|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część VII! ; )
Teraz przez całe wakacje leciały powtórki w niedziele o 20 5 odcinków i w soboty w roku szkolnym też lecą powtórki. :P 'Omnibus' - Odcinki z całego tygodnia.
![]() Bez kitu, tak jest
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie chodze do kościoła
blee mamusia robi pyszne kotleciki w panierce a ja sie katuje i robie sobie bez panierki
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm ja brzyduli nie ogladam ale wiem co sie dzieje.. Tak tylko od czasu do czasu obejrzę xD Ale teraz będę oglądać 4 telenowele
jedna za drugą Nie wiem jeszcze jak to pogodze ze szkolą, odrabianiem lekcji i porządkami, ale cos sie wymyśli...Przypomniało mi się że mówiłyście o spóźnianiu i chodzenie na 8 do szkoły... Ja tam sie nie spóźniam zazwyczaj a to jak się spóźniłam to był przypadek... Siostra koleżanki zegarek przestawiła bo się bawiła z kimś tam... I dlatego się 5 min. spózniłam... Co do szkoły Wy chyba nie wiecie co mówicie... Ja mam codziennie na 8 ale autobus mam o 7 i to jeszcze facet co wozi nas do skozły jest taki wredny że nigdy nie jeżdzi według godzin i przyjezdża nawet 15 min. przed czasem... Więc żeby zdążyć ze wszystkim muszę wstać o 5,30 ;/ A jak jest jakaś uroczystość nawet o 5.00 I jak ja mam ogląać jakieś filmy wieczorem? Idę spać o 21,00 i niewyspaan jestem ;/ Muszę chyba o 19,00 klasc sie spac xDDDDDDD
|
|
|
|
#2314 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja też nie Cytat:
ja jak się nie wyśpię, to potem cały dzień gdzie siądę to śpię |
||
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
noooooo ja też szczególnie na religii... Nie to żebym miała cos do tego przedmotu ale ton głosy babki nadaje się do usypiania pacjentów przed operacją ;/
|
|
|
|
#2316 | |
|
Konto usunięte
|
Ja nie byłam od dwóch miesięcy, a muszę zbierać podpisy
![]() Cytat:
O grubo. xd Ja żeby żyć w miarę normalnie potrzebuję minimum 8 godzin snu, co to będzie, co to będzie
|
|
|
|
|
#2317 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
8 h to minimum, ale częściej śpię 5, 6 :P Jak ja pogodzę to z maturą?! Tyle seriali, do tego treningi, lekcje, nauka + nauka na maturę i jakieś korki, coś... ;O Aronou. ;( :P
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
||
|
|
|
#2318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w soboty to ja się szlajam i korzystam z wolnego. ;DA w wakacje nawet nie wiedziałam kiedy lecą. ![]() Cytat:
Ja teraz będę miała tak autobus. Nie wiem jak dam radę.Tak to wstawałam 6:50, 7:30 wychodziłam i zdążałam na 8. Fakt nie jadłam często śniadania. To teraz będę przed 6 wstawać. ![]()
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
heej; ***
ja od jutra powoli zaczynam wstawac o 8 ; D booo do szkoly będę miala problem ^ ^
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
bo sie odchudzam. Moja matka mnie rozśmiesza czasami. Twierdzi,że ostatnio wydziwiam,i że wkrótce bedzie mnie musiała wozic po lekarzach (anoreksja. Ja i anoreksja
ja nie będe sie chwalić w jaki sposób zdobywałam pod koniec podpisy bo az wstyd ja miałam szkołe 8 minut od domu na nózkach a wziełam w innym mieście. A teraz żałuje troche. Bo tam jest jedna przyjaciółka, druga jest w innej szkole i ja w innej. I wiem,że ta co jest w innej sie zastanawia czy sie nie przepisac,bo sobie nie radzi,ale nie wiem tego od niej tylko od tej drugiej przyjaciółki ja sobie kompletnie nie radze z dojazdami. Musze wstawać o 6 jak mam na 8. Dla mnie to jest katorga po prostu w szczególnosci,że chodze bardzo późno spać. I sie zastanawiam nad zmianą szkoły i kurde nie wiem. Tak głupio przepisywac sie na rok.Z drugiej strony miałabym blisko i moze obie przyjaciółki w klasie...obie szkoły mają jakies minusy...w obecnej szkole też mam powiedzmy dobre kolezanki i tak głupio byłoby mi...rany no nie wiem A jest jeszcze jedna sprawa..bo siedziałam z taka dziewczyną w gim(no określamy sie jako przyjaciółki,ja,ona i jeszcze jedna dziewczyna) i ona była z deka wredna dla mnie.. i jak jestesmy w róznych szkołach i sie widujemy nie zbyt często to jest zupełnie inna.. nie no to było dziwne,chodziłysmy do tej samej podstawówki i sie olewałysmy a nawet nie lubiłysmy a potem razem siedziałysmy w gim :P i nie wiem czemu,ale porównuje obecne kol z klasy (te bliższe) do tych przyjaciółek.. ech nie wiem co robic
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
Ahh...Witajcie ponownie
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem Mikuś co bym na Twoim miejscu zrobiła.
![]() Ja też nie do końca jestem przekonana do mojej szkoły, ale nie chce mi się przenosić i załatwiać tego wszystkiego. ![]()
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
o jaa
![]() ale 2 tom plotkary sie fajnie skończył ![]() Lizi ja też nie wiem właśnie...myślałam,ze nie będe miała problemów z dojazdami,że będą przystojniacy na przystankach i lipa Tak to widziałysmy sie w szkole codziennie,często po szkole a teraz to prawie wcale bo żadna nie ma czasu poza tym mam ogromne problemy z chemia,będąc na biol-chemie... ciągne ledwo na 2.. okropne męki przeżywam przed każdą lekcją chemii
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-08-23 o 14:49 |
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
z chęcią poczytałabym Zmierzch jeszczee < 33. od nowa ; D
|
|
#2326 |
|
Raczkowanie
|
To fajnie, że Ci się koniec podobał ;D
,,Plotkary" Cherry
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
siem asiem
chciałam was nadrobić,a le się nie da ![]() widzę, że wątek znów kwitnie, jka za starych dobrych czasów ![]() na baletach trochę się pobawiła, ale z druugiej strony popsułam sobie bo przyjechał ktooś kogo tam nie oczekwałam i takie tam ale ogólnie było fajni niby pojechalismy we trójkę, ale jak zwykle mnostwo znajomych mimo, że w innym mieście to my możemy więcej tam spotkać znajomych niż ktoś ze Szczecina ^^
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym nie przeczytała :P nie lubie wiedziec,co sie potem stanie
Musze jeszcze BD przeczytac, ale najpierw musze sobie kupić :P bo te wersje na necie są dla mnie za krótkie :P sandrunia: nom
|
|
|
#2329 |
|
Raczkowanie
|
Fiolek to świetnie, cieszę się razem z Tobą
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
To czytaj. Ja też chciałam, ale chcę coś innego nowszego. A nie mam nic -.- I może pożyczę sobie coś. Nie chcę na komputerze. ; / Fioołek, to fajnie. ;D Też chcę jeszcze na balety, może na zakończenie sezonu.
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
ehhhhh ja podrobiłam podpis mamy koleżanki to miałam przesr*ne ;/ Policję chcieli wzywać... I ta babka tak wywołała mnie z klasy (wczesniej moja kolezanke i ona plakala juz tam) I do mnie pokazuje tą kartkę i mowi: Mam wezwac policje? A ja sie malo ze smeichu nie zsikalam ale sie opanowalam i tam zaczelam z nia gadac... Skonczylo ise na obnizonym sprawowaniu na polrocze... A na koniec i tak zachowanie wzorowe i swaidectwo z paskiem
![]() ![]()
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tez mam ochotę na coś nowszego ale nic nie mam ^ ^. chyba pójdę Harry'ego konczyc; pp
|
|
|
#2333 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkich
![]() Właśnie czytam "Przed świtem" trzecią księgę. Super książka. Można się przyłączyć??
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie; ]; * widze, że masz taki av jak nasza Agneska ; )).i ten sam podpis co ja.
|
|
|
#2335 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witaj u nas ;D
|
|
#2336 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki ;*
Cytat:
)
|
|
#2337 |
|
Raczkowanie
|
Jesteś dalej niż ja MrsCandy
![]() Ja jestem dopiero przy Księżycu w Nowiu ;D
|
#2338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Książka super i łatwo się czyta Ja "Zmierzch", "Księżyc w nowiu" i "Zaćmienie" nawet nie wiem kiedy przeczytałam, a już jestem na połowie "Przed świtem" A Tobie jak czytanie idzie??
|
|
#2339 |
|
Raczkowanie
|
Jestem w połowie.
![]() ;D
|
#2340 |
|
Wtajemniczenie
|
No to super
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.

ja jak się nie wyśpię, to potem cały dzień gdzie siądę to śpię