Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-22, 18:49   #2071
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
póki co macie foty mych butów i bonus
Fajne butki
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 18:57   #2072
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
wow fajne... i mogę z czystym sumieniem powiedzieć od siebie, że taki obcas "słupkowaty" jest naprawdę bardzo wygodny
skoro ja kupiłam buty na obcasie to musiały być mega wygodne planuję zimowe też na takim obcasie i chyba też śliwkowe
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Kaśka, spoko buty czyli planujesz jesienną odzież w kolorze śliwki?
tak
Cytat:
Napisane przez Monisia_1331 Pokaż wiadomość
No mi do nie dawna nie podobały się takiego typu buty,ale ostatnio coś mi się odmienia...i te też mi się podobają...ja za miesiąc idę na koncert więc muszę sobie też kupić...no i chyba takiego typu a kiciuś fajny...lubie kotki i to bardzo.Wczoraj taki jeden biegał u mnie po ogrodzie i próbował złapać jakieś latające stworzenie...
ja kupiłąm bo mama sponsorowała
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Fajne butki
a Ty moja panno nie miałaś robić czegoś bardziej pożytecznego

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 19:03   #2073
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
póki co macie foty mych butów i bonus
Pomijając fakt, że Olivka wymiata. to buty mi się podobają.. zwłaszcza kolor przewodni.. ostatnio sama na niego poważnie choruję
Stary 2009-08-22, 19:08   #2074
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Pomijając fakt, że Olivka wymiata. to buty mi się podobają.. zwłaszcza kolor przewodni.. ostatnio sama na niego poważnie choruję
no mi się też kolorek spodobał, a dopiero później buty

Stary 2009-08-22, 19:14   #2075
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
no mi się też kolorek spodobał, a dopiero później buty
Prawidłowa kolejność
Stary 2009-08-22, 19:37   #2076
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
a Ty moja panno nie miałaś robić czegoś bardziej pożytecznego
Zaraz wracam do pracy, ale z pewnych względów trudni mi się skupić.

A tymczasem chciałam Ci pokazać wątek o Twoich bucikach, bo pamiętałam, że kiedyś też takie chciałam, ale ostatecznie pomyślałam, że z moich rzeczy to by mi tylko do dżinsów pasowały i dałam sobie spokój, bo do pracy rzadko chodzę w dżinsach.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240934
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 19:40   #2077
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz wracam do pracy, ale z pewnych względów trudni mi się skupić.

Cytat:
A tymczasem chciałam Ci pokazać wątek o Twoich bucikach, bo pamiętałam, że kiedyś też takie chciałam, ale ostatecznie pomyślałam, że z moich rzeczy to by mi tylko do dżinsów pasowały i dałam sobie spokój, bo do pracy rzadko chodzę w dżinsach.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=240934
weź się! ale tam cudne żółte są

phi zapomniałam kupić sobie kolorowe rajtuzy jaki kupić kolor jak myślicie?

dziewczyny widziałyście gdzieś taką sukienkę tylko trochę dłuższą i inny materiał
wydaj mi się, że tandetny materiał za taką kasę
http://www.allegro.pl/item712123166_...3.html#gallery

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-22 o 19:49
Stary 2009-08-22, 20:12   #2078
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:

weź się! ale tam cudne żółte są

phi zapomniałam kupić sobie kolorowe rajtuzy jaki kupić kolor jak myślicie?

dziewczyny widziałyście gdzieś taką sukienkę tylko trochę dłuższą i inny materiał
wydaj mi się, że tandetny materiał za taką kasę
http://www.allegro.pl/item712123166_...3.html#gallery
Ja nosilam do butów w takim kolorze śliwki pończochy w kolorze musztardowym i wyglądało to bosko
Z tym że Ja lubię się bawić modą(czytaj również kupować) i próbować rożnych zestawień, nie wiem czy Ty również
Właśnie ubrałam tunikę z fajnym dekoltem

Co do tego linka, to w styczniu kupiłam bardzo podobną bluzkę właśnie taką lejącą w kolorze takiej nieokreślonej zieleni jakby wymieszanej z turkusem. Zapłaciłam 30zł w Cubusie

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 20:27   #2079
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Certina dziękuję Nie jest aż tak źle, ja chyba za mało w siebi9e wierzę...Tam po prostu cały czas coś się dzieje. Wszystkie pisma przeze mnie przechodzą, w jednym czasie np. muszę odebrać tel., drukować maile, wpisywać pisma do teczek i odbierać faks. Mam nadzieję, że jeszcze kilka dni i się bardziej wciągnę. Dobranoc kocice
wkręcisz się kwestia wprawy i organizacji
żadna filozofia, normalna praca biurowa ze mnie to się śmieją, że mogłabym sobie paznokcie malować, fryzurę robić, telefon odbierać, faktury podbijać, plotkować, na necie siedzieć, informacji petentowi udzielać i kanapkę jeść w jednym czasie i nic by ze sobą nie kolidowało
Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja dziś cały dzień biegam ale nie chwaliłam się tu jeszcze - zdałam dzisiaj prawo jazdy ale się cieszę
brawo! gratuluję! najwazniejsze to wsiąść za kierownicę teraz i jeździć jak najwięcej powodzenia za pierwszym razem?
Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
No właśnie mi znajoma opowiadała że dostała 3 puste koperty na swoim weselu które było 3 tygodnie temu... Ale mówiła że bardzo dobrze wie kto to bo reszta (z pieniążkami) zawsze miała w środku podpisaną kartkę z życzeniami... U nas zawsze się tak robi i dzięki temu nie jest się potem podejrzanym o nic...
przykre, że też ktoś ma czelność i odwagę na takie zabawy
Cytat:
Wrzuć wrzuć Kochana to sobie popatrzymy co Ci się tak bardzo podobało:P
Swoją drogą...czy tylko ja mam juz suknie wybraną??
ojj nie nie tu wrzucać nie będę nie mam waszych wymiarów zrzucałam na kompa, by pokazać mamie
Stary 2009-08-22, 20:27   #2080
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ja nosilam do butów w takim kolorze śliwki pończochy w kolorze musztardowym i wyglądało to bosko
Z tym że Ja lubię się bawić modą(czytaj również kupować) i próbować rożnych zestawień, nie wiem czy Ty również
właśnie myślałam nad takimi musztardowymi jak ten jaśniejszy pasek na buciszach

Stary 2009-08-22, 20:44   #2081
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Kaśk jaki te buty miają duży opcas? Bo mama twierdzi ze wysoki a ja ze taki średni??
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 21:03   #2082
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Kaśk jaki te buty miają duży opcas? Bo mama twierdzi ze wysoki a ja ze taki średni??
średni, ale są na słupku więc nie czuć wcale, że chodzisz na obcasie na prawdę jak ja daję radę to każdy da

Stary 2009-08-22, 21:22   #2083
chilanes
Zakorzenienie

a ja dzis widziałam w deichmanie fajne buty na przebranie za bagatela 19 zł, bo promocja, ale ostały się tylko nr 44 drugie były za 29, ale już nie takie fajne, a tamte to były balerinki białe obciągnięte białą koronką, pasowałyby do wszystkich rodzajów sukien na przepranie ;/
Stary 2009-08-22, 21:23   #2084
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
aj jak juz mamy iść to włożę w kopertę 300zł bo więcej nie mam, czy głupio tak? w sumie jeszcze nas nie zaprosili
Kasia ja w zeszlym roku chciałam dac znajomym 300 zł, ale że byłam świadkiem to daliśmy 500 zł. 300 jest spoko, nawet 200 wg mnie. W ogóle przeciez nie kasa sie liczy

Cytat:
Weź się nie chwal, że ktoś do Ciebie dzwoni Pomyliła numer i się 45 minut musiała z tego tłumaczyć. Biedna Samoa
taaa pijana byłamNIe no, obdzwoniłam przyjaciółki a że mnie rodzice na drugi koniec miasta wywieźli to musiałam miec towarzystwo w tramwajuA póxniej jak szłam przez Rynek i takim sposobem Kaśka mi towarzyszyła az do biura tż

Co do kawy, ja nie piję, tzn. czasem mnie weźmie ale lubie wtedy w kawiarni macchiato albo mrożoną jakąś. Także dopoki sie nie naucze pic kawy, a pewnie kiedyś to nastapi, to ekspresu nie kupię. Poza tym będę sie starała ograniczac liczbe urządzeń, które stoja w kuchni na wierzchu.
A ekspres smieszne dźwięki z siebie wydaje

Oglądalismy hangover, spoko

Ale jestem zmęczona. Zjedliśmy z tż pizze 50 cm
Właśnie sobie uświadomiłam, że mogę usunąć z dysku katalog z sukniami
Stary 2009-08-22, 21:25   #2085
chilanes
Zakorzenienie

samoa czyli co? zamówiona zaliczka wpłącona decyzja zapadła?
Stary 2009-08-22, 21:29   #2086
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
samoa czyli co? zamówiona zaliczka wpłącona decyzja zapadła?
tak
Stary 2009-08-22, 21:32   #2087
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
tak
łiiiii superooooo espanioloooo

oooo a wiecie co... tak apropo salonów i zgody na robienie fotek, to nam pozwolono we wszystkich 5 dziś robić, bez problemu, mimo że na żadną się nie zdecydowałyśmy przecież

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-22 o 21:37
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 21:36   #2088
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
łiiiii superooooo epanioloooo
no jaram sie jak dałn A chyba najbardziej mnie cieszy reakcja rodziców na mnie w sukni no i to, że się sobie podobam Bałam sie, że w niczym nie będzie mi dobrze, albo będzie mi dobrze w modelu, ktory nie będzie mi sie podobał, ale uffA jak poszłam z rodzicami to brałam pod uwage opcję, że im sie nie spodoba a wtedy jeszcze chodziłabym szukać(ale juz nie wiem czego) ale im sie strasznie spodobało no i ja sie upewniłam, a że lubie szybko zalatwiac sprawy to kupilismy
Stary 2009-08-22, 21:45   #2089
kaska87
Zakorzenienie

mam dla Was te foty, ale były robione z daleka i telefonem i są troche nie wyraźne, ale bezę widać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1225.jpg (106,1 KB, 45 załadowań)

Stary 2009-08-22, 21:46   #2090
chilanes
Zakorzenienie

no i dobrze jak to jest TA, to nie ma nad czym myśleć ja pojadę jeszcze raz, bo chcę, by mnie mama w niej zobaczyła i babka ma mieć dostawę nwoej kolekcji w moich wymaiarch, wiec moze znajdę jeszcze cudniejsze cudo, ale jak na dziś, to mam swój typ
Stary 2009-08-22, 21:50   #2091
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mam dla Was te foty, ale były robione z daleka i telefonem i są troche nie wyraźne, ale bezę widać
no widac kulkę

Cytat:
no i dobrze jak to jest TA, to nie ma nad czym myśleć
no własnie

Cytat:
ja pojadę jeszcze raz, bo chcę, by mnie mama w niej zobaczyła i babka ma mieć dostawę nwoej kolekcji w moich wymaiarch, wiec moze znajdę jeszcze cudniejsze cudo, ale jak na dziś, to mam swój typ
ja tez wlasnie chciałam z mama i tatąA jaki krój? Nie wiem czy opisywałaś, bo ja tylko tak pobieznie przelecialam wizażI w ogole jakie masz wrażenia?
Stary 2009-08-22, 21:53   #2092
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no widac kulkę
ale ona była jeszcze taka szczępiata
mojemu P. się podoba ta suknia
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=101.ronda

miałam Wam pisać jakiego TZ dzisiaj zarzucił bunta mówię mu, że Samoa kupiła suknię i do tego taki śliczny welon i mu opisuję, że obszyty koronką na to on:
"wiem kochanie nie musisz mi tłumaczyć-hiszpański" obcykany jest w te klocki

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-22 o 21:58
Stary 2009-08-22, 22:03   #2093
chilanes
Zakorzenienie

właśnie wysyłam na pw a moje wrażenia? zalezy od salonu, z niektórych od razu chciałam uciec, w jednym opierniczyłam gościa, bo mnie obraził i wyszłam z koleżanka trzaskając drzwiami i pozostawiając go w osłupieniu

W 1 salonie panie były bardzo miłe, chciały mi pomóc, przekonały mnie do mierzenia sukni mimo, ze miały tylko rozmiary 38 na stanie, jakos dalo radę Naprawdę miła obsługa !

W drugim babolowi nic się nie chciało, dała mi 1 zestaw spódnica+gorset nie słuchając mnie, ze chcę jednoczęściową ;/ do tego dół od innego kompletu a góra od innego a jak mi pokazała w katalogach "w czym by mnie widziała", to wyobraźcie sobie suknie z all lub z wątku o najbrzydszych sukniach sprzed 15 lat takie z bufkami, itd a'la amerykańskie cuda

W trzecim, z którego były te 2 suknie, które Wam pokazywałam w tym tygodniu też nie było miło. Była tam jakas laska na przymiarce, 2 sprzedawczynie latały wkoło niej, a cały pozostały swiat nieistniał zajeły cały salon, nie szło normalnie o nic zapytać, poza tym okazało się, ze suknie sa szyte max 2 rozmiary poniżej mojego i byłaby na mnie po uszyciu przerabiana kurde wydać 3000 na kieckę i się w nią wpasowywać? newer!

Potem straciłyśmy nadzieję, bo trafiłyśmy właśnie do tego gburowatego faceta i już nic nam się nie chciało, ale ostatkiem sił doszłyśmy do 5 salonu, a tam olśnienie, bo babka miła, suknie z bolerkami max 2300, ładniutkie, w moim rozmiarze, szyją na miejscu, ozdób za darmo dodadzą ile chcę jeśli będę chciała, chcę ramiączka - dodadzą, chcę tren- dodadzą, niechcę zrobią prosty tył, wsztysko pode mnie duży wybór, jeszcze ma mieć dostawę nowej kolekcji w moim rozmiarze, więc we wrześniu mam przyjechać na mierzenie innych, a jak nie to już jedna tam zyskała miano TEJ

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-08-22 o 22:07
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 22:05   #2094
Monisia_1331
Rozeznanie

Cytat:
Kasia ja w zeszlym roku chciałam dac znajomym 300 zł, ale że byłam świadkiem to daliśmy 500 zł. 300 jest spoko, nawet 200 wg mnie. W ogóle przeciez nie kasa sie liczy

taaa pijana byłamNIe no, obdzwoniłam przyjaciółki a że mnie rodzice na drugi koniec miasta wywieźli to musiałam miec towarzystwo w tramwajuA póxniej jak szłam przez Rynek i takim sposobem Kaśka mi towarzyszyła az do biura tż

Co do kawy, ja nie piję, tzn. czasem mnie weźmie ale lubie wtedy w kawiarni macchiato albo mrożoną jakąś. Także dopoki sie nie naucze pic kawy, a pewnie kiedyś to nastapi, to ekspresu nie kupię. Poza tym będę sie starała ograniczac liczbe urządzeń, które stoja w kuchni na wierzchu.
A ekspres smieszne dźwięki z siebie wydaje

Oglądalismy hangover, spoko

Ale jestem zmęczona. Zjedliśmy z tż pizze 50 cm
Właśnie sobie uświadomiłam, że mogę usunąć z dysku katalog z sukniami
Hangover-jak dla mnie najlepsza komedia od około 2-och lat...poprostu cały film płakałam ze śmiechu(w szczególności z grubaska)
Super, że masz już sukienke wybranączyli nie jestem sama
W Madonnie wyprzedaże kolekcji 2008-2009 łaaaaaaaaaaaał

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 22:17   #2095
chilanes
Zakorzenienie

dobrej nocy laski
Stary 2009-08-22, 22:17   #2096
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ale ona była jeszcze taka szczępiata
mojemu P. się podoba ta suknia
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=101.ronda

miałam Wam pisać jakiego TZ dzisiaj zarzucił bunta mówię mu, że Samoa kupiła suknię i do tego taki śliczny welon i mu opisuję, że obszyty koronką na to on:
"wiem kochanie nie musisz mi tłumaczyć-hiszpański" obcykany jest w te klocki
śliczna ta sukniaAle musialabys przymierzyć, bo ona jest chyba tego typu jak relieve, czyli dośc ciężka, ale to wiadomo indywidualna kwestia komu w czym wygodnie
Haha jaki tadzik obeznany i wie kto to Samoa?

Cytat:
właśnie wysyłam na pw a moje wrażenia? zalezy od salonu, z niektórych od razu chciałam uciec, w jednym opierniczyłam gościa, bo mnie obraził i wyszłam z koleżanka trzaskając drzwiami i pozostawiając go w osłupieniu

W 1 salonie panie były bardzo miłe, chciały mi pomóc, przekonały mnie do mierzenia sukni mimo, ze miały tylko rozmiary 38 na stanie, jakos dalo radę Naprawdę miła obsługa !

