|
|
#271 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: perfumy a znak zodiaku
Cytat:
Zazwyczaj zakochuje się miłością od pierwszego wejrzenia i używam jednego zapachu ciągiem. Lubie sobie, owszem, czasami potestować , przelotem w perfumerii ulec pokusie psiku , ale to przecież nic nie znaczy Może jestem tą drugą Rybą
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy sie Ty czasem nie ograniczasz? bo jak to sie dziac moze... |
|
|
|
|
|
#273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tu niuchnę, tam sobie łapki w nektarze unurzam... Ale żeby tak wszystkie ładne kwiatki od razu do domu znosić? Nie mam wyrobionego instynktu posiadania
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
|
|
|
#276 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
Od świeżych i różowych(Bright Crystal, Be Delicious, L'Eau par Kenzo) do mocnych, orientalnych(Obsession, Opium, Słoń). No może nie mam w kolekcji żadnych jadalnych, cukrowych zapachów, bo te lubię wąchać, ale niekoniecznie nimi pachnieć
|
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a mogłabym podpisać się oburącz pod tym co wymieniłaś jako swoje zapachy. No, może nie umieściłabym na tej liście Glorii (trochę zbyt delikatna i kobieca dla mnie), ale pozostałe są bardzo bliskie memu sercu. Dodałabym jeszcze do "ulubionych" Nu, Must, Pradę, Wenge, AS i Five'Oclock, ale to i tak niewiele zmienia. Podobnie jak Ty mam problemy z zapachami na lato - najchętniej używałabym tego samego przez okrągły rok. Świeżaków, poza Ogródkiem Nilowym nie uznaję - to zupełnie nie moja bajka
|
|
|
|
|
|
#278 |
|
Przyczajenie
|
Każdy człowiek jest inny i lubi inne zapachy. Jednak coś w tym jest. Ja jestem wodnikiem i również lubie świeże kompozycje, ostatnio zapachniała mi Kate Moss Velvet Hour, która jest troszkę mocniejsza.
|
|
|
|
|
#279 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Five o'clock lubię bardzo i dość często używam. Must poznałam niedawno i się zakochałam. Nu bardzo cenię, ale za dużo w nim kfiatków jak dla mnie Wenge nie znam, ale jestem przekonana, że rozpłynęłabym się z zachwytu ![]() Cytat:
![]() Zatem miło mi poznać zapachową siostrę
|
||
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#281 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wyróżnione na fioletowo podzielam ![]() oprócz tego dodałabym Kenzo Amour, Lolitę L, EDM Hermesa, Jour de Fete - słodkie przytulaki ale orient też lubię.Cytat:
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i z tych, które wymieniłaś lubię Ogródek, Figi i kadzidła, ale nie wszystkie. Serż i Jailsamer mi się na przykład nie podobają. Ogólnie: nie przepadam za słodkościami, preferuję drewno, kadzidło, przyprawy. Moje perfumy muszą spełniać jeden warunek - muszą mieć w sobie przestrzeń. Zachwycają mnie zapachy dość proste i ascetyczne w swojej konstrukcji. Takie jak Nu edp i Rock Crystal. Tego typu jest też Let me play the lion - perfumy wymarzone dla lwa
|
|
|
|
|
|
#284 |
|
Rozeznanie
|
Założyłam ten wątek 3 lata temu i przez ten czas nieco zmodyfikowałam listę swoich zapachów.Przypomnę,że jestem zodiakalną panną
Nadal uwielbiam Envy-to już chyba mój klasyk-właśnie wysączyłam ostatnie krople z flakonika 100 ml .Champs Elysees zaczął mnie dusić, Gucci II wydają mi się teraz zbyt banalne,choć nadal ładne.Moje obecne zapachy to Dolce Vita Dior, Chergui Lutens, Carla Fracci klasyk,Quelques Fleurs Royale Houbigant,Stella Stella McCartney, Rose d`Amour Rosine, Jose Jose Eisenberg..Ogólnie więc nadal kocham kwiaty-przede wszystkim różę
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
Czy to to?
http://profumo.blox.pl/2008/03/LesNE...-THE-LION.html Jeśli tak to wpisuję na moja listę do testowania Ale gdzie ja to znajdę? Jak znam życie to pewnie tylko na Lucky i temu podobnych. Nu edp właśnie obłaskawiam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Znalazlam taki watek i widze ze jako skorpion bardzo lubie ciezkie i slodkie zapachy tzn:Hypnotic poison i Pure poison , Dolce Vita i wiele innych Diora Alien, Wish, Angel, Code Armani i inne slodkie perfumy. Latem lubie Addict 2 ale inne swiezuchy odpadaja. |
|
|
|
|
#287 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Wszelkie slodkosci sa moje...
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
Typowy (a może nie) byczek --> leniwy, łakomy, przychylnym oczkiem łypiący na przyjemności i pachnący świat perfum/kosmetyków
![]() Oto moi top faworyci: * Loulou Cacharel * Dolce Vita * Princess Wang Lubiani, ale nie topowi: * Classique JPG * Lolita EdP Zasada jest taka: ma być milutko (słodko), ale bez popadania w szalony sen cukiernika, ma być sensualnie ale nie wyzywająco, i ma być ogon.
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
jakoś nie sugeruję się znakiem zodiaku
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
No, to co ze mnie za skorpion? 5 listopada, czyli typowy. Nienawidze slodkich i ciezkich perfum.
Lubie givenchy extravaganze, teraz dostalam giorgio armani, ale nie pamietam nazwy, tez ladne, podobaja mi sie tez hugo boss xx. Ale numer 1 pozostaje givenchy. |
|
|
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zodialkalnym LWEM i lubie pachniec mocno intensywnie zostawiając za soba tzw smugę
![]() Dlatego wybieram takie zapachy jak Angel Alien L Instant Euphoria Armani Code Dior Hypnotic Poison Elixir Allure Carolina Herrera CH-moje ostatnie odkrycie naprawde zapada w pamiec,pachnie nawet po imprezie intensywnie |
|
|
|
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
Jako wodniczka uwielbiam zapachy słodkie, połączone z lekko drapieżnymi a czasem i korzennymi nutami. Dlatego ostatnio obdarzyłam miłością wielką "Black XS", oraz "Ed Hardy" w damskim wydaniu. Oprócz tego uwielbiam zapachy typowo jadalne, a więc wonie Sephory, Aquoliny, czy Yves Rocher, a także zapachy Naomi Cambpell "Cat deluxe" i "Cat deluxe at night"
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Koziorozec...i lubie wszystko, co sie nie nadaje do noszenia na pierwszy "niuch"
A tak na serio to ciezko mi wytypowac jedna kategorie, z tych glownych: kadzidla, przyprawy, skory, smetne kwiaty, szypry i niebanalne slodkosci
|
|
#295 | ||
|
Zadomowienie
|
Ja też Ryba. Rybobaran, gwoli ścisłości.
Acha, w astrologię nie wierzę. Ale wierzę w to, że ktoś w nią wierzy ![]() Cytat:
Cytat:
PS. zrobiłam niedawno "kryzysowe kapary" z nasturcji. (żeby nie było - wino z porzeczek też z bratem pędzimy) ja też się zgadzam
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Panna z 17.09.
Crystal Noir, Obsession, Hypnotic Poison, Gucci EDP, Black Cashmere, Opium, Beauty, Life by Esprit. Kolejność nieprzypadkowa. Wiem, urwałam się z choinki.
|
|
|
|
|
#297 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Och jak mało Wag w tym wątku...
Ja z końcówki znaku 21.10 - lubię wszystko oprócz typowych świeżaków. Moje ulubione to - kolejność przypadkowa: Słonik Kenzo Kyoto CDG Jil Sander No. 4 Joop Femme Lancome Hypnose Dior Poison Nie wiem czy znak zodiaku wpływa jakoś na upodobania perfumeryjne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hej!
jestem raczkiem przełamanym bliźniaczkiem 22 czerwiec godz 00.05 ![]() noc kupały i te sprawy może dlatego lubie perfumy "wiedźmowate" Wenge, Bc, ostatnio Coze, lubie tez bardzo Safran troublant
|
|
|
#299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też jestem raczkiem przełamanym bliźniaczkiem tez 22 czerwca ale godzina 5:30 rano Ale żadnego z zapachów które wymieniłaś nie mogłabym nazwac swoim. Lubię odpustowe słodkie zapaszki
|
|
|
#300 |
|
Rozeznanie
|
A jam rak, charakterologicznie pasuje co do słowa, ale zapachy lubię ciężkie, słodkie...a niby rak to wodny znak i lubi zapachy świeże, a takowych nie toleruję ;p
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

(ciach! ciach!)
, przelotem w perfumerii ulec pokusie psiku
, ale to przecież nic nie znaczy