|
|
#1111 |
|
Zadomowienie
|
w końcu opstrykałam moje ostatnie zakupy w MACu
1. paleta 15 2,3 Pigmenty 4. Pędzelki z wszystkiego jestem zachwycona a pędzle, zwłaszcza 217 szok prawie cały makijaż oka można zrobić tym pędzelkiem - rewelacja
|
#1113 |
|
Zadomowienie
|
ile ja się nastałam, żeby wybrać te 15 kolorków - fajnie ze w MACu jest fajna obsługa Na zdjęciu poniżej sa nazwy cieni tak jak idą w palecie
ten zasłonięty cień logo wizażu to WOODWINKED
strona mojej firmy "PASJONATA" SZAFA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post17170265 STARA szafa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=334788 Edytowane przez Pusia7 Czas edycji: 2009-08-22 o 19:57 |
|
|
|
#1114 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C cz. 2
Cytat:
Cytat:
Możesz sobie pooglądać zestawy ze specktry, inspirują ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1116 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję )też bardzo mi sie podobaja - pasują do wszystkiego POLECAM
|
#1117 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja painty uzywam jako bazę pod cienie/pigmenty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Fajny zbiorek Co to za pędzel twarzowy z troszke krótszym trzonkiem? i ten nad nim?
Uzależniona od zapachów Uzależniona od czerwonych OPIków ZUMBA Edytowane przez Tanyia Czas edycji: 2009-08-22 o 20:25 |
||||
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
taaak satin taupe jest boski
![]() Cytat:
![]() dziękuje ślicznie
|
|
#1119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do przejścia między ciemnym a jasnym fioletem fajny jest Beautiful Iris - taka pastelowa chłodna lawenda. Pusia - śliczny zbiorek
Edytowane przez BrandNewName Czas edycji: 2009-08-22 o 20:35 |
|
|
|
|
#1120 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki za odpowiedź pędzle po kolei od góry to : 129, 134, 187, 224, 217, 219, 263 Cytat:
CIeszę się, że się podoba
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1122 |
|
Zadomowienie
|
Jak go chcesz to się nawet nie zastanawiaj bo jest rewelacyjny - niesamowicie miękki, ma idealną gęstość i idealne zaokrąglenie
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny zbiór
![]() Dzięki za odpowiedź, muszę przejrzeć mój zbiór dokładnie i zdecydować czy brać coś do Satin Taupe czy jednak nie
|
|
#1124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak jest superrr ))
|
|
#1125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może coś pomogę ![]() Pusiu, ja mam lip pencil w kolorze quartz - oceniam go bardzo dobrze, nie wiem co chcesz dokładnie wiedzieć - jest dosyć trwały (nie niezniszczalny, ale trzyma się długo), dobrze napigmentowany, ale dosyć twardy używam go m.in. do szminki diva, idealne połączenie, choć jest znacznie bardziej wszechstronny.Edytowane przez Zahran Czas edycji: 2009-08-22 o 22:38 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli zaproszenia nadal są aktualne to chętnie bym skorzystała Czy sa one na jakiś konkretny termin? Dzisiaj stalam się szczęśliwą posiadaczką podkładu studio fix NC40, już wytestowane i jak narazie jestem bardzo zadowolona. Świetnie się trzyma, nawet nałozony na filtr trzyma się bardzo dobrze. Kryje niedoskonałości jak EL double wear, ale wyglada bardziej naturalnie.Do tego jest tańszy niż podkłady podobne jakościowo. Jedyne co mi sie nie podoba, to fakt że do pompki trzeba dopłacać 20zl .Moim zdaniem żadna łaska dostać pompkę do kosmetyku za 100zl.
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Tak z lekka OT, ale przeglądam Allegro w poszukiwaniu MACowych perełek i tak mnie naszła refleksja: Jak ludziom nie wstyd wciskać ewidentna podróbe vide i to jeszcze za bądź co bądź niemała kasę
Może ja niedzisiejsza jestem, ale jakieś opory moralne, cokolwiek, a nie jawne oszustwo.... A żeby było w temacie pytanie do posiadaczek/ posiadaczy Satin Taupe Czy on jest bardziej ciepły czy bardziej chłodny bo oglądając swatche już zgłupiałam
Edytowane przez Myszołapka Czas edycji: 2009-08-22 o 23:30 |
|
|
|
#1128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też próbuję skompletować listę zakupów dla KNK ale nie jest to łatwe zadanie Tyle rzeczy kusi ale fundusze jak zawsze ograniczone
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blog Edytowane przez martaboy Czas edycji: 2009-08-22 o 23:34 |
|
|
|
|
#1130 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowanie chłodny
|
|
|
|
#1131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
składkowe narazie jest 6pln za kosmetyk, za pędzel i pigment 8pln - więcej nie będzie, może będzie mniej ![]() blota weż medium, on i tak prawie nie ma koloru dla mnie dwa pędzle ''must have'' to 217 i 272 edit: jak pomyśle o tym wstawaniu o 3 w nocy to mi się słabo robi, dobrze że nie mozna biletów zwrócić
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-08-22 o 23:46 |
|
|
|
|
#1132 |
|
Zadomowienie
|
KNK, jak już jesteśmy w temacie sypańców zapytam tu (bo na PW mi jeszcze nie odpisałeś ale już i tak nieaktualne
) - czy Blot sypany jest w sprzedaży w UK i czy można ew. zamówić?
|
|
|
|
#1133 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cienie to jeszczepikuś, ale róże, wrrrrrrrrrrr na samo słowo róż reaguje juz alergicznie i chyba zrezygnuje z kupna ![]() Cytat:
Musze się wziąc do roboty i tworzyc liste ![]() Biedny nie wyśpisz się, ale może w samolocie się chwilkę zdrzemniesz?
|
|
#1134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio był, na stronie uk nie ma, ale na stronie pro chyba jest wiec może będzie
|
|
#1135 |
|
Zadomowienie
|
Mhm... wysłałam PW na początku tego tygodnia. Nad Blotem się jeszcze zastanowię bo nie wiem czy lepszy Blot czy pozostać przy delikatniejszym P+P.
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Sypany blot ma średnie recenzje, bo też się nim interesowałam.
|
|
#1137 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć Wszystkim!
![]() Nie odzywałam się ze 3 tygodnie , ale byłam na wyjeździe a teraz siedzę i czytam wszystkie Wasze posty ale tego napisaliście...![]() KNK moją listę oczywiście doślę do końca sierpnia dużo tego nie będzie ale zawsze to kilka rzeczy... Idę czytac dalej ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
Kochani mam prośbe powiem szczerze że nigdy nie przyglądałam się za bardzo kolorom szminek Mac`a ale potrzebuję koloru albo: bardzo , bardzo intensywnie czerwonego, mocnego,nasyconego albo jakiegos malinowego ale tez mocny , nasycony kolor. Ps. Kolor na prawdę musi bić po oczach bo potrzebuje go na wystepy. Napiszcie jaies propozycje kolorów bo w kompie to ja słabo to wszysko widze.. Dziękuje
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Błagam, pomóżcie mi
Nie mogę się zdecydować jaki kolor cienia by mi pasował... Poza tym zmieniły mi się priorytety i nie będę na razie kombinować z paletką... Chciałabym być zadowolona z zakupu (wiadomo, jak każdy ).Jesteście bardziej obeznani w temacie, więc może coś doradzicie..? Mam zielone oczęta, jasną karnację ![]() Zależy mi na cieniu takim do makijażu na co dzień: do pracy/szkoły etc. |
|
|
|
#1139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.specktra.net/forum/f217/m...atches-100834/ będzie pomocny Cytat:
|
|
|
#1140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tego odcienia będzie mój Marto Twój opis był ostatecznym przekonaniem mnie Cytat:
![]() Ja znowu z pytaniem Chłodny matowy szary brąz do makeup-no-makeup, znalazło by się cos takiego w palecie MACa ? Ew. jasne odcienie do całościowego wykonania takiego makijażu oka
Edytowane przez Myszołapka Czas edycji: 2009-08-23 o 13:40 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

a pędzle, zwłaszcza 217
szok prawie cały makijaż oka można zrobić tym pędzelkiem - rewelacja

za dużo tych kolorów.. nie ogarniam już tego
oczy zielone..

byłoby fajnie jakbyś podał jakiś żelazny deadline bo tak to z babami to będzie ciężko