|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
tym, żeby świadek zabawiał gości i potrafił "trzymać fason" = nie zchlać na weselu
![]() więc jeśli chodzi o starsza to no problema a mój Tż ostatnio coś wspominał o swoim koledze coby go na świadka wziąść i ja go znam... ale od mocno imprezowej strony więc nie wiem jaka decyzja zapadnie ![]() a jak wcześnie świadków prosicie o "świadkowanie" ![]() Cytat:
ale tydzień mam i musze skończyć bo na weekend następny do Tż chciałąm pojechać i jeszcze we wrzesniu egzaminek mnie czeka ![]() dziękuję bardzo ![]() na nie też nie mam teraz czasu.... jak pech to pech
Edytowane przez madzinek87 Czas edycji: 2009-08-21 o 21:13 |
|
|
|
|
#1952 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9
|
|
|
|
#1953 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Stresujące wszystko jest bardzo. Atmosfera fajna, większość osób miła i serdeczna, zwłaszcza Ci starsi, bo zauważyłam że młodym piórka urosły ![]() Wybaczcie, że nie nadrobiłam, ale nie mam kiedy Może ktoś mi streści po krótce co tutaj słychać?
|
#1954 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakie romantiko![]() Cytat:
No nie mam pytańCytat:
A w ogóle to pisała do Was jak tam się udało? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja na chwilkę wpadłam, przeczytać co tam od popołudnia naskrobałyście, Tż właśnie poszedł i nadal nie ustaliliśmy godziny ślubu, mama się trochę uspokoiła, ale nadal mówi że wolałaby żeby był wcześniej, ale zrobimy jak chcemy. No i TŻ już nie wie, a ja kiedy karzę mu podjąć męską decyzję mówi że 15.30, a jak mówię że ja bym wolała później, to odpowiada "no to 17" ![]() Jeśli chodzi o świadków to gdzieś w jakimś kalendarzu PM wyczytałam że powinno się prosić pół roku wcześniej, ale u nas pewnie powiemy jakieś 2-3 m-ce wcześniej ![]() madziulka a wiesz ile ja mam lat? ![]() Madzinek87 ja też kiedyś się bawiłam w robienie biżu, od kolczyków po korale, ale straciłam zajawkę, przyszły czasy nauki i brakło czasu na robienie cudeniek, ale kilka koleżanek do dzisiaj nosi moją biżu tylko ja skończyłam się tym zajmować jakieś 3 lata temu. Twoja biżu też oryginalna a zajmujesz się sprzedażą? JA coś tam sprzedawałam przez chwilę na all, ale na dłuższą metę to nie miało dla mnie sensu.doradźcie na co iść jutro do kina bo mam dylemat i nawet jeszcze repertuaru nie widzialam
|
||||||
|
|
|
#1955 |
|
Adwokat diabła
|
Certina, pisałam że jadę do rodziców
![]() Obiecałam sobię, ze odwiedzę jutro teściów..
|
|
#1956 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz znam się na dobieraniu staników bo siostra mi opowiadała bo ona ma 70FF czyli dużo co oznacza, że na bazarkach nie dostanie takiej rozmiarówki bo oni to robią takie staniki że jak jest większa miseczka to obwód też,a to tak nie powinno być.A mi z kolei nie odpowiadają firmowe staniki i wole bazarkowe,a te z kolei nie mają dużego wyboru w rozmiarówce to biore taki jaki mi jest dobry czyli najcześciej 70A no czasem B ale to zależy od stanika...a na tabelki nie ma co patrzeć że np wyjdzie mi rozmiar miseczki A,a stanik może być nie dobry bo akuret dany model ma mniejszą czy też większą rozmiarówkę.No jeszcze dopisać muszę,że głównie staniki to się dobiera osobom z większym biustem,ponieważ powinien on być dobrze dopasowany.
10 LAT Z MOIM SKARBEM ![]() "Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live" Edytowane przez Monisia_1331 Czas edycji: 2009-08-21 o 23:07 |
|
|
|
#1957 |
|
Wtajemniczenie
|
Certina dziękuję
|
#1958 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a to wiem wiem tylko miałaś się odezwać po przyjeździe i zastanawiałam co się stało, ale spoko wytłumaczyłaś sięCytat:
no na pewno, pierwsze dni w nowej pracy są z pewnością stresujące, dla mojego TŻ to pomimo tego że pracuje już rok to rano jak wstaje to się stresuje co go dzisiaj czeka, ja też tak mam, ja się ogólnie stresuję wszystkim, a przy większym stresie wychodzi moja nerwica żołądka i straszny ból Asiulek nie martw się, na pewno się wczujesz w rytm pracy i zaraz będziesz śmigać szybciej niż reszta, a skoro ludzie mili to przecież zawsze Ci pomogą jak będziesz miała jakieś problemy czy wątpliwości. Dobranoc Dziewczynki, ja też spadam, napiszcie tylko proszę czy warto na coś iść do kina jutro? Bardziej zainteresowały mnie dwie pozycje: Bez mojej zgody- My Sister`s Keeper i Metro strachu-Taking of Pelham 1 2 3 jest jakaś nowa pl komedia, ale jakoś straszne dno ostatnio te pl komedie. Macie jakiś pomysł? Bo jak nie to skończę na " prawdziwej historii kota w butach" |
||
|
|
|
#1959 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Właśnie wróciłam z grila Spotkaliśmy się ze znajomymi i było super Jutro jedziemy (znowu) do kuzynostwa na ognisko![]() Ale jestem zła dziewczyny. bo dzisiaj znajomi postanowili wyjechać spontanicznie nad morze na weekend a ja kurde mam poprawkę w tym terminie i ![]() Jazz moja swiadkowa i swiadek juz dawno sa po slubie a mimo to będą naszymi świadkami. No ale niektórzy wierzza w zabobony. Tak samo, że chrzestna jak niesie dziecko do chrztu nie może być w ciąży. Pamiętam, że mojej mamie tak mówili i ją obgadywali, bo akurat została chrzestna sama będąc w ciąży. Głupie ludzie gadanie. Więc nie ma co sie przejmować i robić po swojemu
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-08-21 o 23:36 |
|
|
|
#1960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie w pracy jak przychodzi nowa osoba i zadaje pytania, to bardzo dobrze o niej świadczy, że interesuje się tematem i chce się czegoś nauczyć. No i jako nowej osobie na pewno będą pomagać, bo po miesiącu czy dwóch to już będą oczekiwać, że już pewne rzeczy wiesz. |
|
|
|
|
#1961 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a na ALL wystawiałam ale to się nie opłaca bo duży rynek jest i więcej za wystawianie mi wyjdzie niż ze sprzedaży. Raczej rozprowadzam po swoich znajomych i znajomych mojej mamy i Tż i jego siostry bo zostawiłam kilka u ciotki Tż bo ona taki mały sklepik ma tam w jego okolicy i sprzedaje co się nawinie więc i może ja coś z tego będę miała
|
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie pamiętam.A jeszcze Wam powiem, że jak tydzień temu byłam na ślubie koleżanki z pracy i inne koleżanki z pracy rzucały w nią grosikami, to Ja im powiedziałam, że na moim ślubie nie życzę sobie grosików i mają we mnie nie rzucać, bo i tak nie będę tego zbierać. Na to mąż jednej z nich "A chcesz zbierać ryż?" |
|
|
|
|
#1963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi TŻ też dzisiaj oświadczył że on nie chce żeby w niego czymkolwiek rzucali a już na pewno nie ryżem czy grosikami i że mają być cukierki i będą rzucane dla gości, a mówi że jak ktoś na niego nasypie ryż to sam tą osobę później obsypie ![]() Dobra idę spać bo padam. No i co z tym kinem? Żadna mi nie doradzi? Buuu ... idę.. pa |
|
|
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie jest moje zdanie ![]() 350 dni left
|
|
|
|
|
#1965 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może ja Ci doradzę![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Sorki już przeczytałam My Sister`s Keeper - koleżanka oglądała i mówiła że bardzo fajny film )
|
|
#1966 |
|
Zadomowienie
|
Jak nie ma fajnych filmów, to nikt nic nie mówi, bo nie ma o czym.
Ostatni jaki Ja widziałam to Narzeczony mimo woli i mi się podobał, ale pewnie już tak często tego nie grają. Ale film odpreżająco-lightowy, dla mnie fajny i nawet zabawny. Dziewczynom podobał się też Kac Vegas, ale mnie trailer wcale nie zachęcił do obejrzenia tego filmu.
|
|
|
|
#1967 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
ja dziś cały dzień biegam ale nie chwaliłam się tu jeszcze - zdałam dzisiaj prawo jazdy ale się cieszę
|
#1968 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ale ze mnie debil
![]() Wzięłam wczoraj przyjechałam do domku po imprezie (mieliśmy rock party) ![]() I wypita byłam dośc mocno a zorientowałam się że nie mam pierścionka zaręczynowego bo gdzieś zgubiłam Cały dom postawiłam swoim rykiem na nogi i rodzice moi biedni szukali ze mną o 3 w nocy pierścionka hahaha I jak już mnie namówili żebym się położyła spac to jutro poszukamy to go znalazłam w pościeli ![]() Ale ze mnie matoł jest ![]()
|
|
|
|
#1969 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1970 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale może akurat fabuła będzie spoko Metro strachu też myślę, że będzie dobre. Ja czekam na nowego Tarantino, będzie miazga![]() W ogóle w niedalekiej przyszłosci będzie sporo dobrych filmów. Cytat:
poza tym urlop może wziąć nawet jeśli nie ma go jeszcze wypracowanego, ale jk jeden dzień przy weekendzie weźmie to już 3 dni.Cytat:
![]() ja już nie śpię, bo się przez te praktyki przyzwyczaiłam wcześnie wstawać.Idę zaraz zjeść śniadanko, myć włosy i jedziemy
|
|
#1971 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1973 |
|
Zadomowienie
|
Heh widziałam wczoraj na gg:P Gratuluje. Moi znajomi jak weszły nowe przepisy to jakoś zdać nier mogą:P A ja zdałam za drugim bo za pierwszym przejechałam linie na pachołkach:/
|
|
|
|
#1974 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello!
Wilczyca gratuluję! Samoa na stażu będę pół roku, mam wrażenie że szybko mi zleci Jazz faktycznie większość osób jest pomocna, nawet sami z siebie podpowiadają co i jak. Nie mam zamiaru się poddać zresztą nawet jakbym chciała to nie mogę Chyba się przeziębiłam, od 3 dni gardło mnie piecze a wczoraj od rana czułam, że mam podwyższoną temp. Muszę się czymś wspom óc, bo nie czas na chorowanie. Cieszę się, bo TŻcik zostaje u mnie na weekend
|
#1975 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
witajcie, piękny dzień dzisiaj znowu
) i z religi ( z tym też u mnie nienajlepiej ) no i że tak się stresowałam że tyle nauki a nie trafiło się żadne pytanie z tego co się uczyłam i byłam załamana, póżniej przyszła koleżanka i powiedziała mi kilka odpowiedzi a baba już stała nade mną bo już czas mijał, więc oddałam w połowie pusty arkusz, a na następny dzień od 6.30 rano miały być wyniki i się okazało że mialam 102punkty, a od 100 się zdaje, więc nie wiem jak to zrobiłam.![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja za drugim zdałam, bo za pierwszym już dojerzdzałam do ośrodka i w trakcie przejazdu przez światła zapaliło mi się pomarańczowe , który zawsze mi wychodził perfect, także byłam mocno zestresowana, powtarzałam prostopadłe przodem i mowił że specjalnie gada, żeby mnie rozuluźnić ![]() Samoa nie grają u mnie wrogów publicznych tylko jakieś same bzdety. Chyba skończy się na tym że zostaniemy u mnie i coś obejrzymy Dzieki wszystkim za odpowiedzi |
||||
|
|
|
#1976 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
A ja dopiero wstałam![]() Już nie pamiętam kiedy tak długo spałam w sobotę![]() Kurcze dzisiaj jedziemy na ognisko a tu pogoda się pogorszyła. Ciepło jest ale pochmurnie. Ale to nic przy ognisku będzie goraco byle nie padało tylko ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja o takiej późnej dla mnie godziny:P nie funkcjonuje. Problem miałą Lusmarija i to do niej byłą skierowana moja odpowiedź![]() ![]() Cytat:
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Samoa nara jedź po suknie ja wczoraj przejeżdżałam 2 razy przy salonie Annais ale nie było Carrery na wstawie ![]() Wliczyca gratulacje
|
#1978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Cytat:
Wszystkiego najlepszego na nowej DRODZE życia ![]() Tylko teraz często jeździj, żebyś nabrała wprawy. Ja zdałam za pierwszym razem, potem mało jeździłam i teraz już ponad 5 lat nie byłam za kółkiem ![]() Cytat:
![]() Obca, a dlaczego miałby się obrazić? Porozmawiaj z nim na spokojnie i zapytaj czy miałby coś przeciwko Twojemu wyjazdowi
|
||
|
|
|
#1979 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia udało się?
|
|
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
Cytat:
![]() Gośka ja też nie jeden raz tak miałam, ale no masz przyznam Ci przodownictwo ja jeszcze nigdy całego domu o 3 nocy nie postawiłam ![]() Kaśka bo mi ręce ścierpły Jak poszło ?? Samoa życzę Ci dziś zakupów ![]() Potrzebuję kaa aaawyCertina Twój avek przypomniał mi że śnił mi się mój umarły królik: żył i przez dużą część snu był bardziej kotem maaaaaaaaatko jak mi go brakuje
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-08-22 o 10:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

a mój Tż ostatnio coś wspominał o swoim koledze coby go na świadka wziąść i ja go znam... ale od mocno imprezowej strony więc nie wiem jaka decyzja zapadnie 

jakie romantiko
No nie mam pytań![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Takie jest moje zdanie

aaawy