|
|
#451 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
Cytat:
), może spróbuj? Obyło się bez głodowania i efektu jojo.Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#452 | |||
|
To ja :)
|
Cytat:
Ta moja dieta polega na niskim indeksie glikemicznym, a podobno tłuszcze też mam organizmowi dostarczać. Sama nie wiem, co o tym myśleć, ale 2 kg już mi ubyło ![]() Cytat:
Ale młodsza byłam, a to podobno ma duże znaczenie. W każdym bądź razie uważam, że sama dieta to oszukiwanie samej siebie, najważniejsza jest zmiana trybu życia i włączenie gomnastyki. Widzę po sobie, że utyłąm kiedy przestałąm trenować i usiadłam za biurkiem. No to teraz zmiana 6 dni w tygodniu wygibasy różnej maści, no i ta dieta. A ta kawa mi wpadła w oko, bo ma L-Karnitynę, a to podobno przy wysiłku fizycznym skuteczne jest...Cytat:
Po pierwszych jazdach (o dzizas, toż to już ponad 20 lat temu!!) dowiedziałam się, jakie mięśnie pierwsze się zaciska przy wysiłku, wiecie? Żuchwy Na paszczy też zakwasy mieć można...
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Ach, czy można mieć bardziej ekscytujące plany na niedzielny wieczór niż Twoje?
![]() Cytat:
![]() Nie no, w barze znowu pustki. Czyżby impreza przeniosła się gdzie indziej? Sądząc po malejącej ilości gwiazdek w ocenie wątku dryfujemy gdzieś w kierunku pomiędzy barem mlecznym, a mordownią Co nie zmienia faktu,że to i tak moje ulubione miejsce na wizażu
|
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Jednym okiem kończę oglądać kapelusze, drugim - perfumy. I dopiero teraz dowiedziałam się, że jest takie coś jak Luckyscent.com i że można tam 7 ml za 3-4 $ dostać i że dziewczyny planowały zakupy na wrzesień a ja się spóźniłam
A ze 3-4 takie 7 bym se zamówiła... |
|
|
|
#455 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tam lubie pierogi i krokiety z mlecznego, a pozniej piwo w mordowniach. ![]() Lepillam dzis domowe Bounty... Troche poprobowalam przy robieniu, zjadlam 2 gotowe kulki i zamulilo mnie chyba na tydzien.... kto to teraz bedzie jadl.... ![]() Pin Up, 7ml czy o.7?
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
0.7 oczywiście, ślepota, skleroza i reumatyzm, oto co mi zostało...
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Już po pracy Było fajnie. Sama nie wierzę, ale było fajnie![]() Od tego powietrza, kac mi przeszedł w 2 godziny
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#458 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie marudzić,podbiłam ocenę wątku
![]() Po zatruciu i 2 dniach postu,zjadłam dzisiaj dla odmiany słoik ogórków konserwowych i kawałek ciasta-mąż stwierdził,że mam zachcianki jak kobieta w ciąży
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zawsze zastanawiam, kto ją obniża. Nie wiem kto, ale komuś naprawdę się w życiu nudzi, bo ma zapewne za dużo wolnego czasu
![]() Już wiem, czemu wczoraj zaliczyłam taki zjad. Dostałam Wiadomo Co
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
O, zacny jegomość w avku wrócił, witamy chlebem i solą
![]() Winter, uważaj na siebie, bo takie miksy po chorobie to nic dobrego |
|
|
|
#461 |
|
To ja :)
|
A znacie to? Bo ja uwielbiam
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, ze juz Ci lepiej. Nie zapominaj o dobrych bakteriach. Ja drugiego dnia jelitowki musialam jechac na egzamin z prawa. Koszmar, w domu chodzilam po scianach i prawie mdlalam. Wzielam leki, zanioslam profesorowi zwolnienie lekarskie, siadlam w pustej sali naprzeciw niego i pisalam. Podetknelam mu kartke z 2 odpowiedziami z 3 pytan i zapytalam czy wystarczy na 3. Dopytal mnie szybko i postawil 4. Chyba zal mu sie zrobilo, bo cale roczniki lubil oblewac.
|
|
#463 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jak jutro coś mnie zaboli to przynajmniej będę wiedzieć,że to ogórki robione własnoręcznie przez Teściową
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#464 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się też zakładałam z koleżankami (z liceum) i wg ich rankingu miałam być pierwsza jak na razie za mąż wyszła tylko ta co była ostatnia ![]() A teraz (i tydzień temu) również bawiłam się na weselach kolegów z podstawówki sama nie utrzymywałam z nimi kontaktu ale TŻ owszem, przez te wszystkie lata a że TŻ jest również moim kolegą z podstawówkowej klasy to tak się jakoś złożyło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
żadnych zakwasów nie można porównać do tych po jeździe konnej ![]() Cytat:
(poczytajcie sobie podforum Dietetyka, tam są wszystkie tego typu niuanse wyjaśnione ) Cytat:
Cytat:
![]() Przeżyłam wesele bez szwanku troszkę więcej wypiłam ni planowałam ale obyło się bez przygód z tym związanych i dziś nawet czuję się nieźle tylko trochę zmęczona jestem, ale jak się tańczyło całą noc i poszło spać po 5 to nic dziwnego
|
|||||||
|
|
|
#465 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Dodam tylko,że popiłam to gazowaną wodą-to dopiero miks
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-08-23 o 22:20 |
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uzupelniaj tez plyny i elektrolity. Trzeba pic czesto ale male ilosci. Najlepiej herbatki.
|
|
#467 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Swoją drogą to nie sądziłam,że w 2 dni można schudnąć 3 kilo ![]() I mam ochotę na zimne piwko,ale zaczekam z tym jeszcze parę dni
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piwko odpada, bo zawiera drozdze, szczerze odradzam dopoki nie odbudujesz flory bakteryjnej. Probowal ktos moze tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...mabrazja.html? Jestem pod wrazeniem pierwszego uzycia. Niby delikatny peeling, ale efekt na skorze bardzo widoczny. Pory zmniejszone, skora rozjasniona/rozswietlona i gladka trzeci dzien. A ja gruboskorna jestem i szybciutko sie zanieczyszczam. Przy czym czasem mnie podraznia w niektorych partiach, ale przy tym preparacie tego nie doswiadczylam.
|
|
#469 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wszystko Ziaji mi podchodzi, ale ja mam bardzo kaprysna skore. Doceniam firme, bo wiele razy przekonalam sie, ze robia kosmetyki z dobrych komponentow. To co na twarz nie moglam stosowac (bo zapychalo), to poszlo w inne strefy. Ale reakcji alergicznych nigdy nie mialam. A przy tej cenie to rzadkosc...
|
|
#471 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
myslę go nabyć w drugiej kolejności, a tymczasem zmieniłam zdanie co do pierwszego zakupu ![]() Cytat:
mnie na silny ból gardła pomaga OROFAR- on ma w składzie coś znieczulającego Cytat:
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Stwierdziłam ostatnio ze chyba mam nerwicę i martwi mnie to przypuszczenie. Ma ktoś moze jakieś wiadomości jak sie leczy nerwicę? czy trzeba brac jakieś leki "ogłupiające"
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie często piekła twarz po kremach AA Oceanic ( zwłaszcza po AquaIce). Dziwię się, bo przecież to firma wyspecjalizowana w kremach dla wrażliwców i alergików.Z Ziai uwielbiam myjący żel oliwkowy do twarzy i balsam do ciała z wyciągiem z bawełny ( niebieskie opakowanie). Za to wiem, że nie kupię już więcej, ich kremów pod oczy
|
|
|
|
#473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mala ma czesto odczyny alergiczne i mocno przesuszona skore miejscami, po kapieli i bywa, ze na codzien. I nic jej nie pomagalo, ani apteczna pielegnacja ustawiona przez lekarza, ani specjalna dieta, ani cala apteka do skory atopowej, ani AA help... tylko jeden krem, ktorym zaryzykowalam, pomimo ze ma w skladzie alkohol i inne zastosowanie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ej-skorze.html Pewnie dzieki glicerynie jest tak skuteczny... Trzeba szukac i testowac. Nie wierze juz od dawna opisom... Hasceral do stop na przyklad, dzieki duzemu stezeniu mocznika swietnie sie sprawdza na nogach po depiacji... Ja na twarz nie moge stosowac prawie niczego co przeznaczone do normalnej i suchej cery. Zapych i gule gwarantowane. A z filtrow Iwostin 50+ mi duzo bardziej podchodzi i nie zapycha niz Avenka Clenance 40 do skory tlustej z problemami... Tak ze przeznaczenie i sklady bywaja wzgledne... ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
Xanax 1 raz dziennie nawet nie oglupia, ale duzo potrafi wylaczyc (zlych objawow).
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Tak. Też się o tej "względności" przekonałam. U mnie nawet nie działa podział na rodzaje cery. Tzn. wybieram warianty do mieszanej, ale często okazuje się, że w tej wersji jak dla mnie jest za mało nawilżania i często właśnie odpowiada mi krem do cery suchej, mimo, że takowej nie posiadam. Z doświadczenia wiem, że absolutnie nie mogę używać kremów o ciężkiej, tłustej konsystencji (wysyp gwarantowany), ale też beztłuszczowych żeli, kremów do cery tłustej (wysuszają, lepią się, rolują). Po prostu to czasem nie jest kwestia podziału na rodzaje cer a samej konsystencji (Chociaż wiadomo, że te do suchej mają bogatszą konsystencję czy skład). Ale tak jak piszę - u mnie nie ma reguły - coś do suchej mi podpasuje, a do mieszanej nie. Mam kilka sprawdzonych kremów i ich się trzymam, choć przyznam, że dalej szukam czegoś, co powali mnie na kolana
A kremy zmieniam - zwykle w lato potrzebuję innych niż zimą. Jedno się nie zmienia - przynajmniej jeden z nich (albo na dzień albo na noc) jest obowiązkowo do cery naczynkowej.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-24 o 00:14 |
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego sie ciesze ze po tej odkrytej ziaji mam w miare czysta skore bez przesuszu. Musze ja dluzej posprawdzac. Pewnie duzo siedzi w organizacji, czestotliwosci i chronologii oczyszczaczo-zluszczaczy i odzywiaczo-nawilzaczy... ![]() Poslucha ktos ze mna ? http://www.youtube.com/watch?v=un4QqOTAKzg
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Ja posłucham - a raczej sobie przypomnę
PiękneCo do pielęgnacji - marzy mi się taki stały "program", stałe produkty. Nie ma szans, póki co. Udało mi się to może w 1/4. Mnie naszło na to: http://www.youtube.com/watch?v=T9Y3m7fisOU Kojarzy mi się z dzieciństwem - tzn. wiele piosenek kojarzy mi się z dzieciństwem, ale ta jakoś szczególnie.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-08-24 o 00:35 |
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepszy clip na swiecie http://www.youtube.com/watch?v=6AY8B_NsnkY I to http://www.youtube.com/watch?v=wCwwRO3Fitk jest boskie, tylko nie ma lepszej wersji. I marc almond.... http://www.youtube.com/watch?v=xoPKXbsZh6I
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-08-24 o 00:58 |
|
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Gang białych motocyklistów
Zostawiam to na dobranoc a sama zmykam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=GNEcQS4tXgQ
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My beloved one... to co ona wyprawia z glosem to mistrzostwo swiata http://www.youtube.com/watch?v=bdQ6o9Aig9o dobranoc
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-08-24 o 01:14 |
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Barbra jest jedna, jest "jakaś". Można nie lubić jej głosu czy aktorstwa, ale babka jest jedyna w swoim rodzaju a urodę ma niszową jak mało kto
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.

Tylko pojęcia nie mam, czy działa...
), może spróbuj? Obyło się bez głodowania i efektu jojo.

Tabletki przeciwbólowe ani do ssania nie pomagają
( zwłaszcza po AquaIce). Dziwię się, bo przecież to firma wyspecjalizowana w kremach dla wrażliwców i alergików.