Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-21, 15:03   #1921
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

czesc
paulina119a witaj,

Cytat:
Napisane przez madzinek87 Pokaż wiadomość
ja się na temat fotorgafa wypowiedzieć nie mogę.. bo choć mam zamłwionego to nie wiem ile zapłącę :P Znajoma będzie zdjęcia robić i to mi wystarcza.

a co do sukienek to ja skoro na październik mam byc gotowa to mierzyć będę w okresie zimowym ale zamawiam w przysżłym miesiącu (tzn termin sobie zaklepię) choć problemu nie mam bo ciotka Tż się tym zajmuje

komu się podoba takie urozmaicenie wesela??
http://www.youtube.com/watch?v=EpPgzOLJ0C4
mi sie podoba tylko chyba troche za długie, nie wszystkim gosciom moze to przypasc do gustu

co do diademu to ja zdecydowanie nie chce, nie podoba mi sie to

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
A ja zastanawiam się nad siostrą, ona chętnie by została moją świadkową, ale mało co interesują ją ślubne sprawy, jak jej suknie pokazywałam to nie przejawiła entuzjazmu. Na cywilnym miałam kuzynke, w moim wieku, super dziewczyna, bardzo mi pomagała więc na pewno by się ucieszyła gdyby znowu dostąpiła tego zaszczytu. Tylko one są dwie, ma siostrę o rok starszą i ta siostra jest mamą chrzestną mojej córci. Zawsze miałam z obydwoma kontakt świetny bo jesteśmy w tym samym wieku i podobne sprawy nas interesują, jak byłyśmy małe to spałyśmy u siebie i byłyśmy jak trojaczki. No więc nie wiem którą poprosić. Starsza już była 2x świadkiem na ślubie a młodsza tylko 1x na moim.

A co do wieczorku pianieskiego to co myślicie o wspólnej imprezce - kawalerski + panieński w jajkimś lokalu? Ja nie lubie bez tż imprezować, ale nie wiem co on na to
chyba wybrałabym młodsza ale tylko dlatego ze juz u ciebie swiadkowała, a panienski i kawalerki uwazam ze powinny sie odbyc jak najdalej od siebie

madmuazelle zaproszenia ładne, ja myslałam zeby robic samemu ale stwierdzialam ze zaproszone osoby i tak maja gdzies jak wyglada zaproszenie wiec pewnie wybierzemy cos taniego z allegro

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Wlasnie przyszedl mi do glowy niezly pomysl!
Pamietam jak to sie w czasach kryzysu kupowalo i .......... do wersalki
Ale wy wszystkie za mlode jestescie zeby takie zamierzchle czasy pamietac
nie wszystkie, nie wszystkie (niestety)

u mojego brata liczone było litr na osobe przy czym litr był dawany na odchodne a i tak zostało,
a mam pytanie co myslicie o czystej zoładkiowej gorzkiej? mielismy brac sobieskiego ale moj tz wymyslił wczoraj ze moze ta
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 15:07   #1922
Dżasta87
Raczkowanie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Wiecie co, chyba wpadam w panikę. Boję się , że nie załatwię tego tak jak będę chciała. Poza tym co z Milenką. Przecież w dzień ślubu nie będę miała czasu się nią zajmować, na ślubie i weselu będzię z moimi rodzicami, rodzeństwem, a później gdy pójdzie spać? Kto z nią zostanie Tak sobie ostatnio o tym myślę i wpadam w panikę. Będzie miała wtedy 2,5 roku. A obcemu nie dam jej pod opiekę, poza tym nie mogę znaleźć sali, dużo mi się podoba, fotografowie - narazie żaden mnie nie ukrzekł, a co do zespołu to ja chcę orkiestrę, a tż - DJ. Ale sam jeden DJ nie będzie zarówno wodzirejem i muzykiem. A niektóre zespoły są świetne i super prowadzą wesela, że nikt się nie nudzi.
Ktoś, na jakimś wątku napisał, że nie rozumie dziewczyny, która mówiła, że od tego całego załatwiania ma dość wszystkiego. Ta dziewczyna napisała "Ja bym się cieszyła, że mogę doświadczać z mężczyzną mojego życia - przyjemności przygotowań do ślubu". No to przyjemne by to było gdyby nie było wyboru, wszystko byłoby super i tylko zarezerwować i zapłacić, a nie tyle wybierania i jeszcze nie wiadomo czy wolny termin będzie...

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Jazzmanka ja bym wolała ten drugi samochód
Mi tez sie wydaje,ze za duzo paniki, moji znajomi z 3 tyg. temu brali slub, maja pół roczna coreczke i jakos dali rade. Mała dali pod opieke znajomym i jakos nikt nie mowil i nie rozpaczał, ze idzie w obce rece. Przeciez macie jakies sasiadki, które moglyby sie wiczorem mala zajac bez problemu. Poza tym jak sama piszesz, bedzie juz miala 2,5 roku wiec duza z niej panienka bedzie
Nie dziwie sie,ze masz wszystkiego dosc, bo w sumie jeszcze nic nie masz zalatwione i powiem szczerze,ze ciezko bedzie Ci znalezc dobra sale, kamerzyste, orkiestre itp. U nas np. sale rezerwuje sie ok 2 lata do przodu, nam sie udalo bo zwolnil sie termin, ale znowu mielismy problem z orkiestra bo wszystkie fajne zajete.
U nas na weselu Lidia nie bedzie miala jeszcze 4 lat i jak na razie nie przejmuje sie z kim ona zostanie, bo jest jeszcze czas. Poza tym zawsze sie kogos znajdzie do opieki.
Stary 2009-08-21, 15:15   #1923
kaska87
Zakorzenienie

ale Wy macie już duże dzieciaki ja to sobie siebie jako mamy nie wyobrażam wcale ale TZ chce mieć dzieci to muszę się poświęcić za jakieś 10 lat
a taka 4 latka na weselu może balować dłużej niż się spodziewacie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 15:18   #1924
metkaa
Zakorzenienie

dobrze dziewczynki wy tu sobie rozprawiajacie na wazne tematy a ja ide sie pakowac bo jak juz mowiłam jutro ruszam pielgrzymkowym szlakiem moze zajrze wieczorem a jesli nie to do usłyszenia za tydzien
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 15:19   #1925
kaska87
Zakorzenienie

a ja za godzinę jadę do wro proszę trzymać kciukasy o 18:30 i 20:00
jak będziecie miały później jakieś problemy z nimi to zapłacę za rehabilitację

a co myślicie o tej sukni?
http://www.allegro.pl/item710433087_...9.html#gallery

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-21 o 15:32
Stary 2009-08-21, 15:35   #1926
certina4
Wtajemniczenie

kurcze wyskoczyłam na zakupy na 3h i mam 3 str prawie do nadrobienia, nie macie co robić

Cytat:
A co do wieczorku pianieskiego to co myślicie o wspólnej imprezce - kawalerski + panieński w jajkimś lokalu? Ja nie lubie bez tż imprezować, ale nie wiem co on na to
wieczór panieński jest wg mnie po to aby go spędzić z dziewczynami, to samo tyczy się kawalerskiego, pomimo tego że my z TŻ osobno się nigdy nie bawimy, ani nie chadzamy na disco to te wieczory zamierzamy spędzić osobno, TŻ myśli o grilu na swojej działce, ja myślałam o grilu na swojej, ale jakoś chyba przeznaczenie zadziałało że nasze działki oddalone są o jakię 300m, a poznaliśmy się na wakacjach nad jeziorem, więc ciekawie. Więc u mnie gril; chyba odpada, ale jeszcze się okaże, może u mnie w domu start a potem jakieś dicho, z tym że ja mało tańczę więc pewnie będę siaedziała i piła, a dziewczęta moje chcą mnie na striptiz zabrać do klubunie jestem za chętna

Witaj paulina119a

Cytat:
Eh jak ja nie trawię takiego zachowania.

