|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie -30 kg. Zapraszamy na kontynuacje wątku;) cz2
Tysia1907 tez widzialam ten film genialny jest
a co do tego morza to moze w nastepne wakacje jak schudniemy to wbijemy sie w jakies sexi bikini i zawojujemy cale wybrzeze? w sumie i tak mieszkamy niedaleko siebie
|
|
|
|
#4652 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Kosteczko, życzę miłego dnia z książką w ręku
... ja póki co przerobiłam całą swoją mini biblioteczkę domową i nie mam co czytaćCytat:
Wybacz kochana, muszę Ci się przyznać. Zdecydowanie wolę opowieści o romansach i seksownych facetach, których podrywasz na siłce, bo że nieźle dajesz tam czadu na tych wszystkich przyrządach to nie ulega wątpliwości i nie podlega dyskusji . Może porób facetom fotki z ukrycia? Popatrzymy na to i owo![]() Cytat:
(może upichcę mu same piersi? ) Do mnie też te cukierki nie przemawiają, banalne to... Za to upichcić mu coś mogę... Czekam na link kuchareczkoCytat:
(musiałabym chyba kupić z 50 m wstążki i metrową kokardę, żeby zasłonić moje sadełko Cytat:
. Każdy ma swój wymarzony typ partnerka/partnerki, ale szukanie dokładnie tego o czym się marzy, to jak szukanie igły w stogu siana.. Przynajmniej takie jest moje zdanie![]() Nie zastanawiaj się nad tym głęboko i uważam, że ewentualny podryw pana M. powinnaś potraktować jako wyzwanie Cytat:
... bo nigdy się nie ruszam więcej niż to jest konieczne;P Miłego dniaCytat:
Nie masz już co zazdrościć bo niedługo sama będziesz śmigać po plaży i dobrze się bawić nad morzem!Cytat:
Ja za rok również wybieram się nad morze, tak to pokochałam, że nie daruję sobie. Chociaż ceny u nas są kosmiczne i coraz poważniej zastanawiam się nad wyjazdem zagranicznym, ale nie wiem czy kasa się znajdzie...Cytat:
Spacerek fajowy fajowy, pogodę też mieliśmy bajeczną. A Ty nie rozpaczaj, wszystko w życiu jest możliwe. Zakasaj rękawy i bierz się za jakiegoś faceta, który zawiezie Cię nad morze Głowa do góry, w odpowiednim czasie znajdzie się ten jedyny. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ps. warto było wstawić trochę fotek, ale połechtałyście moje ego <hahaha> od razu człowiekowi lepiej, to działa prawie jak darmowa terapia ;-)))
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-08-23 o 16:40 |
||||||||||
|
|
|
#4653 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czy mam powiedzieć jakie jest moje ulubione wino? Bo chyba tak z pustymi rękami nie przyjedziesz? ![]() Cytat:
|
|
#4654 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Żebyś nie traciła swojego cennego czasu na szukanie: http://www.wielkiezarcie.com/recipe37796.html
![]() A fakturką się nie martw- po znajomości policzyłyśmy Cię ulgowo
|
#4656 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) "Bokserki mozna wyposazyc w dodatkowe akcesoria uzywajac w tym celu banana i dwoch winogron." Edit. Dziewczyny, jak kiedyś Mój mi się oświadczy... to zrobicie mi takie cacko (tzn. Raula) na wieczór panieński? ahahahahaz dodatkowymi akcesoriami rzecz jasna!
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-08-23 o 17:14 |
|
|
|
|
#4657 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja wejde do wody a wtedy....woda sie rozstapi i wypłynei cala na brzeg a to ze meiszkamy tak blisko siebie i ocenaijac nasze okolice to co najwyzej mzoemy sobie pojechac nad wisłok, albo inna kałuże ![]() O BOZE_NAPADAM NA TWOJA KUZYNKE!!!!!!!!!!!!! jakei jeszcze ma filmiki? kocham wszysko co temu pochodne;d jakei ma tytuly, mzoe chociaz pościagam jakeis godne obejzenia ))))
|
|
|
#4658 |
|
Zadomowienie
|
Nie no dziewczyny jesteście boskie
![]() Te ciasta Limonko rewelacja Tak sobie teraz siedze i myslę że fajnie by było kiedyś się spotkac w realu ![]() A Ty Niuniuska z tą 50 m wstążką to przesadziłaś spokojnie 5 m by starczyło a tak to TŻ za duzo roboty by miał
|
|
#4659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Te czekanie moja droga to na nic. Cycki do przodu, kur*iki w oczy i goł goł na facetów!
![]() Cytat:
|
|
#4660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry moim ulubionym wizażankom
Zaraz po tym, jak napisałam porannego posta, mieliśmy telefon od rodzinki z Białego, że przyjechali na urlopik w okolice i że zaraz u nas będą. Wpadli więc z odwiedzinkami, niestety zeszło się na tematy rodzinne (....). Potem pojechałam jednak na ten basen, bo teraz ma być przez tydz. jakaś przerwa technologiczna, więc chciałam jeszcze wykorzystać ten ostatni raz. A potem poszliśmy z TŻetem w odwiedzinki do brata i jego rodzinki. Czytałam Marysi bajki i wierszyki i bawiłyśmy się w chowanego. Ech....kiedy ja się wreszcie doczekam swoich dzieci?.... A @ oczywiście znowu dostałam po 5 tygodniach i już zaczynałam sobie nadzieje robić.... No ale dość o tym. Są teraz u nas 'Dni Suwałk' i nie wiem, czy nie wybiorę się wieczorem na koncert Ryśka Rynkowskiego, nie żebym była jakąś jego wielką fanką, ale....I bratowa mnie ciągnie ![]() .Niuniusiu świetne fotki, widzę, że wypad udany!! Tysiu widzę, że płaczesz na filmach jak ten przysłowiowy bóbr - zupełnie tak, jak ja. Limonko, dzwoń do studenta dzwoń . No i dzięki za podpowiedź co zrobić na obiad w najbliższej przyszłości - akurat rybkę, miód i musztardę jeszcze posiadam w kuchni (która ostatnio generalnie świeci pustkami) . Cytat:
![]() Cytat:
. A i przy okazji miałabym wykręt dla teściowej, która już się zapowiedziała (tym razem to zrobiła... ) na 31.08. (a sprawę mają 02.09.). Któraś wolna w tym terminie? Lecę na podwieczorek. Miłego niedzielnego wieczorku!!
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
ale macie pomysly
Tysia do wakacji 2010 masz czas schudnac przynajmniej 20 kg- to jest twoj plan minimum ![]() |
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
A ja doła zapałam..........
I kicha...........
|
#4663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze ja też ;/ nie lubię niedziel ...nigdy ich nie lubiłam.... poszłam sobie do Tesco i kupiłam płytę DVD i zgrywam sobie zdjęcia z kompa oraz brzoskiwinki i zjadałm juz 3
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
ale dzisiaj postow ja po sniadaniu padlam spac i spalam do 15 niezle jakos wymeczona bylam, a potem zasiadlam w ogrodku z ksiazkaniuniuska - sliczne zdjecia a ty jestes zgrabna lasencja jak sie znalazlas na watku -30kg ile schudlas kochana??tysia - nie bylas nad morzem?? bierz jakis znajomych i ruszaj chocby na pare dni, nawet jakbys w przemyslu mieszkala to zajedziesz w 12h a z krosna to juz nie tak dalekowiecie tak sobie tez pomyslalam jak niuniuska z ta wodka wyjechala ze trzeba by sie spotkac malinn ze slaska, blokerka ze slaska, limonka z warszawy wpada w pociag 3 godzinki i jest, z okolic krosna (tysia, fioluskiek) dziewczyny tez by dojechaly bo do krakowa nie maja tak daleko?? niniuska i mamrotka, mrofka skad jestescie?? virginia mialaby kawalek ale i tak chciala krakow zobaczyclimonka - jestem za rob zdjecia na silowni z ukrycia i bedziemy oceniac za ktorego najpierw sie brac![]() |
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
mam newsa dnia
juz niedlugo kroi mi sie pierwsza od dawna randka a ja nie mam sie w co ubrac![]()
|
|
|
|
#4669 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kochane!!!! nie miejcie doła!!!!!!!!! nie am sensu!!!! miałam przez godzine po obejrzeniu filmu o wielkiej milosci i przeanalizowaniu ze u mnei taka byla tylk oz mojeje strony w pewnym kerunku i jakos tak mnei rozlozylo, ale sie uleczyłam;D leciala przypadkowow w radiu piosenka PITBULL-I KNOW YOU WANT ME;D i jak sobie dałam na ful i jak mnei zaczeła energia roznosic to ja jedna wiem haha;D nastepnie weszlam na net i jeszcze z 15 razy pod rzad dałam ta piosenke na ful i skakalam po pokoju jak dalnek;D swoja droga ze mialam co kila minut pielgrzymki do pokoju zebym przyciszyła, i z pytaniem czy z moja glowa wszysko ok;D ale mam to gdzies;D puszczam wlaśnie ją kolejny raz hihihi;D spsobujcie-moze i was uleczy kochane ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale super;D nakładałam sobie wlasnei na pyszczek naseczke typu peel-off i jak przeczytalam Twoj post to mi ten glut na klawiature spadł;D bedziesz mi kupować nową hihi:P:P:P opowiadaj z kim jak gdzie kiedy i dalczego beze mnie ;D
|
|
|
#4671 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana, a co do @ i Waszych starań... mam takie niedyskretne pytanie (możesz mnie zbić ) byłaś już z tymi problemami u gina? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ejjj kochana, nie smutać się Cytat:
dziękuję Pomysły ze spotkaniem czy to na śląsku czy nad jeziorami są super, tylko myślę, że ciężko nam będzie wszystkim wybrać dogodny termin. Musimy nad tym w końcu gorąco podyskutować Jak się tu znalazłam? A tak wyszło, że jak werka założyła wątek to od razu przypadło mi do gustu towarzystwo i fajna atmosfera tu była od początku więc szybko się zadomowiłam. Przyjęto mnie tutaj ciepło chociaż miałam do zrzucenia nie 30 a jakieś 15 kg. Gdy tu dołączyłam rok temu ważyłam 72,5 kg, zrzuciłam jakieś 12 kg. Teraz próbuję zejść do 58/59 kg. No i nie wyobrażam sobie lepszego miejsca na wizażu niż nasz wątek, tyle tu wspaniałych kobitek, że nawet jak dojdę do swojej wagi to się stąd nie ruszamCytat:
północny- wschód (dokładnie to mieszkam POD virginią hihi - Białystok ). Ja pisałam się też na to spotkanie u virginii, ale tak wyszło, że praktycznie każdy weekend tych wakacji nie ma mnie w domu... ![]() ![]() i cosik zdecydować ![]() Cytat:
pan M. na pewno będzie zadowolony. A tak na poważnie to leć na jakieś mini zakupy, kup fajną bluzeczkę, jakieś dodatki i na pewno zrobisz na nim wrażenie Bosszzzzzz, u Was też tak zimno? Właśnie wróciłam do chatki i grzeję się pod kocykiem bo zzzzzziiiimnooooo jak w lodówie. Chyba trzeba coś golnąć na rozgrzanie To co pijemy laski?![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-08-23 o 21:31 |
||||||
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz pije mineralke caly dzien i zaraz ja skoncze
![]() Nie mam wogole pomyslu na stroj ![]()
|
|
|
|
#4673 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pojedziesz nad te morze, pojedziesz, nie dygaj kochanaCytat:
EDIT. Zapomniałam spytać. Laski, macie jakieś fajne przepisy na jakąś wyżerkę z cukinii ?
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-08-23 o 21:50 |
|||
|
|
|
#4674 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Powaliłaś mnie swoim postem. Też tak robiłam jak byłam młodsza - muzyka na full, w łapkę dezodorant (czyt.mikrofon ), jakieś tańce wygibańce i darcie się wniebogłosy. Może powinnam znowu zacząć to praktykować? ![]() Cytat:
![]() A jak zwykle....Po rozmowie z rodzinką z Białego o teściach, a przede wszystkim teściu. Po tym jak TŻet powiedział, że chcielibyśmy mieć w końcu spokój i się od tego 'uwolnić' a ciotka na to, że nigdy się nie uwolnimy, bo to ojciec. I że uciekliśmy od problemu kupując mieszkanie. Że jak byśmy zostali tam, to mielibyśmy większą motywację, żeby coś z teściem zrobić (zmusić do leczenia czy coś). Nie wiem dlaczego tak ciężko zrozumieć, że nas to też boli? Że tam istna psychoza była. Że chodziło się po domu z wybitym numerem na policję w komórce....I wszyscy niby to wiedzą, ale tak naprawdę chyba mało kto rozumie. A ja mam dość brania odpowiedzialności za wszystko i wszystkich. Teść sam sobie odgradza drogę do nas. To działa w dwie strony, go też nie obchodzi, gdzie mieszkamy, co się z nami dzieje, jak przychodzimy do psów to nas wygania itd. Nie rozumiem dlaczego to my mamy rozwiązywać takie problemy? No więc wreszcie ta wypowiedź ciotki, że moglibyśmy coś uzyskać mieszkając tam dłużej skwitowałam komentarzem: no oczywiście, kosztem swojego zdrowia. Mogliśmy się znaleźć po jakimś dodatkowym miesiącu mieszkania z teściem w psychiatryku. (....) Ciotka niby nie miała nic złego na myśli, ale takie rady?.... Sugerowała też, żeby próbować pogadać z 'poplecznikami' ojca, którzy przecież tylko go podjudzają, w tym przeciw nas. To o czym my mamy z nimi rozmawiać?.... Przepraszam dziewczyny, że ja znowu o tym samym, ale dziś po prostu ciotka zwerbalizowała to, czego się obawiam od dawna - czy my w ogóle będziemy mieć kiedykolwiek spokój?....... I jeszcze raz przepraszam, że Wam znowu o tym wszystkim piszę, ale nie mam w sumie z kim o tym pogadać. TŻet jak tylko widzi mnie w złym nastroju i dowiaduje się, że to z tego a nie innego powodu, denerwuje się, mówi 'czy my musimy o tym rozmawiać?' itd. Moi rodzice chyba też tak do końca nie rozumieją, co się dzieje. W ogóle wszyscy myślą, że chodzi tu tylko o ten podział majątku, i że jak to się w końcu stanie, to będziemy wszyscy superhiper happy. Eh...Nie warto chyba nawet komentować...... No już, zamykam się. Co do spotkania na Śląsku Kostko, to ja narazie nic nie będę pisać. Zobaczę, jak reszta dziewczyn. Bo na spotkanko u mnie niestety na początku też były chętne wszystkie. Więc nie wiem, czy to wypali a ja mam do Ciebie naprawdę spory kawałek. ....
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2009-08-23 o 22:16 |
|||
|
|
|
#4675 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to podchodz podchodz, może jakei dzieci z tego bedą;D Cytat:
to idz jak juz niuńka pisała nago nago nagondoli;D ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale wiesz czasy poszły do przodku terez mam mikroport (czyt bez ncizego koneicznie musisz wrocic do tego, jak wszystkim tu wiadomo straszna złośnica ze mnie, i tylko muzyka jest mnei w stanie uspokoic
|
|
|
#4676 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobitki
Dawno mnie tu nie było (dzięki za kopniaka na nk ), więc wpadłam się przywitać. U mnie jakoś tak strasznie dołująco ostatnio. Dieta poszła w las dawno temu - przez cztery miesiące dietowania wróciłam tylko do wagi sprzed ciąży - w ciągu pierwszego, a potem jedno wielkie NIIIC. No i się poddałam. A teraz patrzeć już na siebie nie mogę, ale pomysłów i zapału niestety brak. Buuu. Wczoraj miałam urodzinki, ale jakoś nie poprawiło mi to nastroju, a wręcz przeciwnie. Ja już sama nie wiem co z sobą zrobić, bo moje odbicie w lustrze mnie dobija... Tak więc zniknęłam, bo wstyd było się przyznać,a czytając Wasze posty o świetnych wynikach tylko się dołowałam... Przepraszam. Mamrotko jak się czujesz? Jak tam dzidziuś? Fiolusiek - gratuluję rezultatu wagowego. Tylko pozazdrościć... Przepraszam, że piszę troszki wyrwana z kontekstu, ale nie było mie tu jakieś... 90 stron. Edytowane przez olcia_czwa Czas edycji: 2009-08-23 o 22:32 |
|
|
|
#4677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawe co na to Twój Tż hehevirginio, kochana nie masz za co przepraszać. Od tego tu jesteśmy, żeby się wspierać A co do wizyty u gina, na pewno nie zaszkodzi a może pomóc. Chociaż faktycznie, wszystkie stresy które nieustannie Was dotykają mogą mieć związek z problemami z zajściem w ciążę. Mam nadzieję, że to jest przyczyną, ale do gina warto zajść się przebadać tak dla świętego spokoju
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-08-23 o 22:57 |
|
|
|
|
#4678 |
|
wizażowy robalek
|
Dobryj wiecier
![]() Fiolusiek - zazwyczaj tak jest, że faceci mają mnóstwo wymagań co do kobiety, szukają laski z kosmosu, a sami kurcze nie są jakimiś Adonisami. Cóż... to wielgaśne męskie ego... No i gratuluję randencji!!! ![]() Niuniuska - śliczne fotki ![]() ![]() ![]() a co do tej kokardy i prezentu ... ![]() http://www.ministerstwogadzetow.com/...a-kokarda.html Tysia - odebrałam zaproszenie I miłość przyjdzie napewno... ja też jestem samotna. Czasem może brakuje mi czułości, ale stwierdziłam ostatnio, że na razie bycie singlem mi pasuje, bo nie jest tak źle Mam dużo czasu dla siebie, nikt mi nie jęczy nad uchem, a na imprezie nie muszę siedzieć tylko z jednym osobnikiem Posłuchaj piosenki Beyonce - Single Ladies - zawsze mnie wprawia w dobry nastrój ![]() Kostko - ja jestem z okolic Warszawy, więc wystarczy, jak dojadę pociągiem kilka stacji na śródmieście, potem wpadam w pośpiech i jadę ![]() olcia_czwa - witamy ponownie ![]() Virginio kochanie, od tego jesteśmy, by się wzajemnie wspierać A my wzajemnie sobie odpowiadamy W końcu jesteśmy trochę jak rodzina już tutaj ![]() Ja dzisiaj zostałam zaproszona na wesele we wrześniu. Jako towarzysząca... Byłam w szoku, że padło na mnie. Zaprosił mnie syn znajomych moich rodziców. W sumie zgodziłam się z grzeczności, bo Adonis z niego to nie jest ![]() Wiecie, trochę przestałam się bać matury... jeśli napiszę maturę tak jak napisałam w tym roku pilotaże maturalne (u mnie w szkole są takie jakby próbne matury w 2 klasie...) to będzie naprawdę super Tak bardzo chciałabym się dostać na studia dzienne... mmm... ![]() Dziewczyny, jak nie mam jeszcze którejś na NK, to mnie zapraszajcie - mam swój nick w profilu, bo tak na mnie wołają w szkole Tylko wyślijcie mi PW ze swoim nickiem, żebym skojarzyć osóbkę mogła ![]() Muah! |
|
|
|
#4679 |
|
Zadomowienie
|
Wstawajcie kozy
![]() ![]() ![]()
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Tysia1907 wstalam
i zaraz polece po sniadanko do sklepu przyznam sie szczerze ze dzis zjadlam 5 pierniczkow nie wiem co mnie naszlo pewnie wszystko przez stary sentyment do nich.mam kolejnego newsa dzis waga pokazala mi 72.8 az mnie zatkalo |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

... ja póki co przerobiłam całą swoją mini biblioteczkę domową i nie mam co czytać
. Może porób facetom fotki z ukrycia? Popatrzymy na to i owo
), ale kiedyś upiekłam ówczesnemu TŻ-towi ciacho w kształcie laski w bikini. Podobało mu się bardzo
. Każdy ma swój wymarzony typ partnerka/partnerki, ale szukanie dokładnie tego o czym się marzy, to jak szukanie igły w stogu siana.. Przynajmniej takie jest moje zdanie
... bo nigdy się nie ruszam więcej niż to jest konieczne;P Miłego dnia
Nie masz już co zazdrościć bo niedługo sama będziesz śmigać po plaży i dobrze się bawić nad morzem!

a ja nie mam sie w co ubrac

Właśnie wróciłam do chatki i grzeję się pod kocykiem bo zzzzzziiiimnooooo jak w lodówie. Chyba trzeba coś golnąć na rozgrzanie
), więc wpadłam się przywitać.
nie wiem co mnie naszlo