|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część III
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zadomowienie
|
Paulo najlepszego!
![]() cathy eh straszysz ![]() ![]() noa twoja cera to jest marzenie! ja wygladam jak 13 nieszczesc zwlaszcza przez to, ze rozdrapalam dwa syfki ![]() ![]()
![]() |
#1773 |
Wtajemniczenie
|
Pranie a ty znów kusisz
![]() Cotko ![]() Edytowane przez evelinek_r Czas edycji: 2009-08-21 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Wtajemniczenie
|
Lemirko, nie probowalam na jakichs ciezkich plamach, normalne zabrudzenia "uzytkowe" ale ciuchy sa czysciutkie. Pisza w instrukcji, ze w niskiej temperaturze woreczek (ja dalam 8 lupinek) orzechow starcza na kilka pran.
Ja kusze??!! a co mam powiedziec o Cathy?! ![]() Rozi, mam nadzieje, ze nie przerazisz sie jak dostaniesz paczke ode mnie. Zawinelam ladnie wszystko..... w pieluche mojego syna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem cała, ale to cała podrapana przez małego kociaka! Wczoraj na przykład wskoczył na moje udo i niestety zleciał obdzierając mi całą nogę... Na domiar złego mam już spore uczelenie na słońce, a uczulenie po ukąszeniach komarów ciągle widoczne w postaci czerwonych placków...
![]() Żeby nie było tak miło to na twarzy też mi ciągle coś wyskakuje, a co! ![]() Jedyne co mnie skusi to EDM, EGM i... wakacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
gdybym znikła z forum w najbliższym czasie i nie odpowiadała na pw, to proszę się nie dziwić - mój komputer się "pali" i śmierdzi, chyba wiatrak nawalił ![]() On robi wszystko, żeby zwalczyć moje uzależnienie. ![]()
#1777 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1778 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A domek... no domku, gdzie jesteś? Niestety, narazie domku brak ![]() Już Ci przecież mówiłam, że filtry na uczulenie słoneczne nie pomagały mi ![]() Wapno pijam codziennie, z kwercetyną na alergie. Po komarach miałam olbrzymie bąble (ok. 4-6cm) głównie na nogach i pośladkach w ilości większej niż 30. Do tego wszystkiego gorączka. Już jest o wiele lepiej bo placki są mniej czerwone niż były i zdecydowanie mniejsze ale za wolno znikają ![]() ![]() Lorri- wciąż jestem pełna podziwu dla Twojej wiedzy na temat składników kosmetyków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podstawiłam genialny PRL-owski wentylator pod samo pudło i jest teraz chłodne jak w stanie spoczynku ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
dziekuje wam dziewczyny wszystkim baaaardzo za zyczenia
![]() Winly piekne słoneczniki ![]() Cathy jak sie ciesze ze postanowilas juz wrocic. za chwilke, jak juz ogarne reszta forum to lece na twoj blog zobaczyc co tam zmalowlas i opisalas. choc nie wiem czy to sie nie skonczy wielka ochota na zakupy... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
po prostu Łinli
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dotarłam do domku dzis wcześniej. pedzę więc na pocztę coś tam powysyłać, jak wrócę to ogarne zamówienie EDM ![]() a w aromaleigh jak z wysyłką? warto zamówić samemu czy moze by zbiorowe jakieś machnąc? jeszcze nie zdazyłam się zapoznać z zasadami
![]() |
#1782 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja myślę, że to genialny pomysł ![]() ![]() Cytat:
![]() cathy na blogu zaprezentowała zrobioną przez siebie emotkę ![]() ![]() jest cudowna! Edytowane przez rozwielitka Czas edycji: 2009-08-21 o 16:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hmmm..nie mam nawet siostry ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Doszły moje kremy ze świetlikiem z Flos Lek- dziekuje za rady, bo dziisaj znów zaczęły mnie potwornie piec powieki, więc od razu nałozyłam porcyjkę. Albo mam uczulenie na cienie MAD albo na nowy eyeliner Diora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1785 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Właśnie przyszła do mnie przesyłka w Buff'd ![]() Zamówienie złożone 17.08, wysłane 18.08 i dzisiaj jest już u mnie ![]() Zaraz polecę do łazienki testować kolorki i formuły. Martwię się natomiast moimi zamówieniami z EGM (wysłana 11.08) i CS (wysłana 10.08), zwłaszcza, że SN wysłane 11.08 dotarło do mnie 17.08... Napisałam do EGM z prośbą o nr przesyłki - napisali, że nie mają, ale mam poczekać jeszcze kilka dni i jak nie dojdzie, to mi jeszcze raz wyślą. Poczekam, zwłaszcza, że 19.08 wysłali mi kolejne zamówienie (dosyć spore) i jeżeli to też miałoby nie dojść, to wolałabym, żeby to większe mi jeszcze raz wysłali (w tym pierwszym było tylko kilka próbek, więc mogłabym jego stratę przeboleć, ale i tak uważam, że to bardzo miło z ich strony, że oferują ponowną przesyłkę). Chociaż wolałabym, żeby jednak to zamówienie doszło, bo okropnie się czuję myśląc, że ktoś ukradł moja przesyłkę... ![]() Nie wiem natomiast co zrobić z tym CS - od nich też idzie do mnie jeszcze jedno zamówienie (wysłane 19.08) i chyba tak, jak w wypadku EGM poczekam, aż to drugie dojdzie (o ile dojdzie) i ewentualnie będę się z nimi kontaktować. Nie wiecie może, czy CS też oferuje ponowną przesyłkę w przypadku zaginięcia paczki (listu)? Zależy mi na obu przesyłkach od nich - w pierwszej jest pędzel Pink Duo Fiber Powder Stippler, a w drugiej 10 słoiczków z sitkami ![]() Na mojej poczcie tych przesyłek nie ma - zresztą akurat moja poczta jest bardzo porządna, więc jeżeli ktoś ukradł te przesyłki, to raczej gdzieś po drodze. Z CS mam nr nadania, więc może powinnam zadzwonić do UC? Tyle, że to są drobne zamówienia, do których raczej VAT-u się nie dolicza... Jeżeli któraś z Was ma jakiś nr do UC, gdzie mogłabym uzyskać jakieś informacje, to bardzo proszę o podanie ![]() Martwię się bardzo o te przesyłki, zwłaszcza, że moje poprzednie zamówienia z CS i EGM przychodziły bardzo szybko.
![]() |
#1786 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i dziekuję KamilaWu Właśnie zostałaś moją starszą siostrą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BiedronqoNie widziałam, a to z apteki ????
Wszystko, co naprawdę lubię, jest albo niemoralne, albo nielegalne, albo tuczące... Edytowane przez selene211 Czas edycji: 2009-08-21 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To co, Selenko, wpadasz do mnie na święta? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Rozeznanie
|
Jest to "lek" homeopatyczny. Z apteki (bez recepty).
Z tej stronki możesz pobrać ulotkę w formacie PDF: http://www.strefalekow.pl/product/de...ietlikiem.html Dla moich czerwonych od komputera i kawałków mineralnych cieni oczu jest wybawieniem. Jedyny feler, to fakt, iż trzeba go zużyć w ciągu 10 dni od otwarcia, więc lepiej go używać w większą ilość osób. ![]()
#1790 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Żona pokazuje mężowi najnowszy żurnal i mówi: -Chciałabym mieć takie futro ![]() A mąż na to : - To jedz Whiskas ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1791 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zadomowienie
|
I ja się dołączam do życzeń !!!
Paula wszystkiego najnajmineralniejszego ![]() A innym dziewczynkom życzę miłego wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Organizatorka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
WI, na uczulenie filtry nie pomagają ale są konieczne niestety, oby nie Lirenka - przez nią mi się uaktywniło
![]() ostatnio naoglądałam się Dirty Sexy Money i spodobał mi sie makijaz Lucy Liu: podklad, tusz do rzęs i roż na policzkach - w związku z powyższym maznęłam się Snugle i jakoś tak nie dla mnie ci on, za ciemny, za brzoskwiniowy OODAM w POŻĄDLIWE DŁONIE szukam czegoś jasnoróżowego, jakies podszepty? ponadto byliśmy w galerii i zakupilam sobie dwa golfy Solar, ogólnie wypatrzylam kilka fajnych rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Wtajemniczenie
|
Selene, myslisz ze pistacje czy nerkowce sypnelam do pralki? na szczescie jeszcze tak zle ze mna nie jest
![]() Rozi, piekny huggies w pomaranczowe tygryski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to widocznie ze mną jest źle ![]() ![]()
![]() |
#1800 |
Zadomowienie
|
Uczyłam się dzisiaj cały dzień i postanowiłam sobie w nagrodę przyjść na wizaż i co? Internet mi padł, jak już był internet to komputer się zbuntował. Myślałam, że się ze złości popłaczę
![]() ![]() ![]() ![]() Do tego jeszcze cera mi się zbuntowała ![]() ![]() Na szczęście blog Cathy mi poprawił humor, stwierdziłam, że nie mam wielu rzeczy jeszcze i to na pewno dlatego nie umiem zrobić takiego makijażu jak ona ![]() btw dlaczego tutaj tak cicho dzisiaj? ![]() Kamilawu co z naszym spotkaniem ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.