Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-23, 16:18   #4651
fiolusiek
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2

Tysia1907 tez widzialam ten film genialny jest moja kuzynka ma sterte takich filmow
a co do tego morza to moze w nastepne wakacje jak schudniemy to wbijemy sie w jakies sexi bikini i zawojujemy cale wybrzeze? w sumie i tak mieszkamy niedaleko siebie
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 16:39   #4652
Niuniuska
Wtajemniczenie

Kosteczko, życzę miłego dnia z książką w ręku... ja póki co przerobiłam całą swoją mini biblioteczkę domową i nie mam co czytać

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Niuniuska-
zdecydowanie jest na czym oko (że o sobie nie wspominając ) zawiesić... Jest szansa, że moje opowieści z siłowni nie będę dotyczyły tylko tego jak długo udało mi się wytrzymać na bieżni
No o to mi się rozchodziło! Wybacz kochana, muszę Ci się przyznać. Zdecydowanie wolę opowieści o romansach i seksownych facetach, których podrywasz na siłce, bo że nieźle dajesz tam czadu na tych wszystkich przyrządach to nie ulega wątpliwości i nie podlega dyskusji. Może porób facetom fotki z ukrycia? Popatrzymy na to i owoZrobimy jakiś ranking, albo cuś w ten deseń... Ocenimy, za którego powinnaś się wziąć w pierwszej kolejności

Cytat:
Jeśli chodzi o prezent dla TŻ do mnie jakoś te cukierki nie przemawiają... Nie wiem jak u Ciebie ze zdolnościami kulinarnymi (chociaż ostatnio zauważyłam, że wciąż piszesz o jakichś pracach domowych, więc może w kuchni też ćwiczysz ), ale kiedyś upiekłam ówczesnemu TŻ-towi ciacho w kształcie laski w bikini. Podobało mu się bardzo Jeśli chcesz mogę Ci podesłać linka do przepisu.
Tą laską w bikini to mam być oczywiście JA? (może upichcę mu same piersi?) Do mnie też te cukierki nie przemawiają, banalne to... Za to upichcić mu coś mogę... Czekam na link kuchareczko

Cytat:
Zawsze też możesz założyć sekssssowną bieliznę, zawiązać na sobie wielką kokardę, wziąć do ręki bitą śmietanę, a później czekać na TŻ-ta w sypialni i... jazda jazda To jest jeden z tych prezentów, które nigdy się facetom nie nudzą
kochana, to serwuje mu na deser! Niech chłopak wie, że raz do roku święto jest!
(musiałabym chyba kupić z 50 m wstążki i metrową kokardę, żeby zasłonić moje sadełko)

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
hello dzis mam dziwny i podly nastroj, pewnie po tym co wczoraj uslyszalam od Pana M juz nie robie sobie nadzieji na cokolwiek bo jakie ma wymagania co do dziewczyny to szokale jakos przezyje ta strate choc szkoda bo gra bylaby warta swieczki ale bywa
E tam, on chyba w cuda wierzy, że uda mu się znaleźć swój ideał kobiety. Każdy ma swój wymarzony typ partnerka/partnerki, ale szukanie dokładnie tego o czym się marzy, to jak szukanie igły w stogu siana.. Przynajmniej takie jest moje zdanie
Nie zastanawiaj się nad tym głęboko i uważam, że ewentualny podryw pana M. powinnaś potraktować jako wyzwanie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Dostałam wczoraj @ i średnio mi z tym dobrze. W dodatku jestem już dziś umówiona z bratem na basen. Wiem oczywiście o istnieniu tamponów, ale i tak zawsze czuję dyskomfort. W @ najchętniej nie ruszałabym się w ogóle z domu. A dziś pogoda do tego nie zachęca - pada od rana, a może nawet padało i w nocy. Jest ponuro.
Jakie macie plany na dziś?
Cmokam
Mam to samo. Ale nie zniechęcaj się, podobno trochę ruchu i ćwiczeń w czasie @ powoduje mniejszy ból brzucha i jajników... Chociaż... u mnie to nigdy się nie sprawdza... bo nigdy się nie ruszam więcej niż to jest konieczne;P Miłego dnia

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
Niuniuska cudne zdjęcia Ty rózniez ślicznie wyglądasz
odrobinkę zazdroszcze Ci tych spacerów po plaży z ukochanym mężczyzną ... widac że wyjazd się udał
oj, dziękować Nie masz już co zazdrościć bo niedługo sama będziesz śmigać po plaży i dobrze się bawić nad morzem!

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
Niuniuska - slicznie wygladasz!!! Az zaluje ze TZ nie moze teraz pozwolic sobie na wolne, tez chce nad morze, ale to chyba juz za rok
dziękuję Ja za rok również wybieram się nad morze, tak to pokochałam, że nie daruję sobie. Chociaż ceny u nas są kosmiczne i coraz poważniej zastanawiam się nad wyjazdem zagranicznym, ale nie wiem czy kasa się znajdzie...

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
niuniuśka ale genialne fociaki!!!!!!!!!!!
kurcze, takie sapcerek brzegiem morza musi być fajowy
nigdy nei byłam nad morzem i sie nei zanosi bym miała byc;(
to milion kilometrów ode mnie i do tego nie mam z kim pojechać buuu;(
ale Ci zazdroszcze
dziękować
Spacerek fajowy fajowy, pogodę też mieliśmy bajeczną. A Ty nie rozpaczaj, wszystko w życiu jest możliwe. Zakasaj rękawy i bierz się za jakiegoś faceta, który zawiezie Cię nad morze Głowa do góry, w odpowiednim czasie znajdzie się ten jedyny.

Cytat:
Niuniuska- jakie fajne, klimatyczne zdjęcia! A Ty ślicznie na nich wyglądasz
dziękuję

Cytat:
Przy okazji, dzielę się z Wami fajnym i prostym przepisem na obiad (właśnie się zajadam ). Wymieszałam po łyżeczce miodu i musztardy, posmarowałam tym filet z ryby, zwinęłam go w roladkę i spięłam wykałaczkami. Później zawinęłam go w folię i piekłam w piekarniku ok. 25 minut. Z surówką i kaszą gryczaną- pychotka.
Mniaaaam, brzmi pysznie. Nie przeszkadza Ci mam nadzieję, że za jakieś 3 h stawiam się u Ciebie na obiedzie? Zapas rybek masz?

ps. warto było wstawić trochę fotek, ale połechtałyście moje ego <hahaha> od razu człowiekowi lepiej, to działa prawie jak darmowa terapia ;-)))

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-08-23 o 16:40
Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 16:52   #4653
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Tą laską w bikini to mam być oczywiście JA? (może upichcę mu same piersi?) Do mnie też te cukierki nie przemawiają, banalne to... Za to upichcić mu coś mogę... Czekam na link kuchareczko
Proszę Cię uprzejmie: http://www.wielkiezarcie.com/recipe27412.html

Cytat:
kochana, to serwuje mu na deser! Niech chłopak wie, że raz do roku święto jest!
(musiałabym chyba kupić z 50 m wstążki i metrową kokardę, żeby zasłonić moje sadełko
)
Czubek

Cytat:
Mniaaaam, brzmi pysznie. Nie przeszkadza Ci mam nadzieję, że za jakieś 3 h stawiam się u Ciebie na obiedzie? Zapas rybek masz?
Już wyjmuję rybkę z zamrażarki i nakrywam do stołu Czy mam powiedzieć jakie jest moje ulubione wino? Bo chyba tak z pustymi rękami nie przyjedziesz?

Cytat:
ps. warto było wstawić trochę fotek, ale połechtałyście moje ego <hahaha> od razu człowiekowi lepiej, to działa prawie jak darmowa terapia ;-)))
Darmowa??? Kto Ci takich bzdur nagadał? Fakturkę już do Ciebie pocztą wysłałyśmy
Stary 2009-08-23, 16:59   #4654
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękować bardzo O kurde to ciacho wygląda fantastycznie, ale powalił mnie tekst w przepisie... "Krem na piersi" ahahaha Chyba z ciekawości poszukam męskich odpowiedników tego ciasta, ciekawa jestem...... efektu końcowego

Cytat:
Już wyjmuję rybkę z zamrażarki i nakrywam do stołu Czy mam powiedzieć jakie jest moje ulubione wino? Bo chyba tak z pustymi rękami nie przyjedziesz?
No pfff. Kochana, ja już zgrzewkę wódki załatwiłam! Jak się bawić to się bawić!

Cytat:
Darmowa??? Kto Ci takich bzdur nagadał? Fakturkę już do Ciebie pocztą wysłałyśmy
o fakinszit. To się wkopałam! Jak widać nie ma nic za darmo

Stary 2009-08-23, 17:06   #4655
Limonka1987
Zakorzenienie

Żebyś nie traciła swojego cennego czasu na szukanie: http://www.wielkiezarcie.com/recipe37796.html

A fakturką się nie martw- po znajomości policzyłyśmy Cię ulgowo
Stary 2009-08-23, 17:11   #4656
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Żebyś nie traciła swojego cennego czasu na szukanie: http://www.wielkiezarcie.com/recipe37796.html
ahahahaaha padłam nie wstanę, nie no ten moher (tzn. ja mówię na to - koperek - na klacie i gdzie indziej) boski!
"Bokserki mozna wyposazyc w dodatkowe akcesoria uzywajac w tym celu banana i dwoch winogron."

Edit.
Dziewczyny, jak kiedyś Mój mi się oświadczy... to zrobicie mi takie cacko (tzn. Raula) na wieczór panieński? ahahahahaz dodatkowymi akcesoriami rzecz jasna!

Czas edycji: 2009-08-23 o 17:14
Stary 2009-08-23, 17:12   #4657
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
hey mała nie becz !!!!! zjawi się w odpowiednim czasie trzeba tylko w to wierzyc .....
Cytat:
Spacerek fajowy fajowy, pogodę też mieliśmy bajeczną. A Ty nie rozpaczaj, wszystko w życiu jest możliwe. Zakasaj rękawy i bierz się za jakiegoś faceta, który zawiezie Cię nad morze Głowa do góry, w odpowiednim czasie znajdzie się ten jedyny.
czekam z niecierpliwoscia ;D

Cytat:
Tysia1907 tez widzialam ten film genialny jest moja kuzynka ma sterte takich filmow
a co do tego morza to moze w nastepne wakacje jak schudniemy to wbijemy sie w jakies sexi bikini i zawojujemy cale wybrzeze? w sumie i tak mieszkamy niedaleko siebie
oj tak haha:P:P:P:P
ja wejde do wody a wtedy....woda sie rozstapi i wypłynei cala na brzeg
a to ze meiszkamy tak blisko siebie i ocenaijac nasze okolice to co najwyzej mzoemy sobie pojechac nad wisłok, albo inna kałuże

O BOZE_NAPADAM NA TWOJA KUZYNKE!!!!!!!!!!!!! jakei jeszcze ma filmiki? kocham wszysko co temu pochodne;d jakei ma tytuly, mzoe chociaz pościagam jakeis godne obejzenia))))
Stary 2009-08-23, 17:24   #4658
ines85
Zadomowienie

Nie no dziewczyny jesteście boskie
Te ciasta Limonko rewelacja
Tak sobie teraz siedze i myslę że fajnie by było kiedyś się spotkac w realu
A Ty Niuniuska z tą 50 m wstążką to przesadziłaś spokojnie 5 m by starczyło a tak to TŻ za duzo roboty by miał
Stary 2009-08-23, 17:34   #4659
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
czekam z niecierpliwoscia ;D
Te czekanie moja droga to na nic. Cycki do przodu, kur*iki w oczy i goł goł na facetów!

Cytat:
A Ty Niuniuska z tą 50 m wstążką to przesadziłaś spokojnie 5 m by starczyło a tak to TŻ za duzo roboty by miał
e tam. On by sobie rozwiązywał, a ja w tym czasie mogłabym..... np. zrobić sobie paznokcie albo coś

Stary 2009-08-23, 17:49   #4660
virginia
Zakorzenienie

Bry moim ulubionym wizażankom
Zaraz po tym, jak napisałam porannego posta, mieliśmy telefon od rodzinki z Białego, że przyjechali na urlopik w okolice i że zaraz u nas będą. Wpadli więc z odwiedzinkami, niestety zeszło się na tematy rodzinne (....). Potem pojechałam jednak na ten basen, bo teraz ma być przez tydz. jakaś przerwa technologiczna, więc chciałam jeszcze wykorzystać ten ostatni raz. A potem poszliśmy z TŻetem w odwiedzinki do brata i jego rodzinki. Czytałam Marysi bajki i wierszyki i bawiłyśmy się w chowanego. Ech....kiedy ja się wreszcie doczekam swoich dzieci?.... A @ oczywiście znowu dostałam po 5 tygodniach i już zaczynałam sobie nadzieje robić.... No ale dość o tym. Są teraz u nas 'Dni Suwałk' i nie wiem, czy nie wybiorę się wieczorem na koncert Ryśka Rynkowskiego, nie żebym była jakąś jego wielką fanką, ale....I bratowa mnie ciągnie .

Niuniusiu świetne fotki, widzę, że wypad udany!!

Tysiu widzę, że płaczesz na filmach jak ten przysłowiowy bóbr - zupełnie tak, jak ja.

Limonko, dzwoń do studenta dzwoń . No i dzięki za podpowiedź co zrobić na obiad w najbliższej przyszłości - akurat rybkę, miód i musztardę jeszcze posiadam w kuchni (która ostatnio generalnie świeci pustkami) .
Cytat:

Edit.
Dziewczyny, jak kiedyś Mój mi się oświadczy... to zrobicie mi takie cacko (tzn. Raula) na wieczór panieński? ahahahahaz dodatkowymi akcesoriami rzecz jasna!

Niuniusiu, już my nie tylko Raula Ci zrobimy w Twój wieczór panieński, już Ty się nie martw o naszą fantazję

Cytat:
Tak sobie teraz siedze i myslę że fajnie by było kiedyś się spotkac w realu
No toż przecież cały czas mówię, że u mnie chata wolna . A i przy okazji miałabym wykręt dla teściowej, która już się zapowiedziała (tym razem to zrobiła...) na 31.08. (a sprawę mają 02.09.). Któraś wolna w tym terminie?

Lecę na podwieczorek.
Miłego niedzielnego wieczorku!!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 18:09   #4661
fiolusiek
Zakorzenienie

ale macie pomysly

Tysia do wakacji 2010 masz czas schudnac przynajmniej 20 kg- to jest twoj plan minimum i taki postaw sobie cel i sie go trzymaj bo jak nie to wiesz...bedzie lanie
Stary 2009-08-23, 19:39   #4662
virginia
Zakorzenienie

A ja doła zapałam..........
I kicha...........
Stary 2009-08-23, 19:50   #4663
ines85
Zadomowienie

Cytat:
No toż przecież cały czas mówię, że u mnie chata wolna . A i przy okazji miałabym wykręt dla teściowej, która już się zapowiedziała (tym razem to zrobiła...) na 31.08. (a sprawę mają 02.09.). Któraś wolna w tym terminie?
no tak ale fajnie by było jakby wszystkie się zebrały a nie 2 na krzyż

Cytat:
I kicha...........
kurcze ja też ;/ nie lubię niedziel ...nigdy ich nie lubiłam....

poszłam sobie do Tesco i kupiłam płytę DVD i zgrywam sobie zdjęcia z kompa oraz brzoskiwinki i zjadałm juz 3
Stary 2009-08-23, 19:52   #4664
Kostka09
Zakorzenienie

Witajcie kochane
ale dzisiaj postow ja po sniadaniu padlam spac i spalam do 15 niezle jakos wymeczona bylam, a potem zasiadlam w ogrodku z ksiazka

niuniuska - sliczne zdjecia a ty jestes zgrabna lasencja jak sie znalazlas na watku -30kg ile schudlas kochana??

tysia - nie bylas nad morzem?? bierz jakis znajomych i ruszaj chocby na pare dni, nawet jakbys w przemyslu mieszkala to zajedziesz w 12h a z krosna to juz nie tak daleko

wiecie tak sobie tez pomyslalam jak niuniuska z ta wodka wyjechalaze trzeba by sie spotkac i pomyslalam, ze moze latwiej byloby nam sie zjechac na slasku u mnie?? mam baze malinn ze slaska, blokerka ze slaska, limonka z warszawy wpada w pociag 3 godzinki i jest, z okolic krosna (tysia, fioluskiek) dziewczyny tez by dojechaly bo do krakowa nie maja tak daleko?? niniuska i mamrotka, mrofka skad jestescie?? virginia mialaby kawalek ale i tak chciala krakow zobaczyc co myslicie moze by to wypalilo??? kto jeszcze skad??ines??

limonka - jestem za rob zdjecia na silowni z ukrycia i bedziemy oceniacza ktorego najpierw sie brac

Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 19:53   #4665
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
I kicha...........
witaj w klubie
Stary 2009-08-23, 19:53   #4666
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
I kicha...........
jak to dola?? co sie stalousmiech proszę
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 20:09   #4667
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
wiecie tak sobie tez pomyslalam jak niuniuska z ta wodka wyjechalaze trzeba by sie spotkac i pomyslalam, ze moze latwiej byloby nam sie zjechac na slasku u mnie?? mam baze malinn ze slaska, blokerka ze slaska, limonka z warszawy wpada w pociag 3 godzinki i jest, z okolic krosna (tysia, fioluskiek) dziewczyny tez by dojechaly bo do krakowa nie maja tak daleko?? niniuska i mamrotka, mrofka skad jestescie?? virginia mialaby kawalek ale i tak chciala krakow zobaczyc co myslicie moze by to wypalilo??? kto jeszcze skad??ines??
ja z centrum między łodzią a warszawą
Stary 2009-08-23, 20:36   #4668
fiolusiek
Zakorzenienie

mam newsa dnia juz niedlugo kroi mi sie pierwsza od dawna randkaa ja nie mam sie w co ubrac
Stary 2009-08-23, 21:07   #4669
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Te czekanie moja droga to na nic. Cycki do przodu, kur*iki w oczy i goł goł na facetów!
a hahahaah zle przeczytałam hahaha....cycki do przodu, kur-iki w oczy i goła na facetów hahahahah, se mysle hahah co Ty piszeszz, goła to ja napewno nic nie zdziałam hahahahaha:P:P:P:P:P

Cytat:

Tysiu widzę, że płaczesz na filmach jak ten przysłowiowy bóbr - zupełnie tak, jak ja.
jak bóbr to malo powiedziane;d jak cale stado zdesperowanych bobrów, bobrek i bobratek
Cytat:
Tysia do wakacji 2010 masz czas schudnac przynajmniej 20 kg- to jest twoj plan minimum i taki postaw sobie cel i sie go trzymaj bo jak nie to wiesz...bedzie lanie
wiem słonko:P w obecnej sytuacji Ciebei sie najbardzoj boje;p bo masz najblizej do mnie, i jako pierwsza mozesz zamienić pogruszki w czyn hihihi

Cytat:
I kicha...........
Cytat:
kurcze ja też ;/ nie lubię niedziel ...nigdy ich nie lubiłam....
Cytat:
witaj w klubie
kochane!!!! nie miejcie doła!!!!!!!!!
nie am sensu!!!! miałam przez godzine po obejrzeniu filmu o wielkiej milosci i przeanalizowaniu ze u mnei taka byla tylk oz mojeje strony w pewnym kerunku i jakos tak mnei rozlozylo, ale sie uleczyłam;D leciala przypadkowow w radiu piosenka PITBULL-I KNOW YOU WANT ME;D i jak sobie dałam na ful i jak mnei zaczeła energia roznosic to ja jedna wiem haha;D nastepnie weszlam na net i jeszcze z 15 razy pod rzad dałam ta piosenke na ful i skakalam po pokoju jak dalnek;D swoja droga ze mialam co kila minut pielgrzymki do pokoju zebym przyciszyła, i z pytaniem czy z moja glowa wszysko ok;D ale mam to gdzies;D puszczam wlaśnie ją kolejny raz hihihi;D
spsobujcie-moze i was uleczy kochane

Cytat:
tysia - nie bylas nad morzem?? bierz jakis znajomych i ruszaj chocby na pare dni, nawet jakbys w przemyslu mieszkala to zajedziesz w 12h a z krosna to juz nie tak daleko

nie byłam słonce gdyż nei mam z kim!!! przyjaciele dupe na mnei wypieli, a Ci co nei wypieli to ne ipzyajznie sie z nimi na tyle, zeby ich poprosic zeby zmienili swoje plany tylko po to bym ja morza kawalek widziala;( może kiedys bedzie mi dane zoabczyc

Cytat:
mam newsa dnia juz niedlugo kroi mi sie pierwsza od dawna randkaa ja nie mam sie w co ubrac
o WOOOOOOWEK
ale super;D
nakładałam sobie wlasnei na pyszczek naseczke typu peel-off i jak przeczytalam Twoj post to mi ten glut na klawiature spadł;D bedziesz mi kupować nową hihi:P:P:P

opowiadaj z kim jak gdzie kiedy i dalczego beze mnie ;D
Stary 2009-08-23, 21:24   #4670
fiolusiek
Zakorzenienie

Tysia1907nie lubie maseczek peel-off co do randki to dopiero takie podchody i wszystko ku temu zmierza
Stary 2009-08-23, 21:26   #4671
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Bry moim ulubionym wizażankom
Zaraz po tym, jak napisałam porannego posta, mieliśmy telefon od rodzinki z Białego, że przyjechali na urlopik w okolice i że zaraz u nas będą. Wpadli więc z odwiedzinkami, niestety zeszło się na tematy rodzinne (....). Potem pojechałam jednak na ten basen, bo teraz ma być przez tydz. jakaś przerwa technologiczna, więc chciałam jeszcze wykorzystać ten ostatni raz. A potem poszliśmy z TŻetem w odwiedzinki do brata i jego rodzinki. Czytałam Marysi bajki i wierszyki i bawiłyśmy się w chowanego. Ech....kiedy ja się wreszcie doczekam swoich dzieci?.... A @ oczywiście znowu dostałam po 5 tygodniach i już zaczynałam sobie nadzieje robić.... No ale dość o tym. Są teraz u nas 'Dni Suwałk' i nie wiem, czy nie wybiorę się wieczorem na koncert Ryśka Rynkowskiego, nie żebym była jakąś jego wielką fanką, ale....I bratowa mnie ciągnie
No to chyba miałaś fajny dzionek! Byłaś na Ryśku?
Kochana, a co do @ i Waszych starań... mam takie niedyskretne pytanie (możesz mnie zbić ) byłaś już z tymi problemami u gina? Główka do góry! Wierzę w to, że w końcu się uda i będziesz najlepszą mamuśką pod słońcem! (mamrotka oczywiście też

Cytat:
Niuniusiu świetne fotki, widzę, że wypad udany!! -> dziękuję Tak udany i to bardzo
Niuniusiu, już my nie tylko Raula Ci zrobimy w Twój wieczór panieński, już Ty się nie martw o naszą fantazję
ehehehe w to akurat wierzę
Oj kochana u mnie to kiepsko z terminami;/. Znów wybywam w najbliższy weekend (a to chyba końcówka sierpnia)... w sumie to niedaleko Ciebie, do Augustowa

Cytat:
polać jej, dobrze gada!

Cytat:
I kicha...........
Ejjj kochana, nie smutać się Dołkom i dołeczkom mówimy stanowczo niee!

Cytat:
niuniuska - sliczne zdjecia a ty jestes zgrabna lasencja jak sie znalazlas na watku -30kg ile schudlas kochana??
dziękuję
Jak się tu znalazłam? A tak wyszło, że jak werka założyła wątek to od razu przypadło mi do gustu towarzystwo i fajna atmosfera tu była od początku więc szybko się zadomowiłam. Przyjęto mnie tutaj ciepło chociaż miałam do zrzucenia nie 30 a jakieś 15 kg. Gdy tu dołączyłam rok temu ważyłam 72,5 kg, zrzuciłam jakieś 12 kg. Teraz próbuję zejść do 58/59 kg. No i nie wyobrażam sobie lepszego miejsca na wizażu niż nasz wątek, tyle tu wspaniałych kobitek, że nawet jak dojdę do swojej wagi to się stąd nie ruszam

Cytat:
Ja jestem z tych okolic co virginia północny- wschód (dokładnie to mieszkam POD virginią hihi - Białystok). Ja pisałam się też na to spotkanie u virginii, ale tak wyszło, że praktycznie każdy weekend tych wakacji nie ma mnie w domu...
Pomysły ze spotkaniem czy to na śląsku czy nad jeziorami są super, tylko myślę, że ciężko nam będzie wszystkim wybrać dogodny termin. Musimy nad tym w końcu gorąco podyskutować i cosik zdecydować

Cytat:
OOoo łojojo, z panem M.? Czzzzaaad! Nie masz się w co ubrać, to idź nago pan M. na pewno będzie zadowolony. A tak na poważnie to leć na jakieś mini zakupy, kup fajną bluzeczkę, jakieś dodatki i na pewno zrobisz na nim wrażenie

Bosszzzzzz, u Was też tak zimno? Właśnie wróciłam do chatki i grzeję się pod kocykiem bo zzzzzziiiimnooooo jak w lodówie. Chyba trzeba coś golnąć na rozgrzanie To co pijemy laski?

Czas edycji: 2009-08-23 o 21:31
Stary 2009-08-23, 21:32   #4672
fiolusiek
Zakorzenienie

Ja juz pije mineralke caly dzien i zaraz ja skoncze

Nie mam wogole pomyslu na stroj
Stary 2009-08-23, 21:47   #4673
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
a hahahaah zle przeczytałam hahaha....cycki do przodu, kur-iki w oczy i goła na facetów hahahahah, se mysle hahah co Ty piszeszz, goła to ja napewno nic nie zdziałam hahahahaha:P:P:P:P:P
ahahahaha (głodnemu chleb na myśli;P) możesz i goła, nie widzę żadnego problemu

Cytat:
nie byłam słonce gdyż nei mam z kim!!! przyjaciele dupe na mnei wypieli, a Ci co nei wypieli to ne ipzyajznie sie z nimi na tyle, zeby ich poprosic zeby zmienili swoje plany tylko po to bym ja morza kawalek widziala;( może kiedys bedzie mi dane zoabczyc
Tysiu, mówisz tak jakbyś była co najmniej koło 80tki Pojedziesz nad te morze, pojedziesz, nie dygaj kochana (albo morze przyjedzie do Ciebie bo się klimat ociepla i wielkie buuum może być i nam wyleje wszystko;P tfu tfu).

Cytat:
o WOOOOOOWEK
ale super;D
nakładałam sobie wlasnei na pyszczek naseczke typu peel-off i jak przeczytalam Twoj post to mi ten glut na klawiature spadł;D bedziesz mi kupować nową hihi:P:P:P
zliż dziada zliż i..... powiedz jak smakował!

EDIT. Zapomniałam spytać. Laski, macie jakieś fajne przepisy na jakąś wyżerkę z cukinii ?

Czas edycji: 2009-08-23 o 21:50
Stary 2009-08-23, 22:14   #4674
virginia
Zakorzenienie

Cytat:
No to chyba miałaś fajny dzionek! Byłaś na Ryśku?

W końcu nie, przez tego doła :/.

Kochana, a co do @ i Waszych starań... mam takie niedyskretne pytanie (możesz mnie zbić ) byłaś już z tymi problemami u gina? Główka do góry! Wierzę w to, że w końcu się uda i będziesz najlepszą mamuśką pod słońcem! (mamrotka oczywiście też

Niuniusiu, jeszcze nie byłam, bo przez nasze ostatnie jazdy z teściami to chyba trudno powiedzieć, że się staramy. Tzn. jak wypadnie to wypadnie, nie wyliczam sobie jakoś konkretnie itd. zwłaszcza, że cykl mi się trochę rozregulował. Myślisz, że powinnam pójść? Tzn. wiem, że powinnam bo i tak muszę zrobić cyto, ale czy akurat z tym?

Oj kochana u mnie to kiepsko z terminami;/. Znów wybywam w najbliższy weekend (a to chyba końcówka sierpnia)... w sumie to niedaleko Ciebie, do Augustowa

O widzisz to grzechem byłoby nie zajechać do mnie . Tyle, że TŻet od środy bierze wolne i marzy nam się jakiś chociaż mini-wyjaździk, choćby do głupiego B-stoku (bez obrazy...) więc nie wiem, jak akurat z następnym weekendem będzie. Zobaczymy jeszcze, nie?

dziękuję
Jak się tu znalazłam? A tak wyszło, że jak werka założyła wątek to od razu przypadło mi do gustu towarzystwo i fajna atmosfera tu była od początku więc szybko się zadomowiłam. Przyjęto mnie tutaj ciepło chociaż miałam do zrzucenia nie 30 a jakieś 15 kg. Gdy tu dołączyłam rok temu ważyłam 72,5 kg, zrzuciłam jakieś 12 kg. Teraz próbuję zejść do 58/59 kg. No i nie wyobrażam sobie lepszego miejsca na wizażu niż nasz wątek, tyle tu wspaniałych kobitek, że nawet jak dojdę do swojej wagi to się stąd nie ruszam

Fajna ta Twoją wątkowa historia
.

Cytat:

kochane!!!! nie miejcie doła!!!!!!!!!
nie am sensu!!!! miałam przez godzine po obejrzeniu filmu o wielkiej milosci i przeanalizowaniu ze u mnei taka byla tylk oz mojeje strony w pewnym kerunku i jakos tak mnei rozlozylo, ale sie uleczyłam;D leciala przypadkowow w radiu piosenka PITBULL-I KNOW YOU WANT ME;D i jak sobie dałam na ful i jak mnei zaczeła energia roznosic to ja jedna wiem haha;D nastepnie weszlam na net i jeszcze z 15 razy pod rzad dałam ta piosenke na ful i skakalam po pokoju jak dalnek;D swoja droga ze mialam co kila minut pielgrzymki do pokoju zebym przyciszyła, i z pytaniem czy z moja glowa wszysko ok;D ale mam to gdzies;D puszczam wlaśnie ją kolejny raz hihihi;D
spsobujcie-moze i was uleczy kochane
Cała Tysia . Powaliłaś mnie swoim postem. Też tak robiłam jak byłam młodsza - muzyka na full, w łapkę dezodorant (czyt.mikrofon ), jakieś tańce wygibańce i darcie się wniebogłosy. Może powinnam znowu zacząć to praktykować?

Cytat:
Już czekam na pikantną relację

Cytat:
jak to dola?? co sie stalousmiech proszę
A jak zwykle....Po rozmowie z rodzinką z Białego o teściach, a przede wszystkim teściu. Po tym jak TŻet powiedział, że chcielibyśmy mieć w końcu spokój i się od tego 'uwolnić' a ciotka na to, że nigdy się nie uwolnimy, bo to ojciec. I że uciekliśmy od problemu kupując mieszkanie. Że jak byśmy zostali tam, to mielibyśmy większą motywację, żeby coś z teściem zrobić (zmusić do leczenia czy coś). Nie wiem dlaczego tak ciężko zrozumieć, że nas to też boli? Że tam istna psychoza była. Że chodziło się po domu z wybitym numerem na policję w komórce....I wszyscy niby to wiedzą, ale tak naprawdę chyba mało kto rozumie. A ja mam dość brania odpowiedzialności za wszystko i wszystkich. Teść sam sobie odgradza drogę do nas. To działa w dwie strony, go też nie obchodzi, gdzie mieszkamy, co się z nami dzieje, jak przychodzimy do psów to nas wygania itd. Nie rozumiem dlaczego to my mamy rozwiązywać takie problemy? No więc wreszcie ta wypowiedź ciotki, że moglibyśmy coś uzyskać mieszkając tam dłużej skwitowałam komentarzem: no oczywiście, kosztem swojego zdrowia. Mogliśmy się znaleźć po jakimś dodatkowym miesiącu mieszkania z teściem w psychiatryku. (....) Ciotka niby nie miała nic złego na myśli, ale takie rady?.... Sugerowała też, żeby próbować pogadać z 'poplecznikami' ojca, którzy przecież tylko go podjudzają, w tym przeciw nas. To o czym my mamy z nimi rozmawiać?....
Przepraszam dziewczyny, że ja znowu o tym samym, ale dziś po prostu ciotka zwerbalizowała to, czego się obawiam od dawna - czy my w ogóle będziemy mieć kiedykolwiek spokój?.......
I jeszcze raz przepraszam, że Wam znowu o tym wszystkim piszę, ale nie mam w sumie z kim o tym pogadać. TŻet jak tylko widzi mnie w złym nastroju i dowiaduje się, że to z tego a nie innego powodu, denerwuje się, mówi 'czy my musimy o tym rozmawiać?' itd. Moi rodzice chyba też tak do końca nie rozumieją, co się dzieje. W ogóle wszyscy myślą, że chodzi tu tylko o ten podział majątku, i że jak to się w końcu stanie, to będziemy wszyscy superhiper happy. Eh...Nie warto chyba nawet komentować......
No już, zamykam się.
Co do spotkania na Śląsku Kostko, to ja narazie nic nie będę pisać. Zobaczę, jak reszta dziewczyn. Bo na spotkanko u mnie niestety na początku też były chętne wszystkie. Więc nie wiem, czy to wypali a ja mam do Ciebie naprawdę spory kawałek. ....

Edytowane przez virginia
Czas edycji: 2009-08-23 o 22:16
Stary 2009-08-23, 22:29   #4675
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Tysia1907nie lubie maseczek peel-off co do randki to dopiero takie podchody i wszystko ku temu zmierza
tez jej nie lubie, a zwłaszcza na klawiaturze;p;p
to podchodz podchodz, może jakei dzieci z tego bedą;D

Cytat:

polać jej, dobrze gada!

bez emocji:P:P:P:P

huda szkapa

Bosszzzzzz, u Was też tak zimno? Właśnie wróciłam do chatki i grzeję się pod kocykiem bo zzzzzziiiimnooooo jak w lodówie. Chyba trzeba coś golnąć na rozgrzanie To co pijemy laski?
tez zimno;D oł jeee;D lodowka rządzi;D nei msuze sie do neij przeprowadzac-ona przyszla do men ihahhhahah;D

Cytat:
Nie mam wogole pomyslu na stroj
to idz jak juz niuńka pisała nago nago nagondoli;D

Cytat:
ahahahaha (głodnemu chleb na myśli;P) możesz i goła, nie widzę żadnego problemu

GŁODNY DLODNEMU ZAWSZE WYPOMNI

Tysiu, mówisz tak jakbyś była co najmniej koło 80tki Pojedziesz nad te morze, pojedziesz, nie dygaj kochana (albo morze przyjedzie do Ciebie bo się klimat ociepla i wielkie buuum może być i nam wyleje wszystko;P tfu tfu).

to juz ja wole jechac do neigo niżeli ono mialo by zawitać w bieszczadki:P
zliż dziada zliż i..... powiedz jak smakował!

a TY kochana to nei za bardzo wybujałą masz wyobraźnie;p;p;p
czy moze jakaś neiwyżyta dziś jesteś

EDIT. Zapomniałam spytać. Laski, macie jakieś fajne przepisy na jakąś wyżerkę z cukinii ?
ja robiłam wczoraj leczo;D superkowe było

Cytat:

Cała Tysia . Powaliłaś mnie swoim postem. Też tak robiłam jak byłam młodsza - muzyka na full, w łapkę dezodorant (czyt.mikrofon ), jakieś tańce wygibańce i darcie się wniebogłosy. Może powinnam znowu zacząć to praktykować?
kochana;D ja za mikrofon zawsze miałam szczotke do włosów ale wiesz czasy poszły do przodku terez mam mikroport (czyt bez ncizego )
koneicznie musisz wrocic do tego, jak wszystkim tu wiadomo straszna złośnica ze mnie, i tylko muzyka jest mnei w stanie uspokoic
Stary 2009-08-23, 22:29   #4676
olcia_czwa
Raczkowanie

Cześć kobitki
Dawno mnie tu nie było (dzięki za kopniaka na nk ), więc wpadłam się przywitać.
U mnie jakoś tak strasznie dołująco ostatnio. Dieta poszła w las dawno temu - przez cztery miesiące dietowania wróciłam tylko do wagi sprzed ciąży - w ciągu pierwszego, a potem jedno wielkie NIIIC. No i się poddałam. A teraz patrzeć już na siebie nie mogę, ale pomysłów i zapału niestety brak. Buuu. Wczoraj miałam urodzinki, ale jakoś nie poprawiło mi to nastroju, a wręcz przeciwnie. Ja już sama nie wiem co z sobą zrobić, bo moje odbicie w lustrze mnie dobija... Tak więc zniknęłam, bo wstyd było się przyznać,a czytając Wasze posty o świetnych wynikach tylko się dołowałam... Przepraszam.

Mamrotko jak się czujesz? Jak tam dzidziuś?

Fiolusiek - gratuluję rezultatu wagowego. Tylko pozazdrościć...

Przepraszam, że piszę troszki wyrwana z kontekstu, ale nie było mie tu jakieś... 90 stron.

Edytowane przez olcia_czwa
Czas edycji: 2009-08-23 o 22:32
olcia_czwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 22:52   #4677
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Też tak robiłam jak byłam młodsza - muzyka na full, w łapkę dezodorant (czyt.mikrofon ), jakieś tańce wygibańce i darcie się wniebogłosy. Może powinnam znowu zacząć to praktykować?
Pewnie, że tak, jeśli tylko poprawi Ci to humor to działaj! Ciekawe co na to Twój Tż hehe

virginio, kochana nie masz za co przepraszać. Od tego tu jesteśmy, żeby się wspierać. Co do rad cioci, nie dziwię się, że zrobiło Ci się przykro... Nie chcę nikogo osądzać, nie wiem, czy dobrze myślę, ale wygląda na to, że najłatwiej/najwygodniej jest patrzeć cioci na to wszystko z boku, z zupełnie innej perspektywy niż Wy. Mówiąc to, że powinniście zrobić to i tamto bo to obowiązek... nie wyobrażała chyba sobie co Wy przeżywaliście będąc w samym środku tego piekła. Nie wiem, hmmm, myślała, że młode małżeństwo będzie do końca życia borykać się z nieprzespanymi nocami, stresem i piekłem, które urządza teść bo to tylko Wasz obowiązek?! Eeek. Moim skromnym zdaniem, wy macie swoje życie i musicie dbać o swoje szczęście, a najwyraźniej ciocia ocenia i bierze pod uwagę tylko to, co widzi na zewnątrz, czyli odizolowanego teścia, który sam boryka się z alkoholizmem. Z jednej strony rozumiem jej rady związane z tym, że trzeba mu pomóc, bo alkoholizm to choroba, z której naprawdę trudno wyjść samemu, ale z drugiej strony pewnie próbowaliście już różnych metod perswazji... Poza tym, łatwiej jest jej mówić, co ktoś powinien zrobić bo sama nie musi podejmować żadnych działań i decyzji. No, ale tak się zastanawiam... Ciężko jest zmusić alkoholika do leczenia, a jeśli nie wyrazi na to swojej własnej woli, to praktycznie nie da się nic zrobić. Na siłę nigdzie go nie przyjmą. Ojciec Tż-ta nie ma jakiegoś brata czy rodziny, która mogłaby przemówić mu do rozumu? Może gdy skończy się ta cała afera z majątkiem i sądem, to może wtedy warto by ktoś spróbował z nim pogadać na spokojnie, oczywiście jeśli będzie trzeźwy... Niech ciocia pogada lepiej z osobami, które mniej doświadczyły cierpień ze strony teścia i je namówi, może one coś zdziałają w tej kwestii... Mam nadzieję, że wtedy w końcu zrozumie swoje błędy, podda się leczeniu i da Wam święty spokój... Narazie nie prorokuj żadnych czarnych wizji, nie martw się na zapas. Ja wierzę, że po tych wszystkich zakończonych sprawach w sądzie, jakoś Wam się życie wyprostuje...
A co do wizyty u gina, na pewno nie zaszkodzi a może pomóc. Chociaż faktycznie, wszystkie stresy które nieustannie Was dotykają mogą mieć związek z problemami z zajściem w ciążę. Mam nadzieję, że to jest przyczyną, ale do gina warto zajść się przebadać tak dla świętego spokoju Głowa do góry kochana, ja trzymam kciuki za Was!!!

Czas edycji: 2009-08-23 o 22:57
Stary 2009-08-23, 23:56   #4678
mrofka
wizażowy robalek

Dobryj wiecier

Fiolusiek - zazwyczaj tak jest, że faceci mają mnóstwo wymagań co do kobiety, szukają laski z kosmosu, a sami kurcze nie są jakimiś Adonisami. Cóż... to wielgaśne męskie ego... No i gratuluję randencji!!!

Niuniuska - śliczne fotki Jaki lachon z Ciebie! Uuuuuła
a co do tej kokardy i prezentu ...
http://www.ministerstwogadzetow.com/...a-kokarda.html

Tysia - odebrałam zaproszenie I miłość przyjdzie napewno... ja też jestem samotna. Czasem może brakuje mi czułości, ale stwierdziłam ostatnio, że na razie bycie singlem mi pasuje, bo nie jest tak źle Mam dużo czasu dla siebie, nikt mi nie jęczy nad uchem, a na imprezie nie muszę siedzieć tylko z jednym osobnikiem Posłuchaj piosenki Beyonce - Single Ladies - zawsze mnie wprawia w dobry nastrój

Kostko - ja jestem z okolic Warszawy, więc wystarczy, jak dojadę pociągiem kilka stacji na śródmieście, potem wpadam w pośpiech i jadę

olcia_czwa - witamy ponownie

Virginio kochanie, od tego jesteśmy, by się wzajemnie wspierać Chyba każda z nas się przyzwyczaiła do tego, że codziennie naskrobie posta o tym, co się u niej dzieje A my wzajemnie sobie odpowiadamy W końcu jesteśmy trochę jak rodzina już tutaj

Ja dzisiaj zostałam zaproszona na wesele we wrześniu. Jako towarzysząca... Byłam w szoku, że padło na mnie. Zaprosił mnie syn znajomych moich rodziców. W sumie zgodziłam się z grzeczności, bo Adonis z niego to nie jest Ale mam nadzieję, że będzie fajnie

Wiecie, trochę przestałam się bać matury... jeśli napiszę maturę tak jak napisałam w tym roku pilotaże maturalne (u mnie w szkole są takie jakby próbne matury w 2 klasie...) to będzie naprawdę super

Tak bardzo chciałabym się dostać na studia dzienne... mmm...

Dziewczyny, jak nie mam jeszcze którejś na NK, to mnie zapraszajcie - mam swój nick w profilu, bo tak na mnie wołają w szkole Tylko wyślijcie mi PW ze swoim nickiem, żebym skojarzyć osóbkę mogła

Muah!
mrofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 06:10   #4679
Tysia1907
Zadomowienie

Wstawajcie kozy
Stary 2009-08-24, 06:29   #4680
fiolusiek
Zakorzenienie

Tysia1907 wstalam i zaraz polece po sniadanko do sklepu przyznam sie szczerze ze dzis zjadlam 5 pierniczkow nie wiem co mnie naszlo pewnie wszystko przez stary sentyment do nich.

mam kolejnego newsa dzis waga pokazala mi 72.8 az mnie zatkalo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości