Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-21, 14:19   #661
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Motylku, Ci lekarze.

Narek, pokaż kieckę

Anariel, ale świetny kolor masz, naturalnie wygląda.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 14:20   #662
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
Motylku, my znowu walczymy razem
ano

Cytat:
dokadnie. Nie ma głupich psów, są za to właściciele
wiecej jest głupich właścicieli niz psów

Cytat:
I wszystko sterylizuje i kastruje...nawet nie swoje...jak złapie kota
swietnie

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 14:23   #663
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
Slyszalam o roznych rzeczach ale o tym jeszcze nie.
Kocica mojej babci jak miała małe kotki to wychowywała swoje razem z kotkami innej kocicy ale to jeszcze nic, wychowała też małego kurczaczka, który wykluł się przedwcześnie i z obawy że, kura wysiadując inne jajka mogłaby go zadusić trzeba było go odizolować. Janinka (kocica) chetnie go przygarnęła. To była świetna kocica, łapała nawet bażanty taka była sprytna.

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 14:23   #664
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Prowizja wynosi chyba 5% od kwoty sprzedaży
Aha, czyli po skończonej aukcji muszę zapłacić serwisowi 5% tego, co zarobiłam? A jak to się robi? Robi się przelew? Wybacz za głupie pytanie, ale nie mam zielonego pojęcia o sprzedawaniu na allegro
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 14:24   #665
Magdzia94
Zakorzenienie

Tak przelew się robi.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 14:26   #666
19agusia91
Zakorzenienie

Robi się przelew. Zresztą jak wystawiasz przedmiot to oni Ci podliczają kwotę
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-08-21, 14:27   #667
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Z tym, że już od początku ciąży mieliśmy właścicieli dla szczeniaków, z tym nie było problemu, a jak sobie przypomnę, że jedna mała dziewczynka przyjechała po suczkę z różowym kocykiem...
Ale tej już nie pozwolimy zajść. Ma 2 lata, nie jest za późno na sterylizację?
jeśli ma zdrowe serduszko, to nie ma problemu. W marcu chyba jest dzień sterylizacji zwierząt, więc powinno być taniej

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
ano

wiecej jest głupich właścicieli niz psów

swietnie
nie dla mojego portfela I mój mąż też się już buntuje, że ciągle go wysyłam do weta z jakimś kotem...ja nie mogę bo cały dzień jestem w pracy a on ma swoją firmę więc jest bardziej "czasowy" .

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Aha, czyli po skończonej aukcji muszę zapłacić serwisowi 5% tego, co zarobiłam? A jak to się robi? Robi się przelew? Wybacz za głupie pytanie, ale nie mam zielonego pojęcia o sprzedawaniu na allegro
a i ja się przy okazji dowiem bo ciemna jestem w sprawach allegro, koleżanka mi zawsze wszystko załatwia
Stary 2009-08-21, 14:29   #668
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Kocica mojej babci jak miała małe kotki to wychowywała swoje razem z kotkami innej kocicy ale to jeszcze nic, wychowała też małego kurczaczka, który wykluł się przedwcześnie i z obawy że, kura wysiadując inne jajka mogłaby go zadusić trzeba było go odizolować. Janinka (kocica) chetnie go przygarnęła. To była świetna kocica, łapała nawet bażanty taka była sprytna.
Kocur mojego kolegi polowal regularnie na wrony i zostawial przed drzwiami sam nie ruszal.
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 14:32   #669
*piękna
Zakorzenienie

A co do psów to nie znam się może zbyt ale bardzo je lubię i mam dwa. Od kiedy dostałam od cioci owczarka niemieckiego. Ale ten zachorował na nosówkę i zdechł, wtedy kupiliśmy na targu kolejnego owczarka niemieckiego (bez zadnego papierka). Był to naprawdę bardzo mądry i wspaniały pies, niestety jak miał 10 lat to zdechł bo ktoś go pobił i mu poprzestawiał coś w srodku i pies już nie jadł jak trzeba itd.. W między czasie dostaliśmy też kundla od sąsiadów (ten żyje od dziś). Jednak jak zdechł Arnold dostaliśmy kolejnego psa, też owczarek niemiecki ale pomieszany z innym psem (nie zanm rasy), matka była z rodowodem. I tu był kłopot. Otóż jego matka miała robione zastrzyki żeby nie mieć małych, mimo to miała. Urodziła 2 suczki i 3 psy, suczki włascicelka uspiła od razu, jeden pies urodził się martwy a dwa zostały. Jeden trafił do mnie, drugi do innego pana. Ten drugi zdechł po tym jak wpił mu się kleszcz (mimo interwencji lekarza). Mój żył niecałe dwa lata. Był to naprawdę olbrzymi piękny pies, silny, zdrowy, naprawdę najpiękniejszy pies jakiego miałam, któregoś popołudnia go po prostu nie było, szkułaam go z mamą i z tym kundlem, nie znaleźliśmy go, po 2 dniach tata znalazł go w sadzie, nieżywego, weterynarz stwierdził że pies mógł mieć kłopoty z sercem i zdechnąć na zawał. Nie wydaje mi się żeby historia tych psów to był przypadek, to przez te zastrzyki matki. Teraz mam kolejnego psa owczarek neimiecki pomieszany z huskim (matka to husky z rodowodem).

Stary 2009-08-21, 14:35   #670
doruś
Zadomowienie

Cytat:
A co do psów to nie znam się może zbyt ale bardzo je lubię i mam dwa. Od kiedy dostałam od cioci owczarka niemieckiego. Ale ten zachorował na nosówkę i zdechł, wtedy kupiliśmy na targu kolejnego owczarka niemieckiego (bez zadnego papierka). Był to naprawdę bardzo mądry i wspaniały pies, niestety jak miał 10 lat to zdechł bo ktoś go pobił i mu poprzestawiał coś w srodku i pies już nie jadł jak trzeba itd.. W między czasie dostaliśmy też kundla od sąsiadów (ten żyje od dziś). Jednak jak zdechł Arnold dostaliśmy kolejnego psa, też owczarek niemiecki ale pomieszany z innym psem (nie zanm rasy), matka była z rodowodem. I tu był kłopot. Otóż jego matka miała robione zastrzyki żeby nie mieć małych, mimo to miała. Urodziła 2 suczki i 3 psy, suczki włascicelka uspiła od razu, jeden pies urodził się martwy a dwa zostały. Jeden trafił do mnie, drugi do innego pana. Ten drugi zdechł po tym jak wpił mu się kleszcz (mimo interwencji lekarza). Mój żył niecałe dwa lata. Był to naprawdę olbrzymi piękny pies, silny, zdrowy, naprawdę najpiękniejszy pies jakiego miałam, któregoś popołudnia go po prostu nie było, szkułaam go z mamą i z tym kundlem, nie znaleźliśmy go, po 2 dniach tata znalazł go w sadzie, nieżywego, weterynarz stwierdził że pies mógł mieć kłopoty z sercem i zdechnąć na zawał. Nie wydaje mi się żeby historia tych psów to był przypadek, to przez te zastrzyki matki. Teraz mam kolejnego psa owczarek neimiecki pomieszany z huskim (matka to husky z rodowodem).
nie ma nic gorszego jak kupno psa na targu .
Zastrzyki niosą za sobą pewne ryzyko, dla tego najlepiej sterylizować
Stary 2009-08-21, 14:42   #671
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Tak przelew się robi.
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Robi się przelew. Zresztą jak wystawiasz przedmiot to oni Ci podliczają kwotę
Hmm, skoro tyle osób z tego korzysta, to nie musi to być szczególnie skomplikowane .
Stary 2009-08-21, 14:42   #672
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma nic gorszego jak kupno psa na targu .
Zastrzyki niosą za sobą pewne ryzyko, dla tego najlepiej sterylizować
Teraz to wiem, to było jakieś 13 lat temu..
Co do zastrzyków to ta suka zdechła dzień po tym jak zdechł moj pies. Dostawała kolejne zastrzyki i po zastrzyku zdechła. Ze tez właścicielka po tamtym zajsciu z tymi małymi psami nadal dawała jej zastrzyki

Stary 2009-08-21, 14:44   #673
doruś
Zadomowienie

Cytat:
Co do zastrzyków to ta suka zdechła dzień po tym jak zdechł moj pies. Dostawała kolejne zastrzyki i po zastrzyku zdechła. Ze tez właścicielka po tamtym zajsciu z tymi małymi psami nadal dawała jej zastrzyki
Stary 2009-08-21, 14:46   #674
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
A powiedz, mocno to wszystko skomplikowane jest? Bo ja bym jeszcze może zdążyła parę podręczników sprzedać, a potem zajmę się wyprzedawaniem majątku
Prościzna, naprawdę Wszystko jest krok po kroku opisane

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Prowizja wynosi chyba 5% od kwoty sprzedaży
Ale to zależy od czego, bo ostatnio jakieś zmiany były wprowadzone. Ja wystawiłam tę sukienkę za 45 zł i będę miała prowizję 0,61 zł.

Cytat:
Narek, pokaż kieckę
Nie chcę sobie reklamy robić Ale zdjęcie Wam wrzucę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4723przycięte2.jpg (54,6 KB, 37 załadowań)

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 14:47   #675
Magdzia94
Zakorzenienie

bardzo ładna ta Twoja kiecka

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 14:50   #676
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Moj owczarek tez zachorowal na nosowke, pamietam to do dzis, byl to drugi dzien swiat Wiekanocnych roku 1990, na poczatku byl jakis osowialy a pozniej przewrocil sie na bok i nie reagowal na nic, wpadlysmy z mama w szok zaczelysmy plakac bo nie wiedzialysmy co sie dzieje, moj ojciec na szczescie byl na tyle przytomny, ze wzial psa na rece "zapakowal" do samochodu i zawiozl do weterynarza, na szczescie znalazl sie taki co byl w domu i przyjal naszego pieska. Neron dostal zastrzyk i chyba przelezal jeszcze pod kroplowka ale pamietam i nasza radosc jak tato wrocil z Neronkiem, caly wieczor i noc na zmiane czuwalismy przy nim. Pies na szczescie wyzdrowial.
Stary 2009-08-21, 15:05   #677
Anariel
Wtajemniczenie

Moj pies zachorowal kiedys na parwowiroze ( chyba tak to sie pisze), probowalismy go leczyc ale sie nie dalo. Najgorsze jest to,ze jakis tydzien pozniej wzielismy kolejnego psa a weterynarz nam nie powiedzial,ze powinnismy zdezynfekowac mieszkanie i ta malutka kruszynka tez zdechla po trzech dniach pobytu u nas. To byly najgorsze dwa tygodnie w moim zyciu
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 15:08   #678
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
P
Ale to zależy od czego, bo ostatnio jakieś zmiany były wprowadzone. Ja wystawiłam tę sukienkę za 45 zł i będę miała prowizję 0,61 zł.
To w sumie niedużo. Bałam się, że będą więcej zdzierać, a wtedy to nie byłoby za bardzo opłacalne.
Stary 2009-08-21, 15:11   #679
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Moj pies zachorowal kiedys na parwowiroze ( chyba tak to sie pisze), probowalismy go leczyc ale sie nie dalo. Najgorsze jest to,ze jakis tydzien pozniej wzielismy kolejnego psa a weterynarz nam nie powiedzial,ze powinnismy zdezynfekowac mieszkanie i ta malutka kruszynka tez zdechla po trzech dniach pobytu u nas. To byly najgorsze dwa tygodnie w moim zyciu
Mi zdechły 2 psy w przeciągu 2 lat a co dopiero mówić 2 tygodni
Współczuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 15:14   #680
evullka
Rozeznanie

Hej dziewczyny!
Widze , ze Anariel dotrzymala slowa Fajne wlosieta i na serio tak Ci sie ukladaja bez prostownicy? Bo pamietam, ze kiedys pisalas, ze masz powywijane we wszystkie strony.. No to kolejna motywacja dla mnie do dbania o wlosy

Madzienka79 to czego jestes "mieszanka"? Pisalas, ze rozna krew w Tobie plynie.. Na moge tylko powiedziec, ze jestem cwierckrwi goralka, niestety zadna zagraniczna krew we mnie nie plynie

Widze, ze o pieskach rozmawiacie. Tez mam suczke, 8 miesieczna, jesli ktoras z Was bedzie chciala zobaczyc to wysle dodam jakies fotki

Jyyli pisalas, ze Toja suczka miala juz dwie cieczki. W jakim wieku dostala pierwsza cieczke, bo ja chyba tez sie juz moge spodziewac, co nie?
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 15:19   #681
19agusia91
Zakorzenienie

Narek, jaki to rozmiar jest ?
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-08-21, 15:21   #682
Anariel
Wtajemniczenie

evullka One dopiero niedawno zaczely sie tak ladnie ukladac. Normalnie kazdy szedl w swoja strone. Teraz tez jeszcze sie wywijaja itd ale juz jest o niebo lepiej
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 15:30   #683
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
bardzo ładna ta Twoja kiecka
Mnie też się podoba, ale za duża na mnie jest

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
To w sumie niedużo. Bałam się, że będą więcej zdzierać, a wtedy to nie byłoby za bardzo opłacalne.
Mało biorą, naprawdę

Cytat:
Narek, jaki to rozmiar jest ?
42/40, dosyć spora jest

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 15:54   #684
carlo_rossi
Rozeznanie

Poł dnia czytam wasze posty i jak ju mysle ze doszłam do konca to znowu dochodzi kolejna strona... heh..
Cytat:
Namolnie zapytam:jeśli służy Ci maska Bingo z algami to nie masz ochoty wymienić się za moją właśnie Bingo z algami?
Mogłabym sie wymienic.. tylko taki problem ze na dzien dzisiejszy mam pustki na stanie - amla, bingo z algami i bingo a kaszmirem, wiec nie mam czym sie wymienic (amli nie oddam )
Cytat:
Nałożyłam znów tę śmierdząca amlę na łeb i włosy. Pachnie jak jakaś udawana podróbka Domestosa Ile razy myjecie głowę po amli?
Ja zmywam 2 razy babydreamem.
Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
o przypomniało mi się

też się czaję na emu na tę jesień/zimę żeby oprócz eleganckich butów mieć jakieś takie.. luzackie
Tez chce emu, są tak brzydkie ze az piękne

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja nie rozumiem osób, które mają proste włosy a i tak katują je prostownicą oto przykład http://www.youtube.com/watch?v=WirongWHcW4
to chyba jakas choroba. Piekne włosy az boli jak je katuje.

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Oglądam właśnie stronę http://www.lhpa.info/ Brak mi słów z zachwytu Zobaczcie zakładkę Makeovers
tez tak chce!

Cytat:
Jestem załamana. "Najechałam" na Niego, aż mi głupio, ze aż tak bardzo, ale po prostu trzęsę się już ze złości. Napisałam, ze nie mam ochoty go widzieć dopóki nie zrozumie tego jak mnie potraktował, a teraz boję się, że przesadziłam..
Wyjasniliscie juz sprawe?

Anariel, piekne włosy, az strach myslec jak beda wygladac jak jeszcze urosną. Cudoooo!

blondyna789, gratulacje!

tak pisalyscie jakis czas temu o exach swoich tż', wy mozecie sie przynajmniej 'pocieszac' ze były takie czy owakie... u mnie jest gorzej. Ex mojego obecnego jest bardzo ładna ,w jego typie - podobna do natali portman w ktorej sie ponoc dlugo kochał, na dodatek inteligentna, miła i dobra(w szerokim znaczeniu). Jedynie włosy miala kiepskie ale tez nie tragiczne - obiektywnie patrzac. Wiem ze jestem ładna, wg wielu osob niby ładniejsza ale i tak czasem czuje sie jak mysza. a to ze utrzymują ze soba kontak mi nie ułatwia, zwlaszcza ze teraz go nie ma.
To sie wyzaliłam
Stary 2009-08-21, 15:59   #685
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Anariel dołączam się do zachwytów, piękne, zdrowe, błyszczące włosy

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 16:10   #686
madzienka79
BAN stały

Legally daj znac mam dla ciebie to o czym wspominalam.

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Widze , ze Anariel dotrzymala slowa Fajne wlosieta i na serio tak Ci sie ukladaja bez prostownicy? Bo pamietam, ze kiedys pisalas, ze masz powywijane we wszystkie strony.. No to kolejna motywacja dla mnie do dbania o wlosy

Madzienka79 to czego jestes "mieszanka"? Pisalas, ze rozna krew w Tobie plynie.. Na moge tylko powiedziec, ze jestem cwierckrwi goralka, niestety zadna zagraniczna krew we mnie nie plynie

Widze, ze o pieskach rozmawiacie. Tez mam suczke, 8 miesieczna, jesli ktoras z Was bedzie chciala zobaczyc to wysle dodam jakies fotki

Jyyli pisalas, ze Toja suczka miala juz dwie cieczki. W jakim wieku dostala pierwsza cieczke, bo ja chyba tez sie juz moge spodziewac, co nie?
evullka u mnie to jest krew austriacka, szwajcarska, czeska, litewska, niemiecka, polska wg mnie bo rodzina mojej babcie ze strony mamy to Warszawiacy ale to jeszcze nic nie znaczy. Co madrzejsci mowia mi, ze jeszcze dochodzi wloska, arabska, turecka i cuda niewidy.
Stary 2009-08-21, 16:12   #687
legallybrunette
Rozeznanie

przylączam sie rowniez do waszych pogaduszek

Anariel jak to mozliwe ze ci tak ladnie rosną te wlosy...ehh.. tez tak chce !
Stary 2009-08-21, 16:20   #688
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
tigresska, ja właśnie też dostałam paczkę od Ciebie dzięki
proszę bardzo miłego użytkowania

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Tylko prosze szczerze
ładne masz włosy - wyglądają na zdrowe i ładnie się błyszczą
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 16:24   #689
dymka
Zakorzenienie

Anariel - śliczne włosy, aż trudno uwierzyć, że niestylizowane - układają się jak po modelowaniu na okrągłej szczotce i kolorek też super - bardzo mi się podoba

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
dziewczyny! po 2 tygodniach oczekiwania dostałam dziś odp odnośnie stażu w Wojewódzkim Urzędzie Pracy - pozytywną! jak powiedziała pani naczelnik - zrobiłam największe wrażenie spośród kandydatów a kandydatów było kilku, bo to oferta z późniejszym zatrudnieniem zaczynam 1 września! jestem mega szczęśliwa
GRATULACJE

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
evullka u mnie to jest krew austriacka, szwajcarska, czeska, litewska, niemiecka, polska wg mnie bo rodzina mojej babcie ze strony mamy to Warszawiacy ale to jeszcze nic nie znaczy. Co madrzejsci mowia mi, ze jeszcze dochodzi wloska, arabska, turecka i cuda niewidy.
Wow - niezła mieszanka

Ja wszystko z włosów zmyłam i teraz czekam aż wyschną. Muszę wyjść za pół godziny najwyżej z wilgotnymi wyjdę
Stary 2009-08-21, 16:25   #690
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Anariel - śliczne włosy, aż trudno uwierzyć, że niestylizowane - układają się jak po modelowaniu na okrągłej szczotce i kolorek też super - bardzo mi się podoba

GRATULACJE

Wow - niezła mieszanka

Ja wszystko z włosów zmyłam i teraz czekam aż wyschną. Muszę wyjść za pół godziny najwyżej z wilgotnymi wyjdę
Niezla mieszanka i dlatego jestem taka wybuchowa czasami.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości