|
|
#4801 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
Zawsze najbardziej pamięta się dobre rzeczy.
Chcę znów wierzyć w miłość. Mieć siłę, by wstrzymać łzy. Mieć prawo do walki. Znów dotknąć gwiazd. Zatrzymać czas. Mówisz o miłości i sprawiasz mi ból. Prognoza na dziś: W górach zawieje smutkiem, na pomorzu wyleje morze łez,a w stolicy huragan zmartwień. Radzimy nie wychodzić z domów. -Przecież mnie kochał. Co ja mu zrobiłam? -Mnie nie pytaj, to nie ja wymyśliłam mężczyzn. -Chcesz coś? -Ciiee... Nie, nie nic ![]() Mężczyźni zawsze kochają za coś. Za uśmiech, urodę, ładne oczy. A my kochamy, bo fajnie jest kochać. A jak już spotkamy tego jedynego to próbujemy go utwierdzić w tym przekonaniu. Dlatego tak łatwo nas skrzywdzić. ----------------------- Czyta ktoś?
|
#4802 |
|
Raczkowanie
|
obalam ciąg przyczynowo-skutkowy.
po co napędzasz ten cały miłosny mechanizm, skoro z góry skazujesz go na porażkę?! oddam Ci się bezwiednie, jak na uległą kobietę przystało. pozwól mi poczuć językiem bicie Twojego serca.
|
#4803 |
|
Wtajemniczenie
|
W życiu bywa różnie, jeszcze bardziej różni bywaja ludzie których poznajemy.
Widocznie masz talent do rozkochiwania w sobie.
|
#4804 |
|
Przyczajenie
|
czas minął, a wykrzykniętych słów nie cofniesz
one stoją jak rysa na szkle, kiedy to pojmiesz? i jak każdy facet, czasem mnie nie doceniasz, zamiast dodac otuchy to przysparzasz cierpienia. jeśli daję miłość, to też tego chcę żebyś kochał mnie nawet wtedy, gdy jest źle. chcę zagłuszyc muzyką wyrzuty sumienia, w****iona na to wszystko chciałabym wiele pozmieniac.. jestem przy tobie, w tobie i w twojej głowie i wiem co robię, gdy puszczam obie dłonie w obieg. jeszcze wczoraj myślałam, że tylko ty się liczysz, tylko ciebie chcę. pytasz co u mnie? trochę się pozmieniało swoje rozj*bane życie powoli układam w całość. zamiast świecić wolę wykonywać ruchy, miec cos czego nie da się zdjąć. odszedłeś bez słowa ? zapalę ci znicz . |
|
|
|
#4805 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio, to mi się nawet grzeszyć odechciało.
_____ Kochanie, czy nie uważasz, że za 10 lat słowa `kocham Cię` będą brzmieć jak kanapka z serem ? -kanapka z serem . -ja Ciebie też kanapka z serem xD _____ - Jak dorosnę to zostanę aktorką. - Dlaczego, Mała? - Bo już potrafię udawać szczęście. _____ Nie pytaj jak się czuję. sam fakt, że żyję jest dobrą oznaką. _____ 70% mnie jest poharatane, zepsute i zniszczone, na ‘szczęście’ od wewnątrz
|
|
#4806 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję, że mnie zauważyłeś.. Jesteś księciem z bajki ! Niestety nie z mojej.. zniknął tak szybko jak się pojawił. siedząc na parapecie okna, tęskniąc przy pełni księżyca.
|
|
#4807 |
|
Przyczajenie
|
w Twoich ustach rozpływam się jak cukier !
Boże ,dziękuję za jego życie ! kocham Cię tak ,że nie wyobrażam sobie kolejnego dnia bez Ciebie ! moja słodycz ! popatrz w jej oczy i rozpal w nich ogień miłości ! i nieś mi szczęście ... niech Twoje pocaunki nadal przprawiają mnie o zawroty głowy ! bądź sensem mojego życia ! moja słodka czekoladka mersi < 3 idealnie pasujesz do mojego wymarzonego świata ! wystarczysz mi ,niczego nie chce więcej ! wtulona w Twoje ramiona czuje jak bardzo kocham Cię . uwielbiam kiedy szepczesz do uszka 'kocham Cię' . dla Ciebie moja miłość i kochające serce . czujesz rytm mojego serca ? ono bije dla Ciebie . z Tobą powietrze pachnie jak malonowa mamba <3 . niech te Twoje piękne oczy patrzą na mnie przez całe życie ... moje ulubione <3 keeendy hotiie uwielbiaj papergirl suve agatteeciiri RealGirl89 Kama2704 Xadei Plotkaraaa
|
#4808 |
|
Raczkowanie
|
|
#4809 |
|
Raczkowanie
|
Lukrowane ciastko gdzieś pod pośladkiem nocy...
A kawa tak zastygła, że nie mogłam oderwać jej od stołu by zaczerpnąć choć łyka ziarnistej nadziei... Zapytałeś, gdzie będę jutro. Wzruszyłam ramionami, cisza zrobiła to samo. -Miłość? -Brak Jej. -Brak Miłości?! -Brak jej tam skąd pragnę wzajemności.!
|
#4810 |
|
Raczkowanie
|
CheeriOs - Koteczku dziekuje . okradam Cię notorycznie ! Jesteś niesamowita ;* mm, cudna, cudna, cudna ! __________________ nie poddawaj się rozpaczy, życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne .. każdy z nas jest miłością czyjegoś życia ! Ty kochanie jesteś moją . ![]() Czas to nie droga szybkiego ruchu pomiędzy kołyską a grobem, czas to miejsce na zaparkowanie pod słońcem ..
|
|
#4811 |
|
Rozeznanie
|
tak, tak.. wiem..
![]() znowu mnie tu tyle nie bylo.. ![]() znowu nawalilam.. ![]() przepraszam.. ![]() "Brevibus momentis summa verti " / W krótkiej chwili zmienia się wszystko.
Kto ma serce pełne miłości, zawsze ma coś do ofiarowania. Nadzieja, choćby słaba, jest lepsza od rozpaczy. Niełatwo iść przez życie kilkoma drogami równocześnie. Czy to nie jest wielka rzecz - znaczyć dla kogoś wszystko? Czas przynosi radę. Należy oczekiwać jej cierpliwie. Człowiek bez miłości, to jak dzień bez słońca. Zniknęłaś jak kopciuszek, ale dobre wróżki pomogły mi Cię odnaleźć prędzej niż w bajce. Szedłeś, potknąłeś się, upadłeś i łuppps, wpadłeś pani między nogi. Albo zacznij brać hormony albo rzuć te, które bierzesz! Czekamy tu na ciebie. Ja i moja owulacja. Jesteś cudowna. Cudowna to jest woda z Lichenia. "Przyjaźń to jedna dusza w dwóch ciałach" – powiedział przed wiekami grecki filozof, bez wątpienia gej Jest jak myśliwy, któremu zwierzyna pcha się pod lufę. Jak można mieć zawał jak nie mając serca? A tam znajomy... Jednorazowe tournee. Kochanie, ja nie mam czasu na grę wstępną, mi się dni płodne kończą! Dziecko, weź milcz jak do mnie mówisz. Najlepsze co możesz zrobić to znaleźć kogoś kto kocha Cie taką jaką jesteś. W dobrym czy złym nastroju, ładna czy brzydka, przystojna, jaka bys nie była. Właściwa osoba nadal będzie uważała że z dupy świeci Ci słońce. Z taka osobą warto być |
|
|
|
#4812 |
|
Rozeznanie
|
dopiero teraz przeczytałam tą cała kłótnie. jejuuu administratorze nie bądź taki srogi ;( co my zrobimy bez REAL GIRL!! nie potrzebna ( a może potrzebna ) kłótnia ale no bez przesady... ehhh lekka załamka bo nie spodziewałam się tego. ;(( <- - kolor zielony oznacza moją nadzieję na przeproszenie Real Girl i przywrócenie jej nam...
Hottie- ojj już tęsknie dziubku ;* <3 `Życie jest pełne łajdactw i łajdackich chwil, lecz kto chce o tym pamiętać?` Wiesz co? Smakowała mi wódka! Pozwoliła zapomnieć o wszystkich tych smutkach. Łzy, płacz - nie chcę tego widzieć, już nie... Słusznie, bardzo Cię kocham, pragnę zobaczyć Twój uśmiech! ,,Intergalaktyczny przekaz dla przybyszy szy szy w nasłuchiwaniu ciszy'' Ciągnie mnie do ciebie jak mnicha do nieba cygana do skrzypiec głodnego do chleba jak pijaka do szklanki do miodu niedźwiedzia na oślep na pal licho ciągnie mnie do ciebie
|
#4813 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#4814 |
|
Przyczajenie
|
By Cię dotknąć, deszczem się stanę! *; ![]() Weź mnie za rękę... Edytowane przez abuch Czas edycji: 2009-08-22 o 23:43 Powód: . |
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham Cię. Za te obiecane lepsze jutro. Naiwność to moja zaleta, mężczyźni najczęściej właśnie na to lecą. Od dzisiaj jesteśmy dla siebie na "Pani", ok? ... Widzę Cię w tłumie i chcę Cię dotknąć, ale jacyś ludzie zagradzają mi drogę do Ciebie. Stoimy tak blisko siebie, dzielą nas tylko pojedyncze ciała, pojedyncze dusze, czyjeś oddechy i niespokojne zerknięcia na zegarek... Czas nie będzie czekał, więc się pośpiesz z tym kochaniem. W pośpiechu gubisz parę minut szczęścia, parę drogich uśmiechów, parę najważniejszych chwil... I nikt nigdy nie zastąpi mi żadnym słowem Twoich słów "Kocham Cię" .. Tak rzadko mnie dostrzegasz, nie czujesz tego ciepła, nie kochasz tak jak ja. Miłości chwila, smutku całe życie. .
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() pewnie i tak mnie nikt z was nie pamieta ![]() Lets get freaky now, lets get fucking freaky now . And if you look at your reflection Is that all you want it to be? /I jeśli patrzysz w swe odbicie, czy to naprawde wszystko czym chciałeś być? If I could start again A million miles away I would keep myself I would find a way / Gdybym mógł zacząć od nowa Milion mil stąd, Zadbałbym o siebie, Znalazłbym drogę. The plastic face forced to portray . / plastikowa twarz zmuszona do portretowania . The more I give to you, the more I die. /im więcej ci daję, tym bardziej umieram. And I want you / i pragnę cię. You are the perfect drug, the perfect drug, the perfect drug . / Jesteś doskonałym narkotykiem, doskonałym narkotykiem, doskonałym narkotykiem . Without you everything just falls apart. / bez ciebie, po prostu wszystko się rozpada. She shines . In a world of ugliness . She matters .When everything is meaningless . / ona błyszczy w świecie pełnym brzydoty , ona się liczy gdy wszystko bez sensu jest . We'll find the perfect place to go where we can run and hide / znajdziemy idealne miejsce, by tam uciec i się zaszyć All that we were is gone we have to hold on . / Wszystko, czym byliśmy odeszło, musimy trzymać się razem . And we go on and we go on. / I trwamy, i trwamy The pain of love in all of us it hits you like a hammer. / Ból miłości uderza nas wysztskich jak młot Walked the deserts for our love . / Przechodzimy pustynie dla naszej miłości . It's automatic, systematic so dramatic . / To jest automatycne, systematyczne, takie dramatyczne. Each step, you make , Each breath, you make , You're heart, your soul , Remote controlled ./ Każdy krok, który robisz , Każdy oddech jaki łapiesz , Twoje serce , Twoja dusza ,Zdalnie sterowane . Don't you mess w ith my heart! / nie pogrywaj z moim sercem . narazie tyle ,moze cos sie komus spodoba . ![]() i mam mala prosbe , wiem ze tego nie lubicie ,ale licze na was i kogo jak nie was prosic o opisy ? Najlepsze na swiecie . ! otoz , chcialabym jakies opisy krotkie , dlugie obojetnie , zeby daly chlopakowi do myslenia. Zeby wiedzial ze mi zalezy na nim i jestem gotowa zwnowu zaryzykowac, tylko nie chce zeby bylo znowu tak jak ostatnio, ze strasznie sie tego boje .
|
#4817 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje za wszystkie pochwały
_______ 1. W łachmanach stoję pod twoim oknem prosząc o gram miłości. 2. Kilka sms'ów, plama od wina na sukience i niewyobrażalna tęsknota w sercu. Wszystko co mi zostawiłeś. 3. Ostatnio męczy mnie nawyk przygryzania warg. To z bólu. 4. Zażyłam paczkę ibubromu, a serce jak bolało, tak boli. 5. -Chętnie przewiózłbym Cię na moim rumaku ;> -Patrząc na Ciebie dochodzę do wniosku, że chyba wolę klacze. 6. Miał być książę na białym koniu, a przyjechał paź na ośle. 7. Nie chcę pierścionka z brylantem, wycieczki do Włoch ani sukienek od Prady. Dlaczego nikt już dzisiaj nie obdarowuje miłością? 8. -Po co Ci ta łopata? -Bo chcę go wykopać ze swojego życia. 9. On jest jak truskawki: mogę go mieć tylko sezonowo. 10. -Dziewczyno, dlaczego przecinasz swoją skórę?! -Sprawdzam czy nie jestem wypchana pluszem, bo on traktuje mnie jak zwykłą przytulankę. |
|
|
|
#4818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie przywidziało mi się to? ![]() Dziękuję bardzo A te dwa wyżej zabieram ![]() ------------------------------------------ Chcę być z kimś, kto dojrzał by mnie mieć, kto rozumie ten mój świat.
i sobą też gardzę, bo cierpię przez to, że nie potrafię czasem odwrócić się plecami, od tych ludzi, którzy ranią mnie i mają mnie za nic. gniewem się zatrułam. Gdy podajesz komuś rękę mów mu wprost, że jesteś chu.jem! ![]()
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami rodzi się we mnie jakiś głód życia, nie znana tęsknota za spełnieniem się w innych rolach, smakowanie ciała i duszy jeszcze nie poznanej. Odkrywać trzeba do końca.
|
|
|
|
#4820 |
|
Raczkowanie
|
papergirl czuj się okraadziona
---------------------- Niszczyliśmy to sprawnie,
ale wszystko ma być na mnie.
|
#4821 |
|
Raczkowanie
|
` Chcę wiedzieeć jak całuujesz , bo dostajee Ś W I R A ! Chcę ustaami omamić Cię bez litości . ; > Myyśli mam brudne i lepkie jak ślina . Zapadasz w L e t a r g , wteedy kieedy dotykam Cię taam . ; > ` to jest chu*j - nie związek . z nią nie ma co . bo to jest chu*j - nie człowiek . to nie jest to . ona ma chu*j w głowie , ale tego nie wiesz , że ten chu*j w jej głowie nie należy do Ciebie . ; > ` Qrdee za***istee macie tee opisy . ; > < zazdrośnik. > . ; D Szkoda żee tak późno dołączyłam , za rook może uda Mi się wszystkie przecztać , haha . ; > teraz będę tU wchoodzić r e g u l a r n i e . ; ] < cwaniak2 > . ; Pp. Dziuuubaskii . ; ****
kiedy przestaje Ci zależeć, dostajesz wszystko... Edytowane przez tyynucha Czas edycji: 2009-08-23 o 08:44 |
|
|
|
#4822 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny mam wielką prośbe : )
potrzebne mi cytaty. Dzisiaj mija rok odkąd kręciłam z takim kolesiem, wtedy on znalazł sobie laske, a do mnie przestał się oddzywać.. Ale nadal coś do niego czuje. I chcę cytat o tym, że już rok, coś takiego. z góry dziękuje
|
|
|
|
#4823 | |||
|
Zadomowienie
|
;*m4dziar4 Cytat:
Przyłączam się do tej prośby bo RealGirl89 nie zasłużyła na ban! ![]() talkshit Cytat:
pamięta pamięta ;* witaj ![]()
---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
Jakoś brak weny
|
|||
|
|
|
#4824 |
|
Rozeznanie
|
Wciąż jeszcze pachnę Tobą.
nie wcale nie jest dobrze. Tobie się chyba wydaje że masz na moje życie wpływ najwidoczniej znów zbyt wiele oczekiwałam życie mnie zabolało. mów do mnie mów! tak abym nie zasnęła bo kiedy śpię śni mi się że się obudziłam jak bardzo to jest za bardzo? jestem tam i trzymam Cie za rękę
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
między nami nie ma nawet 1V napięcia. słabo prawda?
nie mój cyrk, nie moje małpy życie jest piękne, albo przynajmniej takie bywa samotne sam na sam. cisza i ja możemy mieć dobry przykład, a i tak potrafimy tylko źle wybrać prawda jest taka, że trzeba być dobrze ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów stary numer - wspierać tych, co są najgorsi, bo na ich tle, nawet przeciętni są widoczni jak każdy myślę by potem świat nie zmiażdżył mnie swym głodem człowiek się nie równa z tym, co sięga mu do pięty niejednego wku.rwia to, że ktoś jest uśmiechnięty
|
#4826 |
|
Raczkowanie
|
` eej kolegO . ; > czemu miałoby tak byĆ, żee czułabym wstyd gdybyś chciał mniee ... ; >
ładna i cwana . wykorzystuje każdego napotkanego Pana . ; > słOdkaa jak czekolada, niemogłaby kłamaĆ. ; > i roośnie w Nas do Siebie chęć . ; D . Trzęsie biustem , wije się dookoła - Takiej chętnej do zabawy nie widziałeś od przedszkola . ! ; d dziś wyjdziesz zee MNĄ . mam gdzieś rzekomy sprzeciw . ; > . tym razem ja pootańcze - Ty popatrz ; ) A macie może opisy o takiej z a j e b i s t e e j miłości , żeby wiedział że jest mi z nim w y j e b a n i e e doobrze i w sumie mogą być trochę 'nieprzyzwoite' ; > takiee na podkrene ; ] . jaak ktoś słuucha hip.hopu too mogą być teeż z piosenek . ; Pp. boo przejrzałam kilka stron i raczej spotykam takie o nieszczęśliweej miłości ; > . chybaa że jestem troche śleepa , bo to całkiem możliwee , to soory . ; D .
kiedy przestaje Ci zależeć, dostajesz wszystko... Edytowane przez tyynucha Czas edycji: 2009-08-23 o 10:01 |
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Niewdzięczny, szukałeś wzroku mego, teraz go unikasz,
niewdzięczny... szukałeś rozmów ze mną, dziś uszy zamykasz. Ucha nadstawiam, słucham jak gra. Muzyka we mnie - w muzyce ja. |
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taak ja, bo cudowne są <3 I gdy w końcu skrzyżują się drogi tych dwojga i spotkają się ich spojrzenia, wtedy znika cała przeszłość i cała przyszłość. Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Słuchaj po prostu głosu swego serca. Ono wie wszystko. [...] bo gdy kochamy, zawsze pragniemy być lepsi, niż jesteśmy. [...] miłość po prostu jest. Bez definicji. Kochaj i nie żądaj zbyt wiele. Po prostu kochaj. Z wiatrem będzie mu posyłać pocałunki, wierząc, że wiatr muśnie jego twarz i szepnie mu do ucha, że ona ciągle żyje i czeka. ...są w życiu chwile, w których trzeba podjąć ryzyko i dać się ponieść szaleństwu. Edytowane przez BrillanteAstro5 Czas edycji: 2009-08-23 o 10:04 |
|
|
|
|
#4829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że coś się spodoba ![]() |
|
|
|
|
#4830 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zmęczona czuciem się źle! Wolałabym nie czuć nic. To jest lepsze. Jest prostsze.
Nikogo tak jak Ciebie w życiu mym nie potrzebuję . Nigdy nie ufaj kobiecie, której złamano serce Słodkie i namiętne spier.dalaj. To chyba inna bajka jest. bo potem kucyk zmienia się w czołg i przejeżdża po popieprzonej królewnie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

okradam Cię notorycznie !