Wirtualne przyjaciółki cz.III - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-21, 15:19   #751
kat123
Zakorzenienie

Dot.: Wirtualne przyjaciółki cz.III

Cytat:
Napisane przez tagogirl Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny czytałam Was ale coś z Firefoxem miałam a ze zwykłej przeglądarki nie mogłam wysyłać wiadomości i niektóre strony mi nie działały np. kwc
dzisiaj 21... ja nie chce do szkoły
nie przypominaj
Cytat:
Napisane przez czarnulkax Pokaż wiadomość
A no tak, bo to sąsiadki Tak pisałaś, że za Tobą chadza, że zapomniałam, że to nie Twój

Tylko nie spotkałam się jeszcze z kotem, który się opiekuje małymi.

hmm... ja tez nie. Ale wiesz co? Wydaje mi się, że to z tego powodu, że ogólnei ciężko znaleźć "ojca" może jakby koty mieszkały z kotkami to tez by się opiekowały młodymi

Aparatka od 11.10.2014 (góra).
Dół od 11.04.2015.
kat123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 15:22   #752
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kat123 Pokaż wiadomość

hmm... ja tez nie. Ale wiesz co? Wydaje mi się, że to z tego powodu, że ogólnei ciężko znaleźć "ojca" może jakby koty mieszkały z kotkami to tez by się opiekowały młodymi
Ciekawa teoria Tylko ich natura jest inna

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 15:43   #753
tagogirl
Wtajemniczenie

Dobrze już nic o tym nie mówię
nadal nie mogę na kwc wchodzić kurdeeeeee
wczoraj zobaczyłam siostrę i szczena mi opadła, koleżanka robiła jej przedłużanie rzęs i takie piękne ma że o ja! Gęste długie cudo po prostu!
wgl chwilę Jej nie widziałam ale jakoś ogólnie wypiękniała ta moja siostra mam nadzieję że ja w jej wieku też tak wypięknieję ale te rzęsy to po prostu mega są...

Bogu serce, ludziom uśmiech, sobie Krzyż.

Coraz bliżej Ciebie być, tego pragnę. Chociaż czasem trzeba iść, pod prąd.

tagogirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 15:48   #754
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze już nic o tym nie mówię
nadal nie mogę na kwc wchodzić kurdeeeeee
wczoraj zobaczyłam siostrę i szczena mi opadła, koleżanka robiła jej przedłużanie rzęs i takie piękne ma że o ja! Gęste długie cudo po prostu!
wgl chwilę Jej nie widziałam ale jakoś ogólnie wypiękniała ta moja siostra mam nadzieję że ja w jej wieku też tak wypięknieję ale te rzęsy to po prostu mega są...
a w ogóle ile kosztuje i jak długo utrzymują sie takie przedłużone rzęsy? Też o tym kiedys myslałam...

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-08-21, 15:52   #755
201701300931
Konto usunięte

Ja rzęs na szczęście nie muszę przedłużać, bo mam śliczne i długie i nigdy ich nie maluję

W ogóle mam ubaw, ale trochę przykre to jest i nie wiemy, co zrobić... Dwa tygodnie temu przeszliśmy z TŻ na dietę odchudzającej, bez smażonego itp. itd. - bo TŻ, ze względów zdrowotnych, musi schudnąć 10kg, a mi obojętnie, ile jem - i tak waga stoi w miejscu od 11 lat... No i dzisiaj się ważymy - ja przytyłam 2kg (), TŻ 5kg A mówił, że się lepiej czuł po tych posiłkach i myśleliśmy, że to coś dało Masakra
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 15:59   #756
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kat123 Pokaż wiadomość
a w ogóle ile kosztuje i jak długo utrzymują sie takie przedłużone rzęsy? Też o tym kiedys myslałam...
u tej Dziewczyny z tego co mówiła jak pytałam to 250zł. ale nie wiem jakie są ceny, ona dopiero chyba zaczęła swoją przygodę z tym wszystkim, paznokcie też super robi. a moja siostra farciara bywa jako jej przyrząd do ćwiczeń i teraz rzęski miała za friko robione. I niby mają trzymać się ok miesiąca ale na ogół jest to dłuższy okres bo to zależy od rzęs kiedy wypadną

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja rzęs na szczęście nie muszę przedłużać, bo mam śliczne i długie i nigdy ich nie maluję

W ogóle mam ubaw, ale trochę przykre to jest i nie wiemy, co zrobić... Dwa tygodnie temu przeszliśmy z TŻ na dietę odchudzającej, bez smażonego itp. itd. - bo TŻ, ze względów zdrowotnych, musi schudnąć 10kg, a mi obojętnie, ile jem - i tak waga stoi w miejscu od 11 lat... No i dzisiaj się ważymy - ja przytyłam 2kg (), TŻ 5kg A mówił, że się lepiej czuł po tych posiłkach i myśleliśmy, że to coś dało Masakra
to takie dziwne, nie jedliście smażonego itp itd a przytyliście na diecie odchudzającej i zazdroszczę dwóch kilo

Stary 2009-08-21, 16:01   #757
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
i zazdroszczę dwóch kilo
Jeszcze z 10kg by się przydało
Stary 2009-08-21, 16:09   #758
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze z 10kg by się przydało
u mnie widoczne 5kg nie tylko na wadze ale też w lustrze i pewność siebie i samoocena by wzrosła od razu ja już myślałam że wyszłam z czasów gimnazjalnych kiedy to komentowało się chamsko wygląd innych osób i myślałam że mam to już za sobą a tu proszę...znowu przykre komentarze ostatnio który mnie bardzo zabolał i to od dorosłych ludzi.i znów zaczęłam myśleć o odżywce albo tabletkach...

Stary 2009-08-21, 17:21   #759
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
Sadystka z Ciebie była

A która klasa?
Wiem że byłam sadystką ale już nie jestem
Terazm zacznę 4 klasę.

kat123 żółw bez problemu się odwraca z pleców jak ma odpowiednią ilość wody.

Mam bardzo mało ruchu przez wakacje a zrzuciłam 2kg pójdę do szkoły to pewnie znowu przybiorę
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 19:21   #760
wwweeerka
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawie musi wyglądać ta akcja - w pogodni za komarami
Prawie Ok 1 już spałam Bo się zagadałam z psiapsiółą na gg, a potem jeszcze książka i
Pewnie ze ciekawie a jaka jestem wkurzona jak nie trawie w niego
To o ktorej Ty poszlas spac jak jeszcze ksiazke czytas

Cytat:
Ty to masz wspomnienia
No kiedys mi sie jeszcze zderzak w noge wbil tez blizna

Cytat:
Nie gadać mi tu laski o końcu wakacji! Bo mnie się egzamin zbliża wielkimi krokami A na samą myśl...

JA Ci dam
do ksiazki a nie

Cytat:

Nie mów tak! Ja jeszcze nie zebrałam wszystkich sił na kolejny rok biegania za profesorami
Oddac Ci troche mojej

Cytat:
Pytałam kilka razy, czy pasuje im taki termin egzaminu a dziś jeden się obudził, że on by wolał jednak później
To i tak ze sie obudzil

Cytat:
Niech mnie ktoś wywiezie na bezludną wyspę z książką i tam zostawi! I trzyma tam do września
Bezludna wyspa mowiesz? hm.... a jakbys sie z jakimis zwierzatakami zaprzyjaznila to z ksiazki nici

Normalnie GADULY tyle mnie nie bylo a tu taaakie dlugie posty i czytam i czytam
A ja sie nie wypowiem co do zwierzatek bo tylko 2 pieski posiadam ale nie bawie sie z nimi najwyzej poglasakam i nigdy nie mialam nic w domu. Kiedys jak bylam u kolezanki i wyjela chomika to mnie ugryzl i pozniej nie chcialo sie goic i same problemy a moj brat kiedys chcial kota poglaskac to tez go ugryzl i zakazenie sie wdalo a jakie klopoty potem....

wwweeerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 19:27   #761
kat123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wwweeerka Pokaż wiadomość

A ja sie nie wypowiem co do zwierzatek bo tylko 2 pieski posiadam ale nie bawie sie z nimi najwyzej poglasakam i nigdy nie mialam nic w domu. Kiedys jak bylam u kolezanki i wyjela chomika to mnie ugryzl i pozniej nie chcialo sie goic i same problemy a moj brat kiedys chcial kota poglaskac to tez go ugryzl i zakazenie sie wdalo a jakie klopoty potem....
oj, pech do zwierzątek ja to wiecznie podrapana, bo z kotami się bawię

Dół od 11.04.2015.
Stary 2009-08-21, 20:01   #762
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:

Ciekawa dieta odchudzająca

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
u mnie widoczne 5kg nie tylko na wadze ale też w lustrze i pewność siebie i samoocena by wzrosła od razu ja już myślałam że wyszłam z czasów gimnazjalnych kiedy to komentowało się chamsko wygląd innych osób i myślałam że mam to już za sobą a tu proszę...znowu przykre komentarze ostatnio który mnie bardzo zabolał i to od dorosłych ludzi.i znów zaczęłam myśleć o odżywce albo tabletkach...
A co się stało?

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13837255]Wiem że byłam sadystką ale już nie jestem
Terazm zacznę 4 klasę.[/QUOTE]

No myślę
To klasa maturalna

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13837255]
Mam bardzo mało ruchu przez wakacje a zrzuciłam 2kg pójdę do szkoły to pewnie znowu przybiorę[/QUOTE]

Jeśli zrzuciłaś teraz, a piszesz, że masz bardzo mało ruchu, to jak pójdziesz do szkoły nie przytyjesz. Wtedy ma się z reguły trochę ruchu

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-21, 20:12   #763
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie ze ciekawie a jaka jestem wkurzona jak nie trawie w niego
To o ktorej Ty poszlas spac jak jeszcze ksiazke czytas
Hahaha szkoda, że nie mogę tego zobaczyć
Tym razem nawet wcześnie Przed 1 pożegnałam się z psiapsiółą, trochę poczytałam i poszłam spać. Było w okolicach po 1 - 1.30. I o dziwo od razu zasnęłam Mówiłam, że ta książka działa cuda Ale mogłaby być trochę ciekawsza, przynajmniej bym się tego nauczyła raz dwa

Cytat:
No kiedys mi sie jeszcze zderzak w noge wbil tez blizna
Masz jeszcze jakieś ciekawe przygody?

Cytat:
JA Ci dam do ksiazki a nie
Pouczyłam się trochę, ale mi się spać chce jak mam to czytać I dalej mam -->

Cytat:
Oddac Ci troche mojej
Czego? Sił?

Cytat:
To i tak ze sie obudzil
Lepiej, by się nie obudził i grzecznie przyszedł na egzamin A taki to zawsze przypomni sobie tuż przed, a o ustaleniu terminu to nie Trudno spóźnił się
Aż poczułam że się zbliża rok akademicki, ciekawa jestem kiedy sobie przypomną o swoich indeksach?

Cytat:
Bezludna wyspa mowiesz? hm.... a jakbys sie z jakimis zwierzatakami zaprzyjaznila to z ksiazki nici
Ale ile mogę ze zwierzątkami siedzieć? One mówią po swojemu Więc nikt by mi nie przeszkodził tam telefonem w stylu: "jesteś w domu? To ja zaraz do ciebie wpadnę"

Cytat:
Mogłam się domyślić, że pewno Cię ugryzł Weruś jaka Ty pechowa byłaś!

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-21, 21:51   #764
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
A co się stało?
Niezbyt przyjemnie zostałam potraktowana...najpierw kolega Taty mnie skomentował że o jeny ale ja się zmieniłam ale chuderlak dalej jestem, jak ja nienawidzę tego słowa! no ale dobra przecież w sumie nic złego nie powiedział, ale dzień później jestem z koleżanką i czekamy na jej siostrę i idzie ta siostra i do mnie cześć chuderlaku a do siostry z buziaczkiem uśmiechnięta, oblukała mnie i czułam się tam jak powietrze...dobra, idzie za mną i tekst matko Monika jak ty wyglądasz jaka ty jesteś chuda jak ty wyglądasz masakra! oczywiście przemilczałam to bo co miałam powiedzieć...potem idziemy i znów masakra Monika powinni cie na jakiś obóz wysłać gdzie cie nakarmią. ścisnęło mnie w gardle i miałam ochotę się rozpłakać, niestety już taka jestem
ogólnie tej osoby nie trawię odkąd pamiętam zawsze nie chciałam żeby była np.w jednym pokoju ze mną bo obawiałam się że sprawi mi przykrość.

Stary 2009-08-21, 21:57   #765
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
Niezbyt przyjemnie zostałam potraktowana...najpierw kolega Taty mnie skomentował że o jeny ale ja się zmieniłam ale chuderlak dalej jestem, jak ja nienawidzę tego słowa! no ale dobra przecież w sumie nic złego nie powiedział, ale dzień później jestem z koleżanką i czekamy na jej siostrę i idzie ta siostra i do mnie cześć chuderlaku a do siostry z buziaczkiem uśmiechnięta, oblukała mnie i czułam się tam jak powietrze...dobra, idzie za mną i tekst matko Monika jak ty wyglądasz jaka ty jesteś chuda jak ty wyglądasz masakra! oczywiście przemilczałam to bo co miałam powiedzieć...potem idziemy i znów masakra Monika powinni cie na jakiś obóz wysłać gdzie cie nakarmią. ścisnęło mnie w gardle i miałam ochotę się rozpłakać, niestety już taka jestem
ogólnie tej osoby nie trawię odkąd pamiętam zawsze nie chciałam żeby była np.w jednym pokoju ze mną bo obawiałam się że sprawi mi przykrość.
Kochana nie przejmuj się! Zazdrości Ci figurki i tyle

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-21, 22:07   #766
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana nie przejmuj się! Zazdrości Ci figurki i tyle
oj nie sądzę ale dziękuję figury to mi zazdrości tylko przyjaciółka, która mi ciągle mówi że takie chude nogi to jej marzenie bo ona niby gruba jest wg niej a szczupła jest i głupoty gada

Stary 2009-08-21, 22:12   #767
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
oj nie sądzę ale dziękuję figury to mi zazdrości tylko przyjaciółka, która mi ciągle mówi że takie chude nogi to jej marzenie bo ona niby gruba jest wg niej a szczupła jest i głupoty gada
A po co by Ci tak cały czas mówiła? Mówię Ci, nie ma co się nią przejmować!
Widzisz, przyjaciółka Ci też mówi, że chciałaby mieć taką figurkę jak Ty, więc nie przejmuj się gadaniami ludzi

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-21, 22:35   #768
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
A po co by Ci tak cały czas mówiła? Mówię Ci, nie ma co się nią przejmować!
Widzisz, przyjaciółka Ci też mówi, że chciałaby mieć taką figurkę jak Ty, więc nie przejmuj się gadaniami ludzi
ale ona to jakaś fanka chudości chyba jest i do tego chciałaby duży biust masz rację nie powinnam się przejmować, sama to sobie i innym mówię no ale taka jestem że się przejmuję ale walczę z tym
a ja się wzięłam za książkę, której żadne wydawnictwo nie chciało wydać

Stary 2009-08-21, 22:47   #769
czarnulkax
Zakorzenienie

Cytat:
ale ona to jakaś fanka chudości chyba jest i do tego chciałaby duży biust masz rację nie powinnam się przejmować, sama to sobie i innym mówię no ale taka jestem że się przejmuję ale walczę z tym
a ja się wzięłam za książkę, której żadne wydawnictwo nie chciało wydać
Jaką książkę?

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-21, 22:53   #770
201701300931
Konto usunięte

Ja tam się nie przejmuję moją chudością Nie raz, nie dwa słyszałam o sobie, że jestem chudzielec, anorektyczka (nie ma to, jak mówienie mi tego, jak wcinam śniadanie ) itp. itd. Na co odpowiadam, że się odchudzam i takie rezultaty są

A sama o sobie mówię: szykielet (kto czytał Pratchetta, to wie...)
Stary 2009-08-21, 23:00   #771
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Jaką książkę?

"my z poprawczaka" Orfeusza Nowakowskiego, pewnie nikogo tutaj nie zainteresuje, ja bardzo lubię tego typu książki, już teraz nie polecam komuś kto nie jest przyzwyczajony do obrzydliwych wulgaryzmów bo w tej książce nie ma zdania bez wulgaryzmu, każde słowo które może być inaczej "brzydko" określone jest w postaci wulgaryzmu, wiadomo o co chodzi..

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Ja tam się nie przejmuję moją chudością Nie raz, nie dwa słyszałam o sobie, że jestem chudzielec, anorektyczka (nie ma to, jak mówienie mi tego, jak wcinam śniadanie ) itp. itd. Na co odpowiadam, że się odchudzam i takie rezultaty są

A sama o sobie mówię: szykielet (kto czytał Pratchetta, to wie...)
nie czytałam więc nie wiem, ale Twój tekst wykorzystam przy następnej okazji jeśli pozwolisz bo może jakieś prawa autorskie?

Stary 2009-08-21, 23:03   #772
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
nie czytałam więc nie wiem, ale Twój tekst wykorzystam przy następnej okazji jeśli pozwolisz bo może jakieś prawa autorskie?
Ależ proszę A jeśli nie czytałaś Pratchetta, to polecam serię o Świecie Dysku - chyba z 20 tych książek jest i przy każdej można się nieźle uśmiać Idealne na poprawę humoru
Stary 2009-08-21, 23:07   #773
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Ależ proszę A jeśli nie czytałaś Pratchetta, to polecam serię o Świecie Dysku - chyba z 20 tych książek jest i przy każdej można się nieźle uśmiać Idealne na poprawę humoru
już sobie zapisałam i jak gdzieś w bibliotece zobaczę to przeczytam

Stary 2009-08-21, 23:10   #774
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
już sobie zapisałam i jak gdzieś w bibliotece zobaczę to przeczytam
Aaa, nie dodałam, że to fantastyka jest. Ale taka lekka, przegenialna Kiedyś czytałam, że Pratchett odwołuje się w swoich książkach do aktualnej sytuacji na świecie (np. Irak), ale skojarzyłam to dopiero, jak przeczytałam te porównania - sama z siebie nic nie widziałam...

A jeśli lubisz sensację, to polecam z całego serca książki Johna Katzenbacha - szczególnie "Analityka"!
Stary 2009-08-21, 23:19   #775
tagogirl
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaa, nie dodałam, że to fantastyka jest. Ale taka lekka, przegenialna Kiedyś czytałam, że Pratchett odwołuje się w swoich książkach do aktualnej sytuacji na świecie (np. Irak), ale skojarzyłam to dopiero, jak przeczytałam te porównania - sama z siebie nic nie widziałam...

A jeśli lubisz sensację, to polecam z całego serca książki Johna Katzenbacha - szczególnie "Analityka"!
Dzięki, również zapisałam. Czytam książki obyczajowe raczej ale skoro tak polecasz a po takie książki polecane chętniej zawsze sięgam A postanowiłam sobie że zacznę więcej czytać

Stary 2009-08-22, 08:15   #776
oktaffka
Raczkowanie

A wy tu widze jakies problemy z firefoxem macie :P ajjŚ;/ Hmmm troche Wam poopowiadam czy tego chcecie czy nie
Bylo cudownie naprawde warunki super wszystko nowe czysciutko TV, nawet komputer, ale bez neta, balkon z widokiem na gory, mowie Wam
Trzy szczyty zaliczone Laworta, Groadzyn i Tanica. Nad Soliną odbylo sie dwa dni pod rząd opalanko, zwiedzanie tamy, dyskoteka Pogoda az za dobra bo upal, a jak wspinalam sie na szczyt to lalo sie ze mnie... uuu : :P

Tagogirl napsiala: ja nie chce do szkoły

Wcale Ci sie nie dziwie, jak ja sie ciesze, ze mam w tym roku wkacje az do pazdziernika uuuff... w przeciwnym razie pewnie tak samo bym przezywala jak i Ty. ;//..

Buziaczki
Stary 2009-08-22, 08:46   #777
cherrry2009
Zakorzenienie

Nie no jestem w szoku, w ciągłym przekonaniu że nikt nie pisze w poprzednim wątku nie wchodziłam na niego, dzisiaj zerkam bo coś mi tu nie pasuje przecież zawsze toczyły się jakieś rozmowy i zaskoczenie już 11 strona IIIcz. nie ma co jak zwykle jestem bystra xD

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

26, nie wiem co sie dzieje ale jak chce edytować swój post to mi się wylogowuje wizaż :/
Stary 2009-08-22, 10:08   #778
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez oktaffka Pokaż wiadomość
Bylo cudownie naprawde warunki super wszystko nowe czysciutko TV, nawet komputer, ale bez neta, balkon z widokiem na gory, mowie Wam
Trzy szczyty zaliczone Laworta, Groadzyn i Tanica. Nad Soliną odbylo sie dwa dni pod rząd opalanko, zwiedzanie tamy, dyskoteka Pogoda az za dobra bo upal, a jak wspinalam sie na szczyt to lalo sie ze mnie... uuu : :P
To super że ci sie podobało

czarnulkax tak, niestety klasa maturalna
Ale w wakacje mniej jem, bo najczęściej dwa posiłki i może kostkę czekolady, w roku szkolny niby ruchu więcej ale i o jedno śniadanie także więcej, ale mam nadzieje, że się utrzymam.

tagogirl nie przejmuj się wrednymi tekstami, mi się zawsze podobały takie szczupłe osoby i im zazdrościłam, że wyglądają jak modelki

cherrry2009 to dobrze, że już się skapnęłaś ja też od razu nie wiedziałam o kolejnym wątką dopóki dziewczyny mi nie powiedziały

A tak wogóle to witam wszystkich
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 10:50   #779
czarnulkax
Zakorzenienie

Dzień dobry

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez oktaffka Pokaż wiadomość
A wy tu widze jakies problemy z firefoxem macie :P ajjŚ;/ Hmmm troche Wam poopowiadam czy tego chcecie czy nie
Bardzo dobrze, że nie miałaś neta, przynajmniej odpoczęłaś!
Bardzo się cieszę, że wyjazd się udał

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez cherrry2009 Pokaż wiadomość
Nie no jestem w szoku, w ciągłym przekonaniu że nikt nie pisze w poprzednim wątku nie wchodziłam na niego, dzisiaj zerkam bo coś mi tu nie pasuje przecież zawsze toczyły się jakieś rozmowy i zaskoczenie już 11 strona IIIcz. nie ma co jak zwykle jestem bystra xD

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

26, nie wiem co sie dzieje ale jak chce edytować swój post to mi się wylogowuje wizaż :/
Cherry jak ja Cię dawno tu nie widziałam!

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;13844955]

czarnulkax tak, niestety klasa maturalna
Ale w wakacje mniej jem, bo najczęściej dwa posiłki i może kostkę czekolady, w roku szkolny niby ruchu więcej ale i o jedno śniadanie także więcej, ale mam nadzieje, że się utrzymam.
[/QUOTE]

A z czego piszesz?
Na pewno Poza tym Ty szczupła jesteś

♥♥♥
Narzeczonka
Stary 2009-08-22, 11:14   #780
Konto usunięte

Cytat:

A z czego piszesz?
Na pewno Poza tym Ty szczupła jesteś
Mata, angol i polak a ty?
Eee tam szczupła, jest co zrzucać w partiach dolnych
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości