|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#452 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wątek o sklepie Hollister
Cytat:
ja miałam zamówienie na ok. 55 $ i wyszło mnie ze wszystkim tzn. przesyłka, vat itd. ok. 300 zł.
![]() |
#453 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie, ma ktoś może kurtkę (jesienną) z Hollistera rozmiar XS? I czy odpowiada polskiemu Xs? czy jest jakies mniejsze/większe? Z Góry Dziękuje za odpowiedź ;D
#454 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Całe zamówienie to około 180 $ Koszt przesyłki to 55 $ Twoje zakupy to 80$ co stanowi około 45 % ogólnej kwoty zamówienie Koszty przesyłki każdego uczestnika rozlicza się proporcjonalnie do kwoty zamówienia, zatem na Ciebie przypadłoby ok. 25 $ (45% * 55 $ = 25 $) 80$ + 25$ = 105$ Teraz wystarczy pomnożyć 105 $ przez kurs dolara z dnia zamówienia doliczyć 22% VAT, przesyłkę w Polsce od organizatorki do Ciebie (wg cennika poczty) i gotowe. Mam nadzieję, że pomogłam. Edytowane przez Krystle Carrington Czas edycji: 2009-08-16 o 08:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Rozeznanie
|
bardzo pomogłaś dziekuje
![]() domiluk- tez dziekuje ![]() czekam na pw od Eary Grel z danymi do przelewu,jeżeli można dołaczyć ![]()
#456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Zadomowienie
|
Eary, kiedy wysłałaś do mnie moją paczuszkę??? bo dzisiaj wypatrywałam listonosza a niestety nie przyszedł
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
i śmiga jak strzała ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#458 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Jihm Czas edycji: 2009-08-18 o 09:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Strasznie przepraszam ale z powodu nawału pracy i ważnego służbowego wyjazdu zamówienie mogła bym zrobić dopiero w sobote...
![]() Może jakaś inna organizatorka sie znajdzie i was uratuje
#461 |
Rozeznanie
|
mi sie wsumie nie spieszy
![]() i tak zbieram rzeczy dopiero na pażdziernik ![]()
#462 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Zadomowienie
|
Eary, a co z tym zamówieniem, które już przyszło do PL (w ubiegłą środę), czy już wysłałaś??? Bo strasznie się niecierpliwię i codziennie wyczekuję listonosza??
![]()
#464 |
Rozeznanie
|
No właśnie; ja mam to samo; ślęczę przy oknie jak słyszę motorek mojego listonosza, a on nic mi nie przywozi.Pomimo iż go lubię mam do niego żal.
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Raczkowanie
|
Do mnie rowniez przesylka nie dotarla... czy paczka wogole zostala wyslana?
|
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Rozeznanie
|
Z tego co wyczytałam na wątku "ASOS" Eary wraca dopiero w sobotę(wyjazd służbowy)więc informacji na temat wysyłek na razie nie uzyskamy.
Mnie martwi fakt, że nie wiem czy to opieszałość Poczty czy Eary nie miała czasu, żeby wysłać te przesyłki(w tym przypadku kamień spadłby mi z serca) |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zadomowienie
|
Czyli tak naprawdę musimy się nastawiać na połowę przyszłego tygodnia
![]() ![]() ![]()
#468 |
Zakorzenienie
|
czy ktos moglby mi wyjasnic krok po kroczku jakby tu przyuwazyc dzial promocyjny? wpisuje te proxy.. i nie ma go. nie wiem gdzie tkwi blad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#470 |
Zadomowienie
|
1) Na początku wchodzę na stronkę:
http://www.samair.ru/proxy/time-01.htm i wybieram sobie proxy (oczywiście z USA) np: 66.212.124.133:8080 2) Następnie w przeglądarce Mozilla Firefox w zakładkach tych u góry (przepraszam za określenie ale informatyk ze mnie kiepski) wybieram narzędzia poźniej ( w tych narzędziach) opcje.. jak wybierzesz opcje to pojawi się okno, gdzie znowu są takie zakładeczki (ogólne, sieć,aktualizaja, szyfrowanie) wybierasz sieć, jak wybierzesz sieć to wciskasz ustawienia, zakreślasz-zaznaczasz - ręczna konfiguracja serwerów proxy: i zaraz pod w ten pasek serwer proxy HTTP wprowadzasz wybrane przez ciebie proxy czyli w tym przypadku 66.212.124.133 a w port 8080, następnie potwierdzasz ustawienie wciśkając ok i ponownie ok 2) Jak masz takie ustawienia to odpalasz stronkę np. Hollistera no i jeśli ineteresuje Cię kolekcja damska to wciskasz Bettys, po lewej stronie pojawiają Ci się działy i na końcu masz szukany przez Ciebie dział CLEARANCE Mam nadzieję, że coś Ci pomoże ten opis ![]() ![]() pozdrawiam
#471 | |||
Administrator
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Na chwile przed pilnym sluzbowym wyjazdem zadzwonila do mnie rano i poprosila mnie abym przeprosila wszystkich na Asos ze jej nie bedzie, nie miala wiele czasu wiec rozmawialysmy chwile ![]() Prosze o cierpliwosc, Eary na pewno wroci w sobote i wszystko nadrobi ![]() aniolek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
Ok jestem i przepraszam wszystkich za swój brak czasu ale już od dzisiaj wszystko nadrabiam
![]() Paczki z ostatniego zamówienia wysłałam pod koniec tygodnia i w poniedziałek powinny do was dojść ... przepraszam za opóźnienie ale miałam straszne dni w pracy i nie miałam jak wcześniej tego ogarnąć .... Zbieram chętne do nowego zamówienia które obiecuje że zrobię już na 100% ![]()
#474 |
Raczkowanie
|
ja jestem chętna na 49,90 $ ( o ile nie zniknie rozmiar) tylko że dopiero pieniążki dostaje ( znaczy się TŻ
![]() ![]()
#475 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Jihm Czas edycji: 2009-08-22 o 11:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Administrator
|
Bardzo poprosze
![]() chusteczka: http://www.hollisterco.com/webapp/wc...tegoryId=12628 kolor Nawy ( granatowa) 19,90 $ Ja nadal potwierdzam ![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 | |
Raczkowanie
|
Ja jestem jak najbardziej chętna
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Rozeznanie
|
ja poproszę;
http://www.hollisterco.com/webapp/wc...-1_16435_12552 Northside Navy-Cream Plaid- (kolor 2 od lewej) $39.50 rozmiar M oraz jak będzie w promocji tak jak na 1 str wątku za 14,90 taki top- (jak bedzie w normalej cenie to z niego rezygnuje i przelane pieniazki przydadza sie na nastepne zamównienie ![]() http://www.hollisterco.com/webapp/wc...tegoryId=12628 Marina Park kolor-Burgundy $14.90 rozmiar M widze,że koszula podana w 1 linku znikła,chociaż była w normalnej cenie :/ w takim razie jakby się jeszcze pojawiła proszę o zamówienie jej,a jak nie to wtedy decyduje sie na ten sweter (plus top jesli bedzie za 14,90) http://www.hollisterco.com/webapp/wc...-1_12627_12552 Arrow Point kolor-Heather Grey $ 44.50 rozmiar M poprosze dane do przelewu ![]() i mam pytanie do wszytskich ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez grizz Czas edycji: 2009-08-23 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
ja poproszę
http://www.hollisterco.com/webapp/wc...-1_12627_12552 jednak wybieram kolor Navy, rozmiar M cena : 29,90 $ Edytowane przez tysiulka18 Czas edycji: 2009-08-23 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.