W drugim babolowi nic się nie chciało, dała mi 1 zestaw spódnica+gorset nie słuchając mnie, ze chcę jednoczęściową ;/ do tego dół od innego kompletu a góra od innego a jak mi pokazała w katalogach "w czym by mnie widziała", to wyobraźcie sobie suknie z all lub z wątku o najbrzydszych sukniach sprzed 15 lat takie z bufkami, itd a'la amerykańskie cuda

W trzecim, z którego były te 2 suknie, które Wam pokazywałam w tym tygodniu też nie było miło. Była tam jakas laska na przymiarce, 2 sprzedawczynie latały wkoło niej, a cały pozostały swiat nieistniał zajeły cały salon, nie szło normalnie o nic zapytać, poza tym okazało się, ze suknie sa szyte max 2 rozmiary poniżej mojego i byłaby na mnie po uszyciu przerabiana kurde wydać 3000 na kieckę i się w nią wpasowywać? newer!

Potem straciłyśmy nadzieję, bo trafiłyśmy właśnie do tego gburowatego faceta i już nic nam się nie chciało, ale ostatkiem sił doszłyśmy do 5 salonu, a tam olśnienie, bo babka miła, suknie z bolerkami max 2300, ładniutkie, w moim rozmiarze, szyją na miejscu, ozdób za darmo dodadzą ile chcę jeśli będę chciała, chcę ramiączka - dodadzą, chcę tren- dodadzą, niechcę zrobią prosty tył, wsztysko pode mnie duży wybór, jeszcze ma mieć dostawę nowej kolekcji w moim rozmiarze, więc we wrześniu mam przyjechać na mierzenie innych, a jak nie to już jedna tam zyskała miano TEJ
haha Ty to jestes zadymiarzNo i fajnie, pewnie w tym ostatnim jaą doświadczenie w dużych rozmiarach to tam będzi enajlepiej

Cytat:
Hangover-jak dla mnie najlepsza komedia od około 2-och lat...poprostu cały film płakałam ze śmiechu(w szczególności z grubaska)
Super, że masz już sukienke wybranączyli nie jestem sama
W Madonnie wyprzedaże kolekcji 2008-2009 łaaaaaaaaaaaał
ja sie nie mogłsm dzis skupic, ale film dobry, najbardziej to sie usmialam na trailerze jak walnął drzwiami w dziecko
No teraz juz tylko czekam na przymiarkę, która będzie za jakies 8 miesięcy
Stary 2009-08-22, 22:22   #2097
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
śliczna ta sukniaAle musialabys przymierzyć, bo ona jest chyba tego typu jak relieve, czyli dośc ciężka, ale to wiadomo indywidualna kwestia komu w czym wygodnie
Haha jaki tadzik obeznany i wie kto to Samoa?
ja powiedziałam po imieniu, ale na wizażu nie chcę pisać-w końcu ja nie gadam z nikim przez tel. 45minut jeszcze by mnie podejrzewał o kochanka, ale jak gadałyśmy o welonie to wpadł na chwilę do pokoju i się pokrzywiał
kazał mi tą przymierzyć
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=25.leza

ej! Samoa ja tez lałam jak dziecku przywalił drzwiami i jak ten gruby tańczył do who let's the dogs out
tutaj macie
http://www.youtube.com/watch?v=RRX2ebta5o8

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-22 o 22:25
Stary 2009-08-22, 22:26   #2098
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja powiedziałam po imieniu, ale na wizażu nie chcę pisać-w końcu ja nie gadam z nikim przez tel. 45minut
ale mnie zaszczyt kopnął

Cytat:
kazał mi tą przymierzyć
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=25.leza

ej! Samoa ja tez lałam jak dziecku przywalił drzwiami
podobna do Carrery, ale chyba carrera ladniejsza
No to było dobre
Stary 2009-08-22, 22:26   #2099
Monisia_1331
Rozeznanie

Cytat:
dobrej nocy laski
dobranockolorowych snów

No a ja uważam że wiekszość sukni z madonny jest piekna...i mogłabym założyć wszystkie na raz:P

"Dance is a universal language. Dance is freedom and dance is life...Dance4live"
Monisia_1331 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-22, 22:30   #2100
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dobranockolorowych snów

No a ja uważam że wiekszość sukni z madonny jest piekna...i mogłabym założyć wszystkie na raz:P
ja bym mogła miec 5 ślubów, żeby zalozyć wszystkie te które dobrze na mnie leżały

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości