Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-21, 19:25   #751
viki1988
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Cytat:
Napisane przez carlo_rossi Pokaż wiadomość
Madzienka kobito! Ty rocznik 79? Szalona jestes? w zyciu bym Ci tyle nie dała. Btw, piekne oczy.
Ja tak samo, bym dała jakieś 19-20 lat max. madzienka, a która długośc włosów jest aktualna?? ale przystojniak z tego Twojego synka

Ania PlayMate, dzięki fajnie że Ci się chciało tłumaczyć mam jedną uwagę : to INCIs to chyba ocena składu a ty tam masz "wyryć" ????

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2009-08-21 o 19:27
viki1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 19:26   #752
Anariel
Wtajemniczenie

legallybrunette a nie sa wyprostowane :P Nawet teraz nie mam w domu prostownicy Kolezance pozyczylam
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 19:26   #753
mysza007
Zakorzenienie

Matko Świnto, dziewczyny...ale Wy te posty produkujecie...zostawić Was same tu na jakiś czas to potem zaległości w czytaniu nadrobić nie można

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 19:27   #754
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
Mialam w avatarze to prawda ale usunelam bo powiem ci, ze jakos niezbyt dobrze mnie kojarzono ale coz ja zrobie, ze mam taki wyraz twarzy.
Naprawdę? Dla mnie tam śliczna jesteś

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 19:32   #755
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Madzienko możliwe tylko że ja kożystam z opery i ostatnio jak już wspominałam cos z grafika i linkami się chrzani, ja wejdę normalnie na kompie przez firefoxa. Viki dobra uwaga, dzięki bo bym się nie kapneła myślałam że tam jest zupełnie inny wyraz. To zmienia postać rzeczy, sorki, poprawie jak będe na kompie.
Stary 2009-08-21, 19:33   #756
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Naprawdę? Dla mnie tam śliczna jesteś
Powiem krotko rzadko jestem lubiana w towarzystwie kobiet a tak mi brakuje czasami jakiejs madrej duszy. Przyjaciela mam mezczyzne.
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 19:37   #757
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem krotko rzadko jestem lubiana w towarzystwie kobiet a tak mi brakuje czasami jakiejs madrej duszy. Przyjaciela mam mezczyzne.
Robisz im konkurencję mnie też kobiety zwykle nie lubią ... dlatego wszystkie moje przyjaciółki mają niezachwiane i wysokie poczucie własnej wartości

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Madzienko możliwe tylko że ja kożystam z opery i ostatnio jak już wspominałam cos z grafika i linkami się chrzani, ja wejdę normalnie na kompie przez firefoxa. Viki dobra uwaga, dzięki bo bym się nie kapneła myślałam że tam jest zupełnie inny wyraz. To zmienia postać rzeczy, sorki, poprawie jak będe na kompie.
spoko jak się tłumaczy to często się takich rzeczy nie zauważa, ja się bawiłam kiedyś w tłumaczenia z angielskiego to też jak czytałam je po jakimś czasie to tak "boże, czemu ja sie nie skapnęłam ze tu o to chodziło"

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 19:41   #758
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Ja tak samo, bym dała jakieś 19-20 lat max. madzienka, a która długośc włosów jest aktualna?? ale przystojniak z tego Twojego synka

Ania PlayMate, dzięki fajnie że Ci się chciało tłumaczyć mam jedną uwagę : to INCIs to chyba ocena składu a ty tam masz "wyryć" ????
Ojej i znowu sie zawstydzilam jak mowie ludziom ile mam lat to przewaznie slysze: Co? Myslalam, ze masz wiecej niz 30 lat. Chlopaki sa mniej okrutni to tylko od nich slysze mile slowa i od wizazanek.
dziekuje dziewczyny za mile slowa, ja juz nie pamietam, kiedy uslyszalam tyle milych slow. Az na duszy przyjemniej starej ciotce.

Aktualna dlugosc moich wlosow to tych, ktore wygladaja na zdjeciu jakby granatowe.

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Robisz im konkurencję mnie też kobiety zwykle nie lubią ... dlatego wszystkie moje przyjaciółki mają niezachwiane i wysokie poczucie własnej wartości

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

spoko jak się tłumaczy to często się takich rzeczy nie zauważa, ja się bawiłam kiedyś w tłumaczenia z angielskiego to też jak czytałam je po jakimś czasie to tak "boże, czemu ja sie nie skapnęłam ze tu o to chodziło"
Hi, hi ty masz jeszcze przyjaciolki a ja w ogole. Tyle razy probowalam szczerze sie zaprzyjaznic z dziewczynami, z ktorymi dzielilam mieszkanie i wszystkie obrabialy mi tylek albo byly opryskliwe i mieszaly w moim zwiazku.

Edytowane przez madzienka79
Czas edycji: 2009-08-21 o 19:42
Stary 2009-08-21, 19:47   #759
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Hi, hi ty masz jeszcze przyjaciolki a ja w ogole. Tyle razy probowalam szczerze sie zaprzyjaznic z dziewczynami, z ktorymi dzielilam mieszkanie i wszystkie obrabialy mi tylek albo byly opryskliwe i mieszaly w moim zwiazku.
no widzisz, wyjechałaś na obczyznę to teraz masz ciotko placek
żartuje, szkoda ze trafiałaś na takie głupie nie-powiem-co... u mnie z facetami zwykle jest ten problem ze wychodzi potem z tego związek dlatego doceniam te moje przyjaciółki chociaż też niewiele ich mam ( 4 )
Stary 2009-08-21, 19:50   #760
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
Anariel

Nienawidze Cie za te twoje wlosy są sliczne i widac ze strasznie zdrowe ! Wlasnie chcialabym miec taki kolor jak ty... to jest moj wymarzony ;( Farbujesz? Ale wlosy wydaja mi sie wyprostowane na zdjeciu;> Prawda to? Nununu

Madzienka79 ladną masz urodę taką "ostrą" Zeby nie urazic ale wiesz o co chodzi.. naprawde ladna Te wloski co masz na zdjeciach to po tej hennie? Jak mozesz powiedziec mi ktore zdjecie masz po tej hennie co mi opowiadalas bo chce zobaczyc jaki efekt ona daje
Po tej hennie to mam kolor brazu, na zdjeciach wychodzi on roznoraki bo mieszam Nupur z Kalpi Tone albo z czerwona papryka, raz widac u mnie czarne wlosy, raz brazowe z rudymi refleksami lub czerwonymi, w kazdym razie mieszanka bardzo ozywia kolor wlosow i nadaje rozny odcien, jezeli chcesz jasniejsze zmieszaj ja z henna. Ja ja nakladalam na wlosy wczesniej robione heenara. Mozesz bawic sie kolorami bez obaw, ze wyjdzie cos nie tak. Ja jestem zachwycona Nupur dlatego, ze w przeciwienstwie do samej henny, nie scieka z wlosow, nie odpada i super przylega, dodaj olejku kokosowego wtedy uzyskasz fajna konsystencje i jeszcze latwiejsza do nalozenia.
Stary 2009-08-21, 19:51   #761
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
No ba I Zbych grał Szkoda tylko, że włosy ściął(jak wszyscy ), ma takie śliczne loczki

Madziu, nie będę się wyróżniać, masz piękną urodę Powiedz mi, czy przypadkiem nie miałaś swojego zdjęcia jakiś czas temu w avatarze, albo nie zamieszczałaś go na Wizażu? Mogłabym przysiąc, że gdzieś Cię już widziałam
Kadziu grał i Krzysiu wszyscy się obcięli, chyba jeden fryzjer ich obcinał bo tak średnio wyglądają. Zbyszek dzisiaj dobrze grał, ale ogólnie to ja za nim nie przepadam nie wiem czemu, jakoś tak mnie denerwuje.

<czeka aż narek wybuchnie, za Zbycha>

Edytowane przez Magdzia94
Czas edycji: 2009-08-21 o 20:02
Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 19:59   #762
madzienka79
BAN stały

Cytat:
no widzisz, wyjechałaś na obczyznę to teraz masz ciotko placek
żartuje, szkoda ze trafiałaś na takie głupie nie-powiem-co... u mnie z facetami zwykle jest ten problem ze wychodzi potem z tego związek dlatego doceniam te moje przyjaciółki chociaż też niewiele ich mam ( 4 )
Ano i tak bywa. Najbardziej zagiela mnie jedna z kobitek bo zanim sie wprowadzila powiedziala mi na dzien dobry, ze wszystkie Magdy to chamki, prostaczki i ona nawet juz nie chce wymieniac co jeszcze i jeszcze niewiadomo czy sie polubimy bo mam jakas tak morde wredna ale to mial byc zart. Pozniej jak sie wprowadzila chodzila i gadala, ze ona zawsze byla najladniejsza czarnulka wsrod innych wspollokatorek a teraz ta malpa czyli ja jej konkurencje robi nastepnie sie smiala i dodawala, ze jednak zadna ze mnie konkurencja bo ja na szczescie ciezarna jestem a w zasadzie moja ciaza i tak ja nie obchodzi i wzgledow u niej miec nie bede, i ze najwieksze idiotki to sa te co maja przewaznie 29 lat i tak glupie, ze ludzkie pojecie to przechodzi. Na szczescie juz jakis czas mieszkam sobie osobno z moim synkiem, TZ i dzidziusiem w brzuszku i nie musze widziec tych twarzy z ktorymi wczesniej mieszkalam.
Stary 2009-08-21, 20:01   #763
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Ano i tak bywa. Najbardziej zagiela mnie jedna z kobitek bo zanim sie wprowadzila powiedziala mi na dzien dobry, ze wszystkie Magdy to chamki, prostaczki i ona nawet juz nie chce wymieniac co jeszcze i jeszcze niewiadomo czy sie polubimy bo mam jakas tak morde wredna ale to mial byc zart. Pozniej jak sie wprowadzila chodzila i gadala, ze ona zawsze byla najladniejsza czarnulka wsrod innych wspollokatorek a teraz ta malpa czyli ja jej konkurencje robi nastepnie sie smiala i dodawala, ze jednak zadna ze mnie konkurencja bo ja na szczescie ciezarna jestem a w zasadzie moja ciaza i tak ja nie obchodzi i wzgledow u niej miec nie bede, i ze najwieksze idiotki to sa te co maja przewaznie 29 lat i tak glupie, ze ludzkie pojecie to przechodzi. Na szczescie juz jakis czas mieszkam sobie osobno z moim synkiem, TZ i dzidziusiem w brzuszku i nie musze widziec tych twarzy z ktorymi wczesniej mieszkalam.

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 20:05   #764
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Kadziu grał i Krzysiu wszyscy się obcięli, chyba jeden fryzjer ich obcinał bo tak średnio wyglądają. Zbyszek dzisiaj dobrze grał, ale ogólnie to ja za nim nie przepadam nie wiem czemu, jakoś tak mnie denerwuje.

Hi, hi
Stary 2009-08-21, 20:05   #765
Anariel
Wtajemniczenie

madzienka79 a to ja tez znam takie urocze istotki. A juz zwlaszcza niektore w anglii jak wyjada to dupa im do gory tak skacze,ze masakra :P

Stary 2009-08-21, 20:11   #766
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
ohhh- my- gooood.... co za prostaczka moja babcia mła dobre określenie na takich ludzi : plebs

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
dokładnie ...

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2009-08-21 o 20:13
viki1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 20:16   #767
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
madzienka79 a to ja tez znam takie urocze istotki. A juz zwlaszcza niektore w anglii jak wyjada to dupa im do gory tak skacze,ze masakra :P
Anariel ja to mowie, ze co niektorym to sie w dupach z dobrobytu poprzewracalo i wkurza mnie jak ktos mowi : bo ja to z Anglii jestem.
A ja jestem Polka mieszkajaca w Anglii, no i zaraz mam przekichane.
Stary 2009-08-21, 20:21   #768
Anariel
Wtajemniczenie

Hhhehehe ja sie juz przestalam przejmowac. Byl czas,ze bylo mi smutno bo bardzo duzo osob z mojego dziecinstwa jest w anglii i mieszka pare krokow ode mnie, a ze ja mam dzieci to nie imprezuje itd. Wiec kontakt tez sie urwal, a jak mam pojsc i sluchac co to sobie ostatnio nie kupili albo jakies inne bzdury to wole isc spac zeby rano miec sile dla dziecka.

Stary 2009-08-21, 20:23   #769
evullka
Rozeznanie

Cytat:
Anariel ja to mowie, ze co niektorym to sie w dupach z dobrobytu poprzewracalo i wkurza mnie jak ktos mowi : bo ja to z Anglii jestem.
A ja jestem Polka mieszkajaca w Anglii, no i zaraz mam przekichane.

Heh.. albo jak idziesz co zjesc, gdziekolwiek, do Subway-a np, i widzisz, ze Polka obsluguje i ona tez wie, ze Ty Polka, ale twardo do Ciebie angielszczyzna jedzie.. Jaki one maja w tym cel, ze sie nie przyznaja, ze sa Polkami.. Tragedia, po prostu plakac sie czasami chce..Zawsze sie z TZ do siebie smiejemy z takich laseczek
evullka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 20:31   #770
aanika
Zakorzenienie

Cytat:

Ach dziewczynki, jak ja Was nie rozumiem
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 20:36   #771
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Łoboże nie odwodniłaś sie za bardzo? mam nadzieje ze uzupełniłaś potem poziom płynów
Ja tam rzadko kiedy płaćze, i generalnie uważam ze żaden facet nie wart jest łez mych

I ja też chce zobaczyć fotki

A co niby takiego zrobiłaś? jakwet jeśli to powinien z Tobą pogadac a nie się foszyć jak dzidzia....

Przeprosił, jest mu głupio, zrozumiał powód mojej złości, ale ja pewnie uspokoję się dopiero jak się spotkamy, ze mną już tak jest.

Ja płacze baaardzo często, tydzień bez płakania to norma. Ale nie tylko z powodu mężczyzn. Ostatnio często płacze przez koleżankę, strasznie się zawiodłam na niej, ciągle powtarzam sobie, że mam się nie przejmować,ale mi to ani trochę nie wychodzi.

18 skończę za miesiąc
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 20:38   #772
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Hhhehehe ja sie juz przestalam przejmowac. Byl czas,ze bylo mi smutno bo bardzo duzo osob z mojego dziecinstwa jest w anglii i mieszka pare krokow ode mnie, a ze ja mam dzieci to nie imprezuje itd. Wiec kontakt tez sie urwal, a jak mam pojsc i sluchac co to sobie ostatnio nie kupili albo jakies inne bzdury to wole isc spac zeby rano miec sile dla dziecka.
Anariel mi tez juz przeszlo praktycznie odrazu, z chama nigdy pan nie bedzie.
Wczesniej pracowalam i mieszkalam w Niemczech i nigdy przez moment nie robilam z siebie pani i nosilam nos wyzej niz czolo. Wrecz przeciwnie, zawsze bylam pomocna dla tamtejszych Polek i staralam sie pomoc na tyle na ile moglam. Byly przypadki, ze dzwonily do mnie po polnocy z jakims problemem i rzadko bylo, ze odmawialam i tak ciemnota zylam w przekonaniu, ze wszedzie sa ludzie gotowi pomoc, ale tutaj trudno liczyc na pomoc ze strony rodakow nawet na wsparcie psychiczne. Anariel ja bylam be, bo nie obgadywalam, nie bralam udzialu w imprezach i nie chodzilam na randki z innymi facetami, a o przechwalkach to juz sluchac nie moglam.
Stary 2009-08-21, 20:40   #773
19agusia91
Zakorzenienie

Ja jestem be, bo za długo z TŻ jestem i oprócz tego jestem szczęśliwa w tym związku, chociaż zdarzają się gorsze momenty, jak np wczoraj i dziś. No i jescze śpiewam, to też niektórym ludziom nie pasuje.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-08-21, 20:41   #774
aanika
Zakorzenienie

Madzieńko, trzymam kciuki za włosy, widać, że wyglądają coraz lepiej

Rzeczywiście masz bardzo oryginalną urodę. Kiedy osiemnaste urodziny?
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 20:44   #775
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez evullka Pokaż wiadomość
Heh.. albo jak idziesz co zjesc, gdziekolwiek, do Subway-a np, i widzisz, ze Polka obsluguje i ona tez wie, ze Ty Polka, ale twardo do Ciebie angielszczyzna jedzie.. Jaki one maja w tym cel, ze sie nie przyznaja, ze sa Polkami.. Tragedia, po prostu plakac sie czasami chce..Zawsze sie z TZ do siebie smiejemy z takich laseczek
Kochanie pochodze ze Slaska Opolskiego i jak zjezdzalo sie mnostwo Polskich Niemcow do stolicy polskiej piosenki w okresie letnim czy swiatecznym to juz nikt nie rozumial co sie do niego po polsku mowilo, smiech na sali.
A w Anglii bylam swiadkiem jak pewien mezczyzna skladal zamowienie na zestaw obiadowy, dziewczyna (Polka) przyjmowala zamowienie odrazu przeszla na angielski i zaczela cos tam do niego gadac a gosciu spojrzal na nia i twardo uzywajac Polskiego glosno mowil czego sobie zyczy nie zwracajac na nia wiekszej uwagi. Panna zamilkla i troche glupio sie jej zrobilo.
Stary 2009-08-21, 20:45   #776
Anariel
Wtajemniczenie

madzienka79 mi sie zawsze smiac chce jak ludki sie dziwia,ze ja sie w primarku potrafie ubrac :P Albo w sklepach z uzywanymi ciuchami A ja dumna jestem z tego,ze za cos moge dac 4 funty a nie 40 :P
A co do pomocy to tez tak mam, moj M mowi,ze mam miekkie serce. I zawsze powtarzam,ze sie wybacza i pomaga a on do mnie,ze szkoda,ze dupy nie mam twardej :P Bo zawsze sie przejade

Stary 2009-08-21, 20:46   #777
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Madzieńko, trzymam kciuki za włosy, widać, że wyglądają coraz lepiej

Rzeczywiście masz bardzo oryginalną urodę. Kiedy osiemnaste urodziny?
juz byly 12 lat temu, tylko, ze ty bylas malutka i zaproszenia nie dostalas.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 20:49   #778
19agusia91
Zakorzenienie

Anariel, u mnie to samo. Np z ta koleżanką, ona juz kilka razy mi takie numery wywijała, a później ja i tak ją przyjęłam, no bo jak tu nie pomóc jej. Teraz chcę, zeby było inaczej, koniec z robieniem z siebie idiotki.

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

W ogóle, to muszę się pochwalić: WIESIOŁEK DZIAŁA! Dostałam dziś okres i pierwszy raz od daaawnych czasów nie zwijam się z bólu, nie miałam ani jednego objawu PMS! Jestem w szoku.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-08-21, 20:51   #779
madzienka79
BAN stały

Cytat:
madzienka79 mi sie zawsze smiac chce jak ludki sie dziwia,ze ja sie w primarku potrafie ubrac :P Albo w sklepach z uzywanymi ciuchami A ja dumna jestem z tego,ze za cos moge dac 4 funty a nie 40 :P
A co do pomocy to tez tak mam, moj M mowi,ze mam miekkie serce. I zawsze powtarzam,ze sie wybacza i pomaga a on do mnie,ze szkoda,ze dupy nie mam twardej :P Bo zawsze sie przejade
Ja mam dupe twarda ale rzadko. Anariel mnie tez smieszy jak ktos mowi a bo ja to sie ubieram tu i tu tam jest drogo. Jak mnie nie stac to nie szpanuje i nie kupuje drogich rzeczy a synek pozniej niech wapno ze scian zlizuje a TZ za kieszen sie lapie. Sama uwielbiam ciucholandy chociaz z angielskiego nie korzystalam jeszcze, i nie wstydze sie, ze kupuje tam gdzie taniej. Jak bylo mnie stac na drogie rzeczy to takie mialam, teraz mnie nie stac to na sile miec nie bede, dzieci wazniejsze. I ciesze sie, ze sa sklepy z tanszymi ciuszkami i wcale nie gorszymi od tych drozszych, roznia sie w wiekszosci metka.
Stary 2009-08-21, 20:57   #780
Narek
Zakorzenienie

Cytat:

Guma to najlepiej wygląda
Narek nie wybuchnie za Zbycha, bo większość moich znajomych go nie lubi, w tym też rodzina Ale co tam, dla mnie to po prostu mniejsza konkurencja

Cytat:
Hi, hi
Hej, Ty tam się nie śmiej, ja Ci tu komplementy walę, a Ty mi się ze Zbycha śmiejesz!

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Ach dziewczynki, jak ja Was nie rozumiem
Musisz się wciągnąć Ja od małego oglądam siatkówkę i teraz nie wyobrażam sobie meczu opuścić

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości