|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część VII! ; )
Heh. A mi się aż odechciało. Ale chętnych już mam, dopiero na tydzień, ale są. Cytat:
Mi wisi 500 zł. I ma oddać we wrześniu.Praktycznie to ja wydałam tę kasę, ale to miało być za jej pieniądze. ![]() Cytat:
![]() Dominika mam tak samo -.^ Przez nich miewam kompleksy czasami.
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ale u mnie pogoda.. ;/ Dzis robie sobie ciasto czekoladowe w 5 min!
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
ooo a ja chyba pójdę babeczki zrobić; DD.
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie
![]() byłam w lumpku, ale ni znalazłam takich spodni mama pierwsze co to zaczłęa szukać, bo jednak chyba jejh się głupi ozrobiła, że wyrzuciła je bez mojej zgody ![]() ja poprostu 'plotkare' zaczynam wielbić ![]() od wczoraj znow zaczęłam oglądac od poczatku pierwszej serii ^^
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieeń Dooobry
![]() Ja właśnie też ;] Najgorzej jak na 8 mam wtedy to się 10-15 minut potrafię spóźnić.. Cytat:
![]() Moim zdaniem jak ktoś przeklina to znaczy ,że nie zna wystarczająco dużo słów i tak próbuje to nadrobić ![]() Ja czasami jak piszę posta to się z 10 minut zastanawiam jaki wyraz wstawić bo mi nic do głowy nie przychodzi Ja tylko przyszłam się przywitać i lecę ``Plotkarę`` oglądać ![]() Paaaa
"Wyrzuć ten gniew i wyrzuć tę złość!" Wyszukiwarkoholiczkaa. Edytowane przez RoZoWeOkULaRy Czas edycji: 2009-08-22 o 13:00 |
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przed chwila P. odwiedzil mnie na nk!!!! A nie ma mnie w znajomych... Chyba jego kolega powiedzial mu, ze mam nowe zdj...
A w komentarzach pisza mi, zebym sie nim nie przejmowala. A on to na pewno przeczytal...
|
#2137 |
|
Konto usunięte
|
hej hej
![]() ale sie nie wyspałam ![]() przynajmniej pogoda fajna, trochę się ochłodziło... może będzie burza ![]() nie chce mi się nadrabiać tych 2 stron wybaczcie
|
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Klada ja w pewnym momencie was nie nadrabialam i chyba cos przegapilam o P
mozesz mi w skrocie napisac? bo wiem tylko do momentu jak nie wiedzialas czy wrocic do niego
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Fiolek, skopiuje:
pamietacie, jak wam mowilam o P.? Ze zerwal ze mna, ale nadal sie z nim spotykalam, bo on chcial nadal sie ze mna spotykac... Bo mnie bardzo lubi... Bo mowil, ze moze z czasem wyjdzie, czy nadal chce byc ze mna czy tylko kolega-kolezanka... No wiec spotykalam sie z nim, calowalam nawet. W sobote byla impreza w moim miescie.. Sobie ide, patrze, a on caluje sie z jakas laska... Zauwazyl mnie.. Mowil mi, ze jest pijany, ze to ona go pocalowala... Przepraszal mnie.. Trudno.. Przejdzie mi kiedys.. A za jakies dwa dni dosstalam esa od niego, czy wychodze, a ja 'po co?', on' no tak sie spotkac', a ja, ze nie mam ochoty, bo widzialam go z ta laska i po prostu jestem smutna i zla na niego, ze robil mi glupie andzieje, zwodzil mnie a tu sie caluje z inna laska... A on, ze przeciez mozemy sie kolegowac... Napisalam mu, ze moze i on tak umie, ale ja nie... ![]() Ale kurcze, mimo wszystko co zrobil mi to chcialabym z nim byc... Wiem, glupia jestem... ![]()
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
***jeju widzę że chyba tylko ja tutaj przeczytałam wszystkie części plotkary i obejrzałam wszystkie odc ;p;p ![]() ![]() ![]() cherryl to kim jest ta plotkara w książce i w serialu nigdy się nie dowiemy , to ma zostać tajemnicą a ona wie o tym wsyztskim co się dzieje u S B C i innych bo ''mili'' ich znajomi czy jacyś inni ludzie kt kręcą się w poblizu robią im fotkę i notę i wysyłąją na malia do plotkary i ona tam umieszcza, a że wszystcy czytają plotkarę to wszystcy od razu wiedzą o jakiś nowych skandalach ;D kupiąłm sobie dziś juz książki do LO w koncu w sumie to jeszcze z 4 mi brakuje bo nie było ale w next tygodniu się kupi ;p;p;p;p
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też jeszcze muszę dokupić kilka książek
![]() A szkoda ,że się nie dowiemy kto plotkarą jest
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w cale nie jesteś głupia !!!!to faceci są durni bo to przez nich się tylko zamartwiamy
http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ Podpiszesz? Ja już to zrobiłam a Ty ?? Edytowane przez XoBlairoX Czas edycji: 2009-08-22 o 14:06 |
|
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
wiem,, ze lepiej odpuscic, ale rozsadek jedno, serce drugie...
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
w tym momencie słuchałabym rozsądku.
on jest niezdecydowany. sam nie wie czego chce. daje ci nadzieje, a potem całuje sie z jakas laską.
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to sie nie dowiemy,kim jest plotkara ![]() jeszcze kilka stron i skoncze 1 tom...ale na razie nie chce mi sie czytac :P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
tak ty na razie 1 tom przeczytałaś a ja wszytskie i co ci mam powiedzieć ;p;p pewnie ze sie chce wiedziec kiedys czytałam w wywiadzie plotkary ale tej serialowej i ta kristen bell czy jak tam sie ona nazywa to ta narratorka czyli ta plotkara , no pisała ze ona kiedyś prosiła tam producenta zeby keidyś jakoś wyjawić kim jest plotkara ale ten się nie zgodził ....
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Ale może w serialu zrobią tak ,że się dowiemy kim jest Plotkara
![]() Ja cały czas się zastanawiam i nie wiem kto to może być
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Kristen Bell
![]() u mogłabym wyglądac jak ona ![]() edit:ranyy czuje sie pokrzywdzona.. tak cos mnie wzieło na przesłuchanie wszystkich piosenek Taylor Swift,i napisała swoja pierwszą piosenke jak miała 12 lat a podpisała kontrakt z wytwórnia jak miała tyle co ja czyli 17 dlaczeeeego nie jaaa .. :P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-08-22 o 14:36 |
|
|
|
#2149 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;13847611]hej hej ![]() ale sie nie wyspałam ![]() przynajmniej pogoda fajna, trochę się ochłodziło... może będzie burza ![]() nie chce mi się nadrabiać tych 2 stron wybaczcie [/QUOTE]Burza... ? Nie! Ja się boję. Zresztą pewnie mi internet odłączą :PCytat:
A jaaa wróciłam właśnie z Wolsztyna I mam Cegł0fon jakiś Mam telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! W końcu xD
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
||||
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
Stwierdziłam, że lepiej po imieniu.
A nie byłam pewna jak skrócić. Domi ? Mika ?
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm szczerze nie wiem od zawsze mówili do mnie po nazwisku Ale moze byc Domi, Mikens (odgapiłam :P bo siostra bliźniaczka kol z klasy ma na imie Dominika i na nia mówi ta kol Mikens i tak jakos fajnie :P)Mika. Jak wam wygodnie xD
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-08-22 o 14:45 |
|
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
Wajola, ale ja specjalnie chcialam, zeby wiedzial ze mnie zranil... Niech ma wyrzuty sumienia. W sumie ma, to wiem na pewno, bo mi napisal, ze szkoda, ze mnie rani, ze na tym wszystkim cierpie... Sam sie nazwal frajerem nawet
![]() Przepis jest na tej stronie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...koladowe+minut tylko, ze jak juz bedzie jednolita masa (taka nutella, mniam ) ja wrzucam jeszcze owoce- wiśnie, truskawki, maliny itp. Albo smaruje ciasto dzemem
|
#2153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz przepis z wizażu? ;>---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
pati, tak
|
#2155 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Właśnie przeczytałam ,,Zmierzch" i to w jeden dzień. ;D Teraz czytam ,,Księżyc w Nowiu". I powiem Wam, że się zakochałam w Zmierzchu Dlatego się przyłączam
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętajcie... :P
rany jaki ze mnie jest deb
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-08-22 o 14:57 |
|
|
|
#2157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okej ;D Mikuś, Mika, Mikens dla mnie będziesz. ![]() Cytat:
Witamy w naszym gronie ! ![]() I uprzedzam, jak się wkręcisz to już nas nie opuścisz. ;D
|
|
#2158 |
|
Raczkowanie
|
To się cieszę
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
dobra je lecę czytać zacmienie dziś sobie kupiłam ;p;p;p
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
ok xD
Cytat:
:P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

A mi się aż odechciało.
I ma oddać we wrześniu.

Nie! Ja się boję. Zresztą pewnie mi internet odłączą :P