A ile liczycie wódki "na głowę", ja myśle 0,7l ale jeszcze te bramy itd.
A będziecie dawać jakieś upominki w podziękowaniu za przybycie na koniec wesela dla gości? U nas się dawało paczkę ciastek, a gdy wesele wyprawili zamożni ludzie to ciasta + 0,5l wódki (za czym ja nie jestem)
my będziemy liczyli 0,5l na głowę, ale na zapas wódkę też zamierzamy mieć, zawsze można się próbować umówić z hurtownią że oddacie część jeśli nie pójdzie na weselu. Gościom wódki będzie kilkanaście butelek wina i pewnie bimberek jeszcze przy wiejskim stoliku...

Ja też planuję kupić w okresie przedświatecznym, bo wtedy podobno najtaniej i jeszcze koniecznie w tym roku

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Nie ma za co Paulino. 10 lat jesteście razem,no no niezły staż. Też myślałam nad tym,aby samemu zrobić zaproszenia ale wiem że to nie wyjdzie bo nie mam cierpliwości do robótek ręcznych.
Nam się podobają takie zaproszenia i na 100% je zamówimy.
http://allegro.pl/item713439003_piek...ryginalne.html

Madmuazelle
bardzo ładne zaproszenia Uwielbiam kokardki

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Właśnie mnie ceny przeraziły i dlatego robie sama. Zależy jakie wymyślne będzie ale jak liczyłam to z kopertą wyjdzie mnie to od 50 do 80 groszy za sztukę Drukowane na zwykłej atramentowej drukarce-na laserowej druk wychodzi zamazany. I na zaproszenia wydam nie więcej niż 30-50 zł

Obca weź zrób i mi zaproszenia, zapłacę
Cytat:
Napisane przez paulina119a Pokaż wiadomość
O jej wprowadziłam was w błąd.
Takie ceny ma decostudio... i to ich zaproszenia nam się podobają ale cena nie do przyjęcia.
Zresztą same popatrzcie http://www.decostudio.pl/
A czy ktoś kupuje u nich... nie wiem.
Wesele mamy 2 dniowe, będzie jakieś 120-130 osób.
Wstępnie liczymy 0,7l na parę. Lecz kupimy z zapasem...
Będziemy mieć jeszcze w dniu wesela barmana, który będzie robił gościom drinki więc automatycznie troszkę mniej wódki zejdzie ze stołów. Ale też wolimy aby wódka miała zostać, niż zabraknąć.

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

obca święta racja... drukowane w domu to niewielki koszt.
Już nawet poczyniłam pierwsze kroki ku temu i naściągałam sobie ozdobnych czcionek... teraz tylko zabrać sie do roboty.
0,7 na parę na 2 dni to zdecydowanie za mało

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
zoładkiowej gorzkiej? mielismy brac sobieskiego ale moj tz wymyslił wczoraj ze moze ta
ja chcę czystą żołądkową de lux

Cytat:
dobrze dziewczynki wy tu sobie rozprawiajacie na wazne tematy a ja ide sie pakowac bo jak juz mowiłam jutro ruszam pielgrzymkowym szlakiem moze zajrze wieczorem a jesli nie to do usłyszenia za tydzien
do usłyszenia

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

Kasia a co z wczoraj o 20.30? Jakoś nie doczytałam? NIc się nie udało? Spoko ja mogę trzymać o 18.30, ale tylko do 19.30 więc musisz szybko dać znać co wyszło

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:

ładna, i na PM też fajnie leżała

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 15:36   #1927
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Kasia a co z wczoraj o 20.30? Jakoś nie doczytałam? NIc się nie udało? Spoko ja mogę trzymać o 18.30, ale tylko do 19.30 więc musisz szybko dać znać co wyszło

no niestety nieale mam nadzieję, że dziś coś się uda
Cytat:
ładna, i na PM też fajnie leżała
tylko to podpięcie na udzie mnie irytuje

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-21 o 15:38
Stary 2009-08-21, 15:39   #1928
paulina119a
Zadomowienie

więc ja zaczynam trzymac kciuki już teraz
Ale sama też uciekam, bo jutro jedziemy do znajomych do Poznania
Zabalujemy u nich w weekend
Do Was pewnie zajrzę dopiero poniedziałek-wtorek.
papapapapa
paulina119a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 15:40   #1929
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
więc ja zaczynam trzymac kciuki już teraz
papapapapa
miłej zabawy i dziękuję za kciuki

Gosica502

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-21 o 15:49
Stary 2009-08-21, 16:12   #1930
gosica502
Wtajemniczenie

o heloł heloł Kasia Czytam Waszą dzisiejszą superprodukcję bo dopiero z pracy przyszłam
Zapamiętałam że była gadka o kamerzystach, świadkowych i wieczorach panieńskich... Moją świadkową będzie sis mojego TŻta a świadkiem mój brat... Tak więc u nas troszkę inaczej to wszystko wygląda.. Podejrzewam że nie bardzo będzie się angażowac w moje przygotowania ale nie przejmuję się tym bo mam dwie superkuzynki które mi pomagają we wszystkim i się bardzo interesują I panieński też mi zrobią z pewnością przeudany
POza tym to idę sprzątac bo mi tu jutro goscie ze Szczecina robia wjazd na chatę W tymmój chrzestny hehe
A wieczór imprezka

Kaśka a tą white one falbaniastą kiedys juz chyba wklejałaś Ładna jest
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 16:29   #1931
certina4
Wtajemniczenie

Cześć Gosia
Widzę że kilka PM ucieka gdzieś na weekend, u nas dzisiaj piękna pogoda więc aż mi się chce gdzieś pojechać, ale niestety nie mogę

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 17:10   #1932
lusmarija
Wtajemniczenie

hellou
po pierwsze to już tylko ROK
i o tej porze będziemy sobie właśnie z TZcikiem w Kościele siedzieć... a ja będę paznokcie obgryzała przed przysięgą... strasznie się tego boje
a jak będzie taka pogoda jak dziś (przynajmniej u mnie) to się chyba dziewczyny rozpłyniemy w tych sukienkach
ale osobiście wolę tak niż by miało np. padać
witam nową PM... rozgość się tu u Nas

hm... co do świadkowej... to miała być nią moja przyjaciółka... i od niedawna powstał pewien problem... bo bierze ślub 3 tygodnie przede mną... (ja sobie nie wyobrażam, że mógłby być to ktoś inny niż ona ) to moja tak najlepsza z najlepszych najukochańsza, jedyna i w ogóle naj super ekstra moja bratnia dusza
ale ostatnio mama mi mówiła, że to tak nie wypada brać mężatki (była nawet mocna wymiana zdań na ten temat) i się zasmuciłam chociaż byłam już na ślubie (nawet u mnie w rodzinie) gdzie starszą byłą już mężatka) i ja chyba to wszystko mam gdzieś i biorę kogo ja chce!!!!
a dodam, że mama tej mojej przyjaciółki też jest zdania, że nie powinno się brać starszej zamężnej i ooooo... wkurza mnie to gadanie

Kasia sukienka ładna szczególnie ta góra... strasznie mi się takie podobają

ale faktycznie, to przy udzie nie wygląda najlepiej

a wiecie co zawsze myślałam, że będę miała suknie taką bardziej jasną ecru...na pewno nie biała... a tu mi się zaczynają podobać bardziej białe
ale to wszystko przez Kasie bo jak zobaczyłam kiedyś jak wkleiłaś takie zdjęcie z dziewczyną co miała białą Carrerę to się normalnie tak nią zachwyciłam cudnie wyglądała

a tak w ogóle to mamy dziś z TZ pierwszą rocznice zaręczyn ... w tamtym roku chodziliśmy sobie po plaży w Chorwacji, mój TZ wyciągnął pudełeczko i tadam

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 17:49   #1933
Jazzmanka
Zadomowienie

Kasiu, kiecka fajna. Mi się właśnie to upięcie podoba.

Moją świadkową będzie moja przyjaciółka, która mieszka od jakiegoś czasu za granicą, ale już sama powiedziała, że na mój ślub przyjedzie odpowiednio wcześniej, żeby zrobić mi wieczór panieński. A świadkiem będzie brat TŻ.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 18:21   #1934
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
hellou
i o tej porze będziemy sobie właśnie z TZcikiem w Kościele siedzieć... a ja będę paznokcie obgryzała przed przysięgą... strasznie się tego boje
a jak będzie taka pogoda jak dziś (przynajmniej u mnie) to się chyba dziewczyny rozpłyniemy w tych sukienkach
ale osobiście wolę tak niż by miało np. padać
witam nową PM... rozgość się tu u Nas

hm... co do świadkowej... to miała być nią moja przyjaciółka... i od niedawna powstał pewien problem... bo bierze ślub 3 tygodnie przede mną... (ja sobie nie wyobrażam, że mógłby być to ktoś inny niż ona ) to moja tak najlepsza z najlepszych najukochańsza, jedyna i w ogóle naj super ekstra moja bratnia dusza
ale ostatnio mama mi mówiła, że to tak nie wypada brać mężatki (była nawet mocna wymiana zdań na ten temat) i się zasmuciłam chociaż byłam już na ślubie (nawet u mnie w rodzinie) gdzie starszą byłą już mężatka) i ja chyba to wszystko mam gdzieś i biorę kogo ja chce!!!!
a dodam, że mama tej mojej przyjaciółki też jest zdania, że nie powinno się brać starszej zamężnej i ooooo... wkurza mnie to gadanie

Kasia sukienka ładna szczególnie ta góra... strasznie mi się takie podobają

ale faktycznie, to przy udzie nie wygląda najlepiej

a wiecie co zawsze myślałam, że będę miała suknie taką bardziej jasną ecru...na pewno nie biała... a tu mi się zaczynają podobać bardziej białe
ale to wszystko przez Kasie bo jak zobaczyłam kiedyś jak wkleiłaś takie zdjęcie z dziewczyną co miała białą Carrerę to się normalnie tak nią zachwyciłam cudnie wyglądała

a tak w ogóle to mamy dziś z TZ pierwszą rocznice zaręczyn ... w tamtym roku chodziliśmy sobie po plaży w Chorwacji, mój TZ wyciągnął pudełeczko i tadam
Nie przejmuj się mamą.. pomijając fakt, że to Twój ślub ito ma być Twoja świadkowa (patrz terapia bridezillowa) to powiedz mi co mamuśka ma do powiedzenia.. a poza tym.. jeśli to jest Twoja najlepsiejsza z najlepsiejszych to czemu nie.. podejrzewam nawet, że będziecie sobie wzajemnie świadkować??
no to ja nie widze problemu a mamie powiedz: wara to mój ślub i tyle

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:

A będziecie dawać jakieś upominki w podziękowaniu za przybycie na koniec wesela dla gości? U nas się dawało paczkę ciastek, a gdy wesele wyprawili zamożni ludzie to ciasta + 0,5l wódki (za czym ja nie jestem)
no mnie to wujek ostatnio strasznie zgormił.. że bez sensu dawać0,7 bo tak an rpawde kupimy tyle samo butele a towarzysto szybciej sie spije...a my co do upominkow to zobaczymy ja kbedzie.. jak wóka bedzie slabo schodzila to bedizemy dawac w ramach prezentow na dowidzenia.. choć ja też myslalam o dawaniu takich małych lentilków na samym początku (przy kazdym talerzu) a podobno na podparkaciu jest cos takiego szyszka... i tam kladzie sie ciasto i wódkę.. wiec w sumie sątakie zwyczaje jeszcze ale nie wiem czy u nas ktos to praktykuje na watku
Stary 2009-08-21, 18:23   #1935
madziulka_
Zakorzenienie

Hejka Kocice
Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Wlasnie przyszedl mi do glowy niezly pomysl!
Pamietam jak to sie w czasach kryzysu kupowalo i .......... do wersalki
Ale wy wszystkie za mlode jestescie zeby takie zamierzchle czasy pamietac
A ile masz lat jeśli mozna spytać?

Nie znam też wieku AgaMili, Caprica, Madmuzelle-zdradźcie Nam ile macie lat jesli przekręciłam nick, wybaczta

U mnie już weekendowo, właśnie zrobiłam na szybciora sałatkę i czekam aż się schłodzi
Jeszcze dzisiaj muszę pozmniejszać fotencje z Grecji aby powysyłać na maile i parę fotek wydrukować na papierze fotograficznym, a tak mi się nie chce

Co do wódki to Ja myślałam nad Tadkiem, ale podobno ta Żołądkowa De Lux jest chwalonaNie znam się, ale ostatnio w Biedronie widziałam tą Żołądkową i tez mi się butelka spodobała Więc kto wie
Też myslimy aby kupić w tym roku, aby kolejny punkt na wish liście był załatwiony

Pochwalę się że kupiłam wczoraj fajne ramki na zdjęcia w starym stylu
TŻ stwierdził że będą tam zdjęcia naszych dzieci kiedyś

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 18:26   #1936
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Hejka Kocice

A ile masz lat jeśli mozna spytać?

Nie znam też wieku AgaMili, Caprica, Madmuzelle-zdradźcie Nam ile macie lat jesli przekręciłam nick, wybaczta

U mnie już weekendowo, właśnie zrobiłam na szybciora sałatkę i czekam aż się schłodzi
Jeszcze dzisiaj muszę pozmniejszać fotencje z Grecji aby powysyłać na maile i parę fotek wydrukować na papierze fotograficznym, a tak mi się nie chce

Co do wódki to Ja myślałam nad Tadkiem, ale podobno ta Żołądkowa De Lux jest chwalonaNie znam się, ale ostatnio w Biedronie widziałam tą Żołądkową i tez mi się butelka spodobała Więc kto wie
Też myslimy aby kupić w tym roku, aby kolejny punkt na wish liście był załatwiony

Pochwalę się że kupiłam wczoraj fajne ramki na zdjęcia w starym stylu
TŻ stwierdził że będą tam zdjęcia naszych dzieci kiedyś
Moja mama kupiła taką ceramicznie wykonywaną ramkę ze stokrotkami.. i mówi do mnie będzie na wasze zdjęcie ślubne lekko się zdziwiłam ale kto by pogardził taką słodką ramką
Stary 2009-08-21, 18:28   #1937
madziulka_
Zakorzenienie

Hehehe moja nie ma stokrotek

Stary 2009-08-21, 18:38   #1938
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość

Laski a co do fotografa to pokaże wam stronke mojego, dziś podpisujemy umowe, z tego co widzialam ladne robi zdjecia http://www.powiedztak.net.pl/ Jest niedrogi ale mylse ze bedzie ok. Nie musze miec nie wiadomo jakich zdjec, po prostu chce miec fajna pamiatke i tyle : ) A kamerzysty nie bede miec bo nienawidze siebie na filmach
Cytat:
A będziecie miały welon? Czy diadem tylko? Ja marzę o welonie, ale moja mama mi powiedziała, że mi nie wypada i będzie się rodzina ze mnie śmiać, bo ja już jestem 2 lata po ślubie cywilnym i mam dziecko a welon jest tylko dla panny
Fotograf bardzo mi sie podoba Ładne ujęcie ale nie które sztuczne...

Jeśli chodzi welon czy diadem.... WELON obowiązkowo
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 18:41   #1939
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
hellou

Gratuluję roczku i zaręczyn, i tych do ślubu w przyszłym roku A więc dzisiaj masz półmetek (a może lepiej połowinki )
Co do świadkowej, to nie zważaj na gadanie. I tak wszystkim nie dogodzisz
Wyobraź sobie, że moja rodzicielka ma na odwrót. Ja wolałam, żeby moją świadkową była panna (bo taki mam film) i wybrałam moją dobrą kumpelę, a moja mama się na mnie obraziła, że nie wzięłam mojej siostry na świadkową (bo ja u niej byłam świadkową) i jak to teraz będzie wyglądało
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 18:42   #1940
AgaMili
BAN stały

Madziulka ja mam 22 lata.
Nie piszę nic bo się pokłóciłam z tż.
Idę się piwa napić
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 18:53   #1941
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:
Szkoda, że nie uda nam sie spotkać i zrobić jednej wielkiej imprezy na wieczór panieński
No to zorganizujemy kazda przed swoim wesleem panieński WIZAŻU i będzie sie działo
Cytat:
lepiej wyślij kurierem, bo na poczcie często przesyłki giną
To wyśle piorytetem poleconym i ZPO(za potwierdzeniem odbioru) i nic nie zginie
Cytat:

My z Tz w październiku kupujemy już wódkę... A my na dwa dni (wesele + poprawiny) 1.5 litra na parę. czyli 180 butelek...
Cytat:
Cześć Gosia
Widzę że kilka PM ucieka gdzieś na weekend, u nas dzisiaj piękna pogoda więc aż mi się chce gdzieś pojechać, ale niestety nie mogę
U nas tez w słońcu 40 stopni bylo a ja musiałam siedzieć do 15:30 w pracy i wróciłam zmęczona i poszłam spac:/ A TZ nie koleżanki wyjechały i sie zostałam sama

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Idę się piwa napić
Głowa do góry prezjdzie i przeprosi...
Stary 2009-08-21, 18:58   #1942
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Idę się piwa napić
Ojj to młodziutkaś
A co się stało?
Mam nadzieję że to tylko mini kłótnia

Ale fajne słoneczko świeciLato lato

Stary 2009-08-21, 19:26   #1943
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
madmuazelle zaproszenia ładne, ja myslałam zeby robic samemu ale stwierdzialam ze zaproszone osoby i tak maja gdzies jak wyglada zaproszenie wiec pewnie wybierzemy cos taniego z allegro

a mam pytanie co myslicie o czystej zoładkiowej gorzkiej? mielismy brac sobieskiego ale moj tz wymyslił wczoraj ze moze ta
Co do zaproszeń,to fakt goście dostaną zaporszenie a potem to pójdzie w kąt/szafy albo do śmieci.
Co do wódki ja się nie znam.

Cytat:
Szerokiej drogi......

Cytat:

Trzymam kciuki. A suknia hm taka sobie.

Cytat:
my będziemy liczyli 0,5l na głowę, ale na zapas wódkę też zamierzamy mieć, zawsze można się próbować umówić z hurtownią że oddacie część jeśli nie pójdzie na weselu. Gościom wódki będzie kilkanaście butelek wina i pewnie bimberek jeszcze przy wiejskim stoliku...

Madmuazelle bardzo ładne zaproszenia Uwielbiam kokardki
My myślimy aby kupić litr na głowe.A co do zaproszeń,to cieszy że się podobają.

Cytat:
papapapapa
Dobrej zabawy życze.

Cytat:
hellou

Po pierwsze gratulacje ROKU do slubu i rocznicy oświadczyn. A to czemu nie mozna mieć mężatki na świadka???U mnie będzie świadkową bratowa tż-ta,która niedość że mężatka,to jeszcze dzieciata,bo brat&bratowa tż-ta mają dwojke słodkich dzieciaczków.Także,olać to to Wasz slub i bierzcie koog chcecie.

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Mam lat 26

Cytat:
Idę się piwa napić
Będzie dobrze.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 19:35   #1944
BlackAngel
Adwokat diabła

Hej!
Miałam odezwać się po przyjeździe, ale rodzinka się za mną stęskniła strasznie
Dziś też dopiero teraz usiadłam przed laptopa, bo tż porwał mnie nad jeziorko

tęskniłam, witam nowe dziewczynki

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 19:57   #1945
madzinek87
Raczkowanie

Ale za Wami trudno nadążyć!!

to ja się wypowiem hurtowo bo nadrobiłam 5 stron i cytowaie za dużo czasu mi zajmie :P

Witam nowe PM!!

mi diademy się ni podobają... a welony to tylko krótkie i takie ni ozdabiane koronką.
mam 2-dniowe wesele i liczymy 0,7 na głowę bo nasze rodziny są... ekhmm... "mocno trunkowe"
AgaMili jak już dziewczyny pisały to Twój dzień i rób z nim co chesz i nie daj się przekonać komuś że coś Ci nie wypada, nie można, jak to będzie wyglądać

jesli chodzi o świadków to ja nie mam problemu bo będzie nią siostra Tż, ale ze świadkiem jest problem ... mam co prawda 2 braci ale oni ni w 5 ni w 10 się do tej roli nie nadają i jeszcze nie wiemy kto nim będzie

i jeśli chodzi o zaproszenia i inne takie ekodzieła niezbędne to ja mam "zmysł artystyczny" i będę je robić sama/ ze świadkową, która jest nieźle uzdolniona w tym kierunku

Weźcie mnie ejszcze zmotywujcie!! ja tu pracę musze pisać ale jak wejdę na wizaż to wsiąkam a jeszcze tydzien i trza kończyć... POMOCY!!

madzinek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 20:05   #1946
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Cytat:

Weźcie mnie ejszcze zmotywujcie!! ja tu pracę musze pisać ale jak wejdę na wizaż to wsiąkam a jeszcze tydzien i trza kończyć... POMOCY!!
Juz do pracy siadaj. Bo jak nie to ci Cztery literki zbiczujemy
Stary 2009-08-21, 20:20   #1947
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

i jeśli chodzi o zaproszenia i inne takie ekodzieła niezbędne to ja mam "zmysł artystyczny" i będę je robić sama/ ze świadkową, która jest nieźle uzdolniona w tym kierunku
fajne te Twoje kolczyki
Stary 2009-08-21, 20:24   #1948
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:

jesli chodzi o świadków to ja nie mam problemu bo będzie nią siostra Tż, ale ze świadkiem jest problem ... mam co prawda 2 braci ale oni ni w 5 ni w 10 się do tej roli nie nadają i jeszcze nie wiemy kto nim będzie

A czym się kierujesz przy wyborze świadka???

Stary 2009-08-21, 20:29   #1949
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Wyobraź sobie, że moja rodzicielka ma na odwrót. Ja wolałam, żeby moją świadkową była panna (bo taki mam film) i wybrałam moją dobrą kumpelę, a moja mama się na mnie obraziła, że nie wzięłam mojej siostry na świadkową (bo ja u niej byłam świadkową) i jak to teraz będzie wyglądało
Moja mama ma takie same argumenty i najgorsze jest to że moje kontrargumenty nie skutkują. Bo co z tego, że ja mam swoje uzasadnienie na to co chcę albo nie chcę (np.błogosławieństwa w domu) jak jej jedynym i zawsze tym samym argumentem jest "Ale jak to będzie wyglądało?" albo "Tak się nie robi"

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
No to zorganizujemy kazda przed swoim wesleem panieński WIZAŻU i będzie sie działo
A to dobry pomysł

Cytat:
No to jesteśmy w identycznej sytuacji. Do końca sierpnia planuję skończyć pracę mgr, ale warunki nie są sprzyjające niestety. Ja ogólnie bardzo lubię się uczyć w lecie, ale dzisiaj było tak gorąco, że ani w domu się nie dało siedzieć ani na dworze, więc położyłam się spać i dopiero wieczorem wyszłam na taras z ksiażkami. We wrześniu chcę jechać na wakacje, więc się muszę z tą pracą trochę spiąć. A Tobie dużo jeszcze zostało do napisania?
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 20:42   #1950
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

No tak weekend sie zaczoł a tu pustki.... Ja tu zaglądam i pusto. Anie mam co robić. Książki nie mam do poczytania filmy mi sie juz znudzily co mam. CHce ściągnąć Lektora ale oczywiście nie moge tego filmu znaleźć do ściągnięcia. Tż śpi przedd nocką. Jestem stęskniona mało co romawiamy ze soba tera z. A buu.........
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości