|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
a to moj pierscionek
baaaardzo podobny, pewnie jakas minimalna roznica jest ale malo zauwazalna
|
#1772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No kochana, ale po oczach blask daje !! Gratulacje jeszcze raz! Tylko nie zgub!!!!
|
|
#1773 |
|
Rozeznanie
|
Szien GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!! !!
|
|
|
|
#1774 |
|
Zadomowienie
|
szien gratuluje serdecznie diamenta!
![]() Wszystkiego dobrego nowym narzeczonym! ![]() H. kupil ostatnio samochod - audi tt dal mi sie nawet przejechac po parkingu samochodowym. Ciesze sie, bo teraz bedziemy bardziej niezalezni.Ja dalej siedze w szkocji, ale rewelacje z mojego miasta mnie ostatnio troche zamurowaly... Otoz przyjechala ostatnio do PL moja babcia i w rozmowie z moja mlodsza siostra okazalo sie, ze z okazji obrony pracy mgr Babcia chciala przekazac mi pewna kwote pieniedzy. W rozmowie telefonicznej z tata - 2miesiace temu poprosila go o podarowanie mi tych pieniedzy. Tata powiedzial, ze nie, bo ja mam pieniadze (niestety ale bogata nie jestem) i nie, bo paula bedzie zazdrosna. Paula - moja starsza siostra, prawie 26 lat, singiel, mieszka sama w mieszkaniu, nie ponosi zadnych oplat, nie placi za jedzenie, a rodzice jeszcze daja jej kieszonkowe. Nigdy nie pracowala, jest od prawie roku na stazu, a pieniadze dziwnie jej sie rozchodza - pewnie wydaje je w barach. Ostatnio jeszcze jak siedzieli przy stole i mowili o tym jak dobrze, ze bede na studiach doktoranckich i weszla Paula, to Tata stwierdzil 'nie mowmy juz o tym, bo Pauli bedzie przykro' ...??? |
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Ehino coz siostrze tak wygodnie to sie nie spieszy z przeprowadzka..
Szien beautifull
|
#1776 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Porozmawiaj z tata na ten temat. Powiedz, ze jak twoje zycie wyglada i co osiagasz zalezy glownie od ciebie, wiec jesli twoja siostra by chciala mogla by cos w jej zyciu zmienic. Uwazam, ze nawet jesli mialabys pieniazki i babcia miala chote ci je dac powinnas je otrzymac i tyle... skads to znam...Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chociaz przykroosci ci sprawiac nie musial... Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Po Tower Bridge itp![]() ![]() jestem z siebie dumna i z Szien tez![]() Cytat:
![]() Cytat:
To tlyko rpawko:PDzieki za kciuki, ja bookuje egzamin dopiero w poniedzialek za tydzien wiec zobacyzmy keidy bede miala Cytat:
![]() Wczoraj pojechalismy na gokarty do lakeside, bylo swietnie bylam 6 na 14 facetow(i ja;p)wiec chyba dobrze . siniaka mam na dloni od kierownicy i na biodrze od siedzenia. Pierwszy race jechalam bez dodatkowego krzeselka wiec latalam w prawo i w lewo i w zaduzym aksku wiec nic nie widzialam, pozostale 3 races byly super![]() . Pozniej pojechalismy do Decathlon i kupilam namiot wiec w nastepny (dlugi ) weekend jedziemy pod namioty![]() ![]() .Dzis moja zaba;p oglada F1 wiec nie moge sie zblizac i odzywac hehe. Zaczynam bookowac hotel w Polandii(bedzimey tma od 18.09do26.09). WKrakowie bedziemy od 20 do 22, wiec jakbys Kropus sie chciala z nami spotkac bylo by grejt ![]() ![]() .22 do Oswiecimia, a pozniej w tygodniu do Wisly. Nie moge se doczekac .Po F1 ide pojezdzic naszym KIKO -baby boy heheh. Ps. jestem wery hepi;p
|
|
#1777 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
babcia chyba swoj rozum ma, nie trzeba jej mowic komu ma dawac kase a komu nie poza tym Twoja siostra to duza dziewczynka i napewno by zrozumiala ona mieszka z Twoimi rodzicami? czy wynajmuje?, bo zbytnio nie skumalam ----------------------------------------------- nie znosze swojej firmy powaga prace lubie lubie swoich klientow ale ta firma mnie do szalu doprowadza gdyby nie bylo tak ch*jowo teraz z praca i gdybym miala juz zrobione te nvq to bym odeszla w ostatnia srode mialam miec szkolenie kilka dni przed dostaje moj plan pracy, no i informacja "the staff- training" i pod spodem adres mojego biura i godzina zajzdzam w srode do biura na trening, a tam nikogo nie ma i moja rozbawiona szwfowa mowi, ze JA jestem "silly" bo trening jest w innym miescie mi wcale do smiechu nie bylo, bo caly dzien mialam ostro napiety wiec jej tlumacze, ze dostalam ten rozklad pracy, ze jest wzmianka o treningu, pod spodem adres, data i godzina zero zadnych informacji i ze w takim wypadku mam prawo myslec, ze trening odbywa sie pod podanym adresem a ona ze nie, ze to adres mojej filii, ktora organizuje trening ale wszystko odbywa sie w innym miescie i ze moim obowiazkiem jest zadzwonic do biura i sie dowiedziec no ku*wa mac wytlumaczcie mi jakim cudem ja mam takich rzeczy sie domyslac ona sobie cos pisze na rozkladzie pracy a ja mam zgadywac co "autor mial na mysli" i to nie pierwszy raz taka zagmatwana sytuacja mnie z nimi spotyka dzwonia do mnie o 6 rano, zebym dodala sobie jednego klietna o 10 zajezdzam na miejsce i sie okazuje ze ktos tam mial byc o 8 nikt ani klientki ani mnie o tym nie poinformowal i tak sobie jej maz od 7:30 siedzial w szlafroku (ma parkinosona) i czekal jak ktos mu pomoze sie ubrac (ona ma ponad 80 lat i tez nie da rady) no po prostu rece opadaja jak mi na telefonie sie Office wyswietla to od razu cisnienie mi skacze ![]() powaga, pracuje z idiotami...
|
|
#1778 |
|
Zadomowienie
|
No glupota szien... szkoda gadac
A siostra mieszka w mieszkaniu rodzicow (mamy 2 w tym samym bloku). Mieszka tam sama. Ja mieszkam z rodzicami i mlodsza siostra. |
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Mieszadełka, podpatrywałam wam, ale nie miałam jakoś impulsu żeby napisać :/ więc.. nie wiem czy mam teżeta czy nie mam... zerwaliśmy ze sobą, przez głupia kłótnię... po tym jak poszłam i zaczęłam płakać, on napisał do mnie, żebym przyszła na msn... pogadaliśmy trochę i powiedział, że chyba możemy sobie dać jeszcze jedną szansę, żeby zobaczyć czy zmieni się na lepsze nasz związek i powiedział, że mnie kocha...następnego dnia po południu powiedział, ze nie tęsknił za mną, tylko się martwił że coś sobie zrobię, i że nie wie czy mnie naprawdę kocha bo czuje się zdenerowowany i nie jesy pewnien co czuje i że moze nawet jest szczęśliwy, że to się zakończyło... za 10 minut pisze mi sms-a, że nie chce żebym oszukiwała siebie, ale on jednak coś czuje i że spróbujemy jeszcze raz i że myśli że mnie kocha...
nie wiem, narazie chyba próbujemy... z jednej strony zdaję się jakby mnie kochał i dalej był ze mną,a z drugiej widzę, że on się boi że coś się zepsuje i chyba nie jest jeszcze pewny tej sytuacji... dzisiaj rozmawialiśmy i zadał jakieś głupie pytanie, i zapytał czy znam osobę która zadaje takie pytanie (pytanie ironiczne, bo chodziło o mnie), a ja powiedziałam, że nie znam jego "przyjaciółek", a on że na nieszczęście ta osoba była jego dziewczyną, a ja powiedziałam "dobrze, że była, a nie wciąż jest", a on na to " była moją dziewczyną i dla mnie nadal nią jest, i mam nadzieję, że nadal nią będzie" wiem, ze to wygląda jak on sobie pogrywa ze mną.. ale to nie jest tak... mi tez jest trudno "przestawić" się.. bo w sumie zerwaliśmy, nie jesteśmy razem, mieliśmy ogromną kłótnię... a z drugiej strony dalej rozmawiamy, ja go kocham i on mówi to samo... nie wiem, nie wiem i jeszcze raz nie wiem.. mam ochotę wziąść koło i porządnie pier***nąć jego i siebie, żeby oprzytomnieć... a może po prostu, potrzeba nam trochę czasu żeby uporządkować nasze sprawy... w sumei na wszytsko przyjdzie czas, czyż nie? |
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedyne co biedna Romannaccia moze teraz zrobic to zapomniec bo ten facet ja oszukiwal przez caly czas i wciaz to robi.. Tajka to szacun za ta jazde po londku zdroju bez prawka zwlaszcza ze z tego co piszesz to kolo centrum smigalas
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe mam provisional driving licence ![]() Jestem z siebie dumna londek zdroj to niebezpieczne miasto. To widzimy sie kropka w krakowie? Zauwazylas ze pytalam;P czy to ze przejechalam londek cie zszokowalo hehe
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Tajka szczerze mowiac bylam w zbyt wielkim szoku czytajac o twoich jazdach i przeoczylam
![]() a my sie z wami bardzo chetnie spotkamy
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
No musi sie udac:P trzeba tylko ustalic date. Dla was 20 bedzie chyba najlepszy bo to niedziela. Np niedziela17-18 czy cos;P
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Tajka a to moze wpadniecie do nas na jakas kolacje czy cos
my mieszkamy jeszcze w srodmiesciu, do rynku pieszo to jest 20minut
|
#1785 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale jest wam razem dobrze a to najwazniejszeCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No sorry, ale co to za tekst???? ![]() ![]() Szkoda mi ciebie bo znowu placzesz przez niego a nie sadze zeby bylo warto...Dzisiaj mialam koszmarny obiad... Mama tz stwierdzila ze pewnie zbyt czesto nie jem owocow morza wiec mialam krewetki i malze na przystawke a na glowne danie- osmiornica bleeeee |
|||||||
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
My jedziemy do krk na 2 dni wiec chcielibysmy troszke zwiedzic;P moglibyscie nam cosfajnego pokazac w krkr;P szczegolnie juankowi
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
Szien, gratuluje
![]() Ja to sie modle, zeby moj nie wpadl na wspanialy pomysl, by sie oswiadczyc na stadionie Ale ja to sobie poczekam..
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Tajka no to cos pomysle
napewno powinniscie zobaczyc kopalnie soli w wieliczce jak juz tu bedziecie. wiadomo, rynek, zamek ale co jeszcze to pomysle![]() Wen co sie tak malo udzielasz co??
Edytowane przez kropka241 Czas edycji: 2009-08-23 o 20:28 |
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
yyy.. nie wiem, bo może nie zrozumiałaś.. on powiedział, ze to ja byłam jego dziewczyną ( no,bo przecież zerwaliśmy), ale dla niego nadal jestem jego dziewczyną i ma nadzieję, że w przyszłości też będę... ale nie wiem, może oburzyłaś się przez to.. chociaż znam go wystarczająco długo, zeby zrozumieć, że on mi mówił, że nadal mnie kocha
|
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa, ostatnio duzo pracuje i nie mam sily nic konstuktywnego napisac. A zreszta, nic nowego sie nie dzieje. Zaczynam studia 21 wrzesnia, o. Bedzie dziwnie, bo nikogo kompletnie nie znam.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
Wenedko dobrze bedzie
![]() a ja wlasnie opierniczylam tz i mi lepiej za to ze mi wlazi do pokoju jak dziecko usypiam
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i pierwszy tydzien na studiach to imprezy, imprezy, a ja nie jestem az tak imprezowa. Klubow nie znosze i ogolnie Chlopow trzeba opierniczac regularnie. Moja mam zawsze twierdzila, ze dyscyplina musi byc, bo jak nie ma, to biedaki nie moga sobie miejsca znalezc. A i ksiadz dzis w kosciele mowil, ze faceci to egoisci i najbardziej kochaja siebie.
|
|
|
|
|
#1793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok, zle zrozumialam To chyba z tego goraca
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1795 |
|
Wtajemniczenie
|
A Ja pozadrawiam Was z Polski dziewczyny
jestem na wakacjach. Pogoda zarąąąąbista ![]() Zajadam się rogalikami i innymi Polskimi pyyyszościami ![]() CO jeszcze chciałam napisac?.. Aha Szien mordo Ty moja ( )Gratuluje -postaral sie chłopak Witam tez nową na forum obys byla caly czas tak szczesliwa jak jestes teraz... To Ja spadam
|
|
#1796 |
|
Rozeznanie
|
hej Mieszadełka,
ale naprodukowałyście przez weekend, najpierw wszystko przeczytałam i: szien - GRATULACJE, mimo iz spóznione to jak najbardziej szczere sweety- nie martw się, w końcu nadejdzie taki dzień, w którym zdasz prawko...ja dzisiaj odbieram swoje, troche zwlekałam z tym, bo wcale mi sie nie spieszy do jezdzenia.. anessa - byłam w kinie na Harrym Potterze ![]() roux - ostatnio oglądałam w telewizji reportaż o Paryżu i pomyslałam o Tobie ![]() Lovely girl - to miłego wypoczynku |
|
|
|
#1797 |
|
Rozeznanie
|
a wiecie, przeczytałam świetną książkę przez weekend, w koncu jakaś ksiązka, która do reszty mnie pochłonęła, przy której się nie nudziłam ani przez chwilę
mój brat już jest w połowie, a wczoraj wieczorem dałam mu dopiero do czytania! |
|
|
|
#1798 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Piekny, tez takie wlasnie lubie.Cytat:
Cytat:
masz juz konkretny plan na freshers week, moze beda tez inne rozrywki, u nas byly wyjscia do pubu, gdzie mozna pogadac, rozne gry i zabawy, bylo bardzo fajnie.Cytat:
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
o to o to o to Szien!! Totalnie, idealnie w moim stylu!!!!
piękny pierscien!!!
|
#1800 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

dal mi sie nawet przejechac po parkingu samochodowym. Ciesze sie, bo teraz bedziemy bardziej niezalezni.

w sumie tym wypominaniem to mi zrobil wieksza przykrosc niz tymi oswiadczynami

Ale ja to sobie poczekam..