|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
witam... pamięta mnie ktos jeszcze?
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko
tyle zmian w życiu, ciężko mi było... ale wychodze na prostą. Mieszkam samiutka już, bez rodziców, sa w Norwegii i jestem singlem... z narzeczeństwa nici...
|
|
|
|
#364 | |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno kochana!!!
Przykro mi, że z narzeczeństwa nici ![]() Dużo sił i jak najwięcej pogodnych dni ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze wszystko się ułoży pięknie.
|
|
#366 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm......
![]() ![]() Nie. To się gryzie. Pranie, klamerki, goły chłop i fistaszek. No powiedz sama
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#368 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu to już nie miało sensu a ja musze nauczyc sie życ sama... radzic sobie sama. Aha i zdałam prawko jestem 3 tygodniowym kierowcą :d
|
|
|
|
#370 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ależ nie krępuj się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Odkryłam właśnie po raz kolejny że mój antytalent manualny objawia się w szczególności podczas malowania paznokci |
|||
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Zdrętwiała mi twarz.... po tym toniku kwasowym chyba Koło nosa pali jak głupi.
|
|
|
|
#372 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale jak to???? normalnie nie wierze przykro mi Cytat:
madzik ty zboczuszku...chyba Ci sie owulacja zbliża ![]()
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Tak... po miesiącu mieszkania razem poznałam go za dobrze, zaczął mnie szarpać, ubliżac, za wszystko mnie obwiniał. Dzis nastąpił koniec.... zabrał rzeczy i jestem sama... pierścionka tylko nie chciał spowrotem. Oddam jego mamie.
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Sądząc po kosmatych myślach już ją mam
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#375 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no pięknie ![]() ale chyba długo się znaliście z tego co kojarzę...no i co z waszym biznesikiem? pamiętam że bardzo się w to zaangażowałaś
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
a Madziu jak u ciebie? wiem o nowej pracy, pamietam pisałaś ale to był trudny czas dla mnie... wybacz
|
|
|
|
#377 |
|
grozi wypollizowaniem
|
madzik- trza Ci na gwałt jakiego fistaszka znaleźć
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - stanowczo. Ja nawet wiem, kogo chcę. Ma któraś do niego numer?
![]() Ivanno - jestem na stażu Niedługo koniec. A potem.... potem się zobaczy
|
|
|
#379 |
|
Konto usunięte
|
Tak się zapatrzyłam w monitor, poczytuję was i nawet nie zauważyłam kiedy pies mi wskoczył do łóżka. Smacznie sobie śpi na poduszce brzuchem do góry.
|
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-22 o 00:28 |
|
|
|
#382 |
|
Konto usunięte
|
Wiecie co dziewuszki jak się dowiedziałam że 22 sierpnia ma zagrać Maleo w moim mieście to mało co się nie posikałam z radości
Koncert już jutro tylko jest jedno małe ale nie wiadomo gdzie i o której Może któraś z Was coś wie na ten temat ?
Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2009-08-22 o 00:35 |
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Ivanko
Smutne wieści widzę Nic się nie martw, kiedyś znowu będzie dobrze
|
#384 | ||||
|
Wiedźma
|
Soso, Anastazjoo, dziękuję Wam serdecznie i ogromnie.
Z pomocą Waszych światłych rad wysmażyłam całkiem zgrabne pisemko i jutro rusza kampania. Zaadresowałam na razie do Rady Miejskiej, radnego z naszego osiedla i kierowniczki administracji osiedla. Rady osiedla nigdzie nie znalazłam. Inne osiedla mają, nasze nie ma. Cytat:
Dziękuję. Cytat:
Ty to masz życie. Co ty wchodzę, to Ty na jakieś weselicho albo bal się szykujesz ![]() Drugi niby nieco ładniejszy, ale mnie się wydaje raczej damski. Ja osobiście (jako osoba niechętna damskim zegarkom) brałabym pierwszy. Z tym że ja się nie znam, więc z góry doradzam olewać moje rady. ![]() Cytat:
![]() Też pytanie! Witaj i... No wiesz przecież. ![]() Przepraszam za koniec rozmowy, coś przerwało. Cytat:
choć nie... Przeciez ja nie jestem antytalenciem manualnym. Zrobię niemal wszystko z wyjątkiem pomalowania paznokci. ![]() I wobec powyższego uznałam, że to zbędne i tego się będę trzymać. ![]() Niestety, nie jestem w stanie wmówić sobie, że to nieładne.
|
|
#385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza
Witam w sobotni poranek ![]() Cytat:
ehh Polly teraz będzie mi się śnił po nocach przez Ciebie ![]() Cytat:
Cytat:
ale trzymam kciuki za szybkie wyjście na prostą, dasz radę Sabb, dlaczegóż to dostaje się reumatyzmu od noszenia metalowych bransolet? Dzisiaj sobota, mam małża w domu i idę wybierać okulary więc fajny dzień się zapowiada
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2009-08-22 o 07:20 |
|||
|
|
|
#386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem,że to w żaden sposób nie pomoże uporać się z tymi wszystkimi uczuciami, które pewnie kłębią Ci się teraz w środku, ale taka była moja pierwsza myśl jako osoby, która widzi sprawę z boku. A,że jeszcze będzie pięknie z kimś, kto będzie dla Ciebie dobry, to przecież sama wiesz, prawda? Widziałam w Lidlu. Bodajże 7.99 za kilogram ![]() Cytat:
![]() A tak poważnie, to Alicja B-C poderwała Farrell'a to niby czemu Tobie by miało się nie udać z Panem Ciastkowym? A nie będzie najprościej zadzwonić do ich menagera i spytać? Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-08-22 o 07:43 |
||
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę
myślę że Madzik z takich fistaszków nie będzie zadowolona
|
#388 |
|
grozi wypollizowaniem
|
witam,
śniły mi sie pierścionki przez całą noc
|
|
#389 |
|
To ja :)
|
Rany, padlam wczoraj o 22 -szok... Malz z reszta tez -i spi nadal
Ciekawe, co powie na pomysl, zeby isc zaraz na silownie zakwasy rozcwiczyc ![]() Iwonko -trzymaj sie cieplo -lepiej teraz niz pozniej. Z pewnoscia Ci ciezko, ale z kazdym dniem bedzie coraz lepiej. Trzymam kciuki
|
#390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejrzanie tanie ![]() Czyli jednak jakaś limitowanka czy coś? Cytat:
![]() Jak limitowane i z platyny to się może zastanowię.... A to szok.....
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

tyle zmian w życiu, ciężko mi było... ale wychodze na prostą. Mieszkam samiutka już, bez rodziców, sa w Norwegii i jestem singlem... z narzeczeństwa nici...

oj będzie problem.. bo jak coś jest bezszwowego to nie fajna ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ehh Polly teraz będzie mi się śnił po nocach przez Ciebie
myślę że Madzik z takich fistaszków nie będzie zadowolona