|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)
Kochane Mamusie, ja tylko na chwileczke, bo uciekam spac
![]() ![]() ![]() Jak wracalisy, to wstapilismy do Auchanu i wiecie jakie tam sa tanie rzeczy dla Dzidziusia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie ze w auchanie takie niskie ceny szkoda tylko ze u mnie nie ma takiego sklepu,najblizszy ok 100 km a tyle km nie warto mi robic ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Rozeznanie
|
kachula- "placzace dziecko"
![]() ![]() ![]() ![]() ja rowniez jestem godna podziwu dla ciebie i twoich zdolnosci kulinarskich, nic tylko wszystkim nam smaka robisz ![]() ![]() ![]() ![]() domi - zniecierpliwoscia czekam na fotki bravurka - ciesze sie i Bogu dziekuje za malego, sama radosc slyszec, ze malutki rosnie i zdrowieje ![]() dobranoc mamusie jutro mam badania.
![]() |
#2944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do dizecka to tez mnie rozbrioł mały udawacz hehehe Zaharia w takim razie trzymam kciuki za jutrzejsze badanie ja tez jutro mam wizyte u lekarza na 15 wiec prosze o kciuki a rano idziemy z tz na zakupy dzidziusiowe,zobaczymy co nam sie uda kupic ![]() ![]() NO I WLASNIE ZACZELISMY 31 TYDZIEN!!!!!
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
Kachula niezly jest
![]() ![]() ![]()
#2946 |
Zakorzenienie
|
:d:d:d:d
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam do Auchana ok. 50 km, ale rodzice srednio co 2 tyg jezdza tam na zakupy, wiec z nimi pojedziemy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki za badania ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kachulka my jak zwykle wizyte podobnie, Ty o 15 a ja o 18 dzisiaj ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2948 |
Raczkowanie
|
Cześc Wam mamusie
![]() Dziś mam badania mocz ogólne i morfologia byłam w przychodni ale tyle tych starszych babek siedzi że szok więc zdecydowałam wrócic sie do domu.(dobrze że przychodnia za blokiem).Poczekam i pójde po 9 bo otwarty jest do 9:40,pójde tak kolo 9:20 może już tyle osób niebędzie ![]() ![]() Mam tylko jeden problem jestem głodna i niewiem czy wytrzymam do tej 9 jak niepolece zaraz ale zobaczę a juto z wynikami do gina jak mi powie że są złe i za niskie i powie coś o szpitalu to niewiem jak ja to zrobię jak niemam ubezpieczenia musze zadzwonić do NFZ-u i zapytać sie dokładnie co i jak. ![]() a co do łóżeczka to zobaczymy jak to będzie.I POWIEM ŻE RZECZYWISCIE TAK JAK PISAŁAM PARES TRONEK WCZEŚNIEJ TO W AUCHANIE JEST TANIO KOCHANE JA PRAWDOPODOBNIE POJADE W TYM MIESIĄCU TAM BO JESŁI ŁÓŻECZKO MA NAM ODEJSC Z WYDATKU TO KUPIE WIKTOROWI COŚ INNEGO NP;WIECEJ CIUSZKÓW I JAIEŚ PIERDÓŁKI. DZIŚ ZACZYNAMY 29 TYDZIEN.
#2949 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć Wam poniedziałkowo
![]() Bravurko gratulacje z okazji pierwszej rocznicy ślubu ![]() I super, że u Patryczka coraz lepiej. Zaharia trzymam kciuki, żeby badania wyszły super ![]() Domi i Kachula za Wasze dzisiejsze wizyty też trzymam ![]() I czekam na dokładne relacje. Cytat:
![]() Proszę uważać zwłaszcza na brzucholek, tam taki ważny pakunek przecież. Cytat:
![]() Ja mieszkam akurat w takim miejscu, że do wszystkich marketów mam blisko ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, uprzejmie proszę o zmobilizowanie mnie do sprzątania ![]() Bo inaczej przesiedzę całe przedpołudnie na wizażu, a powinnam wziąć się za chałupę ![]()
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2009-08-24 o 07:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
Paczka pamietam wlasnie jak pisalas, ze w Auchanie jest tanio
![]() ![]() Brombi idź sprzatac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Witam Mamusie
![]() za nami cudowny weekend ![]() ![]() W niedziele czulam sie troche slabo z rana, robilo mi sie ciemno przed oczami i kiedy chcialam wziac prysznic tz powiedzial, ze on sie martwi i posiedzi ze mna w lazience, zeby nic sie nie stalo...taki slodki byl jak tak sobie siedzial na krzeselku wiec zaprosilam go pod prysznic do mnie...faaaajnie bylo.... ![]() ![]() Cytat:
Masz przeciez jeszcze popoludnie... ![]() Domi hej nasza swiezo upieczona mezatko, ![]() ![]() Kachula gratuluje rozpoczecia 31 tyg!!!! ![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-08-24 o 08:59 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2952 |
Raczkowanie
|
Już wróciłam z przychodni jem śniadanie i zaraz kłade się do łóżka dobrze że moje kochanie pracuje u nas w gryfinie to hociaż niebędę musiała czekać na niego godziny czasu żeby zjeśc obiadek.Pobrała mi krew oddałam pojemnik z moczem i przybiegłam do domu bo głodna jak wilk byłam.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2953 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() ![]() Wczoraj wieczorem byli u nas znajomi, zrobilismy takie poprawiny. Oni pili wodke, a ja w kieliszku mialam wode niegazowana ![]() A co prysznica wspólnego, to nawet nie cche sobie wyobrażać, co tam sie mogło dziać ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehehe...znam to...mi do dzisiaj powie sie dosc czesto zamiast "moj maz" moj przyjaciel czy chlopak... ![]() Cytat:
![]() ![]() Na dole mala probka zawartosci szafy mojego malego skarba...
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
...
![]()
![]() |
#2956 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Albo kiedy się po coś schylam i Dzidzia ląduje na moich udach ![]() Cytat:
![]() A co do tej "małej próbki" to... ciuszki śliczne ![]() Ale jak tak na nie patrzę to popadam w kompleksy, tak więc zaraz wchodzę na all i uzupełniam szafę mojej niuni ![]() Pozdrawiam.
Dukam ![]() - 7,5kg DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png Edytowane przez gissh Czas edycji: 2009-08-24 o 09:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehehe...a co kupilas ostatnio? Pochwal sie... ![]() Ja ostatnio po naszej "rozmowie" o bodziakach polecialam i dokupilam tych z dlugimi rekawami 6 sztuk...niewazne, ze mialam z krotkimi juz 10... ![]()
![]() |
#2958 |
Zadomowienie
|
dla mnie to chyba az..;p juz bym chciala miec to z glowy.. Dzisiaj poczatek 31 tyg
![]() ![]() ![]() ![]() Tz mi wczoraj nalal do miski ciepla wode z olejem i cytrynka i zrobil mi piling stop i nakremowal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2959 |
BAN stały
|
Witajcie mamusie
![]() mnie dzisiaj znowu dopadła jakas choroba w nocy miałam 39.5 stopni;/ ehh nie wiem od czego to nawet aby znowu małego nie zarazić;/ ja to mam szczescie ![]() karenina19 ciuszki zabójczo piękne ![]() ![]() Edytowane przez bravurka Czas edycji: 2009-08-24 o 10:10 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2960 |
Raczkowanie
|
Kareninka ślicznie ubranka dla małego przystojniaka
![]() Kachula gratulacje z okazji 31 tygodnia ![]() A my mamy końcówkę remontu ![]() ![]() Miłego dnia mamusie!
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Wtajemniczenie
|
czyli nie tylko ja lubię przytulanie w wodzie
![]() ciuszki cudne, mój faworyt to ten miś z uszkami! Kachula popłakałam się ze śmiechu oglądając to dziecko na youtube ![]() no i pewnie już odliczasz dni do porodu! ja mam jeszcze sporo czasu do grudnia ale też się już nie mogę doczekać tulikania z moim maleństwem! Byłam w piątek w USC zapytać czy zarejestrują mi NILĘ i urzędniczka powiedziała, że skoro uważam, że takie imię istnieje i ma polska pisownię oraz określa płeć to nie ma problemu. Zdziwiło mnie jednak, że nie mają żadnej księgi ze spisem imion... Bravurko kuruj się kochana wszystkimi możliwymi sposobami! Edytowane przez tarasia Czas edycji: 2009-08-24 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | ||
Raczkowanie
|
Witam i ja po weekendzie
![]() Nie było mnie tu 2 dni a tu tyle się działo,akcje NK(potem moze i dołącze ), ślub Domi-wszystkiego dobrego kochana,aby było jak najwięcej powodów do radości a łzy tylko te ze szczęścia ![]() rocznica Bravurki i Marty-gratulacje ![]() A ja w sobotę na grzybach byłam i wiecie co, coś w tym jest z tą niezdarnościa kobiet w ciąży,przewróciłam się i mało co kostki nie skręciłam.Na szczęscie trochę rozruszałam i już jest oki.Ale ile grzybów nazbieraliśmy-kozaki, prawdziwki całe wiadro-suszą sięw piekarniku i pachną mi po całym domku-jak ja lubię ten zapach. Cytat:
![]() A z tym gotowaniem to chętnie bym Cię do siebie zaprosiła ![]() ![]() ale ja niestety jakaś leniwa jestem. Cytat:
Karenina,przepiękne ciuszki i większośc w moich ulubionych kolorach.Mam plan ubierać mojego małego w podobnych kolorach-brązy, błękity, beże.Powiedz mi jeszcze czy te ubranka są może z jakichś sieciówek??-porozglądałabym się u siebie. Domi, Kachula, Zacharia trzymam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc ostatnio bardzo z zakupami dla Niuni nie szalałam bo musiałam kupić parę ubrań dla siebie - bo już nie bardzo mam w czym chodzić a tu jesień idzie
![]() A dla Niuni jakiś czas temu nabyłam 3szt body z długim rękawkiem, polarkową bluzeczkę i taką cienką bawełnianą kurteczkę (ona akurat była w większym rozmiarze - 68 - więc myślę że będzie w sam raz na ciepłą wiosnę) ![]()
#2964 |
Raczkowanie
|
Witam Mamusie,
nie było mnie w sobote i wczoraj i znów tyle do tyłu jestem... Byłam na kolejnym weselu w tym roku (mój mały to bedzie imrezowy chłopak :P). Domi i gissh pragnę życzyć na nowej drodze życia Wśród ciągłej życia pogody, niech rozkosz Was oplata, wśród miłości, wiary, zgody żyjcie w zdrowiu długie lata. ![]() ![]() ![]() ![]() Niech spełnią się wasze wszystkie marzenia... Dziewczyny czekamy na fotki ![]() Fruzia wózek który sobie upatrzyłaś jest fantastyczny ma dużą gondole i jest lekki testowałam taki od znajomej ale polecam wózek na wahaczach a nie na paskach... Paczka przykro mi, że tyle nerwów musisz znieść, ale są ludzie i ludziska których ciężko zrozumieć. Kamillka nie przejmuj się napewno będzie wszystko w porządku poleżysz sobie odpoczniesz i bedzie wszystko ok ![]() Edytowane przez moniam85 Czas edycji: 2009-08-24 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry,ale Mi sie nic nie chce
![]() ![]() ![]() My zaczelismy dzisiaj 20 tc ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...ciuszki sliczne ![]()
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-08-24 o 10:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zadomowienie
|
Dziękuję za życzenia rocznicowe
![]() ![]() ja relaksuję się z tż bo jest na urlopie ![]() ![]() CIUSZKI SĄ piękne i jak ich dużo ja kupiłam na razie tylko to co wstawiłam chyba trzeba się wybrać na zakupy dla maluszka ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Kierowca od 25 listopada 2013 ![]() Edytowane przez martaN23 Czas edycji: 2009-08-24 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=domi7ks;13874687]dziekuje
![]() ![]() Wczoraj wieczorem byli u nas znajomi, zrobilismy takie poprawiny. Oni pili wodke, a ja w kieliszku mialam wode niegazowana ![]() A co prysznica wspólnego, to nawet nie cche sobie wyobrażać, co tam sie mogło dziać ![]() ![]() ![]() ![]() a wyniki badan kiedy maja byc? ![]() Wyniki badań jutro rano mają być kochana Domi Leże w łóżku bo tak źle się czuję dzwoniłam do Grzeska pytałam się o której wróci powiedział że 15-16 powinien być.Idę dalej się położyć. A co do ciuszków to są śliczne KARENINA. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2968 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No to super, ze juz koncowka remontu ![]() Cytat:
Ja tez uwielbiam...jak ubiore mojego szkraba w to to chyba go zjem taki bedzie slodki... ![]() Cytat:
Ja nie mam planu w co malego ubierac, ale tak samo jakos wychodzi... ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
Kareninka sliczne ciuszki, takie typowo chłopięce
![]() Gissh Twoje rowniez ![]() Moniam dziekuje za zyczenia ![]() Ja sobie sprzatalam a tu nagle pan z paczka przyszedl od jednej z Wizazanek ![]() Wypakowalam ciuszki i normalnie nie moge sie napatrzec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.