Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje... - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-23, 22:23   #2431
pimboLowa
Raczkowanie

Dot.: Studentki 2oo9! Świeże mięso na Uczelniach=p Obawy, wrażenia, emocje...

Cytat:
Napisane przez pequenasabrosa Pokaż wiadomość
Nauczona doświadczeniem, że idąc do sklepu np. po spodnie wychodzę z cardiganem albo dwoma topami, pomyślałam, że zrobię listę NAPRAWDĘ potrzebnych ciuchów i... chyba muszę obrabować bank !

Chociaż czekam do września, jak dziewczyny pójdą do szkoły i zrobię sobie tournee po ciuchlandach, bo póki co tłumy I tylko rządek mężów pod sklepem, trzymających torebki swych żon

A co do kolekcji Orsaya - założę się, że zobaczę za jakiś czas dziewczynę w takim "kożuszku" i opadnie mi szczęka ! W ogóle mam wrażenie, że bardzo szcuzpłym dziewczynom ładnie nawet w worku na ziemniaki
a że ja bardziej z tych okrągłych, to się ostatnio tylko denerwuję w sklepach :[
otóż to! ale pożałuj mnie, ja mam w domu siostre modelke, która nosi XS/ S
poza tym bardzo bym chciała zrzucić trochę, jak będę mieszkała sama, to może skusze się na jakąs drakońską dietę, poza tym mam 5 minut do plaży, a że nie znoszę morza, plaży, bikini to może chociaż pobiegam od czasu do czasu, tym bardziej, że koszykarze sopoccy trenują na plaży :P
pimboLowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 22:31   #2432
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac
Konto usunięte

pimboLowa, zazdroszczę Ci tych koszykarzy
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 22:36   #2433
Zuza229
Zakorzenienie

GG do Zuza229

Ja czasmi widzac jakas dziewczyne mam wrazenie ze ona lusterka nie ma w domu Niektore to sa chodzace tragedie Ja lubie zakupy ale jak wiem co konkretnego mam kupic. A teraz trzeba mi wszystko

Mój Kochany

10 luty 2010 rok "Bo mam Ciebie.."
Zuza229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 22:44   #2434
pimboLowa
Raczkowanie

[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;13872304]pimboLowa, zazdroszczę Ci tych koszykarzy [/QUOTE]

ehh, jak ja ich uwielbiam szkoda, że akurat w drużynie którą będę miała pod nosem póki co nie ma żadnych wartych wstawania o 5 ciasteczek, ale mamy jeszcze czas, na mnie działa sam fakt dwóch metrów, ale mam zdrowy stosunek do nich, wiem, że nigdy nie chciałabym, z żadnym byc na poważnie, a co mi szkodzi nacieszyć oczy , to jak ciastko z kremem, buzia się śmieje, a nie idzie w boczki:P,
Stary 2009-08-23, 22:45   #2435
Adriana Lecouvreur
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to Adriana Lecouvreur

podobają mi się obie szare sukienki, i kilka innych rzeczy ale w większości nie wyglądałabym najlepiej. Jestem raczej szczupła, spódniczki 34, bluzki też byłyby 34 gdyby nie biust, ale i tak zwykle biorę s-ki, 36-stki, bo nie lubię jak mi coś wisi, mam talię to czemu jej nie pokazać najgorzej z sukienkami... a propos sukienek, mam brązową w krateczkę z letniej kolekcji orsaya i jest cudna

aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt
Adriana Lecouvreur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 22:50   #2436
pimboLowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zuza229 Pokaż wiadomość
Ja czasmi widzac jakas dziewczyne mam wrazenie ze ona lusterka nie ma w domu Niektore to sa chodzace tragedie Ja lubie zakupy ale jak wiem co konkretnego mam kupic. A teraz trzeba mi wszystko
ojj ja często mam takie wrażenie, mieszkając 20km od plaży latem szlag mnie trafia- moje miasto co prawda bliżej ma do morza niż Warszawa, ale to nie jest nadmorski kurort, a panie chodzą po mieście w górze od bikini i przykrótkich spódniczkach, co gorsze często są to panie z nadwagą, lejącym się brzuchem z pozostałościami po ciąży w postaci okropnych rozstępów.
PS: ja mam lustro, znam swoje boczki, przyduże uda i brzuch, za duży biust i nie paraduję po praży

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Adriana Lecouvreur Pokaż wiadomość
podobają mi się obie szare sukienki, i kilka innych rzeczy ale w większości nie wyglądałabym najlepiej. Jestem raczej szczupła, spódniczki 34, bluzki też byłyby 34 gdyby nie biust, ale i tak zwykle biorę s-ki, 36-stki, bo nie lubię jak mi coś wisi, mam talię to czemu jej nie pokazać najgorzej z sukienkami... a propos sukienek, mam brązową w krateczkę z letniej kolekcji orsaya i jest cudna
ok- bede wredna :P, zazdroszcze Ci S :P, ja tez tak chcę, :P, chce nosić S i mieć rozmiar biustonosza 70B, ...ehhh
Stary 2009-08-23, 22:54   #2437
pequenasabrosa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pimboLowa Pokaż wiadomość
ojj ja często mam takie wrażenie, mieszkając 20km od plaży latem szlag mnie trafia- moje miasto co prawda bliżej ma do morza niż Warszawa, ale to nie jest nadmorski kurort, a panie chodzą po mieście w górze od bikini i przykrótkich spódniczkach, co gorsze często są to panie z nadwagą, lejącym się brzuchem z pozostałościami po ciąży w postaci okropnych rozstępów.
PS: ja mam lustro, znam swoje boczki, przyduże uda i brzuch, za duży biust i nie paraduję po praży

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

ok- bede wredna :P, zazdroszcze Ci S :P, ja tez tak chcę, :P, chce nosić S i mieć rozmiar biustonosza 70B, ...ehhh
Haha fakt, jedyne czegi takim pólnagim bootylicious pozazdrościć to odwagi
Mam podobne 'problemy', a każda dieta jaką stosuję kończy się ubytkiem w okolicach mojego B75, którego akurat już nie powinno ubywać !!! :c dlatego z nich rezygnuję, ale właśnie zabieram się za bieganie od przyszłego tygodnia (szkoda że nie po plaży zazdroszczę możliwości !!!) No i liczę na zrzucenie paru kilo, chociaż optycznie - bo na wadze od dawna zastój

ps. dobranoc wszystkim

60 - 59 - 58 - 57 - 56 - 55 - 54 - 53 - 52
pequenasabrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 22:56   #2438
Zuza229
Zakorzenienie

GG do Zuza229

u mnie tez jest duzo osob lazacych po miescie w gorze od kostiumu.. Wogole juz pal licho to ze jej sie sadelko wylewa ze spodnicy ale niektore nie potrafia dobrac bluzki do spodni/spodnicy... Bo nijak ma sie czerwona bluzka z ktorej jej biust wyplywa do zielonej mini ze jej majtki widac Ja tez wiem ze moje sadelko jest ale nie zmuszam ludzi do jego ogladania

Mój Kochany

Stary 2009-08-23, 23:02   #2439
pimboLowa
Raczkowanie

Cytat:
Ja tez wiem ze moje sadelko jest ale nie zmuszam ludzi do jego ogladania

i o tym mówie! nie możemy decydować za kogoś, wczujmy się w drugą osobę, może nie chcą patrzeć na twoje golizny czy wypływający biust,
Stary 2009-08-23, 23:13   #2440
Konto usunięte

pimboLowa, mi też wystarcza samo patrzenie i świetne porównanie do ciasteczek

Ja, w zależności odsklepu, noszę ubrania od 36 do 40 Niestety, u mnie żadne kilogramy nie chcą iść w biust, w związku z tym mam masywne uda i od czasu do czasu boczki i brzuszek, a biustu zero

o, przypomniało mi się: jest tu może Wrocławianka? albo ktoś kto może pomóc dziewczęciu, które chciałoby zwiedzić miasto, ale będzie tam pierwszy raz w życiu i nie bardzo się orienruje co i jak? wiem, że chcę zobaczyć ogród botaniczny, uniwersytet i coś jeszcze ale nie pamiętam
no, teraz to już chyba dobranoc
640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 23:20   #2441
pimboLowa
Raczkowanie

nie planuj zbyt dużo, ogród botaniczny to spore miejsce i cudowne , niestety orientacyjnie niewiele mogę pomoc. moge tylko powiedziec ze wroclaw jest cudowny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-23, 23:27   #2442
Konto usunięte

Ale będę tam 6 dni, więc musze sobie jakoś zapełnić czas
Stary 2009-08-24, 06:27   #2443
kasiao17
Raczkowanie

Wróciłam po 15 godzinach i nadrobieniu 2,5 str. naprodukowałyście....

Cytat:
Napisane przez Margherita Pokaż wiadomość

Bardzo się boję o swojego lapka. Gdzie moge kupić taką linkę, jak się ją mocuje czy zakłada ...?
Wszechmocne allegro.pl albo jakiś większy typowo komputerowy sklep. W laptopie masz takie gniazdko oznaczone kłódką

Damy radę

Dni bez chipsów: 4

Edytowane przez kasiao17
Czas edycji: 2009-08-24 o 06:44
kasiao17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 07:18   #2444
Zuza229
Zakorzenienie

GG do Zuza229

Dzien dobry
Własnie skonczylam jesc sniadanie.. Pogoda fatalna.. Deszcz i zimno az sie wstawac nie chcialo
A co do tej linki to mam nadzieje ze trafie na swietnych ludzi i mi potrzebna nie bedzie

Mój Kochany

Stary 2009-08-24, 07:48   #2445
Adriana Lecouvreur
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to Adriana Lecouvreur

ale ja mam rozmiar 34 i biustonosz 30 GG (no dobra, w tej chwili mam na sobie G, ale to dlatego, że był piękny i nie mogłam się powstrzymać i się wcisnęłam, choć miseczka jest trochę za mała, no ale czego się nie robi żeby mieć TO

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

a wszystkim co mają siedemdziesiątpięćbe polecam wątek na wizażu :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358303

aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt
Adriana Lecouvreur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 07:58   #2446
nicRu
maszyna, nie człowiek

Bujda z tym workem na ziemniaki. Ja jestem mimo wszystko szczuplutka i płaska wiec taki klasyczny wieszak. Ale za to mam krotkie nogi i szerokie biodra, wiec nie jest mi wcale dobrze we wszystkim... Np. "bombka" to samobójstwo modowe. Moze gdybym miala dluzsze nogi, o jakies 7cm i biust wiekszy o rozmiar. Wtedy to mialabym jak dla mnie idealne cialo
Stary 2009-08-24, 08:11   #2447
pimboLowa
Raczkowanie

Zuza-> smacznego ;-), ja również wcinam śniadanko, ale w ogóle dzisiaj nie spałam, bo wieczorkiem pisałam na forum, a później prasowałam i tak mi do 4 zleciało, a później stwierdziłam, że szkoda iść spać to umyłam porządnie podłoge w salonie, powyrzucałam kwiaty po siostry urodzinach, kurcze tak sprzątałam i sobie myślałam, kiedy ja bede mogła znów posprzątać.., jak już niebawem wyjadę ,

PS:
ADRIANA -> propo biustonoszy to ostatnio zaczęłam się na nim bardziej skupiać, tzn zmieniło mi się trochę ciało i zmienił mi się rozmiar , a ja ma punkcie bielizny mam fioła, a teraz mam problem, bo wcześniej w ciemno nosiłam 75C, ale teraz ja się mierzyłam to teoretycznie powinnam mieć 70D, nie dość, że ciężko mi znaleźć ten rozmiar to i z niektórych D mi wypływa biust! normalnie dziewczyny ja już nie mogę mieć większego biustu!

NICRU ->ehhh, bombka, jak mi się podobają te spódnice, niestety też mam spore biodra i wypasione uda;/, tutaj akurat podobnie jak biust ;/
Stary 2009-08-24, 08:33   #2448
nicRu
maszyna, nie człowiek

No wlasnie - krotkie nogi, szczuple lydki, grube uda i szerokie biodra. Do tego nie da się założyć bombki, szczególnie gdy w dodatku u góry minimalny biust.

pimboLowa, moja mama ma to samo ;/ przytyła do 53 kg (taki sam wzrost jak ja) i teraz ma biust D. A jak kupi D to i tak jest jej niewygodnie, ramiączka się wrzynają, biust wyplywa... Tragedia i dramat.
Stary 2009-08-24, 08:42   #2449
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
propo biustonoszy to ostatnio zaczęłam się na nim bardziej skupiać, tzn zmieniło mi się trochę ciało i zmienił mi się rozmiar , a ja ma punkcie bielizny mam fioła, a teraz mam problem, bo wcześniej w ciemno nosiłam 75C, ale teraz ja się mierzyłam to teoretycznie powinnam mieć 70D, nie dość, że ciężko mi znaleźć ten rozmiar to i z niektórych D mi wypływa biust! normalnie dziewczyny ja już nie mogę mieć większego biustu!
ehhh, bombka, jak mi się podobają te spódnice, niestety też mam spore biodra i wypasione uda;/, tutaj akurat podobnie jak biust ;/
znam ten ból... tylko, że akurat odkryłam sklep gdzie znajdę bez problemu 70D ale co z tego skoro powinnam mieć dużo większą miskę bo ta jak ma dobry humor to mi zasłoni pierś a jak nie to mam wszystko na wierzchu (łącznie z sutkami )
a bombka jest ogólnie dziwna... ja nie mam bioder i mam wystarczający biust a jak założę bombkę to wyglądam jak taka kuleczka beznadzieja... wolę obcisłe sukienki
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-24, 08:45   #2450
sasetka316
Zakorzenienie

GG do sasetka316

Cytat:
Napisane przez kasiao17 Pokaż wiadomość
Wróciłam po 15 godzinach i nadrobieniu 2,5 str. naprodukowałyście....

Wszechmocne allegro.pl albo jakiś większy typowo komputerowy sklep. W laptopie masz takie gniazdko oznaczone kłódką
albo jestem ślepa albo nie mam tego gniazdka
sasetka316 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 08:55   #2451
pimboLowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
znam ten ból... tylko, że akurat odkryłam sklep gdzie znajdę bez problemu 70D ale co z tego skoro powinnam mieć dużo większą miskę bo ta jak ma dobry humor to mi zasłoni pierś a jak nie to mam wszystko na wierzchu (łącznie z sutkami )
a bombka jest ogólnie dziwna... ja nie mam bioder i mam wystarczający biust a jak założę bombkę to wyglądam jak taka kuleczka beznadzieja... wolę obcisłe sukienki
co to za sklep?
wiesz, ja akurat ostatnio brałam tabletki, bo przez większą część życia cierpię na bóle głowy, już mnie na wszystko leczyli i wymyślili mi chorą tarczyce i rozstroili mi całkowicie organizm prochami, a głowa jak bolała tak boli. a mój organizm się normuje, poza tym ja wprost przeciwnie, mi ostatnio waga spada, autko zostawiam na parkingu, a poza tym kupiłam sobie karnet na vacu line więc to zawsze jakiś ruch, bo u mnie to ciężko z aktywnością i chyb a biust mi się troche ujędrnia i przez to ma większą objętość i się zastanawiam, bo wolę się pomęczyć w staniku i mieć za pół roku ładniejszy biust niż opadający na brzuch i jak już ta miseczka D jest mocniej zabudowana i mi leży to z boczków robią mi się fałdki, które krzyczą: tutaj jest twoja czekolada, sama jesteś sobie winna tych zbędnych kg i kurcze, nie wiem zbytnio czy zaopatrzyc się przed wyjazdem w kilka sztuk- co prawda nie wyjeżdzam na zadupie tylko do trójmiasta, gdzie sklepów masa, ale biorąc pod uwagę że ja sporo wyjadę na bielizne to zawsze lżej jak się matula dorzuci:P, a jak u was jest? przywiązujecie sporą wagę do wyglądu biustu w biustonoszu? obwodu i miseczki? zdrowo i odpowiedni rozmiar czy wygodnie i bez większego znaczenia rozmiar wzór się liczy?
Stary 2009-08-24, 09:02   #2452
sasetka316
Zakorzenienie

GG do sasetka316

Cytat:
co to za sklep?
wiesz, ja akurat ostatnio brałam tabletki, bo przez większą część życia cierpię na bóle głowy, już mnie na wszystko leczyli i wymyślili mi chorą tarczyce i rozstroili mi całkowicie organizm prochami, a głowa jak bolała tak boli. a mój organizm się normuje, poza tym ja wprost przeciwnie, mi ostatnio waga spada, autko zostawiam na parkingu, a poza tym kupiłam sobie karnet na vacu line więc to zawsze jakiś ruch, bo u mnie to ciężko z aktywnością i chyb a biust mi się troche ujędrnia i przez to ma większą objętość i się zastanawiam, bo wolę się pomęczyć w staniku i mieć za pół roku ładniejszy biust niż opadający na brzuch i jak już ta miseczka D jest mocniej zabudowana i mi leży to z boczków robią mi się fałdki, które krzyczą: tutaj jest twoja czekolada, sama jesteś sobie winna tych zbędnych kg i kurcze, nie wiem zbytnio czy zaopatrzyc się przed wyjazdem w kilka sztuk- co prawda nie wyjeżdzam na zadupie tylko do trójmiasta, gdzie sklepów masa, ale biorąc pod uwagę że ja sporo wyjadę na bielizne to zawsze lżej jak się matula dorzuci:P, a jak u was jest? przywiązujecie sporą wagę do wyglądu biustu w biustonoszu? obwodu i miseczki? zdrowo i odpowiedni rozmiar czy wygodnie i bez większego znaczenia rozmiar wzór się liczy?
Ja jestem po operacji tarczycy lecze się już 6 rok i wszystko w miare zaczyna się normować... Chociaż chyba muszę jeszcze jednego lekarza odwiedzić...
sasetka316 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 09:42   #2453
19monisia89
Zakorzenienie

heeej przez 1,5 godz. Was nadrabiałam
kupiłam wczoraj butki na wesele

Cytat:
Napisane przez anamoi Pokaż wiadomość
Ja tez się zbieram do łóżka jutro znów czekają mnie kroki z niekumatym kuzynem( żeby po 5 latach nauki angielskiego nie umieć odmienić ,,to be" w czasie teraźniejszym trzeba być miszczem)
dobranoc
yhh u mnie w klasie był przypadek, gdzie chłopak po 9 latach nauki angielskiego nie umiał odmienic 'to be' .. yhh. trzeba byc zdolniachą ;P nie ma to tamtoo ;p

Cytat:
Napisane przez sideritis Pokaż wiadomość
mnie dobiło to : http://demotywatory.pl/70806/Cukier-Wanilinowy
całe życie myślałam, że to cukier WANILIOWY.!

łaa, jak mi net muli -.-
wstałam i poszłam do kuchni zobaczyć jaki mam cukier w szafce
waniliNOWY

chyba nie mogę za dużo czasu spędzać w łóżku.. boli mnie głowa :/

04.01.2014r.

19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 10:14   #2454
paulinka1919
Raczkowanie

dzien dobry
a mnnie sie podoba zielony sweterek na guziki z orsay normalnie sie zakochalam jak go mierzylam, a co do house faaajna jest ta nowa kolekcja, pewnie jak zawsze tam sie ubiore bo w moim wielkim miescie fajnych sklepow niestety brak...
a ja uwielbiam spodniczki bombki ,zreszta tuniki tego typu tez
paulinka1919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 10:35   #2455
pimboLowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinka1919 Pokaż wiadomość
dzien dobry
a mnnie sie podoba zielony sweterek na guziki z orsay normalnie sie zakochalam jak go mierzylam, a co do house faaajna jest ta nowa kolekcja, pewnie jak zawsze tam sie ubiore bo w moim wielkim miescie fajnych sklepow niestety brak...
a ja uwielbiam spodniczki bombki ,zreszta tuniki tego typu tez
Paulinka1919 - ja też lubię bombki, tuniki- ale niestety nie najlepiej na mnie leżą, czym się ogólnie nie przejmuję , bo mam same takie fasony w szafie , w ogole dziewczyny ostatnio nie mogę znaleźć sobie spodni i mam więcej spódnic w których chodzę niż spodni , ja uwielbiam i tuniki i w ogole koszule, niestety takie standardowe mi się rozchodzą na biuście i na brzuszku, ale mam dwie takie do połowy zapinane na guziczki przez głowe wkładane- super sprawa,
u mnie w mieście co prawda powstaly dwie galerie w ubiegłym roku, ale co się zdążyłam przejść to jakiś sklep jest zamknięty , do jednej jeżdzę tylko z tytułu Smyka- dla dzieci, Kappahl, czasami do H&M wstąpię, Empik jest bardzo dobrze zaopatrzony, no i zazwyczaj w sezonie wpadałam zaraz przed zamknięciem bo koszykarze po treningu na fast foody jeżdżą tam , kilku zawodników amerykaństkich uważa, ze teraz to dla nich raj jest, bo w poprzednich latach jedyną dla nich atrakcją był mackdonald, a teraz szaleństwo , a w drugiej galerii zajeżdzam tylko do reserved i home&you- ale tylko żeby pooglądać.

w house nigdy nic sobie nie kupiłam, jakoś nie potrafię tam nic dla siebie znaleźć- za to moja siostra bardzo dobrze się czuje w tym sklepie i nawet mam od niej z tego sklepu jedną koszulkę, nawet czasami ją założę
dziewczyny ale mam powera, całą noc sprzątałam i prasowałam, a teraz kuchnie pucuje, razem z szafkami i dokręcaniem drzwiczek <lol>

do wieczoraj
Stary 2009-08-24, 10:36   #2456
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
co to za sklep?
ESOTIQ zauważyłam, że z tej firmy bieliznę można też naleźć w reserved jak się ćwiczy i wzmacnia mięśnie klatki piersiowej to biust będzie wtedy bardziej jędrny i kształtny a jeśli chodzi o bieliznę to wole staniki ze sztywnymi miseczkami bo wtedy ładnie zaokrągla się biust, nie lubie mieć takich jak by flaków ale push-up'ów nie mogę nosić bo mi się piersi nie mieszczą xD lubię też jak piersi są tak blisko siebie (chociaż wiem, że to nie zdrowe) ale lubię nosić dekolty więc piersi muszą się ładnie prezentować
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 10:54   #2457
Czarnula4
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie tez jest duzo osob lazacych po miescie w gorze od kostiumu.. Wogole juz pal licho to ze jej sie sadelko wylewa ze spodnicy ale niektore nie potrafia dobrac bluzki do spodni/spodnicy... Bo nijak ma sie czerwona bluzka z ktorej jej biust wyplywa do zielonej mini ze jej majtki widac Ja tez wiem ze moje sadelko jest ale nie zmuszam ludzi do jego ogladania
Coo?
To już po mieście w strojach kąpielowych?

– Państwo wyglądają na szczęśliwą parę. Jak do tego doszliście?
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia.
Czarnula4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-24, 10:56   #2458
Zuza229
Zakorzenienie

GG do Zuza229

Ja czasami kupuje w housie ostatnio zakochalam sie w bluzce w paski niestety rozmiary konczyly sie na M. MOze to i lepiej bo nie kupilam a paski pogrubiaja

U mnie tez nie ma tego do linki albo nie moge znalezc
Poszukuje jakies dobrej bazy pod cienie do powiek. Takiej w rozsadnej cenie bo mi szkoda 30 zl na 15ml..

Mój Kochany

Edytowane przez Zuza229
Czas edycji: 2009-08-24 o 13:08
Stary 2009-08-24, 15:31   #2459
kasiao17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sasetka316 Pokaż wiadomość
[COLOR="rgb(154, 205, 50)"]albo jestem ślepa albo nie mam tego gniazdka[/COLOR]
gniazdko, w zależności od producenta może mieć inne oznaczenie lub nie mieć go wcale. w moim laptopie jest oznaczone kłódką i ma kształt prostokąta o zaokrąglonych wierzchołkach.(8 mm/3 mm)

Cytat:
Ja czasami kupuje w housie ostatnio zakochalam sie w bluzce w paski niestety rozmiary konczyly sie na M. MOze to i lepiej bo nie kupilam a paski pogrubiaja

U mnie tez nie ma tego do linki albo nie moge znalezc
Poszukuje jakies dobrej bazy pod cienie do powiek. Takiej w rozsadnej cenie bo mi szkoda 30 zl na 15ml..
Dobra i tania baza pod cienie- Virtual cena waha się od 7-10 zł za 5 ml, wydaje się mało jednak ja "jadę " cały czas na tym samym opakowaniu już od kwietnia.

Dziewczyny.... zamykają mi Naturę w mieście... do najbliższej będę miała jakieś 50 km...
Teraz starają się, żeby cały asortyment wymiotło i są mega przeceny... np. Pudry wszelakie z Rimmela po 5 zł, błyszczyki różne od 3 do 8 zł, tusze, lakiery farby do włosów- ogólnie wszystko znanych firm można kupić za grosze... ale tylko do jutra... a ja spłukana

Damy radę

Dni bez chipsów: 4
kasiao17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 16:00   #2460
senira666
Zakorzenienie

a u mnie otwieraja "Galerie Jurajska" 2.10 i podobno ma byc ddduuuuuzzzzooo ciekawych sklepow

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości