|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część VII! ; )
Cytat:
![]() Ja też mam starszych, ale się przyzwycziłam. Ale przynajmniej mam pewność, że nie byłam niechcianą wpadką. Mam koleżankę ( w moim wieku), ktorej babcia jest tylko 2 lata starsza od mojej mamy. Niby fajnie, że młoda mama i babcia, gorzej jak wyszło, że obie urodziły w wieku 15 lat
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam praktycznie tak samo.Nigdy nie miałam kar np. Zawsze mi wszystko tłumaczyli. I nie jestem rozpieszczona, żeby nie było. ![]() Ja mam młodych rodziców mają 35 i 36 lat.
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
No to najwyżej nie przeczytam
![]() Ooo kurdeee.! Przypomniało mi się ,że nie zaniosłam książek do biblioteki a już miesiąc chyba minał ![]() Bedzię kara ![]() Na dodatek ta babka w bibliotece mnie przeraża ![]() ![]() ![]() Jest taka niemiła
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
nadal nie jarze o co chodzi z ta 'plotkarą'
ja miałam kary,czasami dostawałam. Moi rodzice są starej daty i wielu rzeczy nie uznają albo twierdza,ze to dziwne. Dla mojej mamy jak ktos ma chłopaka/dziewczyne w wieku 15/16 lat to jest po prostu straszne :P o wiele rzeczy sie rzuca-dzisiaj,że nigdzie nie wychodze tylko siedze przed komputerem,że nie będe nigdy lubiana,że jestem dziwadlem to sie wkurzyłam i poszłam do domu a wyszłam na dwór bo mi meciła,ze mam wyjsć a potem przyszla do mojego pokoju i zas sie drze,ze mam wyjsć :/ ale to jest dłuższa historia :P a ja jestem "słodką niespodzianką" jak to mówi moja mama :/ i ona to jeszcze rozpowiada.Blee aż cos mi sie robi jak ona to mówi.
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-08-21 o 22:26 |
|
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kompletnie jej nie rozumiem.i tez krzyczy, ze mam na dwór wyjsc. b. czesto. dlatego wole ojca. ;p
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
eh... moii rodzice lepiej nie mowic ;/ ....
Moja mama dzisaij 40 min. mówila ze mam sobie kupic dobry kostium ;/ I w dodatku jest niepsrawiedliwa, lae ogolnie ok Tylko co ja jej powiem to zxaraz do babci leci ;/ A o tacie lepiej nie mowic... Odezwac sie nawet nie moge bo mowi ze pyskuje... Robi mi glupie plany (16,00-18,00 sie ucze; 18,00-19,00 czytam ksiazki; 19,00-21,00 mam czas wolny; od 21,00 idr sapc!!) i to mnie jeszcze kontroluje ;/ Raz spoznilam sie do domu o 5 minut mialam kare na pol roku na kompa ;/ do niego nic nie trafia; Dlatego prawie sie do niego nie odzywam.. A do mamy tak od czasu do czasu i to pilnując żeby nie powiedizec za duzo, ale mowic troche zeby nie pomyslala ze cos jest nie tak... I to zazwyczaj opowiadam jej trochę 'łagodniejszą' wersję wydarzen xDDD Np. że kolega ze skzoly najkleil na tylek naklejke xDD oczywiscie tego ze ja odwrocilam jego uwage to juz nie dodaje xDDD Albo ze w korytarzu ktos zrzucil ulubionego kwaitka nauczycielki biologi (tego ze ze ja tego kogos popchnelam tez oczywiscie nie dodaje) xDDDD Takie wersje prawdziwe i dla rodzicow xDD Tylko czasem sie kolezanka wygada ale jakos to wtedy przekszatlce po raz setny xD |
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pewnie z koleżankami pójdę będe się lepiej czuła niż tak sama
![]() A co do moich rodziców też nie są tacy młodzi ale zauwazyłam ,że mi na o wiele więcej pozwalają niż mojemu starszemu rodzeństwu.. Np. jak moja siostra miała 16 lat to nawet nie mogła pomyśleć o jakimś ognisku czy coś ![]() A mi pozwalają bez problemu mimo ,że młodsza jestem ![]() Albo jak moja siostra się spóźniła 5 minut to już następnego dnia nie wyszła.. A jak ja kiedyś się 4 godziny spóźniłam (zasiedziałam się u koleżanki )to nawet nic nie mówili tylko mama powiedziała ,że mogłam zadzwonić i tyle
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moi rodzice maja po 42 lata
|
|
|
#2080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mieć chłopaka - ok. Ale żeby mówić mu w wieku 13-16 lat, że się kocha na zabój, i że to związek na zawsze..? A dajcie spokój. Co powie się mężczyźnie swojego życia, w wieku 26 lat, gdy się z nim pokłóci? Jak słowo 'kocham' przestanie mieć dla Jakieś większe znaczenie. Żal. Po co w ogóle szybko tracić dzieciństwo? Ja jestem zdania, że chłopak-dziewczyna - ok. Byleby nie zaczęli za szybko wchodzić w sprawy dorosłych, bo niestety, nie będą umieli się w niektórych sytuacjach zachować się jak dorośli. Pewnie o to też chodzi Waszym rodzicom Po prostu się martwią.
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwłaszcza jak jakąś uwagę dostanę ![]() Pamiętam jak kiedyś podrobiłam mamy podpis a jak ona znalazła mój zeszyt to jej wmawiałam ,że to ona podpisała ![]() Niestety nie uwierzyła
|
|
#2082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego ważna jest rozmowa. Usiądź z nimi i porozawiaj. Na spokojnie. Bez unoszenia. Poproś, żeby Cię wysłuchali i nie przerywali Ci jak będziesz im mówić co Ci nie pasuje i zaproponuj kompromis, po wysłuchaniu ich 'ale'. Babcia jak mama, tyle, że starsza Jakbym miała babcie, wiedziałaby więcej niż mama :P A tak niestety, jedna doszywana i mieszka b. daleko, a druga - alkoholiczka... ;/
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 Edytowane przez AgeleSS Czas edycji: 2009-08-21 o 22:42 Powód: Za dużo razy się wysłało :P |
|
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Nic trudnego. Raz się przemożesz (czy jak to się mówi, bo akurat teraz mi słowa zabrakło :P ) i potem już leci. :P Lecisz po radę, jak dziecko po lizaka xD :P
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
|
|
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogole nie umiem się otwierać przed ludżmi. nawet przed przyjaciółkami mi cięzko; >
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze ja lecę paaa ; ***
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Ja akurat mogę. ![]() O baletach też powiedziałam, i tak się domyślała. Tata mówi, że mogłam od razu mu na ucho powiedzieć, że jeżdżę jak nie chciałam mamie. xd Byli źli na początku, że ich oszukałam, ale i tak teraz mnie puszczają. O chłopakach mówię, o znajomych ;D Oczywiście nie wszystko. Nawet kiedyś jak lekko się napiłam. Ostatni raz. To tata śmiał się i kazał mi siedzieć w pokoju, żeby mama nie widziała. A mama i tak nie zauważyła . xd
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
Papa
Moja mam nigdy nie slucha moich wyjaśnień..jak 10 minut sie spóźnie to dostaje szlaban na wychodzenie z domu i wczoraj wlasnie taki dostalam bo sie 20 minut spóźnilam...
|
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
moi rodzice naszczescie ostrzy nie są. jak się spóźnię to nic nie mówią.
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz jakoś czasu nie mam . Sama wracam ok. 22, 22:30. Jak mam zamiar wrócić później to dzwonię, mówię gdzie i z kim jestem i o której będę i ok.
|
|
#2091 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a i poprawi się atmosfera w domu, jak zacznie cie ze sobą rozmawiać Sama to przeżyłam, więc wiem xD :P A teraz przez to przechodzi moja młodsza siostra. Tzn, już kończy ten okres ;]Kolorooowych
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Olu.
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wolę z siostrą pogadać. chociaz i jej wszystkiego nie mówie; D
|
|
|
#2094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wolę się nie spóźniać. Mam to po ojcu - spóźnianie to okazanie braku szacunku według mnie.
|
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
ja mało rozmawiam z rodzicami. A o chłopakach wcale. Tata pracuje do 7 wieczorem je i idzie spać.ja siedxze cały dzien zamknięta w pokoju. Jestem typem samotnika. Mam powazny problem,i to moze wpłynac na 'przyszłosc' i próbuje mamie powiedziec od 2 lat i nie moge.
Ale nie ważne. Ja raczej nie mam określonego czasu co do powrotów,chyba,że czasami sie wkurzy i jak ide do przyjaciółki i mam bzc np. za półtora godziny to jakos mi tak zlatuje i potem kol gada z mama prze fona i wracam później :P poza tym ja caly czas siedze w domu,chłopaka nie mam,nie łaże na imprezy. Ktos z zew moze pomyślec,e to jakis zakon,ale nie :P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#2096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zawsze mówiłam to co najciekawsze i najśmieszniejsze.
|
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez siedze ciagle w pokoju i rzaadko gdzies wychodze
![]() Dziewczyny, ide sie kapac
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze mówiąc too mi się nawet nie chce ; D ona i tak po pracy jest zmeczona i wole jej nie draznic. mowie jej 'czesc' i ide na górę. nie umiem się z nią dogadać. i szczerze mówiąc myślę, że nie chce.; >
|
|
#2099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale każdy robi jak lubi.---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Noo... Chyba, że tak :p Moja też jest po pracy. Ale i tak zawsze mnie słucha i doradzi. Zawsze znajdzie dla mnie chwile. Ja jestem w domu w roku szkolnym raz na tydzień i nawet jak jest rozj... jak gnój na polu ma ochotę usłyszeć co mam do powiedzenia. Czasami nawet jej poprawiam humor xD
|
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
a feee jaki wielki pająk szedł po podłodze
oczywisćie wybiegłam z pokoju i zaczełam kogos wołac,żeby mi go zabił. Brr a jak tat go trzasnął i wział w palcee..bleeee.....okropn ie boje sie pajaków. Nie umiem nawet do nich podejsć,dlatego jak gdzies zauwaze, kogos wołam. AgeleSS;ale ja nie mówie ,że potrzebuje chłopaka albo imprez mi takie życie odpowiada,a dla innych jest dziwactwem.
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

Jakby wiedzieli, to chyba by zawału dostali xD :P

i wczoraj wlasnie taki dostalam bo sie 20 minut spóźnilam...
Ale każdy robi jak lubi.