Scent Bar X - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-20, 23:17   #301
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
ta masakra to na pewno kwasy. Jeśli jesteś w stanie przeczekać wysyp to potem będzie pięknie. Chyba,że masz za mocne kwasy, to może być problem z wygojeniem. Właśnie, na jakie kwasy się zdecydowałaś?
Taaa... Chyba już nie jestem w stanie przeczekać. Najpierw (w zimie to było jeszcze) był tonik aspirynowy, po którym mnie wysypało, że hej. Do stanu używalności dochodziłam dość długo. Wiosną był tonik z PHA, niby łagodny, ale kolejny wysyp. Po zakończeniu toniku i odczekaniu jakiegos czasu dałam se jeszcze po twarzy kremem z kwasem liponowym. Niby wszystko dość łagodne. Wzięłam na przeczekanie, myśląc że może moja skóra taka zanieczyszczona... No i Jak dobrze liczę to od pół roku pryszcze się sypią i końca nie widać. Chyba pasuję

Cytat:
Napisane przez porzeczki Pokaż wiadomość
Ale mam w zamian 2 spore pryszcze
Eee tam, dwa. Phi. Dwa to pryszcz. Ja mam stadami po trzy-cztery w pobliżu i takich zespołów kilka na twarzy

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Dziś trochę późno się zjawiam, oglądałam trochę MŚ aus Berlin, wciąga mnie to jak diabli
Ja niby też nie jestem fanką sportu w TV, ale wczoraj się też dałam wciągnąć w oglądanie mistrzostw

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Nawet bym nie wiedziała, jak w to się bawić.
No jak? Musisz mieć taki kołowrotek i biegać w nocy. I napychać sobie policzki ziarnem

Nigdy nie byłam wielką fanką Placebo (raczej w ogóle żadną nie byłam), kojarzę kilka utworów, ale bez ekscytacji. Po ostatnim "For what it's worth" od którego dostaję spazmów rozkoszy, nastał kolejny utwór ("Ashtray heart") przy którym sikam z wrażenia. Cofam się do nastoletnich czasów, czy co? Jeszcze zostanę fanką Placebo
Poza tym wczoraj usłyszałam w radio Bjork i powróciła. Chyba zamiast perfum będę teraz kupować płyty

Zarzucam, cobyście wiedziały czym się podniecam:
For what it's worth
Ashtray heart - tu niestety bez wideo
Pagan Poetry - też niestety bez wideo

Zanurzam się w dźwięki i płynę w stronę łóżka. Dobranoc

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 23:31   #302
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

No jak? Musisz mieć taki kołowrotek i biegać w nocy. I napychać sobie policzki ziarnem
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 23:41   #303
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Baaaardzo, k...., śmieszne

Odsłucham jeszcze linki Agnieszki i chyba pójdę spać. Ostatnio mam dobry sen, uwielbiam spać

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 23:48   #304
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Agnysko, przyłączam się do zachwytów O mojej słabości do Placebo (może nie tyle do Placebo, co do Pana Briana ) pisałam tu już parę razy. I pochwalę się, że piosenki z Twoich linków miałam okazję w zeszłym miesiącu usłyszeć na żywo, a w listopadzie prawdopodobnie będę miała okazję usłyszeć znowu

Jest ktoś tu jeszcze?
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 00:00   #305
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Agnysko, przyłączam się do zachwytów O mojej słabości do Placebo (może nie tyle do Placebo, co do Pana Briana ) pisałam tu już parę razy. I pochwalę się, że piosenki z Twoich linków miałam okazję w zeszłym miesiącu usłyszeć na żywo, a w listopadzie prawdopodobnie będę miała okazję usłyszeć znowu

Jest ktoś tu jeszcze?
Wiedziałam, że się zgłosisz A ja do tej pory nie rozumiałam Twojej słabości. A teraz, zamiast iść spać, w ruchu mam youtubę i allegro

A gdzież Ty, ach gdzież, znowu go usłyszysz? (bo poprzednio to wiem, już dzisiaj mojemu mężu zapowiedziałam, że na TEN festiwal to musimy się w przyszłości wybrać). - ok, już wiem wszystko

Zapłakałam, jak przeczytałam, że na Open'erze 2007 była Bjork. A ja spokojnie w nieświadomości pewnie spałam w swoim łóżeczku

Idę się pochlastać przeżutym przez naszego dyżurnego chomiczka ziarnem

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2009-08-21 o 00:03
Stary 2009-08-21, 00:01   #306
Hisoka
Zakorzenienie

GG do Hisoka

no ja jestem Ale pewnie na nic się nie przydam
Stary 2009-08-21, 00:02   #307
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Wiedziałam, że się zgłosisz A ja do tej pory nie rozumiałam Twojej słabości. A teraz, zamiast iść spać, w ruchu mam youtubę i allegro

A gdzież Ty, ach gdzież, znowu go usłyszysz? (bo poprzednio to wiem, już dzisiaj mojemu mężu zapowiedziałam, że na TEN festiwal to musimy się w przyszłości wybrać).

Zapłakałam, jak przeczytałam, że na Open'erze 2007 była Bjork. A ja spokojnie w nieświadomości pewnie spałam w swoim łóżeczku

Idę się pochlastać przeżutym przez naszego dyżurnego chomiczka ziarnem
A na Bjork wtedy też byłam
Na TEN festiwal koniecznie się wybierzcie! I możecie jeszcze na Placebo - 19. listopada na Torwarze w Warszawie
Stary 2009-08-21, 00:06   #308
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
A na Bjork wtedy też byłam
Na TEN festiwal koniecznie się wybierzcie! I możecie jeszcze na Placebo - 19. listopada na Torwarze w Warszawie
O mamo! Ale Ci zazdroszczę. A pomyśleć, że póki żyłam w nieświadomości to było ok
Dziewczyno, wyjazd na koncert do Warszawy nie przejdzie Chyba jestem za dużym zgredem już

Stary 2009-08-21, 01:44   #309
porzeczki
Zadomowienie

Cytat:
Eee tam, dwa. Phi. Dwa to pryszcz. Ja mam stadami po trzy-cztery w pobliżu i takich zespołów kilka na twarzy
("
dwa to na samym nosie na całej twarzy to z kilkanaście (nie mówiąc już o ramionach, które też Effaclarem traktowałam).
Dobrze, że mam przynajmniej niezły korektor - Magic Concealer Heleny Rubinstein.

Edytowane przez porzeczki
Czas edycji: 2009-08-21 o 02:04
porzeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 03:18   #310
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Sex Bar - ta nazwa mi się podoba

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
wszyscy poszli spać
idę i ja
ja nie poszłam ale idę zaraz

Skarbiątko zdrowiej

właśnie się załamałam prognozą pogody bo w sobotę idę na wesele a tu padać ma i to tylko w sobotę chyba muszę opracować nową wersję stroju

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 09:06   #311
Murszafka
To ja :)

Dziś piąteczek!! Wreszcie...
Modyfikuję moją dietę -za dużo na niej jedzenia. Będę jeść połowę tego, co zalecają, bo utyję chyba, jak tak dajej pójdzie... Podejrzana dieta...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo

Edytowane przez Murszafka
Czas edycji: 2009-08-21 o 09:08
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 09:27   #312
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Murszafko, zapomniałaś zaznaczyć, żeś pierwsza

Druga!

Sorry, że wpadam z samego rana znów ze swoimi rozkminami mieszkaniowymi, ale spać przez to nie mogę
Gdybyście miały do wyboru mieszkanie z kimś obcym w samym centrum i z najlepszą kumpelą daleeeko od centrum (Kabaty), to co lepsze?
Stary 2009-08-21, 10:07   #313
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Dziewczyny, niech mi ktoś podpowie, gdzie śmignąć po zaświadczenie o niekaralności we Warszawie.
Myślałam, że do Sadu Rejonowego, ale okazało się, ze nie. I teraz zgłupiałam. A potrzebuję "na gwałt" bo składam papiery do konkursu na stanowisko Prezesa Zarządu i mam termin do końca miesiąca. Boje się, że zawalę termin przez to głupie zaświadczenie kurczaki.

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2009-08-21 o 10:09
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 10:45   #314
Murszafka

Cytat:
Murszafko, zapomniałaś zaznaczyć, żeś pierwsza

Druga!

Sorry, że wpadam z samego rana znów ze swoimi rozkminami mieszkaniowymi, ale spać przez to nie mogę
Gdybyście miały do wyboru mieszkanie z kimś obcym w samym centrum i z najlepszą kumpelą daleeeko od centrum (Kabaty), to co lepsze?
Hm... Kabaty daleko od swiata, ale metro tam jest... Bierz z kumpela

Stary 2009-08-21, 10:55   #315
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Dziewczyny, niech mi ktoś podpowie, gdzie śmignąć po zaświadczenie o niekaralności we Warszawie.
Myślałam, że do Sadu Rejonowego, ale okazało się, ze nie. I teraz zgłupiałam. A potrzebuję "na gwałt" bo składam papiery do konkursu na stanowisko Prezesa Zarządu i mam termin do końca miesiąca. Boje się, że zawalę termin przez to głupie zaświadczenie kurczaki.
Może na Komendzie, pod która przynależy Twoja dzielnica...?

Melk, ja też bym brała z kumpelą. Sama mieszkam daleko od centrum, ale za to ze znajomymi i jestem zadowolona
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 12:27   #316
lavenderfay
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Favkes luknij tutaj KRK
Piszą gdzie można dostać zaświadczenie o niekaralności + wzór formularza zgłoszeniowego i opłata

Edytowane przez lavenderfay
Czas edycji: 2009-08-21 o 12:34
lavenderfay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 13:02   #317
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
fluoksetyna to prozac? Faktycznie działa?
A bo ja wiem Chyba... chyba tak Z reszta to juz moja ktoras tam ''przygoda'' z tym specyfikiem, ale nigdy nie bralem tak dlugo, jak zalecaja (min. pol roku). Odkad biore (), nie mam ''napadow-mega-dola-ze-wszystko-jest-bez-sensu''

Cytat:
ze swojej strony obiecuję nie wtykać Ci żadnych pieniędzy nigdzie. Szczególnie bilonu
Eeee... szkoda

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
To w sumie da się zrobić.
Wiem, wiem

Cytat:
Gryxiu, a śpisz w ogóle po niej? Lepiej, czy gorzej, niż przed?
Nie mam zadnych problemow se spaniem, ani troche A podobno wystepuja dosyc czesto po fluoksetynie

W ogole tutaj spi mi sie tak dobrze, jak nigdy wczesniej - ciekawe, czy to zmiana klimatu, czy praca fizyczna tak dziala

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Gryx, nie darujemy Ci tej rurki
No tak... jak cos zginie, to od razu na mnie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta i chłopcze
Czesc niewiasto

Cytat:

---

Wczoraj, gdy byla piekna pogoda i 35 stopni, tkwilem w kuchni przy zmywarce Dzisiaj, gdy mam wolne, pada i jest chlodno Jeszcze lewe sciegno Achillesa mnie boli - co kilka miesiecy, bez zadnej przyczyny, dopada mnie taka atrakcja

A tak poza tym to luz - co sie nasmieje w tej pracy, to moje

Btw - co myslicie o tym i o tym zegarku?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 13:14   #318
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Gryksiu - oba fajne Jednak stawiam na pierwszy Mam nawet taki sam fason, bransoletkę - oczywiście nie Armani, tylko Casio

Frank Zappa

Stary 2009-08-21, 13:30   #319
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Btw - co myslicie o tym i o tym zegarku?
Ten drugi jest - wg mnie - bardziej "ilegancki"

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 13:31   #320
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryksiu - oba fajne Jednak stawiam na pierwszy Mam nawet taki sam fason, bransoletkę - oczywiście nie Armani, tylko Casio
Tez jestem bardziej przekonany do pierwszego, bo wydaje mi sie bardziej uniwersalny, tym bardziej, ze nie nosze sie elegancko na co dzien, a ten drugi wydaje sie byc lekko ''garniturowy'' Kupno jakiegos fajnego zegarka chodzi za mna juz chyba od roku, no i ma byc na metalowej bransolecie
Stary 2009-08-21, 13:53   #321
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Fakt, ten drugi jest bardziej elegancki, ale ja zwróciłam uwagę na coś innego. Lubię jak na tarczy są po prostu wskazówki i zaznaczone godziny, minuty. Ten drugi miał chyba jakiś dodatkowy sekundnik czy coś. Ot moje subiektywne odczucie - nie lubię jak na tarczy zegarka "za dużo się dzieje"

A metalowe bransoletki zegarków uwielbiam Są takie eleganckie, sznytowe i bling-bling

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-08-21 o 13:58
Stary 2009-08-21, 13:55   #322
Murszafka

POMOCY!!! Muszę szybko wymyślić prezent dla 2 obcokrajowców -10-cio latka i dorosłej kobiety. Pamiątkowy. W sensie, żeby zawsze wiedzieli,że to pamiątka z Polski. O ile kobiecie można walnąć biżuterię z bursztynem, o tyle pojęcia nie mam, co można dać chłopcu... Pomóżcie...

Stary 2009-08-21, 14:04   #323
gryx82
BAN stały

Cytat:
...nie lubię jak na tarczy zegarka "za dużo się dzieje"
Ja tez jestem zwolennikiem minimalizmu i podpisuje sie pod Armanim, ze: ''Mniej znaczy wiecej'', czy... jakos tak

Cytat:
A metalowe bransoletki zegarków uwielbiam Są takie eleganckie, sznytowe i bling-bling
Ja zawsze mialem skorzane, ale po pewnym czasie deformowaly sie, brudzily i przesiakaly potem, ze sie tak wyraze bez ogrodek Teraz tylko i wylacznie ''elegancki i sznytowy bling-bling''
Stary 2009-08-21, 14:10   #324
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Teraz tylko i wylacznie ''elegancki i sznytowy bling-bling''
To mamy jednak coś wspólnego

Swoją drogą uwielbiam minimalizm w kwestii ubioru. Proste formy, klasyczne fasony, świetne jakościowo materiały i to wszystko. Jak będę miała duuuuużo kasy to chyba zacznę uprawiać ten trend Chcoiaż.... biżuterię też lubię

Frank Zappa

Stary 2009-08-21, 17:40   #325
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
T
padłam

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Dziś piąteczek!! Wreszcie...
Modyfikuję moją dietę -za dużo na niej jedzenia. Będę jeść połowę tego, co zalecają, bo utyję chyba, jak tak dajej pójdzie... Podejrzana dieta...
a zdradź co w tej diecie siedzi Bo ta strona którą podawałaś wcześniej to bardzo tajemnicza jest i najpierw chcą kasę a później dają dietę. To mi się nie podoba

Cytat:
chyba z kumpelą

Cytat:
Swoją drogą uwielbiam minimalizm w kwestii ubioru. Proste formy, klasyczne fasony, świetne jakościowo materiały i to wszystko. Jak będę miała duuuuużo kasy to chyba zacznę uprawiać ten trend Chcoiaż.... biżuterię też lubię
Ja też uwielbiam taki styl Szkoda tylko że nie mam tyle kasy aby wydawać na świetne jakościowo materiały

Znów wcinam sałatkę owocową
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 17:44   #326
Zuziunia
BAN stały

A mi się dzisiaj nic nie chce

boli mnie brzuch na dole, pewnie @ sie zbliża
mam chyba PMS bo mnie wszystko rozpi&*%&$%#^

muszę jeszcze przełożyć naleśniki, posprzątać, zrobić się na bóstwo...

nakupiłam sobie dzisiaj bielizny

kurde zjadłam pizze o 10 rano i jeszcze ją czuje chyba przesadziłam z sosem czosnkowym..
łakomstwo...

sukienka juz na jutro wyszykowana

jeszcze tylko prezent zapakować....
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 18:22   #327
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
POMOCY!!! Muszę szybko wymyślić prezent dla 2 obcokrajowców -10-cio latka i dorosłej kobiety. Pamiątkowy. W sensie, żeby zawsze wiedzieli,że to pamiątka z Polski. O ile kobiecie można walnąć biżuterię z bursztynem, o tyle pojęcia nie mam, co można dać chłopcu... Pomóżcie...
zawsze na takie okazje polecam albumy typu- cuda polski, perły architektury itp...albo o mieście w którym sie ich gości. Wiele z takich pozycji jest dostępnych w wersjach wielojęzycznych. Co do chłopca- czy zna j.polski? jeśli tak to może któryś z kultowych polskich komiksów? historia polskiej motoryzacji?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 19:03   #328
gryx82
BAN stały

Cytat:
To mamy jednak coś wspólnego
Watpilas w to? ...

Cytat:

Ja tez nie lubie ''przeladowania'' w ubiorze - lepiej jeden detal mniej, niz wiecej (no wiecie, o co chodzi ). Czasami ekstrawagancja typu zlote buty, ale to jako akcent podkreslajacy moja osobowosc

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
sukienka juz na jutro wyszykowana

jeszcze tylko prezent zapakować....
Udanej zabawy

---

Zrobilem sobie potrojne espresso, ale to i tak tyle, co kot naplakal Ide po ''normalna'' kawe A potem zlozyc zamowienie na kolacje, hmmm... sznycel i frytki, to brzmi rozsadnie

A na wieczor mam flaszke gruszkowego likieru 25% (ktory smakuje jak mocne wino, a nie likier, ale to lepiej, bo mnie nie ''zemdli'' )
Stary 2009-08-21, 19:17   #329
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

Cytat:
Nigdy nie byłam wielką fanką Placebo (raczej w ogóle żadną nie byłam), kojarzę kilka utworów, ale bez ekscytacji. Po ostatnim "For what it's worth" od którego dostaję spazmów rozkoszy, nastał kolejny utwór ("Ashtray heart") przy którym sikam z wrażenia. Cofam się do nastoletnich czasów, czy co? Jeszcze zostanę fanką Placebo
Poza tym wczoraj usłyszałam w radio Bjork i powróciła. Chyba zamiast perfum będę teraz kupować płyty

Zarzucam, cobyście wiedziały czym się podniecam:
For what it's worth
Ashtray heart - tu niestety bez wideo
Pagan Poetry - też niestety bez wideo

Zanurzam się w dźwięki i płynę w stronę łóżka. Dobranoc
Ja jeszcze a propos Placebo Bo generalnie nie przepadam za ich nowymi rzeczami - wolę klimaty z czasów 'Without You I'm Nothing' na przykład Ale... 'got no friends, got no lover' wykrzyczane na koncercie - bezcenne I jeszcze ta melodyjka jak z gierki komputerowej! Taak, 'For what it's worth' też bardzo mi się podoba

Cytat:
Hm... Kabaty daleko od swiata, ale metro tam jest... Bierz z kumpela
No niestety daleko Ale metro ponoć niedaleko mieszkania, więc nie powinno być źle... Wiem, że z kumpelą lepiej. W dodatku dostałam właśnie zdjęcia i jestem jeszcze bardziej przekonana
Stary 2009-08-21, 19:28   #330
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez nie lubie ''przeladowania'' w ubiorze - lepiej jeden detal mniej, niz wiecej (no wiecie, o co chodzi ). Czasami ekstrawagancja typu zlote buty, ale to jako akcent podkreslajacy moja osobowosc
Dobre W sumie to też moja ubraniowa filozofia. Tylko bez złotych butów.
Najbardziej lubię gdy wszystko jest czarne, z dobrego materiału u ma możliwie najprostszy krój. W ramach ekstrawagancji jakiś duży wisior, albo coś w ten deseń. To w wersji wyjściowej. A w wersji codziennej sportowe sandały, bojówki i koszulka. Więcej mi do szczęścia nie trzeba Chociaż w moim wieku taki zestaw, mam wrażenie, zaczyna głupio wyglądać Ale co mi tam, ja tak lubię

Cytat:
Zrobilem sobie potrojne espresso, ale to i tak tyle, co kot naplakal Ide po ''normalna'' kawe A potem zlozyc zamowienie na kolacje, hmmm... sznycel i frytki, to brzmi rozsadnie

A na wieczor mam flaszke gruszkowego likieru 25% (ktory smakuje jak mocne wino, a nie likier, ale to lepiej, bo mnie nie ''zemdli'' )
Coś czuję,że po takiej dawce kofeiny i likieru zostaniesz z nami do późnej nocy Może wreszcie zostaną uskutecznione te tańce przy rurce?

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2009-08-21 o 19:30
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości