|
|
#301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
![]() Eee tam, dwa. Phi. Dwa to pryszcz. Ja mam stadami po trzy-cztery w pobliżu i takich zespołów kilka na twarzy ![]() Cytat:
![]() No jak? Musisz mieć taki kołowrotek i biegać w nocy. I napychać sobie policzki ziarnem Nigdy nie byłam wielką fanką Placebo (raczej w ogóle żadną nie byłam), kojarzę kilka utworów, ale bez ekscytacji. Po ostatnim "For what it's worth" od którego dostaję spazmów rozkoszy, nastał kolejny utwór ("Ashtray heart") przy którym sikam z wrażenia. Cofam się do nastoletnich czasów, czy co? Jeszcze zostanę fanką Placebo Poza tym wczoraj usłyszałam w radio Bjork i ![]() Zarzucam, cobyście wiedziały czym się podniecam: For what it's worth Ashtray heart - tu niestety bez wideo Pagan Poetry - też niestety bez wideo Zanurzam się w dźwięki i płynę w stronę łóżka. Dobranoc
|
|
#302 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Baaaardzo, k...., śmieszne
![]() Odsłucham jeszcze linki Agnieszki i chyba pójdę spać. Ostatnio mam dobry sen, uwielbiam spać
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#304 |
|
BAN stały
|
Agnysko, przyłączam się do zachwytów
O mojej słabości do Placebo (może nie tyle do Placebo, co do Pana Briana ) pisałam tu już parę razy. I pochwalę się, że piosenki z Twoich linków miałam okazję w zeszłym miesiącu usłyszeć na żywo, a w listopadzie prawdopodobnie będę miała okazję usłyszeć znowu Jest ktoś tu jeszcze?
|
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja do tej pory nie rozumiałam Twojej słabości. A teraz, zamiast iść spać, w ruchu mam youtubę i allegro ![]() A gdzież Ty, ach gdzież, znowu go usłyszysz? (bo poprzednio to wiem, już dzisiaj mojemu mężu zapowiedziałam, że na TEN festiwal to musimy się w przyszłości wybrać). - ok, już wiem wszystko ![]() Zapłakałam, jak przeczytałam, że na Open'erze 2007 była Bjork. A ja spokojnie w nieświadomości pewnie spałam w swoim łóżeczku Idę się pochlastać przeżutym przez naszego dyżurnego chomiczka ziarnem
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-08-21 o 00:03 |
|
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
no ja jestem
Ale pewnie na nic się nie przydam
|
|
|
|
#307 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na TEN festiwal koniecznie się wybierzcie! I możecie jeszcze na Placebo - 19. listopada na Torwarze w Warszawie
|
|
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyno, wyjazd na koncert do Warszawy nie przejdzie
|
|
#309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na całej twarzy to z kilkanaście (nie mówiąc już o ramionach, które też Effaclarem traktowałam).Dobrze, że mam przynajmniej niezły korektor - Magic Concealer Heleny Rubinstein.
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2009-08-21 o 02:04 |
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie poszłam ale idę zaraz ![]() Skarbiątko zdrowiej właśnie się załamałam prognozą pogody bo w sobotę idę na wesele a tu padać ma i to tylko w sobotę chyba muszę opracować nową wersję stroju ![]() dobranoc
|
|
|
|
#311 |
|
To ja :)
|
Dziś piąteczek!!
Wreszcie...Modyfikuję moją dietę -za dużo na niej jedzenia. Będę jeść połowę tego, co zalecają, bo utyję chyba, jak tak dajej pójdzie... Podejrzana dieta...
- Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo Edytowane przez Murszafka Czas edycji: 2009-08-21 o 09:08 |
|
|
|
#312 |
|
BAN stały
|
Murszafko, zapomniałaś zaznaczyć, żeś pierwsza
![]() Druga! Sorry, że wpadam z samego rana znów ze swoimi rozkminami mieszkaniowymi, ale spać przez to nie mogę ![]() Gdybyście miały do wyboru mieszkanie z kimś obcym w samym centrum i z najlepszą kumpelą daleeeko od centrum (Kabaty), to co lepsze?
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, niech mi ktoś podpowie, gdzie śmignąć po zaświadczenie o niekaralności we Warszawie.
Myślałam, że do Sadu Rejonowego, ale okazało się, ze nie. I teraz zgłupiałam. A potrzebuję "na gwałt" bo składam papiery do konkursu na stanowisko Prezesa Zarządu i mam termin do końca miesiąca. Boje się, że zawalę termin przez to głupie zaświadczenie kurczaki. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2009-08-21 o 10:09 |
|
|
|
#314 | |
|
|
Cytat:
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Melk, ja też bym brała z kumpelą. Sama mieszkam daleko od centrum, ale za to ze znajomymi i jestem zadowolona |
|
|
|
|
#316 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Piszą gdzie można dostać zaświadczenie o niekaralności + wzór formularza zgłoszeniowego i opłata Edytowane przez lavenderfay Czas edycji: 2009-08-21 o 12:34 |
|
|
|
|
#317 | |||
|
BAN stały
|
A bo ja wiem
Chyba... chyba tak Z reszta to juz moja ktoras tam ''przygoda'' z tym specyfikiem, ale nigdy nie bralem tak dlugo, jak zalecaja (min. pol roku). Odkad biore ( ), nie mam ''napadow-mega-dola-ze-wszystko-jest-bez-sensu'' ![]() Cytat:
Wiem, wiem ![]() Cytat:
![]() W ogole tutaj spi mi sie tak dobrze, jak nigdy wczesniej - ciekawe, czy to zmiana klimatu, czy praca fizyczna tak dziala ![]() No tak... jak cos zginie, to od razu na mnie ![]() Czesc niewiasto Cytat:
--- Wczoraj, gdy byla piekna pogoda i 35 stopni, tkwilem w kuchni przy zmywarce Dzisiaj, gdy mam wolne, pada i jest chlodno Jeszcze lewe sciegno Achillesa mnie boli - co kilka miesiecy, bez zadnej przyczyny, dopada mnie taka atrakcja ![]() A tak poza tym to luz - co sie nasmieje w tej pracy, to moje ![]() Btw - co myslicie o tym i o tym zegarku? |
|||
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu - oba fajne
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#320 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kupno jakiegos fajnego zegarka chodzi za mna juz chyba od roku, no i ma byc na metalowej bransolecie |
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, ten drugi jest bardziej elegancki, ale ja zwróciłam uwagę na coś innego. Lubię jak na tarczy są po prostu wskazówki i zaznaczone godziny, minuty. Ten drugi miał chyba jakiś dodatkowy sekundnik czy coś. Ot moje subiektywne odczucie - nie lubię jak na tarczy zegarka "za dużo się dzieje"
![]() A metalowe bransoletki zegarków uwielbiam Są takie eleganckie, sznytowe i bling-bling
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-21 o 13:58 |
|
|
|
#322 |
|
|
POMOCY!!! Muszę szybko wymyślić prezent dla 2 obcokrajowców -10-cio latka i dorosłej kobiety. Pamiątkowy. W sensie, żeby zawsze wiedzieli,że to pamiątka z Polski. O ile kobiecie można walnąć biżuterię z bursztynem, o tyle pojęcia nie mam, co można dać chłopcu... Pomóżcie...
|
#323 | |
|
BAN stały
|
Ja tez jestem zwolennikiem minimalizmu i podpisuje sie pod Armanim, ze: ''Mniej znaczy wiecej'', czy... jakos tak
![]() Cytat:
Teraz tylko i wylacznie ''elegancki i sznytowy bling-bling''
|
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
To mamy jednak coś wspólnego
![]() Swoją drogą uwielbiam minimalizm w kwestii ubioru. Proste formy, klasyczne fasony, świetne jakościowo materiały i to wszystko. Jak będę miała duuuuużo kasy to chyba zacznę uprawiać ten trend Chcoiaż.... biżuterię też lubię
|
|
|
#325 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo ta strona którą podawałaś wcześniej to bardzo tajemnicza jest i najpierw chcą kasę a później dają dietę. To mi się nie podoba Cytat:
Cytat:
![]() Znów wcinam sałatkę owocową
|
|
#326 |
|
BAN stały
|
A mi się dzisiaj nic nie chce
![]() boli mnie brzuch na dole, pewnie @ sie zbliża ![]() mam chyba PMS bo mnie wszystko rozpi&*%&$%#^ ![]() muszę jeszcze przełożyć naleśniki, posprzątać, zrobić się na bóstwo... nakupiłam sobie dzisiaj bielizny ![]() kurde zjadłam pizze o 10 rano i jeszcze ją czuje chyba przesadziłam z sosem czosnkowym..łakomstwo... sukienka juz na jutro wyszykowana ![]() jeszcze tylko prezent zapakować.... |
|
|
|
#327 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#328 | ||
|
BAN stały
|
Watpilas w to? ...
![]() Cytat:
Ja tez nie lubie ''przeladowania'' w ubiorze - lepiej jeden detal mniej, niz wiecej (no wiecie, o co chodzi ). Czasami ekstrawagancja typu zlote buty, ale to jako akcent podkreslajacy moja osobowosc Cytat:
![]() --- Zrobilem sobie potrojne espresso, ale to i tak tyle, co kot naplakal Ide po ''normalna'' kawe A potem zlozyc zamowienie na kolacje, hmmm... sznycel i frytki, to brzmi rozsadnie ![]() A na wieczor mam flaszke gruszkowego likieru 25% (ktory smakuje jak mocne wino, a nie likier, ale to lepiej, bo mnie nie ''zemdli'' )
|
||
|
|
|
#329 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo generalnie nie przepadam za ich nowymi rzeczami - wolę klimaty z czasów 'Without You I'm Nothing' na przykład Ale... 'got no friends, got no lover' wykrzyczane na koncercie - bezcenne I jeszcze ta melodyjka jak z gierki komputerowej! Taak, 'For what it's worth' też bardzo mi się podoba ![]() Cytat:
Ale metro ponoć niedaleko mieszkania, więc nie powinno być źle... Wiem, że z kumpelą lepiej. W dodatku dostałam właśnie zdjęcia i jestem jeszcze bardziej przekonana
|
||
|
|
|
#330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to też moja ubraniowa filozofia. Tylko bez złotych butów. Najbardziej lubię gdy wszystko jest czarne, z dobrego materiału u ma możliwie najprostszy krój. W ramach ekstrawagancji jakiś duży wisior, albo coś w ten deseń. To w wersji wyjściowej. A w wersji codziennej sportowe sandały, bojówki i koszulka. Więcej mi do szczęścia nie trzeba Chociaż w moim wieku taki zestaw, mam wrażenie, zaczyna głupio wyglądać Ale co mi tam, ja tak lubię ![]() Cytat:
Może wreszcie zostaną uskutecznione te tańce przy rurce?
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-08-21 o 19:30 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

na całej twarzy to z kilkanaście (nie mówiąc już o ramionach, które też Effaclarem traktowałam).

Jeszcze lewe sciegno Achillesa mnie boli - co kilka miesiecy, bez zadnej przyczyny, dopada mnie taka atrakcja
Teraz tylko i wylacznie ''elegancki i sznytowy bling-bling''