Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :) - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-23, 22:00   #2941
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

Kochane Mamusie, ja tylko na chwileczke, bo uciekam spac dziekuje za zyczenia jeszcze pozstalym Mamusiom oczywiscie ze zdjecia wkelje, ale raczej na Nk, musze je wziac od mamy i od swiadkowej naszej. od mamy jakies takie zamazane wyszly, bo źle ustawila na szybko w aparacie:/ale za to dzis nad Solina bardzo duzo nam zrobila

Jak wracalisy, to wstapilismy do Auchanu i wiecie jakie tam sa tanie rzeczy dla Dzidziusia body byly za 3,99 jedziemy tam niedlugo na zakupypoza tym przewijaki, rozki, wszytsko tansze niz nawet na allegro

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 22:16   #2942
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Kochane Mamusie, ja tylko na chwileczke, bo uciekam spac dziekuje za zyczenia jeszcze pozstalym Mamusiom oczywiscie ze zdjecia wkelje, ale raczej na Nk, musze je wziac od mamy i od swiadkowej naszej. od mamy jakies takie zamazane wyszly, bo źle ustawila na szybko w aparacie:/ale za to dzis nad Solina bardzo duzo nam zrobila

Jak wracalisy, to wstapilismy do Auchanu i wiecie jakie tam sa tanie rzeczy dla Dzidziusia body byly za 3,99 jedziemy tam niedlugo na zakupypoza tym przewijaki, rozki, wszytsko tansze niz nawet na allegro
Domi to czekamy na foteczki kochana
Fajnie ze w auchanie takie niskie ceny szkoda tylko ze u mnie nie ma takiego sklepu,najblizszy ok 100 km a tyle km nie warto mi robic

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 23:01   #2943
zaharia
Rozeznanie

kachula- "placzace dziecko" : hahaha: swietne- byleby mnie to nie spotkalo
ja rowniez jestem godna podziwu dla ciebie i twoich zdolnosci kulinarskich, nic tylko wszystkim nam smaka robisz

domi - zniecierpliwoscia czekam na fotki

bravurka - ciesze sie i Bogu dziekuje za malego, sama radosc slyszec, ze malutki rosnie i zdrowieje

dobranoc mamusie
jutro mam badania.
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 23:19   #2944
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
ja rowniez jestem godna podziwu dla ciebie i twoich zdolnosci kulinarskich, nic tylko wszystkim nam smaka robisz

bravurka - ciesze sie i Bogu dziekuje za malego, sama radosc slyszec, ze malutki rosnie i zdrowieje

dobranoc mamusie
jutro mam badania.
Juz obiecuje ze jutro napewno nie zrobie Wam smaka bo mam tyle gołabkow ze tydzien je bedziemy jesc z tz

A co do dizecka to tez mnie rozbrioł mały udawacz hehehe

Zaharia w takim razie trzymam kciuki za jutrzejsze badanie ja tez jutro mam wizyte u lekarza na 15 wiec prosze o kciuki a rano idziemy z tz na zakupy dzidziusiowe,zobaczymy co nam sie uda kupic

NO I WLASNIE ZACZELISMY 31 TYDZIEN!!!!!

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-08-23, 23:21   #2945
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Kachula niezly jest Adrian ma teraz taka faze buntu dwulatka wiec tez mamy podobne cyrki w domu lub w sklepie

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-23, 23:23   #2946
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
kachula niezly jest adrian ma teraz taka faze buntu dwulatka wiec tez mamy podobne cyrki w domu Lub w sklepie
:d:d:d:d

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2009-08-24, 07:10   #2947
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Domi to czekamy na foteczki kochana
Fajnie ze w auchanie takie niskie ceny szkoda tylko ze u mnie nie ma takiego sklepu,najblizszy ok 100 km a tyle km nie warto mi robic

Ja mam do Auchana ok. 50 km, ale rodzice srednio co 2 tyg jezdza tam na zakupy, wiec z nimi pojedziemy naprawde warto
Cytat:

dobranoc mamusie
jutro mam badania.
o jeny, ten maly mnie tez rozwalił
trzymam kciuki za badania

Cytat:
Juz obiecuje ze jutro napewno nie zrobie Wam smaka bo mam tyle gołabkow ze tydzien je bedziemy jesc z tz

A co do dizecka to tez mnie rozbrioł mały udawacz hehehe

Zaharia w takim razie trzymam kciuki za jutrzejsze badanie ja tez jutro mam wizyte u lekarza na 15 wiec prosze o kciuki a rano idziemy z tz na zakupy dzidziusiowe,zobaczymy co nam sie uda kupic

NO I WLASNIE ZACZELISMY 31 TYDZIEN!!!!!
Gratuluje 31ego tygodnia ja to juz aż tyle?

Kachulka my jak zwykle wizyte podobnie, Ty o 15 a ja o 18 dzisiaj

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-24, 07:44   #2948
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Cześc Wam mamusie

Dziś mam badania mocz ogólne i morfologia byłam w przychodni ale tyle tych starszych babek siedzi że szok więc zdecydowałam wrócic sie do domu.(dobrze że przychodnia za blokiem).Poczekam i pójde po 9 bo otwarty jest do 9:40,pójde tak kolo 9:20 może już tyle osób niebędzie .Boli mnie gardło lekko i czuję się jakby jakieś chorubsko mnie brało to chyba po tym lodzie przedwczorajszym,mam kaszel i gadam przez nosek .
Mam tylko jeden problem jestem głodna i niewiem czy wytrzymam do tej 9 jak niepolece zaraz ale zobaczę a juto z wynikami do gina jak mi powie że są złe i za niskie i powie coś o szpitalu to niewiem jak ja to zrobię jak niemam ubezpieczenia musze zadzwonić do NFZ-u i zapytać sie dokładnie co i jak..Spadam sie położyć jeszcze mam nadzieje że nieusnę hi hi.

a co do łóżeczka to zobaczymy jak to będzie.I POWIEM ŻE RZECZYWISCIE TAK JAK PISAŁAM PARES TRONEK WCZEŚNIEJ TO W AUCHANIE JEST TANIO KOCHANE JA PRAWDOPODOBNIE POJADE W TYM MIESIĄCU TAM BO JESŁI ŁÓŻECZKO MA NAM ODEJSC Z WYDATKU TO KUPIE WIKTOROWI COŚ INNEGO NP;WIECEJ CIUSZKÓW I JAIEŚ PIERDÓŁKI.

DZIŚ ZACZYNAMY 29 TYDZIEN.
Stary 2009-08-24, 07:46   #2949
brombusia
Zakorzenienie

Cześć Wam poniedziałkowo
Bravurko gratulacje z okazji pierwszej rocznicy ślubu
I super, że u Patryczka coraz lepiej.

Zaharia trzymam kciuki, żeby badania wyszły super

Domi i Kachula za Wasze dzisiejsze wizyty też trzymam
I czekam na dokładne relacje.

Cytat:
brombusiu - uwazaj na siebie i prosze swoje cialo zostawic w spokoju, ale musze ci przyznac, ze to prawda z ta"ciapowatoscia ciazowa", wczoraj stojac pod prysznicem dorwalam pumeks aby przedrzec po pietach i szybkim ruchem schylajac sie, zapominajac o odstajacym brzuchu, przeciagnelam pumeksem po golym "arbuzie" - efekt zdarta do krwi skora na bruszku - mam nadzieje, ze blizn nie bedzie.
Ja też czasem zapominam o brzuchu. Zwłaszcza jak kogoś mijam, a jest mało miejsca, to z przyzwyczajenia ustawiam się bokiem, a przecież bokiem zajmuję teraz więcej miejsca. Potem sama się z tego śmieję
Proszę uważać zwłaszcza na brzucholek, tam taki ważny pakunek przecież.

Cytat:
Może dzisiaj skoczę do Auchana w takim razie, dzięki za cynk
Ja mieszkam akurat w takim miejscu, że do wszystkich marketów mam blisko

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Kachula niezly jest Adrian ma teraz taka faze buntu dwulatka wiec tez mamy podobne cyrki w domu lub w sklepie
Serio? On na zdjęciach na takiego grzecznego słodziaka wygląda

Dziewczyny, uprzejmie proszę o zmobilizowanie mnie do sprzątania
Bo inaczej przesiedzę całe przedpołudnie na wizażu, a powinnam wziąć się za chałupę

Edytowane przez brombusia
Czas edycji: 2009-08-24 o 07:49
brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 08:50   #2950
domi7ks
Zakorzenienie

Paczka pamietam wlasnie jak pisalas, ze w Auchanie jest tanio i wlasnie wczoraj z Tz bylismy przelotem i szybko skoczylismy na dzial dzieciecy i naprawde sie oplaca tam zagladnac

Brombi idź sprzatacposzla stad (ja tez musze sie wziac za sprzatanie)

Stary 2009-08-24, 08:57   #2951
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Witam Mamusie

za nami cudowny weekend Jestem wypieszczona i "wykochana" do granic mozliwosci przez mojego malza...

W niedziele czulam sie troche slabo z rana, robilo mi sie ciemno przed oczami i kiedy chcialam wziac prysznic tz powiedzial, ze on sie martwi i posiedzi ze mna w lazience, zeby nic sie nie stalo...taki slodki byl jak tak sobie siedzial na krzeselku wiec zaprosilam go pod prysznic do mnie...faaaajnie bylo....

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
t
Dziewczyny, uprzejmie proszę o zmobilizowanie mnie do sprzątania
Bo inaczej przesiedzę całe przedpołudnie na wizażu, a powinnam wziąć się za chałupę

Masz przeciez jeszcze popoludnie...

Domi hej nasza swiezo upieczona mezatko,
jak tam samopoczucie?

Kachula gratuluje rozpoczecia 31 tyg!!!!

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2009-08-24 o 08:59
karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-24, 08:59   #2952
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Już wróciłam z przychodni jem śniadanie i zaraz kłade się do łóżka dobrze że moje kochanie pracuje u nas w gryfinie to hociaż niebędę musiała czekać na niego godziny czasu żeby zjeśc obiadek.Pobrała mi krew oddałam pojemnik z moczem i przybiegłam do domu bo głodna jak wilk byłam. Nikolka już broi jeszcze 3 miesiące i 30 listopada będzie miała 3 latka,mam nadzieje,że przejdzie jej to wszystko do narodzin Wiktora,bo naprawde jest okropna.Ale kocham ja bardzo bo jest taka mała a dużo już rozumie.Umie powiedzieć po swojemu że jej niepasuje tak jak wczoraj coś wygłupiałam się z Grzeskiem a ona przybiegła od babci z pokoju krzycząc CICHO aż sie zaczęliśmy śmiać z niej.Ale czasami umie powiedziec kuwa mać kuwa.Ale to moja wina bo ja jestem taki nerwus i dużo bluźnie powiem wam szczerze i ona to słyszy ale ja się wycisze jak już będzie Wiktorek i mam nadzieje że ona też sie uspokoi troche z tym krzyczeniem.No i będzie zazdrosna bardzo,ale musimy jej tłumaczyć.Że to jej braciszek.Jejku aż sie niemogę doczekać jego w domku.A wogóle to śniło mi się że urodziłam i wchodziliśmy do domu już z dzidzią.No dobra uciekam sie położyc na godzinke.buziaki dla was mamusie
Stary 2009-08-24, 09:05   #2953
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Witam Mamusie

za nami cudowny weekend Jestem wypieszczona i "wykochana" do granic mozliwosci przez mojego malza...

W niedziele czulam sie troche slabo z rana, robilo mi sie ciemno przed oczami i kiedy chcialam wziac prysznic tz powiedzial, ze on sie martwi i posiedzi ze mna w lazience, zeby nic sie nie stalo...taki slodki byl jak tak sobie siedzial na krzeselku wiec zaprosilam go pod prysznic do mnie...faaaajnie bylo....

Masz przeciez jeszcze popoludnie...

Domi hej nasza swiezo upieczona mezatko,
jak tam samopoczucie?

Kachula gratuluje rozpoczecia 31 tyg!!!!

dziekuje czuje sie wysmienicie, taka ulga, że juz jest po wszystkim ale tez tak nie moge sie przyzywczaic do mysli, ze to juz mój mąż, a nie tylko Tz czy narzeczony. Patrze na obrączke i nie dowierzam.
Wczoraj wieczorem byli u nas znajomi, zrobilismy takie poprawiny. Oni pili wodke, a ja w kieliszku mialam wode niegazowana

A co prysznica wspólnego, to nawet nie cche sobie wyobrażać, co tam sie mogło dziać
Cytat:
Napisane przez paczka22 Pokaż wiadomość
Już wróciłam z przychodni jem śniadanie i zaraz kłade się do łóżka dobrze że moje kochanie pracuje u nas w gryfinie to hociaż niebędę musiała czekać na niego godziny czasu żeby zjeśc obiadek.Pobrała mi krew oddałam pojemnik z moczem i przybiegłam do domu bo głodna jak wilk byłam. Nikolka już broi jeszcze 3 miesiące i 30 listopada będzie miała 3 latka,mam nadzieje,że przejdzie jej to wszystko do narodzin Wiktora,bo naprawde jest okropna.Ale kocham ja bardzo bo jest taka mała a dużo już rozumie.Umie powiedzieć po swojemu że jej niepasuje tak jak wczoraj coś wygłupiałam się z Grzeskiem a ona przybiegła od babci z pokoju krzycząc CICHO aż sie zaczęliśmy śmiać z niej.Ale czasami umie powiedziec kuwa mać kuwa.Ale to moja wina bo ja jestem taki nerwus i dużo bluźnie powiem wam szczerze i ona to słyszy ale ja się wycisze jak już będzie Wiktorek i mam nadzieje że ona też sie uspokoi troche z tym krzyczeniem.No i będzie zazdrosna bardzo,ale musimy jej tłumaczyć.Że to jej braciszek.Jejku aż sie niemogę doczekać jego w domku.A wogóle to śniło mi się że urodziłam i wchodziliśmy do domu już z dzidzią.No dobra uciekam sie położyc na godzinke.buziaki dla was mamusie
a wyniki badan kiedy maja byc?

Stary 2009-08-24, 09:37   #2954
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje czuje sie wysmienicie, taka ulga, że juz jest po wszystkim ale tez tak nie moge sie przyzywczaic do mysli, ze to juz mój mąż, a nie tylko Tz czy narzeczony. Patrze na obrączke i nie dowierzam.

Hehehe...znam to...mi do dzisiaj powie sie dosc czesto zamiast "moj maz" moj przyjaciel czy chlopak...

Cytat:
A co prysznica wspólnego, to nawet nie cche sobie wyobrażać, co tam sie mogło dziać

Na dole mala probka zawartosci szafy mojego malego skarba...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0302.jpg (40,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0303.jpg (50,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0304.jpg (33,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0305.jpg (34,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0312.jpg (23,4 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0313.jpg (26,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0310.jpg (23,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0315.jpg (36,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0319.jpg (45,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0321.jpg (32,5 KB, 10 załadowań)

Stary 2009-08-24, 09:39   #2955
karenina19
Zakorzenienie

...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0328.jpg (42,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0327.jpg (33,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0326.jpg (42,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0358.jpg (40,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0357.jpg (27,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0317.jpg (31,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0309.jpg (37,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0308.jpg (31,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0267.jpg (32,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0266.jpg (45,1 KB, 9 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-24, 09:43   #2956
gissh
Raczkowanie

Cytat:
Wkleje Wam jeszcze linka jakiego dostalam wlasnie od brata,normalnie maly terrorysta ale probuje wymusic wszystko na rodzicach-mały ściemniacz,usmialam sie ale to wcale nie takie smieszne

http://www.youtube.com/watch?v=Ao4-FvIQ2-g
No proszę - taki mały a już taki spryciarz Mimo to mam nadzieję że nasze dzieciaczki nie będą miały takich pomysłów

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Ja też czasem zapominam o brzuchu. Zwłaszcza jak kogoś mijam, a jest mało miejsca, to z przyzwyczajenia ustawiam się bokiem, a przecież bokiem zajmuję teraz więcej miejsca. Potem sama się z tego śmieję
Proszę uważać zwłaszcza na brzucholek, tam taki ważny pakunek przecież.
Mi też się czasem zdarza zapomnieć o brzuszku... Najczęściej jak chcę usiąść na krześle przy stole (przysuwam sobie krzesło jak zwykle, próbuję usiąść i... brzusiem "zahaczam" TŻ ma zawsze wtedy niezły ubaw ze mnie...
Albo kiedy się po coś schylam i Dzidzia ląduje na moich udach

Cytat:
Witam Mamusie

Kareninka, Ty kusicielko!

A co do tej "małej próbki" to... ciuszki śliczne
Ale jak tak na nie patrzę to popadam w kompleksy, tak więc zaraz wchodzę na all i uzupełniam szafę mojej niuni
Pozdrawiam.

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png

Edytowane przez gissh
Czas edycji: 2009-08-24 o 09:47
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 09:52   #2957
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
Kareninka, Ty kusicielko!

A co do tej "małej próbki" to... ciuszki śliczne
Ale jak tak na nie patrzę to popadam w kompleksy, tak więc zaraz wchodzę na all i uzupełniam szafę mojej niuni
Pozdrawiam.

Hehehe...a co kupilas ostatnio? Pochwal sie...

Ja ostatnio po naszej "rozmowie" o bodziakach polecialam i dokupilam tych z dlugimi rekawami 6 sztuk...niewazne, ze mialam z krotkimi juz 10...

Stary 2009-08-24, 09:57   #2958
Agusia_a9
Zadomowienie

GG do Agusia_a9

Cytat:
H
Agusia zostalo nam TYLKO 70 dni do porodu,Tylko albo i AZ
dla mnie to chyba az..;p juz bym chciala miec to z glowy.. Dzisiaj poczatek 31 tyg jeszcze 9 do 40 a do poczatku 9 miesiaca zostalo nam 5 wiec juz bliziutko coraz silniejsze te skurcze zaczynam miec wczoraj mnie ta zlapal ze musialam usiasc bo nie moglam tchu zlapac.. ale podobno to jest normalne..

Tz mi wczoraj nalal do miski ciepla wode z olejem i cytrynka i zrobil mi piling stop i nakremowal wreszie.. bo samej mi juz ciezko dostac do moich paluchow..;p kilka miesiecy temu zrobilismy remont pokoju goscinnego i mielismy juz nic nie rozbic mielismy byc w jednym pokoju z dzidzia i goscmi jak przyjda ale moi rodzice kupili ode mnie auto za 4 tys i na razie dali nam 2 wiec robimy remont sypialni wiec dzidzia bedzie ze mna w sypialni a goscie w goscinnym oj marzylo mi sie to bo nie wyobrazam sobie po porodzie siedziec z odwiedzajacymi.. i karmic malego przy nich.. a takto bede miala inny pokoik uciekam polezec troche:P *

'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.'

Fifi

Agusia_a9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 10:09   #2959
bravurka
BAN stały

Witajcie mamusie

mnie dzisiaj znowu dopadła jakas choroba
w nocy miałam 39.5 stopni;/
ehh
nie wiem od czego to nawet
aby znowu małego nie zarazić;/
ja to mam szczescie

karenina19 ciuszki zabójczo piękne

Edytowane przez bravurka
Czas edycji: 2009-08-24 o 10:10
bravurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 10:23   #2960
Ravenne
Raczkowanie

Kareninka ślicznie ubranka dla małego przystojniaka

Kachula gratulacje z okazji 31 tygodnia Jak ten czas leci.

A my mamy końcówkę remontu Teraz czekamy aż wyschnie podłoga, żeby móc położyć panele, a jutro po południu zaczynamy malowanie

Miłego dnia mamusie!
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 10:33   #2961
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
wiec zaprosilam go pod prysznic do mnie...faaaajnie bylo....
czyli nie tylko ja lubię przytulanie w wodzie
ciuszki cudne, mój faworyt to ten miś z uszkami!

Kachula popłakałam się ze śmiechu oglądając to dziecko na youtube
no i pewnie już odliczasz dni do porodu!

ja mam jeszcze sporo czasu do grudnia ale też się już nie mogę doczekać tulikania z moim maleństwem!
Byłam w piątek w USC zapytać czy zarejestrują mi NILĘ i urzędniczka powiedziała, że skoro uważam, że takie imię istnieje i ma polska pisownię oraz określa płeć to nie ma problemu.
Zdziwiło mnie jednak, że nie mają żadnej księgi ze spisem imion...

Bravurko kuruj się kochana wszystkimi możliwymi sposobami!

Edytowane przez tarasia
Czas edycji: 2009-08-24 o 10:36
tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 10:40   #2962
minnie
Raczkowanie

Witam i ja po weekendzie
Nie było mnie tu 2 dni a tu tyle się działo,akcje NK(potem moze i dołącze ), ślub Domi-wszystkiego dobrego kochana,aby było jak najwięcej powodów do radości a łzy tylko te ze szczęścia,
rocznica Bravurki i Marty-gratulacje.
A ja w sobotę na grzybach byłam i wiecie co, coś w tym jest z tą niezdarnościa kobiet w ciąży,przewróciłam się i mało co kostki nie skręciłam.Na szczęscie trochę rozruszałam i już jest oki.Ale ile grzybów nazbieraliśmy-kozaki, prawdziwki całe wiadro-suszą sięw piekarniku i pachną mi po całym domku-jak ja lubię ten zapach.
Cytat:

Wkleje Wam jeszcze linka jakiego dostalam wlasnie od brata,normalnie maly terrorysta ale probuje wymusic wszystko na rodzicach-mały ściemniacz,usmialam sie ale to wcale nie takie smieszne

http://www.youtube.com/watch?v=Ao4-FvIQ2-g
Kachula ,dobry ten filmik a tak swoją drogą to ciekawa jestem kiedy małemu się znudzi.Zauważcie,że nikt na niego nie zwraca uwagi(bardzo dobra matoda.
A z tym gotowaniem to chętnie bym Cię do siebie zaprosiła,mój mąż wspominał coś ostatnio o gołąbkach
ale ja niestety jakaś leniwa jestem.
Cytat:
Napisane przez bravurka Pokaż wiadomość
Witajcie mamusie

ehh
ja to mam szczescie

Bravurko uważaj na siebie i się kuruj,a dla dobra dziecka może nie podchodź do niego za blisko.

Karenina,przepiękne ciuszki i większośc w moich ulubionych kolorach.Mam plan ubierać mojego małego w podobnych kolorach-brązy, błękity, beże.Powiedz mi jeszcze czy te ubranka są może z jakichś sieciówek??-porozglądałabym się u siebie.

Domi, Kachula, Zacharia trzymam za wizyty, na pewno wszystko będzie dobrze.
minnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 10:41   #2963
gissh
Raczkowanie

Cytat:
Hehehe...a co kupilas ostatnio? Pochwal sie...
Szczerze mówiąc ostatnio bardzo z zakupami dla Niuni nie szalałam bo musiałam kupić parę ubrań dla siebie - bo już nie bardzo mam w czym chodzić a tu jesień idzie

A dla Niuni jakiś czas temu nabyłam 3szt body z długim rękawkiem, polarkową bluzeczkę i taką cienką bawełnianą kurteczkę (ona akurat była w większym rozmiarze - 68 - więc myślę że będzie w sam raz na ciepłą wiosnę)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Dla Niuni1.jpg (34,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Dla Niuni4.jpg (40,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Dla Niuni5.jpg (45,7 KB, 10 załadowań)

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 10:51   #2964
moniam85
Raczkowanie

Witam Mamusie,
nie było mnie w sobote i wczoraj i znów tyle do tyłu jestem...
Byłam na kolejnym weselu w tym roku (mój mały to bedzie imrezowy chłopak :P).
Domi i gissh pragnę życzyć na nowej drodze życia
Wśród ciągłej życia pogody, niech rozkosz Was oplata, wśród miłości, wiary, zgody żyjcie w zdrowiu długie lata. : cmok:
Niech spełnią się wasze wszystkie marzenia...

Dziewczyny czekamy na fotki

Fruzia wózek który sobie upatrzyłaś jest fantastyczny ma dużą gondole i jest lekki testowałam taki od znajomej ale polecam wózek na wahaczach a nie na paskach...

Paczka przykro mi, że tyle nerwów musisz znieść, ale są ludzie i ludziska których ciężko zrozumieć.

Kamillka nie przejmuj się napewno będzie wszystko w porządku poleżysz sobie odpoczniesz i bedzie wszystko ok .

Edytowane przez moniam85
Czas edycji: 2009-08-24 o 11:13
moniam85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 10:54   #2965
AsiCcccCA
Zakorzenienie

GG do AsiCcccCA

Dzien dobry,ale Mi sie nic nie chce ledwo z łóżka wstałam a czeka Mnie sprzątanie pokoju po malowaniu ...jeszcze nie posprzątałam od sobotry (allle wstyd)

My zaczelismy dzisiaj 20 tc

Cytat:
Witajcie mamusie

ehh
ja to mam szczescie
Kuruj sie Kochana leż duzo ,pij cherbatke z cytrynką

Cytat:
Witam Mamusie

Kusicielka ,My z Tżtem stwierdzilismy zę zrobimy Sobie miesięczną abstynęcję przed slubem co by sie sprawdzić czy wytrzymamy (dajemy rade ,choc już powoli ciężko sie robi hehe )a jaka noc poślubna będzie po tak długiej przerwie mniaaam (wodne igraszki są najlepsze

...ciuszki sliczne

Edytowane przez AsiCcccCA
Czas edycji: 2009-08-24 o 10:56
AsiCcccCA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 10:55   #2966
martaN23
Zadomowienie

Dziękuję za życzenia rocznicoweszybko ten rok zleciał
ja relaksuję się z tż bo jest na urlopiespędzamy go w domku w tym tygodniu jedziemy rozejrzeć się zawózkiem ale kupimy chyba w listopadzie łóżeczko we wrześniu

CIUSZKI SĄ piękne i jak ich dużo ja kupiłam na razie tylko to co wstawiłam chyba trzeba się wybrać na zakupy dla maluszka

Edytowane przez martaN23
Czas edycji: 2009-08-24 o 10:57
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-24, 11:00   #2967
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

[QUOTE=domi7ks;13874687]dziekuje czuje sie wysmienicie, taka ulga, że juz jest po wszystkim ale tez tak nie moge sie przyzywczaic do mysli, ze to juz mój mąż, a nie tylko Tz czy narzeczony. Patrze na obrączke i nie dowierzam.
Wczoraj wieczorem byli u nas znajomi, zrobilismy takie poprawiny. Oni pili wodke, a ja w kieliszku mialam wode niegazowana

a wyniki badan kiedy maja byc?

Wyniki badań jutro rano mają być kochana Domi

Leże w łóżku bo tak źle się czuję dzwoniłam do Grzeska pytałam się o której wróci powiedział że 15-16 powinien być.Idę dalej się położyć.
A co do ciuszków to są śliczne KARENINA.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-24, 11:02   #2968
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie mamusie

ehh
ja to mam szczescie

Ojjjj....kuruj sie kochana...

Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
Kareninka ślicznie ubranka dla małego przystojniaka

A my mamy końcówkę remontu Teraz czekamy aż wyschnie podłoga, żeby móc położyć panele, a jutro po południu zaczynamy malowanie

No to super, ze juz koncowka remontu

Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
czyli nie tylko ja lubię przytulanie w wodzie
ciuszki cudne, mój faworyt to ten miś z uszkami!

Ja tez uwielbiam...jak ubiore mojego szkraba w to to chyba go zjem taki bedzie slodki...

Cytat:
Napisane przez minnie Pokaż wiadomość
Karenina,przepiękne ciuszki i większośc w moich ulubionych kolorach.Mam plan ubierać mojego małego w podobnych kolorach-brązy, błękity, beże.Powiedz mi jeszcze czy te ubranka są może z jakichś sieciówek??-porozglądałabym się u siebie..

Ja nie mam planu w co malego ubierac, ale tak samo jakos wychodzi... A ubranka sa z roznych sklepow...musialabym widziec, o ktore konkretnie pytasz...

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc ostatnio bardzo z zakupami dla Niuni nie szalałam bo musiałam kupić parę ubrań dla siebie - bo już nie bardzo mam w czym chodzić a tu jesień idzie

A dla Niuni jakiś czas temu nabyłam 3szt body z długim rękawkiem, polarkową bluzeczkę i taką cienką bawełnianą kurteczkę (ona akurat była w większym rozmiarze - 68 - więc myślę że będzie w sam raz na ciepłą wiosnę)
Slodka kurteczka

Stary 2009-08-24, 11:04   #2969
domi7ks
Zakorzenienie

Kareninka sliczne ciuszki, takie typowo chłopięce
Gissh Twoje rowniez

Moniam dziekuje za zyczenia

Ja sobie sprzatalam a tu nagle pan z paczka przyszedl od jednej z Wizazanek
Wypakowalam ciuszki i normalnie nie moge sie napatrzec ale jestem szczesliwa, strasznie duzo ich
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1681.jpg (37,6 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1682.jpg (39,2 KB, 35 załadowań)

Stary 2009-08-24, 11:12   #2970
minnie
Raczkowanie

Cytat:
Ojjjj....kuruj sie kochana...

Ja tez uwielbiam...jak ubiore mojego szkraba w to to chyba go zjem taki bedzie slodki...

Ja nie mam planu w co malego ubierac, ale tak samo jakos wychodzi... A ubranka sa z roznych sklepow...musialabym widziec, o ktore konkretnie pytasz...

Slodka kurteczka
ogólnie wszystkie mi się bardzo podobają,ale sweterki(błękitny z misiem i w paseczki są przesłodkie-skąd??)i spodnie z łosiem też mi się bardzo podobają.

Cytat:
Kareninka sliczne ciuszki, takie typowo chłopięce
Gissh Twoje rowniez

Moniam dziekuje za zyczenia

Ja sobie sprzatalam a tu nagle pan z paczka przyszedl od jednej z Wizazanek
Wypakowalam ciuszki i normalnie nie moge sie napatrzec ale jestem szczesliwa, strasznie duzo ich
Domi bardzo ładne te ubranka i jakie kolorowe
minnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości