edytowane przez izabelka85 Czas edycji: 2009-08-21 o 23:09 |
|
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem od czego zacząć.... ostatnio wydawało mi się, że wszystko było dobrze między mną i teżetem... ale wczoraj pokłóciliśmy się trochę o jakąś drobnostkę, okłamałam go... a potem on powiedział, że może wszystko znieść ale nie kłamstwo i że męczy go to, że nie jestem otwarta, że jestem egoistyczna... i powiedzieliśmy sobie "bye"... za chwilę napisał do mnie, żebym wróciła (była 1 w nocy, a o 7 on wstaje do pracy) i zapytał mnie czy myslę, że wciąż jesteśmy razem, powiedziałam, ze mam nadzieję, a on powiedział, że nie powiedziałb tych rzeczy osobie z którą jest... a potem zaczął się bardzo martwić, czy sobie nic nie zrobię... i zapytał czy jeśli mielibyśmy jeszcze jedną szansę, czy udałoby nam się wyjść z tej sytuacji... powiedziałam, ze raczej tak... i nic więcej... narazie jestem sama... najgorsze /najlepsze/ nie wiem było to, ze cały czas nazywał mnie "honey" a na koniec powiedział, że mnie kocha.... i tyle..
|
|
|
|
#1739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uffffa, kurde blaszka Joss Stone - nie martw sie! No przeciez wcale nie chcecie zrywac, tak? Czasem sie zdarza, ze sklamiemy, wazne, zeby bład naprawic. Dzis sobie spokojnie pogadacie i bedzie ok! Dziewczyny, nie moge wcale cytowac, a co chcialam cos napisac, blokowalo mnie na cacy No nic, to co pamietam to napisze.Sylwunia - mam nadzieje, ze z raczka juz lepiej Roux - a nie mozesz sprobowac pojechac w inne miejsce, jesli tam gdzie jestes teraz, to nie to? Mnie sie wydaje, ze poki jest mozliwosc to trzeba lapac szanse, bo nigdy nie wiadomo co ci zycie przyniesie. Wszystkie dziewczyny, ktore martwily sie moim zdrowiem, dla was wielkie - GRAZIE MILLE ![]() sweety - nie martw sie )Eskadia - a na jakim filmie byłas?
|
|
#1740 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) jedyne z czego sie ciesze to to ze mam tyle do zalatwienia po powrocie do domu ze nie bede miala czasu na siedzenie i marudzenie....Skoro obie rodziny tego nie akceptuja to takie nowoczesne ´Romeo i Julia´ Warto walczyc o uczucie jezeli jestes przekonana ze to jest to. Jezeli nie do konca to po prostu cierpliwie czekac na rozwoj wydarzen ![]() Cytat:
zakladam ze, jak zawsze, szybko sie pogodzicieJa niedawno wstalam, tz mnie zostawil i poszedl grac w pilke. Zakladam ze szybko wroci bo juz niezle grzeje. Cos czuje ze zabunkrujemy sie pozniej w piwicy zeby przezyc upal
Edytowane przez Amoura Czas edycji: 2009-08-22 o 11:40 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

mam świetną klasę, w której jest 31 indywidualności ale zawsze współpracujemy i jesteśmy bardzo zgrani 
. Wiem, ze na pewno bylam w podstawowce :P i w wakacje jezdzilam nad morze z mamy pracy. I na tym sie konczy moja pamiec

wiec...wracaj do zdrowka i pij duuuuzo soku z pomaranczy bo ma witaminke C

) opowiadaj co, jak, gdzie, kiedy i dlaczego