![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Idź szukać wiatru w polu
Pocałuj noc, najwyższą z gwiazd Zapomnij się i... ...tańcz wakacje!! lubię wakacje xD moje słońce świeci nadal, nawet w dzisiejszy, deszczowy poranek... wyciągnij z jej dłoni nóż... poczułam zapach.. zapach słońca.. poczułam smak.. smak powietrza.. poczułam dotyk... dotyk tym razem to był twój... ah.. te widoki... ej! ty przesuń się zasłaniasz mi! xD ..popatrzyła za okno... zobaczyła przejeżdżający ulicą samochód, kogoś idącego samotnie chodnikiem. Miała ochotę krzyknąć: o czym myślisz?! Ale się powstrzymała... nie chciała przerywać tej nadzwyczajnej ciszy, która zdarzała się bardzo rzadko, nie chciała zwracać uwagi na siebie. Rozkoszowała się.. powietrzem, wschodzącym słońcem i spokojem. Dziwnym spokojem którego nie chciała płoszyć. Popatrzyła na swoje łóżko, nie spała już od godziny, choć późno poszła spać. Wzięła do ręki swój pamiętnik, otworzyła i przeczytała... 'kolejna kłótnia z nim... tym razem o to że.... okłamał mnie.. i po prostu odszedł' nie dokończyła zdania... skoczyła. |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Raczkowanie
|
jest mi tak.. monotematycznie.
"Mężczyzna pozostaje zazwyczaj bardzo długo pod wrażeniem, jakie zrobił na kobiecie... " chadzam swoimi drogami. szkoda, że mam tak słabą orientację w terenie. Każdej nocy wychodzę poza swoje codzienne myśli. uwierz, strach zawsze staje po stronie tego, czego się boimy a czy obiecasz mi parasol w deszczu, kolacje przy świecach, uśmiech przy kawie i fiołki na wiosnę... ? nie mam chęci do pamięci jeżeli skombinujesz mi protezę z optymizmu, jestem Twoja.
#4773 |
Raczkowanie
|
W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki Szlag trafił święty spokój
_____ Samowystarczalna robić wszystko sama mogę. Pytanie czy chce? _____ Kelner, kolejna lampka urojeń dla Pani... _____ Czasem nie mam nastroju na słowa. czasem brak mi słów na nastroje.. _____ I chyba położyłam sobie oczy w mokrym miejscu, bo mi się z nich leje
![]() |
#4774 |
Rozeznanie
|
ale czasami nie mogę, nie potrafię zrozumieć dlaczego musiałeś odejść.
to nie jest śmieszne kiedy myślisz, że będzie w porządku wciąż pamiętając rzeczy, które już nigdy nie będą takie same. przypominasz sobie swoje zaplanowane życie, aby znaleźć coś, co nigdy nie było w Twoich rękach. śpię w mojej małej czarnej sukience. jestem 5 cali od granicy wrażenia. obróć to! jestem małą kusicielką. dziś w nocy rządzimy światem. strzeż się, bo tu przybyły dziewczyny ! tutaj gwizd jak idę przez blask kryształowy przez późną noc. jestem zapełniona seksualizmem. z lub bez mężczyzny czuję się cała !
#4775 |
Przyczajenie
|
Jedyna granica, która ma znaczenie, to ta między tym, co nas czeka, a tym co za nami.
Nie wierzcie zegarom, czas wymyślił je dla zabawy... Więźniem stajesz się tylko wtedy, gdy się poddasz. Piekło jest wtedy, gdy budzisz się co rano i nie wiesz, po co żyjesz. Bądź uroczy dla swoich wrogów Nic ich bardziej nie złości Czasem trzeba zamilknąć żeby zostać wysłuchanym ![]() To morzliwość spełniania marzeń, sprawia ze zycie jest tak fascynujące Często smak życia odbiera apetyt.
#4776 |
Zakorzenienie
|
Patrzę, ale nie widzę.
Jesteś wszędzie, a nigdzie Cię nie ma... Już nikt mi nie odbierze tego, co w sercu mam. Uśmiechnij się, każdy błąd, to nowa lekcja... Ty nie wiesz, jak to jest, gdy na pustyni życia gasną światła, zanim pojawi się słońce... Nie ma takich rzeczy, którym nie dalibyśmy rady.. . ![]()
#4777 |
Przyczajenie
|
dziewczyny . wiem , że nie lubicie próśb . ale .. sama nie potrafię nic wymyśleć . no więc ostatnio zbliżylam się z pewnym chłopakiem , tzn. nie jesteśmy razem, w kazdym bądź razie jeszcze . ale moja przyjaciółka nie potrafi tego zrozumieć . ktoś po ognisku powiedział jej , że ja cały czas z nim tanczyłam i poszliśmy się przejść i w ogóle . to ona od razu do mnie z pretensjami .. po poprzednim ognisku było tak samo . ktoś jej powiedział, że całowałam się z trzema a to nieprawda . całowałam się tylko z jednym i to właśnie z tym . a ona nawet nie chciała wysłuchać co ja mam na ten temat do powiedzenia .. może macie coś skarby o tym :? i jeśli przy okazji macie coś na ten temat, że ten chłopak jest mi bliski. tylko to już osobne, i takie trochę tajemnicze . nie nalegam, ale proszę o pomoc . ;* nie wymieniam, bo wszystkie jesteście świetne .
bez offa ; ta noc płacze deszczem . zostańmy jeszcze tą jedną chwilę .. proszę ps. przepraszam , że nie odpowiadam na prośby , ale jakoś brak weny . za pochwały dziękuje <3 RealGirl89 .. <3333
{ nie możesz tak po prostu zniknąć , bo życie coś więcej od Ciebie chce } .. Edytowane przez biletdonikad Czas edycji: 2009-08-22 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | |
Raczkowanie
|
ChupaChupsxd - super opisy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __ Moje serce Twoim miejscem. znów mi się śnisz . Ty wypełniasz moje sny . Odkąd nie ma Cię , nie ma nic , nie ma mnie. Pokaż jak się kręcisz. I wanna kiss you . Idę pod prąd. jest za późno na Ciebie i Twojego białego rumaka za stróża mam tylko ciemność... każde słowo zamienia się w pył . życie stało się sączącą się trucizną . Skończyło się klęską i żyję tylko zemstą To nie prawda że Ciebie już nie mam nie patrz przed siebie, bo mnie nie zobaczysz.! smacznego życzy firma udław się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zadomowienie
|
Festtt za wyrażanie swojego zdania ban stały... to jest chore... a jeszcze najlepsze jest to że niektóre dziewczyny się zgodziły z RealGirl89 więc o co chodzi?! Po***..ne to jakieś...
![]()
Edytowane przez BeautifulLie Czas edycji: 2009-08-22 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Raczkowanie
|
RealGirl89 - powiedziała kilka słów prawdy i ban.. :/ co my bez Ciebie zrobimy..?!
![]() __ powiedziałam, że go nie kocham. uwierzył, mimo iż kłamałam mu prosto w oczy. - to on.! chłopak z moich snów.! - zwariowałaś.?! przecież ty dalej śnisz..
#4781 |
Raczkowanie
|
Taaak! hotiie - tęsknić będziemy ;*.
Ej, no dziewczyny, nie róbmy sobie jaj! Ban STAŁY [!] dla RealGirl89 za słowa prawdy?! Już chyba bardziej należy się dla sasmenki za wtrącanie się... RealGirl89 jak my sobie poradzimy bez Twoich opisów?! ________
za wiele Ciebie we mnie, bym mogła ot tak o Tobie zapomnieć. - gdybyś chciała... już dawno byś o nim zapomniała. - a kto powiedział, że chcę?! dziś już nawet łza przez Ciebie nie spadnie. a mówili: zakochaj się, to takie piękne uczucie.. ale nie dodali, że nieodwzajemniona miłośc tak cholernie boli! znów mi się śnisz. nie chcę. boję się, że gdy otworzę oczy.. znikniesz. - przecież powtarzam Ci, że go nie kocham! - kogo chcesz okłamać? - jego!
sprawiają, że gdzieś między gwiazdami krocze. *** Julia Ratajek & Fryderyk Żeromiński Przekroczyć szczęścia próg Edytowane przez jOlsko Czas edycji: 2009-08-22 o 19:00 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Raczkowanie
|
` czego chcę w łóżku nie ma związku z toobą , bo w związku z tobą nie widzę się wcale.! ` jedyne co zaliczasz w rezultacie to chodnik.! ` weź połknij to co chciałeś do mnie wypluć.! ` rozkminiając tą ciszee - z dnia na dzień traCę Cie ; > . czaisz ? ` zbiciee na zbiciu pOpycha do przoduu . i tyle *.* ` nagle poczuła , że uwielbia Go bardziej niż kiedykolwiek. ` perfekcyjne i opanowane udawanie obojętności. ` Obiecałeś do końca walczyć o MNIE . jest o 180 stopni odwrotnie . . . ` Proowadź gdzie chcesz , ufaam Ci . Jeestem gotowa na cokolwiek - możesz mnie mieć , więć mnie weeź. Nie martw się o mniee. ` i chybaa myślałam że znasz mnie i chyba wierzyłam głębokoo . Ale jestem przecież tak niedorosła i zbyt niedojrzała żeby być z tobą, zbyt prOstaa żebyś był ze mną . ` Weeź mnie za ręke . . . zaprowadź na krawędź i stój tam ze mną aż się zmęczee i spadne . ` Czuję żee za mało czasuu nam tu zostało, by pozwolić sobie na to by nie być razeem . ` Uzasaadnione pretensje że flirtuje najczęsciej wprost na twooich oczach . ` NIE JESTEM GWIAZDĄ - ALE MÓW MI SŁOŃCEE . ` Wieem wieśniaku jesteś kurewskim GRACZEM a gdy powiedziałam odbij uciekałees w ****u z płaczem ! ` w czym ta dziwka była lepsza ? - zastanówmy sie chwile.. tym że mnie FRAJERZE nie kupisz tanim winem ! ` To nie Pan a męskaa DZIWKA . ! ` W SUMIE JUŻ NIE CZUUJE , ŻE ROZUMIESZ MNIE TAK JAK KIEDYŚ . ` Nie to nie dlatego gościuu że byłeeś brzydki , ale miałam dość kolesia w wydaniu męskiej DZIWKI . ! ` Palee papierosaa i patrze w twoje oczy , myśląc ze to piękno w mojej głowie nigdy się nie skończy . ! ` i gdybym nie miał kilku cech o których wiem , peewnie podszedłbym do Ciebie w ten smutny, szary dzień ` I ROŚNIE W NAS DO SIEBIE CHĘĆ . : > ` Czuję too pod skórą żee u Ciebie nie jest SPOKO . ` Taak za***iściee bardzoo chciałabym z Tobą iść, alee nie potrafie stawiać KROKÓW . . tym razem Ty potańcz ja popatrze ; ) ` Tylko kumpel . Szanuj to . nie oczekuj nic nad to . ` Urodzona By Walczyć . Szkolona By Zwycięzać . <3 ` słOdkaa jak czekolada, niemogłaby kłamaĆ. ` Zaa każdy uśmiech twój wszystko bym dziś dałaa . - . - . Jest ładna i cwana . wykorzystuje każdego napotkanego Pana . ` eej kolegO czemu miałoby tak byĆ, żee czułabym wstyd gdybyś chciał mniee ... . Gdyby miało nie być juutra, zadzwoniłabym do Ciebiee i powiedziała żee za***iście mi z a l e ż y . ` i chybaa nie pOtrafiee powiedzieć ze niechciałabym Cię miec ; > ` dziś wyjdziesz zee MNĄ . mam gdzieś rzekomy sprzeciw . ` Michał kocham Cię/Tomek wczoraj było cudownie/Jestem u Bartka - Tęsknię za tobą. - Mam to w dupie. ` wysyłanie ... wysyłanie ... wysyłanie ... wiadomość nie została dostarczona . ` mimo wszystko nie zasługujesz na miano pozbawionego uczuć s****ysyna. ` jestem tak cudowną że aż strach pokochać żeby nie zranić ` skur. wiona? popatrz w lustro ` I lubię ten smak, gdy w ustach mam słowo ' o fuck' - kocham Cię Skarbie. już na zawsze razem .. nie pozwolę zniszczyć tego co nas łączy . - jesteś beznadziejny. nawet kłamać już nie potrafisz .. ` pasowałeś mi do butów. nic poza tym. ` Może i bym płakała, gdyby to nie wiązało się z rozmazanym makijażem. ` sram na jakiegoś lovelasa z bazaru ! ` Do frajerstwa wiele nie trzeba. Wystarczy być TOBĄ ! ` jesteś głupi czy bezczelnie na coś liczysz? ` Łaaaa - Obczaj tee klimaty kootek . ; > ` Juz Cię nie pragnę - czasuu mi BRAK ; ] ` wheen I need you , I just close my eyes and I'm with you ... ` pocałuj mnie w d*** przez cytrynkę , żeby Ci za słodko nie było . ; > ` nie przeszkadzać , no chyba że chcesz sie ze mną przespać .. ; > ` dzis jestesmy tymi ludzmi przed którymi ostrzegali nas rodzice . ; > . Fajnie jest być świadomą swej wartości jędzą ; )) Miłość przychodzi na palcach, odchodzi trzaskając drzwiami. ; < kto jak kto ale ja cie zrozumiem wezme za reke i czule przytule ; ] ` na spacer po blokach za reke z kims kogo kochasz wylaczam cialo dzis zmysly powiedza najwiecej ... ; > ` w twooich wargach magia . ; > smiejesz sie ? jak cie zlapie zrobie tak ze mi uwierzysz ... ; Pp ` bo ochotka dziewczyno na ciebie nigdy nie gasnie ; > ` splatani ramionami ty i ja trwamy sami zwiazani spojrzeniami ` miśQ , nie miej mi za zle ze sie czasem z toba draznie .. ; > ` i tylko twoj usmiech pcha mnie do przodu ` twoje oczy krzycza seksem gryza mnie jak szerszen .. ; d ` zdejmij dzinsy i spojrz mi w oczy ... te chwile z zyciorysu wytnij < cwaniak 2 > . ; >
kiedy przestaje Ci zależeć, dostajesz wszystko... Edytowane przez tyynucha Czas edycji: 2009-08-22 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Konto usunięte
|
'zrobiłabym wszystko, żebyś był szczęśliwym mężczyzną'
'tajemnice przekłute agrafkami z ludzkich słów' 'farba z Twoich tekturowych myśli już dawno odpadła. wróć, zeskrobałam ją paznokciami. tylko po to, by pokazać Ci, jak bardzo się mylisz' 'ogrzał mi ręce. a nie powinien' |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zadomowienie
|
No lol! Co to ma być?! Jakiś żart???
To się nazywa sprawiedliwość w Polsce... RealGirl89 <3 _________________ Powiedział tylko: MASZ BYĆ SZCZĘŚLIWA i odszedł...
Widzisz, co się dzieje, kiedy nurkujesz do limuzyny, nie sprawdziwszy wcześniej, kto jest w środku?. Bo wiesz czasem jeszcze mi się marzy taka miłość aż po grób... Niedostępny Twój wzrok. Niedostępny Twój dotyk. Niedostępny Twój głos. Bo ja mam swoje marzenia! I Ty mi możesz tego tylko pozazdrościć!
#4785 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Skarbie więcej takich! ;***Cudowna ty <3. ________..._________ By się zakopać w ciemności wspomnień ....by już nie myśleć i nie czuć wcale by nie dostrzegać wad i zalet by nic co ludzkie już nie było by się zabiło i zapiło to co za miękkie i delikatne to co za brzydkie i za ładne Pomyliłam Cię z kimś innym, zero jeden dla Ciebie- ta rozgrywka rozrywa nić między nami. Może napijemy się herbaty? .... Wygląda jak profesjonalista z laptopem w torbie na ramieniu i plecakiem pełnym książek marihuany... .... Twarz bez wyrazu wlała się do zlewu, usta zgasły, przestały głośno płakać. Soliłam wodę, patrząc na mydlaną biel. Paznokcie urosły i zaczęły drapać, włosy plątały się po podłodze, łasząc natarczywie do nóg jak koty. Jedzenie drgało w gardle nieprzełkliwie, papierosy turlały się pod palcami, a twarde meble ciągle odpychały. Nie domknąłeś okna i strasznie wieje... .... Ciągle jestem twoim porcelanowym ptakiem, cackiem z żydowskiego targu. nigdy nie mieliśmy w tym mieście ulubionego miejsca, jak koty, którym dzieci nadały żydowskie imiona śnimy o ucieczce, chociaż ktoś nam kiedyś zakazał uciekać. Wróć i wejdź na mnie, może mój kręgosłup to drabina Jakuba. O północy wejdź na YouTube popatrz i posłuchaj jak Rosario Montes śpiewa piosenkę o słowach i powiedz z ręką na sercu czy to cokolwiek zmienia? ________+ end. +________
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
A w naszym przypadku to jest raczej cud
Raczej nie spełnię snów.
![]() |
#4787 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=tyynucha;13853507]
` nagle poczuła , że uwielbia Go bardziej niż kiedykolwiek. ` perfekcyjne i opanowane udawanie obojętności.. ` Czuję, że za mało czasu nam tu zostało, by pozwolić sobie na to, by nie być razeem . ` I ROŚNIE W NAS DO SIEBIE CHĘĆ. ` Urodzona, by walczyć. Szkolona, by zwycięzać . <3 ` Może i bym płakała, gdyby to nie wiązało się z rozmazanym makijażem. ` Fajnie jest być świadomą swej wartości jędzą ; )) QUOTE] Witamy ;*. A ja od razu te biorę ![]() ______________________
każdego wieczoru modliłam się, byś był tylko mój. Chodziłam co niedzielę do kościoła, spowiadałam się raz na miesiąc, odmawiałam "Zdrowaś Mario".. i nic się nie wydarzyło. Bóg wie dlaczego nie chce mi Ciebie dać. Chyba powinien mi wytłumaczyć, bo ja nie mam pojęcia. Przecież Ty znasz moją ulubioną piosenkę, więc w czym problem?
![]() |
#4788 |
Wtajemniczenie
|
Może gdyby nie Ty, dziś nie widziałabym kim na prawdę jestem.
Żałuję że Cie poznałam. Żałuję każdego spojrzenia w Twoją stronę, każdego miłego słowa wypowiedzianego tylko po to żebyś choć na chwilę zwrócił na mnie uwagę. Gdybyś tylko wiedział, że pocieszasz mnie z własnego powodu. Letnie romanse kończą się z różnych przyczyn, ale kiedy po wszystkim, okazuje się że łączy je jedno, są jak spadające gwiazdy, widowiskowy rozbłysk światła na niebie, ulotny błysk wieczności i gasną jak iskry../ Pamiętnik. ( jak było to przepraszam..) powoli nadrabiam.. ![]()
#4789 |
Raczkowanie
Lokalizacja: tam gdzie prowadzi moje serce i duszy muzyka gra...
|
...siedzimy na dachach, bawimy się w powietrze
![]() i ten, który uwielbiam..: `- I z robie dla Ciebie wszystko! - Nie trzeba wszystko .. - Tylko co ? - Tylko mnie kochaj`
#4790 |
Rozeznanie
|
Niewiele było osób, na których mi naprawdę zależało.
"Jesteś taka delikatna jak niespokojne sny.." nie opuszczę Cię
#4791 |
Raczkowanie
|
pomiędzy 'nigdy', a 'nigdy więcej'.
untouched. proszę skłam. ostatni raz. tak jak tylko ty potrafisz. skromnie tak. ![]()
![]() |
#4792 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zadomowienie
|
Odszedł. Tak po prostu. Tak po cichu. Jeszcze ostatni raz spojrzał mi głęboko w oczy, pocałował w czoło, mocno przytulił i ... zniknął...
I dlatego właśnie nie czeka się na przystankach na miłość. skoro nie przyjeżdża... Podobno jeśli coś jest Twoje i się to puści wolno, to zawsze wróci. Widocznie Ty nigdy nie byleś mój... Delektacja ciszą bezdenną...
![]() |
#4794 |
Raczkowanie
|
z a a j e b i s t e . ; > ![]()
#4795 |
Przyczajenie
|
*Albo nie umiesz, albo życie tak sprawiło,
Że o bólu nic nie powiesz I ukryjesz wszystko nawet miłość *I myślę ile jeszcze mam kredytów w twoim sercu Połamany ludzik, bez ciebie wszystko nie ma sensu *Tak często się gubię i wypuszczam z rąk szczęście *Blizny z przeszłości powinny otwierać oczy *Dzisiaj znów przychodzę, chociaż wiem, że masz mnie dosyć Grzechów było wiele, dobrze wiem - nie jestem święty Jestem jedynie człowiekiem, cały czas popełniam błędy *Ja proszę o drugą szansę, bądź na każdym kroku *CHCWD Za nieprzemyślane słowa, Które zabolały Nie odeszły w zapomnienie GRAMMATIK *Ty dasz radę beze mnie, ja bez ciebie nie ruszę głową *Nie odejdę jak są kłopoty - to byłby dowód głupoty *Bez ciebie się nie liczę jak gol ze spalonego... *Wiesz o mnie wszystko, każdy szczegół Wiesz według jakich żyję reguł RENO *Dziś już nie rozmawiamy godzinami przez telefon *Tylko gapie się w fotografie, już tam nie będe Bo życie nie jest filmem z happy endem *Zmarnowałem szanse kiedyś Dziś marzę, żeby coś zmienić *Ty może nie wiesz Lubię jak się śmiejesz *Weź mnie za rękę, kochajmy się przy księżycowym świetle *Jeśli zechcesz przy mym boku znajdziesz swoje szczęście *Chcesz czy nie chcesz częścią mego życia jesteś *Gorący romans, różnica przekonań, historia o nas *Wspominam, ale proszę zastanów się czy to wszystko moja wina? PEZET piosenka cała za***ista, można cos wybrać na opis ![]() Pezet - Nieważne (...) Naprawdę cieszę się, że widzę Ciebie znów choć było tyle ciężkich chwil, tyle niepotrzebnych słów. Tyle emocji złych, naprawdę mocnych słów i nieudanych prób, przegranych ciężkich prób. Naprawdę cieszę się, że patrzę w Twoje oczy znów, że rozmawiamy dziś, dziękuję, że dziś przyszłaś tu. Bez Ciebie wszystko było dla mnie tak nieważne, naprawdę kocham Cię.. naprawdę. Ten świat jest jakiś po***any dziś, nie sądzisz? Ty jesteś tam, ja jestem tu, nie wiem co trzeba zrobić już i chciałbym dziś mieć już pod nogami pewny grunt i, żyć z Tobą, być przy Tobie, mieć coś, wiedzieć już. Ten świat jest jakiś nienormalny dziś, to miejsce, ten kraj, ten kryzys, a w tym wszystkim ja i Ty. Chciałbym już wiedzieć, że dobrze wiem jak mamy żyć, lecz dobrze wiem, nie ma nic, jak ja i Ty. (...) Kiedy patrzę w Twoje oczy wiem, że nie chcę już niczego szukać, że nie chcę nigdzie iść, chcę mieć Cię tutaj dziś. Od zawsze chciałem znaleźć kogoś , kto by mógł zrozumieć, tak dawno już wiedziałem, że to jesteś Ty. Tak dobrze czuję się, gdy jesteś obok (przy mnie) , tak ważny czuję się, gdy mogę objąć Cię, wiesz? Tak mało znaczy dla mnie wtedy wszystko inne i, to jest tak silne, znów tak mocno tego chce i nie chcę już myśleć, to wszystko jest tak dziwne, ten kraj, to miejsce, miało być przecież inne. Gdy patrzę w Twoje oczy może wciąż jestem naiwny, lecz gdy patrzę w nie czuję, że minie wszystko co jest złe, lecz nic nie zostało z moich marzeń z moich planów zobacz, mam dosyć iść tak gdzieś bez planów wciąż od nowa, zaczynać coś, nie kończyć - pomyśl o nas. Naprawdę ciężko będzie nam się nie rozłączyć. (...)
#4796 |
Konto usunięte
|
'kaszle. zamiast płuc wypluwam serce'
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
Choć żegnam się z tobą, to jeszcze nie koniec...
.. I wycieram rękawem kolejne łzy, a oni wciąż mówią, że jestem szczęśliwa.
#4798 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczynki
![]() W tym wątku - NOWA , więc proszę o wyrozumiałość ![]() *Stay With me. plz. <3 ;(
Dziękuję, że mnie zauważyłeś. `-na co czekasz...? -Na M i ł o ś ć <3 `-PWODZENIA.! "Zawsze nadzieja, zawsze ta k... w zielonej sukience" - Żyjąc obok siebie -ranimy się każdego dnia. Co gorsza - ranimy najbliższych i jeśli mamy choć trochę serca, to fakt bycia sprawcą boli nie mniej niż bycie skrzywdzonym. Chcąc umacniać się w przyjaźni czy miłości musimy sobie przebaczać. `Kobiety wyrażają siebie w sposób bardziej autentyczny i bezpośredni: ich usta są bliżej serca. ` śmiertelnicy chcą wierzyć, że miłość ma coś wspólnego z magią. ` wtedy tak bardzo chce się żyć. Z tym wszystkim, co się kocha, z człowiekiem, którego się kocha. W tym cholernym życiu potrzebna jest miłość. Bez niej jest wieczna pustka, która dusi, zabija, męczy. I wtedy nie można być sobą. Jest się dla siebie zupełnie obcym. Tak zupełnie i bez reszty obcym dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zadomowienie
|
Ciesze się, że Ci się podoba
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Raczkowanie
|
Gnieciona papierosem nagrzewam się, nie drgam, gdy wkręcasz we mnie gaszony pet.
To tylko pociąg z uczuciami Tulipan twojego uśmiechu.Mijam w nim kolejne stacje Bez żalu żegnając melancholijne perony Pełne tego co niepoznane Kwiaciarki z uśmiechem sięgają po kolejne cuda natury. Kiedyś Anioł przynosił tu ametystowe łzy, teraz jest tylko cisza ... _______end._______ Wreeednia szalejesz ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.