|
|
#4861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XI
piosenka Mesajah- Jest ładna i cwana
![]() ![]() ![]() ###
Kiedy Zosia szła zbierać polne kwiaty, spotkała chłopca. Zbierała z nim kwiaty do rana, przestała być już małą Zosią. Stała się kobietą, kochaną kobietą - opowiadała babcia wnuczętom.
|
|
#4862 |
|
Przyczajenie
|
cześć wszystkim. ;*
nie jestem tu nowa, bo notorycznie Was śledzę i okradam. ![]() opisy macie przeboskie.<3 nie będę Was wymieniać, bo za dużo! ;*`proszę, podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą.
`jestem tylko dzieckiem.. sama nie dorosnę. ![]() `kocham Cię online. `napchałam się Tobą, teraz jesteś mi zbędny. `Jeśli coś kochasz - puść wolno. Jeśli wróci - jest Twoje. Jeśli nie - nigdy nie było. `Na koniec świata pójdźmy jutro.. Dzisiaj chcę się wyspać. ![]() mam nadzieję, że zwróci ktoś na to uwagę. pozdrawiam was.<3
|
#4863 |
|
Zadomowienie
|
uwierzwsiebie:
niezauważonej?! O czym Ty mówisz. Tęskniłam i to jaaaaak ![]() opisy: Uwielbiam, gdy cucisz mnie policzkiem w słodkim winie topię łzy. Ja też siebie szukałam. Ale nie znalazłam. To boli. Czasami w dziwnych miejscach. i kolejny dzień będe udawała,że samotność jest okej. znajomy szept błaga o nieśmiertelność. mam skłonności do krótkotrwałego uśmiechu i następującego po nim stanu określanego przeze mnie jako kolokwialnie mówiąc - do dupy . -niestety mój zegarek ma tylko 12 godzin. - no tak, a Ty z minuty na minute coraz bardziej głupszy. Wszystko między nami to przyjaźń z tak zwanymi "dodatkowymi atrakcjami" ;>
|
#4864 |
|
Raczkowanie
|
'nie skreślaj Nas. zostań bo bez Ciebie jest źle.!'
'Nie odwracaj wzroku - spójrz na moje łzy. odrobiny szczęścia nie odbieraj mi.' 'Z Tobą chcę oddychać z Tobą dzielić każdy dzień. wiem nie będzie lekko ale proszę Cię.!' 'Nie pozwolę byś zwiał jak złodziej. skradłeś moje serce, skradłeś mnie.!' 'Zabrałeś mapę marzeń mych ze sobą. gubię się' 'Nie oddalaj się teraz.. trzymasz w dłoniach mój świat.!' 'przetrwam każdą burzę. diabłu sprzedam duszę. tylko bądź.’ 'mój sen jak kruche szkło w ułamku chwili prysnął razem z nim.' '.. a Ty zabierz z serca samotność.. cień co tam legł.' 'moje sny są pełne ciebie i w sobie Twoje serce czuje..' 'Trudno kochać. Lecz trudniej jest nie kochać wcale cię.!' 'Bez ciebie wschody i zachody odmierzają szare, puste dni.' 'Zamiast szeptów, Twoich słów.. Słyszę tylko ciszy krzyk.' ------ troche smutaśne ale taki mam własnie nastruj.. ![]() Dziewuszki ;****
|
#4865 |
|
Raczkowanie
|
"Kiedy widzę jak ludzie marnują papier, 'mówię ratujcie drzewa'
kiedy słyszę techno... ku**a nie wiem, z czego zrobione są płyty CD, ale ratujcie to !" Mijamy się czasem w drodze do sklepu wymieniamy powierzchowne 'co słychać?'- 'Wszystko po staremu' Skąd mamy wiedzieć czy była szczęśliwa...? Patrzysz na mnie z niesmakiem Moja rozkapryszona grzywa Sięgająca do łona Rozczochrana podłością Zasłania mi widoczność Zmywam z powiek cień najmodniejszej barwy tuszu dnia. ________end._________
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam zawsze za Tobą, lecz nie byłam Tobie bliska. Uśmiecham się, bo z drugiej strony to przecież koniec zbędnych czekań... Największe nadzieje na lepsze jutro pokładałam właśnie w Tobie, mój książę... Zawiodłeś. Mimo przeprosin, powtarzań, że to się wkrótce zmieni, znów mnie wystawiłeś. A ja? Kolejny raz zgodziłam się na to, aby dać Ci "ostatnią" szansę... Właśnie teraz zabrakło Ci czasu, w dodatku właśnie dla mnie. Na Twój widok serce zaczyna bić mocniej, jakby chciało wydostać się z piersi, w głowie mi się kręci i jeszcze te motylki w brzuchu... Ale za każdym razem, gdy tak się dzieje, wmawiam sobie, że to minie, że to nic takiego... Kiedy na mnie patrzysz, wierzę .. Chyba świat podmienił mi życiową rolę ... Tylko czasem mi Cię brak, kiedy patrzę w zapłakany świat i też płaczę...
|
#4867 |
|
Raczkowanie
|
Wreeednia , m4dziar4 , Miluuu , Siatkarka18 , One for all - moje najlepsze ! ;* Misiakii, jesteście boskie < 3 _________________ każdy chciałby przeżyć choć przez chwilę to, co mu się śni . ![]() z Twoich wielkich słów kręcimy dziś komedię . zostawiłam Go, by gonić za mrzonką i straciłam Jego ślad . A teraz już wiem, że to On był wszystkim, czego pragnęłam. Teraz jestem tu, szukając Go od nowa - odszedł . Czy Pan Go widział ? Niech Pan Mu powie, że zawsze Go uwielbiałam i nigdy nie zapomniałam .. ![]() ![]() .. Ty za mnie nie umrzesz więc nie mów mi jak mam żyć . ^ czlowiek staje sie ateista w chwili kiedy czuje sie silniejszy od Boga . życie, to ostry miecz, na którym Bóg napisał : ` walcz `, ` kochaj ` i ` cierp` .. chcesz sprobowac czegos czego pragniesz ale im blizej jestes pragnienia tym dalej jestes od smaku . ` Rodzisz się oryginalny. Nie umieraj jako czyjaś kopia ` - Noblesse Oblige . ufaj ludzią, których znasz i poznawaj ludzi, którym ufasz . ![]() radość życia mozna znależć w zwykłych , codziennych drobiazgach . ![]() być szczęśliwym to umieć czasami przystanąc i zachwycic się otaczającym nas pięknem < 3 . Ona znowu spędzi samotną noc wierząc ze rano juz zobaczy go . ![]() ` nie zyje sie, nie kocha i nie umiera na probe ` - JPII . - to będzie szybkie .. może nawet bezbolesne .. - nie wiem, bo nigdy nie umierałem . ![]() w żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do tego jak żyć . ![]() nie boje sie smierci bo jest ona wybawieniem od bólu istnienia . ![]() ` Amor Vinvit Omnime ` / miłość zwycięży wszystko . < 3 łzy nie są oznaką słabości, lecz dowodem na to, że nasze serce nie wyschło jeszcze do końca . ![]() gdy Ciebie zabraknie i ziemia rozstąpi się w nicości trwam . ![]() na ulicy pełnej szarych wspomnień wszystko wokół szare . co się stało z zielenią ? co się stało z słońcem ? zniknęło .. dokąd, gdzie i dlaczego ? ![]() żaden dzień się nie powtórzy, nie ma dwóch podobnych nocy, dwóch tych samch pocałunków, dwóch jednakich spojrzeń w oczy . ![]() `.. byłoby nam raźniej we dwóch .
`- Prosiaczek
|
|
#4868 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
**###
Nie straszne mi burze, a zachody słońca stały się pospolite.
|
|
|
#4869 |
|
Raczkowanie
|
Chcesz latać jak motyl, nie trzepocz skrzydłami jak wrona..
Lody to sercowa poduszka powietrzna. Nie likwidują tragedii, ale na pewno łagodzą cios.
|
|
#4870 |
|
Raczkowanie
|
tyynucha - ej. maleńka kocham Cie juuz ;D <3.!
Spacerujmy niebem pękającym z nadmiaru miłości! Twoją chcę być dziś i jutro...zawsze... <3 Bo tylko Ty potrafisz tak całować mój policzek ;* Bo tylko Ty potrafisz tak kolorować oddechem mój cały świat ;* Każdy chciałby przeżyć choć przez chwilę to, co mu się śni... Jak wybrany z setek dni, wspomnień posklejany film.. Z Twoich wielkich słów kręcimy dziś komedię
|
#4871 |
|
Konto usunięte
|
bo to jest tak, że jak cię widzę to jestem spokojna, a gdy nie widzę to nawet nie tęsknię. to jest tak, że ja się zmuszam do kochania ciebie, bo jak on mnie nie kocha, to ja przecież nie mogę być samotna. bo to jest tak, że ja bym chciała być z tobą, ale wcale nie marzę o tym w każdej chwili. bo to jest tak, że ja nie wiem, ale ja muszę. to jest tak, że on mnie bardzo zranił, a ja nie chcę być raniona, dlatego chcę być z tobą, bo ty mnie nie zranisz. bo to jest tak proszę ciebie, że ja bym mogła, ale ja nie chcę. bo to jest tak, że ja już nie wiem i nie będę wiedzieć. bo to jest tak, że ja go kocham, ale on kocha inną, a ty kochasz mnie, to jakbym tak założyła, że ty jesteś nim i jesteś ze mną, a nie z nią, to moglibyśmy nawet być szczęśliwi. bo to jest tak, że to kur** w ogóle jest bez sensu i, że to kur** ja jestem w totalnej rozsypce.
|
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Wysuszone serca chowają po piwnicach Chcę tak jak On Mieć tyle siły by trwać, I mówić nie, gdy cały świat krzyczy tak Chcę wierzyć, że potrafię siebie dać Tam gdzie już nikt nie widzi żadnych szans Na każdym kroku stajesz przed wyborem, Czy polecieć samolotem czy iść na piechotę, Ludzie poszaleli, handlują sumieniem Przerabiają sobie ciała, grzebią w tajemnicach może się spodobają...
|
|
|
|
#4873 |
|
Raczkowanie
|
*jakby tego było mało, kure.wsko sie rozpadało.
Dziewczynki kochane Znalazłybyście może coś o takich cwaniakach, co wszystko chcą załatwić przez bójke i we wszystkim się wywyższają? Z góry dziękuje <3 RealGirl89
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2009-08-23 o 14:46 |
|
|
|
#4874 |
|
Przyczajenie
|
Heej Wszystkim ! x3
jedyne co zostanie to wspomnienia. piekło moich marzeń . wysyłam cie w kosmos i zaczynam nowe życie ! Powinnaś pracować nad swoim wnętrzem i to powinno błyszczeć jako pierwsze ! Nie mam zamiaru spełniać czyiś oczekiwań bo w życiu nie chodzi o to by sympatie zdobywać ! przychodzisz czasem. ale tylko w snach . miewam koszmary podobne do ciebie. zabrakło farby by odmalować to co zniszczyłeś. wojna... ------------------ zabiegi na zaufaniu pod wysokim napięciem. |
|
|
|
#4875 |
|
Przyczajenie
|
Była z ojcem na plaży. Poprosił, żeby sprawdziła temperaturę wody.
Miała pięć lat i ucieszyła się, że może się na coś przydać. Podzeszła do brzegu i zanurzyła stopy. -Zamoczyłam nogi, jest zimna - zawołała. Ojciec wziął ją na ręce, zaniósł nad wodę i bez ostrzeżenia wrzucił do morza. Wystraszyła się, ale potem spodobało jej się to. -No to jaka jest woda? - spytał ojciec. -Dobra - odpowiedziała. -Więc odtąd, gdy chcesz coś poznać, zanurz się w tym cała bez namysłu. Nie oceniaj książki po okładce...
|
|
|
|
#4876 |
|
Przyczajenie
|
Amorku, ale z ciebie frajer. to nie jego miałeś trafić!
sumienie nie da o sobie zapomnieć. you look daggers at me.. / karcisz mnie wzrokiem.. czemu zabijamy by żyć? miłość? już wolę zostać starą panną z wyboru, nie z przymusu. you have to prick the bubble! / musisz rozwiać złudzenia!
|
|
#4877 |
|
Zadomowienie
|
RobCoChcesz- dziękuję za wyróżnienie i przepraszam, że nie odpowiedziałam, ale mnie nie było
![]() ____________ Kiedyś się zatrzymam, odwrócę i wyciągając środkowy palec, krzyknę "fuck you all!" Nie była popularna, piękn ani nawet bogata. a jednak on chciał ją mieć. Bo w życiu nie zawsze chodzi o popularność. Możesz zdobyć wszystko żyjąc w cieniu innych, ale spełniając swoje marzenia. o tak! już nie licz na pytanie 'co u Ciebie' z moich ust, skierowane w Twoim kierunku. -no to fajnie ![]() -y. sam jesteś 'no to fajnie'!
Najważniejsze to pokochać siebie i swoje życie, zamiast płakać nad tym czego się nie ma, Zamiast płakać nad sobą. Uśmiech daje wszystko... Edytowane przez lall Czas edycji: 2009-08-23 o 14:58 |
|
|
|
#4878 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
`pięść oznaką głupców. `wydaje Ci się, że wszystko załatwisz rękoma? Masz rację. Wydaje Ci się. `stoisz sam na sam z życiem, i ciągle chcesz coś niszczyć. `nie podskakuj. nie cwaniakuj. `morda nie szklanka. to wasze motto? `nadejdzie dzień, w którym przeliczysz swoje możliwości. wiem, że cienko, ale dopiero zaczynam, więc.. ;* pzdr.
|
|
#4879 |
|
Rozeznanie
|
łapać uśmiechy i rozdawać je smutnym . ((;
pokochaj swój uśmiech i pozwól, aby inni czerpali z niego radość . a więc taki stan ludzie nazywają szczęściem ? Poziom endorfin ponad przeciętną. (; pozytywnie. do odwołania. ;D szczęściem otoczona.. ; ) to nie bajka... a może jednak? ;D pełna optymizmu. pier.doli wszystko co nie jest cacy. i nagle na jej twarzy pojawił się uśmiech.. tak bez powodu. radośnie. i tak do końca świata i jeden dzień dłużej może być. Życie ma niebywale nieziemsko słodki smak, mój ulubiony dziś. Moje niebo, wszelkie prawa zastrzeżone, tego skrawka nie oddam. A ja wezmę 2 kilo cukru i osłodzę sobie życie. Bajkowe sny ociekające marzeniami. Mam w sercu takie miejsce, noszę tam wieeeeelki plan. Już w powietrzu czuć słodki smak wiosny. Daj, zaciągnę się tym świeżym powietrzem. Otwieram serce i znajduje szczęście. W kieszenie trzymam słońce na pochmurne dni. Znów połykam tęczę. Bo ja chcę wierzyć. Niekoniecznie szukać potwierdzenia. |
|
|
|
#4880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wróćmy do miejsca, w którym wszystko się zaczęło...
Mogliśmy być kimkolwiek byśmy tylko chcieli... Tutaj zmienia się świat, trzeba rozwiązać tajemnice tej bitwy... Przypuszczam, że powinnam wierzyć w szczęście Żadne rozstania nie mogą powodować cierpienia Jak ,,Kopciuszek'', który zgubił pantofelek i książę, który go nie odnalazł...
|
|
#4881 |
|
Rozeznanie
|
cieszę się, że Ci sie podobają
obrzydliwie kwaśnym szampanem wznoszę toast za swoje zdrowie, a gdy butelka się kończy rozumiem jaka jestem żałosna. fajnie, że zdajesz sobie sprawę, że byłam Twoją największą szansą. szkoda że jej nie wykorzystałeś, teraz posłuchaj sobie 'too late'.
|
#4882 |
|
Raczkowanie
|
Zamień czas na kilometry i powiedz: jak daleko jeszcze...? Mam kogoś parzystego. prywatnego narzeczonego urojonego, co potrafi z łatwością zagrać pod żyrandolami w okrągłych teatrach, na rynku w Krakowie rozbierać mnie może zasuszonym klejem przyklejam zalety na jego dłonie starannie. a staram się bardzo, lecz nikt nie zauważy że mnie zaprosił na Żonę. Próbuj, Orbituj, Grzęźnij, Grawituj. Wiecznie zgwałcona historia nasza, rozdarta między nas samych.!
_______end.________
|
#4883 |
|
Raczkowanie
|
Wracam po krótkiej przerwie.
Dziękuję za wszystkie pochwały i przepraszam, że nie odpowiadałam na prośby. Brak czasu ...A swoją drogą to nieźle pędzicie dziewczyny. :P Moją misją jest sprawić byś płakał. usuwam Cię z mojego życia i nie będziesz zajmować miejsca nigdzie. tak będzie lepiej. powiedz, że będzie dobrze. że coś będzie. Bo te szczególiki wkradają się motając umysł jak chochliki . Koloryzują myśli niczym barwniki. Wybacz, ale nie poczekam, aż znów zawiedziesz. Szkoda mojego czasu. dlaczego uciekłam? bo głupia wierzyłam, że będzie mnie gonił. za dużo drżących powiek i hipokryzji cieknącej z ust. za dużo mnie i ciebie, ale wciąż jakby nas mało. może to właśnie jest piekło, a my o tym nie wiemy? ty, ja i ta nasza pieprzona, wyimaginowana wielka miłość. i choć czasem mówię 'idź do diabła' wiedz, że po chwili dodam 'i zabierz mnie ze sobą'. uwielbiam stykać moje rzęsy z górnej powieki z tymi z twojej dolnej. nie powiem ci żegnaj, co najwyżej 'do jutra'. znasz mnie przecież doskonale. nienawidzę Cię, nie odchodź. |
|
|
|
#4884 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cudne.!! ![]() Bo przy Tobie nogi mam z waty, a serce z zapałki. masz to na co godzisz się. Miejsce gdzie nie potrzeba kart tarota. aby przewidzieć przyszłość patrz ludziom po oczach. Wiesz co, wczoraj zdałam sobie sprawe z tego, że miłość nie isteniej. Że wierność jest pojęciem prosto z kosmosu. Żaden facet nie kocha kobiety na tyle, zeby być jej wierny. |
|
|
|
|
#4885 |
|
Rozeznanie
|
ChupaChupsxD dzięki mała ;* życzę powodzenia!
![]() Proponuję Ci życie u mojego boku, ze wszystkimi jego atrybutami. Wojna z ludzką głupotą, gdzie jest granica bełkotu? "Bo Eljot miał być jak antrakt między pierwszym a drugim aktem opery. Ja wtedy piję najlepszego szampana, jakiego mają w barze. Jeśli mnie na to nie stać, to zostaję w domu i słucham płyt. On miał być jak ten szampan. Tylko na przerwę. Miał uderzyć do głowy. Miał smakować i miał wywołać ten rausz na następny akt. Aby muzyka była jeszcze piękniejsza. [...] Eljot był taki. Jak najlepszy i najdroższy w barze szampan. Oszołomił mnie. Potem miała być jeszcze druga przerwa. A potem koncert miał się skończyć, i szampan też. Ale tak nie było. Po raz pierwszy w życiu z całej opery najlepiej zapamiętałam przerwę między pierwszym i drugim aktem. Ta przerwa tak naprawdę nigdy się nie skończyła." na "Sa@motność w sieci" znowu mnie wzięło Bo wszystko to iluzją jest i magią i zdarza się raz na milion...
|
#4886 |
|
Raczkowanie
|
teraz doskonale wiem czym jest
szczęście. i to prawdziwe szczęście. i już wiem jak to jest być naprawdę i w pełni szczęśliwą. a wszystko za sprawą jednej osoby. dziękuję. pamiętać każdy moment, każdą chwilę. pamiętać wszystko - to co było mniej lub bardziej kolorowe. pamiętać i pamiętać. i tak już zawsze. nie zapominać o najmniejszych, najdrobniejszych szczegółach. i wspominać ciesząc się z tego co było i co wspaniałego się nam przytrafiło. i płakać. płakać łzami szczęścia. agatte, keeendy, ciiri, uwierzwsiebie, suve, sharlen, illusion060, amozefrytkidotego, nydee, esename, eviko07, rebelious, onax3, nastychick, Wreeednia - moja HOT 15.;d
|
|
|
|
#4887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Słowo w słowo mój stary post. I to żeby jeszcze chociaż kolejność inna była a tu nie. Nie musisz wklejać moich postów naprawdę to nie potrzebne. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...58#post7794858Prawda jest taka, że życie bez miłości nie ma sensu. Przeżyć życie i nie zakochać się, to tak, jakby w ogóle nie żyć. Musisz spróbować, bo kto nie próbuje, ten nie żyje.' zgubiłam się w myślach.' na życia plamy mam Vanish.' życie jem jak Milkę.'
|
|
#4888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przepraszam kochana, nie bylam w V czesci z Wami, wiec.. Przepraszam jeszcze raz, mam nadzieje, ze sie nie gniewasz..;(( Slowo w slowo powtarzasz sie jak echo.. |
|
|
|
|
#4889 |
|
Przyczajenie
|
..:W świecie własnych marzeń:..
Raz w życiu usiąść Ci na kolanach i powiedzieć, jak bardzo chce, byś nakopał temu, który rani mnie z szybkością światła. A Ty? Pokażesz mi niebo?^ "I choć nikt nie zechce pójść ze mną, ja pójdę Twoim śladem... Nie zawrócę z drogi!
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za pochwały. w końcu wszystko nadrobiłam. ; )
z mojej strony widać niebo przekrzywione. nikotyna jest dla ludzi słabych, bojących się samych siebie. a ja nienawidzę smaku lęku i słabości w ustach. dotykając mnie znów, możesz sprawić mi ból. powietrze drży w twoich oczach. 'zastanawiałem się nad znaczeniem słowa „dopasowany”. bo właściwie nie wiem, co to znaczy. przecież na każdym etapie życia mamy inne poglądy, inne potrzeby i gusta. jakieś dwadzieścia lat temu zakochałbym się w każdym, kto lubi Reksia i Indian, a nienawidzi skwarków i kożuchów na mleku. a teraz? sama sympatia do Reksia mi nie wystarczy. moje oczy przybierają intensywny kolor wrzosowej tęsknoty. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

z czego to ?! 

`