|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pomocy !!!! Poszukiwana krawcowa!!!
DZIEWCZYNY POMOCY!!!!!!
3-tyg przed weselem krawcowa powiedziała - sukienki nie bedzie! szukaj sobie czegos w sklepie lub inna krawcowa a to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może i byłabym w stanie cookolwiek znaleść przed cala uroczystością , ale jestem poza granicą kraju i tak naprawde z reka w nocniku ![]() ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ....................... Bańka z marzeneim o wymarznej sukni w snach pękła w 5 sekund ![]() jestem załamana !!!!!!!!!!! MACIE NAMIARY NA JAKIES DOBRE PRACOWNIE KRAWIECKIE !!! SUKIENKA POTRZEBNA JEST NA 12 WRZESNIA !!!!! 2009 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy !!!! Poszukiwana krawcowa!!!
tylko nei wiemy w jakiej okolicy to moze bysmy cos doradziły....
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
jezeli w okolicach warsawy to moze ja bym cos miala ale nie wiem czy ta kobietka ni eejst zawalona robota...ale namiary mozna do niej uzyskac i sie zapytac a poza tym jak jestes zagranica poszukaj w lokalnych sklepach moze uda ci sie upolowac cos za 200 funtow
![]() sprawdzalac w debenhamsie? no chyab ze to nie anglia..... ![]() trzymam kciuki aby sie udalo albo krawcowej odwidzialo a poza tym jak ona mogla tak zrobic? nie dawalas jej zadatku jakas umowa czy cus...no takich rzeczy sie nie robi mogla chociaz kogos na swoje miejsce ci polecic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Nie wiem z jakich okolic jesteś, ale w salonch sukien ślubnych Karina szyją suknie w tempie ekspresowym (2 tygodnie). Za ten ekspres pobierają opłatę w wysokości chyba 20% wartości sukni.
Mam nadzieję, że uda Ci się coś znaleźć i suknia będzie na czas. A ta krawcowa co Ci szyła tą suknię to jakaś niepoważna. Miałaś z nią podpisaną umowę? Jeżeli tak, to żądałabym odszkodowania.
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A moze sprawdz w ogloszeniach o sprzedazy. Moze akurat jakas Ci sie spodoba. Łatwiej i szybciej jest dopasowac suknie u krawcowej niz szyc od poczatku.
Pozostaja jeszcze komisy, w ktorych sa pojedyncze sztuki i tam na miejscu maja przewaznie krawcowa, ktora dopasowuje. U mnie sa tez wypozyczalnie, w ktorych mozna kupic suknie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Albo komis, sukienka za pół ceny od ręki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM za pomoc!!!!!!!!
z krawcowa niestety nie mialam podpisanej umowy - napewno wyciagnełabym konsekwencje. SUKIENKA !!!! muszę cos kupić- al etojuż jak bede w PL. tak jak p[isałyscie pewnie cos trafie w salonie ( choć przyznam szczerze marzyłam o tej wymarzonej ![]() pozdrawiam Was cieplo!!! dzieki raz jeszcze!!!
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mam świetne namiary na firmę która szyje suknie ślubne też na zamówienie - szybko, sprawnie, tanio. Mieszczą się gdzieś w okolicach Płońska, ale ja wszystkie przymiarki miałam w Warszawie. Byłam naprawdę zadowolona ze swojej sukni ślubnej i z sukienki na przebranie też - bo też oni mi szyli ( za obie zapłaciłam 11oozł czyli prawie za darmo w porównaniu do cen salonowych). Jak będziesz zainteresowana napisz na priva, to wyślę Ci linki do fotek i namiary.
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Słuchaj u mnie w Lublinie jest salon gdzie szyją suknie w jeden dzień
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam namiary na osoby, która ma firmę i salon z sukniami szyją na zamówienie.81igosia chyba pisała o Nich tak kojarzę.Znam ich osobiście.Namiary na priv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
dziekuje wam dziewcxzyny za wszelaka pomoc
![]() ja juz po ![]() suknia została uszyta ![]() podobniez bomba ![]() raz jeszcze dzieki pozdarwiam cieplo
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
reklama/spam
HERDA ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-10-26 o 19:13 Powód: reklama/spam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.